|
|
#3811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cicho tu coś dzisiaj
![]() I chlopaka się to doczekalysmy,tylko w obserwujacych ale i to tez cos
Że miłość może przegrać,to fakt z którym nie umiemy się pogodzić. - Rabindranath Tagore Edytowane przez żanetka91 Czas edycji: 2009-12-08 o 22:55 |
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
mnie bolały zęby jak za długo trzymałam, takie nieprzyjemne bardzo prądy przechodziły
mam wraźliwe zęby dlatego używałam raz dziennie ale czego się nie robi dla urody..
|
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Też mi się podoba ta biała perła jak tak opisujecie, tylko mam plombe z przodu ;/ i jak sie wybielą to będę musiala iść ją wymienić... Więc sporo by mnie to wyszło...
|
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
hmm jestem i ja
.ciekawy pomysl , wybielic zabki jejku ile ja mam jeszcze roboty przed ta studniowka
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie zastanawiam... bo sukienke mam a partnera to nie wiem czy mam czy nie mam... bo M chyba nie chce byc juz ze mna.... napisalam mu co mi lezy na sumieniu... twierdzi ze go nie rozumiem i jak nie zrozumialam do tej pory to za pozno... tak wiem... prosic o wytlumaczenie... nic z tego... prosilam i nic... ehhh... on juz taki jest.... powiem wam ze nawet nie placze... po prostu mam dosc.....
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- nie wiem juz jak mam mu to tlumaczyc... twierdzi ze sie ze mna spotkac nie moze bo nie wie czy chce a jak cos to mam do weekendu czekac bo on nie bedzie mial czasu... nie chce wpasc do niego do domu i rzucic mu sie w ramiona bo noje sie odrzucenia... nie chce stawiac go w sytuacji bez wyjscia ze stane w drzwiach i powiem :porozmawiajmy bo on nie chce... nic na sile... moze jak to jeszcze przemysli to to zejdzie na dobra droge... wiem ze powinnam dzialac szybko bo kasiunia nie spi... ale jak... nigdy nie bylam natarczywa, nie narzucalam mu sie... i nie chce tak... moze zateskni za mna... i bedzie chcial pogadac...
|
#3816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kretynki.Jeśli już taka jest jej natura zeby brać sie za chlopakow ktorzy rzekomo źle sie czują w związkach to niech nie myśli, że jest taki idealny książe z bajki i ona raptem skończy z tym nawykiem.Ehhh trzymaj sie![]() _________________________ _____ śpicie?
Że miłość może przegrać,to fakt z którym nie umiemy się pogodzić. - Rabindranath Tagore Edytowane przez żanetka91 Czas edycji: 2009-12-08 o 23:52 |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on nie byl nia zainteresowany... bylo mu dobrze ze mna... w niedziele byl u mnie caly dzien bylo tak cudownie, wogole caly weekend... a wczoraj tak sie popsulo... wiem ze jego trzyma teraz to 3,5 roku przy mnie.... ciezko zaprzepascic taki zwiazek... gdyby mi napisal wszystko co mu lezy na sercu to byloby mi latwiej go zrozumiec... ale on zawsze sie tak zamyka... nigdy mi nie powie wszystkiego tylko trzyma w sobie... i ciezej jest sie nam pogodzic... nie sadze zeby to przez nia bylo.... mysle ze poczul sie atakowany przeze mnie... mial prawo... zdaje sobie sprawe z tego jak go potraktowalam... ale jak sie kogos kocha to sie mu wybacza ehhhh.... nie wyspie sie.... musze sobie zajecie znalezc... ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- dzieki żanetka91 a z drugiej strony jak patrze na to z perspektywy przyszlosci... to tez nie wiem... chodzi mi o to ze nie dotrzymuje obietnic, ze tak zamyka sie w sobie, ze jest taki honorowy... i zaraz nasuwaja mi sie na mysl wszytskie jego zalety i to co tak w nim kocham ale nie bede ich wypisywac bo zalalyby one jedna wielka fala te wady ktore wypisalam... ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- ehhh... nie bede was juz meczyc bo na pewno macie mnie dosc... ale dzieki za rady i pocieszenie
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa wlasnie dziewczyny, wczoraj u krawcowej dowiedzialam sie ze jednak bede musiala miec stanik pod sukienka, tylko musi to byc bardotka, tylko powiedzcie mi gdzie ja znajde bardotke w rozmiarze B65?
Tak ciezko dostac w Polsce taki stanik ze to jakas masakra... A obwod musze miec dokladnie taki, bo musi dokladnie przylegac razem z sukienka, zeby nic nie zjechało... Na codzien z ramiaczkami to kupuje juz te 70, bo takie sa najmniejsze w sklepach... No a tu jak odepne ramiaczka to moge zostac bez stanika, a nie chce zeby mi dolem wylecial przy tancach
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
Może to nie zabrzmi zbyt zachęcająco, ale poszukaj w Tesco z kolekcji F&F. Ja kupiłam sobie tam stanik w zeszłym roku za jakieś śmieszne pieniądze w rozmiarze 65C i to pierwszy, który jest na mnie naprawdę dobry w obwodzie, mogę go nosić bez ramiączek i nie spada, nic nie odstaje, jest po prostu idealny. I akurat to też jest bardotka
I przed studniówką też wybiorę się tam w poszukiwaniu stanika do mojej sukienki
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja powinnam nosić 65 H podobno
![]() Ale zazwyczaj kupuje 75 C lub 70 d. 75 C zwężam do 70 i jest idealnie.
|
|
|
|
#3821 | ||
|
żona
|
Cytat:
i te ceny co mowicie.. jak jeszcze do 50ciu zlotych to moze sie skusze ide dzisiaj do apteki![]() Cytat:
facet to swinia bez wyjatku i lubie tych kolesi co sie do tego przyznają![]() Moze daj mu ten czas na przemyslenie... ale skoro na weekendzie bylo jeszcze tak fajnie to teraz chyba mu tylko klotni brakowalo bedzie dobrze a swoja droga to u Ciebie w zwiazku jest zupelnie inna sytuacja niz u mnie tzn odwrotna To ja zawsze strzelam fochy, i to on lata za mna proszac o wrócenie do normy i to on nie potrafi długo sie zloscic, bo ja to moge nawet tydzien, a on nawet dnia![]() Dzien dobry ![]() Dzisiaj z klasa krecimy ten filmik na czołówke a wiec wbijamy sie do ciuchlandu
|
||
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
fajnie wam, u nas raczej takich rzeczy się nie robi
dziewczyny, co sądzicie o takich długich rękawiczkach do sukni? http://moda.allegro.pl/item838497601...ester_emo.html http://moda.allegro.pl/item843445386..._3_kolory.html Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2009-12-09 o 09:28 |
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3826 | ||
|
żona
|
Cytat:
rekawiczki na studniówke![]() Cytat:
![]() __________ coś cicho póki co ![]() My jednak do tego ciuchlandu nie szliśmy bo brzydka pogoda a chlopaki wymyslili komisje wojskową i przebrali sie za zolnierzy i u higienistki gabinet sobie wypożyczyliśmy wchodzilismy po 3 osoby, a żołnierze mówili jakies smiszne zdanko o kazdej osobie Na koniec wyszlismy przed szkole i trzema samochodami (w tym moim ) podjechaliśmy pod wyjscie i cale 33 osoby wbiły sie do 3 samochodow no i na tym odjezdzie zakonczylismy![]() Nie no juz nie moge sie doczekac płyty chyba bardziej płyty niż samej studniówki na chwile obecną
|
||
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje
|
|
#3828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomysle o tym Tesco i Esotiq Dzieki dziewczyny
|
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
A ja tam będę w rękawiczkach, troszkę krótszych, zaraz za łokieć...
Mnie się podobają. Jeszcze wszystko też zależy od sukni i materiału, z jakiej jest zrobiona... |
|
|
|
#3830 |
|
Rozeznanie
|
Chyba 14 XII
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3832 |
|
Zadomowienie
|
Mi się rękawiczki nie podobają, kiedyś się nosiło, teraz już nie...
Lucka91 Ja też musze mieć stanik 70, a w sklepach sa od 75 i zawsze zwężam na maszynie, jak szyjesz kiecke i nic nie znajdziesz to krawcowa Ci napewno przeszyje
|
|
|
|
#3833 |
|
żona
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
A ja oglądałam filmy ze studniówek i właśnie jedna dziewczyna miała takie krótsze czarne rękawiczki, powiem wam, że nawet ładnie to wyglądało jak dla mnie a ja jestem dość wybredna jeśli chodzi o ubiór
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
littlesmallfrog ratujesz mi życie! Jeśli rzeczywiście w tesco są staniki 65C to umrę z radości :P. Ostatnio zauważyłam, że żaden stanik ze standardowej rozmiarówki nie jest na mnie dobry, a wg wątku stanikowego, właśnie powinnam mieć 65C.
W każdym tesco jest to F&F? I to jest osobny sklep, czy to jest w środku? Może głupie pytanie, ale mam daleko do tesco i nigdy tam nie jeżdżę :P.
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
w środku sklepu jest i raczej w każdym tesco;p
jak nie znajdę żadnych normalnych i niskich butów w sobotę to się poddaję i kupię wysokie!!
|
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam staniki z tesco i bardzo polecam. są w tych wszystkich wielkich halach [bo w tych małych osiedlowych to raczej nie uświadczysz], po prostu na dziale ciuchowym. co więcej- w okresie wyprzedażowym kosztują nawet mniej niż 10 złotych [ja chyba czerwoną bardotkę, C65 kupiłam za 7,90 zł] i trzymają się lepiej niż staniki np z ezotika- bardzo solidne, nie rozciągają się i nic się im nie dzieje
|
|
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
W taki razei dziewczyny, ja też pójdę do tesco, bo potrzebuje jakiś czarny stanik, który sie bedzie trzymał... A push-up'y tam są? Wie któraś może??
![]() ![]()
|
|
|
|
#3839 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz, przynajmniej u mnie w mieście w takim wielgachnym tesco [w sumie to ono na przedmieściach trochę jest
] było mnóstwo fasonów i rozmiarów, a to już była końcówka wyprzedaży, więc myślę, ze lekko powinnaś coś znaleźć!
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w Deichmannie (znowu ) i te satynowe szpilki są nieziemsko wygodne... Ale wysokie! i nie wiem czy to mi się noga zsuwa czy jakaś dziwna rozmiarówka, ale dopiero 37 było dobre ![]() Te niskie zostały zdyskwalifikowane, mają okropny trójkątny czubek. Chyba kupię te z odkrytymi palcami z All. Ale kupiłam w H&Mie wsuwki do mojej sukienki (z fioletowym, satynowym kwiatkiem), no i mam nowy telefon, wiec to zagłuszyło moją rozpacz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

mam wraźliwe zęby dlatego używałam raz dziennie ale czego się nie robi dla urody..
.

kretynki.Jeśli już taka jest jej natura zeby brać sie za chlopakow ktorzy rzekomo źle sie czują w związkach to niech nie myśli, że jest taki idealny książe z bajki i ona raptem skończy z tym nawykiem.Ehhh trzymaj sie

Tak ciezko dostac w Polsce taki stanik ze to jakas masakra... A obwod musze miec dokladnie taki, bo musi dokladnie przylegac razem z sukienka, zeby nic nie zjechało... Na codzien z ramiaczkami to kupuje juz te 70, bo takie sa najmniejsze w sklepach... No a tu jak odepne ramiaczka to moge zostac bez stanika, a nie chce zeby mi dolem wylecial przy tancach 
a swoja droga to u Ciebie w zwiazku jest zupelnie inna sytuacja niz u mnie