|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
zazdroszczę Dori, mimo że nie robię sama wigilii, tylko jadę na gotowca, chciałabym też mieć wolne. U siebie nawet rezygnuję z jakichś większych porządków, bo nie mam czasu. Codziennie po południu coś mam ostatnio i potem wracam zmęczona, że tylko iść spać.
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym chce odsapnąć, kupić prezenty nawet te minimalistyczne ale w spokoju, bez tłumu
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, miałam się was zapytać. Dziewczyny, macie problem z wrastaniem włosków po depilacji?
Na nogach jakoś nie mam problemu ale ostatnio na linii bikini mam masakrę po prostu, niby się pilinguję, mam jakiś krem przeciw wrastaniu po depilacji ale wszystko to nic nie daje
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa razy mi wrósł to sama przeprowadziłam operację igłą lekarską |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od powrotu do depilatora codziennie masuję ciało taką szortstką rękawicą, raz w tygodniu robię peeling kawowy i używam 2 razy w tygodniu xerial 30. i to pomaga.
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wrastały na nogach..porzuciłam depilator i problemu nie ma.
Na bikini nigdy tego problemu nie miałam ![]() Chyba jednak mnie rozłoży..dreszcze mam, mięśnie mnie bolą ![]() Nie podoba mi sie to
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraźcie sobie, że już dziś wprowadzamy kanapy do pokoju, czekamy na meble...zamówiliśmy też dziś telewizję-zdecydowaliśmy się na 'n'. Mnie depilowanie w ogóle nie dotyczy. Dla mnie to zbyt bolesne. Nogi tylko golę. Mam zbyt małą wytrzymałość na ból
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Super.łyknij wódeczki..oby pomogło. Ja łyknę aspirynę jak wczoraj. Szkoda mi że do koleżanki nie pojadę
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi też szkoda, że nie pojedziesz do koleżanki-bo nie dostanę przepisu na ciasteczka ![]() Lecę, miłego wieczoru paaaaa
|
|
|
|
|
#3461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgodzę się, że fajnie się człówiek czuje w nowym ciuchu. Tylko że ja takowego nie będę miała w najbliższym czasie, więc nie wystąpię w niczym nadzwyczajnym. Zapewne skończy się na sukience - mam tylko jedną z długim rękawem, już w niej byłam na ostatniej wigilii ![]() Z tym wychodzeniem do knajp to dla mnie jest trochę za dużo. Może dlatego, że nie wszystkich znajomych akceptuję bez zastrzeżeń? Nic nie wiem o takiej tradycji.Cytat:
Dobra argumentacja.Jesteś niezłą terrorystką, żeby tak wszystkich pilnować z tymi majtami Dorinko, jak spędzacie czas razem, gdy nie idziecie do knajp? Cytat:
Cytat:
Ja jakoś nie pamiętam o peelingach (robię, jak sobie przypomnę - raz na kilka tygodni ). Codziennie staram się używać balsamu, bo skóra mi się szybko przesusza. Ja właśnie zawsze tak mam - kupowałam sobie balsamy antycellulitowe, początkowo stosowałam regularnie, potem zapominałam lub mi się nie chciało. I ciężko było stwierdzić, czy coś działa ![]() Do kosmetyczki też nie chodzę. Może powinnam jednak zacząć? Byłam w moim życiu dwa razy w takim przybytku - przed ślubem ![]() Idę wyprasować koszulę mojemu mężulowi (umył dziś ostatnie okno, wyprał firanki i zawiesił z powrotem, więc należy mu się coś od życia )
Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2009-12-17 o 20:28 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk, Twój mąż to prawdziwy skarb...mój TŻ chyba nigdy nie umył okna...chociaż firanki zawsze wiesza, bo nie potrzebuje drabiny, więc jest wykorzystywany do tego
![]() Mój TŻ właśnie kładzie listwy przypodłogowe ja w nagrodę zrobiłam mu pyszny obiad.Byliśmy dziś z psem u weterynarza. Trafiliśmy w naszej lecznicy na nową lekarkę-niezbyt sympatyczna, jedyna lekarka w tej lecznicy, która mi nie przypadła do gustu-mam nadzieję, że za często jej nie będzie. Mój psiak był autentycznie niespokojny przez nią...taka jakaś była poddenerwowana cały czas, a psu, szczególnie małemu się to udziela. Wił się i piszczał. Bał się nawet obcinania pazurków. Nie mówiąc o tym, że zachowywała się, jakby podważała wszystko, co do tej pory powiedziała dwójka lekarzy (z tej samej lecznicy), która opiekuje się Bonem. A to lekarze, którym ufam bezgranicznie, bo opiekowali się moim Gordonkiem przez 3 lata jego choroby i tylko dzięki nim żył tak długo i miał się dobrze. W ogóle, mój psiak ma 12 tygodni, a waży 10 kilo...matko święta-co będzie dalej
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się na psach, nawet nie wiedziałam, że szczeniakom bardziej udziela się zdenerwowanie ludzi niż dojrzałym psiakom ![]() 10 kg to już konkret Jestem jednak spokojna, że go nie utuczysz ![]() TŻ ma jutro rozmowę kwalifikacyjną typu assessment centre, czyli więcej osób jednocześnie, które odgrywają różne scenki, mają zadania do rozwiązania, czasem zespołowo. TŻ nigdy nie był na takiej rozmowie, boimy się obydwoje Ja bym się nie nadawała do czegoś takiego, stres by mnie zeżarł totalnie. T. też się będzie denerwował, ale miał różne szkolenia, gdzie też musiał takie rzeczy robić, więc może nie będzie tak źle. W koncu pracę już ma, więc może uda mu się podejść do tego na luzie.Idę się kąpać. Dobranoc! |
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do psiaka, to faktycznie był zdenerwowany. A teraz jak leżał mi na kolanach i dotknęłam go w szczepione miejsce, to piszczał z bólu...to mi się nie zdarzało wcześniej przy szczepionkach, ani jego, ani innych psiaków. Martwię się Już powiedziałam TŻ, że jak będzie ta babka następnym razem, to nie pójdę do niej...nie chcę, żeby się zajmowała moim psem.Na pewno go nie utuczę. On nie jest grubaskiem, jest już po prostu duży. Wybraliśmy największego szczeniaka z miotu, bo chcieliśmy, żeby był duży i silny Rośnie jak na drożdżach ![]() A teraz będzie już mógł wychodzić na zewnątrz, na spacery, więc będzie biegał i wyrabiał sobie mięśnie ![]() Mój TŻ też ostatnio był na takiej rozmowie. Nawet się nie stresował, ale mówił, że było dziwnie, z opowieści wynika, że same trepy z nim tam były... I mówił, że po krótkim czasie zrobiła się luźna atmosfera, jak już wszyscy się obyli z sytuacją...Twój TŻ na pewno sobie poradzi, tym bardziej, że idzie na luzie |
|
|
|
|
#3465 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry piątkowo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter, właśnie nie poszedł na luzie, choć miałam taką nadzieję. On się zawsze denerwuje przed rozmowami kwalifikacyjnymi, a przed taką tym bardziej. Mówił mi, że spał ok. 2 godzin w nocy, ma problemy żołądkowe. Ale jak mu powiedziałam, żeby kupił sobie Validol, to machnął ręką ![]() Wczoraj przypominał sobie jakieś słówka z angielskiego, bo prawdopodobnie będzie albo test, albo jakaś prezentacja w tym języku. Normalnie z samego rana denerwowałam się za niego ![]() Muszę poszperać w wizażowych wątkach o kosmetykach mineralnych, mam ochotę też ponownie zamówić coś z Biochemii Urody. Gdzie się podziewa L_V? |
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam nasze weekendy Rozmarzyłam się, a weekend już dzisiaj się zaczyna dla nas I co ciekawe nie przeszkadza nam w tym wszystkim dziecko, a nawet dwoje, bo ostatnio Tomek na noc zaprasza sobie kolegę i razem grają na Play Station i bawią się, a my mamy święty spokój Cześć
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spałam wczoraj od 19 do 22 wcześniej wypijając Fervex i chyba wygoniłam choróbsko. Także Miśku działaj od razu jak coś Cie łapie może przegonisz dziada .Asiuk trzymam kciuki za TŻ ![]() Byłam ze 3 razy na takiej rozmowie..śmiechu warte Da sobie na pewno radę![]() Butter a nie możecie zapisywać psiaka do konkretnego weta ?? Co takiego dobrego ugotowałaś dla męża??. Ja muszę dziś rozpieścić mojego. Mieliśmy poranną awanturkę...dowiedziałam sie że od kilku tygodni jestem nie do zniesienia, tylko krzyczę na niego i non stop mam focha. Na co ja nie omieszkałm powiedzić że powinin podziękowac sobie że taka jestem. Zaczęła sie dyskusja na temat naszego pożycia małżeńskiego więc zrobiło sie ostro. Ale koniec konców obiecaliśmy sobie poprawę ..ja kontrolowac fochy i krzyki on ma mnie częściej zaskakiwac w sypialni ![]() Dlatego też dziś wychodzę wcześniej z pracy robię dobry obiad i oczekuję w zamian gugania ![]() -------------- Mąż właśnie kupił nowy TV Stary (znaczy roczny) oddajemy rodzicom
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że dzisiaj spełnisz swoje zachcianki
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego, co mówiłaś u was takie awantury trwają krótko, więc trzymam kciuki, żeby popołudnie było takie, jak zaplanowałaś - czyli dobry obiad i potem do łóżka ![]() ja też się z tż pokłóciłam wczoraj, bo mnie wkurzył. Próbował się przymilać od rana, ale jeszcze mi nie przeszło. Za karę poleciał na pieszo do pracy dziś a ja wzięłam auto |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że u nas wyjątkowa sielanka w tym tygodniu, zawsze byłam zdania, że dobre pożycie małżeńskie jest gwarancją sukcesu
Nawet próbowałam go sprowokować do kłótni ale się nie dał
|
|
|
|
#3472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale rozumiem ze choinka to ważna sprawa ![]() Ja zresztą chyba też dziś kupię ![]() Awantura trwała jakieś 15 min- standard u nas ![]() Niezła kara..szczególnie w takim mrozie ![]() Myślę że możesz mu już odpuścić ![]() ---- u nas napadało tyle śnieżku że jutro MOŻNA JECHAĆ NA NARTY ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Powiedział mi że tymi fochami to ostatnio na złość sobie robię..bo on czuje się przymuszany do seksu co powoduje że totalnie mu odchodzi ochota. Ma chyba rację ostatnio byłam tak nieznośna że sama siebie nie lubiłam za to ![]() Cytat:
|
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostro z tą awanturą Ale bardzo dobrze zrobiłaś, że na neutralnym gruncie powiedziałaś mu o swoich oczekiwaniach w łóżku. Najgorzej, gdy para ma do siebie pretensje już "w trakcie", gdy coś nie jest tak, jak sobie wyobrażali ![]() Dzielna dziewczynka!
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero przyszłam a już bym sobie poszła do domu
, wyjątkowo nie mam nstaroju na pracę, zwłaszcza że nie dzieje się nic i praca wyglada tak, jakby wszyscy oczekiwali tylko na święta ![]() Na szczęście dzisiaj mąż po mnie przyjeżdza wcześniej, po drodze zgraniamy synka po pizzę i do domku, a wieczorem rozgrzejamy się whisky z lidla, zobaczymy co to za wynalazek , jest jakaś szkocka na tym tygodniu luksusu |
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() jakoś się dogrzać nie mogę dziś od tego mrozu. Piję herbatę za herbatą i nic ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
ja to bym się grzańca napiła - nawet zaraz
|
||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My pijemy z colą i lodem.Też muszę kupić choinkę w ten weekend. Ostatnio w knajpie pijam grzane piwo - bardzo fajnie jest zrobione, smakuje mi i mocno rozgrzewa |
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdraszczam swoją drogą ![]() Cudne plany na "po pracy" ![]() hm..ciekawe czy ta szkocka pijalna ![]() ![]() Dobra cena na nią? My ostatnio kupiliśmy kilka flaszek wina i kurcze jedno hiszpańskie było przepyszne..w naszej skali 8,5 punktów na 10. Musimy dziś kupić kilka flaszek ![]() A przegrzebki mi w ogóle nie smakowały ![]() Okropne ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() Grzane piwko uwielbiam..ale ze wszystkim- cynamonem, goździkami, sokiem malonowym i pomarańczą. Ja zauważyłam że prawdą jest to iż nabiału nie powinno sie jeść zimą bo wychładza organizm. Zaczęłam jeść na śniadania jajecznicę i omlety albo kanapki z wędliną i warzywami i o wiele "cieplej" się czuję .
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-18 o 09:05 |
||
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem to ważne, powinniście pogadać, ja się obawiam takiego uzależnienia od wyłążenia weekendowego , bo po jakimś czasie może się okazać, że znajomi jakimś dziwnym trafem nie mogą i jest tragedia, bo nagle weekend we dwoje i nie wiadomo co ze sobą zrobić ?![]() Ale to Ty musisz wiedzieć, czy to przesada z tym wyłażeniem cz nie? Ja miałam akurat takie doświadczenia w poprzednim związku, że nie wyobrażałam sobie weekendu we dwoje, zawsze byli znajomi i wyjścia, jak nie mogliśmy wyjść to zapraszaliśmy do nas, i tak każdy weekend prze cały rok. Jak coś nie wyszło i zostaliśmy sami to beznadzieja była , ale my/ja świadomie garnęłam sie do znajomych, szukałam ratunku i zapomnienia w ich towarzystwie. Wiedziałam, że związek mam do kitu i wcale nie chciałam nic robic by to poprawić, chcial;am zapomnieć ![]() Dlatego teraz chcę inaczej mieć, mąż miał podobne doświadczenia więc zbudowaliśmy na bazie ich cos zupełnie innego, coś o czym oboje marzyliśmy, fakt że mieliśmy podobne oczekiwania więc łatwo się było zgrać. Dla mnie największym komplementem od Tża jest to, jak mi mówi, że jestem tak wyjątkową kobietą, przy której się nigdy nie nudzi, i że jak za często balujemy to on tęskni za weekendami we dwoje Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-18 o 09:10 |
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między nami jest właśnie cudownie, tęsknimy za sobą, jak jesteśmy w pracy. Trudno mi stwierdzić, czy on tego potrzebuje, czy tylko lubi. Zapewne dzisiaj będzie chciał iść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

Poza tym chce odsapnąć, kupić prezenty nawet te minimalistyczne ale w spokoju, bez tłumu
Dwa razy mi wrósł to sama przeprowadziłam operację igłą lekarską
od powrotu do depilatora codziennie masuję ciało taką szortstką rękawicą, raz w tygodniu robię peeling kawowy i używam 2 razy w tygodniu xerial 30. i to pomaga.