Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-15, 21:43   #2311
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
wybrałam to i to
na siłowni było spoko, a torebkę sobie kupię jutro

u nas nie ma zwyczaju kupowania sobie prezentów na gwiazdkę, bo nie ma to kasy jedynie z TŻem sobie jakieś drobiazgi kupujemy
a ja w tym roku sobie z tż nic nie kupuje chyba. no jeden prezent mu zrobie rózge własnoręcznie wykonaną. ale jak znam go,to zaraz po dostaniu rozgi bedzie chciał ją wypróbowac na mojej dup.ci niegrzeczny
Stary 2009-12-15, 21:44   #2312
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
nie pracuje tam. nie oddzwonili ale w sumie to i dobrze,bo mi sie tam średnio podobało.
a od nowego semestru biore sie za nauke na egzamin licencjacki i praca nadal dorywcza paznokciowa. tż bedzie musiał na dwoje robić niestety(lub stety). ale po tem do pracy rodacy- coś znajdę może po tych studiach dziadowych moich
ja ci dam dziadowe

a ja wysłałam jedno CV, teraz zabiorę się za sporządzanie listy firm do których chcę wysyłać i od stycznia ruszam z akcją "szukanie pracy"
mam nadzieję że ktoś mnie tam doceni, w liście sobie nie żałowałam zasług
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:45   #2313
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:47   #2314
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881105]A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...[/QUOTE]

u nas dzisiaj w domu rozgorzała cała dyskusja na temat zakończenia
Stary 2009-12-15, 21:51   #2315
lusesita23
Zakorzenienie

Dobry wieczor laski

jutro znow mam na razno...padlam powoli ale nic,dam rade;p i ide tylko na jeden wyklad

T'ai fajne przenty ja dzis kupilam mamie portfel, dokupie cos TŻ i siostrze i prezenty z glowy

poprosilam kolezanke, zeby przyn iosla mi pasek jutro...taki z cenikami np do tuniki za 15 zeta z niemiec przywiozla, a u nas takich nie ma;ptez mi sie cos od zycia nalezy

ide sie kapac, bo jestem padnieta.dobranoc kcohane
Stary 2009-12-15, 21:51   #2316
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:52   #2317
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No jak to jak? happy endem

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:55   #2318
dottta
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881273]Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem[/QUOTE]
jeżeli choć trochę przypomina (bezsprzecznie najlepszy ) oryginał to TAK (polskiej brzyduli nie lubię )
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 21:57   #2319
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881273]Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem[/QUOTE]

no ja też

tata chce żeby jutro Piotr zobaczył Marka i te karteczki
a mama uważa że to wszystko skończy się podwójnym ślubem ale nie zdradziła o kim myśli

dobranoc
Stary 2009-12-15, 22:07   #2320
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Niestety Piotr nie zobaczy karteczek

ja też idę lulać. Dobranoc

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-12-15 o 22:09
Stary 2009-12-15, 22:14   #2321
jolkajp
Rozeznanie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881105]A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...[/QUOTE]
a ja przeczytałąm w necie jak sie zakonczy he he he.... happy end...ale nie bede wam psuła ogladania
Stary 2009-12-15, 22:15   #2322
lusesita23
Zakorzenienie

dotta myslalam,ze jestem jedyna w tym, ze nie lubie polskiej brzyduli;p;p;p;p

dobranoc
Stary 2009-12-15, 22:31   #2323
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dobry wieczór Zaczęłam pisać jakies 3 godziny tmu,a le mama wróciła, więc wyłączyłam kompa i poszłam się przywitać, do teraz sie nagadać nie mogłyśmy, aż bidulka zasnęła. I jescze na zakończenie pobytu, jak wchodziła dzisiaj do autobusu to się poslizngęła i kolano sobie stłukła, ma czerwone i spuchniete, ale na pogotowie nie zgofdziła się pojechać Nasmarowałam Ja amolem, zobacyzmy jutro rano, teraz niech odpoczywa po długiej drodze. Ale bardzo jej smakował krupnik hihi

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Weszłam sobie na chwilę na kieleckie PM, ale ładną sukienkę jedna z dziewczyn wkleiła => http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1226
faktycznie śliczna juz sobie zapisałam w galerii

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ma.ko - super sukienka
-------------------------------------------------------
Siedzę już sobie w pracy i czuję, że to jeszcze nie dziś powinien nastąpić powrót mojej ręki No, ale dam radę
Dzięki
3maj się kochana i nie przemęczaj ręki

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
H
facet mnie rozwalil-do konca semestru trzeba przyniesc RYS pierwszego rozdzialu.myslalam,ze padne...traktuje nas chyba jak jakies dzieciaczki z przedszkola;p
ale wszyscy oczywiscie panika...i chyba nianwidza mnie w grupie, bo powiedzilam, ze ja myslalam,ze po swietach juz trzeba caly kompletny rozdzial
Skąd ja to znam, nam jeden koleś dyktuje notatki i sprawdza zeszyty

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tak mówiłyście o tym prince polo i mi się przypomniało że też schomikowałam jakiegoś batonika w torebce
Nawet nic nie mów. Pojechałam do fryzjera głodna, bo nie zdążyłam juz zjeść drugiego tzn trzeciego śniadania i jak wyszłam od niej po 18, to się rzuciłam na zgniecionego pączka który był w torebce i kitketa

Cytat:
mam dziś dylematy 2:
1. czy kupić sobie fajną torebkę za 8 zł
2. czy iść na siłownię[COLOR="Silver"]
No tak jak mówią dziewczyny, bez zastanowienie - torebka

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
N
Ma.ko ja to już w ogóle nie mam zapału do pracy, nic a nic
ładna sukienka i można dodatki dobierać we wszystkich kolorach prawie
Co do fioletu, dostanę bieliznę w tym kolorze .A ostatnio kupiłam fioletowe buty i fioletową torebkę

Wczoraj wieczór milutki i desperadosik był
A dziś jakaś zdechła jestem, pewnie poćwiczę a potem będę leżeć...i leżeć i...leżeć
A i porobię maseczki bo dziś wieczór dla siebie mam
no to widzę, że szął na fiolet. ja ostatnio miałam fioletory sweterek, fioletowe rajstopki (elunka ) i nieświadomie założyłam fioletowe majteczki taka fioletowa dziewczyna hehe

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Właśnie widzę,że ma.ko ma urodziny tego dnia co mój Tata i co My z TŻem rocznice
bo to fajna data jest :d hihi

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 22:32   #2324
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
ładna sukienka. mam podobną czarnaa. nie wiedziałam że w housie mają sukienki takie fajne.chyba sie wybiorę. bo mi sie podoba ta czarna cekiniasta -ale wiadomo że sroce sie podoba co się mieni
Myslałam, że nie kupię już nic w housie po tych dwóch trefnych rzeczach (spodnie się rozciagnęły, a bluzka rozpruła) ale ssukienka naprawdę mi się podoba. Jest tak też fajna spódniczka trzeba się zakręcić hehe i pomierzyć

Cytat:
ja już na szczęście prezenty mam zakupione
siostra - majtki z koszulką
tata - spinki do koszuli
Piotrek - portfel
mama - kominek na olejki zapachowe + herbata
teściowa - płyta CD
babcia - balsam + mydełko, herbata

i na to wyobraźcie sobie 300 zł poszło
To powiem Ci, że i tak nie poszło Ci straaasznie dużo kasy. mi jakoś więcej poszło, ale może dlatego, że lubie dawać prezenty i nawet jak mam na to wydać więcej kasy niż zaplanowałam to i tak sprawia mi to radość. Gorzej jest później, jak kasy brakuje
Ale prezenciki fajne kupiłaś

Cytat:
a ja w tym roku sobie z tż nic nie kupuje chyba. no jeden prezent mu zrobie rózge własnoręcznie wykonaną. ale jak znam go,to zaraz po dostaniu rozgi bedzie chciał ją wypróbowac na mojej dup.ci niegrzeczny
faceci

Byłam u fryzjera. jestem jecsze wiekszą blondynką i mówię do fryzjerki "pani Asiu, ścinamy tak jak latem, czyli troche podcinamy i duuużo cieniujemy" na co fryzjerka do mnie "tia, ta, tia, a za półtora roku przyjdziesz do mnie i powiesz "Proszę mi zrobić fajną fryzurę do slubu" co za franca, i prawie mi ich nie ścięła, ale i tak mi się podoba heh.

Wiecie co, chyba faktycznie jesli znajdę sukienkę w innym kolorze (brąz, fiolet, grafit) to kupię. Bo czarną elegancką właśnie szyję, jecsze jedną małą czarna mam po cioi do przerobienia. Ale jeśli nie znajdę, to kupię tą w housie Ale dzięki za opinie Nie wrzucę dziś już fotek butów, bo nie mogę znaleźć kabla do aparatu. postaram się jutro.

a teraz juz uciekam spac.
Dobranoc

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Mnie czeka w sobote omnibus Brzyduli, a później piwko ze znajomymi. może się wprosze do tż na noc hihihi. w piątek bedę miała w końcu normalne paznokcie

dobra, serio już idę. kolorowych snoof

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 22:35   #2325
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

a gdzie na necie można ogladnąć te odcinki Brzyduli???

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 22:36   #2326
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
elllmi wyczytałam,że mieszkasz bardzo blisko miejscowości skąd mój TŻ pochodzi.Bardzo ciekawe ;D
czyli jakiej?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 22:44   #2327
cobra115
Zakorzenienie

stysik ucałuj Tomasa od nas
t'ai skoro kubek sie rozbił to kup sobie nowy pod choinkę
buterfly no ja jestem i powiem Ci ze bardzo dobrze znam i Karolowy dwór i belweder i jeśli miałabym wybierać to number one jest napewno karolowy dwór...
W belwederze miałam miesiąc praktyk, kuchnia smaczna ale kelnerzy i w ogóle reszta do d*** wszyscy stamtąd uciekali i w ogóle hotel niby 5* a byłam w 3* o niebo lepszych... Ceny troche z kosmosu. No ale musze przyznać że okolica piękna, wiele par robi sobie zdjęcia w okolicach tego belwederu
Karolowy dwór- moja przyjaciółka miała tam wesele i wiem dokładnie jak jest w środku. I wcale nie jest to w typowo "góralskim" stylu tylko baaaardzo eleganckie wnętrze jak znajdę zdjęcia z tego wesela to powklejam ci parę fotek jak będziesz chciała.
W ogóle w razie pytań to pisz jestem trochę zagoniona w tym tygodniu ale może znajdę trochę czasu żeby odpisać ze szczegółami

W ogóle ta praca to chyba pomyłka. Tzn nie to że sie mi nie podoba czy coś, ale wszyscy z niej uciekają garstka osób została w hotelu, recepcjonista i kucharz chcą sie zwolnić, a tu od świąt do sylwestra ma być peeełno ludzi w hotelu
Na wszelki wypadek poczytałam w necie czy umowę zlecenie można wypowiedzieć bez problemu. Tzn nie podpisałam jej jeszcze ale jakbym ją podpisała, a później bym już nie mogła wytrzymać to wiecie... T'ai Kochana ty sie w tym wszystkim najlepiej orientujesz... Jest możliwe wypowiedzenie takiej umowi (ile wczesniej wypowiedzieć tydzień)??
Stary 2009-12-15, 22:57   #2328
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Pobiłam rekord oszczędności:d zszyłam rajstopy

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867195]Ej dziewczyny,a ja mam problem. Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?[/QUOTE]

myśle ze to dobry pomysł, bedzie sie cieszyła do tego napewno jej polepszysz samopoczucie i tacie chyba też

[QUOTE=karolinusienka;1587 4183]jestem

dziekuję Dziewczyny za gratulacje ale jestem szczesliwa
tylko nie mam czasu, zeby zdjęcie zrobic pierscionka ale jak bede miala chwilke to oczywiscie pstrykne i pokaze narazie jezdzimy po rodzince i sie chwalimy naszym szczesciem

ja miałam stan uniesienia po zareczynach chyba z miesiąc... piękna sprawa
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dotta myslalam,ze jestem jedyna w tym, ze nie lubie polskiej brzyduli;p;p;p;p

dobranoc
ja tez nie lubie i nie oglądam

Ivona84- wybarałabym chyba biżuterie kobiety to kochają i prezent ponad czasowy, bedzie miała dodatkowo pamiatke na dłuuuuugooo

cobra115- dobrze ze sie orientujesz z ta praca bo trzeba uwazac zeby Cie nie wysiudali o co Ci chodzi z ta umowa zlecenie bo nie docztałam?

isabele-to zapowiada Ci się niezły sylwester

butterfly20- co do sal to zalezy kto jakie ma do tego podejscie... i jak dottta pisała o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro to ma byc Wasze wesela i dla Was to po co ktos sie ma wtrącac w wybór sali, mnie osobiscie podoba sie Wasz faworyt

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

ale dzis było duzo klientów .... uhuhuh i sprzedaz wysoka oby tak dalej many many many
po pracy prosto pilates, znów meczyła nasze poślady

potem chwila z tż i nie wiem co bedzie z naszymi wspólnymi świetami chyba nic

ooo ale tego Wam jeszcze nie słałam to moje faworyty na suknie ślubne:
1.http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa : ehem:
2.http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=1
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:04   #2329
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie na necie można ogladnąć te odcinki Brzyduli???
ja nie wiem. sama szukam.

kilka odcinków kiedyś oglądałam na brzydula.tvshow.com.pl/ ale teraz same zwiastuny są

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:05   #2330
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Nie nadrobiłam wszystkiego

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

A wiesz, że aż zajrzałam do swojego przepisu. Mam tylko napisane, że proszek do pieczenia, ale już sobie wszystko przypomniałam. Jeśli robisz jak w przepisie z kg mąki, to na proszku jest zawsze napisane na ile mąki jest dana porcja. Ja nigdy nie patrzę jakiej jest wielkości, tylko wsypuję cały :P Ale często jest napisane "porcja na 1 kg mąki"
Dzięki

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny

a oto opis
Zupelnie zaskoczona bylam i jestem do tej pory i uwierzyc nie moge, bo nie myslalam, ze mi sie oswiadczy w tym roku, bo sam mowil, ze dopiero po nowym roku i takie tam oswiadczyl mi sie w rocznice aszego pierwszego spotkania calkowicie odwzorowal to spotkanie po prostu magia a ja glupia niczego sie nie domyslalam, bo Piotrek czesto robil mi takie niespodzianki troche glupio mi bylo, ze zapomnialam, ale sb zupelnie mi z tygodnia wyleciala, dlatego nie myslalam, ze jest 13sty

a zaczelo sie tak :

Daria (przyjaciółka z pracy) poprosila mnie, zebym pojechala z nia po jej tate pod saspol o 21, co sie zgodzilam , bo z Piotrkiem mialam sie nie widziec, albo zobaczyc sie dopiero po 22 bo mial jechac z wujkiem za Radomsko po jakis samochod. wiec i tak nie mialam nic do roboty i do tego Piotrek dzwonil o 19 ze juz dojechal, ze super sie prowadzilo i ze juz teskni, a ja mu ze chyba jednak sie nie spotkamy, bo bedzie juz pozno i w ogole, on jutro idzie na 6 rano do pracy, ze bedzie nie wyspany i takie tam...on ze smutna minka odpowiedzial, ze ok. rozlaczylismy sie. Daria zadzwonila. a ja napisalam eska do Piotrka, "przyjedz, bede czekala, tesknie"i nic mi nie odpisal. wiec pojechalismy pod Saspol po "tate" Darii i czekalismy 5oo m od Saspolu, bo nie bylo, gdzie sie zatrzymac i Daria wyslala eska do "taty" ze juz jestesmy, ze czekamy pod Saspolem, odp ze bedzie max za 5 min. i wtedy, Bodzio(chlopak Darii) zadzwonil do :taty: pogadal chwilke i powiedzial Darii, zeby podeszla pod Saspol, bo jednak "tata" z nami nie jedzie a ma cos jej dac, wiec poprosila mnie czybym z nia nie poszla i sie zgodzilam. stoimy pod tym saspolem trzesiemy sie z zimna, odwrocilam sie w prawo i myknal mi Piotrek. zdziwiona patrze, a on elegancko ubrany, kwiatki takie jak za pierwszym spotkaniem i cytryna i Daria uciekla.

hehe wiec poszlismy, Piotrek opierdziel dostal, ze mnie oklamal i takie tam ale wytlumaczyl sie i bylo ok

zaprosil mnie do kawiarnii tak jak za pierwszym spotkaniem i mi powiedzial, ze mnie kocha i w ogole sie cieszy, ze mnie ma i przypomnial mi, ze jest 13go wiec siedzimy pijemy kawke, na tych samych miejscach co wtedy i Piotrek, moze pojdziemy do kina, a ja sie zasmialam, ze jest zupelnie jak wtedy, bo wtedy tez poszlismy do kina wiec sie zgodzilam grali tylko nigdy nie mow nigdy i na sali bylismy my i jeszcze 3 pary hehhehe

aaaa zapomnialam Piotrek caly czas goracy byl i sie wiercil ehhehe ale on czasami tak ma

aaa jeszcze wracajac do ubioru, troszke to smiesznie wygladalo, bo on elegancko ubrano a ja w spodniczce jeansowej i bluzie dresowej bez make upu potargana ale i tak mi mowil, ze slicznie wygladam

caly film mi mowil, ze mnie kocha bardzo mocno i w ogle, az sie zasmialam, ze plyta mu sie zaciela to zaczął mowć po angielsku i szlismy w strone autai ja mu slicznie podziekowalam a Piotrek chodz jeszcze skoczymy pod choinke, zobaczyc jak wyglada (nie wazne, ze jest wielka i stala obok samochodu ) wiec sie zgodzilam i zasmialam sie, ze moze mikolaj nam zostawil po rozdze
no wiec film sie skonczyl
Gratuluję super zaręczyny

Cytat:
rmf w pracy leci i też świąteczne, powoli mnie dobijają

na pierwszym zdjęciu sukienka którą pożyczam na Sylwka tylko, a na drugim ta którą odkupiłam, zdjęcia robione komórką i średnio oddają rzzeczywistość , obie sukienki ładnie opinają talię i biodra
Bardzo ładne sukienki

Idę spać jutro nadrobię resztę
Dobranoc...
Stary 2009-12-15, 23:09   #2331
butterfly20
Zakorzenienie

)))))

Jolka bardzo mi się podoba Wasza sala

Ivonko znam też Twój ból zębowy,bo sama nosiłam aparat półtorej roku.Do tej pory śpię w tym do zdejmowania. Nooo i wyrywali mi dwa ząbki. Oj ból niemiłosierny. I 10 kg w dół Wyglądałam jak śmieeeerć.

Ma.ko nooo trzeba hodować włoski Ja mam krótkie i cieniutkie to w ogóle mam z tym ciężko.
Tak myślę,że jakby co to zrobię sobie zagęszczenie clip-on. Bo nie zależy mi na widocznym przedłużeniu,tylko właśnie na zagęszczeniu.
Ale na zdjęciu widać,że i tak masz tak długie włosy jak ja tylko mogę pomarzyć,także na pewno będziesz mieć śliczną fryzurkę

Cobra niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi! No to już totalnie się rozmyśliłam odnośnie tego Belwederu.Czyli chyba znowu zostanie sytuacja wyjściowa.
Ja byłam tam u Karola i nie mówię,ze tam jest źle.I jedzonko też pyszne.Chociaż nie widzę tego jak tam ma się zmieścić 150 osób.No i wiesz-ponad 50 km od Bielska. Musimy jakoś przekonać Teściową do Naszej sali,chociaż tam niestety płaci się jeszcze 4 tys. za wynajem...

A umowę zlecenie możesz zerwać w każdym momencie.Nawet jeśli jest podpisana do konkretnej daty

Meg dzięki za opinię

A ja dzisiaj nie oglądałam Brzyduli i nie wiem o jakich karteczkach mówicie

Idę spać. Dobraaanooooc

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:10   #2332
elllmi
Zakorzenienie

czemu wybieranie prezentów jest takie ciężkie dla TŻ już zamówiłam, dla mamy i brata i psiapsióły wiem co i jutro kupie, tylko nad tatą cały czas myśle

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:25   #2333
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Stysik za pisanie, pilna dziewczynka
I to ja szukałam farby! Widać muszę zlukać wszystkie sklepy w moim mieście
hi hi wlasnie myslalam że Ty to pisałaś ale nie chciałam ryykować żeby się ktoś nie obraził
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
przez te lenienie sie z kompem w łóżku, wylałam na pościel cała herbatke.. teraz musze suszyć wszystko.. a na końcu ulubiony kubek mi sie rozbirł!!

Cytat:

Nasza:

http://www.dworekwesele.pl/ (na krzesłach oczywiście będą pokrowce).

Teściowej:

http://www.karczmaukarola.pl/ trzeba kliknąć z boku na "Karolowy Dwór" i tam będzie na dole pisało galeria.To nie ten drewniany domek,tylko nowy, żółty i sala ma takie ściany kamienne.

A dzisiaj zaczęłam myśleć o tej,ale czekam aż wyślą mi menu http://www.hotelbelweder.pl/pl,restauracja_i_bary.html

Co myslicie?
hmm może skoro Cobra była to 3 odpada a pozostałe bardzo fajne nawet mi się ta teściowej podoba ale ja bardzo lubię takie klimaty więc dlatego

Cytat:
Zwlaszcza,że powiedziała,że skoro Nam nie pasuje przewożenie gości od Kościoła w Naszym mieście do Wisły na wesele (ponad 50 km) to możemy wziąć ślub w góralskim Kościele:noniewie m: To może jeszcze ubierzmy tradycyjne góralskie stroje i wexmy ciupagi i w ogóle??
góralskie koscioly sqa super no ale skoro wy lubicie inny style to trsciowa sie dopasuje... nie ma innej opcji

Cytat:

a ja wysłałam jedno CV, teraz zabiorę się za sporządzanie listy firm do których chcę wysyłać i od stycznia ruszam z akcją "szukanie pracy"
mam nadzieję że ktoś mnie tam doceni, w liście sobie nie żałowałam zasług
no i dobrze

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
W belwederze miałam miesiąc praktyk, kuchnia smaczna ale kelnerzy i w ogóle reszta do d*** wszyscy stamtąd uciekali i w ogóle hotel niby 5* a byłam w 3* o niebo lepszych... Ceny troche z kosmosu. No ale musze przyznać że okolica piękna, wiele par robi sobie zdjęcia w okolicach tego belwederu
Karolowy dwór- moja przyjaciółka miała tam wesele i wiem dokładnie jak jest w środku. I wcale nie jest to w typowo "góralskim" stylu tylko baaaardzo eleganckie wnętrze jak znajdę zdjęcia z tego wesela to powklejam ci parę fotek jak będziesz chciała.
W ogóle w razie pytań to pisz jestem trochę zagoniona w tym tygodniu ale może znajdę trochę czasu żeby odpisać ze szczegółami

W ogóle ta praca to chyba pomyłka. Tzn nie to że sie mi nie podoba czy coś, ale wszyscy z niej uciekają garstka osób została w hotelu, recepcjonista i kucharz chcą sie zwolnić, a tu od świąt do sylwestra ma być peeełno ludzi w hotelu
Na wszelki wypadek poczytałam w necie czy umowę zlecenie można wypowiedzieć bez problemu. Tzn nie podpisałam jej jeszcze ale jakbym ją podpisała, a później bym już nie mogła wytrzymać to wiecie... T'ai Kochana ty sie w tym wszystkim najlepiej orientujesz... Jest możliwe wypowiedzenie takiej umowi (ile wczesniej wypowiedzieć tydzień)??
chyba ze zleceniem jest tak ze mozesz zrezygnowac zawsze tylko wtedy moga nie chciec zaplacic wiec najlepiej po wyplacie sie zwalniac a wiesz skoro malo osob zostanie to moze podwyzka bedzie dla tych co zostana \

Właśnie wróciłam z imprezy urodzinowej Tż dziękuję a zyczenia dla niego
no i padam... Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:43   #2334
87_meg
Wtajemniczenie

dobrej nocy
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 23:44   #2335
dottta
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2009-12-16, 00:17   #2336
niunia32
Zakorzenienie

DObranoc!

hehe właśnie obejrzałam pierwszy i drugi odcinek BrzydUli :P

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 00:50   #2337
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 07:39   #2338
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jakie dobranoc jak tu już dzień dobry?

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-16, 08:07   #2339
dottta
Zakorzenienie

dzień dobry
Stary 2009-12-16, 08:20   #2340
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień doberek

Jola może TŻ będzie za troje robił

Cytat:
w liście sobie nie żałowałam zasług
I prawidłowo

A ja wczoraj nie oglądałam Brzyduli Nadrobię w sobotę
Ja też
Cytat:
a mama uważa że to wszystko skończy się podwójnym ślubem ale nie zdradziła o kim myśli
Przecież wiadomo - Wiola z Sebastinem i Ula z Markiem

Elunka, Niunia powiedzcie mi proszę, gdzie Wy te odcinki Brzyduli oglądacie na necie

Ma.ko poka fryzurkę i buty - obiecałaś

Butterfly póki co schudłam tylko troszkę, ale nie wiem ile, bo nie mam wagi w domu, ale to mi nawet na rękę Na ból nie narzekam - do wyrwania miałam 3 zęby, bolało troszkę zakładanie i jak coś twardego ugryzę, ale żyję. Efekty już widać A w piątek idę na kontrolę

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
czemu wybieranie prezentów jest takie ciężkie dla TŻ już zamówiłam, dla mamy i brata i psiapsióły wiem co i jutro kupie, tylko nad tatą cały czas myśle
Elllmi kochana mam taką prośbę - czy mogłabyś zmienić czcionkę pisania Twoich postów na np. Georgia lub Times, bo oczy bolą mnie od czytania Twoich postów
I tez mam problem z prezentem dla mamy i Łukasza Tyle pomysłów i nie wiem, który będzie najlepszy.
Dobrze, że chociaż z prezentem dla taty i brata jest z głowy, bo z nimi wiecznie był problem

Miłego dnia

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-12-16 o 08:28
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości