Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 15:11   #4381
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

no bo juz myslałam, ze cos przeoczyłąm pamietam, ze Ci tz mowił o pierscionku, wiec pomyslałąm, ze to juz...
Stary 2009-12-10, 15:21   #4382
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
no bo juz myslałam, ze cos przeoczyłąm pamietam, ze Ci tz mowił o pierscionku, wiec pomyslałąm, ze to juz...
Eee, on o pierścionku od roku mówi tak że wiesz to długa historia jest, w sumie pisałam ją tu kilka razy tak czy siak do zaręczyn przymierzał się już rok wcześniej

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:37   #4383
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Przyznać się, czyj to TŻ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387617 ? Powiem Wam, że czytam co chłopak pisze i nie rozumiem facetów.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:54   #4384
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Będę trzymać kciuki Ja tez poszłam z wielkim stresem, a okazało się, że wszystko jest ok i mam obronę za 1,5 tygodnia Zawsze to jeden kierunek z głowy :P:brzy dal:
Dziękuję za kciuki Jak mu coś strzeli do głowy to jeszcze mi na wtorek może obronę wyznaczyć, bo już się ktoś wtedy broni, a jemu nie chce się kilka razy z Tarnowa do Krakowa przyjeżdżać, No nic, okaże się jutro. Nie wiem tylko po co się tak stresuję, jak prace lic. pisałam to przed oddaniem każdego rozdziału miałam kupę w majtkach, a okazało się że wszystko z pracą było ok.

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Przyznać się, czyj to TŻ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387617 ? Powiem Wam, że czytam co chłopak pisze i nie rozumiem facetów.
Ja też czytałam i się zastanawiałam czy może nie jest to TZ którejś z zazdrośnic
Stary 2009-12-10, 15:55   #4385
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dzien Dobry!!!! Nie moglam sie dostac do Wizazu - myslalam juz ze mi Tz jakas blokade zalozyl hehe.
Dziekuje za wczorajsze rady-nie zdazylam skorzystac, bo wczoraj TZ wrocil do domu odmieniony-tzn wrocil do normalnosci Znow byl kochany, milutki, przytulal sie.. ehhh faceci.Nie mozna za nimi nadazyc.

Remedios, Hawwa - strasznie Wam wspolczuje kochane. Choroba najblizszych to jedno z najgorszych co moze nas spotkac. Zwlaszcza ze nie mamy na to zadnego wplywu, poza wiara ze wszystko bedzie dobrze. Musicie byc silne i miec nadzieje.... Az mi lzy polecialy jak czytalam wasze smutne historie.Ja jestem daleko od rodzicow, tesknie kazdego dnia i modle sie zeby zdrowie dopisywalo im jak najdluzej.Trzymam kciuki za Waszych tatusiow

Insane - super, to chyba jakis dobry znak... Milej zabawy
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:02   #4386
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki Jak mu coś strzeli do głowy to jeszcze mi na wtorek może obronę wyznaczyć, bo już się ktoś wtedy broni, a jemu nie chce się kilka razy z Tarnowa do Krakowa przyjeżdżać, No nic, okaże się jutro. Nie wiem tylko po co się tak stresuję, jak prace lic. pisałam to przed oddaniem każdego rozdziału miałam kupę w majtkach, a okazało się że wszystko z pracą było ok.

Ja też czytałam i się zastanawiałam czy może nie jest to TZ którejś z zazdrośnic
Z Tarnowa? A to kto jest Twoim promotorem?

Stary 2009-12-10, 16:35   #4387
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tż bardzo się ucieszył
nooo wcale mu się nie dziwię ))

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A mnie obudził telefon od TŻa.
Powiedział,żebym po niego dzisiaj pojechała i nie planowała nic na wieczór
Kurcze Biska, Ty - fajne takie niespodzianki, ja już dawno żadnej nie miałam Tylko trochę przekichane macie, że musisz po niego jeździć i jest jakby od Ciebie zależny... On kiedyś odzyska to prawko?

Cytat:
ale mi sie nic nie chce.... macie piosenkeczke http://www.youtube.com/watch?v=_8HehlaZG5Y&NR=1
Lubię tę piosenkę, dziś jak byłam w pracy to leciała w radio ))
a ja ze świątecznych najbardziej lubię tę http://www.youtube.com/watch?v=LsHDdawSjLU -od niej wszystko się u Nas zaczęło

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ach, i oglądam http://vimeo.com/7977632?hd=1 i zasłuchuję się... piękne
Rzeczywiście piękne Zdrowiej
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:42   #4388
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Uczę się i uczę... i ciul
Widzę pytania i wiem, że coś mi świta, ale ciągle nie pamiętam. Głupie to. Nie cierpię nic związanego z fizyką

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:49   #4389
_Maya_
Zakorzenienie

wiecie co??
UWIELBIAM (swoje)CZERWONE PAZNOKCIE
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:50   #4390
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Witajcie witajcie! czuję się absolutnie ignorowana nik na mojego posta z wczoraj nie zareagował
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=15771061&p ostcount=4346

Cytat:
\czy ja cos przegapiłam??? wiem, ze nie mam czasu, zeby nadrobic wszystko, ale TO JUŻ SIĘ STAŁO ???

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

własnie weszłąm na nasza poczte i przeczytałam wiadomosc od kawuszki.. az mi cienienie skoczyło na to głupie babsko.... co za ludzie sa teraz na swiecie.... kawa, da sie cos z tym zrobic??? jak sie dalej sprawy potoczyły???
jak na razie jeszcze nie wiem ide do prawnika w przyszłym tygodniu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 17:01   #4391
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomina mi to trochę mojego TŻta (który już raz zakładał anonimowe konta na wizażu i mnie "hackował" ). Mój też uważa, że tak, zaręczyny i ślub jak najbardziej ale jak zaręczyny to za max rok ślub... I był wielce zdziwiony jak go uświadomiłam ile trzeba czekać na salę etc. Dobrze, że w ogóle go uświadomiłam jak to w Polsce ze ślubami jest, bo bym czekała do us**nej śmierci

W ogole to cześć dziewczyny Za dużo coś się nie porozpisywałyście ostatnimi dniami

Hawwa i Remedios- jesteśmy z Wami Wierzę, że wszystko się ułoży i stan zdrowia się poprawi. Bądźcie dobrej myśli
Insane zazdroszczę niespodzianki Chociaż... Mój TŻ dziś przyniósł mi w ramach niespodzianki 3 torby cukierków I jak go nie kochać??
Kawa nałóż jakieś wyzywające i seksowne wdzianko, to może TŻtowi olewka minie

Wiecie co... szłam dzisiaj do bloku, otwierałam drzwi na klatkę i spotkałam jakiegoś sąsiada. Przytrzymałam mu drzwi, co by być miłą wobec innych i weszliśmy razem do windy. Pan (ok 40ki) oczywiście podziękował i wiecie co? zapytał się jakimś dziwnie pobudzonym głosem, czy bym z nim "na kawę" nie poszła Faceci bywają tacy bez wyobraźni I tacy obrzydliwi

Edytowane przez Dark_Kicia_Miau!
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:07
Dark_Kicia_Miau! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 17:03   #4392
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Uczę się i uczę... i ciul
Widzę pytania i wiem, że coś mi świta, ale ciągle nie pamiętam. Głupie to. Nie cierpię nic związanego z fizyką
Odkąd jesteś na tym forum to fascynowało mnie, co w Waszej "gwarze" oznacza słowo "ciul", bo u nas też jest to słowo, ale znaczy chyba napewno całkiem co innego niż u Was. U nas jest to określenie osoby takiej, która powiedzmy jest trochę ciotowata, nieporadna w życiu itp

A co do fizyki to napewno zdasz i napewno wiesz z niej więcej niż ja będę kciukać

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Witajcie witajcie! czuję się absolutnie ignorowana nik na mojego posta z wczoraj nie zareagował
A teraz aż pogrubiła A co mamy Ci napisać, widocznie Twój tż nie widzi potencjalnego zagrożenia w tym koledze

Zaczynam dziś weekend za pół godzinki wpada tż i gdzieś wybywamy, choć on jeszcze o tym nie wie, że nie będziemy siedzieć w domu
Stary 2009-12-10, 17:04   #4393
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Odkąd jesteś na tym forum to fascynowało mnie, co w Waszej "gwarze" oznacza słowo "ciul", bo u nas też jest to słowo, ale znaczy chyba napewno całkiem co innego niż u Was. U nas jest to określenie osoby takiej, która powiedzmy jest trochę ciotowata, nieporadna w życiu itp

A co do fizyki to napewno zdasz i napewno wiesz z niej więcej niż ja będę kciukać

A teraz aż pogrubiła A co mamy Ci napisać, widocznie Twój tż nie widzi potencjalnego zagrożenia w tym koledze

Zaczynam dziś weekend za pół godzinki wpada tż i gdzieś wybywamy, choć on jeszcze o tym nie wie, że nie będziemy siedzieć w domu
odkąd przyszłam do dommu cały czas mi dogryza że na randkę ide hahaahahahaha

Stary 2009-12-10, 17:10   #4394
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

Yyy no generalnie znaczy to samo co u Was. Ale nie wiem jak jest z ogólem mojego gwarnego społeczeństwa, ja używam to słowo jako okreslenie, że coś jest beznadziejne - "ciulowate", "ciulowe", ogólnie jakoś tak jeszcze: "a ciul z tym", i samo "ciul", raczej w znaczeniu negatywnym (bez odpowiednika? ). Niektórzy mówią "dupa", "i guzik", a ja zastępczo używam "ciul" Kurcze, nigdy się nie zastanawiałam nad tym co mówię...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:11
Stary 2009-12-10, 17:11   #4395
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
odkąd przyszłam do dommu cały czas mi dogryza że na randkę ide hahaahahahaha
No widzisz czyli jednak zazdrosny, widać jeszcze wczoraj to do niego nie dotarło. Czyli wszystko jest w porządku

edit: medeline już kumam, ale to śmiesznie, kojarzysz mi się z tym słowem

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:12
Stary 2009-12-10, 17:17   #4396
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
No widzisz czyli jednak zazdrosny, widać jeszcze wczoraj to do niego nie dotarło. Czyli wszystko jest w porządku

edit: medeline już kumam, ale to śmiesznie, kojarzysz mi się z tym słowem
No, teraz to mam niezły dylemat Lepiej kojarzyć się z "masakrą" czy z "ciulem"? Nie to, że się będę teraz chwalić, ale ja chyba posiadam ciekawe skojarzenia... Kolega kojarzy mnie z i okrzykami "iiii!", TŻ z "szczurowata", "boska", "a czemu" i "wiesz że z tego może być milion dzieci?" i ogólnie z neologizmów Miło jest się kojarzyć

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-10 o 17:18
Stary 2009-12-10, 17:28   #4397
justyna_dt
Zakorzenienie

Claris, zdrowieję w sumie to już się czuję ok, jutro w pracy powinnam być już w pełni sprawna. A u mnie też się mówi, że np. robię coś i ciul
medeline

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Pochwalę się Wam, że wpadłam na całkiem niezły pomysł otóż uznałam, że każdy u nas w rodzinie powinien wysłać list do Św. Mikołaja znaczy się spis tego, co chciałby dostać pod choinkę wymienimy się nimi w niedzielę lub wrzucimy sobie do skrzynki, wtedy nie ma dylematu, co komu pod choinkę kupić, a i obdarowywany będzie zadowolony pomysł się spodobał

Stary 2009-12-10, 17:29   #4398
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Z Tarnowa? A to kto jest Twoim promotorem?
Nie chcę tak pisać z nazwiska, ale zajmuje się on rzeczami, że raczej trudno spotkać drugą osobę z takimi zainteresowaniami. A więc zajmuje się żydowskimi cmentarzami, mówi Ci to coś?

Cytat:

No bo my Cię tu wszystkie olewamy, bo nas już wkurzasz i w ogóle... A tak serio to wywal cyc na wierzch (w sensie, że głęboki dekolt ) to na pewno zazdrość się w nim obudzi. Na to nie ma mocnych
Stary 2009-12-10, 17:32   #4399
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Nie chcę tak pisać z nazwiska, ale zajmuje się on rzeczami, że raczej trudno spotkać drugą osobę z takimi zainteresowaniami. A więc zajmuje się żydowskimi cmentarzami, mówi Ci to coś?

No bo my Cię tu wszystkie olewamy, bo nas już wkurzasz i w ogóle... A tak serio to wywal cyc na wierzch (w sensie, że głęboki dekolt ) to na pewno zazdrość się w nim obudzi. Na to nie ma mocnych
ło jeżu dobrze ze mam co wywalac

Stary 2009-12-10, 17:49   #4400
OlkaR
Zakorzenienie

Bry

Hawwa, Remedios trzymam za Was kciuki, żebyście miały siłę to wszystko przetrwać

Kawunia... bo ja już wyczaiłam jak to jest... jak chcesz żeby był zazdrosny- to nie będzie choćby nie wiem co, a jak nie masz ochoty na jego fochy to będzie wtedy okazywał zazdrość na każdym kroku.

Claris ewentualnie "ciul" to taki niewulgarny zamiennik... chyba wiadomo czego ja np. w takim sensie go używam, bo język swędzi często a przecież nie wypada, żeby grzeczna dziewczynka wulgaryzmami rzucała na prawo i lewo
Plus oczywiście znaczenie to samo co u Ciebie.

Lady Marmalade- zdecydowanie NIE MIEĆ wyrzutów

aleksandretta... też nie rozumiem tego kolesia... cos typu "chcę ale nie chcę"?
Ale tak myślę, że to chyba nie TŻ którejś z nas bo chyba nie ma tu takiej pary, żeby po 21 lat było z jednej i drugiej strony.

Ciężki dzień dzisiaj był...
Od 8 do 16 na uczelni i tak właściwie nie zrobiłam nic konkretnego... Napisałam kolokwium z patofizjologii... wyszłam, za chwilę wychodzi za mną kolega (ciachunio takie że mrrrru ) i mówi "babka powiedziała, żebyś się nowotworów douczyła". No to myślę... o co kaman, poszłam potem do niej i pytam a ona mówi tak:
"sprawdziłam pani pracę, genetyka bardzo ładnie jest napisana (2 pytania) na nowotworach pani poległa (1 pytanie) dlatego... ma pani 15 minut żeby się douczyć... zadam jedno pytanie, jak pani odpowie to pani zda a jak nie to nie... no chyba że woli pani przyjść w poniedziałek"
Powiedziałam, że przyjdę w poniedziałek, bo jak to ma być na zasadzie jednego pytania i albo będzie dobrze albo nie, to już lepiej się z tych dwóch tematów douczyć tak na 100%. Przynajmniej tyle dobrze, że daje szansę poprawy a nie odsyła od razu na koniec semestru.

Potem czekałam 2h żeby zaliczyć kolokwium z biochemii... wymarzłam się niesamowicie bo jakiś przeciąg był czy coś takiego. No ale poszłam, zdałam, mam spokój

Następnie zaś zaczęłam ubolewać nad tym, że mój TŻ jest ŻALEM (takie określenie naszego kwadracika koleżanek- udup + żal) bo...
dzwonię dzisiaj do niego, rozmawiamy o tzw. dupce Maryny, on, że musi kończyć, ja tak na koniec
"tęsknię"
on: "nooo ja też"
ja: "i?"
on: "i pa"
ja : jesteś wredny
on:
ja: jesteś chamem
on: wiem paaaaa

Mutant jakiś czy ki pieron?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
ło jeżu dobrze ze mam co wywalac
Nooo to nie jest głupi pomysł wywal i TŻa zeżre zazdrość (nawet jeśli Ci tego nie powie to i tak będzie ubolewał sobie po cichu )

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Pochwalę się Wam, że wpadłam na całkiem niezły pomysł otóż uznałam, że każdy u nas w rodzinie powinien wysłać list do Św. Mikołaja znaczy się spis tego, co chciałby dostać pod choinkę wymienimy się nimi w niedzielę lub wrzucimy sobie do skrzynki, wtedy nie ma dylematu, co komu pod choinkę kupić, a i obdarowywany będzie zadowolony pomysł się spodobał
O tak, pomysł bardzo fajny

Ha, ja już wiem co tacie kupić mama powiedziała, że chciałby wałek pod głowę więc "takiego wała" dostanie
Stary 2009-12-10, 17:54   #4401
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Bry

Hawwa, Remedios trzymam za Was kciuki, żebyście miały siłę to wszystko przetrwać

Kawunia... bo ja już wyczaiłam jak to jest... jak chcesz żeby był zazdrosny- to nie będzie choćby nie wiem co, a jak nie masz ochoty na jego fochy to będzie wtedy okazywał zazdrość na każdym kroku.

Claris ewentualnie "ciul" to taki niewulgarny zamiennik... chyba wiadomo czego ja np. w takim sensie go używam, bo język swędzi często a przecież nie wypada, żeby grzeczna dziewczynka wulgaryzmami rzucała na prawo i lewo
Plus oczywiście znaczenie to samo co u Ciebie.

Lady Marmalade- zdecydowanie NIE MIEĆ wyrzutów

aleksandretta... też nie rozumiem tego kolesia... cos typu "chcę ale nie chcę"?
Ale tak myślę, że to chyba nie TŻ którejś z nas bo chyba nie ma tu takiej pary, żeby po 21 lat było z jednej i drugiej strony.

Ciężki dzień dzisiaj był...
Od 8 do 16 na uczelni i tak właściwie nie zrobiłam nic konkretnego... Napisałam kolokwium z patofizjologii... wyszłam, za chwilę wychodzi za mną kolega (ciachunio takie że mrrrru ) i mówi "babka powiedziała, żebyś się nowotworów douczyła". No to myślę... o co kaman, poszłam potem do niej i pytam a ona mówi tak:
"sprawdziłam pani pracę, genetyka bardzo ładnie jest napisana (2 pytania) na nowotworach pani poległa (1 pytanie) dlatego... ma pani 15 minut żeby się douczyć... zadam jedno pytanie, jak pani odpowie to pani zda a jak nie to nie... no chyba że woli pani przyjść w poniedziałek"
Powiedziałam, że przyjdę w poniedziałek, bo jak to ma być na zasadzie jednego pytania i albo będzie dobrze albo nie, to już lepiej się z tych dwóch tematów douczyć tak na 100%. Przynajmniej tyle dobrze, że daje szansę poprawy a nie odsyła od razu na koniec semestru.

Potem czekałam 2h żeby zaliczyć kolokwium z biochemii... wymarzłam się niesamowicie bo jakiś przeciąg był czy coś takiego. No ale poszłam, zdałam, mam spokój

Następnie zaś zaczęłam ubolewać nad tym, że mój TŻ jest ŻALEM (takie określenie naszego kwadracika koleżanek- udup + żal) bo...
dzwonię dzisiaj do niego, rozmawiamy o tzw. dupce Maryny, on, że musi kończyć, ja tak na koniec
"tęsknię"
on: "nooo ja też"
ja: "i?"
on: "i pa"
ja : jesteś wredny
on:
ja: jesteś chamem
on: wiem paaaaa

Mutant jakiś czy ki pieron?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Nooo to nie jest głupi pomysł wywal i TŻa zeżre zazdrość (nawet jeśli Ci tego nie powie to i tak będzie ubolewał sobie po cichu )

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

O tak, pomysł bardzo fajny

Ha, ja już wiem co tacie kupić mama powiedziała, że chciałby wałek pod głowę więc "takiego wała" dostanie

Mój to czasem takie fochy wali że mam go ochotę zabić

Wszyscy są jacys niedokołysani przysięgam

a jak mi się chłop w sobie zamknie ??

Stary 2009-12-10, 17:58   #4402
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Mój to czasem takie fochy wali że mam go ochotę zabić

Wszyscy są jacys niedokołysani przysięgam

a jak mi się chłop w sobie zamknie ??

No to go jakoś otworzysz...
Po co się martwić na zapas?
Stary 2009-12-10, 18:19   #4403
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tż bardzo się ucieszył
W ogóle mnie to nie dziwi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

A mnie obudził telefon od TŻa.
Powiedział,żebym po niego dzisiaj pojechała i nie planowała nic na wieczór
Kolejna niespodzianka się szykuje

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
dzień dobry

Jeszcze dzisiaj do pracy i wolne hehh
(a potem sobota na 14 godzin...)

I TŻ prosił, żebym niczego nie planowała na jutro, bo chce mnie zabrać na zakole Wisły.
Pierwszy raz mnie gdzieś zabiera z własnej inicjatywy

I będziemy malować figurki farbkami. Kupiłam takie śmieszne coś z masy jakiejś z zestawem farbek - mikołaja w bucie i ramkę na zdjęcie. Do pomalowania. No to będziemy malować. Jak w przedszkolu

Idę Was choć troszkę nadrobić, chociaż zostało mi jakieś 15 minut
Super, że TŻ wykazuje inicjatywę A takie figurki z farbkami kupowałam rok temu, jak z koleżankami robiłyśmy projekt społeczny dla dzieciaków Gwiazdka, którą od nich przygarnęłam, cały rok wisi na mojej lampce

A teraz ciekawostka, którą sprzedały mi dziś koleżanki - właściwie, to mnie uświadomiły Wiedziałyście, że cukier waniliowy to tak naprawdę cukier wanilinowy?

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 18:23   #4404
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
W ogóle mnie to nie dziwi

Kolejna niespodzianka się szykuje

Super, że TŻ wykazuje inicjatywę A takie figurki z farbkami kupowałam rok temu, jak z koleżankami robiłyśmy projekt społeczny dla dzieciaków Gwiazdka, którą od nich przygarnęłam, cały rok wisi na mojej lampce

A teraz ciekawostka, którą sprzedały mi dziś koleżanki - właściwie, to mnie uświadomiły Wiedziałyście, że cukier waniliowy to tak naprawdę cukier wanilinowy?
wiemy bo wanilina jest sztucZnym substytutem wanilii ktora jest baaardzo droga

Stary 2009-12-10, 18:29   #4405
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Si, a poniżej dowód:
Stary 2009-12-10, 18:31   #4406
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
dzień dobry

Jeszcze dzisiaj do pracy i wolne hehh
(a potem sobota na 14 godzin...)

I TŻ prosił, żebym niczego nie planowała na jutro, bo chce mnie zabrać na zakole Wisły.
Pierwszy raz mnie gdzieś zabiera z własnej inicjatywy

I będziemy malować figurki farbkami. Kupiłam takie śmieszne coś z masy jakiejś z zestawem farbek - mikołaja w bucie i ramkę na zdjęcie. Do pomalowania. No to będziemy malować. Jak w przedszkolu

Idę Was choć troszkę nadrobić, chociaż zostało mi jakieś 15 minut
Czyli są jednak jakies postępy!
A może coś kombinuje lepszego? No wiesz... !

Cytat:
hehe no wiem ;-) po prostu w szoku byłam, ze az tyle kasy. lekarz mnie nie uprzedził, myslałam ze w stowie sie te badania zamkna.. oczywiscie nie miałąm tyle gotowki przy sobie, wiec jeszcze do bankomatu musiałam leciec.

no przywale mu kiedys :P i sie zdziwi, motylku;-)
co do pielegnacji, to dbam o twarz bardzo. uzywam specjalistycznych kremow z clareny albo z iwostinu, pianke mam z pharmaceris, a plyn micelarny z biodremy. wiec jak na biedna studentke, to i tak duzo kasy wydaje na kosmeyki
byłam u dermatolog i stwierdziła, ze to od hormonow i skierowała mnie do ginekologa-endokrynologa, zeby on podjał dalsze leczenie.. w sumie bardziej ufam temu ginekologowi, niz tej dermatolozce, bo mi na taka troche wyciagaczke pieniedzy wygladała ( wizyta 120zł, kazała przyjsc do kontroli za dwa tyg jak skora na antybiotyku wyglada..a potem na kolejna wizyte po przedłuzenie antybiotyku. nie mam zamiaru sie juz wiecej tym faszerowac..)

ale mi sie nic nie chce.... macie piosenkeczke http://www.youtube.com/watch?v=_8HehlaZG5Y&NR=1
dzisiaj ide tylko na wyklad na 17, bo nam odwolali zajecia normalne i tylko na ten wyklad kazali isc
A co Ci jest dokłądnie? Bo chyba nie doczytałam...
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
zjadlam cala czekolade z okienkiem ale pyyyszna byla miec wyrzuty sumienia czy nie?
NIE!!!! Czekolada ma tylko pozytywne działanie. Jeść i się cieszyć!

Cytat:
Mój nie na pewno, on by nigdy na wizaż nie wszedł.
Stary 2009-12-10, 18:37   #4407
justyna_dt
Zakorzenienie

O cukrze wanilinowym od dziecka wiedziałam, mama zresztą mnie zawsze po WANILINOWY wysyłała. Byłam bardzo zaskoczona, jak kiedyś usłyszałam "cukier waniliowy" i nie wiedziałam, z czym to się je

Stary 2009-12-10, 18:44   #4408
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
wiemy bo wanilina jest sztucZnym substytutem wanilii ktora jest baaardzo droga
Cytat:
Si, a poniżej dowód:
Cytat:
O cukrze wanilinowym od dziecka wiedziałam, mama zresztą mnie zawsze po WANILINOWY wysyłała. Byłam bardzo zaskoczona, jak kiedyś usłyszałam "cukier waniliowy" i nie wiedziałam, z czym to się je
Dowodu nie potrzebowałam, bo już sama sprawdziłam Wygląda na to, że tylko ja taka niedouczona Ale u mnie zawsze się mówiło "cukier waniliowy", zresztą moje koleżanki też były zdziwione
No, w końcu człowiek uczy się całe życie

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-10, 18:45   #4409
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Justynko, dziękuję za przytula
Co do tych wątków... Masakra, co za ludzie. W ogóle nie umieją ze sobą rozmawiać, tylko pokazują sobie nawzajem:patrz, a mi napisali tak i tak, to ja mam rację? Bosz...

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2009-12-10, 18:51   #4410
Hawwa87
Zakorzenienie

Widać im się nudzi, Medeline Może wcale nie potrzebują rad, tylko chcą zająć czas tym, którzy im odpowiedzą...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości