|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
A to w skrócie co sie u mnie dzialo.
Wczoraj i dzis nogi mi do du.py wlazily :/ Chodzilam po pasażach w Carrefourze 5 godzin buu// na kregoslup tez mi siadlo Wczoraj jakis typ sie do mnie przyczepil, zapraszal mnie na kolacje, sniadanie, i wogole.... takie komplementy prawil... chcial moj numer... masakra...A dzis 10h na obcasach lazilam... 5h z ulotkami + od 5 rano w pracy na poczcie... noga mnie do tej pory boli.. I jakis gosc mnie za du.pe chcial chwycic... wogole pelno sie slinilo na moj widok... a ja sobie tylko chodzilam nigdy wiecej chodzenia z ulotkami ![]() Korzystajac dzisiaj z przerwy na ulotkach kupilam sobie 3 kolczyki srebrne wszystkie sie pieknie swiecą bo z cyrkoniami są :P postaram sie dzis ktoregos wsadzic ajj boje sie no ale zobaczymy---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
juz pod koniec stycznia
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
mabi no przeciez w swietach chodzi o atmosfere,a nie o zamoznosc
postaw chociaz mini choinkeach a moja mame dopadl dol i mowi, ze jej z tata niepomagamy...no ale jak mam pomagac jej w pieczeniu czy gotowaniu jak sie na tym nie znam????? no wiec posprzatalam,ale jej chodzi o to, ze mieso czy tam jakis pasztet "wysechl"w piekarniku i zla jak osa.do tego tata lezy caly dzien, bo zmeczyl sie trzepaniem dywanika z przedpokoju i oglada tvn24 w kolko.nie mzoe nic zalatwaic samochodem, bo ma letnie opony-dobra wymowka!! dlatego ja z M. zaraz jedziemy po mega zakupy (mam nadzieje, ze ostatnie...)tak jak ja bym sie nie bala o warunki-u nas slisko strasznie... i to wlasnie taka przedswiateczna atmosfera u mnie w domu,heh ![]() a jeszcze mame jutro do pasji doprowadze, bo idziemy do lekarza na 18:30.do gina znaczy.zapisalam nas,a mama sie upiera, ze nie pojdzie.ja nie odpuszcze...
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam się i posta mi wcięło
![]() U mnie nie było tradycji uszkowej - był zawsze sam barszcz, np. z pierogami, czy do krokietów. Uszkowa tradycję przyniósł z domu mój Tz. Nawet w zeszłym roku moja maa zrobiła specjalnie dla niego 20 uszek , hehe to i tak Pan Pikuś przy 500 sztuk mojej teściowej ![]() Podobała mi się Brzydula, szkoda, że się skończyła. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Martilla faktycznie poiaskowanie ząbków daje fajny efekt ![]() lusesita moja mama zawsze tak mówi, a jak pytam co mam zrobić, albo co pomóc, to mówi, że ni nie trzeba heh. był czas - 23 lata - przywyknąc
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() Na sptkaniu było mało osób ale generalnie git ![]() Co do świąt z Grześkiem - ja wigilie spędzam u siebie, on u siebie, a jak się skończy u niego to przyjeżdża do mnie. Ale jak w tym roku mnie wkurzy jego ojciec to cały czas będzie u mnie. Moja babcia powiedziała że to bez różnicy czy się gotuje na 11 czy 12 osób. A w 1 i 2 dzień jesteśmy praktycznie od południa do nocy razem.... Jadło - na pewno będzie barszcz z uszkami już się doczekać nie mogę. I kaszę muszę zjeść ![]() teraz ściągam dzisiejszą brzydulkę (niunia
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-22 o 19:27 |
|
|
|
#3546 |
|
Lena
|
mój pomysł... ja jakoś żadnej tabletki nie umiem przełknąć.... to kazałam sobie założyć wenflon i sama sobie robię wlewy antybiotyków. lepsze to niż psuć żołądek... .................... Brzydula oglądnięta... i chyba jestem jedną osobą, której sie ten odcinek nie podobał. no rozczarował mnie!
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
farsz do pierogow zrobiony
ale sie poparzylam jak kroilam gorace grzybki ale nie mam czasu, zeby poczekac, az ostygna ale bylo warto farsz smakuje wysmienicie nie ma to jak samozachwyt ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie niszczy szkliwa? |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Lena
|
Cytat:
nie wiem, nie oglądałam innych wersji Brzydul... i nie wiem jakie były ostatnie odcinki- ale w tym zdecydowanie czegoś brakowało.
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
nie nie niszczy
nawet jest wskazane, bo szczoteczka wszystkiego nie usuniesz ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie miałam ostatnio nastroju na wizaż. Musieliśmy z TŻ-em uporządkować kilka spraw. Nie jest jeszcze idealnie, tylko tak neutralnie raczej i mało uczuć ale radzimy sobie
.Ech...jednak związek to milion poświęceń i obowiązków a ja całe życie robiłam wszystko co mnie się podobało a nie innym i teraz muszę odpuścić trochę...Czytałam was na bieżąco Micia ja na spowiedzi też byłam na bierzmowaniu czyli jakieś 8 lat temu Karolinusienka, Meg bardzo ładne macie pierścionki ![]() Meg aż nie mogłam uwierzyć w to co piszesz ![]() Ma.ko śliczna sukieneczka, kolor cudny Ja nie uważam że mój narzeczony jest moją rodziną, ale na wszystkie spotkania chodzimy razem. U niego wręcz by była obraza jakby siedział beze mnie. Wigilię jednak spędzamy osobno (pomimo że byłam zaproszona), bo tak ustaliliśmy i tak chcemy. Jednak już pierwszy dzień siedzimy razem od rana do nocy (pół dnia u mnie, drugie pół u niego). Barszczyk czerwony jest u mnie obowiązkowo. Uszka i pierogi też .W pracy dziewczynki do bani (nigdy się z nim nie dogadam) i jeszcze nikt mnie nie docenia. Ja to już bym była gotowa składać wypowiedzenie nie mając nowej pracy ale mama mnie trochę zwyzywała jak to usłyszała . Po prostu budzę się rano i nie mam chęci do życia...Dobrze że tylko 2 dni wstawania
Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2009-12-23 o 08:42 |
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie boli? panicznie boje się dentysty a też musiałabym sobie to fundnąć
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
karolinusienka Ja dół zdejmuje za ok 4 misiace i postanowiłam, że od razu kupie białą perłę.
![]() ma.ko z moja mama mam to samo, jak ja chce to słysze, że jeszcze się narobię w życiu a jak mam dzień lenia to narzeka ze nic nie robię. Te święta będą pierwsze spędzone poza domem bo 25 jadę z TŻ i jego rodzinka na narty. Strasznie się boję bo jestem baaardzo początkująca i nie wiem czy dam sobie rade w Alpach, najwyżej będą mnie zwozić
|
|
#3554 |
|
Lena
|
T'ai- jak cię zaprosi, to powinnaś na chwileczkę wpaść... i potem jakoś sie wymigać...
u mnie będzie minimsalistycznie w wigilię.. tzn.. napewno nie będzie 12 potraw... będą dwa i deser... tak u nas jest zawsze... będzie barszcz, rybka i ciasto na osłodę...
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w pracy. Jeszcze w domu chciałam wam odpisać, ale mi się okno zamknęło
![]() kaska ty to mój zaręczynowy widzisz codzienne Micia no może byłaś za ładnie ubrana A te durnie sobie już wyobrażały Bóg wie coma.ko u mnie tak samo "TŻ przyniósł uszka" Ale ja nie lubię barszczu <rzygi> w zeszłym roku jadłam same uszkaBoję się siedzieć na tej recepcji Bo jest taki straszny wiatr, i ciągle coś huczy i trzaska i podskakuję ze strachu![]() W dodatku jakieś "komplikacje" miała dzisiaj kumpela na dniówce, dostała opierdziel choć nie była to jej wina. No i sie boję że na mnie też się zaraz wyżyją ![]() Nie zamykam się jeszcze bo jeden gość nie dojechał ![]() Bądźcie przy mnie ![]() ![]()
|
|
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko duzo wody jest hehehe bo to taka szczoteczka pod cisnieniem wody ci zabki myje ale pozniej jakie sa efekty ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
narazie sie lenie popracuje jak rodzice wroca
|
|||
|
|
|
#3557 |
|
Rozeznanie
|
Biała Perła to żel do wybielania ząbków w domu. Moja koleżanka wybielała ostatnio i jestem zachwycona efektem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270578&page=41
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mustique zaprosiła przez TŻ-ta, szczerze...spodziewałam się innej odpowiedzi
|
|
|
|
|
#3559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dziury szukasz w całym. U mnie też bogato nigdy nie było (a u Was to nie tylko kwestia kasy ale sama piszesz że NIKOMU SIĘ NIE CHCE - może niech Tobie się chociaż zachce? ), stół u nas nie uginał się od jedzenia Ale nie narzekam a co do Tż'ta to nie mam pojęcia co Ci poradzić Cytat:
![]() mi dentystka mówiła że może uszkodzić |
||
|
|
|
#3560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lecę coś upiec
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są jakieś paski? wyczytałam ze można to kupić w aptece za 40 zł wiecie coś więcej na ten temat?? |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po zdjeciu zrobie sobie piaskowanie i usune kamien i zobacze w jakim stanie bede miala zabki
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się wybielać ząbki, a tak bym chciała... Nie wiem już w sumie jaka metoda jest najlepsza...
Czekam na eM jak eM potem zamknę hotel i pójdę umyć naczynia na kuchni. Tzn. tylko tyle ile będzie się mi chciało Bo ja tu nie jestem od mycia![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Ale się wpieniłam... Nie umiałam sie dodzwonić do piekarni ze stacjonarnego i w końcu wzięłam kom i sie udało. Mam nadzieję, ze telefon nie jest zrąbany, bo rano muszę większe zamówienie złożyć... |
|
|
|
#3564 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Włąsnei się ogarnęłam. trzasnęłam pazuraski bardzo miłej nowej klientce-taka gaduła az miło się robiło ![]() Zmieliłam ser na senik na jutro. Posprzątałam troszke i wchodze do pokoju a tam pod choinką co? Cała siata slodyczy! I dre się do mamy: mamo co to jest? kto tu to postawił. A to mama cichaczem pod moja małą choinke postawiła ale wyrzerka bedzie-al eja nie lubie słodyczy A dzisiaj od rana jem rybke. znaczy na sniadanie i obiad karpia w migdałach-moja siostra przyniosła z wigilii z pracy -no pychota.ale mało soli-ale co tam rybke lubie baaardzo to sie objadłam.Baby górą Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
------------ Święta a tż my spędzamy tak:na poczatku tż posiedzi u siebie na wigilii a potem myk do mnie na wigilie-znaczy do cioci mojej bo tam mamy rodzinną wigilie dużą bo z 15-17 osób. I mama sama go zaprosiła,że musi być. I ciagle mnie pyta: narzeczony będzie?będzie? a do teściów ja pojadę na noc po wigilii i zostanę na nast.dzień-może nie cały,bo musimy o babcie na wsi zahaczyć i odwiedzić a potem zostaję u tż na jakieś 4 dni(będzie mnie miał dosyć bo ja mam nastrój swiąteczno-dzieciorobiący
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Dżolka ty to jesteś przebojowa dziewucha
Odważna i w ogóle![]() Zazdroszczę Ci poziomu libida |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się rozczarowana
|
|
|
|
#3567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai nie ma bata
wizazanki rządzą
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam poczytac ksiazke
bo kusi
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oglądam "szaloną odwagę" z meg ryan
lubię ten film muszę sprzątać, ech ... uciekam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Wczoraj jakis typ sie do mnie przyczepil, zapraszal mnie na kolacje, sniadanie, i wogole.... takie komplementy prawil... chcial moj numer... masakra...
nigdy wiecej chodzenia z ulotkami 
wszystkie sie pieknie swiecą bo z cyrkoniami są :P postaram sie dzis ktoregos wsadzic ajj boje sie no ale zobaczymy
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

już się doczekać nie mogę. I kaszę muszę zjeść
nie ma to jak samozachwyt 

.
do bani (nigdy się z nim nie dogadam) i jeszcze nikt mnie nie docenia. Ja to już bym była gotowa składać wypowiedzenie nie mając nowej pracy ale mama mnie trochę zwyzywała jak to usłyszała 

Bo jest taki straszny wiatr, i ciągle coś huczy i trzaska i podskakuję ze strachu
Perfect Housewife
to jest moje najulubieńsze danie świata
tzn lubię ten z galaretką, bo jem tylko galaretkę,a P. ten serek
wizazanki rządzą