|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Może wstyd w społeczeństwie, że sobie nie radzi...a może jest tak wychowana, że mężczyzna jest lepszy i ważniejszy i dla niej to normalne ![]() Cytat:
Jak ładnie wyjdzie, to pokażę Wam potem zdjęcia ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-12-16 o 11:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie wiem dlaczego, może chciała wmówić wszystkim i sobie przy okazji, że ma idealnego męża. Bo on takie pozory sprawia rzeczywiście i jej się spodobała ta bajka aż tak, że chciała sama w nią uwierzyć- na zasadzie " ja byłam przez 10 lat księżniczką" itp. A meble pewnie będą dobre, spoko nie martw się, pochwal się koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie martw. --------- Mam ochotę na taką fryzurę http://www.*************/katalog-fryzur/1344/ ![]() Mąż mówi że się nie odważę ![]() ![]() EDIT..o wykasowało linka. Zaraz wkleję zdjęcie ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-16 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
proszę
#3365 |
Zakorzenienie
|
Fryzura jest super
![]() ![]() Tylko jeden minus dosyć - ![]() ![]() Haniu i ten kolor też boski !!!! Zrób sobie taki blond ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-16 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam że mi powiesz "Zapuszczaj a nie ścinaj" ![]() Ale wierna blondowi jesteś zawsze ![]() Też mi sie ten kolor podoba. Pogadam z fryzjerką czy nie dałoby rady jednak do takiego dojść. Co do obcięcia..mam IDEALNĄ fryzjerkę. Obcina perfekcyjnie ![]() ![]() A ja krótkie włosy uwielbiam i rewelacyjnie się w nich czuję ![]() Do tego mąż należy do tych dziwnych typów którzy uważają że krótkie wlosy są seksowniejsze niż długie, wiec jest bardzo ZA ![]()
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Haniu, fajna fryzura
![]() Zdecyduj się, zmiany są fajne ![]() ![]() Dori, ale na co komu zgrywanie księżniczki, jak wszyscy na około widzą, że jest jak jest... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się taka fryzura podoba od dawna, ba nawet mam koleżankę, która tak się obcięła i wygląda świetnie ![]() Pamiętam Cię na fotkach ślubnych, tam miałaś krótkie i blond i wyglądałaś super ![]() ![]() A jeszcze jak mąż lubi krótkie włosy to nie ma się nad czym zastanawiać. Butter ad koleżanki -właśnie nie wszyscy wiedzą jaka jest prawda, część wierzy w tę bajkę, i ona wtedy czuje się dowartościowana chyba- na zasadzie mam idealnego męża, jestem księżniczką, inne mi zazdroszczą. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-16 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...
jakos po nowym roku wyprowadzamy sie...do rodzicow ![]() ![]()
#3370 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ciazy to czasem sie szybko udaje. my juz ostatnio zaczelismy sie cieszyc ale pojawilo sie krwawienie i nic z tego (lekarka powiedziala ze to mogla byc ciaza ale mozliwe ze jajeczko nie tak sie zagniezdziloale nie ma co "gdybac" ![]()
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie wszystko OK tak ogólnie??
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, to fajna wiadomość
![]() ![]() Dziewczyny, ale senny dzień dziś-ciągle ziewam, zimno mi...feeee... jak wrócę do domu, to zobaczę ostatniego Dextera...bo w ogóle skandal..okazało się, że jestem odcinek do tyłu i wczoraj oglądałam przedostatni-musiałam nadgonić.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
ta koncowka roku troche stresujaca ale dajemy rade
![]()
#3375 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę się Wam pożalić...
TŻ robił taką 'fuchę' komputerową u mnie w firmie...mój szef powiedział tylko, że spoko, jakoś sie po wszystkim rozliczą...TŻ się napracował, na prawdę dużo zrobił... skończył już z półtora tyg. temu. Zrobił rozliczenie, ile godzin, jaka stawka itp i zawiózł mojemu szefowi...no ale on wyjechal na tydzień, więc że niby załatwią sprawę po powrocie...wrócił już 4 dni temu...TŻ przyjechał znowu w poniedziałek...więc szef powiedział, że musi to przedyskutować z szefową, że w środę się rozliczą. TŻ przyjechał dziś, a on mu na to, że jeszcze tego nie obgadał i że w piątek...No kurde bele...ile można kogoś za nos wodzić? TŻ zrobił, co miał zrobić, wszystko działa... wspaniałomyślnie dał mu na prawdę niską cenę, niektórych rzeczy w ogóle nie policzył...a ten takie akcje robi. Wkurzam się, bo gdyby to nie był mój szef, to na pewno mozna by sprawę inaczej postawić...ale tak to ciężko ją stawiać na ostrzu noża...Nie wiemy za bardzo co robić... Wiecie, na prawdę potrzebujemy tej kasy...są święta, ja muszę w końcu wykupić te cholerne okulary, bo jeszcze tego nie zrobiłam, bo nas nie stać...i miałam nadzieję, że właśnie kupię je z tej kasy... a tu dupa ![]() Jestem bardzo zła ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-12-16 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nieładnie zachowuje się Twój szef ![]() Nie wiem co doradzić, ja bym sama chyba poszła i spytała o co chodzi, że przecież usługa wykonana, święta idą i potrzebujecie pieniędzy ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zewnętrzna firma, nie dość, że wzięłaby dwa razy więcej, to z płaceniem nie byłoby zmiłuj... A TŻ się musi nałazić, ja interweniować nie będę, bo po prostu mi nie wypada, jeszcze by jakiś kwas wyszedł z tego...i co? I kasy dalej ani widu ani słychu... A powiem szczerze, że nie jest to jakaś bardzo mała kwota-dla nas to teraz na prawdę dużo... TŻ powiedział, że przyjedzie w piątek i bez kasy nie wyjdzie. Będzie siedział aż mu zapłaci... ![]() Strasznie mnie złości coś takiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..ale ci zazdroszczę że to jeszcze przed Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poszłabym do szefa..to jedyne rozwiązanie. Jak będziecie sie z nim cackać to Wam tą kasę po nowym roku zapłaci. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Czy szef to taki gbur że nie da sie z nim normalnie gadać??
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Dziś zobaczę i już jutro będziemy mogły sobie o tym pogadać...nie umiem się doczekać
![]() Cytat:
Ja uważam, że nie wypada. Jestem między młotem a kowadłem w tej sytuacji po prostu. Szef nie jest gburem, raczej unika rozmów na niewygodne dla niego tematy, a temat wypłacenia komuś jakichś pieniędzy jest zdecydowanie niewygodny. Jest specyficzny bardzo... Wolałabym, żeby załatwili to między sobą. Ale wolałabym już też mieć tę kasę... Kurde, ciągle pod górkę... nawet jak TŻ udało się złapać fuchę, to nie da się kasy wyciągnać za to... Co najlepsze, mój szef wymyślił dla TŻ już nową fuchę...Powiedziałam mu, że od samego początku ma z szefem ustalić cenę itp, żeby się obyło bez takich akcji drugi raz!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsza kwestia to ustalić kwotę do rozliczenia przed wykonaniem usługi, ja np. bardzo nie lubię jak mi fachowiec mówi- dogadamy się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A prawo ma bo przecież naprawił, na kasę się umawiali więc o co komon. Ja na jego miejscu nie patyczkowałabym sie zbytnio..tym bardziej że jak mówisz między sobą sie dogadywali..więc TŻ nie musi go traktowac jak swojego szefa..a jak faceta dla którego wykonał usługę.
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szef po prostu zwerbował TŻ, jak kiedyś przyjechał po mnie do pracy i mu to zaproponował. TŻ mu powiedział, żeby pogadali o kasie, ale mój szef na to'Panie Maćku, pan się nie martwi, jakoś się rozliczymy'...jasne...jak oś ![]() ![]() Też nie cierpię gadki 'jakoś się dogadamy w kwestii pieniędzy'. Tak mi powiedział koleś w jednej knajpie, jak na wesele szukaliśmy... od razu zrezygnowałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak oczywiście jak skończy to ustalą, jak skończy to trzeba zapłacić ![]() Tak sie zastanawiam czy ta gra na zwłokę nie jest związana z negocjacją kwoty, ztn. on może uważa że zbyt wygórowana ? Teraz tak gdybam, ale ludzie są różni, może myślał, że wiesz na zasadzie znajomości zrobi za pół darmo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reasumując- szef przegina. Tż musi się dogadać, a zrobi to tylko wtedy jak zapomni że to szef swojej narzeczonej. W innym przypadku gośc będzie nadużywał swojej "władzy"
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i uważa, że cena jest zbyt wygórowana...wiadomo, że zleceniodawca zawsze chce zapłacić jak najmniej, a zleceniobiorca zarobic jak najwięcej...ale mówię Ci, w porównaniu z ceną rynkową, wycena TŻ jest bardzo atrakcyjna. Operując kwotami, w firmie, bądź u nieznajomej osoby, która robi coś takiego szef zapłaciłby ok 4 tyś, a mój TŻ wycenił mu to na 1800 zł... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na szczęście szef płaci wszystkie rachunki przed czasem . Za to go bardzo cenię bo to wielki komfort pracowac dla kogoś takiego ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-16 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Butter mam nadzieję że szef się ocknie i kasę wypłaci. To rzeczywiście suma która nieźle by Was podratowała przedświątecznie.
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ zdobędzie te pieniądze, choćby miał mu je wyszarpać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.