Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 08:32   #2341
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

DZień dobry!!!

właśnie obejrzałam odcinek BrzydUli. już niedługo koniec..

ja się wczoraj naszukałam odcinków do obejrzenia i znalazłam tylko 2 odcinki i to pierwsze. a ja chciałam obejrzeć wczorajszy, ale wszędzie tylko zapowiedzi.

No nic dzisiaj się BRONIMY, tzn. Adam się broni, a ja jadę z nim.

jak nazłość nie zrobiłam referatu. muszę dzisiaj wieczorem posiedzieć i jutro po pracy może skoczę do biblioteki.
trzymajcie

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:36   #2342
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Dzień dobry
Noo w koncu wyspana wstalam hehehe i nadal szczesliwa
Szukalam wczoraj przez sekunde zdjecia pierscionka w necie, ale go nie ma nie wiem skad on go wytrzasnal ehhh a aparat tez nie wiem gdzie sie podziewa ale jak tylko znajde....to sie pochwale

niuniua obrona to tylko formalnosc bedzie dobrze, ale kciuki potrzymam

miłego dnia zycze

aaa dzisiaj idziemy na opowiesc wigilijna w 3D ciekawe jak bedzie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:42   #2343
87_meg
Wtajemniczenie

dzień dobry wszystkim
nic nie pisze bo i tak mnie nikt nie czyta

karolinusienka- daj znać jak było bo tez chciałam sie wybrać

miłego dnia
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:45   #2344
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim

karolinusienka- daj znać jak było bo tez chciałam sie wybrać

miłego dnia
tyle Ci powiem
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:47   #2345
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nadrabiam zaległości, wiec odezwę się za chwilę.

Cytat:
dzień dobry wszystkim
Ja czytam! I nie gadaj głupot
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Moja grupa nauczycielska miała dziś iść na to do multi albo cc, ale ja nie idę szkoda mi kasy na bajkę...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-16 o 08:48
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:51   #2346
karolinusienka
Zakorzenienie

No my sie wybieramy tez wieksza grupka Piotrek placi, wiec idziemy i to chyba bedzie ostatni nasz wypad do kina w tym roku, wiec idziemy na cos swiatecznego

wlasnie sie wkurzylam, bo napisala do mniebabeczka, u ktorej zamawiam papiery na zaproszenia bo przesylka do mnie nie doszla i napisalam, zeby wystapila o reklamacje a ta z tekstem, ze oni za prace poczty polskiej nie odpowiadaja nie rozumiem ludzi, przeciez zlozenie reklamacji na poczcie trwa zaledwie 5 min. co to za problem podpisac jedna karteczke i czekac ehhhh chyba sama wystapie o ta reklamacje, tylko musi sie ta jedza zrzeknac prawa do reklamacji ale mi podniosla cisnienie od rana
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:54   #2347
87_meg
Wtajemniczenie

widze zbiorowa c"h"łosta taaka nam sie perwesja wkradła

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

dobra ja uciekam
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:55   #2348
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzieeeeeeeeń dobry
Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko...
Buziole
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 08:58   #2349
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
widze zbiorowa c"h"łosta taaka nam sie perwesja wkradła

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

dobra ja uciekam
miłego dnia
Cytat:
wlasnie sie wkurzylam, bo napisala do mniebabeczka, u ktorej zamawiam papiery na zaproszenia bo przesylka do mnie nie doszla i napisalam, zeby wystapila o reklamacje a ta z tekstem, ze oni za prace poczty polskiej nie odpowiadaja nie rozumiem ludzi, przeciez zlozenie reklamacji na poczcie trwa zaledwie 5 min. co to za problem podpisac jedna karteczke i czekac ehhhh chyba sama wystapie o ta reklamacje, tylko musi sie ta jedza zrzeknac prawa do reklamacji ale mi podniosla cisnienie od rana

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15885363]Dzieeeeeeeeń dobry
Udanego dnia. Ja zmykam na uczelnię,a po uczelni do Pani doktor. Mam nadzieję,że już zobaczę fasolkę i jej bijące serduszko...
Buziole[/QUOTE]
Moja koleżanka w 7-8 tyg miała już konkretną fasolkę
Stary 2009-12-16, 09:17   #2350
cobra115
Zakorzenienie

meg z tą umową to chodziło mi o to, że jeszcze jej nie dostałam do podpisania, ale na wszelki wypadek jak już ją podpiszę to wolę wiedzieć czy mogę się z tego wykręcić jakby coś było nie tak
A suknia 1 mi sie strasznie podoba taka zwiewna
butterfly kumpela miała tam wesele na 140 osób i przyznaję był niezły ścisk. Pięknie tam jest ale też byłabym za przekonywaniem rodziców do pierwszej sali
stysik już wolę chyba nie mieć wynagrodzenia niż w sylwestra być na recepcji i oprócz tego obsługiwać 55 osób na sali:/ a podwyżki na pewno nie dadzą... Wczoraj dopiero robili resztę wypłat za październik, w tym tyg ma być dopiero zaliczka na listopad więc cięko z kasą u niech
karola jej co za baba

Śniła sie mi dzisiaj kamienica, sklep i w ogóle że aparat na zęby miałam i zaczęły mi wypadac i układałam na parapecie
I głupia sprawdziłam co to znaczy a tu same teksty w stylu: popełnisz wielką życiową pomyłkę itd... A przed snem myślałam o pracy, że mimo wszystko chcę spróbować... no i teraz juz dopiero mam mętlik w głowie. Mam nadzieję że sennik się nie sprawdza...
Stary 2009-12-16, 09:19   #2351
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
j

potem chwila z tż i nie wiem co bedzie z naszymi wspólnymi świetami chyba nic

ooo ale tego Wam jeszcze nie słałam to moje faworyty na suknie ślubne:
1.http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa : ehem:
2.http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=1
A dlaczego nie wiadomo co będzie ze świętami?? Sukienki OK, podobne do mojego gustu, ale troszkę inne jednak

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
j
kilka odcinków kiedyś oglądałam na brzydula.tvshow.com.pl/ ale teraz same zwiastuny są
Dokładnie ale jak poczytasz komentarze to gdzie niegdzie pojawiają się linki do stron gdzie można obejrzeć.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj nie oglądałam Brzyduli i nie wiem o jakich karteczkach mówicie
Marek poukładał w gabinecie Uli pełno takich kolorowych karteczek i napisał na nich "kocham Cię" a na środku ułożył takie duże kolorowe serce z nich...i czekal na Ulę z bukietem

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Elunka, Niunia powiedzcie mi proszę, gdzie Wy te odcinki Brzyduli oglądacie na necie
Słońce, tak jak pisałam wyżej. Ja wchodzę na stronę brzydula.tvshow.com.pl przy każdym zwiastunie czytam komentarze i ludzie dają linki.

Cytat:

trzymajcie
Powodzenia

Cytat:
Ale baba! wiadomo że nie odpowiada za winę poczty ale w jej interesie powinno leżeć żeby przesyłka dotarła do klienta

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 09:25   #2352
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Niunia trzymam kciuki za obrone Twojego Adama

Cytat:
Tylko bez takich Bić nie będą, bo dziewczyny Ci wystarczająco wlały jak na początek dnia

Karolinusienka Są ludzie co nic im się nie chce robić i może sama złóż reklamację - łaski bez
A stany emocjonalne chyba u ciebie wpadają z jednej skrajności w drugą

Honolinko jak dostaniesz zdjęcie fasolki to pochwalisz się? Nie wiem, czy to się uda załączyć, ale może spróbujesz

Cobra to tylko sen -moze to nic takiego nie znaczy

Elunka dzięki

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 09:27   #2353
dottta
Zakorzenienie

w kwestii sukienek to ładne chociaż nie w moim stylu i nie bardzo do figury zwłaszcza ta http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa chciałabym mieć luksus wyboru kiecki bez martwienia sie o niedostatki figury

ale mi się nic nie chce a tyle roboty w domu

ps. jeżeli chodzi o sukienke to chyba pójdę w tym kierunku jednak http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao
albo tym http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=50.rapsodia
(chociaż o tym drugim już kiedyś pisałam)

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-16 o 09:36
Stary 2009-12-16, 09:35   #2354
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A mnie się wczoraj nie chcialo iśc na spowiedź u mnie w parafii i teraz będę musiała iść tam gdzie zawsze w Kielcach. i marznąć. Ale jestem pusta

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-16, 09:37   #2355
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Hej dziękuję wszystkim za słowa otuchy
oj ciężko jest Was tak nadrobic "z doskoku"
dziś już 16 a ja nic jeszcze nie kupiłam na prezenty nawet nie mam jak wyjśc z domu zabardzo nie mówiąc o braku kasy
wczoraj był przymusowy spacer do urzędu pracy (ja nie wiem po co oni tam wzywają naprawdę? ofert pracy 2-tokarz i rzeźnik i jeszcze baba wrednie pyta czy mi się te oferty podobają)
kasy na dofinansowanie studiów też nie dostanę znów bo dopiero w marcu mają miec jakieś pieniądze a ja musze rate w styczniu zapłacic
od tygodnia Tż nie wspomina o moich urodzinach dosłownie nic...

cobra115 może ta praca to kwestia przyzwyczajenia? że innym się nie podoba to nic, może z Tobą będzie inaczej?
też muszę nadrobic Brzydulę bo przez ten chaos się pogubiłam już
Stary 2009-12-16, 09:39   #2356
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie

Ivonka, Elunka, Stysik, Joanwi, MiciaKicia, Niunia, Lusesita - za kciuki

Milenka_86
- Witaj

87_meg - miłego dnia.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15885363]Dzieeeeeeeeń dobry
Buziole[/QUOTE]
Oby Ci szybko minęły zajęcia, a za wizytę trzymam

Cytat:
fajnie ze udało sie Wam załatwic wszystko za jednym zamachem, przynajmniej to juz masz z głowy.. ja mysle ze my to dopiero dja i autko na targach w lutym znajdziemy.
To co najważniejsze już mamy i do sierpnia/września mamy spokój
O targach w Katowicach mówisz ?

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
Śmiać mi się chciało z TŻ bo wczoraj mówię mu żeby sobie czapkę ubrał bo jest zimno jak cholera,na co on mi odp że przecież nie pracuje na zewnątrz no to OKI.A dzisiaj rano pyta się:Kochanie gdzie jest moja czapka :P
Cytat:
Bruneteczka - to samo miałam z Łukaszem w niedzielę. Wychodzimy do kościoła, a ja mu mówię, żeby założył szalik i rękawiczki, bo zimno, a on nie. Ale jak wróciliśmy i wychodziliśmy na miasto to założył. Tylko ja mu musiałam szalik założyć, bo nie umie.
Ah ci faceci

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. Właśnie się tylko zastanawiam czy brac czarna, bo teraz szyje klasyczna małą czarną, ale chyba się jednak na nią zdecyduję. Boję się, że fiolet np, tpo kolor jednego sezonu. Ja to z czapki się nawet nie ruszam.
Jeśli będziesz mieć czarną to teraz dla odmiany wzięłabym inny kolor, może właśnie fiolet

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Pobiłam rekord oszczędności:d zszyłam rajstopy.
Nieźle

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
A wiecie? mama wczoraj dostala prace jako niania, ona tak uwielbia male dzieciaczki. Bedzie sie zajmować polroczną dziewczynką i moze ją zabierac do domu czyli tez bede mogla jej pomoc wrazie czego, to bedzie tak jakbym miala siostrzyczke hehe
Gratulacje dla mamy.

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
może my się też wybierzemy, chyba w KAtowicach będą jakoś za niedługo...
Sala niestety nie ma strony internetowej... Dom Weselny w Radzionkowie (2 minuty od kościoła parafialnego, czyli bez przewozu), a DJ (nie wiem, czy mogę mówić, żeby mnie nie posądzono o reklamę...)
Targi ślubne są w Katowicach w Walentynki
A jak uzupełnisz dane w formularzu to sobie poogladam.

