Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 14:12   #631
soffera
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Dagus o jacie to toz jakas uczta Do pieczonych ziemniakow swietnie pasuje rozmaryn, polecam. Jaki torcik robisz?

O nie wiedzialam ze mozna gg urachamiac przez przegladarke. Szkoda ze moj stary numer juz jest nieaktywny. Moze znow sie zarejestruje...
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:37   #632
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dagus o jacie to toz jakas uczta Do pieczonych ziemniakow swietnie pasuje rozmaryn, polecam. Jaki torcik robisz?

O nie wiedzialam ze mozna gg urachamiac przez przegladarke. Szkoda ze moj stary numer juz jest nieaktywny. Moze znow sie zarejestruje...
Rozmaryn powiadasz, zaopatrze sie .... A torcik robie taki http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5324 tylko boki i wierzch pokryje cieniutko masa maslowa i dam dekoracje

Masz racje uczta wszak G. konczy 30 lat
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:16   #633
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Rozmaryn powiadasz, zaopatrze sie .... A torcik robie taki http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=5324 tylko boki i wierzch pokryje cieniutko masa maslowa i dam dekoracje

Masz racje uczta wszak G. konczy 30 lat
Sprobuj jeszcze koniecznie cukinie zapiekaną z parmezanem i rozmarynem. Wlasnie ja robie z pieczonymi ziemniakami i schabem pod kolderką. Obiad sie robi w piekarniku a ja sobie siedze. Kocham to

No tak 30stka wiec musi byc huczna
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:26   #634
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Jestem juz po pracy ale nawet nie probujcie zazdroscic bo mam migrene, jestem po przebojach z uczelnia i caly weekend spedze na zajeciach Ale sa tez dobre wiesci, skonczylam dzis calkowicie akcje prezentową. Jeszcze zapakuje 2 prezenty i beda sobie ladnie czekac do Swiat Wczoraj udekorowalam mieszkanie, jeszcze mi brakuje jakiegos stroika...

mnie czeka sprzatanie chaty a potem dekoracja na swieta i nasza 1 choinka z tż

Cytat:
Uuuuu no to niedobrze. Zdroweczka dla niej i cierpliwosci dla was, bo chory bobas to marudny bobas.
ok w dzien ujdzie ale nocki maskra przez ostatnie 2 nocki Wercia budzila sie co godzine z placzem.......ciekawe jak dzisiaj bedzie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 21:49   #635
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Ja dziś umyłam kolejne okno Zostało mi jeszcze balkonowe.
Dziś też piekłam...pierniki. Ich zapach unosił się w całym domu. Jutro mnie czeka lukrowanie.

Pozdrawiam i udanego weekendu życzę
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:53   #636
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Wiecie co Wam powiem, że mąż stoi po mojej stronie w sporze z teściową sam mi powiedział, że teraz przesadziła a teraz z innej beczki: Dawid zaczyna sam siedzieć, jak go posadzę to siedzi, raz krócej raz dłużej, a wczoraj to nawet ładnie raz podparł się rączką i sięgnął po grzechotkę. Do tego włączył mu się gadulec na gaworzenie i tylko w kółko: a, e, be, nie, gie i po swojemu też byliśmy dzisiaj na kontroli i Dawid jest już ZDROWY rozmawiałam z nią o pneumokokach i zdecydowaliśmy z mężem, że go zaszczepimy i UWAGA pani pediatra stwierdziła, że Dawid jest GRUBY

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Poza tym skomentuję troszkę działanie tesciowej Malutkiej-hmm dziwi mnie ze kobieta nie mysli o zdrowiu swojego wnuczka
Nie przejmuj się, że się obraziła-na pewno jej minie. Tylko spokój może Cię uratować

Trzymamy kciuczki za Dawida by silny chłop z nego rósł (niech bierze przykład z zadziornej Agatki)

Trzymamy kciuki za Czekoladkę by wcinała co chce i nie tyła (chociaż Ty po ciąży wyglądasz lepiej niz ja przed ciążą

Ps.Kakusia jest w 4 miesiącu ciązy
ad. 1 oj pewnie jej tak szybko nie minie ale jej strata
ad. 2
ad. 3 normalnie masz widziałam Cię i figurę masz rewelacyjną
ad. 4 gratulacje a ona przypadkiem nie wspominała kiedyś o rozstaniu z mężem

Cytat:
nie przejmuj sie tesciowa, szkoda nerwow
już się nią nie przejmuję w ogóle
ps. menu na kolację

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
bylam z Wercia u lekarza bo ma zapalenie gardla i katar-na szczescie nic groznego

co za baba
ad. 1 oj to dużo zdrówka dla Weroniczki
ad. 2 no

Cytat:
Malutka nie denerwuj sie bo szkoda Twoich nerwow. Dobrze ze Dawidek ma kochana druga babcie
jestem spokojna i opanowana oj moja mama jest kochaną babcią

dobranoc i miłego weekendu
Stary 2009-12-05, 13:39   #637
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
pisze w skrocie
dzięki za gratulacje dla Agatki

i za rady w stosunku do męża ;P
choć już się na niego nie focham

Malutka - Dawidek grubasek pani doktór chyba nie wuidziała jakie spasione dzieciaki przychodzą do mnie na trenigi

menu kolacyjne rewelka - gratuluję

i że się tak nieskromnie pochwale - WCZORAJ ODDALAM PROMOTOROWI DOKTORAT!!!!!!!!

miłej sobotki życzę
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-05, 20:18   #638
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć
Nie no przegięłyście - żeby przez cały dzień był tylko 1 post

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Malutka - Dawidek grubasek pani doktór chyba nie wuidziała jakie spasione dzieciaki przychodzą do mnie na trenigi

i że się tak nieskromnie pochwale - WCZORAJ ODDALAM PROMOTOROWI DOKTORAT!!!!!!!!
ad. 1 a jakiego ja karpia strzeliłam wg nas synek jest taki akuratny
ad. 2 no moje gratulacje
Stary 2009-12-06, 16:28   #639
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonki
wpadłam tylko żeby się zameldować i przypomnieć wszystkim (nie chciałabym odejść u was w niepamięć ). Tęsknię za Wami bardzo, ale póki co jakoś ciężko mi wrócić do normalnego życia z powrotem...
Całuski dla wszystkich żonek i dzieciaczków
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:37   #640
czekoladka79
Zadomowienie

Mychy wyłazić z ukrycia i chwalić się co Wam Mikołaj przyniósł!!!!!!

Anusia rybko co się z Tobą dzieje, sutkiem i goryczą z Twojego postu wieje że hoho

daget zabiłaś mnie tym menu na męzowską imprę ..... mogę podjechać i garnki po wszystkim wylizać ???? proszę proszę proszę ....

malutka_24 też uważam ten jeden post za przegięcie
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 16:39   #641
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Sprobuj jeszcze koniecznie cukinie zapiekaną z parmezanem i rozmarynem. Wlasnie ja robie z pieczonymi ziemniakami i schabem pod kolderką. Obiad sie robi w piekarniku a ja sobie siedze. Kocham to

No tak 30stka wiec musi byc huczna
Oooo lubimy wszelkie zapiekanki. Ostatnio robilam zapiekana rybke z serem i pieczarkami. Pyyycha.

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam

Ja dziś umyłam kolejne okno Zostało mi jeszcze balkonowe.
Dziś też piekłam...pierniki. Ich zapach unosił się w całym domu. Jutro mnie czeka lukrowanie.

Pozdrawiam i udanego weekendu życzę
No prosze, ja tez sie musze wziasc za okna. A piernika tez pieklam, a raczej piernikowy domek.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Wiecie co Wam powiem, że mąż stoi po mojej stronie w sporze z teściową sam mi powiedział, że teraz przesadziła a teraz z innej beczki: Dawid zaczyna sam siedzieć, jak go posadzę to siedzi, raz krócej raz dłużej, a wczoraj to nawet ładnie raz podparł się rączką i sięgnął po grzechotkę. Do tego włączył mu się gadulec na gaworzenie i tylko w kółko: a, e, be, nie, gie i po swojemu też byliśmy dzisiaj na kontroli i Dawid jest już ZDROWY rozmawiałam z nią o pneumokokach i zdecydowaliśmy z mężem, że go zaszczepimy i UWAGA pani pediatra stwierdziła, że Dawid jest GRUBY
Najazniejsze jest aby partnerzy sie wspierali i mieli wspolny front. A co do grubosci Dawidka to na zdjeciach wcale grubo nie wyglada. Nie wiem co ta lekarka od niego chce

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

menu kolacyjne rewelka - gratuluję

Dziekuje bardzo mam nadzieje ze szystko wyjdzie po mojej mysli. I gratuluje oddania doktoratu. Czekamy na obrone

Cytat:
Cześć
Nie no przegięłyście - żeby przez cały dzień był tylko 1 post
Faktycznie w weekendy to tutaj tlumow nie ma

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Żonki
wpadłam tylko żeby się zameldować i przypomnieć wszystkim (nie chciałabym odejść u was w niepamięć ). Tęsknię za Wami bardzo, ale póki co jakoś ciężko mi wrócić do normalnego życia z powrotem...
Witaj Anus Nikt tu o Tobie nie zapomnial. Mam nadzieje ze wrocisz do nas, ale najwazniejsze zeby u Ciebie sie wszystko poukladalo. Trzymam kciuki

A mysmy wczoraj byli na spotkaniu z moim szwagrem i jego dziewczyna. Zaprosilismy ich po kinie do nas i.... przesympatycznie bylo. Odjechali po 22. Mam nadzieje ze nie zagadalam jej, ale widzialam ze byli zadowoleni ze przyjechali. A zeby bylo lepiej dzis dzwonil moj tesc do meza i... zapytal sie czy moga nas odwiedzic w sobote. Zrobilam tak i pozbieralam zeby z podlogi. Szok totalny ze moi tesciowie w koncu dorosli zeby nas odwiedzic

Czeko spokojnie, do mycia garow to ja mam zmywarke i Czike, lepiej przyjezdzaj w sobote na moje imieninki na pewno z piatku zostanie co nieco wiec bede miec Cie czym ugoscic

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-12-06 o 16:42 Powód: bo Czeko chce robic u mnie jako zmywarka :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-06, 22:02   #642
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Dawid został obsypany prezentami: organki z odgłosami zwierząt, 4 nowe grzechotki, komplecik letni (od teściowej ), zestaw - śpioszki z 2 kaftanikami była u nas dzisiaj teściowa pożaliła się nam na nas, ale z mężem potem zgodnie żeśmy stwierdzili, że dalej nie wiemy o co jej kaman

Cytat:
Hej Żonki
my Kochana za Tobą też tęsknimy

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

malutka_24 też uważam ten jeden post za przegięcie
ad. 1 słodycze
ad. 2 no właśnie można wejść na wątek raz na tydzień i przez pół godziny nadrobić wszelkie zaległości

Cytat:
Oooo lubimy wszelkie zapiekanki. Ostatnio robilam zapiekana rybke z serem i pieczarkami. Pyyycha.

Najazniejsze jest aby partnerzy sie wspierali i mieli wspolny front. A co do grubosci Dawidka to na zdjeciach wcale grubo nie wyglada. Nie wiem co ta lekarka od niego chce

A mysmy wczoraj byli na spotkaniu z moim szwagrem i jego dziewczyna. Zaprosilismy ich po kinie do nas i.... przesympatycznie bylo. Odjechali po 22. Mam nadzieje ze nie zagadalam jej, ale widzialam ze byli zadowoleni ze przyjechali. A zeby bylo lepiej dzis dzwonil moj tesc do meza i... zapytal sie czy moga nas odwiedzic w sobote. Zrobilam tak i pozbieralam zeby z podlogi. Szok totalny ze moi tesciowie w koncu dorosli zeby nas odwiedzic
ad. 1 rzuć przepisem
ad. 2 bo Dawid nie jest gruby, jest taki akuratny za gruby nie dobrze, za chudy też nie, lekarzom to nie dogodzisz
ad. 3 cieszę się, że spotkanie Wam się udało a odnośnie teściów to lepiej później niż wcale
Stary 2009-12-06, 23:17   #643
czekoladka79
Zadomowienie

Nareszcie mam chwilkę, żeby wszystkim odpisać.

Akcja prezentowa u mnie w toku ....w piątek wzięłam wolne, żeby trochę spraw pozałatwiać no i już trochę prezenciorów kupiłam ..... dzisiaj miałam kontynuować, ale jak weszliśmy do Arkadii i zobaczyliśmy te dzikie tłumy tak szybko opuściliśmy to miejsce.
Ale jest ok - został nam do kupna prezent dla teściowej i jej męża ..... tu jest zawsze największy kłopot, bo oni wszystko mają

Sama też zrobiłam sobie prezenty, których fotki wklejam poniżej ..... znalazłam też za***!aszczy wypoczynek do nowego mieszkania z eko-skóry w całkiem przystępnej cenie (załączam fotki - mój będzie czarny) ..... tylko najpierw muszę sprzedać ten który mam z żółtej skórki.
No i byłam u fryzjera podciąc niesforne loki ..... nagotowałam i pomroziłam żarcia na kolejne 2 tygodnie ..... bo jak się pracuje od 8 do 20 to nie ma kiedy ..... no i w sumie trzy dni ganiałam jak szalona zamiast odpocząć .... ehhhhhh

daguś ale ja się z Cziką przy lizaniu garów jakoś dogadam
a co do soboty to dzięki za zaprosznenie, ale niestety koczuję na uniwerku......

katarzinko gratuluję oddania pracy promotorowi ..... zdradzisz nam temat, badania itd .... może na pw bo cikawam jak diabeł

biedronka19876 podziwiam za porządki przedświąteczne ja nie mogę umyć okien w tym mieszkaniu bo by mi chyba wypadły bo są takie stare jak ja się cieszę, że mnie w tym roku ominą porzadki świąteczne ..... za to nadrobię po świętach pucując nowe mieszkanie a potem po wyniesieniu mebli stare żeby je w stanie przyzwoitym oddać nowym lokatorom

czeko buziaki dla Weriniczki w zakatarzony nosek - niech bidulka szybko się kuruje

izazusia podziwiam cierpliwość do bezdomnego i debilnego szwagra .....

kici kici gdzie jesteś kotecku?

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-12-06 o 23:19
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 06:26   #644
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Aaa buuuu co za idiota wymyslil poniedzialki.... jestem nietomna i w dodatku pada...
Cytat:
Hej
Dawid został obsypany prezentami: organki z odgłosami zwierząt, 4 nowe grzechotki, komplecik letni (od teściowej ), zestaw - śpioszki z 2 kaftanikami była u nas dzisiaj teściowa pożaliła się nam na nas, ale z mężem potem zgodnie żeśmy stwierdzili, że dalej nie wiemy o co jej kaman
Bardzo psychologiczne podejscie, tylko podziwiac

Cytat:
Nareszcie mam chwilkę, żeby wszystkim odpisać.

Sama też zrobiłam sobie prezenty, których fotki wklejam poniżej ..... znalazłam też za***!aszczy wypoczynek do nowego mieszkania z eko-skóry w całkiem przystępnej cenie (załączam fotki - mój będzie czarny) ..... tylko najpierw muszę sprzedać ten który mam z żółtej skórki.

daguś ale ja się z Cziką przy lizaniu garów jakoś dogadam
Taaa te dzikie tlumy chyba opanowaly miasto bo wszedzie ich pelno. Ale najwazniejsze ze macie juz polmetek. Wypoczynek ekstra, moj maz tez chce podobny tylko my musimy miec funkcje spania. A te buciory sa mega wypasione gdziez je dorwalas i za ile jesli mozna wiedziec. Nasze mikolajki w tym roku bez prezenciorow, bo wiecie wydatki mega byly....

No to sie szykuje do pracy na ten mega deszczowy swiat
Stary 2009-12-07, 08:53   #645
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Muszę przyznać, że mój mąż chyba rzeczywiście coś zrozumiał i stanął w ten weekend na wysokości zadania W piątek jak wróciłam z pracy czekała na mnie śliczna róża, a w sobotę zabrał mnie do teatru Na świetną sztukę, dawno się tak nie uśmiałam Także weekend był baaaaaardzo na plus, w końcu odpoczęłam i naładowałam akumulatory

Buziole laseczki i miłego dzionka

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 08:55   #646
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczyny wczoraj nie pisałam bo sprzatałam mieszkanie....
Sprzątałąm mieszkanie po mikołajowej niespodziance szwagra.
Wczoraj o mało co nie popełniłam mordu...
Przyjmujesz kogoś pod swój dach, karmisz, pozwalasz skorzystać ze swego kompa a po powrocie z weekendu zastajesz sajgon...
Zrobiłam już swiateczne porządki po czym około 17 jak wróciliśmy mielismy obraz nędzy i rozpaczy. Popłakałam się, miałam zamiar gada na zbity pysk wywalić.
Kochane wiem że pisze chaotycznie...ale emocje we mnie nadal są.
Mieliśmy wrócić wczoraj około 22. Udało sie i odwołali Kamilowi czesc zajęc. Dzieki temu mielismy czas ogarnąc nasz pokój przed snem...
Szwagier opróżnił "swój " pokój z naszych rzeczy... W tapczanie miałam poukładane letnie buty. W szafie pościel, suknię ślubną i ręczniki. Na szafie było pudło, które nikomu nie przeszkadzało a w nim plecaki i śpiwory-nasz sprzet turystyczny. Mojemu szwagrowi psuło to obraz estetyczny. Dlatego po powrocie zastalismy wszystkie rzeczy u nas w pokoju, przedpokoju, kuchni-jeszcze chamsko pudło puste a obok rzeczy z pudła...Moja suknia byle jak na kanapie przywalona płaszczami itp...
Zdjęcie w załączniku.

Powiedzcie mi kochane czym ja na to zasłużyłam??
Kamil mnie powstrzymał przed wywaleniem Daniela na noc. Plan jest taki że mieszka do konca grudnia a potem wynocha na zbity pysk. Od stycznia mieszkanie formalnie jest juz nasze i nie mam obowiązku szwagra przyjmować.
A jego rzeczy beda potraktowane tak jak moje- a ja durna jak opróżniałam mu pokój to pakowałam szpargały w folie, ksiazki równiez zeby broń boże się nic nie zniszczyło...
Przepraszam ze ja tak ciągle o sobie piszę...

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2009-12-07 o 08:59
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:36   #647
kotekk81
Zakorzenienie

czesc witam sie szybko i uciekam do pracy

u nas mikolajki skromnie tylko slodycze byly za to poszlismy z prezentami do mojego chrzesniaka i opilam sie JEDNA lampka wina nie ma to jak mocna glowa

Izulek ja to bym normalnie zabila tego Twojego szwagra a jesli zostalabym powstrzymana przed popelnieniem egzekucji to napewno dzis musialby sie wyprowadzic co za idiota, brak mi slow

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 09:44   #648
agunia82
Zakorzenienie

Izuś no co za palant z tego Twojego szwagra. ja to nie wiem co bym mu zrobiła. Normalnie słów brak na takie zachowanie

Stary 2009-12-07, 10:40   #649
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć żonki
Cytat:
ad. 1 a jakiego ja karpia strzeliłam wg nas synek jest taki akuratny
ad. 2 no moje gratulacje
no to pewnie niedługo ja też takie coś usłysze, bo moja Agatka księżyc w pełni na tym moim mleczku
dzięki

Cytat:
Hej Żonki
Anusia nie smutaj się i wracaj do nas

Cytat:

Anusia rybko co się z Tobą dzieje, sutkiem i goryczą z Twojego postu wieje że hoho
to pewnie literówka ale i tak mnie rozśmieszyło i dobrze, bo dzien ponury jak 100 gwoździ w trumnie

Cytat:

Dziekuje bardzo mam nadzieje ze szystko wyjdzie po mojej mysli. I gratuluje oddania doktoratu. Czekamy na obrone

ja też ale do obrony to jeszcze daleko - zobaczymy jak się poukłada wszystko, najdalej to wrzesnien, a moze bedzie wcześniej
no i dla teściów - coś im się stało??

Cytat:
no i w sumie trzy dni ganiałam jak szalona zamiast odpocząć .... ehhhhhh

katarzinko gratuluję oddania pracy promotorowi ..... zdradzisz nam temat, badania itd .... może na pw bo cikawam jak diabeł

?
dzięki dziedzina energetyka , szczegółowiej jakby to modna dziś separacja gazów cieplarnianych ze spalin kotłowych
a co do odpoczynku znam to skądś- jak mąż jest w domu i moze się zając małą, że ja tylko karmie to zamiast odpoczywać to ciągle coś robię i tyle po odpoczywaniu

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Muszę przyznać, że mój mąż chyba rzeczywiście coś zrozumiał i stanął w ten weekend na wysokości zadania W piątek jak wróciłam z pracy czekała na mnie śliczna róża, a w sobotę zabrał mnie do teatru Na świetną sztukę, dawno się tak nie uśmiałam Także weekend był baaaaaardzo na plus, w końcu odpoczęłam i naładowałam akumulatory

Buziole laseczki i miłego dzionka
no to bardzo miło

Cytat:

przepraszam ze ja tak ciągle o sobie piszę...
trzeba mu chyba mordę obić

miłego dnia żabcie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 13:00   #650
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Weny brak dalej...
W zeszlym tygodniu zrobilam pazurki i baleyage - ciemniej tym razem.
W sobote bylam na dysce z kumpelka - nawwt spoko bylo.
Wczoraj bylismy na zakupkach - srednio udane bo nie kupilam tego co chcialam... ludzi tlum ze sie chodzic po galerii nie dalo a do tego jakas orkiestra koledy grala, kawalek dalej jakis chor spiewal... normalnie masakra tloczno, glosno i goraco.
Mikolaj nas nie odwiedzil w tym roku Szczerze to na swieta tez nie robimy sobie prezentow chyba ze symbolicznie jakies drobiazgi
Ogolnie od kilku dni zle sie czuje - leb mi peka doslownie i nie wiem czy to od cisnienia czy od czego ale momentami tak nawala ze szok

Czekotubko super zakupki

Izazusia szwagra - brak slow

Agunia mily weekendzik maz Ci zafundowal dla niego

Malutka wg. mnie Dawidzio jest w sam raz dla niego

Anusia wszystkiego dobrego

Buziaki i pozdrowionka
Stary 2009-12-07, 13:42   #651
mooonik
Zakorzenienie

Hej Baboszki

Byliśmy na weekend w domku, przywieźliśmy wałówkę w postaci słoików z ogórkami, sałatkami itp, zapas ziemniaków wystarczy nam do Nowego Roku

Widziałam tego mojego kumpla co Wam pisałam, że miał mieć operację, wszystko się udało, już normalnie chodzi, ma tylko opatrunek na głowie no i musi być pod stałą kontrolą lekarską.
Mikołaj do nas przyszedł wspólny- sprawiliśmy sobie statyw do aparatu bo już długo się zbieraliśmy, żeby kupić no i w końcu się udało teraz pozostało kupno prezentów na gwiazdkę
może podpowiecie co można kupić 6-latkowi, który ma 3 starszego rodzeństwa więc wszelakie zabawki odpadają, kurde nie mam zielonego pojęcia czym takie dzieciaki się interesują, jakie bajki teraz są na topie... a może któraś z Was ma w rodzinie 6latka i się podzieli pomysłem?

Katarzinko gratulacje dla małej siłaczki i dla Ciebie za oddanie pracy , tylko czemu tak długo na obronę będziesz czekać?:

Czeko jak Weroniczka- zdrowa już mam nadzieję?

Sofferko udało mi się nie wylądować pod stołem, troszkę dziewczyny pomogły i nie było tak źle

Katey no cóż- siła wyższa wezwała ale się nie gniewam
Cytat:
Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ja jej naprawdę kompletnie nie rozumiem

ad. 2 czyżby coś było na rzeczy
1. raaany ta Twoja teściowa to normalnie brak słów

2. chyba nie ale poczekamy zobaczymy

Cytat:
co do kolacyjki to menu zapowiada sie takie....

wow! jaka uczta się zapowiada

Dageciku widziałam chatkę piernikową superowa! ciężko było coś takiego zrobić? wygląda przepysznie

Cytat:
byliśmy dzisiaj na kontroli i Dawid jest już ZDROWY rozmawiałam z nią o pneumokokach i zdecydowaliśmy z mężem, że go zaszczepimy i UWAGA pani pediatra stwierdziła, że Dawid jest GRUBY
1. superowo, że zdrowiutki
2. Dawid gruby a to dobre
ja tam nie widzę żadnej grubości po nim

Cytat:
Anusia pamiętamy o Tobie cały czas mam nadzieję, że szybko wrócisz do nas
dużo dobrych myśli posyłam

Cytat:
Hej laseczki

ale fajnie oby mu nie przeszło nigdy, niech się zawsze tak stara

Cytat:
Przyjmujesz kogoś pod swój dach, karmisz, pozwalasz skorzystać ze swego kompa a po powrocie z weekendu zastajesz sajgon...

o raaaaaaaaaanyyyy Iza ten Twój szwagier to mocno przegiął nie wiem czy na Twoim miejscu udałoby mi się zachować zimną krew, chyba bym nie wytrzymała i wyrzuciłabym gnojka na dwór i wcale bym się nie przejmowała tym, że to rodzina.

a my się wcale nie gniewamy, że piszesz o sobie po to jesteśmy, żeby wspierać

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Ogolnie od kilku dni zle sie czuje - leb mi peka doslownie i nie wiem czy to od cisnienia czy od czego ale momentami tak nawala ze szok
też mam takie bóle głowy ostatnio, że szok, nie wiem od czego, tabletka pomaga mi tylko na chwilę, a potem od nowa, w ogóle jestem jakaś osłabiona i zmęczona cały czas chyba trzeba lekarza odwiedzić i porobić jakieś badania

ahh Paulinko superowy sweterek masz na tym zdjęciu na nk

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 19:11   #652
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej lasencje
Dzionek nawet udany, małemu jak się włączy gadulec to skończyć nie może i w końcu od prawie 2 tygodni byliśmy z babcią na półgodzinnym spacerku w parku

Cytat:
No i byłam u fryzjera podciąc niesforne loki ..... nagotowałam i pomroziłam żarcia na kolejne 2 tygodnie ..... bo jak się pracuje od 8 do 20 to nie ma kiedy ..... no i w sumie trzy dni ganiałam jak szalona zamiast odpocząć .... ehhhhhh
fajna ta kanapa buciki też fajne, ale nie mój obcas pokaż się w new fryz i się biedaczko w kuchni narobiłaś

Cytat:
Bardzo psychologiczne podejscie, tylko podziwiac
że też trafił mi się taki egzemplarz teściowej

Cytat:
dla męża

Cytat:
Sprzątałąm mieszkanie po mikołajowej niespodziance szwagra
Izuś podziwiam Cię za to, że nie wywaliłaś go za drzwi normalnie brak mi słów na opisanie jego zachowania a co rodzice na to?

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
W zeszlym tygodniu zrobilam pazurki i baleyage - ciemniej tym razem.

Malutka wg. mnie Dawidzio jest w sam raz dla niego
ad. 1 a pokażesz się w new look
ad. 2 to może idź do lekarza
ad. 3

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Widziałam tego mojego kumpla co Wam pisałam, że miał mieć operację, wszystko się udało, już normalnie chodzi, ma tylko opatrunek na głowie no i musi być pod stałą kontrolą lekarską.

1. raaany ta Twoja teściowa to normalnie brak słów
2. chyba nie ale poczekamy zobaczymy

1. superowo, że zdrowiutki
2. Dawid gruby a to dobre
ja tam nie widzę żadnej grubości po nim

też mam takie bóle głowy ostatnio, że szok, nie wiem od czego, tabletka pomaga mi tylko na chwilę, a potem od nowa, w ogóle jestem jakaś osłabiona i zmęczona cały czas chyba trzeba lekarza odwiedzić i porobić jakieś badania
ad. 1 jak fajnie, że ta operacja się udała
ad. 2 to mam trzymać kciukolce czy nie
ad. 3 no właśnie, on jest akuratny
ad. 4 no ja myślę, bo jak nie to
Stary 2009-12-07, 19:32   #653
katey
Rozeznanie

GG do katey

hello

ja tez bylam u fryzjera podciete i teraz moga sobie rosnac luzniej bo zapuszczam (ambitny plan)

Aga- to gratuluje "naprawionego malza" oby sie juz nie psul wiecej...jak tam Shiro?? pytalas ostatnio jak z zachowaniem naszego- w domu super pies! grzeczny i wogole, komendy wykonuje prawie wczesniej niz zdaze je wypowiedziec a na spacerach---hmm zaczyna gluchnac, najlepiej jak mowie "waruj" a ten siedzi i rozglada sie na boki i wywraca tymi swoimi oczyskami jakby nie slyszal ale poprawia sie...tylko, ze jeszcze nie moze oduczyc sie wcinania smieci a zwlaszcza workow (chociaz juz i tak lepiej dziala "zostaw" niz wczesniej)

moonik-

czeko-alez obcas???to jak szczudla dla mnie

Iza- ja to bym pogonila "szfffagierka" i to od razu..niech sobie pospi na schodach z jedna noc i przemysli sprawe...pozatym co on sobie wyobraza tak sie rzadzic??? a tlumaczyl sie jakos???

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:20   #654
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Cytat:
Zrobiłam już swiateczne porządki po czym około 17 jak wróciliśmy mielismy obraz nędzy i rozpaczy. Popłakałam się, miałam zamiar gada na zbity pysk wywalić.
Kochane wiem że pisze chaotycznie...ale emocje we mnie nadal są.
Mieliśmy wrócić wczoraj około 22. Udało sie i odwołali Kamilowi czesc zajęc. Dzieki temu mielismy czas ogarnąc nasz pokój przed snem...
Szwagier opróżnił "swój " pokój z naszych rzeczy... W tapczanie miałam poukładane letnie buty. W szafie pościel, suknię ślubną i ręczniki. Na szafie było pudło, które nikomu nie przeszkadzało a w nim plecaki i śpiwory-nasz sprzet turystyczny. Mojemu szwagrowi psuło to obraz estetyczny. Dlatego po powrocie zastalismy wszystkie rzeczy u nas w pokoju, przedpokoju, kuchni-jeszcze chamsko pudło puste a obok rzeczy z pudła...Moja suknia byle jak na kanapie przywalona płaszczami itp...
Zdjęcie w załączniku.

Powiedzcie mi kochane czym ja na to zasłużyłam??
Kamil mnie powstrzymał przed wywaleniem Daniela na noc. Plan jest taki że mieszka do konca grudnia a potem wynocha na zbity pysk. Od stycznia mieszkanie formalnie jest juz nasze i nie mam obowiązku szwagra przyjmować.
A jego rzeczy beda potraktowane tak jak moje- a ja durna jak opróżniałam mu pokój to pakowałam szpargały w folie, ksiazki równiez zeby broń boże się nic nie zniszczyło...

Chyba bym go zabiła własnymi rękami. Jak tak można. Rządzi się jak by był u siebie. Tak jak dziewczyny piszą, kazalabym mu się jak najszybciej wynieść.
Ile on ma lat, bo zachował się jak szczeniak. Normalnie brak mi słów.
Mam nadzieje, że nie bedziesz się długo męczyć ze szwagrem. A co Twoj mąż na to? Zwrócił mu uwagę?

Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:24   #655
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

H E J Ż U C Z K I .

Podczytuję Was, ale jakoś nie miałam weny do pisania.

CO u mnie:
Poszukuję sukienki na Sylwka, to raz.
Uzupełniam prezenty dla bliskich ...
A poza tym zbliża się koniec roku, więc męża mam więcej w domku-głównie stąd na wizazu mnie mniej.

Byliśmy w niedzielę u rodziców moich, no i gdy wychodziliśmy, okazało się, ze mamy pełne buciorki słodyczy i troszkę kaski. Moja mama nie przepuściła by takiej okazji. Weekendzik sympatyczny, byliśmy na imieninach u babci, wydawać by się mogło, że nic ciekawego, ale tak się uśmialiśmy, że wszystko mnie bolało. NO i niedziela standardowo zakończyła się na rozmowach ze znajomymi przy pizzy.

Izuś ja bym szwagra pogoniła, za dobre serce masz.

mooniś ja mam kupić 8-latkowi, 10-latce, 11-latce, 12-latkowi. I Ci powiem, ze łatwiej wymyśleć mi było dla 8 latka, niż dla tych starszych.

malutka wprawdzie nie widziałam "boczków" Dawidzia , ale do określenia "gruby", mu chyba sporo brakuje. I wspaniale, że mąż jest po Twojej stronie, jeśli chodzi o teściową.

Paulinko
-Goździkowej nie słuchasz? A tak poważnie, to przeganiam ból głowy.

daget ale cuda tworzysz, może zgryźmy domek? No i dla teściów, że zrozumieli, że u Was nie biją.

katarzinko gratki za oddanie pracy.

biedronku ja dziś dopiero myłam okna(u mojej mamy), a jak wróciłam, to zawiesiłam u nas firanki, bo teściowa z myciem mnie wyprzedziła.

keczoladku
jaki but...

aguniu dla wspaniałej żony mąż się poświęca i niech przypadkiem nie przestaje.

Anusiu nikt tu nie zapomniał o TObie, zresztą każda o każdej pamieta...to jak gang, tyle, że z sexapilem. trzymaj sie ciepło i wracaj.

katey dużo obciachałaś włsoki?

kasienku gdzie Ty jesteś?

: cmok:

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-12-07 o 21:27
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 21:37   #656
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
jak tam Shiro?? pytalas ostatnio jak z zachowaniem naszego- w domu super pies! grzeczny i wogole, komendy wykonuje prawie wczesniej niz zdaze je wypowiedziec a na spacerach---hmm zaczyna gluchnac, najlepiej jak mowie "waruj" a ten siedzi i rozglada sie na boki i wywraca tymi swoimi oczyskami jakby nie slyszal ale poprawia sie...tylko, ze jeszcze nie moze oduczyc sie wcinania smieci a zwlaszcza workow (chociaz juz i tak lepiej dziala "zostaw" niz wczesniej)
Shiro róznie, w tamtym tygodniu miał fazę na... robię wszystko po swojemu i już A od dzisiaj jakby nam psa podmienili I tak ostatnio w sumie w kółko, raz lepiej, raz gorzej. Chociaż był taki jeden tydzień, że nam ogłuchł zupełnie i olewał nawet w domu. Mam nadzieję, że mu to nie wróci (oby) My z wykonywaniem komend na dworze mieliśmy wcześniej problem, teraz już coraz ładniej się skupia. Nawet dzisiaj zaliczyliśmy w końcu przynoszenie patyczka do panci, a nie uciekanie z nim, żeby sobie pogryźć W domu oczywiście komendy wykonuje tak ślicznie jak i Twój.
A co do zjadania wszystkiego na dworze - nasz też jeszcze się nie oduczył, chociaż stał się, hmmmm, nieco wybredny Ale dzisiaj kosteczką nie pogardził i musiałam mu z pyska wydzierać. Folii przestał się tykać, oby tak zostało

Stary 2009-12-07, 23:21   #657
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
malutka wprawdzie nie widziałam "boczków" Dawidzia , ale do określenia "gruby", mu chyba sporo brakuje. I wspaniale, że mąż jest po Twojej stronie, jeśli chodzi o teściową.
ja też nic takiego nie widzę

A teraz czas na

Dawid ma już 8 miesięcy!!!
Stary 2009-12-08, 08:55   #658
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry Wita Was anioł dobroci
Mój mąż przeczuwał jakąś akcję więć był dziwnie opanowany. Jedyne co od niego usłyszałąm ze az ja się przestraszyłam "już ja mu uprzykrzę życie".
Na pewno nie pozwolę mu usiąć przy swoim kompie, jak narazie zabijam go milczeniem. Gadałam wczoraj z teściową-ona nie ma już sił do niego. Stwierdziła nawet że już chyba wie dlaczego w 5 roku mieszkania we Wrocławiu Daniel wciąż nie ma stałych współlokatorów a ci koledzy których ma nie spieszą się z nim mieszkać.
Ale koniec gadania o palancie

Mój słodziak kochany Dawidek jest już taki stary??? Powiem szczerze że aż sprawdziłam na nk gdzie on ma ten tłuszczyk, który widzi lekarka-i nic nie znalazłam
Ten mały bąbel jest uroczy-sliczne ma oczka

Ja wczoraj dostałam spóźniony prezent mikołajkowy-hehe młynek dwustronny do pieprzu i soli z Lidla-bo marudziłam pod nosem że bym taki chciala

Izulko jak mąż wrócił to trzeba się nim dobrze zająć i nas zaniedbac-my wybaczymy. Niespodzianka mikołajkowa swietna-trzeba pomysł wykorzystać...
Daget-widziałam domek z piernika-super jest-brawa dla ciebie i pomocnika
Biedronka-dzięki za wsparcie! Mój mąż miał wczoraj z nim pogadać ale usnął i dzis to zrobi.
To nie pierwsza akcja mojego szwagra ale ta chyba najzłośliwsza. Chociaż on upiera się ze tylko sprzatał pokój....
Aga - kurcze jak super-teatr. Mój mąż nigdy na to nie wpadnie. Poza tym on się kiedyś zraził-jechał na jakies super widowisko -koncert do Berlina i strasznie się nim znudził. I teraz wszystko-teatr,operw wsadza do jednego wora
A co do naprawy oby była trwała-czasem potrzeba impulsu i już facet załapie o co chodzi Trzymam za to kciuki
Moonik- cieszę się że z kolegą wszystko dobrze. Oby już paskudztwo nigdy nie powróciło. A co do słoików i przetwórów od mamy-wiem coś o tym Pochwal się szczegółowo co tam pysznego masz?
Dla sześciolatka prezent...Hmm moja mama dla Wiktora(5 lat) kupiła model samolotu so składania -był tam też mały śrubokręcik. Wymagało to troche jego pracy ale na mikołaja był zachwycony.Ja z kolei kupuję dzieciaczkom albo jakieś książeczki edukacyjne(takie zabawy, odgadywanie ile jest jabłek, łączenie cyferek by powstał obrazek itp) albo sprzęt sportowy. Tylko wtedy kiedy dam taki prezent conajmniej godzinkę dwie z dzieciaczkiem się tym bawię i rozwiązuję
Stary 2009-12-08, 10:18   #659
mooonik
Zakorzenienie

Dzień dobry

wita Was zasmarkaniec kurcze wieczorem mnie zaczęła boleć głowa i rano się obudziłam z katarem i bólem gardła, przez to zostałam w domu i mam zamiar się wygrzać, żeby mi do jutra przeszło tyle, że żałuje trochę bo sąsiedzi z góry robią remont łazienki i od 8 naparzają udarem, tak, że się nie da wytrzymać nawet tam poszłam bo głośno było tak, że miałam wrażenie że to u mnie jest ten remont i postraszyłam ich spółdzielnią i policją ( wiem, wiem wredna jestem ) i obiecali, że do 12 mają skończyć wiercenie

Cytat:
Dzionek nawet udany, małemu jak się włączy gadulec to skończyć nie może i w końcu od prawie 2 tygodni byliśmy z babcią na półgodzinnym spacerku w parku

ad. 2 to mam trzymać kciukolce czy nie
ale fajne musi być takie gaworzenie a mówi już mama albo tata
co do kciuków może trzymaj ale za @

no i dla naszego Rodzyneczka buziaczek- niech się zdrowo chowa

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

CO u mnie:
Poszukuję sukienki na Sylwka, to raz.
Uzupełniam prezenty dla bliskich ...
A poza tym zbliża się koniec roku, więc męża mam więcej w domku-głównie stąd na wizazu mnie mniej.

Byliśmy w niedzielę u rodziców moich, no i gdy wychodziliśmy, okazało się, ze mamy pełne buciorki słodyczy i troszkę kaski
1. a jakie plany na sylwka macie Izuś?
2. no tak mąż w dom żona z wizażu gone
3. fajny niespodzianka od mamy

Cytat:

Moonik- cieszę się że z kolegą wszystko dobrze. Oby już paskudztwo nigdy nie powróciło. A co do słoików i przetwórów od mamy-wiem coś o tym Pochwal się szczegółowo co tam pysznego masz?
Dla sześciolatka prezent...Hmm moja mama dla Wiktora(5 lat) kupiła model samolotu so składania -był tam też mały śrubokręcik. Wymagało to troche jego pracy ale na mikołaja był zachwycony.Ja z kolei kupuję dzieciaczkom albo jakieś książeczki edukacyjne(takie zabawy, odgadywanie ile jest jabłek, łączenie cyferek by powstał obrazek itp) albo sprzęt sportowy. Tylko wtedy kiedy dam taki prezent conajmniej godzinkę dwie z dzieciaczkiem się tym bawię i rozwiązuję
dzięki Izuś ja też mam nadzieję, że będzie dobrze
szczegółowo no to tak- ogórki kiszone i konserwowe po 3 sztuki, sałatki obiadowe- ogórek z marchewką i cebulką, cukinia z papryką i czymś tam w zalewie musztardowej (chyba- bo to eksperyment mamy ) , ogórki z papryką, marchewką, cebulą w zalewie, grzybki marynowane i jeszcze brzoskwinie i gruszki w syropie na słodko
wiem, że wykorzystuje trochę mamcię ale ona sama zaproponowała, że mi zrobi na zimę sałatki bo miała dużo warzyw, trochę z działki, trochę od koleżanek ze wsi więc szkoda, żeby się zmarnowało

a co do prezentów- myślałam o takich składankach drewnianych- są takie modele zwierząt, dinozaurów albo jakiś pojazdów i może to mu się kupi a tak w ogóle to jest chrześniak mojego męża, tylko, że on jak zwykle nie ma pomysłu

a tak w ogóle to mamy chyba jeszcze jeden powód do świętowania dzisiaj

Sofferko - w dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-12-08 o 10:19
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:36   #660
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Sofko dziś chyba świetujesz?
Pewnie już z mężem balujesz
Ale zajrzyj na chwileczkę
Wina postaw nam lampeczkę :P
Chcemy złożyć Ci życzenia
Szczęścia , zdrówka,powodzenia
Niechaj Arek dba o Ciebie
By ci było z nim jak w Niebie
Niech gotuje Ci obiadki
Ku zazdrości Twej sąsiadki
Niech planuje już wakacje
a na nich super atrakcje
By Twa buzia promieniała
Wszystkich wokół czarowała
Niech się spełnią Twe marzenia
Całe zło w dobro się zmienia
Niechaj w pracy dobrze będzie
także w finansowym względzie
Byś miała na fatałaszki
I na wina cztery flaszki

Wszystkiego najlepszego

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości