"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-21, 10:55   #1261
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

a ja uciekam na spotkanie z moja nowa wspolpracowniczka i moze potem na jakies zakupy i babci obiecalam,ze ja odwiedze....takze do pozniej
Stary 2009-12-21, 11:02   #1262
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

normalnie I'm genius!!!! wsiadłam i odpalił od razu to się TŻ zdziwi jak przyjdzie na lunch jechałabym po niego ale się boję jeszcze sama po mieście nie jeździłam i chyba jeszcze na to za wcześnie tym bardziej że ślisko jak diabli a miło by było zrobić mu niespodziankę

a mam jeszcze pytanko jak zostawiacie samochód jak wysiadacie?? na luzie czy na biegu?? bo to że na ręcznym to wiadomo

edit:
a propo świąt uwielbiam tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg

Kawuszka jaki dziś humorem mamy??
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-12-21 o 11:14
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:17   #1263
katarakta
Zadomowienie

Ja zostawiam czasem na luzie, czasem na biegu. Ot... jak mi się zachce to tak zostawiam. Przeważnie na biegu zostawiam w domu, a na luzie poza domem. Nie wiem od czego to zależy, chyba od tego, że z reguły nie chce mi się majstrować przy biegach
Stary 2009-12-21, 11:18   #1264
aleksandrettaa
Zakorzenienie

dzieńdoberek Śnieg nadal leży. Wczoraj strajkowaliśmy i nie wychodziliśmy z domku. Ale dziś już się nie da. Ja też muszę zabrać się za porządki. A tak bardzo mi się nie chce.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:28   #1265
Choji
Zakorzenienie

ja zwykle to jak zostawiam auto uzależniam od tego gdzie parkuję ;p jak bardziej pochyły teren (zależy czy pod górkę czy z górki)- to na biegu. jak na płaskim to albo na biegu albo na luzie, jak mi się tam chce;p

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:41   #1266
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Mój też fochy stroi, bo przepraszać nie potrafi. Przeprosi w końcu, ale jak się nazbiera i muszą minąć przynajmniej 2 dni (bo musi pokazać, że jest twardy). Mó Tż strasznie się boi, żeby nie być pantoflem, a tak naprawdę każdy widzi, że owinęłam go sobie wokół palca. Cóż faceci są jak dzieci. Moja mama nawet twierdzi, że z każdym rokiem są gorsi i bardziej dziecinni (patrz strojenie fochów, a u mojego ojca niewolno ruszać jego zabawek-starych gazet i modeli samolotów które skleja) i mówi, żebym się cieszyła tym co jest po później będzie gorzej

Też czasem myślę, że przez humory Tżta przestanę go kochać, ale tak nie jest, jak zaczęłam cierpliwie je znosić, to jakby odrazu mniej humorów miał. A jak Tż obrażony to można zrobić coś dla siebie. Ale rozumiem, że czasami fochy u faceta są irytujące. Glowa do góry będzie dobrze
Oj oczywiście, że są, ale w każdym facecie siedzi taki mały chłopiec i czasem się ujawnia. Ale naszym zadaniem jest nie pozwolić im na takie fochowanie.
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Kamka

A ja, po stosunkowo udanym weekendzie , w końcu idę spać... jutro 11 h :/
Dobranoc
11h? Biedna
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Carmi powodzenia

mam dziś iść tylko na jedne zajęcia i to jest słuchanie i mi się paskudnie nie chce bububu niby mam L4 ale sie zastanawiam.

wiecie co szczyt... u mnie będą od dzisiaj pływały karpie w wannie do środy ...
Do środy??? To gdzie się będziesz kąpała? DObrze, że moi rodzice kupują już martwe... Ja nie lubię ryb i jeszcze jakby mi miały wannę zajmować.
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Podczytuję Was ciągle, ale jakoś ostatnio nie miałam weny żeby pisać.

Carmi trzymam wielkie kciuki! Będzie dobrze, dasz radę!

Grape biedny paluszek

Jutro jadę do domu, o 5:50 rano mam pociąg... I znowu prawie 1h jazdy To PKP mnie po prostu dobija, pociąg nocny, którym zawsze jeździliśmy teraz jedzie 15 godzin! (w XX wieku można się było z Krakowa nad morze dostać w mniej niż 12h, widać jak idziemy do przodu...), a podobno tory naprawili, to ja się do cholery pytam, czemu tak długo się jeździ?!
Nawet mi się mieszkania nie chce sprzątać przed wyjazdem, ale stwierdziłam, że i tak przez ten czas co nas nie będzie to się nakurzy, więc po co się męczyć?
Hahahaha popieram. Po co sprzątać dwa razy jak można raz?
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
U mnie teraz -3 ale termometr do słoneczka a rano było -14 nawet się z domu nie chce wychodzić
A mi się wydaje, że u mnie już trochę puściło... Ale może mi się tylko wydaje.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
dzieńdoberek Śnieg nadal leży. Wczoraj strajkowaliśmy i nie wychodziliśmy z domku. Ale dziś już się nie da. Ja też muszę zabrać się za porządki. A tak bardzo mi się nie chce.
Komu się chce? Ja jak myślę teraz o sprzataniu to mi się słabo robi. Ja mogę gotować, prasować, ale tylko nie sprzątać...

Carmi
Ja od rana kciuki trzymam!

Prezenty kupione! Ale jak zmarzłam przy tym...
Stary 2009-12-21, 11:42   #1267
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja się chyba nie nadaję na ten angielski... w ogóle nie kumam a ten nasz gość każe wszystko zamieniać do weak form...
robimy czytanki z Alexandra: Practice and progress...
nie znasz jakiejś książki która by mi pomogła jakoś zrozumieć tego gościa bo ja nie pojmuję a on nic nie tłumaczy prawie
nie martw sie, ja tez sie nie nadaje nie zaliczyłam dwoch paragrafów i testow z general english... zapierdal jak na westernie. obym zaliczyła ten rok...
a my korzystamy na fonetyce z how now, brown cow. a ty tez jestes na british, tak?
z alexandra to tylko ksiazke do gramy kojarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 11:45   #1268
katarakta
Zadomowienie

No fakt nie pomyślałam o górkach. Zależy czy pod górkę czy z, to zostawiam albo na jedynce, albo na wstecznym.
A ja kolejny dzień czekam, ąż ktoś mi pomoże odstawić meble od ścian (kiedyś robiłam to sama, ale już teraz nie mam zamiaru przypłacać remontu bólem kręgosłupa) i nie mogę się doprosić. Marzę o szafkach na kółkach. Ostatnio jak się wkurzyłam, że farba odchodzi ze ściany to zaczęłam ją kawałkami oskubywać i przyznam się szczerze, żę tragicznie to wygląda. Chyba zaraz nie wytrzymam i sama zacznę remont. Brat miał mi pomóc, ale stwierdził, że jednak wcześniej pojedzie do pracy, a Tż w sobote rano się ulotnił (powiedział, że u siebie pranie musi zrobić)
To ja się pytam "gdzie ci mężczyźni....?"
Stary 2009-12-21, 11:47   #1269
P-o-n-y
Zakorzenienie

a ja myslalam, ze oszaleje.
Wzielam moja super madra psinke na dwor, a ze jest snieg, to szaleje w tym sniegu. No i wszystko fajnie, zalatwila sie, skacze sobie po sniegu juz w drodze powrotnej, przy drzwiach to klatki wylazła z szelek i poleciaaala na podworko, najezyla sie cala, skakala jak glupia w tym sniegu i jak ja wolalam to podbiegala do mnie, ale na taka odleglosc, zebym nie mogla jej zlapac i szczekala na mnie z taka okropna mina, jakby krzyczala do mnie: "spadaj, ja nie ide do domu, mozesz sobie mnie wolac". no i oczywiscie co ja ruch jakikolwiek to ona ucieka. przez chwile nawet udawalam, ze cos ciekawego jest przy drzwiach ale wyczula podstep i tez zachowala bezpieczna odleglosc. przez chwile jeszcze ja wolalam do mnie i probowalam ganiac, az w koncu podnioslam jakas galazke z ziemi i glupek do mnie sam przylecial, to wtedy ja szybko zlapalam za kark i szelki "na dupe". dostala ochrzan i do domu. i teraz lezy sfochana na fotelu. ale z drugiej strony fajnie, jak tak sie cieszyla. tylko balam sie, ze mi gdzies poleci i ja auto trzasnie, czy cos... eh, zobaczymy, moze da rade ja spuszczac ze smyczy (ale w szelkach) na podworku, zeby sobie polatała...
uf, to sie naprodukowalam ;p

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
nie martw sie, ja tez sie nie nadaje nie zaliczyłam dwoch paragrafów i testow z general english... zapierdal jak na westernie. obym zaliczyła ten rok...
a my korzystamy na fonetyce z how now, brown cow. a ty tez jestes na british, tak?
o, ja tez nie czaje fonetyki, tez mam teraz weak forms i transkrypcje wlasnie, te wszystkie elisions itp :P
nie poszlam na koło, bo bylam chora. eh, ta fonetyka
ja za to na fonetyce tez mialam how now brown cow, za to moja pani mgr strasznie kocha ksiazke Sobkowiaka z jakiegos powodu i zastapila nam teraz krowe jakas tam super nowa ksiazka "how much wood would a woodchuck chuck" xD kocham ją :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:49   #1270
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
a ja myslalam, ze oszaleje.
Wzielam moja super madra psinke na dwor, a ze jest snieg, to szaleje w tym sniegu. No i wszystko fajnie, zalatwila sie, skacze sobie po sniegu juz w drodze powrotnej, przy drzwiach to klatki wylazła z szelek i poleciaaala na podworko, najezyla sie cala, skakala jak glupia w tym sniegu i jak ja wolalam to podbiegala do mnie, ale na taka odleglosc, zebym nie mogla jej zlapac i szczekala na mnie z taka okropna mina, jakby krzyczala do mnie: "spadaj, ja nie ide do domu, mozesz sobie mnie wolac". no i oczywiscie co ja ruch jakikolwiek to ona ucieka. przez chwile nawet udawalam, ze cos ciekawego jest przy drzwiach ale wyczula podstep i tez zachowala bezpieczna odleglosc. przez chwile jeszcze ja wolalam do mnie i probowalam ganiac, az w koncu podnioslam jakas galazke z ziemi i glupek do mnie sam przylecial, to wtedy ja szybko zlapalam za kark i szelki "na dupe". dostala ochrzan i do domu. i teraz lezy sfochana na fotelu. ale z drugiej strony fajnie, jak tak sie cieszyla. tylko balam sie, ze mi gdzies poleci i ja auto trzasnie, czy cos... eh, zobaczymy, moze da rade ja spuszczac ze smyczy (ale w szelkach) na podworku, zeby sobie polatała...
uf, to sie naprodukowalam ;p

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

o, ja tez nie czaje fonetyki, tez mam teraz weak forms i transkrypcje wlasnie, te wszystkie elisions itp :P
ja za to na fonetyce tez mialam how now brown cow, za to moja pani mgr strasznie kocha ksiazke Sobkowiaka z jakiegos powodu i zastapila nam teraz krowe jakas tam super nowa ksiazka "how much wood would a woodchuck chuck" xD kocham ją :P
Ale masz psinkę, hahahahaha. Widocznie jej mało było, a Ty od razu do domu chciałaś.
Stary 2009-12-21, 11:51   #1271
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ale masz psinkę, hahahahaha. Widocznie jej mało było, a Ty od razu do domu chciałaś.
:P moze... ona sie zachowuje gorzej niz male dziecko, naprawde

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 11:52   #1272
kotek6
Rozeznanie

śmiejcie się że zacofane jesteście
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no dobra, wiem że zacofana jestem, ale założyłam tą farmę na facebooku, jakby ktoś sąsiadów szukał, to zapraszam
ja nawet facebooka nie mam : ja dopiero wieś jestem

ja po korepetycje z angielskiego to do mojego TŻ juz 3 rok anglistykę robi oj ciężkie 3 lata ciężkie az się sam dziwi ze już na 3 roku jest hartkor na całego najlepsze jest to że ja to nawet za dobrze się przedstawić po angielsku nie umie tylko po rosyjsku mówię

załatwiania mam w h** to skserować to załatwić to napisać i jeszcze tam skoczyć...mam już dość wszyscy czegoś chcą na ostatni moment ..świąt nie czuję wcale bo nie mam nawet kiedy sobie posprzątać :/

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 12:00   #1273
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
:P moze... ona sie zachowuje gorzej niz male dziecko, naprawde
Nooo Sprawdza co jej wolno, a czego nie. I jeszcze się sfochowała.
A jak TŻ? Przeszło?
Stary 2009-12-21, 12:04   #1274
butterfly20
Zakorzenienie

Ha ja też nie mam FB!!Tzn. mam tam konto,ale wcale z niego nie korzystam ani nic:P

Wróciłam od lekarki (na początek chciałam do przygodni,żeby mnie zwyczajnie pokierowała co to może byc i co mam zrobić).
No i mnie pomacała po janiku i pytała,który mam dzień cyklu-no to jej mówię,że wiem,że to od jajeczkowania bo przed @ też miałam takie jazdy z tym jajnikiem,ale nigdy do tej pory tak nie miałam.No to mówi,że to na pewno nie nerki tylko właśnie ból promieniuje od jajnika.Więc została mi tylko ginka.Tylko cholerka która mnie przyjmie jutro lub w środę? Jak trzeba się umawiać tydzień-dwa wcześniej

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 12:08   #1275
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo Sprawdza co jej wolno, a czego nie. I jeszcze się sfochowała.
A jak TŻ? Przeszło?
nie wiem czy przeszlo... O KURCZE. wlasnie do mnie przyjechal O_o napisze potem co i jak
Stary 2009-12-21, 12:13   #1276
butterfly20
Zakorzenienie

Pony ostatnio wszyscy się na Ciebie fochują:P

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Powiem Wam,że chyba naprawdę przyszedł do mnie Św.Mikołaj

Dostałam awizo,że mam do odebrania jakąś kwotę...pisze kwotę pobrania,ale nie,że ja mam płacić tylko mam dostać.Nie mogę odczytać czy to 200 czy 700 zł. A ja totalnie nie wiem o co kaman?

Stary 2009-12-21, 12:14   #1277
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy przeszlo... O KURCZE. wlasnie do mnie przyjechal O_o napisze potem co i jak
No widzisz! Jaki kochany ten TŻ.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ha ja też nie mam FB!!Tzn. mam tam konto,ale wcale z niego nie korzystam ani nic:P

Wróciłam od lekarki (na początek chciałam do przygodni,żeby mnie zwyczajnie pokierowała co to może byc i co mam zrobić).
No i mnie pomacała po janiku i pytała,który mam dzień cyklu-no to jej mówię,że wiem,że to od jajeczkowania bo przed @ też miałam takie jazdy z tym jajnikiem,ale nigdy do tej pory tak nie miałam.No to mówi,że to na pewno nie nerki tylko właśnie ból promieniuje od jajnika.Więc została mi tylko ginka.Tylko cholerka która mnie przyjmie jutro lub w środę? Jak trzeba się umawiać tydzień-dwa wcześniej
No, ale podzwoń może akurat cię gdzieś przyjmą, a bardzo boli?
Stary 2009-12-21, 12:21   #1278
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz! Jaki kochany ten TŻ.

No, ale podzwoń może akurat cię gdzieś przyjmą, a bardzo boli?
Właśnie dzisiaj nie.Wczoraj też niezbyt. W piątek i sobotę bolało.W piątek najbardziej.
Dzwoniłam do dr.H. i powiedziała,że mogę przyjść ale będę musiała poczekać (ona nie przyjmuje na godziny tylko przychodzi się i się czeka...a tam zawsze jest pełno ciężarnych i siedzą po godzine i robią sobie USG,więc chyba z tego zrezygnuję).

Jak Mama wróci to zadzwoni do innej pani dr.
Miałam propozycję,żeby iść u Nas w przychodni,ale ŁO MATKO.W życiu!Bałabym się o moje życie i zdrowie.Bo ta przychodnia to jeszcze jak z czasów Gierka i wolę nie wchodzić tam,gdzie mogą coś we mnie wkładać

Stary 2009-12-21, 12:22   #1279
Grapefrutka
Zakorzenienie

dziewczyny która ma mega długą drabinę co by podać Kawuszce żeby z doła mogła się wygramolić??
prosiła żeby wam przekazać że ma cyt: "że dół i jeszcze 5 metrów mułu" więc trza by coś wymyślić co by się dziewuszka uśmiechnęła do nas
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 12:29   #1280
OlkaR
Zakorzenienie

Motylku, ja nie uważam, żeby mój TŻ chciał się wybielić. Przeprosił za co powinien i po prostu przedstwaił swój punkt widzenia. Przecież nie będzie padał na kolana za każdym razem jak mnie zobaczy bo coś zrobił nie tak. Ja nie mam zamiaru go gnębić i uważam że przepraszanie na każdym kroku też nie ma sensu.
Powiedział co myśli i tyle

P-o-n-y też bym się fochowała jakbyś mi przerwała np. lepienie bałwana i kazała iść do domu wczuj się w położenie swojego psa- taaaaką radość mu zabrałaś

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
dziewczyny która ma mega długą drabinę co by podać Kawuszce żeby z doła mogła się wygramolić??
prosiła żeby wam przekazać że ma cyt: "że dół i jeszcze 5 metrów mułu" więc trza by coś wymyślić co by się dziewuszka uśmiechnęła do nas
No i teraz mamy problem bo tak naprawdę, pasowałoby zrobić jej wjazd na chatę i kilkoma paczkami chipsów, czekoladek i jakimś winem i wyciągnąć ją z tego doła.
A na razie, zacznijmy kopać bo nam się Kawucha udusi pod tym mułem
Stary 2009-12-21, 12:31   #1281
butterfly20
Zakorzenienie

Kawuszka nie zamulaj się

Olka a może nie zostawaj weterynarzem,tylko psim psychologiem?

Stary 2009-12-21, 12:42   #1282
P-o-n-y
Zakorzenienie

Kawaaaaaa, nie dołuj sie! tak nie mozna!

Kurcze, byl TZ po drodze bo mial jakies tam pismo podwiezc z pracy, dlatego sie zdzwiwilam jak zadzwonil domofonem, no bo przeciez ma pracujacy dzien. Przeprosil mnie od razu jak wszedl, utulał, mial wczoraj zly dzien i byl wsciekly. Pobyl chwilke i myknal do pracy z powrotem. Jeszcze wieczorem wpadnie do mnie.

No, kurcze, wszyscy sie na mnie fochają. Moze to we mnie jest cos takiego, co wszystkich irytuje? to przerywam zabawe psu, to domagam sie milosci od TZta, to chce byc dobrze traktowana itp ;p
Stary 2009-12-21, 12:43   #1283
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No i teraz mamy problem bo tak naprawdę, pasowałoby zrobić jej wjazd na chatę i kilkoma paczkami chipsów, czekoladek i jakimś winem i wyciągnąć ją z tego doła.
A na razie, zacznijmy kopać bo nam się Kawucha udusi pod tym mułem
no i żebyś wiedziała że tak by pasowało ehhh szkoda że nie mam za domem odrzutowca
komu zimno i humorek taki se niech se zrobi kawę i wsadzi do niej łyżeczkę Nutelli normalnie niebo w gębie a jak rozgrzewa fajnie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-21, 12:46   #1284
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
kojarze how now
tak ja jestem na british...

wiecie co mnie wkurza... nie dość ze w ciągu tygodnia zajmuja mi kuchnie i nic nie mogę zrobić to teraz też jak jestem ja i babcia to mi tam siedzi i dryguje ;/ ja wiem że to z serca i bla bla ale ja chcę po swojemu bez sensu. niech sie juz te święta skoncza
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 12:57   #1285
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Kawaaaaaa, nie dołuj sie! tak nie mozna!

Kurcze, byl TZ po drodze bo mial jakies tam pismo podwiezc z pracy, dlatego sie zdzwiwilam jak zadzwonil domofonem, no bo przeciez ma pracujacy dzien. Przeprosil mnie od razu jak wszedl, utulał, mial wczoraj zly dzien i byl wsciekly. Pobyl chwilke i myknal do pracy z powrotem. Jeszcze wieczorem wpadnie do mnie.

No, kurcze, wszyscy sie na mnie fochają. Moze to we mnie jest cos takiego, co wszystkich irytuje? to przerywam zabawe psu, to domagam sie milosci od TZta, to chce byc dobrze traktowana itp ;p
Widzisz już jest ok. A wieczorem już będzie zupełnie cudnie.
Cytat:
Właśnie dzisiaj nie.Wczoraj też niezbyt. W piątek i sobotę bolało.W piątek najbardziej.
Dzwoniłam do dr.H. i powiedziała,że mogę przyjść ale będę musiała poczekać (ona nie przyjmuje na godziny tylko przychodzi się i się czeka...a tam zawsze jest pełno ciężarnych i siedzą po godzine i robią sobie USG,więc chyba z tego zrezygnuję).

Jak Mama wróci to zadzwoni do innej pani dr.
Miałam propozycję,żeby iść u Nas w przychodni,ale ŁO MATKO.W życiu!Bałabym się o moje życie i zdrowie.Bo ta przychodnia to jeszcze jak z czasów Gierka i wolę nie wchodzić tam,gdzie mogą coś we mnie wkładać
Za czasów Gierka? Masz rację też bym się nie odważyła.
No to może przez święta przestanie boleć i po świętach od razu pobiegniesz do gina.
Cytat:
Kurcze KAWUUUUŚ Uśmiechnij sie i nie smutaj!
Cytat:
kojarze how now
tak ja jestem na british...

wiecie co mnie wkurza... nie dość ze w ciągu tygodnia zajmuja mi kuchnie i nic nie mogę zrobić to teraz też jak jestem ja i babcia to mi tam siedzi i dryguje ;/ ja wiem że to z serca i bla bla ale ja chcę po swojemu bez sensu. niech sie juz te święta skoncza
Kochana przyjdz do mnie ja ci swoją kuchnię użyczę. U mnie prawie zawsze wolna.
Stary 2009-12-21, 12:58   #1286
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

wiecie co szczyt... u mnie będą od dzisiaj pływały karpie w wannie do środy ...
A nie masz prysznica? Ja też już mam karpie, ale zabite i wypatroszone przez Tatę. Teraz grzecznie leżą w zamrażalniku

Cytat:

kotku no jednak nie idę. skończyłam prawie transkrybować pierwsza czytankę jeszcze 3 potem je poczytam i może zaliczę kolosa jutro z transkrypcji
I dobrze, że nie idziesz skoro jesteś chora. Ty masz jeszcze jutro zajęcia? Ja dzisiaj miałam ostatni dzień.
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

no ba wyjeżdżamy w 2-gi dzień Świąt, wracamy 3-go, więc 9 dni w sumie w planach: deska, gorące źródła, spacery wysokogórskie, fotografowanie, oglądanie filmów i totaaaalny luz Nie mogę się doczekać
Jestem pewna, że wrócisz z pierścionkiem

Cytat:
ja też nie mam tej farmy czy fermy nawet nie wiem co to jest ...
Ja też nie wiem.

Cytat:

a tak wam napiszę jako ciekawostkę że u mnie dziś jest śnieg a to dość dziwne jak na IR
To przynajmniej masz świąteczną atmosferę

Cytat:
ale ja się chyba nie nadaję na ten angielski... w ogóle nie kumam a ten nasz gość każe wszystko zamieniać do weak form...
robimy czytanki z Alexandra: Practice and progress...
nie znasz jakiejś książki która by mi pomogła jakoś zrozumieć tego gościa bo ja nie pojmuję a on nic nie tłumaczy prawie
Ja też nie lubię angielskiego.

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
U mnie teraz -3 ale termometr do słoneczka a rano było -14 nawet się z domu nie chce wychodzić
U mnie też jest słoneczko

Byłam dzisiaj załatwić parę spraw i strasznie zmarzłam. Aż teraz jeszcze się trzęsę. Jak nie będę chora to będzie dobrze. Kupiłam sobie kanwę ze wzorem, mulinę, igły i będę wyszywać. Frezyjka mnie zaraziła
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 12:59   #1287
frezyjka85
Zakorzenienie

czesc!

wpadłam się tylko przywitać i nawet Was nie nadrobię bo przez najbliższe 3 dni jestem tak zawalona robotą że jakieś nieporozumienie....

carmelku trzymam kciuki za dzisiejszą obronę!!!!!!!!!!!

może chociaż uda mi się czasem troszkę Was nadrabiać
miłego dnia!

Kawko trzymaj się ciepło i nie łam się !!

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2009-12-21 o 13:01
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 13:01   #1288
OlkaR
Zakorzenienie

Motylku do tego nie trzeba być psychologiem ja po prostu wiem jakbym się czuła jakby mi ktoś zabrał zabawkę

A ja jestem dzisiaj zła
Bo... moja siostra siedzi od wtorku w domu a rodzice dalej traktują ją jak gościa. Wczoraj po obiedzie, mama powiedziała "posprzątajcie ze stołu" więc siora się ulotniła i musiałam sprzątać ja. Potem mama wychodziła do kościoła, a mi kazała posprzątać w kochni... No ok, nic mi się przecież nie stanie a we dwie tego nie będziemy robić. Ale później... Mama mówi "pozmywaj jutro podłogę najlepiej w całym domu, ale najpierw odkurz, umyj u siebie okna chociaż od wewnętrznej strony, odśnieź chodnik, umyj meble w kuchni.... aha, zrób obiad".
To przepraszam bardzo ale to chyba przesada prawda? Jest nas dwie, więc chyba mogła mama jakoś rozdzielić te prace a nie wszystko na mnie. Spytałam się siostry co woli- czy odkurzać czy zmywać to stwierdziła ze ona nie ma czasu bo idzie do miasta. I 2h siedziała w łazience i się piękniła, teraz dopiero wyszła i jeszcze bezczelnie pyta "zostajesz w domu czy będziesz gdzieś wychodziła?". No cholera jasna! Czemu ona jest takim nierobem?
Stary 2009-12-21, 13:15   #1289
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

Prezenty kupione! Ale jak zmarzłam przy tym...
Co kupiłaś?

Cytat:
edit:
a propo świąt uwielbiam tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg
A ja tą:
http://www.youtube.com/watch?v=LsHDdawSjLU&feature=fvw
Cytat:

A ja lubie fonetykę, ale rosyjską.

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
śmiejcie się że zacofane jesteście ja nawet facebooka nie mam : ja dopiero wieś jestem

ja po korepetycje z angielskiego to do mojego TŻ juz 3 rok anglistykę robi oj ciężkie 3 lata ciężkie az się sam dziwi ze już na 3 roku jest hartkor na całego najlepsze jest to że ja to nawet za dobrze się przedstawić po angielsku nie umie tylko po rosyjsku mówię
Ja też nie mam facebooka.

Mi też TŻ pomaga w angielskim A co studiujesz? Bo ja filologię rosyjską

Cytat:
Jak przyjdziesz i powiesz, że to wyjątkowa sytuacja i że bardzo Cię boli to raczej Cię przyjmą.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 13:17   #1290
Choji
Zakorzenienie

Olka, u mnie brat wczoraj późnym wieczorem przyjechał. A ja już ledwo z nim wytrzymuję. Nie wiem jak wytrzymasz jeszcze te 3 tyg co ma przerwy świątecznej na uczelni. Głupi, nieodpowiedzialny nierób i pasożyt...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości