Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 09:37   #1801
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

dzien dobry dziewczynki

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć! no pewnie, super że już jesteś i opowiadaj jak było ?
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
lula cześć no pewnie że tęskniłyśmy opowiadaj jak było
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

lula
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Cześć
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

lula super, ze jestesopowiadaj jak bylo

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
no jak nie jak tak! i to bardzo...! opowiqadaj zaraz co tam u ciebie w tym wielkim świecie słychać!
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

lula witaj!
Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

jeszcze sie nie znamy - więc cześć ale tu dziewczyny
za Tobą tęskniły

|

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
tesknilysmy jutro musisz wszystko opowiedziec

czesc dziewczyny moje no nie ma nic duzo do opowiadania ciagle byla tylko praca praca i jeszcze raz praca...ale wieczorami troche szalalysmy hehehe no i troche zarobilam

Cytat:
jolka dzieki za opiniemi zalezy na delikatnym ladnym telefoniku, dotykowym ,a najlepiej z klawiatura tez w razie czegobo troche dziwnie chyba sie w dotykowym pisze esy...a ja duzo pisze.bardzo duzo.wiec to dla mnie wazne.
oj ludzi to masakra...tez tego dzis doswiadczylam.niestety

ja mam samsung F480 i jestem zadowolona w miaraE SMS NA POCZATKU NIE MOGLAM SIE PRZYWYCZAIC ALE PO JAKICHS DWOCH TYGODNIACH PISALAM JUZ TAK JAK NA ZWYKLYMM Z KLAWIATRUA TAK ZE IDZIE SIE PRZYWYCZAIC

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:20   #1802
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Dzień dobry

Na dziś mam zaplanowaną naukę na egzaminy, ale nie wiem co z tego wyjdzie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:44   #1803
lusesita23
Zakorzenienie

siemanko

wstalam,ide do kosicola, bede niebawem;p

ale tu cisza

lula fajnie, ze juz jestes a ten samsung to tez dotykowy co masz?tego mi nie zaproponowali...jeszcze

joanwi a ja mam plan dospisac akapit do mgr

buziaki
Stary 2009-12-13, 10:55   #1804
Mustique
Lena

Cytat:

Mustique
- gratuluję Antosi a co to za prezent dla TŻ-a ? Ale macie wysyp wesel
a dziękuję jeszcze raz!
u nas tak sie skomasowały daty wesel... tak to jest mieszkać na małej wsi, gdzie wszyscy wszystkich znają i zapraszają.. dodać trzeba jeszcze do tego moją wielką rodzinę i "młodych" którzy sie żenią i imprez cała masa!

a na prezent zakupiłam ramkę elektroniczną... na ponad 800 zdjęć... coby sobie mój Sławek w tych Stanach o nas nie zapomniał. i wgrałam mu nasze piosenki... i będzie mu grało i zdjęcia będą pod nosem...
ale niestety na raty kupiłam- jeszcz emnie nie stać na coś takiego !

..............
a ja czekam na teżeta.. juz wylądował i próbuje sie przebić przez tę pogodę do domu!
Stary 2009-12-13, 11:05   #1805
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Cicho tu było Was wczoraj w porównaniu z tym co tu zazwyczaj widuję

Joanwi śliczna sukienka

Jolka a ile masz wzrostu?Bo jakoś mi się nie chce wierzyć,że ważysz 68 kg a wyglądasz tach szczupło Ja mam 175 a wyglądałabym o wiele gorzej.

A w ogóle to śliczne jesteście Dziewczynki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 11:12   #1806
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzieeeeń dobry!
My już po spotkaniu z rodzicami. Ufff..ugadali się w wielu sprawach i już spokój.
A teraz leżę pod pierzynką,ale zaraz się ubieram i zmykam do kościółka,bo dzisiaj pierwsze zapowiedzi idą w eter.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 11:41   #1807
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Joanwi - ładna sukienka , i trochę aby się lepiej uczyło

Ivonka - ważne, że jesteś, a nadrobić może się uda

Sonek - dobrze, że sie wyjaśniło

Kasiulenkowo - za kwiatka, miłej pracy na pracowni

Lusesita - za akapit

Honolinka - to super, że się dogadali

Cytat:
a na prezent zakupiłam ramkę elektroniczną... na ponad 800 zdjęć... coby sobie mój Sławek w tych Stanach o nas nie zapomniał. i wgrałam mu nasze piosenki... i będzie mu grało i zdjęcia będą pod nosem... ale niestety na raty kupiłam- jeszcze mnie nie stać na coś takiego !
Super prezent
Ja czekam aż te ramki będą ciut tańsze to wtedy może sobie kupimy

Cytat:
Bylismy dzisiaj na zakupach i kupilam sobie kurtke i spodnie narciarskie ale sie ciesze to moge teraz spokojnie smigac bo wczesniej wygladalam jak uboga krewna Tomasa
Super! Teraz będzie z Ciebie prawdziwa narciarka

---
Jak to dobrze być na bieżąco Spróbuję się na nowo zadomowić na wątku... U mnie za oknem lekko biało i zimno. Jestem już po śniadaniu, teraz tylko napiszę maila do fotografki, żeby posłała mi całą ofertę i cennik, bo się zastanawiamy czy jej nie zmienić, a potem idę łuskać orzechy, bo w planach dziś mamy z mamą zrobić rogaliki Odezwę się później, miłego dnia

PS. Tak jak obiecałam poniżej kilka fotek

1) Kolczyki - ostatnio kupiłam u koleżanki
2) Miecia, miś z TVN
3) Pierniczki (ale nie z przepisu Niuni i Karolinusienki, tylko z dr Oetkera)
4,5) Rumowo bakaliowe bomki

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:02   #1808
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wrocilam teskniolyscie??? hehehe:P
Witaj, no pewnie, że pamiętamy i tęskniłyśmy
Heheh, chyba Cię wywołałam, bo napisałaś po moim poście

Jolka - też jestem taka czarnula, może znajdę jakieś zdjęcie
Śliczna jesteś, może jestem jakaś dziwna, ale nie widzę różnicy w wadze
Spodobałabyś się mojemu M., bo on lubi drobne czarnulki....ciekawe dlaczego

Lusesita - też ślicznotka, no no Ciemny brąz chyba bardziej twarzowy...

Jenny - szczególnie mi się podobają obiekty z dwóch pierwszych zdjęć ja tam na słodkie nie bardzo...Ale wyglądają pysznie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:33   #1809
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Joanwi - ładna sukienka , i trochę aby się lepiej uczyło

Super prezent
Ja czekam aż te ramki będą ciut tańsze to wtedy może sobie kupimy
Dziękiza ale na razie nie działa, bo Housa oglądam

A takie ramki są super, ale rzeczywiscie drogie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ale popatrzyłam na Allegro i są też breloczki cyfrowe na ok. 180 zdjęć za ok. 40 zł też spoko

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:43   #1810
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
ale Wam sie włączył temat wagi... mi zawsze cos w niej nie pasuje . chciałabym miec troche mnie kg... ale co zrobic staram sie ruszac ale waga przeważnie w miejscu stoi... moze przed ślubem sie silniej zmotywuje... hahahah moja kolezanka z grupy teraz miała w sierpniu wesele i przeszła na diete chyba raczej głowóke i schudła do ślubu 17 kg

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

nikogo tu nie ma więc trzeba sie zbierać
dobranoc
a w jakim czasie tyle schudła??

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 12:43   #1811
lusesita23
Zakorzenienie

Wrcoilam z koscioa, nawet u spowiedzi byla,ale coz tego jak sie z am poklocilam,ech...

jenny wszystie zdjeica b.ladne kolczyki swietne, a pierniczki... tez bedziemy piec z mam w tym tygoniu...o ile sie caliem nie pozabijamy nawzajem

honolinka ale fajenieee a u nas nie ma zapoweidzi ustnych tylko pisemne,ble

dzis widzialam taka slodka dizdize w kosciele, ze sie rozplynelam...dziewczynka taka z 7 misiecy moze, a buzke miala aniolka normalnie

dziekuje za komplementy, fajnie sie tak podbudowac
Stary 2009-12-13, 12:47   #1812
niunia32
Zakorzenienie

a ja nie poszłam na wykład rano. musiałabym iść na 7 do kościoła i prosto na 8 na wykład, potem kolo 12 do domu i na 17.30 znowu do szkoły. także sobie darowałam wykład i byłam u siebie na mszy

zaraz przyjeżdża moja Zosia na obiadek. jeszcze będę musiała trochę dopracować zadanie blee

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 13:34   #1813
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
pierwsza!!

dziś na 13 30 do szkoły do 18 :30 ale mam dziś pracownię wiec sama praktyka wiec spoko zleci szybko chyba

mam nadzieję ze obejrze dziś dziennik Brigitte Jones (jakos tak się to pisze )

ja ważę 63 przy wzroście 177

po dla każdej niech będę taka dobra
dzięki to masz jak najlepsza wagę, wysoka dziewuch z Ciebie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a w jakim czasie tyle schudła??
w jakies 3, 4 miesiace... ale masakryczną dietę sobie narzuciła... rano jadła kanapke a na obiad pomidora.. wiem tez ze jadła duzo śledzi chyba na kolacje..nie wiem jak ona dala rade jeszcze to było w okresie kiedy robiłysmy mase dyzurów praktycznie co dzień po 12 h, ja jak nie zjem rano sniadania przed dyżurem to jak staje do porodu to mi slabo:/

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

kurde jak ja sie dzis wyspałamu....uuhuhhuh spałam do 11.15 hahahah myślałam ze nie wstane :P
teraz tu troche posiedzie...choc widze ze nikogo tu ni ma
no to biore sie za czytanie kolekcjonera

o 18 jade na basen troche sie ostresowac,szkoda tylko ze sama
a potem do kliniki ustalic sobie dyzury na porodówce na styczen bo mi dzwonili ze jest juz grafik

u mnie troche nasypało tego śniegu i dalej sypie
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 13:38   #1814
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
o 18 jade na basen troche sie ostresowac,szkoda tylko ze sama
poszlabym z Tobą, ale mi się szwy rozprują
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-13, 13:38   #1815
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Jolka śliczna z ciebie dziewczyna i też nie widzę u ciebie 68kg wyglądasz bardzo fajnie

Cytat:
a jesli juz mamy porownywac sylwetki to duzo zalezy tez od zdjecia moim zdaniem. np. na tym w welonie to wyglaam ok moim zdnaiem, a na tym z m.tragicznie grubo - szczegolnie brzuch...fakt ze tam mam tunike,ale ogolnie na tym drugim jakas taka napuchniet ajestem a to tylko tydzien roznicy byl,wiec...
Mi się w sukience podoba naprawdę, a fryzjer bardzo dobrze ci radzi jaśniejsze włosy

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15828286]Dzieeeeń dobry!
My już po spotkaniu z rodzicami. Ufff..ugadali się w wielu sprawach i już spokój.
A teraz leżę pod pierzynką,ale zaraz się ubieram i zmykam do kościółka,bo dzisiaj pierwsze zapowiedzi idą w eter.[/QUOTE]

Dobrze, że rodzice się dogadali
hehe chyba miło usłyszeć swoje zapowiedzi

Cytat:

Jak to dobrze być na bieżąco Spróbuję się na nowo zadomowić na wątku... U mnie za oknem lekko biało i zimno. Jestem już po śniadaniu, teraz tylko napiszę maila do fotografki, żeby posłała mi całą ofertę i cennik, bo się zastanawiamy czy jej nie zmienić, a potem idę łuskać orzechy, bo w planach dziś mamy z mamą zrobić rogaliki Odezwę się później, miłego dnia

PS. Tak jak obiecałam poniżej kilka fotek

1) Kolczyki - ostatnio kupiłam u koleżanki
2) Miecia, miś z TVN
3) Pierniczki (ale nie z przepisu Niuni i Karolinusienki, tylko z dr Oetkera)
4,5) Rumowo bakaliowe bomki
Koczyki fajne, misio słodziak , a reszta pycha skąd wzięłaś przepis na kulki?

Mam jeszcze pytanie do ma.ko. Znalazłam twój przepis na ciasteczka babci na końcu jest proszek do pieczenia.Tylko ile tego proszku , bo są pakowane po 15g, 18g, 30g , a ze mnie nie jest taka specjalistka żeby się domyśleć
Stary 2009-12-13, 13:41   #1816
bambusiek
Zakorzenienie

Zaraz wychodzę do B. na kawusię, na wieczór do Kościoła, więc poczytam Was dopiero po 20.
Kurcze, już się cieszyłam, że już jestem w lepszym stanie, a prawie 20 minut się ubierałam, przy rajstopach, to wogóle kosmos. No, ale jutro do pracy, to muszę się hartować
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-13, 13:44   #1817
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
poszlabym z Tobą, ale mi się szwy rozprują
doceniam chęci
ale Ty lepiej sie oszczedzaj póki co
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-13, 13:51   #1818
lusesita23
Zakorzenienie

bambusiek biedactwo...wyobraz am sobie, ze musi bolec...

goosia dzieki

meg wow to faktycznie nie jadla, ja to bym nie dala rady...ale chociaz bylo co zrzucac?czy anorektyczka z tej kolezanki...mi rano sie nie chce jesc,ale zawsze w siebie cos wmusze, na glodniaka to masochizm
Stary 2009-12-13, 13:56   #1819
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:

meg wow to faktycznie nie jadla, ja to bym nie dala rady...ale chociaz bylo co zrzucac?czy anorektyczka z tej kolezanki...mi rano sie nie chce jesc,ale zawsze w siebie cos wmusze, na glodniaka to masochizm
wiesz co ona jest wysoka nigdy az tak gruba nie była, taki bruszek miała...a teraz wyglada nieźle, no wazy lekko ponad 60 kg a przy tym wzroscie ok, choc pewnie jej organizm ostro odczuł ta głodówe bo to przeciez niezdrowe jest
Stary 2009-12-13, 14:14   #1820
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wrocilam teskniolyscie??? hehehe:P
heeeeej

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Jednak chyba nie nadrobię.
Strasznie zmęzona dziś jestem. po wczorajszym sprzataniu i n zmianę pogody tak mnie reka bolała, że nie mogłam zasnąć (Grzesiek powiedział, że powinnam Kreta z pogody wygryźć, bo jestem jakąś meteopatką )
też tak mam z ręką , odkąd miałam małe z nią problemy i kilka ganglionów to teraz daje znać na zmianę pogody

Cytat:
jolka dzieki za opiniemi zalezy na delikatnym ladnym telefoniku, dotykowym ,a najlepiej z klawiatura tez w razie czegobo troche dziwnie chyba sie w dotykowym pisze esy...a ja duzo pisze.bardzo duzo.wiec to dla mnie wazne.
oj ludzi to masakra...tez tego dzis doswiadczylam.niestety
a dużo ludzi mi mówiło że dotykowe się nie sprawdzają, ale sama nie miałam więc nie wiem czy to prawda
w każdym bądź razie akurat moi znajomi nie polecali
..........

Byliśmy wczoraj u Piotrka siostry. Ma dużo sukienek których nie nosi i wybierałam coś na Sylwka. Mam dwie odłożone, muszę jeszcze z mamą skonsultować . Jedna ma nawet metkę i tak się zastanawiam czy nie odkupić jej troszkę taniej . Bo czarnej klasycznej nie mam, a taka chyba zawsze się przyda.

Co do figury, ja też w liceum ważyłam 48 kg. A później bioderka się trochę rozeszły, cycki urosły, ja mam dość kobiecą figurę w sumie.
Teraz mam 55 kg ale ginekolog mówił że 2-3kg z tego to od wody co tabletki zatrzymują więc jak je odstawię kiedyś to pewnie brzuszek sam zejdzie .

A dziś rano skoczyłam do babci. Puzzle z ciocią układały i jak im wpadłam to prawie sama całe ułożyłam
A teraz biorę się dalej za to CV i list bo normalnie chyba wyszłam z wprawy
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:45   #1821
87_meg
Wtajemniczenie

gdzie się wszyscy podziali??
nawet nie ma komu pomarudzić
Stary 2009-12-13, 14:49   #1822
Stysik
Zakorzenienie

Dzisiaj spokojnie tu

Bambusiek mam nadzieje że jutro będzie lepiej a masz chorobowe?

Jenny no narciarka ze mnie będzie teraz pierwsza klasa szkoda że jeszcze nie umiem za dobrze jezdzic ale sie naucze a ten zestaw znajde pod choinka od Tomasa dostane w plazie w hi techu sa swietne promocje takich ubran jakbys byla zainteresowana a wczoraj kolezanka w focusie wygrala zelazko jakis konkurs na korytarzu byl noc zakupow
Ładne kolczyki

T'ai babcia z ciocią puzzle układały? milego pisania

Lula to teraz ostre przygotowania do świąt? prezenty

Meg faktycznie troche ta kolezanka przesadzila z "dieta"

Niunia dobre wagary nie sa zle w koncu kazdy chce miec troche niedzieli

Honolinko napisz jak to jest uslyszec swoje zapowiedzi? dobrze ze sie rodzice dogadali

Mustique fajne są te ramki milego dnia z Tż

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-12-13 o 14:50
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:55   #1823
Mustique
Lena

Cytat:
gdzie się wszyscy podziali??
nawet nie ma komu pomarudzić

ja jeszcze jestem.... teżet poleciała do mamci!
Stary 2009-12-13, 15:01   #1824
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jeszcze jestem.... teżet poleciała do mamci!
juz myślałam ze sama tu jestem, co prawda czytam ksiazke ale odświeżam co jakis czas.
smutna ta niedziela jakas dla mnie
co tu z tym robic, moze ten basen pomoze..
Stary 2009-12-13, 15:05   #1825
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai babcia z ciocią puzzle układały? milego pisania
ano one zawsze, szkoda że nie pomyślałam bo bym na gwiazdke jej puzzle kupiła
Stary 2009-12-13, 15:11   #1826
Mustique
Lena

Cytat:
juz myślałam ze sama tu jestem, co prawda czytam ksiazke ale odświeżam co jakis czas.
smutna ta niedziela jakas dla mnie
co tu z tym robic, moze ten basen pomoze..
a ja tak ogólnie buszuję p ocałym wizazu...
Stary 2009-12-13, 15:20   #1827
T'ai
Zakorzenienie

a ja męczę się z listem motywacyjnym , jakieś 5 zdań naskrobałam

i zrobiłam przymiarkę sukienek, jedną pożyczę na Sylwestra a drugą odkupię
Stary 2009-12-13, 15:22   #1828
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a ja męczę się z listem motywacyjnym , jakieś 5 zdań naskrobałam

i zrobiłam przymiarkę sukienek, jedną pożyczę na Sylwestra a drugą odkupię
to jest dobre rozwiaznie a gdzie się wybieracie na sylwestra?
Stary 2009-12-13, 15:29   #1829
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
to jest dobre rozwiaznie a gdzie się wybieracie na sylwestra?
a do lokalu w naszej miejscowości
idzie cała gromada młodych ludzi
Stary 2009-12-13, 15:35   #1830
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
lusesita smsy w dotykowym dla mnie to tragedia pisac. monika-siostra mówi,że ciężko się pisze a ona duzo pisze.
a mnie sie super pisze na dotykowym a jeszcze jak sie ma dlugie paznokcie to juz wogole bajka
Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
zAPOMNIAŁAM. Byłam w biedronce dzis. kupa babć i stoi taka babcia brzydka z lasą,taka pomarszczona z 80 lat. i ma w reku koszyk. i niechcący ją szturchnela taka pani ze 40 lat i przeprosiła. a ta stara baba-popchnęla ją, koszy na ziemie rzuciła, cos burkneła i pokazała środkowy palec! ahahahahha a ta pani 40 lat-szok. i tylko skomentowała,że taka stara pani a pokazuje na co to ją stać. i odeszła. jak te akcje zobaczyłam-śmaiłąm sie z 5 minut. stara nadpobudliwa baba z fu.ck you

"mam talie" -to tekst mojej siostry bo ona talii raczej nie ma.i jak sie ubieze czasem,że sie podkresla te część ciała to leci i pokazuje-patrz!mam talie

Witajcie

Ale super wczoraj bylo zimno, snieżnie i popilam sobie herbatki z rumem hyhyhy kielbaska pyszna, ogoreczki tez Fajny góral nam kawaly opowiadal ciagle hehehe

Dzis mialam to szkolenie z przekluwania uszu i nosa i przekłułam sobie chrząstke w uchu ale super wygląda mam taki kolczyk z cyrkonią to podscyca efekt tylko.. no bolalo ciutke bardziej niz w płatku ucha.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości