Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 18:53   #3541
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

A to w skrócie co sie u mnie dzialo.
Wczoraj i dzis nogi mi do du.py wlazily :/
Chodzilam po pasażach w Carrefourze 5 godzin buu// na kregoslup tez mi siadlo Wczoraj jakis typ sie do mnie przyczepil, zapraszal mnie na kolacje, sniadanie, i wogole.... takie komplementy prawil... chcial moj numer... masakra...
A dzis 10h na obcasach lazilam... 5h z ulotkami + od 5 rano w pracy na poczcie... noga mnie do tej pory boli.. I jakis gosc mnie za du.pe chcial chwycic... wogole pelno sie slinilo na moj widok... a ja sobie tylko chodzilam nigdy wiecej chodzenia z ulotkami

Korzystajac dzisiaj z przerwy na ulotkach kupilam sobie 3 kolczyki srebrne wszystkie sie pieknie swiecą bo z cyrkoniami są :P postaram sie dzis ktoregos wsadzic ajj boje sie no ale zobaczymy

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Ja w ramach przedświątecznych porządków wybrałam się do dentysty na usuwanie kamienia i piaskowanie od razu jaśniejsze ząbki.

Dopadł mnie leń, powinnam wziąć się do roboty a ja się tylko obijam.
tez mialam piaskowanie ale w zeszlym roku. Faktycznie zabki są bielsze

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 18:58   #3542
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Ja w ramach przedświątecznych porządków wybrałam się do dentysty na usuwanie kamienia i piaskowanie od razu jaśniejsze ząbki.

Dopadł mnie leń, powinnam wziąć się do roboty a ja się tylko obijam.
ja usuwanie kamienia i piaskowanie zrobie sobie jak mi aparacik zdejma juz pod koniec stycznia
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:06   #3543
lusesita23
Zakorzenienie

mabi no przeciez w swietach chodzi o atmosfere,a nie o zamoznosc postaw chociaz mini choinke

ach a moja mame dopadl dol i mowi, ze jej z tata niepomagamy...no ale jak mam pomagac jej w pieczeniu czy gotowaniu jak sie na tym nie znam?????

no wiec posprzatalam,ale jej chodzi o to, ze mieso czy tam jakis pasztet "wysechl"w piekarniku i zla jak osa.do tego tata lezy caly dzien, bo zmeczyl sie trzepaniem dywanika z przedpokoju i oglada tvn24 w kolko.nie mzoe nic zalatwaic samochodem, bo ma letnie opony-dobra wymowka!!

dlatego ja z M. zaraz jedziemy po mega zakupy (mam nadzieje, ze ostatnie...)tak jak ja bym sie nie bala o warunki-u nas slisko strasznie...

i to wlasnie taka przedswiateczna atmosfera u mnie w domu,heh

a jeszcze mame jutro do pasji doprowadze, bo idziemy do lekarza na 18:30.do gina znaczy.zapisalam nas,a mama sie upiera, ze nie pojdzie.ja nie odpuszcze...
Stary 2009-12-22, 19:13   #3544
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Napisałam się i posta mi wcięło
U mnie nie było tradycji uszkowej - był zawsze sam barszcz, np. z pierogami, czy do krokietów. Uszkowa tradycję przyniósł z domu mój Tz. Nawet w zeszłym roku moja maa zrobiła specjalnie dla niego 20 uszek , a w tym roku już 150 , hehe to i tak Pan Pikuś przy 500 sztuk mojej teściowej

Podobała mi się Brzydula, szkoda, że się skończyła.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Martilla faktycznie poiaskowanie ząbków daje fajny efekt

lusesita moja mama zawsze tak mówi, a jak pytam co mam zrobić, albo co pomóc, to mówi, że ni nie trzeba heh. był czas - 23 lata - przywyknąc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:26   #3545
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

jestem i ja

Na sptkaniu było mało osób ale generalnie git

Co do świąt z Grześkiem - ja wigilie spędzam u siebie, on u siebie, a jak się skończy u niego to przyjeżdża do mnie. Ale jak w tym roku mnie wkurzy jego ojciec to cały czas będzie u mnie. Moja babcia powiedziała że to bez różnicy czy się gotuje na 11 czy 12 osób. A w 1 i 2 dzień jesteśmy praktycznie od południa do nocy razem....

Jadło - na pewno będzie barszcz z uszkami już się doczekać nie mogę. I kaszę muszę zjeść

teraz ściągam dzisiejszą brzydulkę (niunia )

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-12-22 o 19:27
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:31   #3546
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Zeszłoroczny pomysł mojego walniętego brata

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
o matko... wenflon masz podlaczony?
mój pomysł... ja jakoś żadnej tabletki nie umiem przełknąć.... to kazałam sobie założyć wenflon i sama sobie robię wlewy antybiotyków. lepsze to niż psuć żołądek...

....................
Brzydula oglądnięta... i chyba jestem jedną osobą, której sie ten odcinek nie podobał. no rozczarował mnie! nie chodzi o zakończenie, ale o fabułę odcinka...
Stary 2009-12-22, 19:35   #3547
karolinusienka
Zakorzenienie

farsz do pierogow zrobiony ale sie poparzylam jak kroilam gorace grzybki ale nie mam czasu, zeby poczekac, az ostygna ale bylo warto farsz smakuje wysmienicie nie ma to jak samozachwyt

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość

mój pomysł... ja jakoś żadnej tabletki nie umiem przełknąć.... to kazałam sobie założyć wenflon i sama sobie robię wlewy antybiotyków. lepsze to niż psuć żołądek...

....................
Brzydula oglądnięta... i chyba jestem jedną osobą, której sie ten odcinek nie podobał. no rozczarował mnie! nie chodzi o zakończenie, ale o fabułę odcinka...
mnie tez sie odcinek nie podobal, spodziewalam sie zupelnie czegos innego
Stary 2009-12-22, 19:41   #3548
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

a to nie niszczy szkliwa?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:42   #3549
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
mnie tez sie odcinek nie podobal, spodziewalam sie zupelnie czegos innego
no właśnuie czegoś w nim brakowało.. nie wiem, nie oglądałam innych wersji Brzydul... i nie wiem jakie były ostatnie odcinki- ale w tym zdecydowanie czegoś brakowało.
Stary 2009-12-22, 19:44   #3550
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
nie nie niszczy nawet jest wskazane, bo szczoteczka wszystkiego nie usuniesz

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
no właśnuie czegoś w nim brakowało.. nie wiem, nie oglądałam innych wersji Brzydul... i nie wiem jakie były ostatnie odcinki- ale w tym zdecydowanie czegoś brakowało.
wlasnie brakowało kropki nad "i" ehhh ale i tak szkoda, ze sie skonczyla
Stary 2009-12-22, 19:50   #3551
T'ai
Zakorzenienie

Jakoś nie miałam ostatnio nastroju na wizaż. Musieliśmy z TŻ-em uporządkować kilka spraw. Nie jest jeszcze idealnie, tylko tak neutralnie raczej i mało uczuć ale radzimy sobie .
Ech...jednak związek to milion poświęceń i obowiązków a ja całe życie robiłam wszystko co mnie się podobało a nie innym i teraz muszę odpuścić trochę...

Czytałam was na bieżąco
Micia ja na spowiedzi też byłam na bierzmowaniu czyli jakieś 8 lat temu
Karolinusienka, Meg bardzo ładne macie pierścionki
Meg aż nie mogłam uwierzyć w to co piszesz
Ma.ko śliczna sukieneczka, kolor cudny

Ja nie uważam że mój narzeczony jest moją rodziną, ale na wszystkie spotkania chodzimy razem. U niego wręcz by była obraza jakby siedział beze mnie.
Wigilię jednak spędzamy osobno (pomimo że byłam zaproszona), bo tak ustaliliśmy i tak chcemy. Jednak już pierwszy dzień siedzimy razem od rana do nocy (pół dnia u mnie, drugie pół u niego).

Barszczyk czerwony jest u mnie obowiązkowo. Uszka i pierogi też . Poza tym jeszcze zupka śledziowa na zimno plus gorące ziemniaczki .

W pracy dziewczynki i , atmosfera do bani, do bani (nigdy się z nim nie dogadam) i jeszcze nikt mnie nie docenia. Ja to już bym była gotowa składać wypowiedzenie nie mając nowej pracy ale mama mnie trochę zwyzywała jak to usłyszała . Po prostu budzę się rano i nie mam chęci do życia...
Dobrze że tylko 2 dni wstawania

Edytowane przez T'ai
Czas edycji: 2009-12-23 o 08:42
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:51   #3552
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
nie nie niszczy nawet jest wskazane, bo szczoteczka wszystkiego nie usuniesz

a nie boli? panicznie boje się dentysty a też musiałabym sobie to fundnąć

Stary 2009-12-22, 19:57   #3553
Martilla
Rozeznanie

karolinusienka Ja dół zdejmuje za ok 4 misiace i postanowiłam, że od razu kupie białą perłę.

ma.ko z moja mama mam to samo, jak ja chce to słysze, że jeszcze się narobię w życiu a jak mam dzień lenia to narzeka ze nic nie robię.

Te święta będą pierwsze spędzone poza domem bo 25 jadę z TŻ i jego rodzinka na narty. Strasznie się boję bo jestem baaardzo początkująca i nie wiem czy dam sobie rade w Alpach, najwyżej będą mnie zwozić

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 20:00   #3554
Mustique
Lena

T'ai- jak cię zaprosi, to powinnaś na chwileczkę wpaść... i potem jakoś sie wymigać...

u mnie będzie minimsalistycznie w wigilię.. tzn.. napewno nie będzie 12 potraw... będą dwa i deser... tak u nas jest zawsze... będzie barszcz, rybka i ciasto na osłodę...
Stary 2009-12-22, 20:02   #3555
cobra115
Zakorzenienie

Jestem już w pracy. Jeszcze w domu chciałam wam odpisać, ale mi się okno zamknęło

kaska ty to mój zaręczynowy widzisz codzienne Co się głupio pytasz co to za kreacja : Pshemka oczywiście!!!
Micia no może byłaś za ładnie ubrana A te durnie sobie już wyobrażały Bóg wie co
ma.ko u mnie tak samo "TŻ przyniósł uszka" Ale ja nie lubię barszczu <rzygi> w zeszłym roku jadłam same uszka

Boję się siedzieć na tej recepcji Bo jest taki straszny wiatr, i ciągle coś huczy i trzaska i podskakuję ze strachu
W dodatku jakieś "komplikacje" miała dzisiaj kumpela na dniówce, dostała opierdziel choć nie była to jej wina. No i sie boję że na mnie też się zaraz wyżyją

Nie zamykam się jeszcze bo jeden gość nie dojechał

Bądźcie przy mnie
Stary 2009-12-22, 20:08   #3556
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
nei noe boli tylko duzo wody jest hehehe bo to taka szczoteczka pod cisnieniem wody ci zabki myje ale pozniej jakie sa efekty wiec warto

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
karolinusienka Ja dół zdejmuje za ok 4 misiace i postanowiłam, że od razu kupie białą perłę.

ma.ko z moja mama mam to samo, jak ja chce to słysze, że jeszcze się narobię w życiu a jak mam dzień lenia to narzeka ze nic nie robię.

Te święta będą pierwsze spędzone poza domem bo 25 jadę z TŻ i jego rodzinka na narty. Strasznie się boję bo jestem baaardzo początkująca i nie wiem czy dam sobie rade w Alpach, najwyżej będą mnie zwozić
jaka biała perłę??

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jestem już w pracy. Jeszcze w domu chciałam wam odpisać, ale mi się okno zamknęło

kaska ty to mój zaręczynowy widzisz codzienne Co się głupio pytasz co to za kreacja : Pshemka oczywiście!!!
Micia no może byłaś za ładnie ubrana A te durnie sobie już wyobrażały Bóg wie co
ma.ko u mnie tak samo "TŻ przyniósł uszka" Ale ja nie lubię barszczu <rzygi> w zeszłym roku jadłam same uszka

Boję się siedzieć na tej recepcji Bo jest taki straszny wiatr, i ciągle coś huczy i trzaska i podskakuję ze strachu
W dodatku jakieś "komplikacje" miała dzisiaj kumpela na dniówce, dostała opierdziel choć nie była to jej wina. No i sie boję że na mnie też się zaraz wyżyją

Bądźcie przy mnie
jestem przy tobie narazie sie lenie popracuje jak rodzice wroca niech popadna w zachwyt jak zobacza blyszczaca lazienkę
Stary 2009-12-22, 20:11   #3557
Martilla
Rozeznanie

Biała Perła to żel do wybielania ząbków w domu. Moja koleżanka wybielała ostatnio i jestem zachwycona efektem.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270578&page=41

Be Fit
Stary 2009-12-22, 20:14   #3558
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Bądźcie przy mnie
jesteśmy

Mustique zaprosiła przez TŻ-ta, szczerze...spodziewałam się innej odpowiedzi , ale może ją uwzględnię
Stary 2009-12-22, 20:21   #3559
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Meg święta to czas cudów może teściowa przemówi ludzkim głosem? trzymam kciuki

podczytuje was troszeczkę tak z doskoku tak sobie myślę że takich przygotowań do świąt jak piszecie to u mnie w domu NIGDY nie było...
tzn.oczywiście generalne porządki to tak, ale jeśli chodzi o jakieś megagotowanie czy inne świąteczne rzeczy to nie
moja rodzina zbyt zamożna nigdy nie była i nie jest, nawet jak zdarzył się "lepszy rok" to my po prostu przywykneliśmy do minimalizmu
kiedyś to chociaż więcej placków piekliśmy i to był nasz świąteczny "wypas" a teraz to nawet nikomu się nie chce
skromne menu świąteczne raczej-ale zawsze jest blacha sernika+jeszcze jakieś inne ciasto, bigos,smażone ryby i grzyby w cieście, trochę pierogów z kapustą i grzybami i to wszystko
pomijam że ja połowy z tych rzeczy nie lubię więc nie muszę się martwic że przytyję w święta na kolację wigilijną jem pierogi z kapustą(bo z grzybami nie lubię) i smażoną rybkę
w tym roku to nawet nie wiem czy te potrawy będą bo nie ma dla kogo...tata po operacjach nie może jeśc takich rzeczy wogóle,poza tym atmosfery świątecznej w domu brak więc i apetyty wszystkim odebrało
porządki zrobione tak względnie, ale choinki nie będzie tak jak już pisałam
dziś kupiłam prezenty (dla 3osób a wydałam 60zł więc sobie wyobraźcie że to naprawdę drobiazgi) no ale nie dało rady inaczej a poza tym jak położyc prezenty pod choinką jak nie będzie choinki?...
co do Tża- temat zaręczyn i ślubu to póki co temat tabu niestety 2dni temu była krótka rozmowa na ten temat (nawet nie rozmowa a monolog-i to w jego wykonaniu) nic pocieszającego raczej...powiedział że dziwi się że się do tego tak spieszę bardzo dziwne że teraz to mówi że JA a kiedyś było MY...
co do świąt z Tż- wigilię zawsze spędzaliśmy osobno więc teraz tymbardziej tak będzie, a w święta powiedział że po mnie przyjedzie i przywiezie do siebie ALE
no właśnie nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji? po pierwsze "rodzinnośc"takiego spotkania po ostatnich wudarzeniach trochę mnie razi, po drugie mama by musiała sama zostac z babcią (głupio ją tak samą zostawic w święta), z drugiej strony głupio też tak wogóle nie widziec się z Tż w święta...
nie wiem co robic? co byście mi poradziły? dottty już się boję (ale bardzo lubię takie stanowcze osoby)
Mnie się bac nie musisz - ja wyrażam swoje opinie, często krytyczne ale bynajmniej nie sa one złośliwe czy wyśmiewcze - po prostu mówię co myślę Tak Cię czytam i pierwsze co mi się nasuwa to to że okropna maruda z Ciebie Tylko dziury szukasz w całym. U mnie też bogato nigdy nie było (a u Was to nie tylko kwestia kasy ale sama piszesz że NIKOMU SIĘ NIE CHCE - może niech Tobie się chociaż zachce? ), stół u nas nie uginał się od jedzenia Były (są) uszka z barszczem, pierożki z kapustą i grzybami, jakieś ciasta i drobne ciasteczka, karp w galarecie i rybka smażona A Wigilię spędzamy z mamą tylko we dwie bo Nasza rodzina ma nas w du.pie Ale nie narzekam Choinkę ubieramy - warto mieć chociaż malutką - od razu atmosfera w domu inna. Co do prezentów, to moja droga - każdy daje to na co go stać i ważne, że jest to od serca a nie ile kosztowało!! U mnie w domu zawsze dostawało się drobiazgi - do tego słodycze i owoce i nigdy nie widziałam w tym problemu

a co do Tż'ta to nie mam pojęcia co Ci poradzić Trudna sprawa. Może on na serio czuł się osaczony tym ślubem, namawiany? Nie wiem Moim zdaniem powinniście się spotkać - złożyć sobie życzenia. Może Święta jakoś pozytywniej na Was wpłyną?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiecie co? mam propozycję-czasem chciałabym sobie Wasze pierścionki pooglądać,a nie chce mi się ich szukać może by wkleić każdy z nich do formularzyka? było by gicik

a mnie to jeszcze bardziej wkurza, że jak rodzice P. mieszkali razem i nie mieli ślubu to byli rodziną, a ja z P. teraz też mieszkam i nie jestem? fajnie super wiedzieć

Mabi84 ale nie macie uszek z barszczem to jest moje najulubieńsze danie świata a sernika nie lubię tzn lubię ten z galaretką, bo jem tylko galaretkę,a P. ten serek
Kocham uszka!!
Cytat:
mi dentystka mówiła że może uszkodzić i przebarwienia się później szybciej robią np. z kawy.
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 20:23   #3560
Martilla
Rozeznanie

Cytat:
Nie jest to przyjemne uczucie ale raczej bólem tego nazwać nie można.

Lecę coś upiec

Be Fit
Stary 2009-12-22, 20:24   #3561
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Biała Perła to żel do wybielania ząbków w domu. Moja koleżanka wybielała ostatnio i jestem zachwycona efektem.

to są jakieś paski? wyczytałam ze można to kupić w aptece za 40 zł

wiecie coś więcej na ten temat??

Stary 2009-12-22, 20:24   #3562
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

ooo dzieki za info ale po zdjeciu zrobie sobie piaskowanie i usune kamien i zobacze w jakim stanie bede miala zabki
Stary 2009-12-22, 20:48   #3563
cobra115
Zakorzenienie

Boję się wybielać ząbki, a tak bym chciała... Nie wiem już w sumie jaka metoda jest najlepsza...
Czekam na eM jak eM potem zamknę hotel i pójdę umyć naczynia na kuchni. Tzn. tylko tyle ile będzie się mi chciało Bo ja tu nie jestem od mycia

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Ale się wpieniłam... Nie umiałam sie dodzwonić do piekarni ze stacjonarnego i w końcu wzięłam kom i sie udało. Mam nadzieję, ze telefon nie jest zrąbany, bo rano muszę większe zamówienie złożyć...
Stary 2009-12-22, 21:06   #3564
jolkajp
Rozeznanie

Dobry wieczór
Włąsnei się ogarnęłam. trzasnęłam pazuraski bardzo miłej nowej klientce-taka gaduła az miło się robiło
Zmieliłam ser na senik na jutro.
Posprzątałam troszke i wchodze do pokoju a tam pod choinką co? Cała siata slodyczy! I dre się do mamy: mamo co to jest? kto tu to postawił. A to mama cichaczem pod moja małą choinke postawiła ale wyrzerka bedzie-al eja nie lubie słodyczy kocham chipsiki!
A dzisiaj od rana jem rybke. znaczy na sniadanie i obiad karpia w migdałach-moja siostra przyniosła z wigilii z pracy -no pychota.ale mało soli-ale co tam rybke lubie baaardzo to sie objadłam.

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
to u mnie typowy Matriarchat panuje
Baby górą

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
nie wiem co robic? co byście mi poradziły? dottty już się boję (ale bardzo lubię takie stanowcze osoby)
ja bym pojechała na 2 dzień świąt z nim. i pokazała tej pani tesciowce,że mam ją w poważaniu. Ważne żebyście byli razem i tyle. Jak to ksiąc u mnie na rekolekcjach powiedział-bez miłości przy stole wigilijnym nie ma świąt mimo tego,ze stly moga sie uginać od jedzenia a pod choinka piętrzyć się sto prezentów. Więc w taką myśl-postarajcie się jakos pogodzić. 1 dzien z mamą,babcią. a 2 z tż-to dobry układ chyba? mama napewno zrozumie,ze w swięta też chcesz z narzeczonym pobyć. a od babci tobie też sie należy chwila oddechu.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w wieku 22 lat dowiaduję się, że jednak nie w każdym domu gdzie obchodzi się BN jest barszcz z uszkami ale szczerze ja sobie świąt bez niego nie wyobrażam a na grzybową miałam/mam iść do P....
a u nas jest zawsze barszcz grzybowy. ale w tym roku będzie i czerwony ale nie z uszkami ale do ziemniaków,specjalnie dla 4 osób,które nie lubią grzybów. ja lubie grzyby ale czerwny barszcz koooooocham

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Za 2 tygodnie bratowa TŻ-ta robi córce urodziny. Ja tej baby nie znoszę, nie trawię i bym ją . Myślicie że mogę nie pójść, czy mam wysiedzieć godzinę, dwie?
ja bym poszła to urodziny córeczki więc miło by małej było dostac od cioci prezent

Cytat:

łooooooo musze to sobie kupić!!! ja kiedys używalam pasty lacalut activ-efekt był naturalny i przejasniały zęby.ale po jakims czasie szkliwo sie przyzwyczaja i ni ebileje mimo odstepu miedzy używaniem past. za perwszym razem-efekt olsniewający-za drugim słabiej-a za 3 żaden->tyle,że od smaku fluoru mogłam si euzaleznić,bo fajnie zeby były gładkie i świeze. Ale pewnie spróbuje te biała perłę po świętachh pewie zakupię jak się wzbogacę
------------
Święta a tż my spędzamy tak:na poczatku tż posiedzi u siebie na wigilii a potem myk do mnie na wigilie-znaczy do cioci mojej bo tam mamy rodzinną wigilie dużą bo z 15-17 osób. I mama sama go zaprosiła,że musi być. I ciagle mnie pyta: narzeczony będzie?będzie?
a do teściów ja pojadę na noc po wigilii i zostanę na nast.dzień-może nie cały,bo musimy o babcie na wsi zahaczyć i odwiedzić a potem zostaję u tż na jakieś 4 dni(będzie mnie miał dosyć bo ja mam nastrój swiąteczno-dzieciorobiący ) a potem wracam do mnie do domku na sylwestra-nie idziemy nigdzie i z moją mamą i tż robimy kolacje zwykłą i posiadówkę-tata w pracy do 24...(kierowca autobusów) a nast.dnia wszyscy w nowy rok prawdopodobnie lecimy do teściów na obiado -popijawkei tak mi mina swieta
Stary 2009-12-22, 21:20   #3565
cobra115
Zakorzenienie

Dżolka ty to jesteś przebojowa dziewucha Odważna i w ogóle
Zazdroszczę Ci poziomu libida
Stary 2009-12-22, 21:22   #3566
T'ai
Zakorzenienie

Czuję się rozczarowana , jak mi jeszcze któraś powie że mam iść to normalnie chyba nie będę miała wyjścia
Stary 2009-12-22, 21:23   #3567
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Dżolka ty to jesteś przebojowa dziewucha Odważna i w ogóle
Zazdroszczę Ci poziomu libida
ja sie smieje,że to prawie nimfomania-tyle,że z jednym facetem ciągle no temperament to ja mam czasem aż nadązyć sie nie da. Ale ogółem to ja spokojna niesmiała dziewuszka jestem
Stary 2009-12-22, 21:29   #3568
cobra115
Zakorzenienie

t'ai nie ma bata wizazanki rządzą
Stary 2009-12-22, 21:39   #3569
karolinusienka
Zakorzenienie

zmykam poczytac ksiazke bo kusi
Stary 2009-12-22, 21:43   #3570
dottta
Zakorzenienie

a ja oglądam "szaloną odwagę" z meg ryan lubię ten film muszę sprzątać, ech ... uciekam
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości