|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Powinnam go za to zawiadomić, że ją wycofują z regularnej sprzedaży i teraz jest ostatnia szansa, by zrobić zapasy
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj miałam II termin (E), jest już faktura.
dalej w brakach krem Anew na dzień z zestawu. któraś z Was pisała, że te kremy już przychodzą i wczoraj powiedziałam klientce, że będzie go miała przed Świętami. poza tym brak zalotki - jaki powód, bo nie wiem, co mam klientce powiedzieć? no i nie ma lusterek. |
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pruszczu też tylko mroźno czekam na śnieg z utęsknieniem ... saneczki te sprawy ![]() LadyBird6 nie wiesz czy dostawa II terminu jest dziś czy jutro??
|
|
#4025 | ||
|
Rozeznanie
|
u mnie trochę śniegu leży, a drogowcy standardowo śpią, strasznie się jechało do pracy
![]() Cytat:
Ale skoro piszecie, że słaba jest, to trochę mi przeszło.Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15899485]na mojej fa z dzis brak pęseta nadal nie ma lusterek-wzięłam więcej kosmetyczek po 4,9 ![]() też mam zamiar sobie zamówić kosmetyczkę, bo nie mam ani jednej, a bardzo mi się podoba na III termin składam zamówienie na 50 zł, także cieszę się, że i za tę kwotę dostanę prezent ![]() Wczoraj miałam trochę czasu i przejrzałam sobie kat. od 01 - 03. Zastanawiam się nad Ungaro Fever, ktoś może coś wie, jak pachną te perfumy? Fajnie, że w demo dają też zestaw akcesoriów, a nie tylko za zamówienie w katalogu, jak to zwykle bywało. Wypada chyba Avon za to pochwalić, bo tak zawsze negatywnie się pisze |
||
|
|
|
#4026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w Złotej Karczmie zawsze jest i zimniej i śnieżniej... Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-12-17 o 09:26 |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie mają te twoje kk
|
|
#4028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój kot tylko siedzi na ciepłym od kaloryfera parapecie i ogląda przelatujące płatki śniegu, rano wyszedł na chwilkę na balkon żeby pobawić się śniegiem ale teraz nie chce nawet nosa wyciągnąć bo zimno trochę się rozmarzyłam, chyba w związku z tym kupię sobie coś na III termin ![]() Lady Bird6 ale jesteś super liderką jak uwolnią regiony to się zapiszę do ciebie, przynajmniej będę miała powód żeby odwiedzić Trójmiasto
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-17 o 09:33 |
|||
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie Avon to już przegina złozyłam zamówienie na 220zł w 3 terminie i co? ten zestaw za 24,9 z oferty III term nie ma, jakikolwiek prezent za złozenie zamówienia nie ma, kremy z anew miały być dla mamy pod choinke i nie ma - na noc jedynie jakiś alternatywny, lakier rave nie ma, lusterka tez nie ma. Wiedziałam ze to nie jest dobry pomysł zamawiać w 3 terminie
![]() ![]()
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie, wiecie coś o tym uwolnieniu kodów? Ja słyszałam, że we wrześniu miały być otwarte, a dzisiaj mamy grudzień i nic... ;/ I powiedzcie mi czy jeśli zostanę liderką to jeszcze przed musze mieć 5 KK na start? Czy mogę np. zamówić sobie te wszystkie okazje które mi przysługują i w trakcie sobie KK poszukać? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I sama sie wkopałam kurcze wysłałam zamówienie o 23:57 3 min do 3 terminu. poprosiłam o anulowanie zobaczymy czy sie uda![]() Przepraszam
Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-12-17 o 10:06 |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mim ze na podglądzie sporo rzeczy mi brakowało![]() ![]() :i mam pytanie czy jeśli klientka zamówiła za 60 zł o i "ma " wyciętą(szok) diamentowa kartę to może kupować na nią ile chce czy tylko jeden produkt ?? |
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zamówić po 1 sztuce każdego produktu objętego promocją |
|
|
|
|
#4034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapraszam do Gdańska, jest pięknie, w mojej dzielnicy mam blisko do morza, ale i wszędzie, z każdego miejsca w Trójmieście jest blisko do morza. Będzie mi, jak tylko będzie taka możliwosć, bardzo mile widzieć Ciebie w moim zespole. Jako liderka jestem chyba normalna, robię to , co powinna każda z nas robić. A jezeli chodzi o zestawy nowosci, to dlaczego nie mam podzielić sie z jakąś fajną osobą , przecież w takim zestawie jest kilka kosmetyków, które naprawdę chętnie zawsze oddaję , tym bardziej czasem dublują się ,dla przykładu ostatnie dwa zestawy , miałam podwójne zmywacze do paznokci w flamastrze ,a takze tusze z Anew z tą cienką biała końcówka. |
|
|
|
|
#4035 |
|
Raczkowanie
|
Mnie kompletenie zasypało!! I sypie cały czas, dobrze, że tylko na zakupy muszę iśc, bo na dłużej by mnie nikt dzisiaj nie wygonił. Szkoda tylko, że kaloryfery tak słabiutko grzeją, bo sama wyłożyłabym się na jakimś piecu
![]() A wczoraj przyjechała siostra z Krakowa (jedyna w rodzinie, która nie jest konsultantką), no i już mi paczkę ogołociła... Przede wszystkim na czarną kosmetyczkę się rzuciła oj chyba więcej tych lusterek widmo będę musiała zamówić
|
|
|
|
