Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 08:55   #4021
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
(...)
A jak wg Was trwałość Midnight? To jedna z nielicznych wód meskich, jaką nie obdarowałam TŻa Zresztą on w ogóle stał się jakis wybredny - mówi mi np, ze ten zielony co mi dałaś ostatnio, to jakoś jest zupełnie nietrwały (chodziło o Crisp Forrest), bo ja go w pracy w ogóle nie czuję.... No zszokowana byłam, bo kiedys mu IB wystarczało i nie narzekał, a odkąd dostał kilka tych najdrozszych zapachów, to marudzi jak ma się popsikać jakąs wodą w niskiej cenie. Echhh, pokazać róznicę w jakości, to i facet ją dostrzeże
Mam 2 klientów regularnie ją zamawiających, ale w międzyczasie jeden z nich dał się namówić na Ironman i teraz tylko tę chce, a z drugim nie mam tak często kontaktu, więc o trwałość chyba nie dopytam Powinnam go za to zawiadomić, że ją wycofują z regularnej sprzedaży i teraz jest ostatnia szansa, by zrobić zapasy
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:00   #4022
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
dziewczyny, u was też tak śniegiem sypnęło
żeby tylko tak do świąt zostało
U mnie w Gdańsku zero śniegu, tym bardziej w mojej dzielnicy ,tylko troche zimno, ale i tak dobrze , przecież to zima
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:17   #4023
margo80
Zakorzenienie

wczoraj miałam II termin (E), jest już faktura.
dalej w brakach krem Anew na dzień z zestawu. któraś z Was pisała, że te kremy już przychodzą i wczoraj powiedziałam klientce, że będzie go miała przed Świętami.
poza tym brak zalotki - jaki powód, bo nie wiem, co mam klientce powiedzieć?
no i nie ma lusterek.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:18   #4024
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
U mnie w Gdańsku zero śniegu, tym bardziej w mojej dzielnicy ,tylko troche zimno, ale i tak dobrze , przecież to zima
ja jestem teraz u rodziców na złotej karczmie i tu biało ale złota to zawsze był ewenement na skalę gdańska
w pruszczu też tylko mroźno czekam na śnieg z utęsknieniem ... saneczki te sprawy

LadyBird6 nie wiesz czy dostawa II terminu jest dziś czy jutro??

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:21   #4025
nightsong
Rozeznanie

u mnie trochę śniegu leży, a drogowcy standardowo śpią, strasznie się jechało do pracy

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny i jak zamawiacie sobie torebke Heidi? byłam szczerze na nia nakręcona ale sama teraz już nie wiem...
Ja na razie się wstrzymuję. Gdyby torebka była taka, jak moje wyobrażenie o niej, to na pewno bym ją wzięła Ale skoro piszecie, że słaba jest, to trochę mi przeszło.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
własnie znalażłam ja na allegro - i faktycznie jedyna róznica między nimi jest taka, ze ta avonowa ma 4 zamki, a ta atmosphere ma 3 a tak to identyczne!! szok!!
ale tak - na all kosztuje 44,90zł + 14zł przesyłka = 58,90zł
a heidi ze słatym upustem wyniesie nieco ponad 60zł ...
i co przemawia za heidi - podbijam sobie zamówienie łatwy bezproblemowy zwrot, jakby jednak okazała się nieodpowiednia
wygrywa więc heidi ....
ja ją kupię napewno, bo mój TŻ ją już też wylukał i już mnie z nią widzi poza tym mam sobie jeszcze kupić czerwony zegarek z katalogu 03/2010 i będzie git
to bardzo proszę o dokładny opis, jak już ją będziesz miała

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15899485]na mojej fa z dzis
brak
pęseta
nadal nie ma lusterek-wzięłam więcej kosmetyczek po 4,9

[/QUOTE]

też mam zamiar sobie zamówić kosmetyczkę, bo nie mam ani jednej, a bardzo mi się podoba na III termin składam zamówienie na 50 zł, także cieszę się, że i za tę kwotę dostanę prezent

Wczoraj miałam trochę czasu i przejrzałam sobie kat. od 01 - 03. Zastanawiam się nad Ungaro Fever, ktoś może coś wie, jak pachną te perfumy? Fajnie, że w demo dają też zestaw akcesoriów, a nie tylko za zamówienie w katalogu, jak to zwykle bywało. Wypada chyba Avon za to pochwalić, bo tak zawsze negatywnie się pisze
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:25   #4026
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem teraz u rodziców na złotej karczmie i tu biało ale złota to zawsze był ewenement na skalę gdańska
w pruszczu też tylko mroźno czekam na śnieg z utęsknieniem ... saneczki te sprawy

LadyBird6 nie wiesz czy dostawa II terminu jest dziś czy jutro??
Dzisiaj, mój Pan paczkowy już potwierdził, wysłal do mnie smsika, będzie ok.12, prawie zawsze jest punktualny, dzisiaj będę też miała zestaw nowości, jutro nie wiem jeszcze co ,otrzyma coś z tego jedna z moich kk, mam jutro rano spotkanie. Szkoda, że tak daleko mieszkasz
A w Złotej Karczmie zawsze jest i zimniej i śnieżniej...

Edytowane przez LadyBird6
Czas edycji: 2009-12-17 o 09:26
Stary 2009-12-17, 09:28   #4027
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Dzisiaj, mój Pan paczkowy już potwierdził, wysłal do mnie smsika, będzie ok.12, prawie zawsze jest punktualny, dzisiaj będę też miała zestaw nowości, jutro nie wiem jeszcze co ,otrzyma coś z tego jedna z moich kk, mam jutro rano spotkanie. Szkoda, że tak daleko mieszkasz
A w Złotej Karczmie zawsze jest i zimniej i śnieżniej...
dzięki ... czyli dzisiaj .... moze bedzie później niż zwykle to zdążę do domu
fajnie mają te twoje kk

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:29   #4028
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ja jestem teraz u rodziców na złotej karczmie i tu biało ale złota to zawsze był ewenement na skalę gdańska w pruszczu też tylko mroźno czekam na śnieg z utęsknieniem ... saneczki te sprawy
Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
u mnie trochę śniegu leży, a drogowcy standardowo śpią, strasznie się jechało do pracy
a u mnie jest tyle śniegu i cały czas pada, oczywiście całe miasto sparaliżowane ale jest pięknie mój kot tylko siedzi na ciepłym od kaloryfera parapecie i ogląda przelatujące płatki śniegu, rano wyszedł na chwilkę na balkon żeby pobawić się śniegiem ale teraz nie chce nawet nosa wyciągnąć bo zimno trochę się rozmarzyłam, chyba w związku z tym kupię sobie coś na III termin

Lady Bird6 ale jesteś super liderką jak uwolnią regiony to się zapiszę do ciebie, przynajmniej będę miała powód żeby odwiedzić Trójmiasto

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-12-17 o 09:33
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:39   #4029
ewa_krk
Raczkowanie

Oj nie Avon to już przegina złozyłam zamówienie na 220zł w 3 terminie i co? ten zestaw za 24,9 z oferty III term nie ma, jakikolwiek prezent za złozenie zamówienia nie ma, kremy z anew miały być dla mamy pod choinke i nie ma - na noc jedynie jakiś alternatywny, lakier rave nie ma, lusterka tez nie ma. Wiedziałam ze to nie jest dobry pomysł zamawiać w 3 terminie

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:44   #4030
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Lady Bird6 ale jesteś super liderką jak uwolnią regiony to się zapiszę do ciebie, przynajmniej będę miała powód żeby odwiedzić Trójmiasto

No właśnie, wiecie coś o tym uwolnieniu kodów? Ja słyszałam, że we wrześniu miały być otwarte, a dzisiaj mamy grudzień i nic... ;/
I powiedzcie mi czy jeśli zostanę liderką to jeszcze przed musze mieć 5 KK na start? Czy mogę np. zamówić sobie te wszystkie okazje które mi przysługują i w trakcie sobie KK poszukać?

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Oj nie Avon to już przegina złozyłam zamówienie na 220zł w 3 terminie i co? ten zestaw za 24,9 z oferty III term nie ma, jakikolwiek prezent za złozenie zamówienia nie ma, kremy z anew miały być dla mamy pod choinke i nie ma - na noc jedynie jakiś alternatywny, lakier rave nie ma, lusterka tez nie ma. Wiedziałam ze to nie jest dobry pomysł zamawiać w 3 terminie
chodzi o ten zestaw świąteczny: tusz, błyszczyk, pur blanca? nie ma go? ;/
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 09:48   #4031
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
chodzi o ten zestaw świąteczny: tusz, błyszczyk, pur blanca? nie ma go? ;/
No własnie i nie wiem co jest grane bez jaj ze w 1 dzień sie skończyły a na dole nie jest rozbity i zła jestem... próbuje sie własnie dzodzwonić...

I sama sie wkopałam kurcze wysłałam zamówienie o 23:57 3 min do 3 terminu. poprosiłam o anulowanie zobaczymy czy sie uda

Przepraszam

Edytowane przez ewa_krk
Czas edycji: 2009-12-17 o 10:06
Stary 2009-12-17, 09:59   #4032
drotek
Raczkowanie

GG do drotek

Cytat:
Napisane przez drotek Pokaż wiadomość
Drogie Konsultantki mam awarie znaczy zamówiłam zestawy męskie pod choinkę i... no własnie nie dostanę ich z braku magazynowego. Konsultantką jestem od nie dawna a z męskich znam tylko ful speed:i koleżanka poleciła mi blue rush-którego nie dostanę i muszę robić szybkie zamówienie. Czy mogłybyście mi polecić jakieś męskie zapachy??damskie tez mogą byc:) sprawa dość pilna bo święta tuz tuż Pozdrawiambędę wdzięczna za pomoc a o to mi jeszcze brakuje-tak wyczytałam z faktury-przy cenie mam 0 zł
wczoraj to miałam dzień pełen niespodzianek nie dośc że paczki - jednąprzez firmę kurierską dostałam do godziny 12 to jeszcze oprócz kremu Anew +45 wszystko dostałammim ze na podglądzie sporo rzeczy mi brakowało:

i mam pytanie czy jeśli klientka zamówiła za 60 zł o i "ma " wyciętą(szok) diamentowa kartę to może kupować na nią ile chce czy tylko jeden produkt ??
drotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:03   #4033
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie i nie wiem co jest grane bez jaj ze w 1 dzień sie skończyły a na dole nie jest rozbity i zła jestem... próbuje sie własnie dzodzwonić...
no to ładnie nas załatwili, co prawda jest napisane, że do wyczerpania zapasów, ale chyba trochę przesadzili

Cytat:
Napisane przez drotek Pokaż wiadomość
i mam pytanie czy jeśli klientka zamówiła za 60 zł o i "ma " wyciętą(szok) diamentowa kartę to może kupować na nią ile chce czy tylko jeden produkt ??
może zamówić po 1 sztuce każdego produktu objętego promocją
Stary 2009-12-17, 10:03   #4034
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, jest mi naprawdę bardzo miło.
Zapraszam do Gdańska, jest pięknie, w mojej dzielnicy mam blisko do morza, ale i wszędzie, z każdego miejsca w Trójmieście jest blisko do morza.
Będzie mi, jak tylko będzie taka możliwosć, bardzo mile widzieć Ciebie w moim zespole. Jako liderka jestem chyba normalna, robię to , co powinna każda z nas robić.
A jezeli chodzi o zestawy nowosci, to dlaczego nie mam podzielić sie z jakąś fajną osobą , przecież w takim zestawie jest kilka kosmetyków, które naprawdę chętnie zawsze oddaję , tym bardziej czasem dublują się ,dla przykładu ostatnie dwa zestawy , miałam podwójne zmywacze do paznokci w flamastrze ,a takze tusze z Anew z tą cienką biała końcówka.
Stary 2009-12-17, 10:06   #4035
zabcia87stw
Raczkowanie

Mnie kompletenie zasypało!! I sypie cały czas, dobrze, że tylko na zakupy muszę iśc, bo na dłużej by mnie nikt dzisiaj nie wygonił. Szkoda tylko, że kaloryfery tak słabiutko grzeją, bo sama wyłożyłabym się na jakimś piecu
A wczoraj przyjechała siostra z Krakowa (jedyna w rodzinie, która nie jest konsultantką), no i już mi paczkę ogołociła... Przede wszystkim na czarną kosmetyczkę się rzuciła oj chyba więcej tych lusterek widmo będę musiała zamówić
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:08   #4036
aqqA
Rozeznanie

Czy ja rozumiem, że po 'uwolnieniu kodów' mogłabym sie przepisac do innej liderki, bez zrywania umowy i podpisywania kolejnej? Czy tak się nie da? Jeśli się tak da to LadyBird6 możesz liczyć na kolejną chętną do Twojego zespołu Mimo, że ze Szczecina.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:10   #4037
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
no to ładnie nas załatwili, co prawda jest napisane, że do wyczerpania zapasów, ale chyba trochę przesadzili
Andziat to mój błąd te zestawy sie nie skończyły bo dzwonilam i złozyłam zamówienie 3 minuty przed północą i wskoczylo mi na II termin. Mam nadzieje tylko ze uda sie anulować to zamowienie mam czekać do 16 zobaczymy jak to bd

Edytowane przez ewa_krk
Czas edycji: 2009-12-17 o 10:12
Stary 2009-12-17, 10:12   #4038
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, wiecie coś o tym uwolnieniu kodów? Ja słyszałam, że we wrześniu miały być otwarte, a dzisiaj mamy grudzień i nic... ;/
I powiedzcie mi czy jeśli zostanę liderką to jeszcze przed musze mieć 5 KK na start? Czy mogę np. zamówić sobie te wszystkie okazje które mi przysługują i w trakcie sobie KK poszukać?Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 --------
Tak, na start musisz mieć 5 kk , i co katalog dawać po jednej kk, taka jest praktyka ,a powinno dawać, mianować po 2 kk.
Jak złożysz zamówienie z pięcioma kk i zespól Twój ma łącznie z Tobą sprzedaż 2 tyś zł, to wówczas od razu, mając nowy układ strony personalnej mozesz zamówić zestaw nowości.
A dwa razy do roku przysługuje Ci i mozesz zamówić minidispleje zapachowe z kolorówki i jeszcze jakiś, ja zamawiam tylko zapachy.
No i na mianowania mozesz zamówić wsześniej takie zestawy , warte 3 zł ,a po mianowaniu firma Ci ten koszt 3 zł za mianowanie oddaje
Stary 2009-12-17, 10:14   #4039
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Szoook, przegieli, taka dobra oferta i juz jej nie ma?? Może się jeszcze pojawi???

U mnie Zimaaa na całego, mróz -15 i bielutko...
Stary 2009-12-17, 10:14   #4040
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Czy ja rozumiem, że po 'uwolnieniu kodów' mogłabym sie przepisac do innej liderki, bez zrywania umowy i podpisywania kolejnej? Czy tak się nie da? Jeśli się tak da to LadyBird6 możesz liczyć na kolejną chętną do Twojego zespołu Mimo, że ze Szczecina.
Jejkuuuu, jestem naprawdę, szalenie mile zaskoczona.
Naprawdę , nie wiem co mam pisac.
Będzie mi naprawdę miło widzieć Ciebie w moim zespole.
Zapraszam.
Sądzę i mam nadzieję, że podołam obowiązkom.
Dzięki
Stary 2009-12-17, 10:18   #4041
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Andziat to mój błąd te zestawy sie nie skończyły bo dzwonilam i złozyłam zamówienie 3 minuty przed północą i wskoczylo mi na II termin. Mam nadzieje tylko ze uda sie anulować to zamowienie mam czekać do 16 zobaczymy jak to bd
acha... a juz mnie wystraszyłaś... To pewnie wszystko będzie ok.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie! jestem konsultantką od 2 lat ale na tym forum jestem zupełnie nowa czytam Wasze wspomnienia dot. wycofanych kosmetyków i też się bardzo wkurzyłam gdy wycofali niedawno tusz up lifting! jestem bardzo wybredna co do tuszów a ten jest genialny! miałam nawet nadzieję, że tylko zmienią mu opakowanie albo zastąpią podobnym bo tak często robią ale nic na to nie wskazuje zrobiłam co prawda zapasy ale przecież kiedyś się skończą... moje klientki natomiast nie mogą przeżyć że wycofali wodę toaletową surrender i płyn do kąpieli jakiś czekoladowy. Jak są dobre rzeczy to wycofują i badziewia zostawiają
Faktycznie szkoda tego tuszu, był dobry, lubiłam go ja i moje klientki.
Na szczęście w netto 02 będzie mozna zrobic jego zapasy, kupię pewnie z 10 dla klientek, cena po 9,90.
Stary 2009-12-17, 10:19   #4042
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Mnie kompletenie zasypało!! I sypie cały czas, dobrze, że tylko na zakupy muszę iśc, bo na dłużej by mnie nikt dzisiaj nie wygonił. Szkoda tylko, że kaloryfery tak słabiutko grzeją, bo sama wyłożyłabym się na jakimś piecu
no właśnie u mnie też słabo grzeją

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
avon kiedyś wpadł na taki pomysł, żeby uwolnić regiony czy kody i każda konsultantka mogłaby sobie wtedy wybrać liderkę bez zrywania umowy, wtedy pewnie by się nami zainteresowały te, które się nie interesują, podawali już kilka terminów ale niestety nie doszło to do skutku i dalej nie wiadomo co będzie

Cytat:
o jej, to dobrze
Stary 2009-12-17, 10:21   #4043
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
acha... a juz mnie wystraszyłaś... To pewnie wszystko będzie ok.
No własnie wiem temu bardzo was przepraszam ze tak strasze byłam pewna ze było po północy jak składałam zamówienie a tu te 3 minuty zła jestem jak widac za bardzo mi sie spieszyło i teraz mam ehh

Stary 2009-12-17, 10:21   #4044
Hosenka*
Zakorzenienie

Pomalowałam wczoraj paznokcie lakierem Wicked.

Komentarz:

- lakier jest bardzo ciemny, „baza” jest czarna (albo niemal czarna), ale mnóstwo bordowo-czerwonych drobinek (nie brokatu!) sprawia, że z daleka widać bordowy połysk, bez drobinkowy (lakier wygląda jakby nie miał żadnych drobinek, jakby był kremowy), a drobinki widać tylko z bardzo bliska.

Drobinki są bordowo-czerwone, ale w zależności od światła potrafią być bardziej różowe, a w jeszcze innym świetle – wpadają w fiolet. Przeważa jednak kolor czerwono-bordowy.

- jakościowo jest zdecydowanie lepszy niż poprzednia seria: szybko schnie (lakiery w poprzedniej serii schły bardzo długo i długo były miękkie – przynajmniej na moich paznokciach), nie tworzą się pęcherzyki powietrza i wystarczy jedna warstwa dla kryjącego, głębokiego, bezsmugowego efektu. Drugą warstwę nałożyłam z przyzwyczajenia, ale nie zmieniła efektu na paznokciach, no, może połysk jest ciut wyraźniejszy.

Zrobiłam zdjęcia, wrzucę popołudniu/wieczorem.

Do sprawdzenia pozostaje kwestia trwałości.

Mam nadzieję, że te zalety nie są specyfiką tylko tego koloru, a wszystkie są lepsze. Bardzo by mnie to jako maniaczki lakierowej (obecnie mam 42 ) cieszyło.

Następnym razem wypróbuję Midnight Plum.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:23   #4045
83evelinka
Zadomowienie

Hosenka dzięki za komentarz i opinię!
Stary 2009-12-17, 10:26   #4046
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pomalowałam wczoraj paznokcie lakierem Wicked.

Komentarz:

Mam nadzieję, że te zalety nie są specyfiką tylko tego koloru, a wszystkie są lepsze. Bardzo by mnie to jako maniaczki lakierowej (obecnie mam 42 ) cieszyło.

Następnym razem wypróbuję Midnight Plum.
a to już myślałam, że tylko ja tak mam, że kupuje każdy kolor, który wpadnie mi w oko a ty masz 42 to więcej niż ja, więc jeszcze nie jest ze mną tak źle Midnight Plum jest boski, głęboka czerń z poświatą bardzo ciemnej śliwki, cudny, mama go ode mnie pożyczyła i nie chce oddać
Stary 2009-12-17, 10:26   #4047
avOniasta
Raczkowanie

andziat , najbardziej mi się podobało zdanie 'trochę się rozmarzyłam, chyba w związku z tym kupię sobie coś na III termin ' haha , maniaki AVONOWE

dziewczyny jak zwykle znaleźć nie mogę.. gdzie na stronie AVONu jest zapisany ich adres i konto bankowe? muszę się przedzierać przez ten śnieg na pocztę , żeby zapłacić za kosmetyki. Mam tylklo fakturę elektroniczną, dlatego będę musiała wypisywać ręcznie
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 10:27   #4048
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, na start musisz mieć 5 kk , i co katalog dawać po jednej kk, taka jest praktyka ,a powinno dawać, mianować po 2 kk.
Jak złożysz zamówienie z pięcioma kk i zespól Twój ma łącznie z Tobą sprzedaż 2 tyś zł, to wówczas od razu, mając nowy układ strony personalnej mozesz zamówić zestaw nowości.
A dwa razy do roku przysługuje Ci i mozesz zamówić minidispleje zapachowe z kolorówki i jeszcze jakiś, ja zamawiam tylko zapachy.
No i na mianowania mozesz zamówić wsześniej takie zestawy , warte 3 zł ,a po mianowaniu firma Ci ten koszt 3 zł za mianowanie oddaje

Ehh ciężka praca, to chyba jednak nie dla mnie, przynajmniej dopóki kodów nie uwolnią..
Stary 2009-12-17, 10:31   #4049
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:

avon kiedyś wpadł na taki pomysł, żeby uwolnić regiony czy kody i każda konsultantka mogłaby sobie wtedy wybrać liderkę bez zrywania umowy, wtedy pewnie by się nami zainteresowały te, które się nie interesują, podawali już kilka terminów ale niestety nie doszło to do skutku i dalej nie wiadomo co będzie
Tomek Muras już prawie realizował swoje zamiary w tym kierunku, niestety, nie zdążył
O uwolnieniu kodów mówi sie już od ponad roku i na pewno nie nastapi to ani w kat. 01 ani też w k.02
W Rumunii kody są uwolnione i nasza ,,góra,, też uważa, że powinno to nastąpić w najbliższym czasie.
Tylko kiedy ten najbliższy czas nastąpi , oto jest pytanie

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Ehh ciężka praca, to chyba jednak nie dla mnie, przynajmniej dopóki kodów nie uwolnią..
Czy ciężka?
Chyba nie , ale za to na pewno ciekawa.
Teraz w tzw 5 Q jest jak już wspomniałam trochę cieżko, za mało czasu, tym bardziej , ze wiekszosc z nas pracuje zawodowo , no i święta
Stary 2009-12-17, 10:37   #4050
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ciężka?
Chyba nie , ale za to na pewno ciekawa.
Teraz w tzw 5 Q jest jak już wspomniałam trochę cieżko, za mało czasu, tym bardziej , ze wiekszosc z nas pracuje zawodowo , no i święta
Obcowanie z ludżmi, nowe wyzwania to na pewno przyjemna sprawa, ale jak dla mnie 5 KK na start to chyba rzecz niemożliwa, a co dopiero potem, co katalog 1 nowa KK...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości