"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 12:41   #1171
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Hawwa ja bym się cieszyła mimo wszystko z opcj takiej Wigilii.Może będzie bardziej radosnie i przez chwilę zapomnicie o problemach?
Nie wiem, może... Na razie, to się martwię, jak my tam dojdziemy, skoro Tata w ogóle nie wstaje z łóżka...

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Cioci i wujkowi coś wspolnego do mieszkania
Kuzynkom może nie kosze prezentowe ale np: dobra kawa, jakieś czekoladki(razem ładnie zapakowane)

Dzieciakom: - starszemu chłpcu może mniejszy pendrive
- młodszemu jakaś gra planszowa
- małej niuni jakiegoś ciuszka
Dziękuję Kawuś i innym Dziewuszkom też

Idę do Kościoła.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:52   #1172
Choji
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

a ja się zastanawiam czy składać cv w jedno miejsce - jako pracownik administracyjno-biurowy. wymagania "PROWADZENIE SPRAW KADROWO-PŁACOWYCH, ZNAJOMOŚĆ PRAWA PRACY DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU no i wykształcenie wyższe. Ja jestem technikiem administracji. Na prawie pracy się trochę znam. Tylko te sprawy płacowe...Niby w tej firmie pracowałam jako kasjerka. Także kobieta wie jak pracuję itd.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Hawwa, ja bym kupiła rodzicom dzieciaków np. jakiś większy album na wszystkie ich zdjęcia plus ew jakieś słodycze. Chłopcom - jakas planszówkę i piłkę nożną. Maleństwu jakieś niedrogie ciuszki. A co mężatkom? Pewnie zestaw słodyczy.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Choji, u mnie też jakos tak, brrrrr. A ja zaraz do pracy będe wychodzić

Ale podobno od wtorku temperatury mają być na plusie, więc nici z białych świąt.
Mój weathercast pokazuje:
wtorek +3*C
środa +6*C
czwartek +4*C
piątek +9*C ( )
sobota +8*C
niedziela +3*C
poniedziałek +4*C

Ty weź mnie nie strasz. Ja chce śnieżne święta a nie błoto, breję i nie wiadomo co Miłej pracy

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:06   #1173
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

załamałam się,

siedzę w piżamie od rana,

pytam się Tżta: wychodzimy gdzieś (w piątek mówił że zabiera mnie w niedzielę na obiad i do kina)
on: a niby gdzie ?

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:07   #1174
aanix
Zadomowienie

Kawuś, wszystkiego najlepszego! Uśmiechu na twarzy i kochanego tż-ta

Choji, polecam www.pons.de Korzystałam z wielu, ale ten jest najlepszy
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:12   #1175
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Kawuś, wszystkiego najlepszego! Uśmiechu na twarzy i kochanego tż-ta

Choji, polecam www.pons.de Korzystałam z wielu, ale ten jest najlepszy
Dziękuję

Stary 2009-12-20, 13:15   #1176
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

ja właśnie wróciłam z kościoła... brrr zimno jak 158

sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:16   #1177
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do @ - dostałam w nocy (czyli w sumie 7 dnia spóźnienia). Dziwnie tak, bo "jakby chciało, a nie mogło"
A ja dalej nie dostałam.

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
Hajja Hawwa Trochę tak dziwnie, że najpierw data, a potem oświadczyny. A były dalej się do Ciebie odzywa? no były się odzywa pisze do mnie często i gęsto - średnio raz na dzień! ale ostatnio nasze relacje się poprawiły traktuję go jak znajomego. TŻ o wszystkim wie i mów że mi wierzy, często rozmawiamy o moim eksie o jego jakiś tam gadkach problemach wiec TZ widzi że nic przed nim nie ukrywam. Termin już mamy bo jak zaczęliśmy gadkę o ślubie to TŻ nie maiła nadmiaru gotówki na pierścionek (jakoś ta rozmowa się spontanicznie zrodziła po weselu jego brata) potem temat przycichł i jakiś czas temu wrócił (po naszej rocznicy gdy liczyłam że już na pewno dostanę pierścionek) TŻ chce być ze mną, chce ślubu ale nie szybko bo chce mieć pewność że będzie miał pracę. Zaczęliśmy rozmowę o tym że trzeba wcześnie wszytko załatwiać bo tak lepiej, Tyle ze wtedy TŻ nie miał kasy na pierścionek (budrzet Tż jest zmienny jedne miesiąc ma kase na 3 pierścionki zamiesica nie ma jej bo kupuje coś do firmy) powiedziałam mu że mi tam nie zależy na pierścionku ze nie chce też przez 10 lat być narzeczoną bo mi ten stan spowszechniej i sama sobie trochę tu przybiłam klina, ale ustaliliśmy że rozejrzymy się za salami, wszytko się przyspieszyło jak weszliśmy do sali i która nas zachwycała i okazało sie ze 2012 już jest bardzo pozajmowany i jak się nie zdecydujemy już to musimy szukać innej (a to było jak jakiś impuls albo ta albo żadna inna stwierdziliśmy obydwoje) Poczekam cierpliwie mino że wiem że zaręczyny nastąpią to i tak może mnie nimi zaskoczyć, przecież nie wiem kiedy czy juro czy za 2 lata mam nadzieje ze coś fajnego wymyśli Czasem tylko jak są jakieś rocznice, urodziny to taka iskierka nadziei i rozczarowanie że jednak nie. Niech mi to powie a ten pierścionek jest nieważny nie chce go chce tylko słowa
To możesz to odkręcić to co powiedziałaś wcześniej.

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Hajja Hawwa Nie, to jest moja starsza kotka. Młodsza (ta od maszynek) wygląda tak (tzn tak wygląda jak się złości, a robi to codziennie )
Słodziak

Idę dzisiaj z Mamą do restauracji
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:27   #1178
kotek6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam czy całe życie trzeba będzie mysleć za facetów?Wszystkie prezenty dla Teściów JA wybrałam i JA kupiłam.Ale z prezentu dla Teścia jestem bardzo zadowolona.Wprawdzie to tak gadżet,ale on lubi takie rzeczy On ma tę firmę transportową i sam dużo jeździ,więc będzie to miał fajne http://www.ministerstwogadzetow.com/...odowy-led.html
sygnalizator fajny pomysł tylko te przymrużone oczko co ma być początkiem flirtu no no no nie wiem czy taki dobry pomysł dawać to teściowi co do tego że musisz myśleć za TŻ mam tak samo scena 3 tygodnie temu była taka za po ustaleniach TŻ kupuje mamie zestaw kamerkę i mikrofonik i jeszcze coś kobiecego , mama 2 dni przed światami ja kupiłam już pudełeczko na drobiazgi (łańcuszki i czynne takie osobiste rzeczy bardzo ładny w stylu decoupage) i stroik świąteczny jej a on nawet nie pomyślał o jej prezencie, stwierdził ze jest czas i co zrobię jutro weżnę pieniążki i ja pójdę kupić a nie znam się na tym wiec pewnie się ośmieszę no ale trudno

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:42   #1179
Choji
Zakorzenienie

Kotek, a co się przejmować? Ty prezent od Siebie masz, to czemu masz się przejmować tym że Tż będzie świecił oczami przed własną mamą że nie chciało mu się prezentu kupić. Może jak mu się głupio zrobi to się czegoś nauczy. takie wyręczenie go nie jest dobre.

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:45   #1180
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No i muszem lecieć
I na to zimno wyjść....

echh, oby szybko minęło.

Miłego wieczorku Wam życzę
Stary 2009-12-20, 13:50   #1181
OlkaR
Zakorzenienie

Kawucha WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, najsłodszego, najcieplejszego, najpiękniejszego i... sama najlepiej wiesz czego

Dzień dobry dziewczęta
Nie nadrobię, może później.
Byłam wczoraj u TŻa, porozmawialiśmy i uważam, że wszystko jest ok A dzisiaj już pojechał do Francji I wraca dopiero 28 albo 29, ale... damy radę.

Zakupiłam sobie wczoraj puzzle 1500elementów- Koloseum- i zaczęłam wczoraj układać, więc będzie zajęcie na dni bez TŻa

Zmykam, bo tato krzyczy żeby mu komputer oddać

Do poczytania dziewczynki
Stary 2009-12-20, 14:50   #1182
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dobry stanik nie musi być babciowaty
A obwód jest okej - na pewno trochę się rozciągnie.
Ja przy obwodzie 82-3 cm nosiłam 75, a i niektóre 70 były spoko
no ja wiem tylko ze akurat taki najlepiej mi lezał, a chce go nosic tak na poczatek, 'leczniczo' zeby troche mi sie poprawiły cycki. Przymierzałam też bardzo fajne, koronkowe cudenka, ale nistety lezały gorzej niz ten babciowaty.
i jeszcze pomyliłam firme PANACHE a nie PANACHETTE jak to ja napisałam
a stanik wyglada tak:
http://www.swistak.pl/a4087278,Panac...E-bezowy.html#

olciu nasza kochana, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! spełnienia marzeń Sukcesów w pracy;* I zeby Ci sie wszystko z tztem poukładało

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
załamałam się,

siedzę w piżamie od rana,

pytam się Tżta: wychodzimy gdzieś (w piątek mówił że zabiera mnie w niedzielę na obiad i do kina)
on: a niby gdzie ?
oj przegina oststanio ten twoj tzt;/

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc
Stary 2009-12-20, 15:03   #1183
frezyjka85
Zakorzenienie

ja tylko na chwilkę bo TŻ w łazience....

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
heeeej

a ja radosną nowinę głoszę hehe.

właśnie dziś oświadczył mi się mój kochany

nooo... to tyle heh spadam przygotowywać się do imprezki z okazji zaręczyn

http://apart.pl/pl/diamenty,c,kolekc...areczynowe,400
to mój pierścień, który na żywo wygląda ładniej, bo nie widać różnicy tak bardzo pomiędzy białym i żółtym złotem. wygląda jak cały z żółtego

nooo przyszedł do mnie TŻ z rana, jeszcze w łóżku byłam i zrobił mi śniadanko. był taki milutki i w ogóle hehe wstaję z łóżka, odsłaniam rolety a na szybie karta "spędzisz ze mną resztę życia?" :O szok hyhy
a on szybko do pokoju rodziców po kwiaty (byliśmy sami w domu) i pierścionek, na kolanko.... i "czy zostaniesz moją żoną?" a ja "nooo" haha szok totalny.

buziaki dla Was, pewnie większość mnie nie pamięta, ale kit. czułam się w obowiązku poinformować Was

moje serdeczne gratulacje!!! piękne zaręczyny

Kawucha STO LAT!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2009-12-20 o 15:07
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 15:20   #1184
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam czy składać cv w jedno miejsce - jako pracownik administracyjno-biurowy. wymagania "PROWADZENIE SPRAW KADROWO-PŁACOWYCH, ZNAJOMOŚĆ PRAWA PRACY DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU no i wykształcenie wyższe. Ja jestem technikiem administracji. Na prawie pracy się trochę znam. Tylko te sprawy płacowe...Niby w tej firmie pracowałam jako kasjerka. Także kobieta wie jak pracuję itd.
skladaj, co ci szkodzi, nie masz nic do stracenia....
Stary 2009-12-20, 15:37   #1185
P-o-n-y
Zakorzenienie

jestem zła. TZ nie przyjedzie, tak jak mial przyjechac i nie ma juz perfum, ktore chcialam kupic. GOWNO!
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 15:56   #1186
katarakta
Zadomowienie

U mnie kaloryfery strzelają w całym domu. Aż strach siedzieć, a rodzina się pokłóciła i już tak dobrych kilkadziesiąt minut... może kilka godzin... Cały dzień nic tylko awantury... :/
Marzę o spokojnym domu z Tżtem
Stary 2009-12-20, 16:04   #1187
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Znalazłam pierścionek na który mam szansę http://www.fabtoys.pl//index.php?pro...uct&prod_id=56

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 16:19   #1188
kotek6
Rozeznanie

katarakta mamy te same marzenia ....z tym że wiem że nawet jak się wyprowadzę to nie będzie dobrze nadal to samo będzie .... z tą różnica że będę czuła się jeszcze bardziej między młotem a kowadłem ..

aleksandrettaa na taki prezent najpierw bym się rozbeczała że jak on może mi takie psikusy robić a potem zaczął bym się śmiać numer niezły tylko szkoda że kubek taki duży to pudelku takie nie standardowe

już mi się odechciało tych świat z TŻ ...miały być takie wspaniałe świata razem ..najpierw wigilia każdy u siebie potem ja miałam przyjechać do niego i zostać na noc i cały 1 dzień (byśmy byli razem a i mama nie czuła się samotna) a potem na 2 dzień miał przyjechać do mnie (a z mamą miał siedzieć brat Tż z żoną)....a teraz nie chce mi się nawet tam jechać bo mam przyjechać na obiad w 2 dzień i tylko tyle .... będę sobie w domu siedzieć załączę sobie komp i będę pisać prace zaliczeniową całe 3 dni :/

ślub 07. o7. 2012
Stary 2009-12-20, 16:20   #1189
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Znalazłam pierścionek na który mam szansę http://www.fabtoys.pl//index.php?pro...uct&prod_id=56
znając mojego Tżta to pewnie też by mógł wpaść na taki pomysł.
Stary 2009-12-20, 16:50   #1190
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
no ja wiem tylko ze akurat taki najlepiej mi lezał, a chce go nosic tak na poczatek, 'leczniczo' zeby troche mi sie poprawiły cycki. Przymierzałam też bardzo fajne, koronkowe cudenka, ale nistety lezały gorzej niz ten babciowaty.
i jeszcze pomyliłam firme PANACHE a nie PANACHETTE jak to ja napisałam
a stanik wyglada tak:
http://www.swistak.pl/a4087278,Panac...E-bezowy.html#

olciu nasza kochana, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! spełnienia marzeń Sukcesów w pracy;* I zeby Ci sie wszystko z tztem poukładało

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

oj przegina oststanio ten twoj tzt;/

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc
Stanik wcale babciowy nie jest
Dziękuję za życzenia
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Kawucha WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, najsłodszego, najcieplejszego, najpiękniejszego i... sama najlepiej wiesz czego

Dzień dobry dziewczęta
Nie nadrobię, może później.
Byłam wczoraj u TŻa, porozmawialiśmy i uważam, że wszystko jest ok A dzisiaj już pojechał do Francji I wraca dopiero 28 albo 29, ale... damy radę.

Zakupiłam sobie wczoraj puzzle 1500elementów- Koloseum- i zaczęłam wczoraj układać, więc będzie zajęcie na dni bez TŻa

Zmykam, bo tato krzyczy żeby mu komputer oddać

Do poczytania dziewczynki
Dziękuje za życzenia s.....

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę bo TŻ w łazience....

moje serdeczne gratulacje!!! piękne zaręczyny

Kawucha STO LAT!!!!!!!!!!!!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
skladaj, co ci szkodzi, nie masz nic do stracenia....

Cytat:
padłam nie wstanę tak będę leżeć może powiem mojemu Tżtowi że skoro nie mam co liczyć na pierdzionek to może kubek właśnie przed chwilą zapytał mnie czy chcę kebab a ja co usłyszałam : to jak chcesz ten kubek hahahahaha

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

a co powiecie na to ?? większego się już nie da http://toys4boys.pl/Diamentowy-breloczek-item192.html

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2009-12-20 o 16:48
Stary 2009-12-20, 16:51   #1191
P-o-n-y
Zakorzenienie

ahahahaha, podoba mi sie brelok, ale jego cena srednio kupilabym sobie taki z marszu :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 16:55   #1192
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

http://toys4boys.pl/Krolewicz-z-bajk...-item1162.html a to mnie zabiło no zabiło po prostu

Stary 2009-12-20, 17:20   #1193
justyna_dt
Zakorzenienie

Kawko, STO LAT!!!

aleksandrettaa
jakby mi taki prezent dał i zaraz potem nie dał pierścionka właściwego, to bym się zabiła... no, najpierw jego

Ale zimno, brrr...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

A królewicz z bajki robi robotę, hahahaha!!!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 17:27   #1194
katarakta
Zadomowienie

Znalazłam coś dla siebie http://toys4boys.pl/Uciekajacy-budzi...-item1171.html Moje poranne "jeszcze 5 minut" trwa od pół godziny w zwyż (zdaża mi się zaspać nawet godzinę) i później muszę się wszędzie śpieszyć, a to jest rozwiązanie moich problemów.
Stary 2009-12-20, 17:28   #1195
aleksandrettaa
Zakorzenienie

świetny ten królewicz z bajki

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 17:39   #1196
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Kawko, STO LAT!!!

aleksandrettaa
jakby mi taki prezent dał i zaraz potem nie dał pierścionka właściwego, to bym się zabiła... no, najpierw jego

Ale zimno, brrr...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

A królewicz z bajki robi robotę, hahahaha!!!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Znalazłam coś dla siebie http://toys4boys.pl/Uciekajacy-budzi...-item1171.html Moje poranne "jeszcze 5 minut" trwa od pół godziny w zwyż (zdaża mi się zaspać nawet godzinę) i później muszę się wszędzie śpieszyć, a to jest rozwiązanie moich problemów.
http://toys4boys.pl/Latajacy-budzik-item238.html a ten ?? sama się zastanawiam , bo ja w telefonie wiecznie mam ustawioną drzemkę

Cytat:
świetny ten królewicz z bajki

Stary 2009-12-20, 17:50   #1197
kotek6
Rozeznanie

katarakta fajny ten budzik kiedyś miałam takich kilka i sprzedawałam (jak na dziewczynę handlarza przystało) zostałam mi tylko jeden leży i się u treściowej kurzy nie używany ona ma swój który używa od dawna a u mnie pad by ofiara dziecka ..... ale drogi tam jest po 169zł ja swoje mam za 80zł

czarna_kawa80 ja to mam refleks patrze na posty i nie czaje teraz dopiero wiem skąd oni wiedzą że masz urodziny wszystkiego najlepszego duzo słoneczka na co dzień

ślub 07. o7. 2012
Stary 2009-12-20, 18:35   #1198
crozee
Zakorzenienie

ale mam humor do d**;/
jak wiekszosc z zazdrosnic dzisiaj;P
znalazłąm piosenke z 'rewersu', ktora mi sie podobała: http://www.youtube.com/watch?v=5T3FXFnoTzE

a to niedawno słyszałam w radiu: http://www.youtube.com/watch?v=5T3FXFnoTzE

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

i zamowiłam sobie gacie do kompletu do stanika http://allegro.pl/item855646454_pana...owo_zolte.html
Stary 2009-12-20, 19:15   #1199
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
[B][COLOR=Red]

http://toys4boys.pl/Latajacy-budzik-item238.html a ten ?? sama się zastanawiam , bo ja w telefonie wiecznie mam ustawioną drzemkę

też dobry. Jaki wybór. Ten latający nawet lepszy

Widziałam na tej stronce mini golfa do wc, nie ma to jak jakaś kreatywna rozrywka przy dłuższym posiedzeniu Ewentualnie jak ktoś woli można łowić rybki, ale papier toaletowy z sudoku chętnie bym kupiła i nosiła na nudne wykłady
Stary 2009-12-20, 20:08   #1200
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
świetne to już wiem co P. kupił mi pod choinkę

saniu gratuluję z całego serca zaręczyn

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości