Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 14:21   #1141
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
No to na co czekasz dawaj linka
jak ostatnio dałam koleżance linka (do jubilera of course) to jeździła po mnie jak po łysej kobyle więc poszukam ładnego zdjęcia

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 14:22
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:25   #1142
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

to jest mój:
Stary 2009-12-10, 14:29   #1143
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Widzę że te nasze koleżanki zazdrosne, dobrze im tak, niech się walą a pierścionek mi się bardzo podoba, cudny jest. Jak każdej z nas

A czemu po Tobie jeździła? Przecież śliczny...

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-12-10 o 14:31
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:31   #1144
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że te nasze koleżanki zazdrosne, dobrze im tak, niech się walą a pierścionek mi się bardzo podoba, cudny jest. Jak każdej z nas
mi nawet rodzina kręciła nosem na pierścionek, ale co tam Dzięki Wszystkie zaręczynowe pierścionki są piękne i wyjątkowe

Jeździły głownie z powodu tego gdzie kupiony - czyli po prostu z powodu kasy... (pech chciał że ten pierścionek swego czasu brał udział w kampanii reklamowej i sporo ludzi go kojarzy).

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 14:33
Stary 2009-12-10, 14:32   #1145
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Moja mama to się spytała o 7 rano czemu się nie chwalę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 14:34   #1146
hecate5
Raczkowanie

Ehh ale mam nadrabiania dopiero doszłam do 18 strony
cz1.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
mnie również przeraża.. gdybym była w ciąży TERAZ chciałabym musowo CESARKĘ.. alb nie wiem co... masakra jakaś...
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no ja tez czuje przerazenie jak mysle o tym bolu przy porodzie i wogole.. bym chciala cesarke

co jak co ale okreslenie bardzo trafne
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Dla mnie cesarka to masakra Poród mnie nie przeraża (zwłaszcza ból), ale ta cała otoczka - brak intymności, brak ochrony krocza, szycie, krwawienie ...

Co do cesarki - jakoś w okół mnie same z nią problemy
Powiem Wam kochane moje ze ja mam same złe wyobrażenia cesarki. Moja kuzynka miała cesarke i od porodu bolał ja brzuch. Lekarze nie wiedzieli co jej jest. Okazało sie ze zle ja zszyli czy cos i zrobił jej sie guzek Musi miec wyciety. A jej kolezanka tez miala cos takiego i ten guzek w raka sie przerodził

Moja bratowa tez mowi ze cesarka to byl dla niej koszmar. Nie dosc ze rana boli to jeszcze jej nerwa nacieli i okolice pachwiny ja strasznie bolały. Nie mogła sama z łózka wstac nie wspomne ze dzieckiem nie mogła sie zajac (strasznie to przezywała ze nie mogła sobie nawet sama małej przeniesc do łózeczka). Doszła do siebie 3 tyg po cesarce i nadal ja boli ten nerw.A 2 dni po jej cesarce przysżła do niej kolezanka która urodziła kilka godzin wczesniej.

Prawda jest taka ze owszem poród boli , wiadomo ale potem zazwyczaj szybko dochodzi sie do siebie a po cesarce ciezko jest a bol tez jest. A jak sie karmi piersia to nie mozna za bardzo leków przeciwbolowych brać.

Chociaz wiadomo ze sa rózne przypadki i rózne organizmy. Np mojego kuzyna zona 1 dziecko rodziła naturalnie a jak rodziła 2 to powiedziala ze tylko przez cesarke. Przy pierwszym dziecku takie miała bole ze mdlała z bólu a lekarz nic jej nie chciał dac dopiero inny przyszedl i dał jej jakies leki.

Cytat:
Normalnie też trzeba odczekać kilka tyg Ale podobno komfort jest o niebo lepszy w takich prozaicznych sprawach... żona kolegi po porodzie (i nacinaniu...)przez długi czas siedzieć nie mogła normalnie, tylko bokiem albo na takiej poduszce a znajoma bez nacinania NA DRUGI DZIEŃ już normalnie siadała bez bólu
A cesarka swoją drogą to też wielki ból - w sumie to operacja... Siostra mojej przyjaciółki to nawet umyć nie była sie w stanie przez kilka dni sama a o trzymaniu dziecka mogła zapomnieć bo nawet siadać nie mogła z bólu
Dokładnie tak samo miała moja bratowa. Nic praktycznie z bolu sama nie mogła zrobic. Strasznie to przezywała a najbardziej ze dzieckiem nie moze sie zajac. Siedziałam z nia i az sie jej płakało. Nawet jak karmiła to trzeba było jej dziecko podac i odebrac

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a ja szczerze mam nadzieje,że sie załapie na cesarke ze względu na dużą wadę wzroku. a co do tego rozcięcia cesarskiego wiecie co przezyję. już mam na brzucholu bliznę 15 cm po mojej operacji(była w maju tego roku) i po 4 miesiącach nic nie pamiętam z bólu-trochu może i był.ale tera takei leki dają,że ho. da sie przezyć. fakt faktem po narkozie jest zupełny odlot przynajmniej na całą dobę,ale da się żyć. Pokrojona Jola wam to mówi Ps. ja też jestem z "cesarzówek" co mi często mama powtarza, że istna cesarzowa nic nei chce robić żeby sie nie zmęczyć
Kochana ale jak dziecko bedziesz karmic piersia to ci nie dadza takich leków ze ho Potem moze cie bolec jeszcze długo. A o narkozie tez cos wiem dwa razy pod nia byłam.

Cytat:
Napisane przez malenkaMi Pokaż wiadomość
Witajcie czy moge do Was dołączyc Dawno nie byłam na forum, nie miałam dostepu do komputera i czasu... teraz postaram sie nadrobić forum.. W zeszlym roku gościłam w watku Zazdrośnic, które z tego miejsca serdecznie pozdrawiam..

Już chwile jestem po zaręczynach i data ślubu ustalona na 30 lipca 2011 Sale mamy zarezerwowaną, orkiestrę i kamerzystę również...A reszta będzie na bieżąco...Myślimy o weselu dla ok 110 osób ( w tym 70 osób to rodzina moja i Tż-ta) Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do Waszego wątku....
Witaj. Fajnie ze ktos z krk jest. Gdzie bedziesz miała wesele??

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
"kolegę" wysłałam na badania wstępne, mam chyba kilka minut luzu

widzę temat porodowy wam się wkręcił, też jestem zielona ale raczej za naturalnym, u mnie w ogóle cesarki na życzenie nie robią a w gdańsku koleżanka płaciła w klinice 5 tys (szkoda kasy według mnie )
mój szpital jest tragiczny, mam nadzieję że za kilka lat znormalnieje,
cesarke robi w sumie tylko jeden lekarz chętnie (kiedy np dzieciak jest b.duży), reszta tyle razy nacina aż kobieta sama urodzi nawet dzieci powyżej 4 kg
no i ostatnio mojej koleżance położne zaniedbały pępęk u dziecka, wdarło się zakażenie które wykryli po tygodniu i mała ledwo to przeżyła (teraz ma póltora roku i jeszcze teraz robią badania czy wtedy antybiotyki zbytnio jej nie zaszkodziły)

czy wam też strzyka w kościach jak się schylacie czy coś?
to może być objaw czegoś? niby ćwiczę od września, a nadal mi strzela jak starej babce, a zwłaszcza w łokciach i nadgarstkach

Dottta dzięki za artykuły o kroczu, z chęcią poczytam
Ehh ta nasza słuzba zdrowia jak sie kasy nie da to nikt sie nie zajmie niczym. Przynajmniej u mnie tak jest. Bratowa mowiła ze te wszystkie pielegniraki to strasznie traktuja te dzieci. Nawet im jesc nie chca zabardzo dawac. Mowi ze dobrze ze ona miała 2 znajome połozne to jakos sie one chociaz mała zajęły.

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześć Pmki

Ja już w pracy po śniadaniu popijam właśnie sobie herbatkę Musze trochę z Wami posiedzieć i powiedziałam mojej koleżance, że mogę zacząć z nią pracować za godzinkę bo teraz musze coś zrobić

Dowiedziałam się wczoraj, że wrócę do domu dopiero w nocy 23 grudnia, bo dopiero po pracy możemy wyjechać z Krk czyli gdzieś tak około 18 - 19. A mamy przed sobą min 5 godzin jazdy. Smutno mi z tego powodu i już nie moge się doczekać kiedy przeprowadzimy się bliżej naszej rodzinnej miejscowości

Mam takie pytanie jak spędzacie ze swoimi TŻ święta?? Jak dotąd mój TŻ nie przyjeżdzał do mnie na Wigilie ale w tym roku Mama zaprosiła i kategorycznie nie przyjmuje odmowy. Ja zawsze przyjeżdzałam na kolację pierwszego dnia a teraz chyba wypada przyjechać na obiad?? Sama nie wiem jak to zrobić.
To i tak krótko jedziecie. Ja mam tylko 150 km a jade 3 h do domu. My Wigilie spedzamy oddzielnie ale to dlatego ze mieszkamy daleko. W ogole w świeta sie nie widzimy. Dopiero na sylwestra wracam do krk. A w tym roku nawet nie wiem czy w sylwaka bede bo cos mi mama mowiła ze chrzest Amelki ma byc w stary rok.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

u mnie w tym roku tescie przychodza w 2gi dzien swiat wiec bedzie tloczno bo zawsze u mnie malo ludzi jest, w 1szy dzien albo jezdzimy do babci (od str taty) albo babcia do nas a w 2gi odpoczywalismy id ludu , a w tym roku taka zmiana jestem ciekawa jak bedzie

kiedys to byly swieta wigilia u babci (od str taty) i tam zawsze duzo ludu, 1dzien tez u babci tez duzo ludu a w 2gi dzien jezdzilismy do mamy chrzestnego(brata babci od str mamy) a teraz tak wszystko sie pozmienialo
Ehh widze ze kiedys miałas podobne swiata do mnie. Tez jezdzilismy do babci ( ze str taty) i tam zawsze było mnóstwo ludzi. Ciocie Wujkowie kuzyni. Ehh wtedy tego nie lubiłam a teraz dałabym wszystko za chociaz jedna taka wigilie. Niestety juz to nie jest mozliwe. A w swieta zawsze jeden dzien do nas ktos przyjezdza a 2 dzien my do kogos.
Stary 2009-12-10, 14:34   #1147
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama to się spytała o 7 rano czemu się nie chwalę
ja do mamy 10 min po zaręczynach zadzwoniłam
Stary 2009-12-10, 14:38   #1148
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Teraz to się docenia mamusie jak człowiek stary
Moja mama ostatnio mówi że córki ciotki to umieją ugotować itd. a ja nic. To ja jej mówię "Ale zobacz jakie mają kontakty ze sobą. to lepiej jak ja nie umiem ale jesteśmy jak przyjaciółki"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 14:40   #1149
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

mam chwilę wolnego w pracy, a niedługo będę zawijała, tzm za godzinkę, ale od 15 nie bede miała już dostępu do kompa, więc piszę teraz _

Cytat:
Hej dziękuję po wizycie tak pozwolę sobie się pochwalić http://www.jubilerskorpion.pl/moduly...3/264_full.jpg
Śliczny naprawdę

[QUOTE=elunka88;15773215dz iękuję noszę! Oficjalne zaręczyny z rodzicami będą dopiero latem więc bym nie wytrzymała Grzesiek to wczoraj już mówił żebym go cały czas nosiła, więc się spytałam czy do mycia garów i sr***a też [/QUOTE]
mój Tz to powiedział "możesz w nim nawet naczynia zmywać"

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
ale jestem dziś wściekła jak osa mojemu Tż coś odwaliło normalnie, wyłączył tel. i nie ma z nim kontaktu nigdy mi nie robił takich numerów, nie wiem co się stało? niemożliwe że się obraził o taką pierdołę (w nocy zdechł mi tel. i rano jak wstałam i go podłączyłam to było nieodebrane połączenie od Tż, pisałam dzwoniłam-bez skutku)
oj, faceci czasem tk mają niestety.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
musisz sie pomału przyzwyczajać, że faceci o byle pierdołę mają te swoje fochy...
twój nie jest wyjątkiem...
skąd my to znamy...

Cytat:
to jest mój:
śliczny

Mój Tż juz w domku ale się ciesze, że w końcu sie do niego przytulę i.. hihi. Przed chwilą napisał mi smas "kochanie a może ja zostanę dzisiaj na noc u Ciebie..." ciekawe co knuje :cfaniak:

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:40   #1150
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama ostatnio mówi że córki ciotki to umieją ugotować itd. a ja nic. To ja jej mówię "Ale zobacz jakie mają kontakty ze sobą. to lepiej jak ja nie umiem ale jesteśmy jak przyjaciółki"

ma.ko - dzięki

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-10 o 14:42
Stary 2009-12-10, 14:42   #1151
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Chyba coś w tym jest. Mam dobry kontakt z mama i dużo gadamy, ale jakoś nie moge jej mówic "o wsyzstkim". A gotować to się jakoś tak sama nauczysz. ja nigdy nie gotowałam, ew jakieś wydziwiane rzeczy ale to tylko z przepisów. A teraz mój tato powiedziałm mojej teściowej "ta moja córka to nawet dobrze gotuje" a wczoraj zrobiłam takiego dobrego placka po wegiersku
dziś gulasz został, więc będzie z kaszą i mizerią ale jestem głodna.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-10, 14:45   #1152
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A to jeszcze Was zanudzę trochę moja mama pyta rano o której Grzesiek pojechał..to mówię że go wygoniłam przed 2. I mówię tak "ale on jest udany. Wstał i nakładał już spo...yyyyy....." i zaczęłam się śmiać. A ona "co nakładał? Spodnie?"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 14:46   #1153
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
A to jeszcze Was zanudzę trochę moja mama pyta rano o której Grzesiek pojechał..to mówię że go wygoniłam przed 2. I mówię tak "ale on jest udany. Wstał i nakładał już spo...yyyyy....." i zaczęłam się śmiać. A ona "co nakładał? Spodnie?"

Mój Tz ostatnio leżał w samych bokserkach przykryty po szyję jak moi rodzice wkroczyli do domu

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-10, 14:46   #1154
T'ai
Zakorzenienie

przeczytałam te 12 stron ale odpiszę w domku bo tu luka

w każdym bądź razie spisałam sobie na karteczce co mam wam odpisać
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:46   #1155
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Tż dzwonił...nawet przez chwilę myślałam żeby nie odebrac ale nie potrafię byc taką małpą i okazało się że Tż przyjechał do domu! (miał wyłączony tel.w drodze) rozchorował się na dobre i poprosił szefa o wolne. Ale mi teraz głupio że go tak źle oceniłam
Dziś nie dam rady do niego pojechac bo mam inne obowiązki a on miał przyjechac do domu dopiero 19 grudnia więc chyba naprawdę kijowo się czuje
a teraz spadam do babci do szpitala pa Kwiatuszki

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2009-12-10 o 14:47
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:49   #1156
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:

dobry sposób

Cytat:
Tż dzwonił...nawet przez chwilę myślałam żeby nie odebrac ale nie potrafię byc taką małpą i okazało się że Tż przyjechał do domu! (miał wyłączony tel.w drodze) rozchorował się na dobre i poprosił szefa o wolne. Ale mi teraz głupio że go tak źle oceniłam
Dziś nie dam rady do niego pojechac bo mam inne obowiązki a on miał przyjechac do domu dopiero 19 grudnia więc chyba naprawdę kijowo się czuje
Najwazniejsze, że wiesz, że nie ma focha. Niech sobie pośpi, odpocznie i na pewno poczuje się lepiej

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

uciekam.

buziaczki do poczytania, pewnie dopiero jutro wieczorkiem

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-10, 14:51   #1157
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
widzisz nie ma co snuć czarnych wizji
Stary 2009-12-10, 14:51   #1158
lusesita23
Zakorzenienie

A ja juz po wizycie u fryzjera i zakupach

dla szwagra kupilam szalik w dvs
dla sis-zel kokosowy do ciala i kulki do kapieli
a dla mam jeszcze nic

a dla siebie farbe do wlosow-bed ejutro czarnulka znowu

a co do pierscionkow-mi sie nie zdarzylo, zeby ktos powiedzial, ze brzydki czy pojechalmysle, ze to zwykla zazdrosc,dotta Twoj pierscionek sliczny

ma.ko no to bedzie powitanie

a moj TŻ jak sie oswiadczal to ukleknal i powiedzial:czy moj koteczek w przyszlosci zostanie moja zona?

ale jestem glodna-ide na obiadzik!
Stary 2009-12-10, 14:52   #1159
T'ai
Zakorzenienie

Jest prawie 15 a jutro piątek
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:53   #1160
lusesita23
Zakorzenienie

mabi faktycznie zle go ocenilas...

a w plusie kumepla powiedziala mi ,ze telefonow maja w huk za 1 zl i za tydzien id epodpisac umowe z mam, bo to tel na firme bedzie
Stary 2009-12-10, 14:56   #1161
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Jest prawie 15 a jutro piątek
O tak!!
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
A

a moj TŻ jak sie oswiadczal to ukleknal i powiedzial:czy moj koteczek w przyszlosci zostanie moja zona?
Ja bym odpowiedziała 'Miauuuu"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 15:02   #1162
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
A ja juz po wizycie u fryzjera i zakupach

dla szwagra kupilam szalik w dvs
dla sis-zel kokosowy do ciala i kulki do kapieli
a dla mam jeszcze nic

a dla siebie farbe do wlosow-bed ejutro czarnulka znowu

a co do pierscionkow-mi sie nie zdarzylo, zeby ktos powiedzial, ze brzydki czy pojechalmysle, ze to zwykla zazdrosc,dotta Twoj pierscionek sliczny

ma.ko no to bedzie powitanie

ale jestem glodna-ide na obiadzik!
ładne zakupki
Dzięki
wiesz, a ogólnie mam dziwnych ludzi w okół np. mój wujek (który uważa się za alfę i omegę we wszystkich dziedzinach - oczywiście nie ma pojecia o niczym i gada takie bzdury że głowa boli - oraz tytana pracy - a 3/4 życia na bezrobociu przesiedział) jeździ po moim Tż w kółko tylko dlatego że Tż nieźle zarabia co najmniej jakby to zbrodnia była albo kuzynka co potrafi każdemu do portfela zajrzeć i wyliczyc ile na co wydał - i oczywiście WSZYSTKO w jej mniemaniu można kupic tańsze (nie ważne że gorszej jakości, brzydki i niepodobne ale można - co najmniej jakby to jej kasa była wydawana ). SORRY, MUSIAŁAM SIE WYGADAĆ
Stary 2009-12-10, 15:02   #1163
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez o87 Pokaż wiadomość
witam po długiej nieobecności!
postanowiłam sobie dać spokój z przygotowaniami do ślubu póki nie mamy sali na 100% zaklepanej ale styczeń się zbliża i znou mi sie lampka zaświeciła... nawet w niedzielę byliśmy z TŻ na targach słubnych u nas w Rybniku w ekonomiku i tak mi się o was przypomniało i chciałam sobie poczytać co tam się u was lachony dzieje a tu już 5 wątek!!! może powinnyście założyć własny portal internetowy ?! bo na wizażu za niedługo nie bedzie można znalez nic innego tylko wątki o śłubach w 2011!!!
no czesc teraz bedziesz czesciej?

Dottta bardzo ładny pierścionek ja nie kojarze a ludzie są z reguły dziwni
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Mój Tż juz w domku ale się ciesze, że w końcu sie do niego przytulę i.. hihi. Przed chwilą napisał mi smas "kochanie a może ja zostanę dzisiaj na noc u Ciebie..." ciekawe co knuje :cfaniak:
no to supcio od razu radość na twarzy na pewno
Cytat:

a ja nie umiem gotować a moje mama nie jest za bardzo moja przyjaciolka ale na pewno bede kiedys dobrze gotowac

Cytat:

ale jesteś pilna wizazanka

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:08   #1164
dottta
Zakorzenienie

Stysik - dzięki
Stary 2009-12-10, 15:09   #1165
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dotta nie ma co się przejmować, ja mam wujka który zarabia naprawdę dużo i ciągle jeździ po mojej mamie że jej mało (a ona przez rok nie zarobi tyle co on w miesiąc) a jego córka non stop się chwali co sobie kupiła i za ile. A po Grześku jeździ że za stary bo ta córka się spotyka z 19-latkiem(ona ma 20)

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 15:17   #1166
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dotta nie ma co się przejmować, ja mam wujka który zarabia naprawdę dużo i ciągle jeździ po mojej mamie że jej mało (a ona przez rok nie zarobi tyle co on w miesiąc) a jego córka non stop się chwali co sobie kupiła i za ile. A po Grześku jeździ że za stary bo ta córka się spotyka z 19-latkiem(ona ma 20)
to jest jednak prawda że z rodziną się najlepiej na zdjęciach wychodzi ostatnio ciotka mojej mamie gadała jak to ja beznadziejna jestem - nic zrobić nie umiem, nie pracuje itd. A sama sobie ledwo herbatę umie ugotować
Stary 2009-12-10, 15:21   #1167
lusesita23
Zakorzenienie

Dotta to faktycznie średnia ta Twoja rodzinka...no u nas tak nie ma i raczej wszyscy sa spoko zdarzajasię sprzeczki, ale łatwo się dochodzi do porozumienia i jest ok najwieksz ekwasy są z tesciową mojej sis-kobieta cud miod az do przesady-znow nam paki na swieta porobi, a to krepujace jest, bo ja np nic jej nie kupuje(nie starcza mi juz kasy dla niej)i wszystko spada na moja mam do pewnego czasu bylo ok,ale teraz to przesada...ale ogolnie to zlota kobiet a zniej...tylko do przesady;p
Stary 2009-12-10, 15:27   #1168
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Wróciłam z Katowic, teraz czekam na obiad i na Piotrka, mam nadzieję, że pogadamy, a na 18:00 jedziemy na kabaret Poczytałam po łebkach ale odpiszę dziś na wieczór albo jutro.

Elunka & Dottta - bardzo ładne pierścionki

Miłego popołudnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:28   #1169
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dotta to faktycznie średnia ta Twoja rodzinka...no u nas tak nie ma i raczej wszyscy sa spoko zdarzajasię sprzeczki, ale łatwo się dochodzi do porozumienia i jest ok najwieksz ekwasy są z tesciową mojej sis-kobieta cud miod az do przesady-znow nam paki na swieta porobi, a to krepujace jest, bo ja np nic jej nie kupuje(nie starcza mi juz kasy dla niej)i wszystko spada na moja mam do pewnego czasu bylo ok,ale teraz to przesada...ale ogolnie to zlota kobiet a zniej...tylko do przesady;p
jedyne normalne osoby to chyba moja mama i babcia no ale co zrobić Tż też był w szoku - zwłaszcza jak wujek przez pół imprezy rodznnej męczył moją kuzynkę i jej Tż "o mój Boże, gdzie on robi? TYle kasy, tyle kasy i D. przecież nie robi, auto, mieszkanie, tyle kasy - ile on musi zarabiać"(pisownia oryginalna ) i tak w kółko aż kuzynka nie wytrzymała i mi powiedziała... a później bezczelnie chciał aby go mój Tż odwiózł do domu ale powiedziałam że miejsca w aucie nie ma
Stary 2009-12-10, 15:30   #1170
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dobrze mu powiedziałaś! Trzeb było dodać że stać Was na ciężarówkę żeby więcej osób wozić ale się zastanawiacie

Edit: idę jutro do tej szkoły bo podobna straszna franca z tej baby co nią wykład mamy chciałam mamie pomóc i umyć okno ale się pewnie nie wyrobię....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-12-10 o 15:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości