Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 22:44   #3301
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

joanwi no dokladnie i taka ofiare z siebie robi...jedna czesc-rozumiem, ale zeby 3 tak sie zachowywac? strasznie idealistyczne podejscie...;p i niby wiem, ze chce byc "ponadto"ponad jego kase i rzeczy materialne,ale...wkurza mnie to

karolinusienka juz nie bede milego czytania;p

isabele ja zaczelam czytac z nudow bo mialam przerwe 3 godzinna w zajeciach...ale jak zaczelam to wsiaklam i niby wiem o czym to jest i co jest w kazdej z czesci bo sis mi opowiadala jak zmierzch ogladalysmy;p i sie zarzekalam, ze nie bede czytac bo ta bella jest taka glupia.ale nie da sie nie czytac no

ide sie kapac i koncze juz ta 3 czesc

dobrze, ze M. kupil mi ksiazke, bo bym nie miala co czytac jak to skoncze
Stary 2009-12-20, 22:46   #3302
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Meg ten brat kumpeli fajny chlopak...on tego nie widzi:slepy i zakochany.na kawalerskim zalil sie M. ze ta ewelinka to troche go mezczy czasem, bo by slub chciala a on nie jest gotowy...ona ma 24 lata, a on 20.i ze czasem mu z nia ciezko.ale nie ma na tyle odwagi, zeby sie od niej uwalonic, co jest glupota moim zdaniem,im dluzej tym gorzej przeciez!ale mam nadzieje, ze przy nim bedzie sie zachowywala normalnie

wlasciwie to ja sie tak ubiore na tego sylwka jak widac na zdjeciu;p tylko pasek bede miala z cekinami;p

na domowke to chyba w miare stroj...
jak ona moze chcećslubu jak sie do inny lepi troszku żenada... pewnie jak to chłopy... otworzy oczy za póżno i bedzie dużo bardziej bolało..:/

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
"przeleciałam" te zaległe stronki tylko - ale na prawdę nie mam czasu

lusesita fajny strój na sylwka
karolinusienka no piękny pierścionek

Widziałam ze poruszałyście temat kościoła i spowiedzi... Powiem wam że cieszę się bardzo że to mnie nie dotyczy
Tzn. od razu prostuję: nie chodzi mi tu wyliczanie które wyznanie jest lepsze, czy o negowanie pewnych tradycji!!

W naszym kościele spowiedź jest wspólna. Już tłumaczę... w kościele gdy jest nabożeństwo ze spowiedzią i komunią, wypowiadamy pewną regułkę że wyrzekamy się grzechów itd. Ale to jest skierowane do Boga. Ksiądz pyta czy wierzymy w odpuszczenie grzechów i czy za nie żałujemy no i po spowiedzi. (każdy ma czas na przygotowanie się w domu na przykład i rozmyślanie co zrobił nie tak). Dla mnie jest to dobry sposób, ponieważ i tak Bozia widzi co my tu wyczyniamy, więc nie ma i tak po co czegoś ukrywać
Wielu moich znajomych powtarza, że zazdrości nam ze nie musimy wylewać tego przed księdzem No ale nie sądzę że tu jest coś do zazdroszczenia. Bo każdy człowiek jest po prostu inny i wierzy w inne ideały i zmienianie wyznania tylko dla tego jest według mnie błędem

Kochane moje mam do was prośbę... Jutro na 8 idę do pracy proszę proszę proszę o kciuki
kciuki kciuki kciuki trzymam!
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 22:50   #3303
87_meg
Wtajemniczenie

a ja Wam sie nie chwaliłam jeszcze:P

oto moje ponad 3 miesięczne maleństwo
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-20, 22:51   #3304
Izelka122
Przyczajenie

[QUOTE=karolinusienka;1597 0184] wrzucam obiecane zdjęcie pierscionka

przepraszam, za jakość ale robione telefonem na szybko oczywiscie zdjęcie nie odzwierciedla jego uroku w rzeczywistosci bo w realu sie pieknie mieni

QUOTE]
Oj śliczny ten pierścionek
Izelka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 22:52   #3305
87_meg
Wtajemniczenie

dobra kochane moje ja uciekam do wyrka bo jutro na PORODÓWKE:jup i:
trzymajcie za mnie kciuki zeby mi autko rano odpaliło i zeby dała rade na tej porodówce bo miałam troche przerwy...
buziory

jak bede miała chwilke to zajrze jutro w ciagu dnia do Was- bo maja tam kompy na porodóweczce z netem
Stary 2009-12-20, 22:55   #3306
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

śliczny
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 22:56   #3307
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dziekuje mnie sie strasznie podoba nawet nie myslalam, ze trafi tak w 1oo% z pierscionkiem

Kasia no wiesz <foch> no dobra poczekamy do jutra ja chyba wezme sie za czytanie ksiazki
no i jak nie omieszkam pogratulować... choć nie w moim stylu dla Ciebie jest najpiekniejszy na świecie i o to chodzi zeby był taki Wasz
no i jeszcze gratuluje Wam tych zareczyn i równego tygodnia w narzeczeństwie
Stary 2009-12-20, 23:03   #3308
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

wlasciwie to ja sie tak ubiore na tego sylwka jak widac na zdjeciu;p tylko pasek bede miala z cekinami;p

na domowke to chyba w miare stroj...
bardzo ladnie wyglada ten stroj
a tej lasce przywal od nas jak sie chociaż do twojego Tż uśmiechnie

Cytat:
wrzucam obiecane zdjęcie pierscionka

przepraszam, za jakość ale robione telefonem na szybko oczywiscie zdjęcie nie odzwierciedla jego uroku w rzeczywistosci bo w realu sie pieknie mieni

kolejne zdjecia, to piernikowe paczuszki
bardzo łądny pierścionek daj mi jedna paczuszke

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
No więc jak już choinkę mam ubraną. Jedno z głowy. Jutro pierniczki, krokiety i pewnie coś się jescze znajdzie, ale mam wolne, więc sobie pośpię

Gardło wcale nie przestaje boleć. Faszeruję się jakimiś tabletkami na gardło, ale nic Tato właśnie leczy moje gardło jakimś koniakiem, bo wódki nie ma w domu Ale nic to nie daje. Jak tak dalej będzie bolało, to chyba pójdę do lekarza
ja eż dzisiaj choinke przystroilam nie mam jeszcze posprzątane ale choinka stoi
zdrówka koniecznie idź do lekarza jutro jak Ci nie przejdzie

Cytat:
Widziałam ze poruszałyście temat kościoła i spowiedzi... Powiem wam że cieszę się bardzo że to mnie nie dotyczy
Tzn. od razu prostuję: nie chodzi mi tu wyliczanie które wyznanie jest lepsze, czy o negowanie pewnych tradycji!!

W naszym kościele spowiedź jest wspólna. Już tłumaczę... w kościele gdy jest nabożeństwo ze spowiedzią i komunią, wypowiadamy pewną regułkę że wyrzekamy się grzechów itd. Ale to jest skierowane do Boga. Ksiądz pyta czy wierzymy w odpuszczenie grzechów i czy za nie żałujemy no i po spowiedzi. (każdy ma czas na przygotowanie się w domu na przykład i rozmyślanie co zrobił nie tak). Dla mnie jest to dobry sposób, ponieważ i tak Bozia widzi co my tu wyczyniamy, więc nie ma i tak po co czegoś ukrywać
Wielu moich znajomych powtarza, że zazdrości nam ze nie musimy wylewać tego przed księdzem No ale nie sądzę że tu jest coś do zazdroszczenia. Bo każdy człowiek jest po prostu inny i wierzy w inne ideały i zmienianie wyznania tylko dla tego jest według mnie błędem

Kochane moje mam do was prośbę... Jutro na 8 idę do pracy proszę proszę proszę o kciuki
słyszałam że w kościele ewangelickim tak jest bardzo dobre podejscie i tak samo uważam ze z powodu jednego niewygodnego zwyczaju bez sensu zmieniac kosciol
za jutro

Cytat:
ładniutki

Cytat:
trzymajcie za mnie kciuki zeby mi autko rano odpaliło i zeby dała rade na tej porodówce bo miałam troche przerwy...
buziory

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 23:17   #3309
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś tez poszłam raz do spowiedzi w Częstochowie. I to był mój pierwszy i ostatni raz. masakra jakaś była. Myślałam, że ucieknę z konfesjonału.
Ja tak miałam w Krakowie w kościele mariackim. I powiedziałam sobie, że nigdy więcej tam się nie będę spowiadać. ksiądz się czepiał każdego grzechu...

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja bylam u spowiedzi ostatnio jakies 3, 4 lata temu... najperw nie chodzilam bo jakos.. odbębniłam ze ytak powiem bierzmowanie i potem nie bylo przymusu isc do spowiedzi. A teraz bym chciala isc ale z kolei sie boje... tyle czasu nie bylam i boje sie księży... już raz mnie jeden opiep.rzył i mam uraz...
jak chcesz iść do spowiedzi to idź śmiało.
nie bój się.
ksiądz się powinien cieszyć, że przyszła zbłąkana owca.

tak apropo spowiedzi, to muszę się wybrać teraz przed świętami.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No, ale kupiłam mamie klipsy z Colibry, mulinę brakującą na obrazek dla B., zakolanówki dla siebie, serwetki i chyba tyle.
a ja mam kolczyki z Colibry

Cytat:
własnie sie poczułam po spowiedzi jakbym została na prawde oczyszczona ze wszystkich grzechów. spowiedz była rozmową z księdzem, nie opierniczał mnie ani na mnie nie krzyczał, pytał sie dlaczego tak postepowałam i dlaczego tak robiłam. Piorek jak wyszedł to powiedział mi, ze powiedział księdzu, że był pierwszy raz u spowiedzi, bo te u niego w kosciele, to nie spowiedz. i ksiądz mu wytłumczył, że tutaj mają wiecej czasu, dlatego przeprowadzają rozmowę, która ma doprowadzić nas do wyciągnięcia wniosków z tego co źle zrobiliśmy.
dobra już wiecej nie mówie
i tak powinno być wszędzie

Cytat:
Matko ja mam kolędę 28 grudnia... To bedzie 1-sza kolęda, kiedy to nie dam księdzu zeszytu z religii
w tym roku to była moja pierwsza kolęda, na której mnie nie było. no właściwie druga, bo kiedyś strasznie szybko obskoczył całą klatkę i nie zdążyliśmy z braćmi dojechać od babci, spotkaliśmy się z księdzem przed klatką.
a teraz był proboszcz. powiedział rodzicom że mnie opieprzy że mnie nie było, a jak na następny dzień z nim rozmawialiśmy to gadał tylko z Adamem i mu gratulował - a dowiedział się od mojej mamy o obronie, bo powiedziała gdzie jestem

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
no mi tez na taki koscielny slub sie nei podobaja krotkei ale na cywilny jak najjbardziej
mnie też sie nie podoba, ale moja bratowa będzie mieć krótką bombkę

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:

Na święta to standardowo Kewin sam w domu ilez można oglądać to samo
my to lubimy

87_meg, karolinusienka, bardzo ładne pierścionki

ja dzisiaj znowu cały dzień poza domem. liczyłam na to, że może uda się skończyć wcześniej, ale niestety nie. Dużo ludzi było. i kasę na ogrodzie mieliśmy otwartą. Poubierane w swetry, polary i kurtki byłyśmy bardzo dużo choinek i wszystkich ozdóbek poszło

po pracy godzinkę widziałam się z Adamem

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 23:21   #3310
lusesita23
Zakorzenienie

aja juzide do lozeczka

poczytam jeszcze, zblizam sie do konca,eiec do sis napisalam, zeby mi podrzucila 4 czesc

slodkich snow kochane

a i jutro ma byc wreszcie cieplej...
Stary 2009-12-20, 23:51   #3311
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
mam 666 diabelskiego posta

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
nie jeszcze nie! prezent dostanie pod choinkę i tam będzie miał czarno na białym czy córa czy syn.
A to zdjęcie planujesz dać do tej ramki czy cuś innego ? I pochwal się potem jaka była jego reakcja

Cytat:
aaaa i koniecznie sie pokażcie jak na Sylwestra sie wyszykowałyście
Jeśli nie zapomnę cyknąć fotki przed sylwkiem to pokaże

Cytat:
Napisane przez Izelka122 Pokaż wiadomość
A ja tyle co wróciłam z egzaminu. Nie dość, że kiepsko mi poszło to jeszcze prawie zamarzłam po drodze. A mój TŻ musiał sam jechac na ostatnie spotkanie na naukach przedmałżenskich i pokazywac babce mój kalendarzyk hehe
Już robicie nauki ? A to one mają taką długą ważność ?
za egzamin

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Mustique egzamin mam dopiero jutro ale dziękuję za kciuki
Jeszcze raz

Cytat:
hej dziewcaynki...moj Tzcik juz pojechal teraz znowu musze czkeac az do mnie przyjedzie no ale tylko tym razem tydzien na szczescie....
Kilka dni i znów będziecie razem

Cytat:
ja tez nie spowiadam sie z tego ze wpsolzyjemy bo mysle podobnie jak Ty...jest to jedyny mezczyzna w moim zyciu i kochamy sie z milosci a nie tylko dla samego seksu...i uznalam ze nie bede sie z tego spowiadac bo nie uwazam tego za grzech a jak mozna sie spowiadac z czegos czego sie nie zaluje...
Też tak sądzę...

Cytat:
ja nigdy nie pokazywałam!
zawsze mu mówiłam że zeszyt to maja taka mała autonomia i nie wszyscy muszą go znać i widzieć. a na koniec zawsze dodawałam że ksiądz też mi swojego kajeciku nie pokazuje i że to ma być uczciwe???
Niezłe

Cytat:
cholera z tego kaszlu cały brzuch mnie boli...
Cytat:
Gardło wcale nie przestaje boleć. Faszeruję się jakimiś tabletkami na gardło, ale nic. Tato właśnie leczy moje gardło jakimś koniakiem, bo wódki nie ma w domu. Ale nic to nie daje. Jak tak dalej będzie bolało, to chyba pójdę do lekarza.
Chyba bede się zbierała. Szybki prysznic, mleko z miodem, trochę poczytam i pójdę spać
Dziewczyny duuużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
hmmmm ja z moim tż gdzie wyjeżdżam?
Cytat:
w sumie to ja jade do tż 28.12 i wracam 4.01 :0 ahhh tydzień z NIM!!
Tak gdzie jedziecie, czy Ty jedziesz do niego ? Już doczytałam, to super tydzień przed Wami

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Super wypieki, szczególnie kokosanki
Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Jenny podziwiam za wypieki wspaniałe i wyobrazam sobie jak smakuja mniam a sukieneczka wspaniała
Dziękuję

Cytat:
hmmm chyba nie. zapomnialam, ze wszyscy z pracy sie ze mnie smieja, ze przyszlam dzisiaj skoro bylo zamkniete. tylko szkoda, ze nikt mnie o tym nie poinformowal i wmawiaja mi, ze mi mowila szefowa, tylko szkoda, ze ja sie z nia tydzien nie widzialam wiec jak miala mi powiedziec ehhhh szkoda nerw
No tak najlepiej teraz zrzucić z siebie winę i wmawiać, że Ci powiedzieli ...

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny śliczne pierścionki!!!

Cytat:
nawet wam nie mówiłam... jak się poznałam z tż to chodziłam jeszcze do liceum i jak tak sobie szłam do szkoły to tak sobie w myślach zadałam pytanie do boga.. " BOŻE CZY P. JEST TYM JEDYNYM? CZY TO JEST FACET DLA MNIE?"

i od razu dostałam znak...
To ja czekam na dalszy ciąg opowieści

Cytat:
brylanciki tak tworza kwiatuszka, bo z Kwiatuszkiem długa historia jest a tak w skrocie, jak sie poznalismy, to Piotrek mowil, ze jedyne czego pragnie to znalezc swojego Kwiatuszka, zeby moc go kochac i o niego dbac wiec dlatego piercionek jest z kwiatuszkiem
Super historia

Cytat:
Dzwonił TŻ i mówi, ze chory jest, bo strasznie przemarzł przez te mrozy
i jeszcze powiedział, że może się tak zdarzyć, że przyjedzie dopiero w środę. Proszę trzymajcie kciuki, żeby przyjechał jednak jutro

Cytat:

W naszym kościele spowiedź jest wspólna. Już tłumaczę... w kościele gdy jest nabożeństwo ze spowiedzią i komunią, wypowiadamy pewną regułkę że wyrzekamy się grzechów itd. Ale to jest skierowane do Boga. Ksiądz pyta czy wierzymy w odpuszczenie grzechów i czy za nie żałujemy no i po spowiedzi. (każdy ma czas na przygotowanie się w domu na przykład i rozmyślanie co zrobił nie tak). Dla mnie jest to dobry sposób, ponieważ i tak Bozia widzi co my tu wyczyniamy, więc nie ma i tak po co czegoś ukrywać.
Wielu moich znajomych powtarza, że zazdrości nam ze nie musimy wylewać tego przed księdzem. No ale nie sądzę że tu jest coś do zazdroszczenia. Bo każdy człowiek jest po prostu inny i wierzy w inne ideały i zmienianie wyznania tylko dla tego jest według mnie błędem

O takiej spowiedzi jeszcze nie słyszałam...

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Byłam dziś na zakupach. Kupiłam sobie taki sweter rozpinany, który sięga mi aż do kolan oraz sukienkę na wigilię Powiem Wam, że dziś szał w galeriach i wszystkich sklepach!!
Cytat:
a ja na wigili zaloze chyab sukienke ktora sobie kupila w czwartek
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach, kupiłam sobie bluzkę, bransoletkę i spodenki do spania
Pokażcie swoje zakupy

Cytat:
dobra kochane moje, ja uciekam do wyrka bo jutro na PORODÓWKE
buziory

jak bede miała chwilke to zajrze jutro w ciagu dnia do Was- bo maja tam kompy na porodóweczce z netem
za autko i dużo porodów

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
bardzo ladnie wyglada ten stroj
Zgadzam się
a tej lasce przywal od nas jak sie chociaż do twojego Tż uśmiechnie
Popieram
ja eż dzisiaj choinke przystroilam nie mam jeszcze posprzątane ale choinka stoi
A na jakie kolor choinka ?

---
Z jakąś godzinkę jestem już w domu. Na urodzinach było ok, dobre ciastka i sałatka Szwagierka dostała od nas zestaw kosmetyków i 20 czekolad Potem odwieźliśmy dziadka do domu, a sami pojechaliśmy na sklepy - oglądaliśmy portfele ale nic mu się nie podobało, chciałam kupić farbę ale nie było promocji, aż w końcu wylądowaliśmy w tesco, a potem w makro. Kupiliśmy szklanki do caffe macchiato i wino Porto na 28.12. Oglądałam też komplety obiadowe i chyba sobie kupimy już jeden, bo bardzo nam się podobają takie kwadratowe A jutro o 12 jadę, bo na 14 mamy spotkanie świąteczne w tym zameczku => http://www.promnice.com.pl/
A teraz poczytam sobie chwilę książkę i spać. Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 00:14   #3312
niunia32
Zakorzenienie

Jenny ale Ci fajnie z tym zameczkiem
baw się tam dobrze

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 06:08   #3313
87_meg
Wtajemniczenie

dzień dobry

normalni ludzie chyba nie wstrają o takich godzinach... masakra jakaś :/ niedobrze mi z niewyspania..jeszcze obuziłam sie o 2 i do 3 nie spałam

lece podgrzać mleko zjem płaciory i działam

a Wy pewnie jeszcze spicie Bączki.. ehhhh ;*
miłego dnia
Stary 2009-12-21, 08:40   #3314
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A to zdjęcie planujesz dać do tej ramki czy cuś innego ? I pochwal się potem jaka była jego reakcja
nie.. koszulkę dostanie z napisem jestem tatą.. i ma tam być jeszcze dodane coś że o córce.. ale nad projektem jeszcze sie zastanawiam.
ale przyznam sie że twoj pomysł mnie zaintrygował. mam przecież zdjęcie usg , kiedy dowiadywałam sie czy to córaq....

Cytat:
dzień dobry

normalni ludzie chyba nie wstrają o takich godzinach...
eee.. tam.. ja spałam: uwaga: od godziny 5 do 5.30.

ta choroba mnie dobije... pomału umieram
dzis do kaszlu doszedł katar. chyba sie nie wygrzebie szybko z tej grypy.
i news dnia: ślubu nie będzie... przynajmniej na razie cywilnego. nie wyleczę się do soboty!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-21 o 08:43
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 08:50   #3315
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A na jakie kolor choinka ?

---
Z jakąś godzinkę jestem już w domu. Na urodzinach było ok, dobre ciastka i sałatka Szwagierka dostała od nas zestaw kosmetyków i 20 czekolad Potem odwieźliśmy dziadka do domu, a sami pojechaliśmy na sklepy - oglądaliśmy portfele ale nic mu się nie podobało, chciałam kupić farbę ale nie było promocji, aż w końcu wylądowaliśmy w tesco, a potem w makro. Kupiliśmy szklanki do caffe macchiato i wino Porto na 28.12. Oglądałam też komplety obiadowe i chyba sobie kupimy już jeden, bo bardzo nam się podobają takie kwadratowe A jutro o 12 jadę, bo na 14 mamy spotkanie świąteczne w tym zameczku => http://www.promnice.com.pl/
A teraz poczytam sobie chwilę książkę i spać. Dobranoc
kolory glownie zloty i czerwony ale z tylu choinki dajemy bombki ktore przetrwaly z dziecinstwa uwielbiam je wiec w sumie to wielokolorowa jest
udanej imprezki jutro

Cytat:

i news dnia: ślubu nie będzie... przynajmniej na razie cywilnego. nie wyleczę się do soboty!
przykro mi ze sie do soboty nie wyleczysz ale przynajmniej jak bedziesz zdrowa to sie na spokojnie do slubu przygotujesz

Stary 2009-12-21, 09:01   #3316
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
przykro mi ze sie do soboty nie wyleczysz ale przynajmniej jak bedziesz zdrowa to sie na spokojnie do slubu przygotujesz
no niestety. ale nie sądziłam że mnien tak przytrzyma...
Stary 2009-12-21, 09:03   #3317
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety. ale nie sądziłam że mnien tak przytrzyma...
wiesz może do soboty Ci przejdzie ale nie ma co ryzykować nawrotu i komplikacji, szczególnie w Twoim stanie

Stary 2009-12-21, 09:05   #3318
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry stałam, żeby obejrzeć Brzydulę hihi

Cytat:
W kwiaciarni - to super pomysł Od razu kupię tasiemkę do zawiązywania tych świątecznych pakunków[COLOR="Silver"]
Ja zawsze kupuję celafon w kwiaciarni. Jest też opcja kolorowa hihi

Cytat:
nie pomyslalam o kwiaciarni a po drugie chcialam juz posklejane po bokach i od dolu zeby byly zwykle torebki ale jak zabraknie to do kwiaciarni sie wybiore a co
No tak, a tam zwykła folia, ale też można fajnie prezent zapakować

Cytat:
ma.ko a wlasnie,ze nie kevin ja to dziwna jestem, bo nie lubie takich komedii i nawet nigdy tego nie ogladalam...;p chodzi mi o film na jednynce jakis romantyczny-mam oglada, a ja jednym okiem patrze,a drugim czytam zacmienie alez mnie ta bella wkurza-nie chce slubu a ni pierscionka;p niema takich dziewczyn przeciez! gupia jakas
Hehe, tak ogólnie tyko mówiłam, że w święta bedzie leciał Kevin. Ja też za nim nie przepadam. Ile można

Cytat:

Cytat:
śliczny

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam w Krakowie w kościele mariackim. I powiedziałam sobie, że nigdy więcej tam się nie będę spowiadać. ksiądz się czepiał każdego grzechu...
Dokłądnie to samo miałam w Częstochowie. Pytał co, ile po co, dlaczego, gdzie, z kim i w ogóle za dużo pytań zadawał heh.

Cytat:

bidulka
Przykro mi, ze ślubem a może uda się zaraz po nowym roku??

Kaszel mi nie przeszedł. Gardło boli jescze bardziej - śliny nie mogę przełknąć. Zarejestrowałam się na 12 do lekarza niech no popatrzy w to gardzioło.
Teraz uciekam coś zjeść, posprzątać i szykować się do lekarza i na zakupy jakieś jescze do domu.

Buziaczki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:12   #3319
Mustique
Lena

Cytat:
bidulka
Przykro mi, ze ślubem a może uda się zaraz po nowym roku??
i
nie.. już nie będziemy kombinować.. bierzemy już kościelny!

............

ja dziś do lekarza idę przez osobę trzecią. tato idzie toi moja sprawę załatwi!
Stary 2009-12-21, 09:14   #3320
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
joanwi - jeśli przeoczyłam to przepraszam ale gdzie Twój TŻ pracuje?
chyba nie pisłałam nic o jego pracy jest monterem słupów wysokościowych i siedziba firmy jest w Katowicach, ale pracuje po całej Polsce niestety

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach, kupiłam sobie bluzkę, bransoletkę i spodenki do spania
Poka

JennyAniolek fajny ten zameczek

Cytat:
nie.. koszulkę dostanie z napisem jestem tatą.. i ma tam być jeszcze dodane coś że o córce.. ale nad projektem jeszcze sie zastanawiam.
ale przyznam sie że twoj pomysł mnie zaintrygował. mam przecież zdjęcie usg , kiedy dowiadywałam sie czy to córaq....

fajny pomysł z tą koszulką
i zdrowiej szybko

wstałam już sobie, piję herbatkę i czekam na faceta, żeby mi brodzik odetkał, bo od piątku przychodzi

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:29   #3321
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć przyszłam się przywitać.....od 9 jestem w pracy a miałam już 2 klientów. Muszę teraz wszystko uzupełnić i wklepać w komputer. A jest mi tak zimno że zaraz nałoże rękawiczki mam nadzieję że wrócę jak najszybciej

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:33   #3322
bambusiek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Cytat:

Obydwa prześliczne

Cobra -

Cytat:

No szkoda, że to się tyak wszystko złożyło z tą chorobą No, ale przecież nie ma sensu kusić losu
Zdrowiej

Cytat:
Kaszel mi nie przeszedł. Gardło boli jescze bardziej - śliny nie mogę przełknąć. Zarejestrowałam się na 12 do lekarza niech no popatrzy w to gardzioło.
Teraz uciekam coś zjeść, posprzątać i szykować się do lekarza i na zakupy jakieś jescze do domu.
Również dużo zdrówka
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:57   #3323
lusesita23
Zakorzenienie

dzien dobry

jem sniadnaie i czytam Was

jenny alefajnie z tym zameczkiem
Mustique lepiej sie wykurowac...ale Cie dopadlo
ma.ko zdrowka!!

tata dzis jedzie po choinke do znajomegoale jeszcze sie namysla, bo ma letnie opony

my zazwyczaj ubieramy 23.12

mama mnie zwlokla z lozka TAK RANO bo po 9...i po ryby idizemy...

milego dnia
Stary 2009-12-21, 10:08   #3324
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Witajcie Aniołki

a ja sobie wstałam i doczytałam was u mnie piękne niebieściutkie niebo z kilkoma białymi chmurkami... zapowiadali odwilż na święta...

było by dobrze bo jak mam jechać za równy tydzień to mam nadzieję że nie będzie sypało śniegiem zawsze to bezpieczniej

punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:11   #3325
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
[CENTER]Witajcie Aniołki

[LEFT]a ja sobie wstałam i doczytałam was u mnie piękne niebieściutkie niebo z kilkoma białymi chmurkami... zapowiadali odwilż na święta...

było by dobrze bo jak mam jechać za równy tydzień to mam nadzieję że nie będzie sypało śniegiem zawsze to bezpieczniej
Też się cieszę, że śnieg stopnieje, bo nie lubię jeździć autem jak jest ślisko

Chyba pójdę sie wykąpać, bo nie mam czasu czekać na faceta, najwyżej mnie pod przysznicem zastanie

Stary 2009-12-21, 10:19   #3326
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dziewczyny zachodzę w głowę jak wy macie te podpisy zrobione.. że np joanwi ma tak : "razem od..." i jak klikasz to jest suwaczek... tak samo dotta ma "ślubujemy za" klikasz i suwaczek.. jak mam to zrobić

jak dla mnei to już wyższa szkoła jazdy
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2009-12-21 o 10:20
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:26   #3327
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
dziewczyny zachodzę w głowę jak wy macie te podpisy zrobione.. że np joanwi ma tak : "razem od..." i jak klikasz to jest suwaczek... tak samo dotta ma "ślubujemy za" klikasz i suwaczek.. jak mam to zrobić

jak dla mnei to już wyższa szkoła jazdy
było to już poruszane, w którejś części nie jest takie trudne

[u r l= adres strony suwaczka ] twój tekst [/u r l]

Edytowane przez joanwi
Czas edycji: 2009-12-21 o 10:27
Stary 2009-12-21, 10:27   #3328
Mustique
Lena

ja robiłam tak:

[url =link suwaczka] nazwa [/url]

ps. tylko nigdzie spacji nie może być...musi być pisane ciurkiem, jeden po drugim

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-21 o 10:28
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:29   #3329
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

tylko url bez spacji musi być

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Mustique ale szybkie jesteśmy

Stary 2009-12-21, 10:31   #3330
Mustique
Lena

Cytat:
tylko url bez spacji musi być

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Mustique ale szybkie jesteśmy
no mamy tempo...

ja przed chwilą zapisałam bez spacji i mi wyszedł odnośnik linka..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości