|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hejka
![]() No dzis juz lepiej i glowa na szczescie nie boli ![]() Ale zamula straszna bo pogoda do kitu - ponuro i mokro ![]() Moonik ![]() Zdroweczka Kochana ![]() Izka fajny prezencik od rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() Soferko Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, duzo zdroweczka, szczescia, milosci i spelnienia najskrytszych marzen ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Soffciu życzonka co prawda nie mojego autorstwa, ale oddają to, co chciałabym Ci w tym dniu życzyć
ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwym bądź i odważnym, by rzeczy dokonać wielu
#663 |
Wtajemniczenie
|
sofferko - wszystkiego co najlepsze życzę i ja
![]() a tak poza tym to dzień dobry wszystkim ![]() moonik co do obrony i tak odległego terminu - powodów jest kilka 1.nikłe szanse na zatrudnienie po obronie, a do wrzesnia placą no to ok (chyba, ze znajde cos innego wczesniej, to sie wczesniej obronie) 2.praca na uczelni to czas nienormowany - przy maleńkiej Agateńce bardzo mi to odpowiada 3. najpierw sprawdza prom, potem poprawki, potem jeszcze raz pewnikiem prom, a potem recenzenci mają 3 miesiące tak wiec kiedy sie obronie to sprawa otwarta - na pewno dam znac w stosownym momecie
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Paulinko, Aguniu Katarzinko, Izazusiu, Moonik dziekuje za zyczenia i pamieć. W koncu odpoczywam bo caly dzien w pracy. Ale maz sie spisal bo przygotowal mi pyszna kolacje i w koncu mozemy posiedziec ![]() Pozdrowienia i caluski |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
no to wpadam jak po ogien
![]() dla Soff -Czego dusza zapragnie i jeszcze wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() i mega buziol dla Dawidzia ![]() ![]() ![]() a u mnie porzadki przedswiateczne z moja maruda -ktorej slina cieknie po brodzie i robi marchewkowe juz kupy ![]() buziole dziubaski!!! ![]()
#666 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Sofferko wszystkiego najlepszego ![]() Pozdrawiam
#667 |
Zadomowienie
|
Sofi wszystkiego o czym marzysz skrycie ![]() grrrrr znów imprezka bez solenizantki ![]() A ja dzisiaj po spotkaniu z zarąbiaszczą paczką znajomych z którymi razem pracowałam ojć ale się rozerwałam i pośmiałam (sa tak samo trzepnięci jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej Moje Kochane Żonki
![]() Sofferko Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jeszcze nie mówi takich słów, ale jest na dobrej drodze ![]() ad. 3 ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 skąd ja to znam ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wczorajszy dzień można zaliczyć do udanych znowu ![]() ![]() ![]() ![]() Buziole!
#670 |
Zakorzenienie
|
Witam w srodek tygodnia ... ufff... ta urodzinowa konspiracja juz mi bokiem wychodzi.... Znalazalm przepis na torcik i zamiast upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu to dalam sie namowic na jakas nowosc i... wyszla mi mega twarda podeszwa. Wiec dlugo nie myslac wzielam ostatnie 4 jajka, make, cukier i ukrecilam wlasny biszkopt
![]() ![]() Wiecie co???? Mamy podest ![]() ![]() ![]() ![]() Soffi skoro juz poimprezowalas z mezem to teraz imprezka z nami Agus no to mieliscie fajny wieczorek. A nasz pies sie zbuntowal i nie chce jesc. Znaczy sie je jak sie jej zachce , w dodatku glupawki dostaje. Ciastkiem jakie dostala to sie bawi juz 3 dzien zamiast je zjesc. Pomine juz fakt ze jak spie to ona lata z tym ciastkiem po calym domu i nie dosc ze slysze tupot psich lapek na panelach to jeszcze upadajace z hukiem ciastko ![]() Katarzinko no to trzymam kciuki za jak najmniej poprawek Mooonik no to ladnie dalas tym swoim sasiadom. A moj piernikowy domek ma stac do swiat i prosze mi tu na niego zebami nie czychac Izka!!! Zrob sobie wlasny o tuuuu jest przepis http://mojeciasto.pl/zima/walentynki/piernikowa_chatka Izulek jak tam wojna ze szwagrem??? A Kasieka tu juz nas nie lubi??? A tak w ogole ktos kiedys pytal o prezenty jesli macie problem w zwiazku z prezentami dla dzieciakow a mozecie troszke pieniazkow na to przeznaczyc to polecam rolki albo lyzworolki (2 w 1). My mamy lyzwy a teraz namawiam meza na rolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki
![]() ale dziś zamulony dzień ![]() chyba wczorajsze wygrzewanie pomogło bo dziś już prawie nie mam kataru i o wiele lepiej się czuje ![]() dzięki ![]() ![]() a chciałam przypomnieć Paulinko, że miałaś pokazać nam swoje nowe mieszkanko ![]() Cytat:
w takim razie, oby było jak najmniej poprawek i wszystko poszło tak jak chcesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ciekawe kiedy powie pierwsze słówko ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. no czyli na święta będziecie mieć mieszkanko wykończone? 3. no dałam, dałam, ale nawet nie sąsiadom tylko kolesiom którzy to robili, na szczęście już dzisiaj spokój ![]() 4. fajny przepis, wygląda na łatwy do zrobienia ten domek ![]()
![]() |
#672 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Przyznam się, że nie nadrabiałam, ale postaram się już być w miarę na bieżąco. Dziękuję za wiadomości, miło, że się martwiłyście. Poza tym to nie za wiele się zmieniło, wątek żyje swoim życiem - fajnie! Sofciu dużo dużo szczęścia - mega buziaki ode mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() właśnie padam po treningu, ale ostatkiem sił dopełzłam do wizazu ;P widzę, że dziś sie rozpisałyście dzieki za zyczenia o małej ilości poprawek ![]() gosiu ![]() i buziaki ps. Agatka budzi się tylko raz w nocy ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Czesc wieczorkiem
![]() normalnie dopiero wrocilam z pracy ![]() ![]() ![]() Gosiaczku ![]() ![]() ![]() ![]() Sofferko spoznione (ale z serduszka plynace) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, DUUUZO MILOSCI ORAZ SPELNIENIA MARZEN ![]() lece pod prysznica bo cala w kurzu jestem ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-12-09 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Byliśmy dzisiaj na obiadku u teściowej, bo nas zaprosiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego jestem strasznie podjarana, bo już jutro przylatuje na stałe do Polski moja siostra ![]() ![]() obyś miała więcej takich dni ![]() ad. 1 ale pomyśl jaki będzie efekt końcowy i jaki mąż będzie zadowolony ![]() ad. 2 no to kiedy pokażesz nam fotki mieszkanka ![]() Cytat:
![]() ad. 2 on cały czas coś tam mówi po swojemu ![]() Cytat:
![]() no to fajnie ![]() a coś Ty robiła albo gdzieś była, żeś cała w kurzu ![]() ![]()
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
anoo szefowa kupila nowe lozko do solarium i stare trzeba bylo wyniesc, ale najpierw trzeba bylo je rozkrecic (normalnie w szoku bylam z niby tylko lozko a az z tylu czesci sie tam w srodku sklada ![]() ![]() a teraz wykapana i pachnaca uciekam spac, niestety sama w wielkim lozu bo malzowin w pracy na noc ![]() dobranoc kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
ojojjj czyzbym byla pierwsza
![]() ale mam zakwasy po wczorajszym dniu, normalnie jakbym na silowni byla ![]() swieta za dwa tygodnie a ja nawet pomyslow na prezenty nie mam ![]() ![]() ok lece zbierac sie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wiecie co, mój kochany mąż zrobił mi wczoraj na kolację jajecznicę, taką na boczku z cebulką, taką jak uwielbiam ![]() Cytat:
![]() ![]() nie nadrabiaj, nie ma co ![]() ![]() no to brawo dla małej, że daje mamusi się wyspać ![]() Cytat:
1. szczerze- nie rozumiem tej Twojej teściowej ![]() ![]() ![]() 2. dzięki ![]() 3. no tak, po swojemu a później ma pretensje, że go nie rozumiecie ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() We wtorek wieczorkiem bylam na zakupkach i kupilam wkoncu jeansy i botki ![]() ![]() Poza tym to codziennie siedze w tym solarium od rana do wieczora i niedlugo wrosne w ten fotel ![]() ![]() ![]() Swieta zapowiadaja sie spokojnie - wigilie spedzamy we dwoje a dalej to juz spotkanie u przyjaciol i u nas ![]() Prezentow sobie nie robimy, chyba ze cos wspolnie albo jakies drobiazgi tylko na zachowanie tradycji - zeby cos pod choinka lezalo ![]() ![]() Super ze mezus dostaje co roku bony z pracy ![]() ![]() Kupilismy tez bilety na marzec ![]() ![]() Sorki ze jeszcze nie dalam fotek ale aparat mam tu w pracy i ciagle zapominam wziasc do domu ![]() Gosiaczku milo ze sie pokazalas ![]() Kotek tez widzialam solarium w czesciach i bylam mocno zdziwiona jak to wyglada i ile tego wszystkiego tam jest ![]() U nas natomiast bedzie fryzjerka na dniach i tez male malowanko sie szykuje, a dzis wieczorem beda montowac jej myjke i bedzie jakies kucie itp... tez maly galimatias Katarzinko super ze sie wysypiasz ![]() ![]() Mooniku hmm...czyzby to mialo os wspolnego z brakiem @??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-12-10 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. mój też dostaje co roku, w przyszłym tygodniu będą, to też na jakieś dodatkowe zakupki będzie ![]() 3. hmmm no nie wiem, nie wiem ![]() ![]() 4. braku @ póki co nie zaobserwowałam, ma być w okolicach świąt więc zobaczymy ![]()
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmm...to cos pomylilam bo wydawalo mi sie ze Ci sie spoznia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo ja się też cieszę, zawsze to dodatkowa kaska na święta ![]() nie, nie spóźnia się, nawet zresztą nie podejrzewam, że mogłoby się coś zmienić, no ale w sumie to nigdy nie wiadomo ![]() właśnie wsadziłam pizzę do piekarnika, mam nadzieje że mi wyjdzie bo ten piekarnik to do d..py trochę jest ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie znasz dnia ani godziny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm no mój też bony ![]() ![]() i też do wykorzystania w sklepach różnych, więc będzie można trochę poszaleć ![]() pizza, nie chwaląc się wyszła pysznaaaaa ![]() ![]() zarzucam Ci kawałkiem i dodaje troszkę sosiku czosnkowego , mam nadzieję, że doleci zanim uciekniesz ![]() no i inne żoneczki jak mają ochotę również zapraszam i częstuje ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-12-10 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i będę jak to matka - ostatnia kładzie się spac i pierwsza wstaje i potem wygląda tak--> ![]() ja tu węsze jakiegoś bociana ![]() Cytat:
![]() taak fajna jest ![]() i wiecie co karmie tylko i wyłącznie piersia i mnie zalała @ ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
aa tititiiii niedobre dziewczynkii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My dzisiaj z małym śpimy u moich rodziców, mąż z moim tatą pojechali po siostrę na lotnisko. ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 żeby tylko dziwna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
no ladnie malym lanskiem postraszylam i dziewczynki sie wystrachaly i pouciekaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Jak tam piątek (a raczej początek piątku) mija? Ja jestem w bardzo dobrym humorku, bo ostatnio pracy mniej (ale ciiii żeby nie zapeszyć żeby mnie dzisiaj nie zawalili ![]() ![]() ![]() ![]() Buziole i miłego dnia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.