|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
DZień dobry!!!
właśnie obejrzałam odcinek BrzydUli. już niedługo koniec.. ja się wczoraj naszukałam odcinków do obejrzenia i znalazłam tylko 2 odcinki i to pierwsze. a ja chciałam obejrzeć wczorajszy, ale wszędzie tylko zapowiedzi. No nic dzisiaj się BRONIMY, tzn. Adam się broni, a ja jadę z nim. jak nazłość nie zrobiłam referatu. muszę dzisiaj wieczorem posiedzieć i jutro po pracy może skoczę do biblioteki. trzymajcie
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dzień dobry
![]() Noo w koncu wyspana wstalam hehehe i nadal szczesliwa ![]() ![]() ![]() Szukalam wczoraj przez sekunde zdjecia pierscionka w necie, ale go nie ma nie wiem skad on go wytrzasnal ehhh a aparat tez nie wiem gdzie sie podziewa ale jak tylko znajde....to sie pochwale ![]() niuniua obrona to tylko formalnosc bedzie dobrze, ale kciuki potrzymam ![]() miłego dnia zycze ![]() aaa dzisiaj idziemy na opowiesc wigilijna w 3D ciekawe jak bedzie
|
|
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
nic nie pisze bo i tak mnie nikt nie czyta ![]() karolinusienka- daj znać jak było bo tez chciałam sie wybrać ![]() miłego dnia
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrabiam zaległości, wiec odezwę się za chwilę. Ja czytam! I nie gadaj głupot Moja grupa nauczycielska miała dziś iść na to do multi albo cc, ale ja nie idę szkoda mi kasy na bajkę... Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-16 o 08:48 |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
No my sie wybieramy tez wieksza grupka
Piotrek placi, wiec idziemy ![]() wlasnie sie wkurzylam, bo napisala do mniebabeczka, u ktorej zamawiam papiery na zaproszenia |
|
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
widze zbiorowa c"h"łosta
![]() taaka nam sie perwesja wkradła---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- dobra ja uciekam
|
|
#2348 |
|
Konto usunięte
|
Dzieeeeeeeeń dobry
![]() Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko... ![]() Buziole
|
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dniaCytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15885363]Dzieeeeeeeeń dobry ![]() Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko... ![]() Buziole [/QUOTE]Moja koleżanka w 7-8 tyg miała już konkretną fasolkę |
||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
meg z tą umową to chodziło mi o to, że jeszcze jej nie dostałam do podpisania, ale na wszelki wypadek jak już ją podpiszę to wolę wiedzieć czy mogę się z tego wykręcić jakby coś było nie tak
![]() A suknia 1 mi sie strasznie podoba taka zwiewna ![]() butterfly kumpela miała tam wesele na 140 osób i przyznaję był niezły ścisk. Pięknie tam jest ale też byłabym za przekonywaniem rodziców do pierwszej sali ![]() stysik już wolę chyba nie mieć wynagrodzenia niż w sylwestra być na recepcji i oprócz tego obsługiwać 55 osób na sali:/ a podwyżki na pewno nie dadzą... Wczoraj dopiero robili resztę wypłat za październik, w tym tyg ma być dopiero zaliczka na listopad więc cięko z kasą u niech ![]() karola jej co za babaŚniła sie mi dzisiaj kamienica, sklep i w ogóle że aparat na zęby miałam i zaczęły mi wypadac i układałam na parapecie ![]() I głupia sprawdziłam co to znaczy a tu same teksty w stylu: popełnisz wielką życiową pomyłkę itd... A przed snem myślałam o pracy, że mimo wszystko chcę spróbować... no i teraz juz dopiero mam mętlik w głowie. Mam nadzieję że sennik się nie sprawdza... |
|
|
|
#2351 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak poczytasz komentarze to gdzie niegdzie pojawiają się linki do stron gdzie można obejrzeć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia trzymam kciuki za obrone Twojego Adama
![]() Tylko bez takich Bić nie będą, bo dziewczyny Ci wystarczająco wlały jak na początek dnia ![]() Karolinusienka ![]() A stany emocjonalne chyba u ciebie wpadają z jednej skrajności w drugą ![]() Honolinko jak dostaniesz zdjęcie fasolki to pochwalisz się? Nie wiem, czy to się uda załączyć, ale może spróbujesz Cobra to tylko sen -moze to nic takiego nie znaczy ![]() Elunka dzięki
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
w kwestii sukienek to ładne chociaż nie w moim stylu i nie bardzo do figury
![]() ale mi się nic nie chce a tyle roboty w domu ps. jeżeli chodzi o sukienke to chyba pójdę w tym kierunku jednak http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao albo tym http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=50.rapsodia (chociaż o tym drugim już kiedyś pisałam) Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-16 o 09:36 |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się wczoraj nie chcialo iśc na spowiedź u mnie w parafii i teraz będę musiała iść tam gdzie zawsze w Kielcach. i marznąć. Ale jestem pusta
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziękuję wszystkim za słowa otuchy oj ciężko jest Was tak nadrobic "z doskoku" dziś już 16 a ja nic jeszcze nie kupiłam na prezenty nawet nie mam jak wyjśc z domu zabardzo nie mówiąc o braku kasywczoraj był przymusowy spacer do urzędu pracy (ja nie wiem po co oni tam wzywają naprawdę? ofert pracy 2-tokarz i rzeźnik i jeszcze baba wrednie pyta czy mi się te oferty podobają) kasy na dofinansowanie studiów też nie dostanę znów bo dopiero w marcu mają miec jakieś pieniądze a ja musze rate w styczniu zapłacic ![]() od tygodnia Tż nie wspomina o moich urodzinach dosłownie nic... cobra115 może ta praca to kwestia przyzwyczajenia? że innym się nie podoba to nic, może z Tobą będzie inaczej? też muszę nadrobic Brzydulę bo przez ten chaos się pogubiłam już |
|
|
|
#2356 | |||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie
Ivonka, Elunka, Stysik, Joanwi, MiciaKicia, Niunia, Lusesita - za kciukiMilenka_86 - Witaj 87_meg - miłego dnia. [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15885363]Dzieeeeeeeeń dobry Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko... Buziole[/QUOTE] Oby Ci szybko minęły zajęcia, a za wizytę trzymam ![]() Cytat:
![]() O targach w Katowicach mówisz ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nieźle Cytat:
Cytat:
![]() A jak uzupełnisz dane w formularzu to sobie poogladam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Spóźnione życzenia Wszystkiego Najlepszego dla Niego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kiedy będziecie mieć cywilny ? Co za książkę ? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
ja to miałam fajowy sen
śniło mi się że urodziłam dzidziusia (to już nie pierwszy raz mi się śni) ale ten sen był śmieszny, dali mi to zawiniątko takie słodkie a z wyglądu to normalnie klon mojego Tża (nosek taki sam i czarniutkie włoski no Tż jak nic) poniewaz "zawiniątko" było zawinięte jak to zwykle malutkie dzieci to nie widziałam płci ale byłam przekonana że urodziłam córkę, ludzie odwiedzali mnie w szpitalu a ja każdemu mówiłam o córeczce, aż w końcu przyszedł Tż i mi uświadomił że urodziłam syna |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
mabi tokarz?? rzeźnik??
dotta fajne sukienki, ta druga mi się podoba bardzo bo jest oryginalna ![]() Idę z nastawieniem do pracy że jak szefowa będzie mnie szantażować że mam przyjść na sylwestra i się roztroić to poprostu podziękuję ![]() lecę paa
|
|
|
|
#2359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trudno pójść na pocztę i wypisać jeden papierek ?! A może ona tego w ogóle nie wysłała, bo przecież trzeba dołączyć do reklamacji dowód nadania ?! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cobra - powodzenia w pracy ![]() Mabi - ale super oferty pracy dostałaś ![]() --- Wczoraj Piotrek jednak nie przyjechał, ale się tego spodziewałam, bo tyle godzin w pracy , ale wieczór jakoś minął. Za to dziś rano przyjechał na chwilę PS. A co sądzicie o sukni w załączniku ??? EDIT: Aha, zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć. Troszkę majstrowałam przy Waszych formularzach, każda z Was ma teraz suwaczek i troszkę układ zmieniłam ... Tylko nie bijcie
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-16 o 09:59 |
||||
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Właśnie wcinam drożdżówkę i sprawdzam sobie farmę :P Na 15 idę do fryzjerki,ale tylko grzywkę ciachnąć
26.08.2007r. RAZEM 27.12.2008r. ZARĘCZYNY 30.07.2011r. ŚLUB Edytowane przez bruneteczka01 Czas edycji: 2009-12-17 o 09:22 |
|
|
|
#2361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno obrona będzie na 5![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15885363]Dzieeeeeeeeń dobry ![]() Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko... ![]() Buziole [/QUOTE]To musi byc niesamowite uczucie
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
dotta tak jestem i bardzo mnie to cieszy
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Niunia kciukam ![]() Jenny Aniołku a dlaczego robicie dwa śluby?To jakieś sprawy kredytowe czy cuś? Honolinko ojeju cudownie ![]() Elunka oooooo tak jej zrobił?Szkoda,że nie oglądałam Gdzie mogę oglądnąć na necie?Cobra moja Teściowa i szwagierka zawsze się strachają,jak im się przyśnią zęby...i do tego wypadające.A ja nie jestem przesądna. Już odwaliłam z mojej listy ten Belweder.Ale jeszcze zostały 4 hotele,które chcemy zobaczyć. 2 w Ustroniu i 2 w Szczyrku. W ogóle ja dzisiaj idę do lekarza. A Tata jedzie do Szczyrku i powiedział,żebym mu napisała na kartce adresy tych dwóch hoteli,to tam podjedzie,zobaczy i zapyta (Tata wie o co mi chodzi). Ale tak sobie pomyślałam,że dorbze jakby zapytał o kilka rzeczy,a przecież jak mu tak tylko powiem to zapomni. To otwarłam Worda i w tabelce napisałam mu dwa nagłowki- hotele z adresami- a po bokach 10 pytań.Zrobiłam taki formularz i ma mi tam pisać odpowiedzi Jestem NAWIEDZONA no nie?![]() Dotta ta Makao jest piękna Ale jeszcze z La Sposa 2009 stale i niezmiennie podoba mi się ta http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=35.finesa łącznie z tą narzutką
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O co chodzi z tą farmą?? ![]() Cytat:
faceci mają to do siebie że zapominają ![]() A co do Brzyduli pisałam już Ivonie i Niuni, przeczytaj proszę. moje lenistwo nie pozwala mi trzeci raz pisać tego samego ![]()
|
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć podejrzewam że cały styczeń będę "biedować" Cytat:
![]() zaraz lukne tą umowę, ale wydaje mi się że w każdym momencie można ją rozwiązać Jenny piękna suknia ............... byłam na badaniach rano, jutro wyniki będą jestem ciekawa jak mój cholesterol bo ostatnio było kiepsko aż wszyscy lekarze się dziwią że taka młoda i już zabierzcie mi stąd |
||
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już widzę.Nie widziałam,bo to nie jest link Ale teraz sobie poszukam. Dzięki
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

nie wiem skad on go wytrzasnal 

tyle Ci powiem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co za baba
Perfect Housewife 

ale jak poczytasz komentarze to gdzie niegdzie pojawiają się linki do stron gdzie można obejrzeć. 

Bić nie będą, bo dziewczyny Ci wystarczająco wlały jak na początek dnia 
za kciuki