Cytat:
JennyAniołek to tylko ślub cywilny bierzecie?
, cywilny i kościelny

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Bogini skrytości
Prawda

a haslo do blogu dostałaś od jenny?
Tak, wszystkie dziewczyny ostatnio dodane dostały info.

z tego co pamietam cywilny w czerwcu a kościelny w sierpniu
Dobrze pamiętasz
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Cześć
wróciłam z zajęć właśnie, miałam metodykę wok i j. ang., na którym śpiewałyśmy świateczne piosenki z wykładu zwiałam a praktyki dziś odwołane i za tydzień też nie ma zajęć, wiec do domu sobie pojade w poniedziałek po korkach
Cytat:
A cio tu tak cicho?
Właśnie się dowiedziałam, że w następnym tygodniu pracujemy tylko 2,5 dnia (bo 23. do 12, a potem Wigilia pracownicza)
A w jeszcze następnym pracuję 2 dni, bo wzięłam urlop na Sylwestra
Same dobre wiadomości.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Siedzę już sobie w pracy i czuję, że to jeszcze nie dziś powinien nastąpić powrót mojej ręki. No, ale dam radę
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam.
Ja dziś nie do życia, mam @ i ochotę kogoś zabić.Dobrze że Tż w pracy.

Cytat:
a dzisiaj Tomas ma urodzinki
Spóźnione życzenia Wszystkiego Najlepszego dla Niego

Cytat:
A ja właśnie zjadłam hot-doga z dodatkami, pieczarkami i serem a tak dlugo od fast foodow sie z daleka trzymalam, ale musialam cos cieplego zjesc.
Nie smutaj, raz na jakiś czas można

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
bylam dzis na seminarce-znow sa obowiazkowe bo nikt nie chodzi-po co jak piszemy..ale ok;p

facet mnie rozwalil-do konca semestru trzeba przyniesc RYS pierwszego rozdzialu.myslalam,ze padne...traktuje nas chyba jak jakies dzieciaczki z przedszkola;p
ale wszyscy oczywiscie panika...i chyba nienawidza mnie w grupie, bo powiedzilam, ze ja myslalam,ze po swietach juz trzeba caly kompletny rozdzial.
Zdolna dziewcyzna

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Tak udało się nam. Znależliśmy nocleg w Koościelisku. Jedziemy 15-osobową grupą i mamy całe piętro dla siebie. W salonie jest kominek. Oby tylko śnieg w górach leżał.
Wow! To wam się niezły sylwester szykuje

Cytat:
mam dziś dylematy 2:
1. czy kupić sobie fajną torebkę za 8 zł
2. czy iść na siłownię
Też jestem za torebką. A pokażesz jaką chcesz kupić ?

Cytat:
mówię wam, jaka ja sprytna jestem. zrobiłam pudełko na prezent z papieru

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
my po cywilnym mamy małe przyjęcie/ obiad w domku dla samej rodziny.
A kiedy będziecie mieć cywilny ?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ale tu cicho u nas
idę odpoczywać, mam nową książkę
Co za książkę ?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a ja wysłałam jedno CV, teraz zabiorę się za sporządzanie listy firm do których chcę wysyłać i od stycznia ruszam z akcją "szukanie pracy"
mam nadzieję że ktoś mnie tam doceni, w liście sobie nie żałowałam zasług

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a dogadać się nie mozna żeby kamera była? tż w niczym ci nei może ustąpić? Nie daj sie. Dzień minie prędko i połowy slubu z wrażenia ni ebedziecie pamiętali,dopiero na kasecie. a profesjonalne nagranie a tatuśka-wiadomo róznią sie troszkę zapewne. Nie daj sie i sama zamów kamerzyste i oznajmij im że juz neistety bedzie kamera. hehe . ja bym tak wrednie zrobiła sa sa sa.
Też bym tak zrobiła

Cytat:
ooo ale tego Wam jeszcze nie słałam to moje faworyty na suknie ślubne:
1.http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa
2.http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=1
Podoba mi się 1 suknia.

Cytat:

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-16, 09:43   #2357
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

ja to miałam fajowy sen śniło mi się że urodziłam dzidziusia (to już nie pierwszy raz mi się śni) ale ten sen był śmieszny, dali mi to zawiniątko takie słodkie a z wyglądu to normalnie klon mojego Tża (nosek taki sam i czarniutkie włoski no Tż jak nic) poniewaz "zawiniątko" było zawinięte jak to zwykle malutkie dzieci to nie widziałam płci ale byłam przekonana że urodziłam córkę, ludzie odwiedzali mnie w szpitalu a ja każdemu mówiłam o córeczce, aż w końcu przyszedł Tż i mi uświadomił że urodziłam syna
Stary 2009-12-16, 09:49   #2358
cobra115
Zakorzenienie

mabi tokarz?? rzeźnik??
dotta fajne sukienki, ta druga mi się podoba bardzo bo jest oryginalna

Idę z nastawieniem do pracy że jak szefowa będzie mnie szantażować że mam przyjść na sylwestra i się roztroić to poprostu podziękuję

lecę paa
Stary 2009-12-16, 09:57   #2359
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Co za basztyl tak trudno pójść na pocztę i wypisać jeden papierek ?! A może ona tego w ogóle nie wysłała, bo przecież trzeba dołączyć do reklamacji dowód nadania ?!

Cytat:
Śniła sie mi dzisiaj kamienica, sklep i w ogóle że aparat na zęby miałam i zaczęły mi wypadac i układałam na parapecie
I głupia sprawdziłam co to znaczy a tu same teksty w stylu: popełnisz wielką życiową pomyłkę itd... A przed snem myślałam o pracy, że mimo wszystko chcę spróbować... no i teraz juz dopiero mam mętlik w głowie. Mam nadzieję że sennik się nie sprawdza...
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ja to miałam fajowy sen śniło mi się że urodziłam dzidziusia (to już nie pierwszy raz mi się śni) ale ten sen był śmieszny, dali mi to zawiniątko takie słodkie a z wyglądu to normalnie klon mojego Tża (nosek taki sam i czarniutkie włoski no Tż jak nic) poniewaz "zawiniątko" było zawinięte jak to zwykle malutkie dzieci to nie widziałam płci ale byłam przekonana że urodziłam córkę, ludzie odwiedzali mnie w szpitalu a ja każdemu mówiłam o córeczce, aż w końcu przyszedł Tż i mi uświadomił że urodziłam syna
Ale macie sny

Cytat:
ps. jeżeli chodzi o sukienke to chyba pójdę w tym kierunku jednak http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao
albo tym http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=50.rapsodia
(chociaż o tym drugim już kiedyś pisałam)
Bardziej podoba mi się 1, ale 2 też ciekawa

Cobra
- powodzenia w pracy
Mabi - ale super oferty pracy dostałaś

---
Wczoraj Piotrek jednak nie przyjechał, ale się tego spodziewałam, bo tyle godzin w pracy , ale wieczór jakoś minął. Za to dziś rano przyjechał na chwilę . Jak już wspominałam nie poszłam dziś do tego kina, więc tylko popołudniu czeka mnie mały wypad do miasta (chociaż mogę to załatwić jutro), a pod wieczór jedziemy do znajomych... Dziś już powinnam dostać miśki , bo wyjechały z Zabrza.

PS. A co sądzicie o sukni w załączniku ???

EDIT:
Aha, zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć. Troszkę majstrowałam przy Waszych formularzach, każda z Was ma teraz suwaczek i troszkę układ zmieniłam ... Tylko nie bijcie

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-16 o 09:59
Stary 2009-12-16, 09:59   #2360
bruneteczka01
Raczkowanie

Hejka
Właśnie wcinam drożdżówkę i sprawdzam sobie farmę :P
Na 15 idę do fryzjerki,ale tylko grzywkę ciachnąć

Edytowane przez bruneteczka01
Czas edycji: 2009-12-17 o 09:22
bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:03   #2361
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
DZień dobry!!!

właśnie obejrzałam odcinek BrzydUli. już niedługo koniec..

ja się wczoraj naszukałam odcinków do obejrzenia i znalazłam tylko 2 odcinki i to pierwsze. a ja chciałam obejrzeć wczorajszy, ale wszędzie tylko zapowiedzi.

jak nazłość nie zrobiłam referatu. muszę dzisiaj wieczorem posiedzieć i jutro po pracy może skoczę do biblioteki.
trzymajcie
Na pewno obrona będzie na 5

Cytat:
Koniecznie opowiedz potem czy Ci sie podobało

Cytat:
W radio ostrzegali, że w lawinie przesyłek świątecznych spora ich część ginie. A babka jest okropna to właśnie jej powinno zależec na tym, żeby przesyłka dotarła do klienta

Buziole[/QUOTE]

To musi byc niesamowite uczucie Ostatnio byłam u mojego gin i robił ciężarnej badanie - wszyscy słyszeliśmy jak bije serduszko maluszka To było po prostu kosmos

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:04   #2362
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Co za basztyl tak trudno pójść na pocztę i wypisać jeden papierek ?! A może ona tego w ogóle nie wysłała, bo przecież trzeba dołączyć do reklamacji dowód nadania ?!

Ale macie sny

Bardziej podoba mi się 1, ale 2 też ciekawa

Cobra
- powodzenia w pracy
Mabi - ale super oferty pracy dostałaś

---
Wczoraj Piotrek jednak nie przyjechał, ale się tego spodziewałam, bo tyle godzin w pracy , ale wieczór jakoś minął. Za to dziś rano przyjechał na chwilę . Jak już wspominałam nie poszłam dziś do tego kina, więc tylko popołudniu czeka mnie mały wypad do miasta (chociaż mogę to załatwić jutro), a pod wieczór jedziemy do znajomych... Dziś już powinnam dostać miśki , bo wyjechały z Zabrza.

PS. A co sądzicie o sukni w załączniku ???

EDIT:
Aha, zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć. Troszkę majstrowałam przy Waszych formularzach, każda z Was ma teraz suwaczek i troszkę układ zmieniłam ... Tylko nie bijcie
Suknia ładna - zwłaszcza pas
Cytat:
Hejka
Właśnie wcinam drożdżówkę i sprawdzam sobie farmę :P
Na 15 idę do fryzjerki,ale tylko grzywkę ciachnąć

elllmi mój tŻ pochodzi z Łomnicy
nie mów że jesteś farmerem na fb?
Stary 2009-12-16, 10:09   #2363
bruneteczka01
Raczkowanie

dotta tak jestem i bardzo mnie to cieszy

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:11   #2364
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Niunia kciukam

Jenny Aniołku a dlaczego robicie dwa śluby?To jakieś sprawy kredytowe czy cuś?

Honolinko ojeju cudownie

Elunka oooooo tak jej zrobił?Szkoda,że nie oglądałam Gdzie mogę oglądnąć na necie?

Cobra moja Teściowa i szwagierka zawsze się strachają,jak im się przyśnią zęby...i do tego wypadające.A ja nie jestem przesądna.
Już odwaliłam z mojej listy ten Belweder.Ale jeszcze zostały 4 hotele,które chcemy zobaczyć. 2 w Ustroniu i 2 w Szczyrku.

W ogóle ja dzisiaj idę do lekarza. A Tata jedzie do Szczyrku i powiedział,żebym mu napisała na kartce adresy tych dwóch hoteli,to tam podjedzie,zobaczy i zapyta (Tata wie o co mi chodzi). Ale tak sobie pomyślałam,że dorbze jakby zapytał o kilka rzeczy,a przecież jak mu tak tylko powiem to zapomni.
To otwarłam Worda i w tabelce napisałam mu dwa nagłowki- hotele z adresami- a po bokach 10 pytań.Zrobiłam taki formularz i ma mi tam pisać odpowiedzi Jestem NAWIEDZONA no nie?

Dotta ta Makao jest piękna Miałam kilka upatrzonych kiecek z nowej kolekcji Pronovias.
Ale jeszcze z La Sposa 2009 stale i niezmiennie podoba mi się ta http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=35.finesa łącznie z tą narzutką

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:18   #2365
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
epidemia jakaś
Stary 2009-12-16, 10:28   #2366
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
wczoraj był przymusowy spacer do urzędu pracy (ja nie wiem po co oni tam wzywają naprawdę? ofert pracy 2-tokarz i rzeźnik i jeszcze baba wrednie pyta czy mi się te oferty podobają)
trzeba było powiedzieć że zaraz na niej sprawdzisz czy się nadajesz na rzeźnika

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Ja widziałam! Super!
Cytat:

nie mów że jesteś farmerem na fb?
Cytat:
O co chodzi z tą farmą??

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Elunka oooooo tak jej zrobił?Szkoda,że nie oglądałam Gdzie mogę oglądnąć na necie?

To otwarłam Worda i w tabelce napisałam mu dwa nagłowki- hotele z adresami- a po bokach 10 pytań.Zrobiłam taki formularz i ma mi tam pisać odpowiedzi Jestem NAWIEDZONA no nie?
Dobry pomysł z tymi tabelkami faceci mają to do siebie że zapominają
A co do Brzyduli pisałam już Ivonie i Niuni, przeczytaj proszę. moje lenistwo nie pozwala mi trzeci raz pisać tego samego

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-16, 10:30   #2367
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
To powiem Ci, że i tak nie poszło Ci straaasznie dużo kasy. mi jakoś więcej poszło, ale może dlatego, że lubie dawać prezenty i nawet jak mam na to wydać więcej kasy niż zaplanowałam to i tak sprawia mi to radość. Gorzej jest później, jak kasy brakuje
Ale prezenciki fajne kupiłaś
dzięki
choć podejrzewam że cały styczeń będę "biedować"

Cytat:
t'ai skoro kubek sie rozbił to kup sobie nowy pod choinkę

W ogóle ta praca to chyba pomyłka. Tzn nie to że sie mi nie podoba czy coś, ale wszyscy z niej uciekają garstka osób została w hotelu, recepcjonista i kucharz chcą sie zwolnić, a tu od świąt do sylwestra ma być peeełno ludzi w hotelu
Na wszelki wypadek poczytałam w necie czy umowę zlecenie można wypowiedzieć bez problemu. Tzn nie podpisałam jej jeszcze ale jakbym ją podpisała, a później bym już nie mogła wytrzymać to wiecie... T'ai Kochana ty sie w tym wszystkim najlepiej orientujesz... Jest możliwe wypowiedzenie takiej umowi (ile wczesniej wypowiedzieć tydzień)??
mi się nic nie rozbiło
zaraz lukne tą umowę, ale wydaje mi się że w każdym momencie można ją rozwiązać

Jenny piękna suknia
...............

byłam na badaniach rano, jutro wyniki będą
jestem ciekawa jak mój cholesterol bo ostatnio było kiepsko
aż wszyscy lekarze się dziwią że taka młoda i już

zabierzcie mi stąd
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:31   #2368
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
trzeba było powiedzieć że zaraz na niej sprawdzisz czy się nadajesz na rzeźnika

Ja widziałam! Super!

O co chodzi z tą farmą??

Dobry pomysł z tymi tabelkami faceci mają to do siebie że zapominają
A co do Brzyduli pisałam już Ivonie i Niuni, przeczytaj proszę. moje lenistwo nie pozwala mi trzeci raz pisać tego samego

Już widzę.Nie widziałam,bo to nie jest link Ale teraz sobie poszukam. Dzięki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 10:37   #2369
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
O co chodzi z tą farmą??
na facebooku jest taka gra gdzie się ma farmę i sadzi oraz hoduje zwirzęta - moi znajomi wszyscy w to grają
Stary 2009-12-16, 10:41   #2370
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
na facebooku jest taka gra gdzie się ma farmę i sadzi oraz hoduje zwirzęta - moi znajomi wszyscy w to grają
kiedyś grałam w coś podobnego na jakiejś stronce z grami, całkiem fajnie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości