Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 20:18   #2041
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
I jak pachną te świąteczne kosmetyki?
Ze światecznych wzięłam tylko żel Christmas Joy - taki typowo świateczny zapach: pomarańcze, cynamon, jabłka (?) - fajny

Seria z aniołkiem pachnie podobno tak samo jak kremy do rąk te w pomarańczowych opakowaniach (jeden z nich zamówiłam i zapach mi się podoba, wezmę więc tak jak planowałam krem do rąk z aniołkiem).

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15718225]Hosenko, i co narobiłaś! Poszłam dziś do drogerii obejrzeć ten puder rozświetlający w kulkach Joko. Mieli tylko tą "bardziej ekskluzywną" serię, nie Virtuala. I wpadłam. Wpadłam jak śliwka w kompot. Piękne opakowanie, delikatne rozświetlenie bez drobinek - byłby super na kości policzkowe, albo okolice oczu. Tylko ta cena - 40 zł

Poczekam jeszcze na zdjęcia księżniczki kulek Ingrid i podejmę na spokojnie decyzję. Najwyżej kupię sobie po świętach, póki co mam dużo wydatków.[/QUOTE]

Te kulki (Joko) nadają sie na całą twarz (jesli nałożysz grubym pędzlem).

Gratuluję wszystkim zużyć
U mnie narazie spokój w tym temacie.

Jestem po pierwszym dniu pracy - jak narazie mi się podoba. Zobaczymy jak dalej
Od razu po skończeniu przyjechal po mnie TŻ i zawiózł na kurs, więc jestem padnieta. Nie lubie takich maratonów , ale na szczęście kurs kończy się przed świętami.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:02   #2042
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

A ja wiem że taka przyjaźń może istnieć. Tylko wymaga dojrzałości obu stron i pogodzenia się z faktem że ich związek to przeszłość. O wiele większym problemem jest reakcja nowych partnerów na tę przyjaźń.

Dobrze mówisz. Ja jestem gotowa na przyjaźń ale on nie. Przez 4 lata się nie widzieliśmy a on czekał mając nadzieję, ze wrócimy do siebie. Spotkaliśmy się na kawę, zaprosił mnie na koncert i kolację (wszystko 1 dnia) i już myślałam że dojrzał do tego ze nie mozemy byc razem. Ale gdzie tam. Chcial mnie zaprosic na kolejną kolację a kiedy mu powiedziałam ze to będzie nie fair wobec mojego TZ to wykasował swoj numer gg, wylaczyl tel i już znów nie chce utrzymywać kontaktu. A mi jest smutno,. bo ja bardzo go cenię za to kim jest i naprawdę chciałabym utrzymywać kontakt. Nie wiem, zaczekam trochę, może ochłonie i się odezwie....
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

tak to jest, lepiej Koniku zrezygnować, co było to było, dokonaliście innego wyboru, jeśli on nie potrafi inaczej, zaakceptować twojej woli, to tylko świadczy o nim.

No właśnie ale to jest takie przykre, że nie można się tak po prostu zaprzyjaźnić.

Zużyłam dziś 3 kremy brązujące do ciała - były już na wymarciu.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 22:45   #2043
zetafon
Zakorzenienie

witam was.weekend miałam troche zwariowany i nie miałam czasu wejsc na dłużej na wizaż.sobotnia impreza sie udała.wczoraj byłam ledwo żywa.dzisiaj też bo jeszcze nie odespałam.poszłam sobie w przerwie miedzy zajeciami do inglota i kupiłam jedna paletke z 6 cieniami.stwierdziłam że przyda sie jak zaczne szkołę wizażu no i nie miałam takich kolorów.jest w nich fiolet ciemny z drobinkami,turkus,jasny szaroniebieski,stalowy z drobinkami,morelowy matowy i taki malinowy.wszystkie fajne i nie miałam podobnych.
nadal mysle nad kasztankiem ale jakos mnie nie powalił na kolana i mam ładniejsze zapachy na półce wiec chyba sobie odpuszcze.jutro mi ubedzie pierwsza rzecz w grudniu-mleczko do demakijazu.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 01:11   #2044
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny, dziś popsuł mi się komp normalnie plakac mi się chcialo, bo bez internetu to jak bez ręki. Niestety naprawa byłaby kosztowna i chyba nie będę naprawiać, czasem skorzystam z komputera brata i będę rzadziej zaglądać. dziś mój kochany TZ przywiózł mi swój komputer, potrzebny mi jest jeszcze do niedzieli, bo muszę przygotować parę rzeczy na zjazd, ale nie chcę mu trzymać go w nieskończoność.
dziś poległam trochę w Naturze- kupiłam bibułki matujące Essence(już od dawna planowałam zakup- nie mam wcale) i lakier Eveline Mellow.
A najgorsze jest to że po prostu zakochałam się w dwóch zapachach i ciągle myślę jakby tu je zdobyć. Cacharel Eden i Kenzo L'eau Par.

Cytat:
Dokonałam w piątek okrutnego odkrycia, a raczej po prostu do mnie to doszło...nałóg pochłania nie tylko moje pieniądze, ale przede wszystkim MÓJ CZAS. Tyle miałam nauki, a ja codziennie surfowałam po necie szukając nowych kosmetyków, sprawdzając ceny, obmyślając zakupy mdleje: przez to zawaliłam dwie noce ucząc sie na ostatnią chwilę muszę się za siebie porządnie wziąć i opanować
Wiesz, że ja mam to samo większą część dnia spędzam przy komputerze, szukając, oglądając czy czytając o kosmetykach. i też dzień czy dwa przed zjazdem zarywam noce i czytam to co nie zdążyłam. i nie jestem tak przygotowana jak trzeba. dzis jak mi się komputer zepsuł od razu wzięłam się za czytanie książek bo po prostu nie miałam co robic. Za duzo przesiaduję i tracę czas, nie robię tego co powinnam, w domu też bałagan
Przyłączam się do Ciebie i też muszę się za siebie wziąć, ustalic jakieś limity ile mogę siedzieć przy kompie, bo to naprawdę moje kolejne obok kosmetykowego uzależnienie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 08:21   #2045
ganimedea
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
tak w ogóle to mam takiego strasznego kaca,moralnego dziś głównie.w sobote przesadziłam,nigdy w życiu tyle nie wypiłam,nie pamiętam 6 godzin z życia...chłopak mi opowiadał co robiłam a ja nic nie pamiętam:/ i w dodatku tak się upiłam że....delikatnie mówiąc zatrułam blee
wczoraj jeszcze mnie trzymało chyba ,bo czasem nie mogłam równowagi utrzymać

Dziewczyny mają rację - raz trzeba, żeby się nauczyć

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
A mój avatarek ładny?
Śliczny

Cytat:
Moja ma tak samo ma żel do mycia twarzy solutions od 5 lat ciagle jest ponad pół opakowania, jak chciałam go wyrzucić to powiedziałaa, że przecież on jej sie kończy ma dziesieć kosmetyków na krzyż i to jeszcze połowa przeterminowana i nie pozwala mi wyrzucić, a krem do biustu avon to już z pudełka az śmierdzi no, ale nie przegadasz

Oj, ja tez tak miałam po kremie z kozim mlekiem Ziaja, ostaw na trochę może przejdzie
Na razie używam Nivei i jest o niebo lepiej
Rodzicielce cichaczem wyrzuciłam w ubiegłym tygodniu śmierdzące błyszczydło z 2005 roku, którego braku wciąż nie zauważyła Jak to dobrze, ze zrobiłam i u niej remanent, to może zacznie nieco używać swoich kosmetyków.

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 09:14   #2046
Hosenka*
Zakorzenienie

Zużyłam balsam piżmo+jaśmin z Bielendy - jedno smarowidło mniej

Instagram

Stary 2009-12-08, 09:16   #2047
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Chcial mnie zaprosic na kolejną kolację a kiedy mu powiedziałam ze to będzie nie fair wobec mojego TZ to wykasował swoj numer gg, wylaczyl tel i już znów nie chce utrzymywać kontaktu.
Ewidentnie nie dorósł. Szczególnie to kasowanie numerów szczeniackie jest.

Cytat:
Wiesz, że ja mam to samo większą część dnia spędzam przy komputerze, szukając, oglądając czy czytając o kosmetykach. i też dzień czy dwa przed zjazdem zarywam noce i czytam to co nie zdążyłam.
Ja nie mam takiego syndromu. Udzielam się chyba w 4 wątkach, z wątku NZK zapisuję sobie co dziewczyny polecają do spróbowania "kiedyś" a KWC przeglądam jak coś konkretnego muszę kupić.
Stary 2009-12-08, 09:35   #2048
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
kupilam za to prezent swiateczny dla Tz-ta..bilety na koncert zespolu Kiss ale bedzie sie cieszyl..choc koncert dopiero w maju a juz bilety sprzedaja!
dokupie jeszcze cos...myslalam o szlafroku frotowym z jego ulubionej pilkarskiej druzyny co myslicie?
i widzialam super bokserki czerwone w renifery
super prezent wymysliłas pomysł ze szlafrokiem genialny
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Super zakupy! Ja się wybieram w sobotę z Vibeską, mam nadzieję, że uda mi się upolować coś dla TŻa.

A co do fragmentu, który zacytowałam, to niestety mam tak samo. Bo teraz wprawdzie nie kupuję już tyle rzeczy co kiedyś, ale ciągle przeglądam wizaż, drogerie internetowe, KWC. Mam nadzieję, że z tym też się uporam za jakiś czas.
To życzę udanych łowów
Ja potrafie codziennie przeglądać to samo choć na danej stronie nic nowego nie wprowadzono uparamy sie razem- postanowienie noworoczne co?
Cytat:
No właśnie ale to jest takie przykre, że nie można się tak po prostu zaprzyjaźnić.
Jak to mówią albo rybka albo akwarium, rozumiem Cię, że chcesz utrzymywać kontakt, ale widocznie on nie dojrzał do tego aby uszanować Twoja decyzję Widać ma jakiś emocjonalny problem ze sobą po tylu latach
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam was.weekend miałam troche zwariowany i nie miałam czasu wejsc na dłużej na wizaż.sobotnia impreza sie udała.wczoraj byłam ledwo żywa.dzisiaj też bo jeszcze nie odespałam.poszłam sobie w przerwie miedzy zajeciami do inglota i kupiłam jedna paletke z 6 cieniami.stwierdziłam że przyda sie jak zaczne szkołę wizażu no i nie miałam takich kolorów.jest w nich fiolet ciemny z drobinkami,turkus,jasny szaroniebieski,stalowy z drobinkami,morelowy matowy i taki malinowy.wszystkie fajne i nie miałam podobnych.
nadal mysle nad kasztankiem ale jakos mnie nie powalił na kolana i mam ładniejsze zapachy na półce wiec chyba sobie odpuszcze.jutro mi ubedzie pierwsza rzecz w grudniu-mleczko do demakijazu.
zetafon pokusiłaś tą paletką i tylko 30 zł? mozesz wrzucić foto, bo kolory brzmią smakowicie
bo kasztanek to taka wanilka, ja go wziełam dlatego że teraz jako codzienne psikadło będę miała mgiełkę waniliową i on będzie fajny uzupełnieniem do niej
Cytat:
Dziewczyny, dziś popsuł mi się komp normalnie plakac mi się chcialo, bo bez internetu to jak bez ręki. Niestety naprawa byłaby kosztowna i chyba nie będę naprawiać, czasem skorzystam z komputera brata i będę rzadziej zaglądać. dziś mój kochany TZ przywiózł mi swój komputer, potrzebny mi jest jeszcze do niedzieli, bo muszę przygotować parę rzeczy na zjazd, ale nie chcę mu trzymać go w nieskończoność.
dziś poległam trochę w Naturze- kupiłam bibułki matujące Essence(już od dawna planowałam zakup- nie mam wcale) i lakier Eveline Mellow.
A najgorsze jest to że po prostu zakochałam się w dwóch zapachach i ciągle myślę jakby tu je zdobyć. Cacharel Eden i Kenzo L'eau Par.

Wiesz, że ja mam to samo większą część dnia spędzam przy komputerze, szukając, oglądając czy czytając o kosmetykach. i też dzień czy dwa przed zjazdem zarywam noce i czytam to co nie zdążyłam. i nie jestem tak przygotowana jak trzeba. dzis jak mi się komputer zepsuł od razu wzięłam się za czytanie książek bo po prostu nie miałam co robic. Za duzo przesiaduję i tracę czas, nie robię tego co powinnam, w domu też bałagan
Przyłączam się do Ciebie i też muszę się za siebie wziąć, ustalic jakieś limity ile mogę siedzieć przy kompie, bo to naprawdę moje kolejne obok kosmetykowego uzależnienie.
Dokładnie bez komputera jak bez ręki
a zapachów chyba juz masz dość ?
Tak myślę, że to bedzie nasze postanowienie noworoczne za które trzeba się wziąć juz dziś, bo niestety terminy projektów i laborek gonią, a ja wszystko w stanie surowym od dziś na wizaż siadam 2 razy dziennie (przeglądnąć posty, kwc i ewentualnie poszukać potrzebne wątki) rano w pracy i popołudniu w domu
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Na razie używam Nivei i jest o niebo lepiej
Rodzicielce cichaczem wyrzuciłam w ubiegłym tygodniu śmierdzące błyszczydło z 2005 roku, którego braku wciąż nie zauważyła Jak to dobrze, ze zrobiłam i u niej remanent, to może zacznie nieco używać swoich kosmetyków.
Ja mojej w tym roku wyrzuciłam ok 6 kosmetyków pełnowymiarowych przeterminowanych ledwo zaczętych, przed resztą sie dzielnie opiera...ale już niedługo
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zużyłam balsam piżmo+jaśmin z Bielendy - jedno smarowidło mniej
jaki był zapach i konsytencja? bo czasem jest w zestawach w biedronce

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:

Ja nie mam takiego syndromu. Udzielam się chyba w 4 wątkach, z wątku NZK zapisuję sobie co dziewczyny polecają do spróbowania "kiedyś" a KWC przeglądam jak coś konkretnego muszę kupić.
dokładnie

zazdroszczę, ja to co rusz sie na coś ślinię - napalę się na kosmetyk przez 2 dni szukam gdzie go dostać i jak najtaniej choc wiem że i tak na razie go nie kupię to jest chore

wczoraj oglądałam bajkę "Odlot" normalnie taka fajna w sam raz dla dzieci, wzruszajaca, pouczająca i w ogóle, nawet TŻtowi sie podobała, choć on raczej woli chore filmy w stylu seriali Dextera czy Housa

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-12-08 o 09:31
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:09   #2049
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilcia: zapach fajny, trochę "męski" ale mi się podoba Konsystencja taka średnia: nie jest ani rzadki, ani gęsty. Z nawilżeniem szału nie robi co prawda, ale na codzienne smarowanie może być. Dla mnie lepszy jest z serii Powitanie z Afryką.

Instagram

Stary 2009-12-08, 10:29   #2050
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wczoraj zużyłam
-szampon nivea 50 ml
-żel do mycia twarzy vichy

Ale i tak w grudniu ze zużyciami będzie krucho.
A dziś jade na zakupy

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 10:56   #2051
loverynka
Zakorzenienie

Ja mojemu TŻtowi kliknęłam buddyjski młynek modlitewny z nepalu, i będzie szedł z nepalu pocztą. Mam nadzieję, że dojdzie do świąt.

W zuzyciach u mnie nic. Ale tuszu jest jakby coraz mniej, lecz wątpię że się w tym roku skończy.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:27   #2052
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę, ale mam nadzieję że kiedyś dorośnie i zrozumie że nie można uszczęśliwić nikogo na siłę.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Ja mojemu TŻtowi kliknęłam buddyjski młynek modlitewny z nepalu, i będzie szedł z nepalu pocztą. Mam nadzieję, że dojdzie do świąt.
A co to za młynek?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 12:41   #2053
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Za duzo przesiaduję i tracę czas, nie robię tego co powinnam, w domu też bałagan
ja tez sporo przesiaduje na kompie...glowie na tym temacie i wloskim na wizazu,potem na facebooku i forum o psach. Musze sobie postanowic ze kompa bede wlaczac wieczorem po kolacji jak juz wszystko wyznaczone na dany dzien z ksiazki przeczytalam..

od dzisiaj zaczynam

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-12-08 o 12:43
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:10   #2054
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:

A co to za młynek?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=390128496691

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:31   #2055
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
ja mam tak samo wczoraj czytałam książkę bo brat usiadł przed kompa a nauki jest coraz więcej musimy się wziąć za siebie. W domu na szczęście sprzątam bo nienawidzę bałaganu ale przy kompie siedzę zdecydowanie za dużo, muszę się ograniczyć, nie wiem tylko kiedy zacząć
zużyłam wczoraj mleczko do ciała dove i na razie nic nie przybyło
Stary 2009-12-08, 17:17   #2056
aaaania1989
Zakorzenienie

Dziewczyny wąchałam Kasztanka...fajny!
Stary 2009-12-08, 17:36   #2057
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
super prezent wymysliłas pomysł ze szlafrokiem genialny
no wlasnie tesciowa obalila mi ten pomysl ze szlafrokiem bo powiedziala ze ma jeszcze jeden granatowy caly. Wiec kupie mu chyba elegancka koszule bordowa w cieniutkie czarne paski. Bedzie w sam raz na Swieta

Stary 2009-12-08, 17:40   #2058
Parsifal
Zadomowienie

teściowa zawsze zepsuje
a ja od wczoraj szaleje ciuchowo i o kosmetykach nie myślę

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:11   #2059
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny
Ja ostatnio tylko Was czytam, jakoś weny mi brak na pisanie
Kosmetyki wogóle mnie nie kręcą, mam kosmetyczną depresję, wogóle nic mnie nie kusi, nie kupuję żadnych zapasów, jedynie jak mi się coś kończy to nabywam nowe.
Skończyłam kolejny micel ziaji i tonik Effaclar więc zakupiłam kolejną ziajkę i tonik Garnier Active.

A no i krem Neutrogena z pompką do wysuszonej skóry.

Ani żadne błyszczyki, ani cienie ani pudry, ani kompletnie nic.
Ani ciuchy, od paru dniu próbuje coś sobie kupić i nic fajnego dla siebie nie znajduję.
Sama nie wiem co to ze mną jest
Stary 2009-12-08, 18:22   #2060
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:37   #2061
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
Zużycia mi wkrótce ruszą, mam nadzieję...[/QUOTE]
wow! Gratuluję

ja chyba kupie tego Kasztana w YR ... 100ml
Stary 2009-12-08, 19:36   #2062
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B [/QUOTE]
ja też
Stary 2009-12-08, 20:32   #2063
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
To życzę udanych łowów
Ja potrafie codziennie przeglądać to samo choć na danej stronie nic nowego nie wprowadzono uparamy sie razem- postanowienie noworoczne co?
W sumie możemy się postarać ograniczyć ilość czasu spędzanego przy komputerze.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja ostatnio tylko Was czytam, jakoś weny mi brak na pisanie
Kosmetyki wogóle mnie nie kręcą, mam kosmetyczną depresję, wogóle nic mnie nie kusi, nie kupuję żadnych zapasów, jedynie jak mi się coś kończy to nabywam nowe.
Skończyłam kolejny micel ziaji i tonik Effaclar więc zakupiłam kolejną ziajkę i tonik Garnier Active.

Ani ciuchy, od paru dniu próbuje coś sobie kupić i nic fajnego dla siebie nie znajduję.
Gratuluję zużyć.
A myślę, że to nie żadna kosmetyczna depresja tylko po prostu chwilowy stan. Może jesteś przemęczona znowu?

Może skusisz się na coś w sobotę.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15741247]Wygrałam ten zestaw Blend-a-med i Oral B
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja też
Gratulacje.

U mnie dziś bez zużyć, ale za to przyszły do mnie miniaturki Vichy (krem Aqualia Thermal, preparat do demakijażu 3w1 i podkład Dermablend). Nie mogłam się powstrzymać i posmarowałam się kremem - skóra jest taka ukojona.

W planach miałam małe spa, ale jakoś mi się nie chce z tym wszystkim bawić.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Ale macie fajne świąteczne avki.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:41   #2064
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
Gratulacje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-08, 20:43   #2065
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:

ja trzymam sie z dala od kosmetykow teraz bo mysle sobie "to co potrzebne kupie w Pl,wiec po co mam kupowac tutaj"..no i w sumie okrojenie pielegnacji trwalo u mnie pol roku wiec szkoda by mi bylo wrocic do stanu sprzed odwyku.

Trzymam sie trzymam,za to mam ucieche z zuzywania..a kupie tylko wtedy jesli cos mi sie skonczy

Stary 2009-12-08, 20:45   #2066
ganimedea
Zakorzenienie

Mam ambitny plan nie kupowania kosmetyków w grudniu W tym tygodniu jedynie powinny przyjść zakupo-gratisy kolorówkowe (wydałam 4$, a dostanę towaru za prawie 17$ ) zamówione w listopadzie i lakier z Avonu. Na tym zamierzam poprzestać, a jak wyjdzie, to się zobaczy. Chciałabym choć tym razem wykonać zamierzenia w 100%, bo do tej pory jakoś uporu brakło

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-08, 20:45   #2067
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ja tez sporo przesiaduje na kompie...glowie na tym temacie i wloskim na wizazu,potem na facebooku i forum o psach. Musze sobie postanowic ze kompa bede wlaczac wieczorem po kolacji jak juz wszystko wyznaczone na dany dzien z ksiazki przeczytalam..

od dzisiaj zaczynam
Dobry pomysł, ale ja chyba się nie powstrzymam i włączę kompa...

Cytat:
ja mam tak samo wczoraj czytałam książkę bo brat usiadł przed kompa a nauki jest coraz więcej musimy się wziąć za siebie. W domu na szczęście sprzątam bo nienawidzę bałaganu ale przy kompie siedzę zdecydowanie za dużo, muszę się ograniczyć, nie wiem tylko kiedy zacząć
zużyłam wczoraj mleczko do ciała dove i na razie nic nie przybyło
Ja też muszę ograniczyć, ale jakoś nie wiem jak to zrobić.

Dziś przyszły mi z avonu: Maslo do ciała z minerałami MM i balsam migdał i mleko. Oprócz tego kolczyki na sylwestra i 2 kosmetyczki. Balsamy były w śmiesznie niskich cenach- niecale 5zł za szt. więc nie mogłam nie wziąć...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:48   #2068
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś przyszły mi z avonu: Maslo do ciała z minerałami MM i balsam migdał i mleko. Oprócz tego kolczyki na sylwestra i 2 kosmetyczki. Balsamy były w śmiesznie niskich cenach- niecale 5zł za szt. więc nie mogłam nie wziąć...
Jak potestujesz, to opisz wrażenia po masełku

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-08, 20:53   #2069
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Więc i u mnie świąteczny avatar
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:56   #2070
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15745503]Więc i u mnie świąteczny avatar [/QUOTE]

Ładniusi
Coraz bardziej bożonarodzeniowo u nas w wątku

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości