Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 09:12   #3001
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
o boze

dochodzi jakas kara za spłacanie samych odsetek?
to nie kara tylko my przez dwa lata od wzięcia kredytu podobno spłacaliśmy najpierw same odsetki a teraz doszła do tego jeszcze splata kapitału + te odsetki dziś bedziemy sprawę wyjaśnić, ale wczoraj pobieżnie wyjaśnił nam to koleś od naszego kredytu, że to był niby taki parasol ochronny dla nas (spłata samych odsetek) i dopiero teraz spłacamy 100% kredytu. Jakieś to wszystko zagmatwane, tym bardziej dla nas, bo kredyt załatwialiśmy przez taką firmę zajmującą się doradztwem w sprawach nieruchomości i pewnie nam o tym mówili, ale wiesz jak to jest jak załatwia się*milion spraw na raz
no i tak zaczeliśmy spłatę od 1900zł, potem obniżyli stopy procentowe, potem załatwiliśmy wszystkie formalności z księgą wieczystą i przez ostatni kwartał płaciliśmy po niecałe 1000zł, co nie ukrywam baaaardzo nam odpowiadało a teraz mamy płacić prawie 3tys miesiecznie
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:16   #3002
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
to nie kara
nie chodziło mi, o to, ze dowalili karę, tylko czy za to, ze tak długo spłacaliscie same odsetki tylko, nie policzą sobie dodatkowo czegos tam - ale wyjaśniłas mi to w dalszej wypowiedzi

Cytat:
teraz mamy płacić prawie 3tys miesiecznie

Jak Was stać to jeszcze pól biedy, ale dla mnie taka kasa jest kosmiczna

dlatego ja nie cierpie kredytów, unikam jak moge, mam jeden na glowie i to mi starczy (dobrze, ze nie na długo)
przeraża mnie kredyt TZ, nie o kwote chodzi, ale o długosc spłaty, ale cóz heh

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2009-12-10 o 09:18
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:18   #3003
blondyna789
Zakorzenienie

witam mam nadzieję, że znajdę dziś czas, by nadrobić zaległości, ale normalnie mam taki zapierdziel od rana, że nie ogarniam bomby kierowniczka mnie ściga.. więc trochę średnio dziś no.. to idę pracować, a później nadrobię
Stary 2009-12-10, 09:38   #3004
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Was stać to jeszcze pól biedy, ale dla mnie taka kasa jest kosmiczna
czy stać to się okaże gdy braliśmy kredyt, to znaliśmy mniej więcej kwotę raty, ale zaczeła się poniżej 2tys i stopniowo spadała, więc zupełnie nie spodziewaliśmy się, że nagle może tak wzrosnąć...choć z drugiej strony wydawało nam się podejrzane, że wzieliśmy kredyt większy od naszych znajomych a płacimy od nich o połowę mniej

Cytat:
dlatego ja nie cierpie kredytów, unikam jak moge, mam jeden na glowie i to mi starczy
no, ale czasem człowiek nie ma wyboru mogliśmy albo wynajmować albo wziąć kredyt, generalnie sumy są podobne...
ale też stronię od kredytów bankowych, bo wiadomo jak to jest z bankami
Stary 2009-12-10, 09:41   #3005
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Jedz koniecznie, moze jest potluczone, a moze tylko krwiak. Ale moze trzeba bedzie dac antybiotyk.
Dla przestrogi powiem, ze TŻ mama mowila kiedys, ze wielkie sltuczenie nie zaleczone zaczelo troche gnic Wiem, ze to straszne i pewnie w twoim przypadku przerysowane ale lepiej, zeby lekarz to obejrzal
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
no koniecznie idż do lekarza, w moim busie, którym jeżdże do miasta, do szkoły ostatnio drzwi zamykały się na mnie, potem jeszcze 2 osoby wsiadły, normalnie taki ścisk, dziewczyny prawie na kierowcy, a dzwi chyba upychały normalnie tych ostanich ludzi, jak za komuny
mogliby dać większy autobus na ten kurs bo tak jest codziennie!!

najlepiej jakby zbadał to DR House
Dzisiaj jednak nie dam rady pojechać do lekarza. Muszę iść (a raczej dokuśtykać )na seminarium, bo jak się nie pojawię, to mnie skreślą z listy Posmarowałam na noc maścią na obrzęki to trochę mi opuchlizna zeszła, krwiak jest mniej widoczny... Noga mnie boli, jak na niej staje, więc dzisiaj jestem Agata, co nogą zamiata jak mi nie przejdzie, to jutro pojadę

House by się niestety (a może stety) nie zajął takim przypadkiem

Cytat:
ach! muszę zrobić sobie liste co mam kupić w aptece, aspiryne, brevoxyl i wode destylowaną, mam nadzieje że dostanę cuś takiego... a i persen, tak na zaś... korci żeby kupić pokrzywę, ale przerwa to przerwa... ale od świąt znowu zaczynam romans z pokrzywką
Wode destylowaną dostaniesz w każdym supermarkecie i stacjach benzwynowych - myślę, że nawet taniej niż w aptece
Ja do pokrzywki powinnam wrócić jakoś zaraz po świętach, ale zacznę od Nowego Roku - łatwiej będzie zapamiętać ile piję

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
a następny odcinek w styczniu dopiero!!

18 chyba.
Ech... nie lubię tych przerw w emisji... Całe szczęście, że mam Housa i Californication do nadrobienia i Skins'y od stycznia (polecam gorąco ten serial, jest świetny )

Cytat:
no i tak zaczeliśmy spłatę od 1900zł, potem obniżyli stopy procentowe, potem załatwiliśmy wszystkie formalności z księgą wieczystą i przez ostatni kwartał płaciliśmy po niecałe 1000zł, co nie ukrywam baaaardzo nam odpowiadało a teraz mamy płacić prawie 3tys miesiecznie
3 tys.? ale takie czasy... rzadko kogo stać na mieszkanie, samochód, większe zakupy bez brania kredytów.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
no, ale czasem człowiek nie ma wyboru mogliśmy albo wynajmować albo wziąć kredyt, generalnie sumy są podobne...
ale też stronię od kredytów bankowych, bo wiadomo jak to jest z bankami
No tak, lepiej spłacać coś swojego, niż całe życie mieszkać w wynajętym mieszkaniu i płacić podobną sumę właścicielowi.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:41   #3006
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
niestety wiem po sobie, ze czasami nie ma wyboru i trzeba wziąć kredyt.

W Twojej sytuacji mysle ze lepiej zrobiliscie biorąc kredyt i go splacac, niz tracic kase na wynajem

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-10, 09:52   #3007
Bejjka
Zakorzenienie

i ja tak myślę Motylku

wiecie co? moim włosom najbardzej sluży kokos, choć nie próbowałam jeszcze wszystkiego mam teraz heenarę,
http://www.helfy.pl/olejek-heenara-polysk-zdrowe-wlosy
niby opartą na kokosie, ale nie wpływa już tak fantastycznie na stan moich włosów, zobaczymy jak będzie z cebulkami

ach, zapomniałam zamówiłam sobie jojobę na próbę (15ml)
Stary 2009-12-10, 09:55   #3008
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

mam jojobe, fajnie tez dziala na twarz, polecam posmarowac sie kiedys na noc

przyłączam sie do chwalenia kokosa , chociaz ten olejek z rossmanna tez dobrze dziala na moje wlosy

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-10, 09:59   #3009
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
chociaz ten olejek z rossmanna tez dobrze dziala na moje wlosy
jaki olejek
Stary 2009-12-10, 10:07   #3010
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
jaki olejek
ten dla kobiet w ciązy, w rózowym opakowaniu

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...acji-ciala.htm

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-10, 10:11   #3011
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
ten dla kobiet w ciązy, w rózowym opakowaniu
znam znam sama mi polecalaś na razie używałam go tylko do ciała
Stary 2009-12-10, 10:13   #3012
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
znam znam sama mi polecalaś na razie używałam go tylko do ciała
spróbuj koniecznie na włosy

mieliśmy wczoraj taki obiad, ze dosłownie objedliśmy sie jak 2 bączki

[*] 11.09.2012

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2009-12-10 o 10:17
Stary 2009-12-10, 10:44   #3013
Asia19x
Zakorzenienie

bry!
wiecie co? kallos wczoraj przyszedł "miodowy"... Miodowy to tylko z nazwy, matko święta jak on śmierdzi/śmierdział nie dało się tego trzymać na włosach, walił taką chemią obrzydiwą i jakby...toaletą na dwprcu, serio, taka zła jestem w życiu nie sądziłam, ze jakaś maseczka do włosów może tak smierdzieć... Wyrzuciłam ją. Zostawiłam tylko opakowanie dla Blondyny, żebym miała w czym jej Kallosa wysłać, myślałam, że się popłaczę, taka byłam zła w dodatku włosy mi śmierdzą dalej... Muszę umyć jeszcze raz, potrzymalam TO na włosach minute, bo nie mogłam znieść smrodu i w dodatku on nie miał miodu w składzie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:46   #3014
motylek1007
Zakorzenienie

szkoda, ze wyrzucilas go, moze ktos chciałby sie wymienic na cos

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-10, 10:54   #3015
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Dzisiaj jednak nie dam rady pojechać do lekarza. Muszę iść (a raczej dokuśtykać )na seminarium, bo jak się nie pojawię, to mnie skreślą z listy Posmarowałam na noc maścią na obrzęki to trochę mi opuchlizna zeszła, krwiak jest mniej widoczny... Noga mnie boli, jak na niej staje, więc dzisiaj jestem Agata, co nogą zamiata jak mi nie przejdzie, to jutro pojadę

Otako, biedactwo!! DObzre, że Ci nogi nie połamało, dopiero by było ludzie są straszni, dobrze, że jedna mądrzejsza się znalazła co krzyknęła

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
szkoda, ze wyrzucilas go, moze ktos chciałby sie wymienic na cos

nie sądzę, by ktoś chciał wymienić sie na takiego śmierdziucha, uwierz, koszmar
ale kupiłam dziś WAX'a, aby jakoś to sobie wynagrodzić za wczorajszy dzień, 25zl zapłaciłam, podrożał dużo

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Wy też macie przez tę pogodę takie wysuszone włosy?? Bo z moimi coś nie tak się kurde dzieje
kupiłam WAX'a nałoże dziś, może będzie ok.

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-10, 11:02   #3016
motylek1007
Zakorzenienie

niestety ale zauwazylam sama, ze nie tylko produkty spożywcze podrożały, ale wszystkie odżywki i maski tez (pisalam o Joannie)

a od nowego roku tradycyjnie podwyżki gazu, prądu, żywności - standard

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-10, 11:12   #3017
201607180946
Konto usunięte

dzień dobry kochane
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ale konsumenci nie buntują się. Ludziom wszystko jedno. Ale jak zapytać czy są za testowaniem na zwierzętach, to każdy prawie powie, że nie.
brak świadomości publicznej, większość ludzi nie ma pojęcia jak wyglądają takie testy, a są okrutne i zupełnie niepotrzebne

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Na szczęście coraz więcej firm nie testuje na zwierzętach, chwali się tym, przez co "zabiera" klientów firmom testującym na zwierzętach i myślę, że sam ten fakt niedługo przybierze na tyle duże rozmiary, że powoli będzie zaprzestawać się takich bezsensownych praktyk.

Chociaż ja bym się nie zdziwiła, gdyby czekoladę testowali na jamnikach
teraz weszło takie prawo, że firmy nie mogą testować gotowych produktów na zwierzakach, ale niestety testuję półprodukty i pojedyńcze składniki, a na opakowaniu umieszczają sobie znaczek przekreślonego króliczka czekoladę tak jak wszystko testuje się na zwierzętachM&M’S, SNICKERS, SKITTLES, MILKY WAY, STARBURST, THREE MUSKETEERS, TWIX, DOVE, M-AZING, COCOAVIA, ETHEL M, LUCAS, MUNCH – słodycze naznaczone cierpieniem. www://marscandykills.com zobaczcie ten filmik
inne testujące firmy:Ajax,Colgate,Palmol ive,Coty, Adidas,Rimmel,Gilette,Ora lB,Braun,J&J,Nizoral,Neut rogena,
Procter&Gamble,Ace,Allway s,Ariel,Blend-a-med,Herbal essences,Hugo Bos, Lacoste, Lenor, Naturella,Pantene,Olay,Sh amtu,Vizir, Tampax,Timotey,Dove,Unili ver,Sunsilk,Signal,Rexona ,Cif,
Domestos,Algida,Knorr,Ami n, Rama,Delma,Kasia,Lipton Itd.

Cytat:
ja mam gdzieś za łopatki, ale niewiele, a to mi mało, bo końcówki zdałoby się ściąć i tak w kółko, mi rosną bardzo wolno
ach! muszę zrobić sobie liste co mam kupić w aptece, aspiryne, brevoxyl i wode destylowaną, mam nadzieje że dostanę cuś takiego... a i persen, tak na zaś... korci żeby kupić pokrzywę, ale przerwa to przerwa... ale od świąt znowu zaczynam romans z pokrzywką
właśnie sobie uświadomiłam ,że już mam sporo za łopatki, tylko objętość nie ta
ja zaczęłam romans z sokiem z Aloesu

Cytat:

ja osobiscie mysle, ze nawet jak ludzie są niewiadomo jak blisko ze sobą, odrobina prywatności nie zaszkodzi.

ja sie nie wymieniam i nie wymienie z TZ hasłami do poczty, nk - nie chcialabym zeby mnie sprawdzal, wszystko co pisze, wysyłam
owszem, jak chcemy cos zobaczyc, drugie nie robi problemu.
Piny swoje znamy do kart, ale nigdy, bez wczesniejszego uzgodnienia nie wyciągamy kasy z konta partnera.

telefonów swoim nie sprawdzamy, ale jak np ja się kąpie, dzowni tel, TZ mówi ze dzwoni, pytam sie kto, on mówi kto, to czasami (w zależnosci kto dzowni), każe mu odebrać, tak samo z smsami.

nie chciałabym, zeby mogl wchodzic na wizaz, czytac wszystko co pisze, ale nie ukrywam wizazu, wie ze tu "działam", nick na pewno sie domysla, ale nigdy go nie intersuje, co tu wypisuje
bardzo zdrowe podejście
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:20   #3018
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
ja myślę że to .. tak to nazwę "syndrom pierwszej miłosći" wiesz, pierwsze poważniejsze uczucia itp, to musi odciskać jakis ślad w psychice, ale nie u wszystkich na pewno, ale myślę że to nie wykluczone, nie musi to być koniecznie prawdziwa miłość, a i nie wierze w to że człowiekowi pisana jest tylko jedna osoba
ale jak już się człowiek zakocha totalnie to nie musi szukać dalej

najlepiej jakby zbadał to DR House
Cytat:
Ja mam troche inna teorie
Pierwsza milosc to baaardzo wielki sentyment.
Ze swoja pierwsza miloscia tez schodzilam sie, rozstawialam, godzilam, schodzilam. I tak przez dlugi okres czasu.
A jednak przez czas rozstania zapomina sie, czemu sie rozstalo, za bardzo idealizuje sie tego chlopaka i mysli, ze napewno moze sie zmienic.
I wiele razy sie na tym przejechalam, bo on NIGDY sie nie zmienil. Moze na poczatku to ukrywal, ale potem wszystko wracalo do normy. I za kazdym razem pukalam sie w glowe, czemu do niego wrocilam skoro historia sie powtarza.

Jedynym lekarstwe na pierwsza milosc-jest nowa milosc

Aha i jeszcze dodam, ze do kazdego swojego bylego mam jakis senstyment. No moze do jednego niebo to kompletny buc i idiota byl;/
Może i to tak jest
Ale z drugiej strony on też od początku naszej znajomości się bardzo zmienił. Na początku nie mówił mi, jak coś robiłam źle, udawał, że nic się nie stało (a ze mnie niezła zołza była). Później był czas kłótni, kiedy wytykał mi wszelkie błędy i na dodatek zrobił się chamski. Ale teraz nie dość, że jest w stanie powiedzieć mi jak coś zrobię źle, to jeszcze jest miły, przestał się interesować tylko sobą, pyta o moje zdrowie itd. więc może jednak...
Ale z drugiej strony jak miałabym czekać nie wiadomo jak długo aż dojrzeje, to chyba zły pomysł.

Cytat:
przypomniała mi sie sytuacja, jak dziewczyna, którą znam z widzenia, zaszła w ciąze w 1 klasie liceum (jesteśmy równolatkami), z chłopakiem starszym rok czy dwa.
oczywiscie byla afera
nie skonczyła 1 klasy, przerwała nauke. Chłopak zaczął rozkręcac swoją firmę (okna)

dzis synek juz duzy chłop. nie wiem czy ona sie dalej edukowała jak syn podrósł, ale fakt, faktem, ze kupili dom z ogrodem, mają 2 psy i widac ze finansowo sie im powodzi
No więc widać, że nie zawsze jak dziewczyna wpadnie wcześnie, to musi się totalnie stoczyć

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
teraz weszło takie prawo, że firmy nie mogą testować gotowych produktów na zwierzakach, ale niestety testuję półprodukty i pojedyńcze składniki, a na opakowaniu umieszczają sobie znaczek przekreślonego króliczka czekoladę tak jak wszystko testuje się na zwierzętachM&M’S, SNICKERS, SKITTLES, MILKY WAY, STARBURST, THREE MUSKETEERS, TWIX, DOVE, M-AZING, COCOAVIA, ETHEL M, LUCAS, MUNCH – słodycze naznaczone cierpieniem. www://marscandykills.com zobaczcie ten filmik
inne testujące firmy:Ajax,Colgate,Palmol ive,Coty, Adidas,Rimmel,Gilette,Ora lB,Braun,J&J,Nizoral,Neut rogena,
Procter&Gamble,Ace,Allway s,Ariel,Blend-a-med,Herbal essences,Hugo Bos, Lacoste, Lenor, Naturella,Pantene,Olay,Sh amtu,Vizir, Tampax,Timotey,Dove,Unili ver,Sunsilk,Signal,Rexona ,Cif,
Domestos,Algida,Knorr,Ami n, Rama,Delma,Kasia,Lipton Itd.
Straszne! Ale właściwie co mają pokazać testy żywności na zwierzętach? Czy nie jest trująca?

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:35   #3019
evullka
Rozeznanie

Cytat:
i ja tak myślę Motylku

wiecie co? moim włosom najbardzej sluży kokos, choć nie próbowałam jeszcze wszystkiego mam teraz heenarę,
http://www.helfy.pl/olejek-heenara-polysk-zdrowe-wlosy
niby opartą na kokosie, ale nie wpływa już tak fantastycznie na stan moich włosów, zobaczymy jak będzie z cebulkami

Dla mnie tez kokos jest chyba najlepszy jesli chodzi o oleje.. lepszy nawet od Vatiki i tanszy o wiele
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:37   #3020
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Dla mnie kokos jest dobry na wszystko. Czuje, ze szybko sie skonczy, bo stosuje go na wlosy i jako balsam. Jak wykoncze to na bank kupuje litrowego kokosa

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:41   #3021
kruszyna90
Rozeznanie

boze straszny ten filmik ;( ku*** bym zrobila eksperymenty na tych ludziach co im to robią !!!! masakra !!! ;(((

aha mam troche kolorówki i 2 fluidy i 3 brązery do policzków (w sumie takich nieznanych firm ale dobrych bo kupuje u mnie w ziolowym, tam babka zawsze sprowadza cos tanio i dobrze) no i jakby ktos chcial sie za cos wymienic to picac ;p - wymienic się chce tylko dlatego ze nie trafione kolory
Stary 2009-12-10, 13:50   #3022
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ehh a wy znowu kusicie kokoskiem Kurczę niedawno dopiero wczytała mi sie strona wizażu bo od rana nie mogłam na nią wejść, już normalnie w depresję popadałam

Cytat:
mam jojobe, fajnie tez dziala na twarz, polecam posmarowac sie kiedys na noc

przyłączam sie do chwalenia kokosa , chociaz ten olejek z rossmanna tez dobrze dziala na moje wlosy
Mi chyba jednak bardziej z pestek winogron odpowiada tzn oba są super ale po Babydream na drugi dzień mam strąki mimo że dobrze zmywam a po oleju z pestek winogron jeszcze na drugi dzień ładne włosy mam

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
bry!
wiecie co? kallos wczoraj przyszedł "miodowy"... Miodowy to tylko z nazwy, matko święta jak on śmierdzi/śmierdział nie dało się tego trzymać na włosach, walił taką chemią obrzydiwą i jakby...toaletą na dwprcu, serio, taka zła jestem w życiu nie sądziłam, ze jakaś maseczka do włosów może tak smierdzieć... Wyrzuciłam ją. Zostawiłam tylko opakowanie dla Blondyny, żebym miała w czym jej Kallosa wysłać, myślałam, że się popłaczę, taka byłam zła w dodatku włosy mi śmierdzą dalej... Muszę umyć jeszcze raz, potrzymalam TO na włosach minute, bo nie mogłam znieść smrodu i w dodatku on nie miał miodu w składzie
Dzięki za ostrzeżenie, miałam ochotę go kiedyś zamówić dobrze że tego nie zrobiłam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:51   #3023
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Chyba nie da się z tym nic zrobić

Mam nadzieję, że to coś więcej

A mówią, że to kobiet nie da się zrozumieć
Z tymi motylkami to tak mam tylko jak pomyślę o nim i przez całe życie tylko przy nim tak miałam, że od samego jego zapachu kompletnie miękły mi kolana i miałam wrażenie, że jestem naćpana Może to prawdziwa miłość Szkoda, że tego nie da się zbadać przy badaniu krwi, życie byłoby prostsze

I obiecuję, że do tamtego ze szkoły zagadam, kto wie, może to ten jest moim księciem z bajki, trzeba się przekonać

Dobra, idę spać, dobranoc
Jyyli, możliwe że kiedyś się zejdziecie, życie bywa przewrotne i kto wie czy za 5, 10 lat nie dorośniecie do siebie. Czasem uczucia są bardzo silne ale coś nie sprzyja. Jak to mi Mama powiedziała "jeśli macie być razem to się w końcu zejdziecie".

Cytat:
to nie kara tylko my przez dwa lata od wzięcia kredytu podobno spłacaliśmy najpierw same odsetki a teraz doszła do tego jeszcze splata kapitału + te odsetki dziś bedziemy sprawę wyjaśnić, ale wczoraj pobieżnie wyjaśnił nam to koleś od naszego kredytu, że to był niby taki parasol ochronny dla nas (spłata samych odsetek) i dopiero teraz spłacamy 100% kredytu. Jakieś to wszystko zagmatwane, tym bardziej dla nas, bo kredyt załatwialiśmy przez taką firmę zajmującą się doradztwem w sprawach nieruchomości i pewnie nam o tym mówili, ale wiesz jak to jest jak załatwia się*milion spraw na raz

Jak dobrze że ja mam własne, piękne duże mieszkanie 3 tysiące miesięcznie, omg... Ja tyle zarabiać nie będę na początku...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:53   #3024
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ehh a wy znowu kusicie kokoskiem Kurczę niedawno dopiero wczytała mi sie strona wizażu bo od rana nie mogłam na nią wejść, już normalnie w depresję popadałam
U mnie to samo, dopiero niedawno udalo mi sie wejsc

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:04   #3025
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to samo, dopiero niedawno udalo mi sie wejsc
Myślałam, że to tylko u mnie się coś dzieje a jak widać nie Ja nie mogłam wejść jakoś między 12.00 a 13.00

Stary 2009-12-10, 14:05   #3026
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzięki za ostrzeżenie, miałam ochotę go kiedyś zamówić dobrze że tego nie zrobiłam

i pomyśleć , że chciałam zamówić tego 800ml
nie zamawiaj go, nie radzę naorawdę, syf jednen wielki

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-12-10, 14:07   #3027
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze że wzięłaś małego ale i tak szkoda, mogliby ostrzegać że śmierdzi i zapach nie ma nic wspólnego z miodem

Stary 2009-12-10, 14:17   #3028
kruszyna90
Rozeznanie

Cytat:
ale chodzi ci o odzywke? bo ja chcialam szampon zamowic i teraz nie wiem;/

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

dziewczyny a ja nigdy nie uzywalam kallosa. i teraz nie wiem czy zdecydować się na waxa (tego z proteinami mlecznymi) który mi super sluzy czy kupic kallosa.. ? hm?
Stary 2009-12-10, 14:17   #3029
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Jyyli, możliwe że kiedyś się zejdziecie, życie bywa przewrotne i kto wie czy za 5, 10 lat nie dorośniecie do siebie. Czasem uczucia są bardzo silne ale coś nie sprzyja. Jak to mi Mama powiedziała "jeśli macie być razem to się w końcu zejdziecie".
Byłoby miło, bo on jest naprawdę cudowny A włosy jakie ma Bialutkie i takie grube i gęste, że ja się przy nim schować mogę

Kurczę, mam straszną migrenę... Wzięłam już ketonal forte i piję drugą kawę, gdyby nie angielski, to bym się położyła po ciemku, ale litości nie ma

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:31   #3030
Magdzia94
Zakorzenienie

O jak mało nadrabiania.
Dzięki za ostrzeżenie z tym Kallosem kiedyś chciałam zamówic go.....
Posiedzie troszkę na wizażu i do nauki... EHhhh

A tak wg. to dostalam 5 z tego wypracowania

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości