|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
|
|||
| casio |
|
4 | 23,53% |
| swatch |
|
2 | 11,76% |
| oozoo |
|
2 | 11,76% |
| timex |
|
4 | 23,53% |
| CK |
|
5 | 29,41% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla 22letniego brata
Cytat:
Według mnie extra pomysł. Prosty i niezapomniany
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Haft komputerowy - Bydgoszcz
Witam drogie wizażanki
Otóż zbliżają się święta i w związku z tym mój luby podpowiedział mi co chiałby znaleźć pod choinką Oczywiście nie tak bezpośrednio mi to powiedział no ale wywnioskowałam to z kontekstu rozmowy ...Powiedział że chciałby dostać szlafrok z aplikacją smoka lub chińskiego znaku na plecach...tylko że ja niemam zupełnie pojęcia gdzie mogłabym coś takiego dostać Tak że poszperałam w necie i znalazłam stronę firmy która oferuje hafty komputerowe na ręcznikach, koszulkach itp. No i tak wpadłam na pomysł że mogłabym kupić zwykły szlafrok i dać go takiej firmie do wyhaftowania W związku z tym mam pytanie do Was - czy znacie może jakąś firmę w Bydgoszczy która się tym zajmuje?bo gdy zamówie przez internet to będzie to trwało wieki a przecież święta już baaaaaaardzo blisko...Bardzo Was proszę o pomoc...
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Dziewczyny, wymyśliłam :P Owszem, siedziałam calą noc w internecie szukając ale znalazłam!
Stwierdziłam, że skoro jesteśmy już 3 lata razem to mamy mnóstwo wspólnych zdjęć. I wpadłam na pomysł, że wywołam nasze wspólne zdjęcia w formacie 60 x 90 i włoże ten plakat do antyramy A, że mój TŻ ma nowy pokój to będzie jak ulał I co Wy na to?
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Haft komputerowy - Bydgoszcz
ja pracuje w firmie,która zajmuje sie haftem komputerowym,grawerem,tam podrukiem,sitodrukiem itd,ale my miescimy sie we wrocławiu,ja osobiscie robie wlasnie haft komputerowy,powiem Ci tylko tyle ze moze Cie to sporo wyniesc jak chcesz tylko jedna sztuke,przynajmniej u nas jest tak,ze musisz zaplacic sporo kwote za zrobienie programu,a cena zalezy od wielkosci haftu,od ilosci uderzen igły itd,sam haft to juz pikus
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)
Cytat:
![]() na pewno wykorzystam na jakąś najbliższą okazję, teraz zamówiłam maskotkę o której wcześniej pisałam
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Dziewczyny (i chłopaki)
mam problem prezentowy ale taki niestandardowy.. chcę kupic TŻtowi pod choinkę koszulę, ale nie znam wymiaru kołnierzyka i obwodu klatki nie wiem jak się tego dowiedziec tak żeby nie domyślił się o pomyśle na prezent, bo chcę żeby to była niespodzianka! może macie jakis pomysł jak go dyskretnie zmierzyc..? albo pod jakim pretekstem..?
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
odwieczny proble - prezenty
Siemka
co kupujecie facetowi pod choinkę, wiem niedawno były mikołajki... ale chodzi mi o Boże Narodzeni... zostały 2 tygodnie a ja nie wiem co Jemu kupić na prezent pomocy !! |
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odwieczny proble - prezenty
Wyszukiwarka jest lekiem na wszelkie problemy
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
moze powiedz ze chcesz kupic koszule bratu czy koledze i nie masz ich jak zmierzyc a kolega/brat sa podobni do Tżta
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Wyszukiwarko
Jesteś lekiem na całe zło... ![]()
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a o bracie myślałam (na szczęście mam brata i faktycznie ma podobną budowę ) i może to wykorzystam, ale ciągle myślę nad bardziej dyskretnym spodobem..
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jakims dziwnym wyjątkiem bo bardzoo rzadko mam takie problemy ,jest tyle sklepów ,mega wybór ,wystarczy odpalic np.
toys4boys , ministerstwogadzetow, merlin, empik mediamarkt i masz prezenty w kazdej cenie i dla calej rodziny. |
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w jakich układach jesteś z jego matką? Najlepiej by było jej zapytać, może by Ci też coś doradziła
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla (nowego) TŻ z okazji Mikołajek.
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanie
![]() moj chlopak ma niedlugo osiemnastke, na imprezie wrecze mu puchar 'dla najlepszego chlopaka' i zawieszke z moimi inicjalami, bo impreza zbiega sie z nasza pierwsza rocznica. ale chcialabym mu dac cos od siebie takiego bardziej no wiecie... podobaja mu sie zapalniczki zippo, pali narazie, ale od nowego roku niby ma rzucic i nie wiem czy to nie bedzie demotywowalo go po prostu. jest perkusista, od znajomych dostanie nowy metronom, wole nic mu zwiazanego z perkusja nie kupowac, bo sie na tym nie znam. lubi robic sztuczki kartami, ale ostatnio kupil sam sobie karty plastikowe, rodzice obiecali mu samochod, ale nie wiadomo, czy dostanie, wiec akcesoria samochodowe tez nie wchodza w gre. perfumy wydaja sie banalne, ubrania tez, nie przychodzi mi nic do glowy. pomozcie!
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
mnostwo jest typowo "prezentowych" sklepów w Galerich Handlowych np. Flo , Kukartka, Almi Decor, napewno w tych sklepach znajdziesz coś fajnego.
|
#199 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mnie to cieszy, że wszystko znalazłaś ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Witam miłośniczkę azjatycznego świata ![]() Pomysł z pucharem i brelokiemmi sie bardzo podoba i uważam, że już jest wyjatkowo osobisty Do tego ewentualnie jeśli chciałabyś być "maxi osobista" mogłabyś mu wręczyć kopertę a wniej ( zrobiony na komputerze) karnet na np. 5 darmowych relaksacyjnych seansów buziakowych To tylko pomysł, ale możesz wymyśleć coś podobnego...Piszesz, że jest perkusistą...poszukaj na sieci czegoś o najlepszych perkusistach świata, może znajdziesz coś ciekawego. Może np. uda Ci się ściagnąć jakieś koncerty znanych perkusistów i nagrać to na płytę dla niego
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
a widział ktoś gdzieś kiedyś jakąś śmieszną mydelniczkę? dla faceta, więc może jakiś motyw z kobietą? jeśli tak to proszę o namiary
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, dziewczyny
![]() Chciałabym kupić chłopakowi na prezent urodzinowo-świąteczny zestaw dwóch dużych kieliszków - w miarę oryginalnych i jednocześnie eleganckich. Do tej pory zawsze piliśmy wino ze zwykłych szklanek. No i teraz waham się między tymi w załącznikach. Ten pierwszy kielich jest dosyć oryginalny, a drugi na cienkiej nóżce (w rzeczywistości dużo wyższy od tego pierwszego) - elegancki i klasyczny. Pomóżcie, które wybrać.
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie
witam WSZYSTKICH!!HM PREZENTY.
myślałam,myślałam...wymys liłam... DLA MOJEGO 28 LETNIEGO MĘŻCZYZNY= ZEGAREK CASIO. http://www.51nahuo.com/UploadFile/2007761749 42377.jpg nie wiem czy woli skora-pasek, czy bransoleta.. jestesmy w zasadzie krotko ze sobą. strzeliłam-bransoleta... co sądzicie? prosze o sugestie i opinie... |
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Eh ja już nic nie wiem. Może opiszę sytuację może któraś z was mi pomoże. Jesteśmy razem nieco ponad rok i szukam prezentu na Gwiazdkę.
-Odpadają misie,podusie itd to nie w jego stylu a już zwłaszcza nie z naszymi zdjęciami ![]() -Kosmetyki też odpadają bo to ten typ który używa wody i mydła;p -Raczej nie lubi czytać-.- -Ubrania odpadają bo zawsze je dostaje od rodziców -.- -Kupiłam mu już portfel, zegarek, pendrive'a.. Nosz już zupełnie nie wiem-.- Help!Potrzebny męski prezent ale praktyczny, nie gadżet nie mam pojęcia co zrobić z takim trudnym przypadkiem![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Drugi ten drugi wygląda jak prawdziwy kieliszek do wina a jest oryginalny dzięki kolorowi
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Romantyczne prezenty dla NIEGO :)
Ja mojemu TŻ kupiłam raz poduszkę, czerwoną
Z jednej strony jest napisane "dzisiaj TAK kochanie" a z drugiej "dzisiaj NIE kochanie". Świetnie wygląda i jest baaardzo funkcjonalna ![]() ![]()
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Romantyczne prezenty dla NIEGO :)
W sklepie Flo (tak to sie pisze) widziałam takie opaski na oczy do spania. I na opaskach dla facetów było napisane po ang "Budzić tylko na seks"
One po 25 zl chyba sa.
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 |
|
Komplikatorka
|
Dot.: Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie
My mamy Ci powiedzieć czy Twój TŻ woli pasek czy bransolete?
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie
Troszkę to uszczypliwa odpowiedź... i nie rozumiem dlaczego. No chyba, że źle to odczytałam z Twojej wiadomości
. Wizażance zapewne chodziło o opinie zegarka ze zdjęcia, a nie o odpowiedź czy jej TŻ woli pasek czy bransoletę.Zegarek bardzo ładny i klasyczny. Mój TŻ kiedyś też otrzymał ode mnie podobny i tej samej firmy i jest bardzo zadowolony. Jego kolegom też bardzo się spodobał, więc myślę, że prezent jak najbardziej ok.
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

...Powiedział że chciałby dostać szlafrok z aplikacją smoka lub chińskiego znaku na plecach...tylko że ja niemam zupełnie pojęcia gdzie mogłabym coś takiego dostać
Tak że poszperałam w necie i znalazłam stronę firmy która oferuje hafty komputerowe na ręcznikach, koszulkach itp. No i tak wpadłam na pomysł że mogłabym kupić zwykły szlafrok i dać go takiej firmie do wyhaftowania
W związku z tym mam pytanie do Was - czy znacie może jakąś firmę w Bydgoszczy która się tym zajmuje?bo gdy zamówie przez internet to będzie to trwało wieki a przecież święta już baaaaaaardzo blisko...Bardzo Was proszę o pomoc...

**
nie wiem jak się tego dowiedziec tak żeby nie domyślił się o pomyśle na prezent, bo chcę żeby to była niespodzianka!

.
nie mam pojęcia co zrobić z takim trudnym przypadkiem
Z jednej strony jest napisane "dzisiaj TAK kochanie" a z drugiej "dzisiaj NIE kochanie". Świetnie wygląda i jest baaardzo funkcjonalna