|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
elcia - śliczne zdjęcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Też dziś robiłam naleśniki - z serem ![]() Cytat:
![]()
Książkowo: 97+26 Edytowane przez Starlett Czas edycji: 2009-12-19 o 16:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lenka wrzucę fotki jakieś do albumu niebawem to oglądniesz ![]() ![]() a schudłaś chyba od tych stresów ?
![]() |
#3483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziekuję za komplementy dla chłopców ![]() ![]() A ile ma? Ja bym mu dała max 25 ![]() Starlet,jajko do sera? Na słodko? Czy robisz na słono? Chetnie się dowiem,musi być smaczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Schudłam z tej nerwówki w pracy, na uczelni i myśleniu o tym, że ze staranek nic nie wyszło.. Jutro jedziemy do tej babci, u której mieliśmy być na święta. Niestety będą chyba już wszyscy, którzy mieli przyjechać na święta, więc znowu stres.. Nie wiem czemu ja mam taką blokadę, po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie naszego spotkania z nimi, tak przeżyłam te newsy o ciążach. Wiem, że jestem przewrażliwiona i przesadzam, ale nic na to nie poradzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Starlet, ja daję jajko, mama mnie tak nauczyła, jakoś się ten ser lepiej trzyma.
![]() |
#3485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie w domu zawsze było bez tego jajka, dlatego pytałam ![]()
![]() |
#3486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie uciekajcie, bo mi się nudzi............
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-19 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-19 o 18:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także teściowa mało przydatna, a ile stresu dodaje ![]() Starlett ja często dodawałam jajko do sera (moja babcia tak robiła), ale teraz ze względu na ciążę nie daję bo to surowe jajko... Sobota zaliczona do udanych ![]() - Kupiłam mamie prezent ![]() - TŻtowi frotowe skarpetki i bawełnianą bluzkę z długim rękawem pod koszulę - Mama mi kupiła cudną tuniczkę ![]() ![]() ![]() - I sporo już spożywczych na święta ![]() Jeszcze tacie prezent, teściowej i jakieś słodycze dla Wszystkich do paczek ![]() Poza tym odmarzły mi paluszki ![]() ![]() Muszę się jeszcze pouczyć na jutrzejszy egzamin i zrobić imieninowy sernik dla mojej mamy i brata (jutro mają) ![]() Także zmykam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja teściowa nauczyła swoich synów bardzo dużo, wszystko jej sprzątali w domu i efekt jest- mój TŻ nigdy obojętnie nie przejdzie koło bałaganu ![]() ![]() ![]() A co do tych naleśników, to ja zapomniałam dodać- u nas to jest tak, że TŻ smaży takie dosyć blade ciasto na naleśniki, a ja robię ten serek, a potem dopiero jak zwiniemy te naleśniczki ładnie, to rumienimy na patelni, także to jajko się ładnie ścina. Sama bym nie wzięła do ust takiego sera z surowym jajkiem ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() To smacznych naleśniczków ![]()
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ z braćmi też baaardzo pomagali swojej mamie we wszystkim ![]() ![]() ![]() A co do naleśników - wiesz, w ciąży trzeba bardzo uważać, to jajo się zetnie, ale napewno nie tak, by bez obaw mogła ciężarna ryzykować, moje zdanie, ja wolę narazie nie ryzykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja od poniedziałku komunikacją miejska więc liczę na to że nie będzie roztopów ani lodu ![]()
![]() |
#3492 |
Rozeznanie
|
witajcie
nie mam jak nadrobic zaleglosci - przepraszaam ![]() bo niestety u mnie jest kwarantanna ![]() młody ma grype i dostał lek za 11ozł ![]() ![]() do tego ja juz zaczynam odczuwac grypke więc rozłoże się napewno mam juz dosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zmykam po męża i małe zakupy jeszcze... A gości będziemy mieli pewnie z samego rana czyli 5-6 ![]() ![]()
![]() |
#3494 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że będzieci mieć gości ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to jak przyjeżdża to nic nie muszę robić ![]() Cytat:
![]() Dziekuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I to akurat przed samymi Świętami...trzymajcie się cieplutko i nie dajcie chorobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Acha,zapomniałabym,ogląda łam Twoje zdjęcia...znowu cudny brzuszek ![]() Ciężaróweczki,slijcie ciążowe fluidki dla staraczek ![]() Gabisun,ale piekna z Was para ![]() Ja uciekam,musze moje talibany spać wygonić ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-19 o 19:29 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ja na chwilę bo dopiero przyjechaliśmy z zajęć i zmęczona jestem.
Przepraszam, ale odpisuję tylko na to co mi się w oczy rzuciło... Ollliwko jak tam byłaś u weterynarza? Co z pieskiem? elcia fajna fotka, ale ja czekam na zdjęcie maluszka już na zewnątrz ![]() Awenturyn biedactwo....życzę Ci dużo zdrówka i Twojemu maluchowi...nie myśl o świętach, myśl o tym żebyście zdrowi byli. To najważniejsze ![]() A nam się zaczął w drodze powrotnej psuć samochód, zaczął nam cały wyświetlacz migać i nie rwał i nie przyspieszał powyżej 2000 obrotów...Mam nadzieję, że to tylko przez to, że stał na mrozie cały dzień. Poza tym kłuje mnie oko i jajnik boli...Mam nadzieję, że obie rzeczy miną wkrótce. Buziaki gorące z zamarzniętego miasta na wschodzie....u nas -22C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cos dawno u nas nikt nie testował...coś dużo staraczek nam pouciekalo albo się nie udzielają.... Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-19 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
ja czekam do wtorku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie,gdzie one zniknęły? Zwłaszcza Scio,dawno się nie odzywała...czyżby tak pochłonęły ją przygotowania do Świąt?
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Starczy dla wszystkich staraczek ![]() Cytat:
![]() U mnie jak wróciliśmy z miasta o 20.40 było -15C Bardziej na wschód się bym nie wyprowadziła. Wolę centralną PL Cytat:
![]() Kakusia powodzenia na egzaminie ![]() Ja już wszystko co miałam zrobić zrobiłam... Jeszcze tylko prysznic i do łóżka.. Uf wreszcie...
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-12-19 o 21:25 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
witam z wieczora my z TZem dzisiaj sprzatnelismy powiesilismy w pokoju swieteczne ozdoby na okno i wogole i od razu mi sie humor poprawil
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łapie,łapię ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ponownie...dziewczyny,bo urosnę ![]() Sypnij trochę ![]() ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-19 o 22:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Rozeznanie
|
czekam do wtorku
![]() ![]() ![]() -jestem jestem dziewczynki!!czytam was, ale czasu jakoś nie mam aby coś napisać.. tak ja mam termin @29, jakoś tak ![]() Powiedzcie mi dziewczyny,,, miesiaczka byla @1 , my przytulaliśmy się 5,10,12 (przed owu, bo chce dziurawca, czyli dziewczynkę... test owu wyszedł mi 14 czyli 15 miałam owu,,, dziś mam plamienie, nie jest to dziwne?doradcie mi. czytałam, ze moze to być plamienie implatacyjne, wystepujace ok 7-10 dnia po zapolodnieniu.......?W ogóle wczoraj miałam takie dziwne bóle jakby na @... ![]()
![]() |
#3507 |
Raczkowanie
|
Mpik,jesteś
![]() Ja też chcę dziewczynkę ![]() Wszystko jest możliwe ![]() ![]() Mimo wszystko ![]() Ja już uciekam spać,dobranoc dziewczynki ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-19 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3509 | |
Zadomowienie
|
już nie ma
![]() sorry ![]() Cytat:
![]() A kiedy zamierzasz robić teścik? Ja niby miałam @ 28.11 ale będę raczej czekać do oporu, tzn. chyba nie będę testować w ogóle, czekam na @ i tyle. Nie patrzę na żadne objawy w tym cyklu, nie dam się nabrać po raz kolejny ![]() PS Masz cudne fotki na nk! Fajna z was para. Czy mi się zdawało czy widziałam tam jakieś fotki z zalewu M.?? Lindsley, a ty byś chciała dziewczynkę? ![]()
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-19 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Rozeznanie
|
Teścik zrobie 29 nie chce sie nastawiać,, w sumie to jest nasz pierwszy cykl starań..mam nadzieje, ze się UDA
![]() Lenko ![]() Dziękuje za miłe słowa ![]()
![]() Edytowane przez Mpik82 Czas edycji: 2009-12-19 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.