|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
po prostu Łinli
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
małe podsumowanie zamówienia:
funta policzono mi po 4,9 zł (bez paru gr) osób w zamówieniu było 4, ponieważ w ostatnim momencie paola77777 zrezygnowała ... czyli wysyłka wyszła 1,25Ł /os wasze rzeczy, które znalazły się w zamówieniu- w załącznikach ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-19 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
po prostu Łinli
|
niestety nie było już butów Anniee
![]() ![]() ![]() dostałam zwrot na konto, a na maila taką informację: ![]() Product Product Code Size Colour Quantity Total ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-20 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Jak będziecie robiły nowe zamówienie to się chętnie przyłączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Organizatorka :)
|
Mam paczuchę
![]() Być może jeszcze dziś uda mi się wysłać kilka paczek ![]() Wszystko wysyłam paczką priorytetową. Chyba że komuś się nie śpieszy to proszę pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Huraa ![]() Ja bym prosiła bardzo o wysłanie paczuszki dzisiaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem, czy mam się cieszyć, bo zamówienie w ktorym ost. brałam udział było chyba zielone
![]() ![]() ![]()
#428 | |
|
Właśnie skończyłam pakować Wasze zamówienia
![]() Niestety nie przyszedł sweterek w róże, zamawiała go wiolaraczka. Dziś wieczorem posprawdzam jak to tam wyszło, czy zwrócili pieniążki czy nie i jak coś to będę do Nich pisać. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Oczywiście chodzi o zielone ![]() ![]() Z boohoo było niebieskie ![]() Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-12-21 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Jesteś Wielka ;D
![]()
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo kurcze,a tak na niego czekałam ![]() No trudno,ważne ze bluza Tż-ta jest ![]() To daj znac Martuniu czy zwrocili za niego pieniadze ![]()
![]() |
#432 |
|
Wczoraj poleciały paczuszki priorytetowe (11zł) do:
be-be -> 00259007733893329075 wiolaraczka -> 00259007733893329068 + 1.80 zł kopertka -> jak Tylko będę miała pieniążki to się odezwę ![]() alleyezonme -> 00259007733670865291 Agatka_eSz ->00259007733670864577 Może dziś też mi się uda coś wysłać. Jeśli będzie ktoś w domu i będzie miał chwilę, żeby mnie podrzucić na pocztę to oczywiście wyślę bo mnie zima napotkała z letnimi oponami ![]() ![]() Chciałabym wysłać całą resztę paczek a nadal nie mam adresu od jednej uczestniczki z BooHoo. UWAGA ! Jak przesyłki do Was dotrą to bardzo proszę o powiadomienie mnie o tym tu na wątku ![]() Przy okazji chciałam bardzo podziękować Wizażance agatasw1 za bardzo miły gest z jej strony ![]() Strasznie było mi miło gdy listonosz przyniósł mi kartkę z życzeniami Świątecznymi od Ciebie ![]() ![]() ![]() W ogóle to mój listonosz wczoraj ledwo wszedł do domu ![]() 2 wielgachne paczki z New Look, 1 jeszcze większa z BooHoo, karton z butami z Allegro i 3 listy, a długopis i gadżet gdzie zbiera podpisy w buzi ![]() Nie wiem jak on z tym się przedostał przez takie zaśnieżone podwórko... w każdym bądź razie udało mu się ![]() Kochany ![]() Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-12-22 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Pan listonosz-bohater dnia codziennego hehe ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Poprzeceniali dużo torebek i fajnych akcesorii
![]()
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dostałam paczuchę. Jestem bardzo zadowolona! Ślicznie dziękuję ![]() Edit: Faktycznie są fajne rzeczy, mam nadzieję że po świętach/nowym roku znajdzie się jakaś organizatorka chętna na zamówienie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Martuniu za organizację zamówienia, jesteś świetna
![]() Parasol i rękawiczki są super ![]() ![]() Życzę Wam wesołych świat, Laseczki i żeby Sylwester był szalony ![]()
#437 |
po prostu Łinli
|
wyprzedaz rozpoczęta
![]() organizuję zamówienie No 2 ![]() jeśli bedzie wśród nas wiekszosc osob z konten inteligo (pko), to zamówienie mozemy złożyc nawet dzis ![]() nie ukrywam że jeśli bedzie wiecej chetnych to pierwszenstwo maja te z kontem inteligo/ipko jeśli nie- to przelewy dojdą pewnie w poniedziałek zapraszam ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-24 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co również jestem chętna ale konto mam w mbanku
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
tez jestem chetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
zaszaleli z promocją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Martuniu dostałam paczuszke
![]() Dziękuje Ci jeszcze raz ![]() A jeśli chodzi o drugie zamówienie to wstępnie sie piszę-ale najpierw musze zobaczyc co oni tam powrzucali nowego ![]() Edit: To ja dopisuje sie juz na 100%,fajne rzeczy dodali ![]()
Po prostu Wiola ![]() Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2009-12-24 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
po prostu Łinli
|
a czy ktoś wie, czy przez święta może przelewy chodzą normalnie tzn z dnia na dzień?
![]() ![]() lista: 1. niut0 2. kali765 3. Gosiaxx111 4. Annieee 5. wiolaraczka 6. Winly ![]() ![]() a jak nie to składam w poniedziałek ![]() ![]()
#444 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli przelewy zostaną zlecone w czasie świąt, to bedą zaksięgowane na koncie po pierwszej sesji przychodzącej w poniedziałek
![]()
#445 |
Konto usunięte
|
ja też chciałabym się dołączyć do zamówienia, można??? - już nieaktualne, zamawiam sama
Edytowane przez 201711060955 Czas edycji: 2009-12-24 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Też bym chciała , moge dzisiaj wpłacić .
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
czy ja tez mogla bym sie dolaczyc? tylko nie wiem jak zaplata. nie bardzo mam mozliwosci
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
Winly a lista juz zamknieta, czy jescze moge dolaczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Winly, z tych dwóch rzeczy o których Ci pisałam na pw nagle zrobiło się trochę więcej i teraz nie bardzo opłaca się żebym zamawiała z Tobą. Po pierwsze to miałabyś problem żeby to wszystko zanieść na pocztę, a po drugie przesyłka od Ciebie kosztowałaby tyle co z NL prosto do mnie. Więc nie dopisuj mnie do listy.
I mam pytanie do wszystkich, jak myślicie, jak mogą te portmonetki wyglądać w środku? http://www.newlook.co.uk/1851625/185...ctDetails.aspx http://www.newlook.co.uk/1845767/184...ctDetails.aspx Śliczne są, ale ja potrzebuję czegoś z dużą ilością przegródek, nie wiem jak będize w nich... Gdyby była pewność że będzie przynajmniej tyle co w tej z asosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Ja bym była chętna na 2 rzeczy
![]() Moja mama ma konto ipko, także może zgodzi się zrobić dla mnie przelew. http://www.newlook.co.uk/1779326/177...ctDetails.aspx Niebieski, rozmiar 10 http://www.newlook.co.uk/1789048/178...ctDetails.aspx Rozmiar 10 i może jeszcze coś dla TŻ-ta.... tylko on się musi zastanowić jeszcze.... http://www.newlook.co.uk/1693214/169...ctDetails.aspx http://www.newlook.co.uk/1779795/177...ctDetails.aspx Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2009-12-24 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.