"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-15, 11:39   #391
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Kobitki, takie mam pytanko.. chciałam zamówić pare rzeczy z BU bo tak zachwalałyście kiedyś tylko jak to z tymi maseczkami? Muszę jakąś specjalną wodę zamówić, do mieszania tego z proszkiem, tak? Bo nie mogę doczytać

Nikt nie pomoże?
Stary 2009-12-15, 11:52   #392
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Aaa byłam u dentysty.Ząb mnie napiernicza.Ale umówiliśmy się na wybielanie

A co do poduszeczek niesionych przez dzieci,to Nam miałby kto ponieść,ale to nie moja bajka:P Ja tego na pewno nie chcę. Obrączki będą normalnie na kościelnej tacce i tyle

Dam na pocztę zdjęcia Matiego jak był u Nas w sobotę.Najbardziej mnie rozwalają te zdjęcia jak spali z Tatą No zaraz wrzucę

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Oczywiście zdjęcia są w wysłanych...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 11:54   #393
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Mati jest słodziutki

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 11:56   #394
butterfly20
Zakorzenienie

Naj ale Ty ładna A w paździenriku miałaś jaśniejsze włoski?Teraz masz bardzo fajny kolorek,zdradź jaka farba?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mati jest słodziutki
Może ale jak patrzę na te zdjęcia jak śpią z Tatą to ciągle mi się śmiać chce.W ogóle to to jest ulubiona pozycja do spania tego małego terrorysty.On nie lubi do łóżeczka ani wózka,tylko tak by chciał

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:01   #395
crozee
Zakorzenienie

basiek, swietne dzieciaczki a ta twoja kolezanka z klasy to ile ma lat??
motylku, matii sweet dzieciak;* tez chce takiego.....
najfajniejsza, pieknaś!
jestem na wpol zywa. bo sie wczoraj dlugo uczyłam... dzisiaj powtorka z rozrywki...
nienawidze writingu ;(
jeszcze wziełąm z domu żur i cos nie smakuje tak jak powinien.... nie wiem, czy za krotko go gotowałam.... ;(
Stary 2009-12-15, 12:09   #396
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
basiek, swietne dzieciaczki a ta twoja kolezanka z klasy to ile ma lat??
motylku, matii sweet dzieciak;* tez chce takiego.....
najfajniejsza, pieknaś!
jestem na wpol zywa. bo sie wczoraj dlugo uczyłam... dzisiaj powtorka z rozrywki...
nienawidze writingu ;(
jeszcze wziełąm z domu żur i cos nie smakuje tak jak powinien.... nie wiem, czy za krotko go gotowałam.... ;(
Taka jak ja albo rok strarsza, czyli.. 18,19 na pewno nie więcej. I zrezygnowała ze szkoły jak zaszła w ciążę.. Jak brali ślub to była w 6miesiącu, już z drugiej ciąży...
Stary 2009-12-15, 12:15   #397
crozee
Zakorzenienie

czyli wzieła slub jak zaciazyła sie drugi raz??
nie widac za bardzo po niej, ze w ciazy... myslałam, ze po prostu taka pulchniejsza

smutno mi........;(
Stary 2009-12-15, 12:27   #398
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
czyli wzieła slub jak zaciazyła sie drugi raz??
nie widac za bardzo po niej, ze w ciazy... myslałam, ze po prostu taka pulchniejsza

smutno mi........;(
Zaszła w ciążę w 1-szej klasie, urodziła w 7 miesiącu i dzieciątko po kilku dniach zmarło
Później zaczęli planować ślub i po jakimś czasie znowu ciąża..
Stary 2009-12-15, 12:30   #399
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Taka jak ja albo rok strarsza, czyli.. 18,19 na pewno nie więcej. I zrezygnowała ze szkoły jak zaszła w ciążę.. Jak brali ślub to była w 6miesiącu, już z drugiej ciąży...
19 lat i dwoje dzieci to chyba za szybkie tempo.
edit: pisząc to nie widziałam postu wyżej.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2009-12-15 o 12:31
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:33   #400
rusałka_1
Zakorzenienie

dzień dobry!!!

Nie mogłam w nocy zasnąc tak mnie gardło bolało
Dopieo teraz doczekałam sie tabletek.

Naj ślicznie wyglądasz i jak sie cieszę że sie do nas odezwałaś w końcu

Święta tuż tuż a ja nie mam jeszcze prawie żadnego preznetu. Tzn. pomysły są ale z realizacją trudniej..
Dzisiaj zacznę robic I cześc prezentu dla tż

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:38   #401
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
dzień dobry!!!

Nie mogłam w nocy zasnąc tak mnie gardło bolało
Dopieo teraz doczekałam sie tabletek.

Naj ślicznie wyglądasz i jak sie cieszę że sie do nas odezwałaś w końcu

Święta tuż tuż a ja nie mam jeszcze prawie żadnego preznetu. Tzn. pomysły są ale z realizacją trudniej..
Dzisiaj zacznę robic I cześc prezentu dla tż
Oooo to co Tż dostanie?
Stary 2009-12-15, 12:50   #402
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
W ramach dobranockowych chceń, chcę Elizkę, najfajniejszą, Dzi, Aelitkę, których nie ma, a mi się za nimi właśnie potęskniło
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja tak samo o Elizie dziś myślałam...
Uciekam spać, chociaż mi się nie chce, ale inaczej nie wstanę, dobranoc

ajjjjj Kobietki aż się popłakałam, naprawdę dziękuje

ja Was namiętnie podczytuje jak mam czas,no ale nie udzielam się za bardzo bo nie mam w końcu o czym...

i tęsknieeee...
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:50   #403
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Biska, a co u Ciebie (u Was)? Rozwiązała się ta "sprawa" jakoś...?

Alexandretta, myślę, że robiąc test, czułabym podobnie

próbuję wysłać na pocztę zdjęcia, ale mi co chwilę serwer pada
Pięknaś

Cytat:
Tak piszecie o tych dzieciach
Wysłałam Wam na maila zdj z wesela takiej dziewczyny ode mnie z klasy, tak uroczo na tej ławeczce dzieciaczki
Fajnee dzieciaczki

Cytat:
naj jaka Ty ładna jesteś, buzię masz jak laleczka ale jeśli myślisz że zdjęciami zastąpisz swoją obecność na tym forum, to Ci powiem tylko tyle, że się mylisz

Motylkusłodki ten maluszek

Elizka no wiesz, jak możesz tak milczeć Odzywaj się Napisz co u Ciebie? Jak się sprawy toczą?

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-15 o 12:52
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:51   #404
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo to co Tż dostanie?

Po pierwsze chcę mu kupić torbę-teczkę do pracy (szukam na razie bezowocnie). Do takiego praktycznego prezentu zawsze staram sie mu dac coś od siebie, własnoręcznie zrobionego (w zeszłym roku były to np. moje opowidania), tym razem chce mu zrobić krótką ilustrowaną książkę

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:55   #405
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
ajjjjj Kobietki aż się popłakałam, naprawdę dziękuje

ja Was namiętnie podczytuje jak mam czas,no ale nie udzielam się za bardzo bo nie mam w końcu o czym...

i tęsknieeee...
Ja też tęsknię jak to nie masz o czym, przecież nie samym tżtem człowiek żyje. Co tam u Ciebie, jak się czujesz, macie jeszcze jakiś kontakt?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:59   #406
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Po pierwsze chcę mu kupić torbę-teczkę do pracy (szukam na razie bezowocnie). Do takiego praktycznego prezentu zawsze staram sie mu dac coś od siebie, własnoręcznie zrobionego (w zeszłym roku były to np. moje opowidania), tym razem chce mu zrobić krótką ilustrowaną książkę
O jak fajnie Wiesz ze my chcemy później efekt zobaczyć
Stary 2009-12-15, 13:03   #407
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Elizka no wiesz, jak możesz tak milczeć Odzywaj się Napisz co u Ciebie? Jak się sprawy toczą?
wiesz Iwonko jak to jest jak się udziela na wątku związanym ze ślubem... tym bardziej że sama miałam mieć no ale coraz bardziej daje sobie z tym radę ( tak myślę) i trza zacząć się udzielać częściej bo tęsknota jest wieeeelka

a u mnie hmm... choruje już sporo czasu, nie mogę się doleczyć ( teraz pozostał na szczęście tylko kaszel z tego wszystkiego) , poszukuje pracy...

jeśli chodzi o sprawy sercowe mam spore zawirowania.... oczywiście były ciągle sie stara, ciągle chce wrócić... widać po nim jak to przeżywa, nie daje spokoju. no ale...ja gotowa nie jestem narazie i nie wiem czy będę...choć pokusa spora może jest...

wczoraj się widzieliśmy żeby obejrzeć wesele sporo łez z jego strony leciało, ugotował mi jego przepyszne spaghetti ( ahhh...) i cały pokój zrobił w świeczkach... tak jakby miało to coś pomóc..no ale miło było,nie powiem

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Ja też tęsknię jak to nie masz o czym, przecież nie samym tżtem człowiek żyje. Co tam u Ciebie, jak się czujesz, macie jeszcze jakiś kontakt?

niby tż-em nie żyje człowiek ale wiesz jak jest.... tutaj jest pełno miłości której mi brakuje... chociaż nie powiem.... były zakochany robi wszystko.. i jest jeszcze taki kolega z którego ust też niezłe deklaracje usłyszałam...
Stary 2009-12-15, 13:08   #408
Claris
Zakorzenienie

Eliza może jeszcze nie wszystko stracone? Biska dała szansę swojemu i chyba nie żałuje
Stary 2009-12-15, 13:09   #409
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz Iwonko jak to jest jak się udziela na wątku związanym ze ślubem... tym bardziej że sama miałam mieć no ale coraz bardziej daje sobie z tym radę ( tak myślę) i trza zacząć się udzielać częściej bo tęsknota jest wieeeelka

a u mnie hmm... choruje już sporo czasu, nie mogę się doleczyć ( teraz pozostał na szczęście tylko kaszel z tego wszystkiego) , poszukuje pracy...

jeśli chodzi o sprawy sercowe mam spore zawirowania.... oczywiście były ciągle sie stara, ciągle chce wrócić... widać po nim jak to przeżywa, nie daje spokoju. no ale...ja gotowa nie jestem narazie i nie wiem czy będę...choć pokusa spora może jest...

wczoraj się widzieliśmy żeby obejrzeć wesele sporo łez z jego strony leciało, ugotował mi jego przepyszne spaghetti ( ahhh...) i cały pokój zrobił w świeczkach... tak jakby miało to coś pomóc..no ale miło było,nie powiem

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

niby tż-em nie żyje człowiek ale wiesz jak jest.... tutaj jest pełno miłości której mi brakuje... chociaż nie powiem.... były zakochany robi wszystko.. i jest jeszcze taki kolega z którego ust też niezłe deklaracje usłyszałam...
Oj, Kochana, wiesz dobrze, że ja Ciebie doskonale rozumiem Też był moment, że tylko podczytywałam i zazdrościłam jak nie wiem
Nie wiem jak to jest u Was, ja postanowiłam spróbować, chociaż Tż dobrze wie, że to wcale nie musi jeszcze nic oznaczać (tak mówi, a jednocześnie cały czas ma w głowie, że weźmiemy ślub najpóźniej w czerwcu 2011 - tak mi powiedział ostatnio ). Ja mówię mu wprost, że nie zdeklaruje się teraz, bo nie jestem gotowa Jednak u Was jest troszkę inaczej, gorzej niestety Jestem sobie w stanie wyobrazić, jaką masz wojnę myśli w głowie, naprawdę Najważniejsze to do niczego się nie zmuszać i słuchać serca

I pisz do nas częściej!!! Bo jak nie, to Cię znajdę i (a wiem gdzie szukać )

Claris, jest chyba jeszcze trochę za wcześnie, żeby powiedzieć czy nie żałuję, myślę, że jeszcze duuuuużo czasu zajmie mi wysnuwanie takich wniosków

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-15 o 13:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-15, 13:14   #410
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Eliza może jeszcze nie wszystko stracone? Biska dała szansę swojemu i chyba nie żałuje
Cytat:
Oj, Kochana, wiesz dobrze, że ja Ciebie doskonale rozumiem Też był moment, że tylko podczytywałam i zazdrościłam jak nie wiem
Nie wiem jak to jest u Was, ja postanowiłam spróbować, chociaż Tż dobrze wie, że to wcale nie musi jeszcze nic oznaczać (tak mówi, a jednocześnie cały czas ma w głowie, że weźmiemy ślub najpóźniej w czerwcu 2011 - tak mi powiedział ostatnio ). Ja mówię mu wprost, że nie zdeklaruje się teraz, bo nie jestem gotowa Jednak u Was jest troszkę inaczej, gorzej niestety Jestem sobie w stanie wyobrazić, jaką masz wojnę myśli w głowie, naprawdę Najważniejsze to do niczego się nie zmuszać i słuchać serca

I pisz do nas częściej!!! Bo jak nie, to Cię znajdę i

no niestety u Nas jest gorzej niż u Biśki ale proszę Was nie chce o tym rozmawiać.... nie chcę żeby tu o tym rozmowa na wątku była...

a czy stracone to się okaże...wszystko pokaże czas...

Biśka toś mnie teraz wystraszyła ! będę się musiała posłuchać bo będę tu najazd miała chociaż nie powiem ale dobre by to było

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-12-15 o 13:16
Stary 2009-12-15, 13:17   #411
Claris
Zakorzenienie

w każdym razie odzywaj się częściej, bo tęsknimy
Stary 2009-12-15, 13:17   #412
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety u Nas jest gorzej niż u Biśki ale proszę Was nie chce o tym rozmawiać.... nie chcę żeby tu o tym rozmowa na wątku była...

a czy stracone to się okaże...wszystko pokaże czas...

Biśka toś mnie teraz wystraszyła ! będę się musiała posłuchać bo będę tu najazd miała chociaż nie powiem ale dobre by to było

Ty wiesz, że ja Ciebie tam mogę znaleźć Daleko nie będę miała
Jakie masz plany sylwestrowe ?

Stary 2009-12-15, 13:21   #413
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
w każdym razie odzywaj się częściej, bo tęsknimy
ołkej obiecuję poprawę!

Cytat:
Ty wiesz, że ja Ciebie tam mogę znaleźć Daleko nie będę miała
Jakie masz plany sylwestrowe ?
oj ja wiem doskonale

a plany hmmm.... wiadomo kto chce ze mną je spędzić....

ale najpewniej idę na "domówkę" do " nowych" znajomych
Stary 2009-12-15, 13:24   #414
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

A poza tym to moja siostra się chyba niedługo zaręczy, pokazywała mi dziś.. Ona nie chce samego diamentu bo uważa, że będzie taki zbyt mało widoczny, a ona rzeczywiście ma dużą dłoń, swego czasu znakomicie grała w siatkówkę dzięki tym "łopatom" Trochę jej zazdroszczę
A skąd ona o tym wie? Ile są razem i ile mają lat? Siostra jest starsza od Ciebie?
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
W taki razie ja zapraszam nad samo morze - do letniej stolicy Polski
Ponoć Ustka jest też miastem pocałunków

Dzisiaj być może pójdę z TŻtem na łyżwy
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 13:29   #415
elizka773
Wtajemniczenie

a tak wogóle to kurcze pokochałam serial "Chirurdzy" i chciałam sobie ściągnąć od 1 sezonu i co? i ehhh ciągle stoi w miejscu...
Stary 2009-12-15, 13:31   #416
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A skąd ona o tym wie? Ile są razem i ile mają lat? Siostra jest starsza od Ciebie?

Ponoć Ustka jest też miastem pocałunków

Dzisiaj być może pójdę z TŻtem na łyżwy
Jak ja bym chciała wyjsć z Tż'em na łyżwy
Ale on ne umie, twierdzi ze sie nie nauczy i nie pójdzie...
Stary 2009-12-15, 13:36   #417
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
a tak wogóle to kurcze pokochałam serial "Chirurdzy" i chciałam sobie ściągnąć od 1 sezonu i co? i ehhh ciągle stoi w miejscu...
Ja z kolei czekam na bieżący odcinek, ale chyba jakaś przerwa jest, bo się nie pokazał od ponad tygodnia a kocham ten serial

Hehehe na łyżwach jeździłam kiedyś z Tż, a w tamtym roku zaczęliśmy się uczyć na nartach jeździć komedia po prostu ale spodobało nam się Tylko Tż później cały w siniakach był, cały tyłek do bolał

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-15 o 13:38
Stary 2009-12-15, 13:40   #418
Choji
Zakorzenienie

Elizka, kochana cudownie Cię tu widzieć

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 13:42   #419
Claris
Zakorzenienie

narty a zwłaszcza pewne pamiętne narty 20 grudnia

Zaraz mykam na moją dzienną uczelnią na wieczorowe zajecia
Stary 2009-12-15, 13:47   #420
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość

Ja tez myslałam o filmoznawstwie, w zamian, jakbym się nie dostała na wot, ale tu sie dostałam, a na filmoznawstwo nie, więc w sumie dobrze
Sama poszłabym na filmoznawstwo, ale niestety u nas w Rzeszowie nie ma takiego kierunku.

Cytat:

Dziewczyny mama chce mi sprawić pod choinkę biżu na ślub, szukała po mieście, ale nic ładnego nie znalazła, zaproponowała mi coś takiego na all http://allegro.pl/item846296328_krop...ki_srebro.html, jak Wam się podoba?
Mi się bardzo podoba. Jest taka delikatna i subtelna. Raczej do każdej sukni będzie pasować
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Aaaa pokażę Wam co biorę pod uwagę. Mam cztery,ale jednego nie wrzucam bo w ogóle nie ma zdjęć tamtej sali balowej i musimy zobaczyć na żywo.A na tych to też niestety mało zdjęć.No ale wrzucam

http://www.hotelediament.pl/pl,strona,h6,galeria.html
http://www.hotelbelweder.pl/pl,restauracja_i_bary.html to jest sala na 200 osób

http://www.hotel-elbrus.pl/page,d231,0,pl.html

Od tego pierwszego i ostatniego dostałam już menu. Nie ukrywam,że najbardziej mi się widzi drugi,a na drugim miejscu ten ostatni

Acha jeszcze o tym zapomniałam http://www.hotelolympic.pl/gastronomia.php
No to mamy 5 do zobaczenia łaaaaaaaaaaaaaaaa
Najlepszy jest hotel Belweder, bo taki klimatyczny i luksusowy.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości