|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Dołączam do grona świątecznych avatarków
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
![]() taki wspolny odwyk naprawde niezle pomaga ![]() w lipcu zrobilam spis swojej pielegnacji, celem ograniczenia i ta lista dobrze mnie 'trzyma w kupie'. oczywiscie, zdarzaja mi sie jakies zakupy... ale duzo rzadziej niz kiedys.a co do zuzyc: kiedys kazdy nowozakupiony kosmetyk uzywalam kilka - kilkanascie razy [na ogol do czasu kiedy nie kupilam nowego np zelu pod prysznic] po czym stary szedl w odstawke a nowego uzyawalam, i tak w kolko teraz jest duzo lepiej - jak juz cos kupie, to nie uzywam, tylko 'odkladam na pozniej'. Zuzywam kosmetyki poczynajac od tych, ktorych mam najmniej. W tej chwili np mam 11 zeli pod prysznic, z tego 8 nienaruszonych ![]() czuje sie dumna, no!
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc Agniesia..11 zeli to duzo. Ja mam stan idealny-jeden!
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
ja też mam 1
|
#2015 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wiem, wiem, ale usilnie nad tym pracuje
/przypuszczam ze w styczniu bede miala kilka mniej, bo zawsze sie okaze ze jakas ciocia-siodma-woda-po-kisielu przyjezdza 25.12 na kawe i wielka panika w rodzinie ze nie ma jej co dac
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukces osiagnietykusi mnie zakup czegos z Essence |
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jest strasznie smutno, bo przekonałam się po raz kolejny że NIE ISTNIEJE PRZYJAŹŃ POMIĘDZY DZIEWCZYNĄ A JEJ BYŁYM.... a szkoda....
![]() Facet chce mieć na wyłączność albo wcale. Żadna kawa czy spacer ot tak po koleżeńsku nie wchodzą w grę....
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-06 o 21:50 |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku
lece na spacer z psem a potem wysmaruje sie balsamem |
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
Zuzylam sporo, nawet nie wiem kiedy
-perfumy Paris Hilton -pianka pod prysznic Japaneese Spa -oliwka Johnson & Johnson -szampon Head & Shoulder -pomadka arbuzowa Avon -tusz do rzes Maybelline |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie penowymiarowe zużycie - deo w kulce iwostin
Wczoraj zrobiłam porzadki w szafie z zapasami. Dokonałam odkrycia że mam 1 płyn do kąpieli z avonu. Myślałam że mam ich kilka Niestety z przerażeniem stwierdziłam że mamy z mamą mase próbek |
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() Agniesia witaj. No jasne! ![]() To nie stan idealny, to nuda. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Przez weekend zużyłam:
Na plus mogę zapisać że oparłam się zamówieniu z Oriflame i zniżce 25% w TBS.
|
|
#2022 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ty! kosztuje ponad 5 zł za 50 ml, a opakowanie 150 ml około 11 zł podaje link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm ma fajny zapach, jest lekki, ale dorbze nawilża, dla mojej mieszanej cery wystarczający Cytat:
sama masz mocne postanowienie poprawy Cytat:
zastanów się czy potrzebujesz jakiś kolorów, czy będziesz wszystkich używać![]() Cytat:
ale i bez niej czlowiek przeżyje jak imprezka? Słodko ze strony TŻta, wyczuł widocznie, że tego potrzebowałaś ![]() Cytat:
ma dziesieć kosmetyków na krzyż i to jeszcze połowa przeterminowana i nie pozwala mi wyrzucić, a krem do biustu avon to już z pudełka az śmierdzi no, ale nie przegadasz ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2023 | |||
|
Zakorzenienie
|
no macie przesłodkei te avatarki
![]() Ja sie rozbrykałam mam 2 ( z czego 1 się kończy) i 1 dostanę od gwiazdora ![]() Cytat:
![]() Cytat:
poprzekładajcie do pudełek, butelek szybciej wam zejda ![]() Cytat:
udam że tego co było wyżej nie widziałam ![]() A wywąchałam świąteczną kolekcje w YR- seria mandarynka-migdał pachnie świeżo mandarynką, natomiast ta kwiatowa myślałam, że będzie przesłodzona, a tak naprawdę pachnie cedrem i olejkami eterycznymi, zapach ciepły, powinni zmienic mu opis. Wziełam żel cedrowy będzie czekał pod choinką zakupiłam jeszcze krem pod oczy ziaja sopot spa, bo świetlik mój sie skończył. Oprócz tych 2 kosmetyków kupiłam prezent dla chrześniaczki- serię Ksieżniczkową z rossmana czapkę w Diversie zimową (czaiłam się na nią ostatnio, ale stwierdziłam, że mam tyle czapek, że szkoda mi 40 zł na kolejną, a tu promocja mikołajkowa 9,90 zł i czapka jest moja ), pasek dla TŻta na gwiazdkę w Housie czarny z duża klamrą z czaszką i do tego dla mnie pasek za 1 gr hihi i prezencior będzieDokonałam w piątek okrutnego odkrycia, a raczej po prostu do mnie to doszło...nałóg pochłania nie tylko moje pieniądze, ale przede wszystkim MÓJ CZAS. Tyle miałam nauki, a ja codziennie surfowałam po necie szukając nowych kosmetyków, sprawdzając ceny, obmyślając zakupy mdleje: przez to zawaliłam dwie noce ucząc sie na ostatnią chwilę ![]() ![]() Za to ruszyły się zużycia żel pod oczy ze świetlikiem i rumiankiem Flos Lek i mini pastę do zębów kin
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-12-07 o 11:02 |
|||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez się przyłączam do akcji świątecznych avartarków a co
![]() Dziewczyny kusicie tym Kasztankiemz YR...chyba się dziś przejdę powąchać ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
ja mam tak same...chyba i się przyda odwyk od wizażu
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie kasztanek podoba jak mi się do świąt nie znudzi, to kupie duża flaszkę ![]() chyba tak - przyda się odwyk od wizażu
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogóle to mam takiego strasznego kaca,moralnego dziś głównie.w sobote przesadziłam,nigdy w życiu tyle nie wypiłam,nie pamiętam 6 godzin z życia...chłopak mi opowiadał co robiłam a ja nic nie pamiętam:/ i w dodatku tak się upiłam że....delikatnie mówiąc zatrułam bleewczoraj jeszcze mnie trzymało chyba ,bo czasem nie mogłam równowagi utrzymać
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-07 o 11:14 |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Łaskawco.
Teraz jedyne co może mnie skusić to limitowanki świąteczne YR i wyprzedaż w TBS 50% OFF. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Czasami trzeba urwania filmu żeby nauczyć się pić. Mnie się urwał raz i na tym koniec.
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie,mnie się pierwszy raz zdarzyło i ostatni,nigdy więcej nie będę w takim stanie
chyba nie wykorzystam tego rabatu :/ kusi mnie tylko kasztanek i balsam do ust z te serii Plaisirs Nature.....ale bombeczki dostane za zakupy Plaisirs Nature.?
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-07 o 11:25 |
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj współczuję Cytat:
ale to dla wszystkich osób? Skusiłabym sie na serię zimową lub odżywkę bananową do włosów
|
||
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś tez nie najlepiej się czujębananowa odżywka
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-07 o 11:52 |
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
a kiedy się zaczyna ta wyprzedaż w TBS?
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi niestety zostało to "wcale" chociaz czasem brakuje mi "jego" jako przyjaciela...byłam wczoraj w Lidlu... popelniłam maly grzeszek bo zakupiłam pomadke Cin grejfrutowa (byla taka sliczna, rozowy kolorek i wysuwana tak jak lubie) ale reszta kosmetykow tej firmy nie zrobila na mnie wrazenia... oparlam sie bez trudu... a byla ich cala wielka szafawczoraj zuzylam: * plyn do higieny * pianke do twarzy Avon * tonik Nivea * saszetke peelingu Garnier
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-12-07 o 12:43 |
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak jak wszędzie.
Poprzednią limitowankę kupowałam w lipcu więc myślę że zimowa będzie wyprzedawana po Świętach albo po Nowym Roku.
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Zużyłam dziś żel do mycia twarzy Avene. I tym oto sposobem nie mam już nic do mycia twarzy, więc jutro na zakupy Przy okazji kupię dla samej siebie troszkę spóźniony prezent mikołajkowy (o ile jeszcze będzie w promocji ).
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam na chwilkę
Doczytam Was wieczorkiem. A mój avatarek ładny?
|
|
|
|
#2037 |
|
Konto usunięte
|
Hosenko, i co narobiłaś!
Poszłam dziś do drogerii obejrzeć ten puder rozświetlający w kulkach Joko. Mieli tylko tą "bardziej ekskluzywną" serię, nie Virtuala. I wpadłam. Wpadłam jak śliwka w kompot. Piękne opakowanie, delikatne rozświetlenie bez drobinek - byłby super na kości policzkowe, albo okolice oczu. Tylko ta cena - 40 zł Poczekam jeszcze na zdjęcia księżniczki kulek Ingrid i podejmę na spokojnie decyzję. Najwyżej kupię sobie po świętach, póki co mam dużo wydatków. |
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko cudny avatarek!
Cytat:
dzisiaj przeszlam obok mojego ulubionego sklepu kiko i nie weszlam do niego! sukces! a Tz mnie namawial.. kupilam za to prezent swiateczny dla Tz-ta..bilety na koncert zespolu Kiss ale bedzie sie cieszyl..choc koncert dopiero w maju a juz bilety sprzedaja! dokupie jeszcze cos...myslalam o szlafroku frotowym z jego ulubionej pilkarskiej druzyny co myslicie?i widzialam super bokserki czerwone w renifery
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dalej nic nie kupiłam i zużycia tez stoją w miejscu
|
|
#2040 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A co do fragmentu, który zacytowałam, to niestety mam tak samo. Bo teraz wprawdzie nie kupuję już tyle rzeczy co kiedyś, ale ciągle przeglądam wizaż, drogerie internetowe, KWC. Mam nadzieję, że z tym też się uporam za jakiś czas. Przy okazji sporo zużyć weekendowych: - 2x farba do włosów Joanna - zielona glinka Marion SPA - róż Essence Ethno Couture - - zmywacz do paznokci z Biedronki - lakier Creamylicious - oddałam, bo dla mnie fatalny, szybko odpryskuje i taki gumowaty jest - pasta wybielająca do zębów. Nie jest źle.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

sukces osiagniety

Kupiłam jednak to masło oliwkowe, choć pobiegłam do Lidla nie przed (jak obiecałam), a po pracy
Ekspedientka powiedziała, że nie mają ich w ciągłej sprzedaży, tylko raz na 3 miesiące albo dostaną, albo i nie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Poleciała maseczka, kuracja parafinowa, a 3 flakoników perfum mama broniła niczym lwica, że niby używa i lubi
(jedne są z 2002 roku i stoi pół flaszki 
dziś tez nie najlepiej się czuję