Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 20:44   #4771
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Haha możliwe że to ta atmosfera, bo ja dzisiaj też zaczęłam zazdrościć. I nawet mam dzisiaj myśl "chcę mieć dziecko" wiec w pełni rozumiem Twoją zazdrość.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

A właśnie Antii zapomniałam ostatnio powiedzieć... Po Twoich wypowiedziach odnośnie biustonoszy tak mi przeszło przez myśl- "biustonoszowe guru czy co?"
Guru to nie, po prostu takie hobby.
To wszystko przez wizaż.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Jak fajnie, że już macie prawie wszystko załatwione Cieszę się razem z Wami i zazdraszczam strasznie.

My wróciliśmy z TŻ z zakupów. Straszne tłumy w galerii. Szał świątecznych zakupów w pełni. Szkoda tylko, że jedyne co udało nam się kupić to bombki na choinkę.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Nie tylko na Ciebie.
Szał? To lepiej się nie wybierać, nie znoszę tych tłumów w centrach handlowych. Brrr
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Justi Ty nie zazdrość, bo co do czego to okaże się, że może jeszcze przed baterflajkiem będziesz ślubowała a może i przede mną

My już po degustacji wódki weselnej jesteśmy ))) I będzie albo sobieski albo wyborowa - która z tych dwóch to zależy od ceny. Ja wolałabym wyborową, bo ładniejszą butelkę ma Mykam bo tż odwiózł rodziców do domu i wrócił do mnie na nockę
To się nadegustowałaś.
Miłej nocy w takim razie.
Stary 2009-12-12, 20:53   #4772
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Cytat:
Justi Ty nie zazdrość, bo co do czego to okaże się, że może jeszcze przed baterflajkiem będziesz ślubowała a może i przede mną

My już po degustacji wódki weselnej jesteśmy ))) I będzie albo sobieski albo wyborowa - która z tych dwóch to zależy od ceny. Ja wolałabym wyborową, bo ładniejszą butelkę ma Mykam bo tż odwiózł rodziców do domu i wrócił do mnie na nockę
Ładnie, "degustacja" a co do ślubowania przed Wami to szczeeeeeeeeeerze wątpię mówiłam, będzie w 2012, bo wtedy jest Euro i on będzie się czuł zwolniony z roboty przedślubnej

W ogóle to siedzi w kuchni i bajdurzy z moją mamą, a ja się nudzę przed kompem. W sumie mogłabym go zawołać i pewnie zaraz będzie miał pretensje, że tego nie zrobiłam albo że poszłam przed kompa, ale mi się nie chce oglądam zdjęcia i filmiki krajobrazów i marzę o pięknych wakacjach gdzieś w cudownej scenerii, gdzie nie wpadam co 2 krok na zabłąkanego turystę

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-12-12 o 20:54
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:05   #4773
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Hajja Hawwa - to już 17 grudnia i w ogóle podziwiam Cię - jesteś chyba jedyną osobą, która cytuje-odpowiada na prawie wszystkie posty

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 21:39   #4774
majorka88
Raczkowanie

właśnie wróciłam z Tż od sąsiadów i jestem lekko wstawiona po wypić prawie 3/4 butelki wina....
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 22:08   #4775
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mama poleciła mi kupić dla taty na pezent perfumy. Lubi zielone lacoste, ale one są niezbyt trwałe. Macie jakies godne polecenia, które nie byłyby świeżakiem dla nastolatków ani nie czułabym odoru starych skarpetek ?
Póki co zbadałam Bartka kasetkę z perfumami (od kiedy go uświadomiłam, że światło szkodzi perfumom to nie trzyma nic na wierzchu i najpardziej podobają mi się:
1. Hypnose Homme, Lancome
2. Euphoria, CK
3. Intenso, Zegna

Który Waszym zdaniem pasuje do prawie 50 letniego faceta?
Wybrałam te najmniej świeże zapachy...
Hypnose jest piekne
jeszcze podoba mi sie Echo Davidoffa i Opium YSL

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Carmi, jak dla mnie to Euphoria CK .

Kupiłam właśnie bilety na Metallicę Dzisiaj się sprzedaż zaczęła a tych najtańszych jest już tylko 99

Humor mam kiepski dzisiaj - wielkimi krokami się @ zbliża. To chyba dlatego. WIęc od rana jestem cięta na tż. Będzie się dzisiaj musiał postarać o mą przychylność Idę się balsamować, suszyć i do sklepu.
na Metallice??? ajjjj zazdraszczam bardzo bardzo bardzo bardzo

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
właśnie wróciłam z Tż od kucharki
ślub mamy 10 lipca 2010 roku!!!!!
kamerzysta,fotograf,sala, strojenie i kucharki załatwione
został już tylko zespół do załatwienia
no i oczywiście nasze stroje i różne duperele
gratulacje

A ja musze babci pomoc pozalatwiac wszystko zwiazane z zalozeniem u niej ogrzewania gazowego - dzis zbieralam podpisy pod zgoda od lokatorow na podlaczenie takiego ogrzewania - i taki jej sasiad chce sie ze mna umowic hehe - juz mnie zagadywal kiedys na schodach ale wtedy sie spieszylam na impreze.... no - wzial nr tel i zobaczymy czy sie odezwie hehe
Stary 2009-12-12, 22:29   #4776
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
(...)
medeline, Ty z tym naszym wspólnym kolegą to chodziłaś do klasy do liceum?
(...)
Tak Pisałam Ci już kiedyś o tym

Ech, ale wy pędzicie, ledwo nadrobię to mi się pisać odechciewa

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 22:40   #4777
rusałka_1
Zakorzenienie

Hje ,hej!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ech, ale wy pędzicie, ledwo nadrobię to mi się pisać odechciewa
Dokładnie

majorka gratulacje!!

Tak jak justyna pisała coś czuję tą świąteczną atmosferę i naprawdę bym chciała żeby to sie w końcu wydarzyło. Tylko że nie mam pewności czy to w gole sie wydarzy...

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 22:45   #4778
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Hje ,hej!

Dokładnie

majorka gratulacje!!

Tak jak justyna pisała coś czuję tą świąteczną atmosferę i naprawdę bym chciała żeby to sie w końcu wydarzyło. Tylko że nie mam pewności czy to w gole sie wydarzy...
Jednak faceci to mają dobrze.Oni nie muszą się zastanawiać czy to się kiedyś stanie. Szkoda, że równouprawnienie nie objęło jeszcze wszystkich dziedzin życia

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:12   #4779
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Hawwa życzę dzisiaj miłej zabawy
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Hawwa
udanej zabawy wieczorem
Dziękuję Dziewczynki Wrażenia niezapomniane A najlepsze, że miejsca obok nas miał... Kolega z roku TŻta Świat jest naprawdę mały...

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Na dodatek święta często spędzamy w gronie ja+rodzice+ dwoje dziadków - czyli strasznie małe grono (wszystko dlatego, że siostra wraz ze swoją rodziną zwyke chodzi do rodziców męża w 1 dzień świąt, żeby ominąć tą "naszą" wiliglię )
Moje grono jest jeszcze mniejsze, także dobrze Cię rozumiem

Cytat:

O właśnie dziewczyny, czy jak w przelewie wpisałam dobry numer, dobrego adresata tylko adres zły, to przelew dojdzie?
Ostatnio TŻ mnie uświadomił, że w przelewach internetowych nie trzeba w ogóle adresu wpisywać. Nie wiem, jak jest z normalnymi...

Cytat:
przetopienie na coś innego nie wchodzi w grę- nie lubię żółtego złota...
ale obrączki tak czy siak będą z żółtego złota....

chyba za dużo mieszam z tym przetapianiem...macie chyba rację żeby lepiej mić nowe obrączki...
chce za dużo....

ale zepsuł mi się humor...nawet nie wiem czemu...
może dla tego że pomyślałam sobie, że w najważniejszym dniu mojego życia nie będzie moich rodziców... do dupy...
Dobrze Cię rozumiem

Cytat:
wiem że powinnam myśleć o szczęściu w dniu ślubu...
ale np. po kościele i obiedzie będziemy jechać na grób moich rodziców...
no i Ł. upiera się żeby przed oczepinami zrobić podziękowania dla rodziców(w tym przypadku jego) i puścić "wspaniałych mam rodziców", a ja np. chce podziekować jego rodzicom po błogosławieństwie, bez szopki na weselu, bo wiem, że moge tego psychicznie nie wytrzymać, ale Ł. tego nie rozumie,lub nie wie jak ma zareagować...

sorki ze tak wam o tym mówie, ale nie mam z kim o tym pogadą, czy kou się wyżalić, bo moja siostra w belgii, a prawdziwych przyjaciół nie mam...
Ja na weselu kuzyna przy tej piosence się rozkleiłam... Chyba siostry mojej Mamy się tego spodziewały, bo szybko mnie wyprowadziły na powietrze i czekały, aż się uspokoję... Skoro Twój TŻ nie rozumie, jakie to dla Ciebie trudne, może spróbuj porozmawiać z jego rodzicami?

Cytat:
A co do piosenki, to moja mamę bardzo wzrusza ten motyw z filmu Mamma Mia: http://www.youtube.com/watch?v=BbPsVknvg0Y
Mnie też... W kinie na nim ryczałam

Cytat:
cześć dziewczyny
Gratulacje

Cytat:
Jednak faceci to mają dobrze.Oni nie muszą się zastanawiać czy to się kiedyś stanie. Szkoda, że równouprawnienie nie objęło jeszcze wszystkich dziedzin życia
Tak, szkoda

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:13   #4780
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
wiem... zawsze możesz spytać "czy zechcesz uczynić mnie najszcześliwszą kobietą na świecie? zostaniesz moim mężem?"
Stary 2009-12-12, 23:28   #4781
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
wiem... zawsze możesz spytać "czy zechcesz uczynić mnie najszcześliwszą kobietą na świecie? zostaniesz moim mężem?"
Mama mojego TŻ swego czasu zaprowadziła "absztyfikanta" do jubilera, pokazała pierścionek i powiedziała: "ten masz kupić i się oświadczyć". No to chłop kupił. I dzięki temu wiele lat później mam kogo męczyć o pierścionek. Swoją drogą ja nie lepsza od niej bo raz, że już mu powiedziałam, że chcę w 2011 zalegalizować nasz związek, a dwa to link z wybranym pierścionkiem mu wysłałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 23:57   #4782
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Mama mojego TŻ swego czasu zaprowadziła "absztyfikanta" do jubilera, pokazała pierścionek i powiedziała: "ten masz kupić i się oświadczyć". No to chłop kupił. I dzięki temu wiele lat później mam kogo męczyć o pierścionek. Swoją drogą ja nie lepsza od niej bo raz, że już mu powiedziałam, że chcę w 2011 zalegalizować nasz związek, a dwa to link z wybranym pierścionkiem mu wysłałam
Juz myslalm ze tylko ja taka nachalna jestem Ja tez w 2011 chcialabym.Pierscionek pokazany i grzecznie czekam.Nawet nie zblizam sie do TYCH tematow Na kolana musi upasc sam-nia ma rady.

Majorka-gratuluje ustalonej daty- i zazdroszcze przymierzania sukienek, to chyba najprzyjemniejsza czesc przygotowan

Wogole to czesc.
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:05   #4783
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Oj tam nachalna. Skoro mieszkamy razem to chyba nie ma nic złego w rozmowie na ten temat. Wszak zapytałam go ładnie co sądzi na ten temat, nie trzymałam mu pistoletu przy głowie.

Stary 2009-12-13, 00:20   #4784
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Ja tam nie mam nic przeciwko takiej nachalnosci Niektorzy faceci sa tacy ze trzeba ich delikatnie ukierunkowac, wlasnie moze przez mieszkanie razem przestaja myslec o malzenstwie (albo wogole nie zaczynaja) bo przeciez jest dobrze jak jest. Ja staram sie nie robic w domu wszystkiego za mojego Tzta-powtarzam mu zawsze ze sa pewne rzeczy przeznaczone tylko dla mezow (np.robienie kanapek)
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:20   #4785
justyna_dt
Zakorzenienie

A ja muszę na forum zbesztać mojego TŻa - czyta nasz wątek i nie przyznał się do tego dzisiaj dopiero włączył lapka i pierwsze, co wyskoczyło to moje wątki z "Kombinuj dziewczyno nim..." wybaczam draniowi, bo się domyślałam ale tekst "fajnie wiedzieć, o czym myślisz " był bezcenny

My po miłym wieczorze, jutro wolnego ciąg dalszy dobranoc

Hawwa oj szczęściaro, ale Ci dobrze z tym baletem

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:25   #4786
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
Cytat:

Gratuluję i cieszę się, że przygotowania idą pełną parą

Też bym już chciała tak gdyby tylko nie to, co mnie spotkało

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:35   #4787
Claris
Zakorzenienie

Nie ma to jak miły wieczorek Układaliśmy puzzle i tż padł, juz od prawie 3 godzin śpi, a ja skończyłam sama układac to, co najgorsze. Jeszcze śpi na mojej poduszce, niech spada na swoją stronę.
Tak sobie pomyślałam, że jak niedługo kupimy tę wódkę, to będzie można już kupić jakieś zawieszki na nią i chciałam Wam pokazać na all jakie nam się podobają, ale net mi bardzo muli, bo brat pewnie coś ściąga, także się nie da Fajnie, że po zastoju znowu coś zaczęło ruszać i zawsze to jakiś krok do przodu w przygotowaniach

Uciekam do tżta spać, bo ten net mnie drażni grrrr.. Dobranoc
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:44   #4788
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Kurcze jak ja bym chciała być na etapie przygotowań.

Stary 2009-12-13, 04:38   #4789
polka764
Rozeznanie

Cześc Dziewczynki

wpadłam sie przywitam i do wieczora

nic sie nei zapowiada ze strony tż....takze sie nie nakręcajcie

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 05:58   #4790
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja tak na 3 sekundy, bo zaraz do pracy... Wczoraj byłam 14 godzin i jestem padnięta
I wiem już na pewno - Sylwester pracujący. Ale święta wolne, bo mamy zamknięte.

A co do przygotowań - to chociaż tyle dobrze, że jak już, to ślub będziemy mieli skromny - odpadają problemy z dużymi salami, etc. ale do obrączkowania to daleeeeka droga.

Chciałabym Was w końcu nadrobić ale chyba uda się dopiero w przyszły weekend...

czymajcie się
Stary 2009-12-13, 08:45   #4791
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wlasnei spojrzalam na liczbe postow i jak dalej takie tempo bedzie to swieta przywitamy w kolejnej czesci....

justyna to sie TZtowi naleza za to nie przyznanie sie do czytania
Stary 2009-12-13, 09:06   #4792
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

Justyś a chcecie na 2011 czy 2012?
Chyba wszystkie tutaj chcą w 2011 r. i jest to możliwe,bo nawet jak Wam się oświadczą za pół roku,to jeszcze można zdążyć przygotowaćTakże pewnie niejedna z Was będzie przede mną-ja po prostu wcześniej zaczęłam i tyle

Także życzę wysypu pierścioneczków

Co do tempa na forum to nie narzekajcie-wiecie jakie jest tempo na PM 2011?Ja w ogóle tam nie czaję i nie mogę nadążyć.No i dziewczyny tyle piszą,że często jak coś piszę to w nawale postówmnie pomijają

Claris my też Wyborową

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:23   #4793
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze jak ja bym chciała być na etapie przygotowań.
Ja też bym chciała... Śmiem twierdzić, że bardziej by mnie keciły przygotowania niż samo wesele

Cytat:
Cześć

Chyba wszystkie tutaj chcą w 2011 r. i jest to możliwe,bo nawet jak Wam się oświadczą za pół roku,to jeszcze można zdążyć przygotowaćTakże pewnie niejedna z Was będzie przede mną-ja po prostu wcześniej zaczęłam i tyle

Co do tempa na forum to nie narzekajcie-wiecie jakie jest tempo na PM 2011?Ja w ogóle tam nie czaję i nie mogę nadążyć.No i dziewczyny tyle piszą,że często jak coś piszę to w nawale postówmnie pomijają

Claris my też Wyborową
Ja chcę 2012 Tż też. A co do pomijania postów, to faktycznie nieprzyjemnie jest pisać na forum, na którym ludzi nie obchodzi co masz co powiedzenia... Nawet jeśli to tylko wina natłoku postów...

Jestem ciekawa co u Pagki. Jak po wizycie u promotora
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:33   #4794
butterfly20
Zakorzenienie

Nieee no wiadomo,że czasem się pomija posty,na które nie ma się nic do dodania.Ale aż tyle?

To jest po prostu tak,że ciężko być nowym na forum i wbić się w tematy i klimat

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:37   #4795
Gwizdak
Zakorzenienie

a ja bym chciała w 2010

Dzień dobry
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:48   #4796
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dzień dobry

eh... tak piszecie o tych datach ja bym też chciała w 2011 roku...
ale nie wiem co z tego wyjdzie.

jestem chora smarkam kaszle znowu. jakieś świństwa latają w powietrzu. mam plan żeby sobie wziąc ITSa od 2giego semestru i jakąś prace chwycić. Już nie wiem co wymyśleć

własnie siedzę nad gramatyką opisową której ostatnio nie zaliczyłam ba zaliczyły 2 osoby.

ja 2 razy czekałam mocno na zaręczyny tak że mi się smutno zrobiło że ich nie było: w naszą rocznice i w mikołaja...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:50   #4797
majorka88
Raczkowanie

cześć piękne

ja ma lekkiego kaca:P

muszę zabrać się za pisanie scenariuszy,ale za chiny mi się nie chce....
niech któraś mnie zmobilizuje
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 11:04   #4798
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
cześć piękne

do pisania marsz ale juz! bo jak nie to

a ja dopisalam pare stron z 5-tego rozdzialu do mojej mgr - tzn wrzucilam test od ktorego zaczynam czesc empiryczna i teraz nie wiem co dalej, musze do promotora podjechac, ale to musze do Opola w tym celu wiec na poczatku stycznia sie wybiore bo teraz to nie mam kiedy....

Moze do tego czasu chociaz ja wydrukuje, przeczytam i sprawdze bledy, literowki i takie tam...no i przypomne sobie co tam napisalam hehe
Stary 2009-12-13, 11:04   #4799
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja tam nie mam nic przeciwko takiej nachalnosci Niektorzy faceci sa tacy ze trzeba ich delikatnie ukierunkowac, wlasnie moze przez mieszkanie razem przestaja myslec o malzenstwie (albo wogole nie zaczynaja) bo przeciez jest dobrze jak jest. Ja staram sie nie robic w domu wszystkiego za mojego Tzta-powtarzam mu zawsze ze sa pewne rzeczy przeznaczone tylko dla mezow (np.robienie kanapek)
A może coś w tym jest... Jak mieszka już ze swoją kobietą no to po co się żenić? Patrz:
- obiadki są
- pranie "się zrobi"
- wspólne wieczory i poranki
Czego chcieć więcej? Im chyba obrączka nie jest potrzebna dla lepszego samopoczucia
Dlatego ja nie zamierzam mieszkać ze swoim ukochanym dopóki przynajmniej pierścionka nie będzie

Justyna mój też czyta, ale uparcie twierdzi że "NIE" a ja wiem, że czyta. No ale co mu zrobię? Na torturach by pewnie się nie przyznał.
Pipek jeden- tyle Wam powiem

majorka do roboty! - taaaak wiem, marna mobilizacja
Stary 2009-12-13, 11:10   #4800
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Hawwa oj szczęściaro, ale Ci dobrze z tym baletem
Tak, dobrze Ale było-minęło i już teraz na nic nie czekam Nie lubię tego, ja muszę mieć coś, do czego sobie odliczam, wtedy jakoś mi lepiej

Cytat:
Cześć

Claris my też Wyborową

Ja sobie marzyłam o 2012, zaraz po obronie mgr. Generalnie to nie miałabym nic przeciwko ślubowi w trakcie studiów, ale TŻ jest na nie. Ale jakiś czas temu rzucił, że można pójść na kompromis i ślub mógłby być jak on skończy studia, czyli 2011... No, ale najpierw musiałby dojrzeć do innych decyzji, więc pomału moja iskierka nadziei na ten 2011 gaśnie, bo widzę, że nic się nie zapowiada...

Ostatnio sobie przeglądałam ten wątek i widziałam to tempo Dwóch tak szybko toczących się wątków nie byłabym w stanie ogarnąć

Cytat:
Ja też bym chciała... Śmiem twierdzić, że bardziej by mnie keciły przygotowania niż samo wesele
Ja chcę 2012 Tż też. A co do pomijania postów, to faktycznie nieprzyjemnie jest pisać na forum, na którym ludzi nie obchodzi co masz co powiedzenia... Nawet jeśli to tylko wina natłoku postów...

Jestem ciekawa co u Pagki. Jak po wizycie u promotora

Cytat:
cześć piękne

Nie znoszę tego
(ale to chyba nie był najlepszy sposób na mobilizację )

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości