Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
casio 4 23,53%
swatch 2 11,76%
oozoo 2 11,76%
timex 4 23,53%
CK 5 29,41%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 14:33   #181
Super Fotograf
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla 22letniego brata

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ale masz zaj***tego brata Dla mnie to jakaś abstrakcja

A co myślicie o tym, żeby w ramach "prezentu"(urodziny już miał ale niestety nie mogliśmy być wtedy razem) kupić jakieś dobre winko, kieliszki, zapalić świece? Oczywiście wszystko w ramach niespodzianki

Według mnie extra pomysł. Prosty i niezapomniany
Super Fotograf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:59   #182
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Haft komputerowy - Bydgoszcz

Witam drogie wizażankiOtóż zbliżają się święta i w związku z tym mój luby podpowiedział mi co chiałby znaleźć pod choinkąOczywiście nie tak bezpośrednio mi to powiedział no ale wywnioskowałam to z kontekstu rozmowy...Powiedział że chciałby dostać szlafrok z aplikacją smoka lub chińskiego znaku na plecach...tylko że ja niemam zupełnie pojęcia gdzie mogłabym coś takiego dostaćTak że poszperałam w necie i znalazłam stronę firmy która oferuje hafty komputerowe na ręcznikach, koszulkach itp. No i tak wpadłam na pomysł że mogłabym kupić zwykły szlafrok i dać go takiej firmie do wyhaftowaniaW związku z tym mam pytanie do Was - czy znacie może jakąś firmę w Bydgoszczy która się tym zajmuje?bo gdy zamówie przez internet to będzie to trwało wieki a przecież święta już baaaaaaardzo blisko...Bardzo Was proszę o pomoc...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:49   #183
mbak92
Przyczajenie

GG do mbak92
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II

Dziewczyny, wymyśliłam :P Owszem, siedziałam calą noc w internecie szukając ale znalazłam!
Stwierdziłam, że skoro jesteśmy już 3 lata razem to mamy mnóstwo wspólnych zdjęć. I wpadłam na pomysł, że wywołam nasze wspólne zdjęcia w formacie 60 x 90 i włoże ten plakat do antyramy A, że mój TŻ ma nowy pokój to będzie jak ulał I co Wy na to?
mbak92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 16:00   #184
kasiunia`18
Zadomowienie

GG do kasiunia`18
Dot.: Haft komputerowy - Bydgoszcz

ja pracuje w firmie,która zajmuje sie haftem komputerowym,grawerem,tam podrukiem,sitodrukiem itd,ale my miescimy sie we wrocławiu,ja osobiscie robie wlasnie haft komputerowy,powiem Ci tylko tyle ze moze Cie to sporo wyniesc jak chcesz tylko jedna sztuke,przynajmniej u nas jest tak,ze musisz zaplacic sporo kwote za zrobienie programu,a cena zalezy od wielkosci haftu,od ilosci uderzen igły itd,sam haft to juz pikus

Majusia 19.01.2012r **
kasiunia`18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 16:04   #185
tonieani
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)

Cytat:
Napisane przez plustek1 Pokaż wiadomość
tonieani
jak bóbr to może obieraczka do mandarynek Bóbr Bo
http://fabrykaform.pl/Koziol_obierac...bo-p10099.html ?

Świetna jak dla mnie , sam pomysł obieraczki do mandarynek mnie rozbroił
Jaka świetna
na pewno wykorzystam na jakąś najbliższą okazję, teraz zamówiłam maskotkę o której wcześniej pisałam
tonieani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 16:39   #186
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II

Dziewczyny (i chłopaki) mam problem prezentowy ale taki niestandardowy.. chcę kupic TŻtowi pod choinkę koszulę, ale nie znam wymiaru kołnierzyka i obwodu klatki nie wiem jak się tego dowiedziec tak żeby nie domyślił się o pomyśle na prezent, bo chcę żeby to była niespodzianka! może macie jakis pomysł jak go dyskretnie zmierzyc..? albo pod jakim pretekstem..?
Stary 2009-12-08, 16:52   #187
marta630
Raczkowanie

odwieczny proble - prezenty

Siemka
co kupujecie facetowi pod choinkę, wiem niedawno były mikołajki... ale chodzi mi o Boże Narodzeni... zostały 2 tygodnie a ja nie wiem co Jemu kupić na prezent pomocy !!
marta630 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 16:56   #188
Madia
Zakorzenienie

Dot.: odwieczny proble - prezenty

Wyszukiwarka jest lekiem na wszelkie problemy

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:15   #189
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
i podforum prezentowe.

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:18   #190
marynka42
Zakorzenienie

moze powiedz ze chcesz kupic koszule bratu czy koledze i nie masz ich jak zmierzyc a kolega/brat sa podobni do Tżta
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:27   #191
Barbie Killer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Wyszukiwarko
Jesteś lekiem na całe zło...

Stary 2009-12-08, 17:36   #192
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
moze powiedz ze chcesz kupic koszule bratu czy koledze i nie masz ich jak zmierzyc a kolega/brat sa podobni do Tżta
mój tż jest o mnie zazdrosny, więc nie będę mówic że kupuję koszulę koledze (tym bardziej że tego nie robię), a o bracie myślałam (na szczęście mam brata i faktycznie ma podobną budowę) i może to wykorzystam, ale ciągle myślę nad bardziej dyskretnym spodobem..
Stary 2009-12-08, 17:54   #193
paula78
Zakorzenienie

Jestem jakims dziwnym wyjątkiem bo bardzoo rzadko mam takie problemy ,jest tyle sklepów ,mega wybór ,wystarczy odpalic np.
toys4boys ,
ministerstwogadzetow,
merlin,
empik
mediamarkt
i masz prezenty w kazdej cenie i dla calej rodziny.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:13   #194
kimiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
mój tż jest o mnie zazdrosny, więc nie będę mówic że kupuję koszulę koledze (tym bardziej że tego nie robię), a o bracie myślałam (na szczęście mam brata i faktycznie ma podobną budowę) i może to wykorzystam, ale ciągle myślę nad bardziej dyskretnym spodobem..

A w jakich układach jesteś z jego matką? Najlepiej by było jej zapytać, może by Ci też coś doradziła
Stary 2009-12-08, 18:35   #195
zoya
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla (nowego) TŻ z okazji Mikołajek.

Cytat:
Napisane przez kimiki Pokaż wiadomość
Zoya - oj widze, że mamy obie smakoszów piwno-winnych
Cieszę się, że mogła pomóc.
Podaję linki do książek:

Wina świata:
http://www.empik.com/wina-swiata-ksiazka,361355,p

Piwo( to samo wydawnicto co Wina świata):
http://www.empik.com/piwo-ksiazka,prod11790004,p

Piwa świata:
http://www.empik.com/piwa-swiata-ksi...ame=BoxRelated
Dziękuję bardzo kimiki. Nie pisałam trochę, bo szukałam dodatku do książki o piwach. Na szczeście już mam jedno i drugie
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 18:35   #196
azjainlove
Raczkowanie

mam do was pytanie
moj chlopak ma niedlugo osiemnastke, na imprezie wrecze mu puchar 'dla najlepszego chlopaka' i zawieszke z moimi inicjalami, bo impreza zbiega sie z nasza pierwsza rocznica. ale chcialabym mu dac cos od siebie takiego bardziej no wiecie... podobaja mu sie zapalniczki zippo, pali narazie, ale od nowego roku niby ma rzucic i nie wiem czy to nie bedzie demotywowalo go po prostu. jest perkusista, od znajomych dostanie nowy metronom, wole nic mu zwiazanego z perkusja nie kupowac, bo sie na tym nie znam. lubi robic sztuczki kartami, ale ostatnio kupil sam sobie karty plastikowe, rodzice obiecali mu samochod, ale nie wiadomo, czy dostanie, wiec akcesoria samochodowe tez nie wchodza w gre. perfumy wydaja sie banalne, ubrania tez, nie przychodzi mi nic do glowy. pomozcie!
azjainlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:35   #197
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Dziewczyny (i chłopaki) mam problem prezentowy ale taki niestandardowy.. chcę kupic TŻtowi pod choinkę koszulę, ale nie znam wymiaru kołnierzyka i obwodu klatki nie wiem jak się tego dowiedziec tak żeby nie domyślił się o pomyśle na prezent, bo chcę żeby to była niespodzianka! może macie jakis pomysł jak go dyskretnie zmierzyc..? albo pod jakim pretekstem..?
Sprawdź na metkach koszuli jak np.:wyjdzie do łazienki. Sama to wypróbowywałam
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:50   #198
alutka0
Raczkowanie

GG do alutka0

mnostwo jest typowo "prezentowych" sklepów w Galerich Handlowych np. Flo , Kukartka, Almi Decor, napewno w tych sklepach znajdziesz coś fajnego.

Sierpień 2009 - ........................

Obecny odrost 20 cm
Cel - 30 cm

Trzymajcie kciuuki.
alutka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 19:10   #199
kimiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoya Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo kimiki. Nie pisałam trochę, bo szukałam dodatku do książki o piwach. Na szczeście już mam jedno i drugie

Bardzo mnie to cieszy, że wszystko znalazłaś

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez azjainlove Pokaż wiadomość
mam do was pytanie
moj chlopak ma niedlugo osiemnastke, na imprezie wrecze mu puchar 'dla najlepszego chlopaka' i zawieszke z moimi inicjalami, bo impreza zbiega sie z nasza pierwsza rocznica. ale chcialabym mu dac cos od siebie takiego bardziej no wiecie... podobaja mu sie zapalniczki zippo, pali narazie, ale od nowego roku niby ma rzucic i nie wiem czy to nie bedzie demotywowalo go po prostu. jest perkusista, od znajomych dostanie nowy metronom, wole nic mu zwiazanego z perkusja nie kupowac, bo sie na tym nie znam. lubi robic sztuczki kartami, ale ostatnio kupil sam sobie karty plastikowe, rodzice obiecali mu samochod, ale nie wiadomo, czy dostanie, wiec akcesoria samochodowe tez nie wchodza w gre. perfumy wydaja sie banalne, ubrania tez, nie przychodzi mi nic do glowy. pomozcie!

Witam miłośniczkę azjatycznego świata

Pomysł z pucharem i brelokiemmi sie bardzo podoba i uważam, że już jest wyjatkowo osobisty Do tego ewentualnie jeśli chciałabyś być "maxi osobista" mogłabyś mu wręczyć kopertę a wniej ( zrobiony na komputerze) karnet na np. 5 darmowych relaksacyjnych seansów buziakowych To tylko pomysł, ale możesz wymyśleć coś podobnego...

Piszesz, że jest perkusistą...poszukaj na sieci czegoś o najlepszych perkusistach świata, może znajdziesz coś ciekawego. Może np. uda Ci się ściagnąć jakieś koncerty znanych perkusistów i nagrać to na płytę dla niego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 19:16   #200
Gosiaq
Raczkowanie

GG do Gosiaq Send a message via Skype™ to Gosiaq

a widział ktoś gdzieś kiedyś jakąś śmieszną mydelniczkę? dla faceta, więc może jakiś motyw z kobietą? jeśli tak to proszę o namiary
Gosiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 19:26   #201
mmm87
Zadomowienie

Witajcie, dziewczyny
Chciałabym kupić chłopakowi na prezent urodzinowo-świąteczny zestaw dwóch dużych kieliszków - w miarę oryginalnych i jednocześnie eleganckich. Do tej pory zawsze piliśmy wino ze zwykłych szklanek. No i teraz waham się między tymi w załącznikach. Ten pierwszy kielich jest dosyć oryginalny, a drugi na cienkiej nóżce (w rzeczywistości dużo wyższy od tego pierwszego) - elegancki i klasyczny. Pomóżcie, które wybrać.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 19:29   #202
YASMINI
Raczkowanie

Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie

witam WSZYSTKICH!!HM PREZENTY.

myślałam,myślałam...wymys liłam...
DLA MOJEGO 28 LETNIEGO MĘŻCZYZNY= ZEGAREK CASIO.
http://www.51nahuo.com/UploadFile/2007761749 42377.jpg

nie wiem czy woli skora-pasek, czy bransoleta..
jestesmy w zasadzie krotko ze sobą.
strzeliłam-bransoleta...

co sądzicie?

prosze o sugestie i opinie...
YASMINI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 19:49   #203
watashi
Zadomowienie

Eh ja już nic nie wiem. Może opiszę sytuację może któraś z was mi pomoże. Jesteśmy razem nieco ponad rok i szukam prezentu na Gwiazdkę.
-Odpadają misie,podusie itd to nie w jego stylu a już zwłaszcza nie z naszymi zdjęciami
-Kosmetyki też odpadają bo to ten typ który używa wody i mydła;p
-Raczej nie lubi czytać-.-
-Ubrania odpadają bo zawsze je dostaje od rodziców -.-
-Kupiłam mu już portfel, zegarek, pendrive'a..
Nosz już zupełnie nie wiem-.- Help!Potrzebny męski prezent ale praktyczny, nie gadżet nie mam pojęcia co zrobić z takim trudnym przypadkiem

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Witajcie, dziewczyny
Chciałabym kupić chłopakowi na prezent urodzinowo-świąteczny zestaw dwóch dużych kieliszków - w miarę oryginalnych i jednocześnie eleganckich. Do tej pory zawsze piliśmy wino ze zwykłych szklanek. No i teraz waham się między tymi w załącznikach. Ten pierwszy kielich jest dosyć oryginalny, a drugi na cienkiej nóżce (w rzeczywistości dużo wyższy od tego pierwszego) - elegancki i klasyczny. Pomóżcie, które wybrać.

Drugi ten drugi wygląda jak prawdziwy kieliszek do wina a jest oryginalny dzięki kolorowi

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:04   #204
azjainlove
Raczkowanie

Cytat:
Piszesz, że jest perkusistą...poszukaj na sieci czegoś o najlepszych perkusistach świata, może znajdziesz coś ciekawego. Może np. uda Ci się ściagnąć jakieś koncerty znanych perkusistów i nagrać to na płytę dla niego
nie, tak mi sie zdaje ze perkusyjne bajery odpadaja, bo sie nie znam, koncerty to on sam sobie wynajduje i katuje, wiec juz niczym go raczej nie zaskocze. grawer na palkach tez odpada, bo niestety niszcza sie, lataja, lamia sie, rozne rzeczy sie z nimi dzieja. nie mam juz kompletnie pomyslu, nie znajduje nic przydatnego w internecie, chcialabym, zeby dostal cos takiego ode mnie, wiecie to musi byc niezapomniany prezent, a ja juz wszystkie mozliwosci wyczerpalam wczesniej, portfel, okulary przeciwsloneczne, koszulki, koszule, maskotki ;d
azjainlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 20:19   #205
karin86
Raczkowanie

Dot.: Romantyczne prezenty dla NIEGO :)

Ja mojemu TŻ kupiłam raz poduszkę, czerwoną Z jednej strony jest napisane "dzisiaj TAK kochanie" a z drugiej "dzisiaj NIE kochanie". Świetnie wygląda i jest baaardzo funkcjonalna
karin86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 00:40   #206
Nektaryna
Zadomowienie

Dot.: Romantyczne prezenty dla NIEGO :)

W sklepie Flo (tak to sie pisze) widziałam takie opaski na oczy do spania. I na opaskach dla facetów było napisane po ang "Budzić tylko na seks" One po 25 zl chyba sa.
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 07:35   #207
Super Fotograf
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie, dziewczyny
Kształt lampki do wina powinien być inny w zależności od gatunku i koloru wina. Dlatego polecam kupić jedną do białego, a drugą do czerwonego wina.
Super Fotograf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 07:43   #208
zoya
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie, dziewczyny
Mi też się bardziej drugi podoba. Już sam kolor sprawia, że jest elegancki, nie trzeba już bawić się w zmianę kształtu. A tak na marginesie - fajny pomysł
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:16   #209
Dagunia
Komplikatorka

Dot.: Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie

My mamy Ci powiedzieć czy Twój TŻ woli pasek czy bransolete?
Stary 2009-12-09, 09:47   #210
ninitoja
Rozeznanie

Dot.: Taki prezent dla mężczyzny,moze byc? Proszę o opinie i sugestie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
My mamy Ci powiedzieć czy Twój TŻ woli pasek czy bransolete?
Troszkę to uszczypliwa odpowiedź... i nie rozumiem dlaczego. No chyba, że źle to odczytałam z Twojej wiadomości . Wizażance zapewne chodziło o opinie zegarka ze zdjęcia, a nie o odpowiedź czy jej TŻ woli pasek czy bransoletę.
Zegarek bardzo ładny i klasyczny. Mój TŻ kiedyś też otrzymał ode mnie podobny i tej samej firmy i jest bardzo zadowolony. Jego kolegom też bardzo się spodobał, więc myślę, że prezent jak najbardziej ok.

ninitoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości