|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Ze światecznych wzięłam tylko żel Christmas Joy - taki typowo świateczny zapach: pomarańcze, cynamon, jabłka (?) - fajny
Seria z aniołkiem pachnie podobno tak samo jak kremy do rąk te w pomarańczowych opakowaniach (jeden z nich zamówiłam i zapach mi się podoba, wezmę więc tak jak planowałam krem do rąk z aniołkiem). [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15718225]Hosenko, i co narobiłaś! Poszłam dziś do drogerii obejrzeć ten puder rozświetlający w kulkach Joko. Mieli tylko tą "bardziej ekskluzywną" serię, nie Virtuala. I wpadłam. Wpadłam jak śliwka w kompot. Piękne opakowanie, delikatne rozświetlenie bez drobinek - byłby super na kości policzkowe, albo okolice oczu. Tylko ta cena - 40 zł Poczekam jeszcze na zdjęcia księżniczki kulek Ingrid i podejmę na spokojnie decyzję. Najwyżej kupię sobie po świętach, póki co mam dużo wydatków.[/QUOTE] ![]() Te kulki (Joko) nadają sie na całą twarz (jesli nałożysz grubym pędzlem). Gratuluję wszystkim zużyć ![]() U mnie narazie spokój w tym temacie. Jestem po pierwszym dniu pracy - jak narazie mi się podoba. Zobaczymy jak dalej ![]() Od razu po skończeniu przyjechal po mnie TŻ i zawiózł na kurs, więc jestem padnieta. Nie lubie takich maratonów
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze mówisz. Ja jestem gotowa na przyjaźń ale on nie. Przez 4 lata się nie widzieliśmy a on czekał mając nadzieję, ze wrócimy do siebie. Spotkaliśmy się na kawę, zaprosił mnie na koncert i kolację (wszystko 1 dnia) i już myślałam że dojrzał do tego ze nie mozemy byc razem. Ale gdzie tam. Chcial mnie zaprosic na kolejną kolację a kiedy mu powiedziałam ze to będzie nie fair wobec mojego TZ to wykasował swoj numer gg, wylaczyl tel i już znów nie chce utrzymywać kontaktu. A mi jest smutno,. bo ja bardzo go cenię za to kim jest i naprawdę chciałabym utrzymywać kontakt. Nie wiem, zaczekam trochę, może ochłonie i się odezwie.... Cytat:
No właśnie ale to jest takie przykre, że nie można się tak po prostu zaprzyjaźnić. Zużyłam dziś 3 kremy brązujące do ciała - były już na wymarciu.
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
witam was.weekend miałam troche zwariowany i nie miałam czasu wejsc na dłużej na wizaż.sobotnia impreza sie udała.wczoraj byłam ledwo żywa.dzisiaj też bo jeszcze nie odespałam.poszłam sobie w przerwie miedzy zajeciami do inglota i kupiłam jedna paletke z 6 cieniami.stwierdziłam że przyda sie jak zaczne szkołę wizażu no i nie miałam takich kolorów.jest w nich fiolet ciemny z drobinkami,turkus,jasny szaroniebieski,stalowy z drobinkami,morelowy matowy i taki malinowy.wszystkie fajne i nie miałam podobnych.
nadal mysle nad kasztankiem ale jakos mnie nie powalił na kolana i mam ładniejsze zapachy na półce wiec chyba sobie odpuszcze.jutro mi ubedzie pierwsza rzecz w grudniu-mleczko do demakijazu.
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziś popsuł mi się komp
normalnie plakac mi się chcialo, bo bez internetu to jak bez ręki. Niestety naprawa byłaby kosztowna i chyba nie będę naprawiać, czasem skorzystam z komputera brata i będę rzadziej zaglądać. dziś mój kochany TZ przywiózł mi swój komputer, potrzebny mi jest jeszcze do niedzieli, bo muszę przygotować parę rzeczy na zjazd, ale nie chcę mu trzymać go w nieskończoność.dziś poległam trochę w Naturze- kupiłam bibułki matujące Essence(już od dawna planowałam zakup- nie mam wcale) i lakier Eveline Mellow. A najgorsze jest to że po prostu zakochałam się w dwóch zapachach i ciągle myślę jakby tu je zdobyć. Cytat:
Przyłączam się do Ciebie i też muszę się za siebie wziąć, ustalic jakieś limity ile mogę siedzieć przy kompie, bo to naprawdę moje kolejne obok kosmetykowego uzależnienie.
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mają rację - raz trzeba, żeby się nauczyć ![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() Rodzicielce cichaczem wyrzuciłam w ubiegłym tygodniu śmierdzące błyszczydło z 2005 roku, którego braku wciąż nie zauważyła |
||
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam balsam piżmo+jaśmin z Bielendy - jedno smarowidło mniej
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Udzielam się chyba w 4 wątkach, z wątku NZK zapisuję sobie co dziewczyny polecają do spróbowania "kiedyś" a KWC przeglądam jak coś konkretnego muszę kupić.
|
|
#2048 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysł ze szlafrokiem genialny ![]() Cytat:
![]() Ja potrafie codziennie przeglądać to samo choć na danej stronie nic nowego nie wprowadzono ![]() Cytat:
Widać ma jakiś emocjonalny problem ze sobą po tylu latach![]() Cytat:
i tylko 30 zł? mozesz wrzucić foto, bo kolory brzmią smakowicie ![]() bo kasztanek to taka wanilka, ja go wziełam dlatego że teraz jako codzienne psikadło będę miała mgiełkę waniliową i on będzie fajny uzupełnieniem do niej ![]() Cytat:
a zapachów chyba juz masz dość ? ![]() Tak myślę, że to bedzie nasze postanowienie noworoczne za które trzeba się wziąć juz dziś, bo niestety terminy projektów i laborek gonią, a ja wszystko w stanie surowym od dziś na wizaż siadam 2 razy dziennie (przeglądnąć posty, kwc i ewentualnie poszukać potrzebne wątki) rano w pracy i popołudniu w domu ![]() Cytat:
![]() jaki był zapach i konsytencja? bo czasem jest w zestawach w biedronce ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
zazdroszczę, ja to co rusz sie na coś ślinię - napalę się na kosmetyk przez 2 dni szukam gdzie go dostać i jak najtaniej choc wiem że i tak na razie go nie kupię ![]() wczoraj oglądałam bajkę "Odlot" normalnie taka fajna
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-12-08 o 09:31 |
|||||||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia: zapach fajny, trochę "męski" ale mi się podoba
Konsystencja taka średnia: nie jest ani rzadki, ani gęsty. Z nawilżeniem szału nie robi co prawda, ale na codzienne smarowanie może być. Dla mnie lepszy jest z serii Powitanie z Afryką.
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zużyłam
-szampon nivea 50 ml -żel do mycia twarzy vichy Ale i tak w grudniu ze zużyciami będzie krucho. A dziś jade na zakupy
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu TŻtowi kliknęłam buddyjski młynek modlitewny z nepalu, i będzie szedł z nepalu pocztą. Mam nadzieję, że dojdzie do świąt.
W zuzyciach u mnie nic. Ale tuszu jest jakby coraz mniej, lecz wątpię że się w tym roku skończy. |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za młynek?
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dzisiaj zaczynam Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-12-08 o 12:43 |
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zużyłam wczoraj mleczko do ciała dove
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wąchałam Kasztanka...fajny!
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
teściowa zawsze zepsuje
a ja od wczoraj szaleje ciuchowo i o kosmetykach nie myślę
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja ostatnio tylko Was czytam, jakoś weny mi brak na pisanie ![]() Kosmetyki wogóle mnie nie kręcą, mam kosmetyczną depresję, wogóle nic mnie nie kusi, nie kupuję żadnych zapasów, jedynie jak mi się coś kończy to nabywam nowe. Skończyłam kolejny micel ziaji i tonik Effaclar więc zakupiłam kolejną ziajkę i tonik Garnier Active. A no i krem Neutrogena z pompką do wysuszonej skóry. Ani żadne błyszczyki, ani cienie ani pudry, ani kompletnie nic. Ani ciuchy, od paru dniu próbuje coś sobie kupić i nic fajnego dla siebie nie znajduję. Sama nie wiem co to ze mną jest
|
#2060 |
|
Konto usunięte
|
Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
![]() Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję... |
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
![]() Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE] wow! Gratuluję ![]() ja chyba kupie tego Kasztana w YR ... 100ml
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
[/QUOTE]ja też
|
#2063 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
A myślę, że to nie żadna kosmetyczna depresja tylko po prostu chwilowy stan. Może jesteś przemęczona znowu? Może skusisz się na coś w sobotę. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B ![]() Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE] Gratulacje. U mnie dziś bez zużyć, ale za to przyszły do mnie miniaturki Vichy (krem Aqualia Thermal, preparat do demakijażu 3w1 i podkład Dermablend). Nie mogłam się powstrzymać i posmarowałam się kremem - skóra jest taka ukojona. W planach miałam małe spa, ale jakoś mi się nie chce z tym wszystkim bawić. ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Ale macie fajne świąteczne avki.
|
||
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE] Gratulacje
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam sie trzymam,za to mam ucieche z zuzywania..a kupie tylko wtedy jesli cos mi sie skonczy |
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ambitny plan nie kupowania kosmetyków w grudniu
W tym tygodniu jedynie powinny przyjść zakupo-gratisy kolorówkowe (wydałam 4$, a dostanę towaru za prawie 17$
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś przyszły mi z avonu: Maslo do ciała z minerałami MM i balsam migdał i mleko. Oprócz tego kolczyki na sylwestra i 2 kosmetyczki. Balsamy były w śmiesznie niskich cenach- niecale 5zł za szt. więc nie mogłam nie wziąć...
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Konto usunięte
|
Więc i u mnie świąteczny avatar
![]() ![]()
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745503]Więc i u mnie świąteczny avatar
![]() ![]() [/QUOTE]Ładniusi ![]() Coraz bardziej bożonarodzeniowo u nas w wątku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

Poszłam dziś do drogerii obejrzeć ten puder rozświetlający w kulkach Joko. Mieli tylko tą "bardziej ekskluzywną" serię, nie Virtuala. I wpadłam. Wpadłam jak śliwka w kompot. Piękne opakowanie, delikatne rozświetlenie bez drobinek - byłby super na kości policzkowe, albo okolice oczu. Tylko ta cena - 40 zł

normalnie plakac mi się chcialo, bo bez internetu to jak bez ręki. Niestety naprawa byłaby kosztowna i chyba nie będę naprawiać, czasem skorzystam z komputera brata i będę rzadziej zaglądać. dziś mój kochany TZ przywiózł mi swój komputer, potrzebny mi jest jeszcze do niedzieli, bo muszę przygotować parę rzeczy na zjazd, ale nie chcę mu trzymać go w nieskończoność.

no, ale nie przegadasz 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)