|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
a poza tym to chyba wiem co czujesz- stresik przedślubny cię dopadł bo jak sobie przypominam to moja szwagierka która wychodzi za mąż 2 tygodnie przed tobą też już chodzi jakaś taka niewesoła i mówi że się denerwuje i wszystko ją wkurza i wszystko jest nie tak. a najgorsze jest to że okres tego stresu przedślubnego u ciebie przypadł na zimową burą i ponurą porę- my letnie panny młode przynajmniej w słoneczku będziemy się stresowac. ale spoko- po to tu jesteśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Toska co d rajstop to ja bym wzięła te gładsze bo jednak masz gładką sukieneczkę więc takie mega wzorzyste mogłyby dziwnie spod sukni wystawac. a co do futerka to wzięłabym albo to całkiem futerkowe albo to uszyte z tego czegoś matowego tak jak twoja suknia ![]()
![]() |
#692 |
Konto usunięte
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego...
Napoje:Gazowane typu cola (lub podobne)60% - 50l [litr]Gazowane typu sprite (lub podobne)20% - 17 l [litr]Gazowane smakowe (np. pomarańczowe)20% - 17 l [litr]Soki pomarańczowe70% - 59 l [litr]Soki pozostałe (np.: jabłko, porzeczka)30% - 25 l [litr]Wody niegazowane60% - 50 l [litr]Wody gazowane40% - 34 l Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2009-12-16 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski
![]() Toska po pierwsze głowa do góry i szeroki uśmiech na twarz przybrać musisz bo jesteś pierwszą PM, która wychodzi za mąż w Naszym roku więc nie smutać się tu proszę ![]() Ja bym wybrała rajstopki, bo w pończochach może być Ci za zimno. ja też chcę zdjęcia Twoje zobaczyć z przymiarek ![]() ![]() Tancerka gratuluje 4 z egzaminu ![]() a mi się wczoraj @ po 3 tyg użerania się z nią- skończyła ![]() padnięta jestem strasznie, oby do piątku bo poniedziałek miałam przewalony i teraz cały tydzień taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Wtajemniczenie
|
Ojejej, moja trwala 4 dni, a i tak sie umordowalam. Wspolczucie
![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-16 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15897504]Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego...
Napoje:Gazowane typu cola (lub podobne)60% - 50l [litr]Gazowane typu sprite (lub podobne)20% - 17 l [litr]Gazowane smakowe (np. pomarańczowe)20% - 17 l [litr]Soki pomarańczowe70% - 59 l [litr]Soki pozostałe (np.: jabłko, porzeczka)30% - 25 l [litr]Wody niegazowane60% - 50 l [litr]Wody gazowane40% - 34 l[/QUOTE] ja niestety nie e pomogę bo ja napoje mam w cenie na sali i nie mam zielonego pojęcia ile się kupuje na osobę- u mnie będzie tyle ile goscie dadzą radę wypić i o to czy zabraknie czy nie niech się właścicielka martwi ![]()
#697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ten dopiero się natknęłam, ale na pewno na jakimś innym się już spotkałyśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to bolerko, które na zdjęciu jest gładkie, jest całe z futerka, a podczas przymiarki założyłam takie futrzane bolerko i wyglądałam kiepsko ![]() Cytat:
![]() A zdjęć z przymiarki jeszcze nikt nie widział, no ale macie ![]() Dodam, że halka będzie krótsza, tak że nie będzie wystawała spod sukni ![]() ![]() Proszę o szczere opinie, ale jednak łagodne ![]()
![]() |
#699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nad czym ty dziewczyno dzisiaj tak rozpaczałaś? że niby gruba jesteś? czy tylko tak mi się coś przewidziało? kobietko świetnie wyglądasz w swojej sukni i głowa do góry bo będziesz pięknie wyglądała!
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz za co? Za tragizowanie! Ja już sobie wyobrażałam niewiadomo co, a tutaj wszystko w jak najlepszym porządku jest! Głowa do góry, będziesz piękną Panną Młodą! Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2009-12-16 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Wtajemniczenie
|
Proszę nie bijcie dziewczyny
![]() Wybrałam te zdjęciam na których wyszłam najlepiej, ale nie jestem do końca zadowolona. No ale może uda się jeszcze co nieco zrobić przez te 59 dni ![]() ![]() A o rajstopach i bolerku nic nie mówicie ![]() Zobaczymy czy na niespełna 2 miesiące przed swoimi ślubami będziecie pewne siebie ![]() ![]()
#704 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do futerka to jak źle w nim wyglądasz to sprawa jest prosta nie bierz go- weź to z satyny podszyte polarkiem i luzik ![]() a rajstopki to już ci mówiłam że gładsze lepsze, a ja bym w ogóle gładkie wzięła bez wzorków ![]()
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Toska ślicznie Ci w tej sukni, i nie myśl że jesteś gruba bo jeszcze mnie nie widziałaś
![]() ![]() ![]() woda sodowa, moja @ trwa zwykle 4-5 dni, ale coś mi się popieprzyło w organiźmie jak przesuwałam tabletkami @ i tydzień miałam plamienia a 2tyg @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
kurdę spojrzałam na swój suwaczek i się przeraziłam bo mam 8 miesiecy i 5 dni- za tydzień będzie już 7 miesięcy i ileśtam dni
![]() ![]() ![]() ![]()
#708 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() toska moja kuzynka w styczniu na własnym slubie oprócz pończoch miała takie cienkie getry ala kalesonki heh bo w jej kościele było zimno, potem na sali zdjęła i nikt nie widział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to mówienie "mój narzeczony" stało się dla mnie za długie- już się nie mogę doczekać aż będę sobie mówić "mąż" ![]()
![]() |
#711 | |
Wtajemniczenie
|
iiiiiiiiiiha, na szczescie w czwartek 13.05 bede zaczynala nowe opakowanie anty, a slub 15.05, wiec obedzie sie bez przestawiania
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Wtajemniczenie
|
oj Tośka Tośka
![]() idę spać bo padam na buźkę, kurcze naczytałam się o tych stanikach bo chciałam sobie kupić jakiś jutro i zgłupiałam po prostu ![]() ![]() ![]() a ja lubię mówić mój Narzeczony, ale maż będzie jeszcze fajniej ![]()
#713 | ||||||
Zakorzenienie
|
Poszłam tylko na moje tańcowanie a tu tyle spraw nowych
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurde. dalaś mi do myslenia...zoaczę jaką będę miała suknie... ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15897504]Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego... Napoje:Gazowane typu cola (lub podobne)60% - 50l [litr]Gazowane typu sprite (lub podobne)20% - 17 l [litr]Gazowane smakowe (np. pomarańczowe)20% - 17 l [litr]Soki pomarańczowe70% - 59 l [litr]Soki pozostałe (np.: jabłko, porzeczka)30% - 25 l [litr]Wody niegazowane60% - 50 l [litr]Wody gazowane40% - 34 l[/QUOTE] Też nie pomogę bo mam w cenie ![]() Cytat:
![]() Rajstopy: raczej te drugie. bez wzorków, a że to 40den to na zimę powinny być ok. a teraz w takich smigam kolorowych i baaardzo nie marznę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do tej pory się mylę i do slubu pewnie tak będzie ![]() A ciekawe czy długo nam zajmie przyzwyczajenie się do nowego nazwiska ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak będą w lutym zapowiadali po -15 to może nawet kupię coś do dogrzania nereczek ![]() Dziewczyny co Wy w tym biuście widzicie ![]() Po pierwsze to mnie gorset sukni okrutnie ścisnął i biust prawie zniknął. A po drugie to zawsze nosiłam biustonosze push-up 75B, aż mnie oświecono ok. 1,5 roku temu i przeskoczyłam na rozmiar 65F, potem 65FF i G, i biust z rozsmarowanego po plecach zebrał się w sobie, ujędrnił i uniósł (widać na zdjęciu, że mam biust bardzo wysoko osadzony ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie chwaliłam się Wam chyba, że przy odbiorze obrączek u jubilera wystawiali nam karty stałego klienta i Pani zapytała o moje nazwisko po ślubie, żeby karta już była aktualna. Tż zaczął mówić, że jeszcze nie wiemy, a ja wypaliłam "T....." ![]() ![]() Podobnie w USC jak odbieraliśmy zaświadczenie do kościoła (to właściwie jest już akt ślubu chyba) to na pytanie o nazwisko po ślubie odpowiedziałam "T....." i już chyba nie da się odkręcić, więc czuję się już prawie, prawie Panią T. ![]()
![]() |
#715 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie szybko przyzwyczaje, bo juz teraz uzywam TZ-ta nazwisko, jak sie np. do fryzjera zapisuje, nie chce mi sie literowac mojego nazwiska kazdemu napotkanemu irlandczykowi.
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-16 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Adwokat diabła
|
dziewczynki, postanowiłam idę do fryziera! tylko gdzie?
Aaś i inne Warsawianki pomocy! ![]()
![]() |
#717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na Twoim miejscu uzylabym balsamu brazujacego. niby moze zostawiac smugi, ale jak sie dobry balsam dobrze i dokladnie naklada to nie ma zadnych smug ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() albo zostana u rodzicow dopoki nie kupimy naszego wiekszego mieszkanka ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15897504]Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego...l[/QUOTE] ja mam nieograniczona ilosc napojow w cenie, wiec na szczescie to zmartwienie mi odpada ![]() Toska nalezy ci sie ![]() bardzo ladnie, kobieco wygladasz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zapisalismy sie na kurs tanga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz zabieram sie za uzupelnianie mojego nowego kalendarzyka - oczywiscie na okladce jest grafika z... niespodzianka: kotem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Co do drugiego, to nie zastanawiałaś się nad opalaniem natryskowym? Słyszałam, że ładnie wygląda jeżeli jest odpowiednio wcześniej zrobiony. Ja muszę sprawdzić, czy u mnie zda egzamin, bo niestety o solarium muszę zapomnieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() marriel, gratuluje examów. Resztę tylko tak po łebkach przeczytałam ![]() A my dzisiaj kupiliśmy szampana na weselny toast ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-12-16 o 22:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do PC (heh skrót podobny do P&C), to uprzedzam że mają inną rozmiarówkę. Mój TŻ zawsze kupuje rozm. 39. Kiedyś pamiętam, że mierzył jakieś koszule, ale teraz jak znajdzie 39, to nawet nie mierzy, tylko od razu idzie do kasy, bo zawsze ten rozmiar na niego pasuje. A niedawno kupił koszulę PC (oczywiście 39) i okazało się, że jest na niego za mała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15897504]Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego... Napoje:Gazowane typu cola (lub podobne)60% - 50l [litr]Gazowane typu sprite (lub podobne)20% - 17 l [litr]Gazowane smakowe (np. pomarańczowe)20% - 17 l [litr]Soki pomarańczowe70% - 59 l [litr]Soki pozostałe (np.: jabłko, porzeczka)30% - 25 l [litr]Wody niegazowane60% - 50 l [litr]Wody gazowane40% - 34 l[/QUOTE] ![]() My do każdej butelki wódki dostajemy litrowy sok, więc mamy 150 litrów soków za darmo ![]() Cytat:
![]() ![]() Rajstopy te które pokazałaś akurat na ślub mi się nie za bardzo podobają. Ja też jestem za gładkimi do gładkiej sukni. Ja mam ograniczenia czasowe do chudnięcia do sukni, bo w kwietniu będę miała pobieraną miarę i potem jeszcze pod koniec maja potwierdzenie (i przymiarka prototypu) i tydzień później odbiór sukni (już z koronką i wszystkim) i suknia już będzie u mnie w domu, więc lepiej żeby mi przez ten ostatni miesiąc waga nie skakała, tak więc wszystko co chcę schudnąć, to muszę zrzucić teraz, najlepiej do tej pierwszej przymiarki w kwietniu. No i niby coś tam mi z tego big bena już zeszło, chociaż może to po prostu puste kiszki mniej miejsca teraz zajmują i mi się tak tylko wydaje, ale boczki jak były tak są i Pani w salonie sukien polecała mi taki gorset (nazywa się gorset, ale to jest tak naprawdę miękki baaardzo ściśliwy materiał) - to jest takie body, które kończy się w miejscu, w którym zaczyna się biustonosz i on tak ściska, że big ben i schabiki lepiej się w sukni prezentują, bo są takie zbite a nie rozlane. Ten gorset kosztuje ok. 80 zł Ja go sobie kupię właśnie gdzieś w kwietniu jak już będę wiedziała jaki rozmiar mi potrzebny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Ehh nie piszę tu za dużo ale jestem na bieżąco. Zakopałam się w mgr i piszę. Niby mieliśmy całą oddać ale ja tylko 2 rozdziały zaniosę. wolę mieć 2 a porządnie a 3 to się napisze później. I duzo osób włąśnie tak robi z mojej grupy więc w ogóle się nie przejmuję, ze całej nie oddam. Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15897504]Widzę, że dziś debatujecie o ilości alko, a myslałyście ile trzeba kupić napojów? Znalazłam jakis kalkulator i zobaczcie co mi wyszło na 80 osób, jakoś dużo chyba tego... Napoje:Gazowane typu cola (lub podobne)60% - 50l [litr]Gazowane typu sprite (lub podobne)20% - 17 l [litr]Gazowane smakowe (np. pomarańczowe)20% - 17 l [litr]Soki pomarańczowe70% - 59 l [litr]Soki pozostałe (np.: jabłko, porzeczka)30% - 25 l [litr]Wody niegazowane60% - 50 l [litr]Wody gazowane40% - 34 l[/QUOTE] Hmm ten przelicznik osobiście mi się nie podoba i nie sugerowałabym się nim. My liczymy 3 litry na osobę. I tutaj podali dużo napojów gazowanych a u nas nikt praktycznie nie pije. Będa kupione (cola, sprite) ale w małych ilościach-tylko żeby na każdym stoliku był. I większośc soków będzie jabłkowych i pół na pół pomarańczowe i porzeczkowe. No i woda-dużo osób uwielbia pić wodę z cytryną. Cytat:
![]() Cytat:
Ja jeszcze picollo musze kupić dla dzieci ![]() ![]() ![]() A opalanie natryskowe miałą moja siostra. I jak góra była ok to na rękach strasznie to wyglądało. I na zdjęciach brzydkow wyszło. Ale te zabiegi może faktycznie pomagają tak jak piszecie. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.