Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 17:37   #2251
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Vibesiu, w takim razie trzymam kciuki za spotkanie.
Ale akcja z tą paczką. Masakra.

Przy okazji muszę pochwalić maski PRO które dostałam od Ciebie - jak robię cały seans (peeling, maska z mikodermabrazją, glinkowa, zwężająca pory) to wtedy efekt jest super, cera promienna, dobrze oczyszczona, gładka.
Zamówię je sobie jak zużyję odlewki.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:45   #2252
isa666
Zakorzenienie

Vibesiu współczuję sytuacji z sukienką

A mi już szumi w głowie wściekły pies zagryzany chipsami paprykowymi
Stary 2009-12-18, 18:03   #2253
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Vibesiu, w takim razie trzymam kciuki za spotkanie.
Ale akcja z tą paczką. Masakra.

Przy okazji muszę pochwalić maski PRO które dostałam od Ciebie - jak robię cały seans (peeling, maska z mikodermabrazją, glinkowa, zwężająca pory) to wtedy efekt jest super, cera promienna, dobrze oczyszczona, gładka.
Zamówię je sobie jak zużyję odlewki.
Bardzo się cieszę, że ci maseczki pasują, znalazłam jeszcze sporo peelingu bardzo mocnego w opakowaniu, mnie już się znudził.
Zrobie ci próbkę na spróbowanie - dla mnie on jest rewelacyjny, ściera wszelkie paskudy

Zaraz sobie zrobie herbatke malinową z vitaxu z miodem- coś mi zimno.
No i na święta będzie 5 st. na plus
Stary 2009-12-18, 18:14   #2254
Organzza
Zakorzenienie

Dostałam dziś od TŻa bukiet róż i Sephorowy pędzel dwustronny w ramach imienin - dopiero dziś się widzieliśmy, o ile róże są przepiękne tak pędzel to cudak http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=RVP
i w życiu nie dałabym za niego 69zł
pewnie kupił, bo myślał, że mi potrzebny.. prosiłam ostatnio żeby zajrzał do jednej Natury, czy nie ostał się żaden różowy pędzelek, nie było, to chciał mi wynagrodzić.. ale trudno wytłumaczyć facetowi, że tamten to mała zachcianka, a nie pilna potrzeba i mam taki
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Wykorzystałam dziś wolny dzień na wizytę u gina (trafiłam na świetną babkę, zleciła mi sama komplet badań, zrobiła cytologię a to wszystko w ramach pakietu, który zapewnia firma, więc nie pociągnie mnie to po kieszeni ) Poza tym pogadałyśmy sobie, wszystko mi wytłumaczyła, więc wyszłam spokojniejsza.
ja jestem ze swojej bardzo zadowolona (Ty jesteś niezadowolona z tej, którą ja polecałam? jeśli tak, to bardzo mi przykro ja miałam komplet badań, poza cytologią, ale tego nie potrzebowałam), ale chyba zacznę chodzić do ginekologa z Medicoveru, kartę mam, obsługa jest rewelacyjna, więc chyba nie ma sensu płacić
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A mi już szumi w głowie wściekły pies zagryzany chipsami paprykowymi
Isa, Ty chipsomaniaku
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 18:22   #2255
karolina1985
Zakorzenienie

Jednak zrobiłam sobie miks na paznokciach, na spód czerwień PR, na wierzch malina i wyszedł taki piękny, nasycony kolor

Vibesko współczuję sytuacji z sukienką. Dziwne, że zaginęła Dostaniesz jakiś zwrot?
My w końcu idziemy na imprezę w stylu bal pod hasłem "Sylwester w kryzysie"
Bardzo się cieszę, bo chciałam właśnie wbić się kieckę i potańczyć Nawet mi nie żal tych Mazur, które nie wypaliły. No i idziemy całkiem sporą paczką, więc powinno być fajnie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Dostałam dziś od TŻa bukiet róż i Sephorowy pędzel dwustronny w ramach imienin - dopiero dziś się widzieliśmy, o ile róże są przepiękne tak pędzel to cudak http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=RVP
i w życiu nie dałabym za niego 69zł
pewnie kupił, bo myślał, że mi potrzebny.. prosiłam ostatnio żeby zajrzał do jednej Natury, czy nie ostał się żaden różowy pędzelek, nie było, to chciał mi wynagrodzić.. ale trudno wytłumaczyć facetowi, że tamten to mała zachcianka, a nie pilna potrzeba i mam taki
ja jestem ze swojej bardzo zadowolona (Ty jesteś niezadowolona z tej, którą ja polecałam? jeśli tak, to bardzo mi przykro ja miałam komplet badań, poza cytologią, ale tego nie potrzebowałam), ale chyba zacznę chodzić do ginekologa z Medicoveru, kartę mam, obsługa jest rewelacyjna, więc chyba nie ma sensu płacić
Oj to miłe z jego strony bardzo, faceci są czasem naprawdę słodcy
Ważne, że zanotował sobie w pamięci, że chciałaś pędzel
No i b.spoźnione, ale szczere życzenia, wszystkiego naj!

Nic nie szkodzi Bardziej sugerowałam się opiniami na Wizażu, bo są naprawdę b.pozytywne, a ja może jestem wyjątkiem
Też uważam, że nie ma sensu płacić, więc będę od teraz korzystać z LIMu, zwłaszcza, że ta babeczka wydaje się naprawdę fachowa

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 18:29   #2256
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Karolina, pierwszy raz zdarzyła mi się sytuacja, że paczka zginęła, i to akurat teraz kiedy tak mizależy.
Nie mam czasu chodzić po sklepach i szukać czegoś
No i znowu muszę wydawać kasę - bo nawet jesli ta paczka wkońcu się znajdzie to pewnie już po czasie

Kobieta która mi ja sprzedała napisała mi dziś maila że będzie reklamowała na swojj poczcie.
No ale to pewnie trwa i trwa ....

Mam nadzieję że imprezka sylwestrowa się uda, na mojej będą ludzie których prawie nie znam
No, ale poznam za to wiele nowych osób

Nina - trzeba docenić chęci TŻ-ta, bardzo sie starał bo zapamiętał co chcesz dostać, w przypadku faceta to niezły wyczyn
Stary 2009-12-18, 19:03   #2257
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ale zimno! Zamarzła mi stopa jak wracałam do domu z zajęć, a teraz TŻ mnie jeszcze straszy, że może auto nie odpalić, bo akumulator słaby. Do teraz mi zimno na samą myśl o wyjściu na zewnątrz, a tu do domu trzeba jeszcze skoczyć.

Widziałam się na chwilkę z Rzyrafką, mam mój wymarzony lakierek H&M Goddes on Stage, boski fiolet i jak się mieni. Nie mam chyba ładniejszego. W ogóle Rzyrafko bardzo bardzo dziękuję i przepraszam, że musiałam tak uciekać od razu.

Żałuję, że pomalowałam dzisiaj pazurki nowym SH kupionym wczoraj, bo już bym miała fioletowe.

Oddałam fragment pracy magisterskiej, czekam na opinię promotora. Ciekawe, co będzie. Dobrze, że kolejne zajęcia dopiero po Świętach i mam na razie spokój.

Pakosta, twoje zdjęcie się wyświetla na gazeta.pl w ramce z fanami gazety z Facebooka.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

W ogóle to jestem z siebie dumna, doprowadziłam do tego, że mój TŻ polubił Gotowe na wszystko. Ostatnio oglądaliśmy 5-ty sezon na Polsacie, a jak się rozczarowany dowiedział, że się skończył, to zaproponował sam oglądanie kolejnego w sieci. A zaczynało się od przewracania oczami, jak ja chciałam oglądać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 20:20   #2258
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Kobieta która mi ja sprzedała napisała mi dziś maila że będzie reklamowała na swojj poczcie.
No ale to pewnie trwa i trwa ...
Potwierdzam, te procedury ciągną się w nieskończoność..
Stary 2009-12-18, 22:49   #2259
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Niedługo będę je też traktować dużą ilością kwasów żeby otworzyć ujścia gruczołów aby wyszły.
Masz zamiar kłaść silne kwasy pod oczy? Nie boisz się?
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Poza tym spłodziłam pierwszych kilka stron mojej pracy magisterskiej, w piątek mam oddać pierwszy fragment do sprawdzenia. I jestem delikatnie mówiąc podłamana, mam nieco ponad połowę tego, co chciałam napisać, ale nie jestem zadowolona i jakoś tak mnie zatkało i nie wiem, co pisać dalej. Nie wiem, jak ja do piątku zrobię z tego coś sensownego, tym bardziej, że nie mam kiedy posiedzieć w czytelni nad jakąś książką na przyzwoitym poziomie.
Gratulacje A ja osiągnęłam wczoraj minimalną liczbę stron w pracy... i nie wyczerpałam jeszcze tematu, więc muszę jeszcze pisać... I to nie wiem, ile jeszcze będzie trwać, jakoś wydłuża mi się to ciągle

Ninuś, współczuję zgubionego pierścionka, też się bardzo przywiązuję do pewnych rzeczy i mi przykro jak je gubię...
Jakieś pięć lat temu zgubiłam skórzaną rękawiczkę, niby głupota, a do tej pory za nią tęsknię zimą, bo to były jedyne skórzane rękawiczki, które pasowały mi na ręce i nie były za luźne...

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Trochę dziwny ten film, mnie nie zachwycił. Pamiętam jak go oglądałam, oczywiście w wersji oryginalnej bez napisów itp i pojawia się Penelopa i nawija po hiszpańsku
A mi się w tym filmie podobała muzyka, zdjęcia, ich sposób mówienia... i Penelopa Świtnie tam grała, zasłużyła na te wszystkie nagrody za tę rolę
Szkoda tylko, że w ogóle nie mam pojęcia, co Allen chciał powiedzieć (no ale tak przy prawie każdym jego filmie)
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja miałam marcepanowy kiedyś, ale zapach strasznie sztuczny.
A mi się przypomniało, że też go miałam... i ledwo zużyłam, paskudny był.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ostatnio robiłam porządki w pudle z kolorówką i pstryknełam pędzlom fotę:
Śliczne A jaki ten różowy cudny
Cytat:
Ja się zawiodłam trochę na polecanej tu b. na Wizażu gin. Owszem miła kobieta, ale nie zleciła mi badań, nawet nie zapytała o cytologię...
Też byłam u tej pani i jestem bardzo zadowolona (Nino). Badań mi nie zleciła, ale u mnie to raczej nie było potrzebne, za to wyleczyła mnie, czego nie umiała zrobić pani, która za wizytę brała 40 złotyc więcej
Cytat:
Dostałam dziś od TŻa bukiet róż i Sephorowy pędzel dwustronny w ramach imienin
Też bym sobie tego pędzla nie kupiła, ale śmieszny jest No i jakie to miłe, że TŻ rozumie Toją potrzebę posiadania kolejnego pędzla (szkoda, że nie rozumie jeszcze, którego konkretnie)

A wiecie, że we wtorek będzie ostatni odcinek Brzyduli? Smutno mi będzie bez Adama i Violetty Jej teksty sobie czasem na kartce zapisywałam

Dopadł mnie znów przesusz łydek. Ale taki okropny - w wannie nie mogłam przestać ich drapać! A na czole wczoraj jak położyłam podkład, który nigdy mi nie podkreślał skórek,
to teraz miałam normalnie Saharę! Całe czoło popękane, dopiero dzięki podkładowi to zobaczyłam. Oczywiście od razu to zmyłam... Ja nie wiem, co mam robić, bo nawilżam skórę ciągle, wieczorem to kładę krem trzy razy! A i tak np chwilę po nałożeniu pudru swędzi mnie czoło i skronie, po których już widać skutki drapania No ale boję się kłaść jakiegoś tłustego kremu, bo jakby mnie jeszcze dodatkowo coś zapchało, to bym się do wiosny z tego nie wygrzebała...

Ale żeby nie było, że tylko narzekam: weszłam dzisiaj do drogerii koło mnie, żeby popatrzeć... i wyszłam z maseczką Witamina P Dermiki w saszetce (nie widziałam jej wcześniej, jest na naczynka) i mini lakierem Eveline Maseczkę już wypróbowałam.Na razie nawet czoło mnie nie swędzi, więc chyba pójdę z nią spać, może mi pomoże No i nos nie jest tak czerwony jak był... Ma na pierwszych miejscach skwalan i glicerynę, także bardzo obiecująco wygląda.

Zapomniałam:

Vibesko, bardzo Ci współczuję tej sprawy z sukienką, może jeszcze dojdzie przed Sylwestrem... Ja jeszcze nie miałam czasu nawet pomyśleć o sukience, chyba pójdę w jakiejś starej, bo po Świętach na pewno nie dam rady znaleźć czegoś w tych wyprzedażowych kotłach
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-12-18 o 22:51
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:26   #2260
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Vibesko, ja też współczuję sytuacji z paczką. To są właśnie minusy kupowania przez internet
Ja też idę na Sylwka w starek kiecce i butach.

Isa, uwielbiam wściekłego psa!

Moj kochany TŻ naprawił mi komputer i wreszcie znów mam swój ze wszystkimi danymi. Już drżałam na myśl, że stracę pytania do egzaminu, które sama pisałam (każdy pisze z każdych zajęć pytania do egz. potem prof. wybiera te najtrudniejsze i daje na egz. jako jedną z jego części)
Kupiłam dziś wiekszość prezentów(tzn u mnie w rodzinie kupuje się tylko dla dzieci) no i dla chrześnicy kupiłam takie krótkie cieniutkie futerkowe bolerko f. Wójcik-cudne, sama bym sobie takie kupila! zajrzałam też do Natury, bo jeszcze kupowałam prezent na ur. sąsiadki i szafa z Essence prawie pełna- nie bylo tylko srebrnych cieni. Pędzelki śliczne i milusie- na kasie nabijało 12,49 chyba, więc nie były tańsze- jakby były po te 7 to bym 1 wzięła, ale że ostatnio przybyły mi z EDM to się powstrzymałam. Wzięłam za to różowy metaliczny lakier. Podobały mi się też cienie i rozświetlacz, ale mam jeszcze AOH prawie cały to nie wzięłam też.
Za to złozyłam zamówienie z Avonu na 3 termin i wzięłam dla siebie krem na zimę na dzień (po opinii Hosenki) i żel pod prysznic Naturals czereśnia i galka oraz wanilia i jeżyna no i balsam czereśnia i gałka.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:44   #2261
isa666
Zakorzenienie

Dziś u mnie jest -15 stopni, jak dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić Cały dzień mam zamiar siedzieć w ciepłym domku i nie wystawiać nawet nosa za drzwi

Cytat:
Isa, Ty chipsomaniaku

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Dopadł mnie znów przesusz łydek. Ale taki okropny - w wannie nie mogłam przestać ich drapać! A na czole wczoraj jak położyłam podkład, który nigdy mi nie podkreślał skórek,
to teraz miałam normalnie Saharę! Całe czoło popękane, dopiero dzięki podkładowi to zobaczyłam. Oczywiście od razu to zmyłam... Ja nie wiem, co mam robić, bo nawilżam skórę ciągle, wieczorem to kładę krem trzy razy! A i tak np chwilę po nałożeniu pudru swędzi mnie czoło i skronie, po których już widać skutki drapania No ale boję się kłaść jakiegoś tłustego kremu, bo jakby mnie jeszcze dodatkowo coś zapchało, to bym się do wiosny z tego nie wygrzebała...
Biedactwo A próbowałaś Ziaję Calmę biolipidową? Ona jest tłusta, ale doskonale koi

Mnie od kilku dni przesusza się bardzo skóra w wewnętrznej części dłoni, najbardziej w okolicach kciuków. Nigdy mi się w takim miejscu nie przesuszała, ale podejrzewam, że to wina ciągłego wertowania papierów w pracy - skserowane kartki są szorstkie i pewnie sobie otarłam naskórek
Stary 2009-12-19, 10:11   #2262
rzyrafka
Zakorzenienie

Jk się TŻ (?) będzie dobrze czuł to pójdziemy na Rewers

Jak juz mam 3 błyszczyki TBS to teraz nie wiem od którego zacząć...

Robię porządek z pazurkami u stóp, potem posprzątam pokój i łazienkę i może sie spotkam z koleżanką
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:25   #2263
isa666
Zakorzenienie

Ja właśnie zrobiłam piernik z orzechami, piecze się teraz. Mam nadzieję, że mi wyjdzie, bo nigdy wcześniej piernika nie robiłam Jeszcze tylko polewę czekoladową zrobię i to wsio.

Nie wiem tylko co zrobić sobie na obiad, prawdopodobnie znów coś z brokułami będzie, bo nie mam pomysłu na nic innego.
Stary 2009-12-19, 10:35   #2264
Organzza
Zakorzenienie

Kiedy wreszcie się trochę ociepli już mam dośc tej zimy, a to dopiero parę dni
Cytat:
Oj to miłe z jego strony bardzo, faceci są czasem naprawdę słodcy
Ważne, że zanotował sobie w pamięci, że chciałaś pędzel
No i b.spoźnione, ale szczere życzenia, wszystkiego naj!
hehe, owszem zupełnie się tego nie spodziewałam

dziękuję kochana
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Nina - trzeba docenić chęci TŻ-ta, bardzo sie starał bo zapamiętał co chcesz dostać, w przypadku faceta to niezły wyczyn
doceniam doceniam
Cytat:
A mi się w tym filmie podobała muzyka, zdjęcia, ich sposób mówienia... i Penelopa Świtnie tam grała, zasłużyła na te wszystkie nagrody za tę rolę
Szkoda tylko, że w ogóle nie mam pojęcia, co Allen chciał powiedzieć (no ale tak przy prawie każdym jego filmie)
miałam takie same odczucia po obejrzeniu
Cytat:
Też bym sobie tego pędzla nie kupiła, ale śmieszny jest No i jakie to miłe, że TŻ rozumie Toją potrzebę posiadania kolejnego pędzla (szkoda, że nie rozumie jeszcze, którego konkretnie)
przynajmniej jest miękki, to może nie będzie taki zły, choć część do cieni zupełnie niepraktyczna TŻ mówił, że wahał się pomiędzy tym, a jakimś podobnym do podkładu (z dwojga złego wolę ten, podkładu jako takiego nie mam ) ma chłopak pomysły
chyba muszę go częściej zabierać na zakupy kosmetyczne i pokazywać palcem, co mi się konkretnie podoba, może też zapamięta

kochanie
, współczuję tego przesuszenia.. ja aktualnie tylko twarz mam suchą i też nie mogę sobie poradzić, nakładam tony maseczki kojąco-nawilżającej Avene, i jak zawsze mi pomaga, tak teraz tylko doraźnie nawet kremy do skóry suchej wchłaniają się idealnie bardzo szybko
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:32   #2265
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dziewczy no kicha z tą moją paczką, szkoda mi tej sukienki
No ale co zrobić, wydaje się że kobieta z którą prowadzę tą transakcję jest uczciwa i zależy jej na wyjaśnieniu tego co się z nią stało.

Kochanie - serdecznie wspołczuję.
To musi być potwornie męczące.
Może pomoże nawilżanie od środka ? picie dużej ilości płynów i pomoć łyżka oliwy na czczo znakonicie wpływa na skórę i paznokcie.

Rzyrafko - trzymam kciuki żeby wszystko między Wami było dobrze

Pomalowałam pazurki Bell 407 - co za boska czerwień

Robię porządki i zamierzam się zabrć za pranie dywanu.
Nadal nie mam wszystkich prezentów i nie wiem kiedy jechać do sklepów żeby czegoś poszukać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 11:40   #2266
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja w ogóle nie mam jeszcze prezentów, a co gorsza nie mam też jeszcze pomysłów, a tu Święta za pasem. I do tego jeszcze chciałabym małą torebkę kupić dla siebie, ale może to nie jest najlepszy moment.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:08   #2267
isa666
Zakorzenienie

Padam Zrobiłam piernik (udał się ), wyszłam z psem na spacer (nawet nie jest tak zimno jak myślałam) i zrobiłam obiad. Sprzątać już mi się nie chce, zresztą i tak za generalne porządki wezmę się przed świętami.
Wieczorem muszę jeszcze zadbać o siebie.

Vibesko, szkoda sukienki, ale niestety grudzień to gorący okres na poczcie i często takie rzeczy się dzieją. Mam nadzieję, że wykombinujesz jakiś iny strój i na pewno będziesz wyglądać ślicznie
Stary 2009-12-19, 13:24   #2268
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cześć

Zimnoo strasznie ale jak się patrzy na ten śnieg za oknem to tak miło się robi i czuć te święta

Właśnie posprzątałam w pokoju, przystroiłam go trochę i idę zabrać się za robienie cisteczek

Jutro wybieram się jeszcze na małe zakupy przed świąteczne i dokupić jeszcze jeden reszte lakierów z moonlighta essence bo narazie kupiłam tylko czarny i właśnie jeszcze się zastanawiam nad pędzlem W piątek nic prawie nie było ruszone więc mam nadzieje że zostanie dla mnie A i jeszcze muszę kupić masełko farmony bo jest w promocji a chyba się uzależniłam od jego zapachu

Vibesko szkoda że sukienka się zagubiła

Kochanie współczuje tego przesuszenia bo mam to samo nic mi w dodatku nie chce pomoc smaruje buzie maseczkami nawilżającymi, kremem i nic

W ogóle pamiętacie jak się śmiałyśmy z tego nowego podkładu loreala z tym wałkiem, myślałam że to taki raczej gadzet będzie i nikomu nie podpasuje a tu na KWC ma dobre recenzje
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 13:58   #2269
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dagmaro ja też właśnie zwróciłam uwagę na tak dobre opinie tego podkładu ale chyba nikt i nic mnie nie przekona do niego
Za jakiś czas bede musiała jakiś podkład kupić i myślę nad Yves Rocher, widziałam w promocji podkład dopasowujący się do skóry.
Ale bardziej składniam się ku Color Copy Deborach.

Mnie ten śnieg wogóle nie przeszkadza, ani te mrozy, jest tak pieknie na dworze, wszystko ośnierzone, osrebrzone, slicznie to wygląda
Stary 2009-12-19, 14:11   #2270
isa666
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie macałam tego podkładu, ale ciekawi mnie czy da się go nakładać normalnie palcami, bo do tego wałka mimo wszystko jakoś przekonać się nie mogę
Stary 2009-12-19, 14:36   #2271
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Isa któraś z recenzujących napisała że np. przy skrzydełkach nosa rozciera więc chyba można
Mi się niedługo skończy mój maybelline dream satin liquid i też się właśnie zastanawiam co kupić czy może znowu zainwestować w clinique w po świątecznej sephorowej promocji czy coś innego
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 17:01   #2272
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja bym moze i spróbowała, ale po pierwsze odcieni enie dla mnie z W jest chyba od razu 3 a po drugie żaden z podkładów Loreala mi nie służył

No i nei poszliśmy do kina, się chłop rozchorował...

Jeszcze się zastanawiam cyz ni epójść sama na coś innego do małego kina
Stary 2009-12-19, 19:37   #2273
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dobry wieczór.

Mama ma dziś urodziny i jadłam takie pyszne ciacho - bananowe z kawałkami czekolady. Nagięłam dziś dietę, ale kompletnie nie mam wyrzutów sumienia.

Niestety też borykam się z suchą skórą - głównie nogi. Ratuję się sporą ilością olejku Babydream i jest w miarę, potem jeszcze nakładam serum i nie czuję dyskomfortu.

Właśnie sobie przeglądam wątek o kosmetykach MySecret i kuszą mnie głównie cienie, chyba sobie sprawię coś po Świętach.

Vibesko, miałam kiedyś ten podkład Deborah i byłam z niego bardzo zadowolona.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 20:10   #2274
Jelonek
Zakorzenienie

Witam
Wpadam podziękować za wspominanie o YR na zaczerwienienia- nie zapycha mnie A to cud w moim przypadku Naprawdę fajny krem, dobrze nawilża, choć niezbyt ładnie pachnie

Przy okazji pytanie dla dziewczyn zorientowanych- czy Oriflame ma w swojej ofercie podkład Aquasurge nawilżający? Chciałabym wypróbować najjaśniejszy odcień, bo ma super recenzje, ale weszłam na stronę Ori i nie mogę go znaleźć
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 20:13   #2275
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jeszcze się zastanawiam cyz ni epójść sama na coś innego do małego kina
Teraz w Arsie jest sporo filmów za 6 zł.
Stary 2009-12-19, 21:45   #2276
kochanie
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za pocieszenie Widzę, że nie tylko mnie wysuszyło...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Biedactwo A próbowałaś Ziaję Calmę biolipidową? Ona jest tłusta, ale doskonale koi

Mnie od kilku dni przesusza się bardzo skóra w wewnętrznej części dłoni, najbardziej w okolicach kciuków. Nigdy mi się w takim miejscu nie przesuszała, ale podejrzewam, że to wina ciągłego wertowania papierów w pracy - skserowane kartki są szorstkie i pewnie sobie otarłam naskórek
Wiesz, miałam kiedyś tę Calmę i policzki miałam po niej płonące żywym ogniem A taka łagodna miała być... No ale chyba mnie nie zapchała, więc może dam jej znów szansę i będę używać na czoło...

A ręce bardzo wysuszają się przez papier, najlepiej smaruj je tłustym kremem na noc, na przykład maścią z witaminą A, i w rękawiczki bawełniane, powinno pomóc
Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Witam
Wpadam podziękować za wspominanie o YR na zaczerwienienia- nie zapycha mnie A to cud w moim przypadku Naprawdę fajny krem, dobrze nawilża, choć niezbyt ładnie pachnie
Uff, cieszę się, że grono zadowolonych z tego kremu znów się powiększyło A on prawie nie pachnie, to chyba za bardzo Cię nie drazni Ja to prawie nie czuję jego zapachu...

Cały dzień kusiło mnie SN. Co chwila myślałam, że MUSZĘ tam złożyć zamówienie. ... No i chyba jak zaniosę w poniedziałek prawie-całą pracę promotorowi, to wieczorem sobie kliknę
Niestety nie uda mi się złożyć pracy przed Świętami - okazało się, że małą część obliczeń, którą sobie zaplanowałam, sama zrobić nie umiem ( to wiedziałam wcześniej ale okazały się te obliczenia dużo trudniejsze niż się spodziewałam).... i nie umie też tego nie tylko mój promotor ale nikt w instytucie! No więc w Święta muszę dorobić te obliczenia, ale jak już się tego nauczę, to pójdzie szybko...
Mimo to jestem zadowolona z tego, co ostatnio zrobiłam, do poniedziałku mam nadzieję zdążyć doszlifować to, co napisałam i dopisać jeszcze trochę Więc nagroda mi się należy, co nie?

A tak kosmetycznie: doszłam do wniosku, że nie jestem chora na punkcie kosmetyków A to wszystko dzięki tym zdjęciom:
http://www.dulcecandy.com/2009/12/ma...d-storage.html
Może ta dziewczyna nie ma jakoś straaaasznie dużo kosmetyków, ale ona je zbiera od dwóch lat! To ja po czterech (?) latach na wizażu jestem daleeeko w tyle Aha - i ona nie pracuje malując ludzi

Stary 2009-12-19, 22:29   #2277
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Teraz w Arsie jest sporo filmów za 6 zł.
Wolę mikro, byłam z tatą, za 10 zł Mam talent do wybierania filmów bez akcji- pokochałam je już, ale tata tak średnio... Siedzielismy sami na sali

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 23:45   #2278
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wolę mikro, byłam z tatą, za 10 zł Mam talent do wybierania filmów bez akcji- pokochałam je już, ale tata tak średnio... Siedzielismy sami na sali
Jaki to film?
Jeśli bardzo lubisz takie filmy, to polecam "Zeszłego roku w Marienbadzie". Oglądałam kiedyś na kółku filmowym w szkole - nie zasnęłam tylko dlatego, że siedziałam na niewygodnym krześle Film całkowicie pozbawiony akcji ale bardzo ładny

Stary 2009-12-20, 07:17   #2279
Jelonek
Zakorzenienie

Kochanie- na szczęście teraz już prawie nie czuję zapachu, ale przez kilkanaście dni, śmierdział tym klejem od wieczka. Okropność

Rzyrafko- jeżeli wiesz coś o podkładzie Ori Aquasurge nawilżającym, to napisz mi proszę Jesteś konsultantką, o ile dobrze pamiętam? W Tobie jedyna nadzieja na rzeytlną informację Mam nadzieję, żego nie wycofali? Nawet wypróbować nie zdążyłam, a dzisiejsze szperanie w KWC mnie na niego napaliło
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 07:50   #2280
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, miałam kiedyś tę Calmę i policzki miałam po niej płonące żywym ogniem A taka łagodna miała być... No ale chyba mnie nie zapchała, więc może dam jej znów szansę i będę używać na czoło...

A ręce bardzo wysuszają się przez papier, najlepiej smaruj je tłustym kremem na noc, na przykład maścią z witaminą A, i w rękawiczki bawełniane, powinno pomóc

Mimo to jestem zadowolona z tego, co ostatnio zrobiłam, do poniedziałku mam nadzieję zdążyć doszlifować to, co napisałam i dopisać jeszcze trochę Więc nagroda mi się należy, co nie?
O kurczę, nie sądziłam, że Calma może tak działać!
Ja teraz moje łapki smaruję Calmą i też się dobrze spisuje, nie są już szorstkie i suche jak wcześniej.

A nagroda się należy jak najbardziej, bo sumiennie piszesz pracę
Mi w piątek przedłużyli termin złożenia pracy do końca marca. To już ostateczny termin a potem mnie skreślą z listy studentów, ale na szczęście jeszcze w ciągu 3 lat mogę się reaktywować i obronić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości