|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Ale jaja z tymi facetami
|
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czy oni tacy nie są? |
||
|
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że więcej zaproponować nie mogli ![]() No jaja, jaja- jak berety ![]() Tak sie wkręcili że o niczym innym nie gadają. Masakra Wczoraj wrócili z siłki zasiedli przed laptopem, z tym kurczakiem i ryżem w dłoni..i zaczęli mi pokazywać film dvd z ćwiczeniami które robili. Musiałam siedzieć 40 min i to oglądać W czwartek idę z nimi ..pokaże im jak ćwiczą eksperci Ciekawe na jak długo zapału im wystarczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Tak na poważnie to ja się cieszę bardzo...niech ćwiczą chłopaki. Kumpel 100kg przekroczył więc jak najbardziej wskazane odchudzanie, a mój małżon wagi koguciej mógłby przytyć z 5 kg ![]() Poza tym będę z nimi ćwiczyła raz w tygodniu...do tego dojdzie pilates i bieżnia...do lata będę cud malina
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę
Cytat:
Ale ich wzięło Oby nie przegięli w drugą stronę ![]() Zazdroszczę Ci tej motywacji do ćwiczeń! U mnie w mieście jest jedynie jakiś aerobik, jakoś nie chce mi się chodzić samej. Cholera, muszę się przemóc.
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Zapewniam, że prawdziwa i fachowa.Trzymam kciuki za TŻ, bo taka terapia to na pewno cięża sprawa dla niego i z tego co piszesz, to wstydliwa, ale jak już się przemógł, to na pewno mu się uda ![]() Misku, co do historii Twojej koleżanki, to masakra jakaś. Ja nie mam pojęcia, dlaczego kobiety na coś takiego pozwalają... Nie ma dla mnie wytłumaczenia ani na takie zachowanie faceta, ani na taką uległość kobiety...bo nawet jeśli na początku chce być dla męża ideałem i spełniać jego marzenia i zachcianki, to chyba dobrze pomyśleć, że kiedyś to się może zmienić, a rozwydrzony mąż już zostanie...Chyba zrezygnuję z tego przełużania rzęs. Dziewczyny mówiły, że jak one wypadają z rzęsami naturalnymi, to wygląda to brzydko-zostaja 3 rzęsy na krzyż
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() mademoiselle betti Przeglądałąm tę książkę w księgarni ale ostatecznie wybrałam Gomorrę i Coaching czyli restauracja osobowości.hania zazdroszczę siłowni, pilatesu - ja chyba zaraz zacznę chodzić po ścianach, tak strasznie brakuje mi "takiego" ruchu ![]() Ja też jestem typem kobiety dominującej - zresztą już nie raz to słyszałam od znajomych
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najtrudniej zrobić ten pierwszy krok..później już jest z górki, Teraz nie wyobrażam sobie nie pójść na pilates choć raz w tygodniu. Obawiam sie ze mogą przegiąć..chyba już to zrobili. Mąż sie dzis ruszać nie może takie ma zakwasy Cytat:
Ja jestem wymagająca, zasadnicza i krzycząca
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu, nie mam zamiaru ulegać, już i tak dużo dla niego poświęciłam
![]() Asiuk, fajnie, że wyszli z taką propozycją Miśku, mi właśnie nie przeszkadza, że to kontynuacja tych wcześniejszych części ![]() Novo, na Gomorrę też się czaję ![]() Dori, mam pytanie Byłaś u tego astrologa, o którym kiedyś pisałaś? Moja przyjaciółka napaliła się żeby udać się do takiego osobnika i ciągnie mnie ze sobą
|
#3129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście nowy wymysł wizażowy o jedzeniu - wizaż smaczny czy coś?
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, potrzebuję wnętrzarskiej porady. Pomoże któraś? |
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ile km dojeżdżasz do pracy skoro pracujesz w Krakowie, a mieszkasz w innym mieście?? Zerknęłam raz póki co. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra. Więc wcześnie pokazywałam Wam tapety...Zdecydowałam się na tą:
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...33914569.html# Bo ta druga była niedostępna do kupienia i zobaczenia na żywo... Ta tapeta będzie na jednej ścianie położona...i teraz moje pytanie: reszta ścian-w jakim kolorze? Meble takie: http://www.mcmacan.com/galerija/brw/...os/OGRAL_V.jpg Kanapy białe, panele w kolorze podobnym do mebli.... Ale jakie ściany??
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym stawiała na jakiś kolor typu ecru, kość słoniowa, jaśniutki beż czy piasek, coś takiego kremowego w kolorze. albo jeśli macie ten pokój jasny i słoneczny, dużo okien itd., to możecie zaryzykować z jakimś jasnym brązem, beżem, kawa z mlekiem - coś tego rodzaju, ale osobiście wolałabym tą pierwszą i jaśniejszą opcję Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-12-09 o 12:15 |
|
|
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię jak facet dominuje ale tylko w łóżku ![]() Cytat:
, ale obiecałam sobie, że pójde w nowym roku Także odwlekłam w czasie .
|
||
|
|
|
#3136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zbieram się do pracy - czasem praca na popołudnie ma swoje plusy mama wczoraj wieczorem ugotowała zupę grzybową na dzisiaj, a że ja mam na popołudniu, reszty domowników nie ma więc pierwsza dopadłam zupę grzybową - wyjadłam prawie wszystkie grzybochy
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie tak bym zrobiła
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uważajcie przymalowaniu, żeby wam żółty nie wyszedł. U moich rodziców tak wyszło - niby jakiś piasek, na próbniku też, w sklepie też tak gadali a przymalowaniu większej powierzchni wyszedł żółty i jest brzydko. A żółty by nie pasował |
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokój jakos super jasny nie jest, bo jest jedno okno, ale jest duży, ma 20 m2. Dlatego chyba jednak wolę nie ryzykować i wybrać ecru ![]() Cytat:
wyszło nam tak w sypialni. Miał być ecru,a jest kolor jajecznicy ...ale już przywykłam. Szczególnie,że do sypialni nawet pasuje...ale do salony by na pewno nie pasowało...
|
||
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Butter jasno szare.
Na moje oko tylko i wyłącznie!!!
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? Myślisz?
Mi się jakoś szary nie widzi...nie będzie za smutno....?! |
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz, że chyba też byłoby fajnie. Tylko całość wyszłaby zimna raczej. Butter a ten pokój z której strony jest? bo jak od południa czy zachodu to luzik - może być szary. Pytanie tylko czy ten brąz na meblach jest taki, że pasuje do szarego, bo ja tego na tym zdjęciu nie mogę do końca dojrzeć ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Butter, a pomyśl jeszcze nad dodatkami w jakich byś chciała mieć kolorach? Chcesz wprowadzić jeszcze jakiś żywy akcent? jakiś kolor? wiesz, chodzi o dodatki i pierdółki typu poduszki, zasłonki, jakieś gadżety do zbierania kurzu na meblach? Bo jeśli będą jakieś żywe (typu czerwień, pomarańcz), to spokojnie możesz też szare ściany zrobić, będzie fajnie. Jeśli to wszystko raczej stonowane, to ja bym została przy tym kremowym kolorze, żeby nie było za zimno, tylko przytulnie i miło |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się, że wyszłoby za smutno i za zimno... Sorry, ale ja nie wiem z jakiej strony jest ten pokój...takie informacje to dla mnie tajemnica... |
|
|
|
|
#3145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durnostójek i kurzołapek nie przewiduję...chyba, że coś z nierdzewki...albo świece jakieś ładne w kamieniach poustawiane... |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak tajemnica? kiedy masz tam słońce w słoneczny dzień? rano i do południa czy w południe czy tylko po południu? chodzi o to, że jak masz pokój od wschodu powiedzmy, więc słońce świeci w okno tylko rano a większość czasu w domu spędza się raczej po południu/wieczorem, to jak zrobisz wszystko w zimnych odcieniach, to będziesz tam miała chłodno, ciemno i nieprzyjemnie. Jak masz ten pokój nasłoneczniony z kolei, to zimne kolory ścian nie przeszkadzają, bo i tak jest ciepło i słonecznie nie wiem, czy zrozumiałaś
|
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki śliczny jaśniutki szary będzie pięknie wyglądał Ecru czy beż w ogóle mi się do tej tapety nie widzi
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokój nie jest zbyt nasłoneczniony, raczej jest w nim szaro-buro...nie bardzo...ale jakoś super nasłoneczniony nie jest... |
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pewnie zaszalała i zrobiła jedną ścianę pomarańczową, jedną z tapetą, a reszta jasno szare. Do tego pomarańczowe dodatki..kilka poduszek, jakiś wazon czy coś w tym stylu Chłodniejsze barwy połączone z ciepłem mebli i pomarańczu ![]() Cytat:
Jak chcesz fiolety to tym bardziej szarości Te meble mają ciepła barwę..więc zrównoważą tą szarość..a fiolety wprowadzą miły akcent kolorystyczny. I koniecznie do tego wtedy taki fioletowy mięciutki dywan. My sobie kupiliśmy taki akrylowy..niesamowity jest..jak misiu. Zupełnie zmienił pokój
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:42 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

..w życiu mi sie coś takiego nie zdarzyło.
. Ja już jestem super sprawna.

U mnie w mieście jest jedynie jakiś aerobik, jakoś nie chce mi się chodzić samej. Cholera, muszę się przemóc.

Byłaś u tego astrologa, o którym kiedyś pisałaś?