#4036 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja rozumiem, że po 'uwolnieniu kodów' mogłabym sie przepisac do innej liderki, bez zrywania umowy i podpisywania kolejnej? Czy tak się nie da? Jeśli się tak da to LadyBird6 możesz liczyć na kolejną chętną do Twojego zespołu
Mimo, że ze Szczecina.
|
|
|
|
#4037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-12-17 o 10:12 |
|
|
|
|
#4038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak złożysz zamówienie z pięcioma kk i zespól Twój ma łącznie z Tobą sprzedaż 2 tyś zł, to wówczas od razu, mając nowy układ strony personalnej mozesz zamówić zestaw nowości. A dwa razy do roku przysługuje Ci i mozesz zamówić minidispleje zapachowe z kolorówki i jeszcze jakiś, ja zamawiam tylko zapachy. No i na mianowania mozesz zamówić wsześniej takie zestawy , warte 3 zł ,a po mianowaniu firma Ci ten koszt 3 zł za mianowanie oddaje |
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, przegieli , taka dobra oferta i juz jej nie ma?? Może się jeszcze pojawi???U mnie Zimaaa na całego , mróz -15 i bielutko...
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naprawdę , nie wiem co mam pisac. Będzie mi naprawdę miło widzieć Ciebie w moim zespole. Zapraszam. Sądzę i mam nadzieję, że podołam obowiązkom. Dzięki |
|
|
|
|
#4041 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Na szczęście w netto 02 będzie mozna zrobic jego zapasy, kupię pewnie z 10 dla klientek, cena po 9,90
|
|
|
#4042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
No własnie wiem temu bardzo was przepraszam ze tak strasze
byłam pewna ze było po północy jak składałam zamówienie a tu te 3 minuty zła jestem jak widac za bardzo mi sie spieszyło i teraz mam ehh |
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowałam wczoraj paznokcie lakierem Wicked.
Komentarz: ![]() - lakier jest bardzo ciemny, „baza” jest czarna (albo niemal czarna), ale mnóstwo bordowo-czerwonych drobinek (nie brokatu!) sprawia, że z daleka widać bordowy połysk, bez drobinkowy (lakier wygląda jakby nie miał żadnych drobinek, jakby był kremowy), a drobinki widać tylko z bardzo bliska. Drobinki są bordowo-czerwone, ale w zależności od światła potrafią być bardziej różowe, a w jeszcze innym świetle – wpadają w fiolet. Przeważa jednak kolor czerwono-bordowy. - jakościowo jest zdecydowanie lepszy niż poprzednia seria: szybko schnie (lakiery w poprzedniej serii schły bardzo długo i długo były miękkie – przynajmniej na moich paznokciach), nie tworzą się pęcherzyki powietrza i wystarczy jedna warstwa dla kryjącego, głębokiego, bezsmugowego efektu. Drugą warstwę nałożyłam z przyzwyczajenia, ale nie zmieniła efektu na paznokciach, no, może połysk jest ciut wyraźniejszy. Zrobiłam zdjęcia, wrzucę popołudniu/wieczorem. Do sprawdzenia pozostaje kwestia trwałości. Mam nadzieję, że te zalety nie są specyfiką tylko tego koloru, a wszystkie są lepsze. Bardzo by mnie to jako maniaczki lakierowej (obecnie mam 42 ) cieszyło.Następnym razem wypróbuję Midnight Plum.
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
Hosenka dzięki za komentarz i opinię!
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty masz 42 to więcej niż ja, więc jeszcze nie jest ze mną tak źle Midnight Plum jest boski, głęboka czerń z poświatą bardzo ciemnej śliwki, cudny, mama go ode mnie pożyczyła i nie chce oddać
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
andziat , najbardziej mi się podobało zdanie 'trochę się rozmarzyłam, chyba w związku z tym kupię sobie coś na III termin
' haha , maniaki AVONOWE ![]() dziewczyny jak zwykle znaleźć nie mogę.. gdzie na stronie AVONu jest zapisany ich adres i konto bankowe? muszę się przedzierać przez ten śnieg na pocztę , żeby zapłacić za kosmetyki. Mam tylklo fakturę elektroniczną, dlatego będę musiała wypisywać ręcznie ![]()
|
|
|
|
#4048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh ciężka praca, to chyba jednak nie dla mnie, przynajmniej dopóki kodów nie uwolnią..
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O uwolnieniu kodów mówi sie już od ponad roku i na pewno nie nastapi to ani w kat. 01 ani też w k.02 W Rumunii kody są uwolnione i nasza ,,góra,, też uważa, że powinno to nastąpić w najbliższym czasie. Tylko kiedy ten najbliższy czas nastąpi , oto jest pytanie ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Chyba nie , ale za to na pewno ciekawa. Teraz w tzw 5 Q jest jak już wspomniałam trochę cieżko, za mało czasu, tym bardziej , ze wiekszosc z nas pracuje zawodowo
|
||
|
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Zresztą on w ogóle stał się jakis wybredny - mówi mi np, ze ten zielony co mi dałaś ostatnio, to jakoś jest zupełnie nietrwały (chodziło o Crisp Forrest), bo ja go w pracy w ogóle nie czuję.... No zszokowana byłam, bo kiedys mu IB wystarczało i nie narzekał, a odkąd dostał kilka tych najdrozszych zapachów, to marudzi jak ma się popsikać jakąs wodą w niskiej cenie. Echhh, pokazać róznicę w jakości, to i facet ją dostrzeże
Powinnam go za to zawiadomić, że ją wycofują z regularnej sprzedaży i teraz jest ostatnia szansa, by zrobić zapasy

czekam na śnieg z utęsknieniem ... saneczki te sprawy 

jak uwolnią regiony to się zapiszę do ciebie, przynajmniej będę miała powód żeby odwiedzić Trójmiasto 

, przegieli
, taka dobra oferta i juz jej nie ma?? Może się jeszcze pojawi???