|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
po prostu Łinli
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
małe podsumowanie zamówienia:
funta policzono mi po 4,9 zł (bez paru gr) osób w zamówieniu było 4, ponieważ w ostatnim momencie paola77777 zrezygnowała ... czyli wysyłka wyszła 1,25Ł /os wasze rzeczy, które znalazły się w zamówieniu- w załącznikach
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-19 o 11:19 |
|
|
|
#422 |
|
po prostu Łinli
|
niestety nie było już butów Anniee
dostałam zwrot na konto, a na maila taką informację: We’re sorry, but when we came to process your order, we found that the following items were out of stock in our warehouse because of high demand. They may still be available in your local store. Product Product Code Size Colour Quantity Total
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-20 o 15:38 |
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będziecie robiły nowe zamówienie to się chętnie przyłączę
|
|
|
|
#424 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#425 |
|
Organizatorka :)
|
Mam paczuchę
![]() Być może jeszcze dziś uda mi się wysłać kilka paczek ![]() Wszystko wysyłam paczką priorytetową. Chyba że komuś się nie śpieszy to proszę pisać
|
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Huraa Ja bym prosiła bardzo o wysłanie paczuszki dzisiaj ![]()
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem, czy mam się cieszyć, bo zamówienie w ktorym ost. brałam udział było chyba zielone
Ale jeśli to to, co ost. robiłaś, Martuniu, to... jupi![]() I również prosiłabym, jeśli byłaby taka możliwość, abym była w tej pierwszej turze do wysyłki, bo mam nadzieję, wybrać się w moich nowych butkach na sylwesta, hehe. I modlę się, żeby były dobre, bo nie wiem jaki kolor kreacji sobie szyć, do tych, czy do innych butów, hehe [nie wiem, czy ktoś jeszcze oprócz mnie dobiera sukienke do dodatków, a nie na odwrót:P]
|
#428 | |
|
|
Właśnie skończyłam pakować Wasze zamówienia
(New Look i BooHoo).Niestety nie przyszedł sweterek w róże, zamawiała go wiolaraczka. Dziś wieczorem posprawdzam jak to tam wyszło, czy zwrócili pieniążki czy nie i jak coś to będę do Nich pisać. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Oczywiście chodzi o zielone Mój błąd ![]() Z boohoo było niebieskie
Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-12-21 o 13:03 |
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś Wielka ;D
|
#431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo kurcze,a tak na niego czekałam No trudno,ważne ze bluza Tż-ta jest ![]() To daj znac Martuniu czy zwrocili za niego pieniadze
|
|
|
#432 |
|
|
Wczoraj poleciały paczuszki priorytetowe (11zł) do:
be-be -> 00259007733893329075 wiolaraczka -> 00259007733893329068 + 1.80 zł kopertka -> jak Tylko będę miała pieniążki to się odezwę alleyezonme -> 00259007733670865291 Agatka_eSz ->00259007733670864577 Może dziś też mi się uda coś wysłać. Jeśli będzie ktoś w domu i będzie miał chwilę, żeby mnie podrzucić na pocztę to oczywiście wyślę bo mnie zima napotkała z letnimi oponami może brat mnie podrzuci bo tylko on przygotowany do zimy Chciałabym wysłać całą resztę paczek a nadal nie mam adresu od jednej uczestniczki z BooHoo. UWAGA ! Jak przesyłki do Was dotrą to bardzo proszę o powiadomienie mnie o tym tu na wątku Przy okazji chciałam bardzo podziękować Wizażance agatasw1 za bardzo miły gest z jej strony Strasznie było mi miło gdy listonosz przyniósł mi kartkę z życzeniami Świątecznymi od Ciebie Dziękuję ![]() W ogóle to mój listonosz wczoraj ledwo wszedł do domu 2 wielgachne paczki z New Look, 1 jeszcze większa z BooHoo, karton z butami z Allegro i 3 listy, a długopis i gadżet gdzie zbiera podpisy w buzi ![]() Nie wiem jak on z tym się przedostał przez takie zaśnieżone podwórko... w każdym bądź razie udało mu się ![]() Kochany
Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-12-22 o 11:20 |
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Pan listonosz-bohater dnia codziennego hehe ![]()
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzeceniali dużo torebek i fajnych akcesorii
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dostałam paczuchę. Jestem bardzo zadowolona! Ślicznie dziękuję Edit: Faktycznie są fajne rzeczy, mam nadzieję że po świętach/nowym roku znajdzie się jakaś organizatorka chętna na zamówienie ![]() ![]() |
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Martuniu za organizację zamówienia, jesteś świetna
Własnie dotarła do mnie paczucha! A więc z tą nasza pocztą w święta nie jest tak źle, bo mimo, że to paczka priorytetowa, to różnie to bywało co roku i raz przynosili szybko, a raz szło tydzień. Parasol i rękawiczki są super Butki również, ale strasznie sztywne i ledwo nogę włozyłam [ale tłumaczę to tym, że miałam zmarznięte stopy, bo przed chwilą wróciłam], ale właśnie już w nich siedze i w sumie nie jest źle. Od dzis do Sylwestra codziennie w nich chodze, żeby się rozeszły i żeby się w nich wygodnie tanczyło Życzę Wam wesołych świat, Laseczki i żeby Sylwester był szalony )
|
#437 |
|
po prostu Łinli
|
wyprzedaz rozpoczęta
organizuję zamówienie No 2 ![]() jeśli bedzie wśród nas wiekszosc osob z konten inteligo (pko), to zamówienie mozemy złożyc nawet dzis ![]() nie ukrywam że jeśli bedzie wiecej chetnych to pierwszenstwo maja te z kontem inteligo/ipko jeśli nie- to przelewy dojdą pewnie w poniedziałek zapraszam
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-24 o 13:02 |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co również jestem chętna ale konto mam w mbanku
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Rozeznanie
|
tez jestem chetna
|
|
|
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
zaszaleli z promocją
ja też chętna |
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Martuniu dostałam paczuszke
Dziękuje Ci jeszcze raz A jeśli chodzi o drugie zamówienie to wstępnie sie piszę-ale najpierw musze zobaczyc co oni tam powrzucali nowego ![]() Edit: To ja dopisuje sie juz na 100%,fajne rzeczy dodali
Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2009-12-24 o 15:18 |
|
|
|
#443 |
|
po prostu Łinli
|
a czy ktoś wie, czy przez święta może przelewy chodzą normalnie tzn z dnia na dzień?
bo ja tak palnęłam że w poniedizałek, ale pewności to nie mam lista: 1. niut0 2. kali765 3. Gosiaxx111 4. Annieee 5. wiolaraczka 6. Winly powysyłam wam wieczorem dane do przelewu, może i dojdą te przelewy szybciej a jak nie to składam w poniedziałek
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli przelewy zostaną zlecone w czasie świąt, to bedą zaksięgowane na koncie po pierwszej sesji przychodzącej w poniedziałek
|
#445 |
|
Konto usunięte
|
ja też chciałabym się dołączyć do zamówienia, można??? - już nieaktualne, zamawiam sama
Edytowane przez 201711060955 Czas edycji: 2009-12-24 o 19:41 |
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
Też bym chciała , moge dzisiaj wpłacić .
|
|
|
|
#447 |
|
Przyczajenie
|
czy ja tez mogla bym sie dolaczyc? tylko nie wiem jak zaplata. nie bardzo mam mozliwosci
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Winly a lista juz zamknieta, czy jescze moge dolaczyc?
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Winly, z tych dwóch rzeczy o których Ci pisałam na pw nagle zrobiło się trochę więcej i teraz nie bardzo opłaca się żebym zamawiała z Tobą. Po pierwsze to miałabyś problem żeby to wszystko zanieść na pocztę, a po drugie przesyłka od Ciebie kosztowałaby tyle co z NL prosto do mnie. Więc nie dopisuj mnie do listy.
I mam pytanie do wszystkich, jak myślicie, jak mogą te portmonetki wyglądać w środku? http://www.newlook.co.uk/1851625/185...ctDetails.aspx http://www.newlook.co.uk/1845767/184...ctDetails.aspx Śliczne są, ale ja potrzebuję czegoś z dużą ilością przegródek, nie wiem jak będize w nich... Gdyby była pewność że będzie przynajmniej tyle co w tej z asosa
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym była chętna na 2 rzeczy
![]() Moja mama ma konto ipko, także może zgodzi się zrobić dla mnie przelew. http://www.newlook.co.uk/1779326/177...ctDetails.aspx Niebieski, rozmiar 10 http://www.newlook.co.uk/1789048/178...ctDetails.aspx Rozmiar 10 i może jeszcze coś dla TŻ-ta.... tylko on się musi zastanowić jeszcze.... http://www.newlook.co.uk/1693214/169...ctDetails.aspx http://www.newlook.co.uk/1779795/177...ctDetails.aspx Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2009-12-24 o 20:19 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

We’re sorry, but when we came to process your order, we found that the following items were out of stock in our warehouse because of high demand. They may still be available in your local store.

Ale jeśli to to, co ost. robiłaś, Martuniu, to... jupi

(New Look i BooHoo).

bo ja tak palnęłam że w poniedizałek, ale pewności to nie mam