|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Jagaaaaa, współczuję
![]() Mój TŻ, tak jak napisała Rebelious, to widocznie chory zazdrośnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Trzeba w końcu napisać jak sie "skończyła" moja sprawa z Tżtem.
Może którąś z Was będzie to ciekawiło ![]() Do końca jeszcze problemu nie rozwiązałam. Odezwałam sie do niego. Widziałam sie z nim ale to spotkanie było baaaardzo zimne. Przyjechał w niedziele późnym wieczorem choć nie chciałam. Został na noc ale poszłam spać do salonu. Rano nie rozmawiałam z nim prawie w ogole oddałam mu resztę jego rzeczy w ramach terapii szokowej ![]() Iiiii narazie nie mam ochoty sie z nim widzieć. A on od czwartku "imperazuje" jeździ to tu to tam... dziś mi napisał ze jest w jakiejś restauracji. Wkurzyłam sie i miałam pretensje do niego że mnie nigdzie nie zabiera, ale teraz sobie myśle że w sumie nie było do tego okazji ostatnio przez tą kłótnie i chyba też powinnam sie cieszyć ze nie siedzi w domu i nie nudzi się prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
Szatanica1989, też przykra historia..
![]() Zmykam dziewczyny, jutro jadę po moją sukienkę, może wrzucę jakieś fotki, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
Brzoskfinko, faktycznie, przesadził
![]() ![]() Szatanico, to naprawdę bardzo smutna historia ![]() ![]() ![]() ![]() Doruś, nie wiem czy tak do końca jest czego zazdrościć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, Motylku, od wczoraj śledzę Twoje losy i bardzo, bardzo mi przykro. Najważniejsze jest teraz to, żebyście Wy się pogodzili, a wszystko będzie łatwiejsze. Jak sama widzisz, brat nie jest przeciwko Wam, może z czasem uda się zmienić stosunek rodziców?
![]() Szatanica, ta historia z babcią... to straszne. ![]() ![]() My widzieliśmy się w niedzielę, wczoraj i dzisiaj też. Wczoraj wybraliśmy się na zakupy świąteczne, ale zmęczyliśmy się, a w zasadzie nic nie kupiliśmy. Niby się poważnie nie kłóciliśmy, ale jakieś tam mniejsze lub większe powody do smutku miałam... W każdym razie teraz mam problem z rodzicami. Im się nie podoba to, że TŻ u mnie codziennie siedzi. Tata go już nie akceptuje, bo twierdzi, że TŻ mnie okłamuje (ta sytuacja, gdy go widział w samochodzie, a TŻ się wyparł, twierdząc, że "lepiej wie, co robił"), jest dla niego niemiły i na miejscu TŻ nie czułabym się komorftowo.. Widać wyraźnie Taty niechęć do Niego. Wiem, że rodzice chcą mojego szczęścia (niepotrzebnie znają szczegóły niektórych kłótni z Tżtem ![]() ![]() Umówiłam się na jutro z TŻtem, że jeszcze raz pójdziemy na zakupy , a później do mnie przyjdziemy, a już dziś usłyszałam od taty, że nie chcą go jutro u nas w domu widzieć. ![]()
#878 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Piekne Panie
![]() Napisze co u mnie. Mieszkam w małym miasteczku. W sklepie spozywczym był dzisiaj horror! Tłum ludzi, ja pośrodku, naokoło gadają jak zabijają karpie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od 12 do prawie 17 bawiłam się z piernikami ![]() teraz ledwo siedzę, tak mnie plecy bolą ![]() Z tż dobrze, tęskno mi za nim, miałam ochote popłakać mu do słuchawki yhh ![]() Motylku przeczytałam wszystko co się u Ciebie działo... przykra sprawa, ale wiem, że wybrniesz z tego, co więcej, WY wybrniecie! Nie rozejdziecie się, nie wierzę w to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będzie dobrze ![]() Red ale Twój słooooodziak, no ja pikole ![]() ![]() ![]() Rebe wiem jak to ciężko walczyć ze swoją zazdrością, ale wszystko przychodzi z czasem, nie ma hop siup ![]() ![]() ![]() Jaga wyrazy współczucia ![]() ![]() Brzoskwinka jak tam tęsknota za TŻ? ![]() Asiunia ![]() ![]() Koszka co u Ciebie? nadrabiałam, ale z powodu historii Motylka chyba coś mi umknęło, więc pytam ![]() DOBRANOC ![]() Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2009-12-22 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
jestem wykonczona... mykam spac
![]() ![]()
#880 |
Wtajemniczenie
|
Mandy, trochę nie dziwię się Twoim rodzicom, chcą cię chronić
![]() ![]() Gwiazdeczko, oj latam latam ![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-22 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Szczęściara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam, ale najpierw trochę co u mnie napiszę. U mnie dobrze, ale że tak powiem bez rewelacji. TŻ do popołudnia się nie odzywał jak zwykle, ja zadzwoniłam i spytałam czy po mnie przyjedzie, bo byłam u koleżanki. Przyjechał. Jutro się widzimy. Pytałam go czemu się do mnie cały dzień nie odzywa skoro ma kase na karcie. ,,Późno do domu wróciłem i poszedłem spać", ale na uczelni na pewno znalazłby chwilę na jakiegoś smsa. Sam z resztą to potwierdza. A nie odzywa się bo co? bo chyba sam nie wie co ![]() Wkurza mnie trochę. Powiedziałam mu, że nie potrzebnie się tak wtedy nagadałam jak do niego nic nie dociera. Twierdzi, że ,,przeciwnie". Tylko co innego mówi a co innego robi. Na to mówi, że ,,może trzeba czasu", no to ok niech ma ten czas. Irytuje mnie to. Zobaczymy czy ten czas mu pomoże ![]() W ogóle był dzisiaj jakiś dziwny. Kończy się szkoła, będzie trochę wolnego, zobaczymy jak będzie przez ten czas. Ale jakoś słabe zainteresowanie czuje z jego strony ![]() No ale dam mu ten czas heh ![]()
#884 |
BAN stały
|
Hej kochane
![]() Pozniej odezwal sie na gg, przesylal mi zdjecia jakie zrobil. Znow zaczelismy rozmowe no i w sumie stanelo na tym, ze on juz sam nie wie. Ze z jednej strony chce sie roztsac, a z drugiej to nie chce stracic kogos kogo kocha. Ale ze ta sprawa go bardzo meczy. Napisalam mu, ze kocham go takim jakim jest i nie rozumiem czemu moi rodzice mysla inaczej... Ze mi go szkoda, ze tak go traktuja i w ogole. I ze jestesmy teraz w innym miescie, wiec mam lepsze warunki niz kiedykolwiek indziej. On napisal mi, ze go coraz bardziej przekonuje. Odpisalam, ze to zle, bo ja go wcale nie chce przekonywac. Ze skoro nie jest ze mna szczesliwy to nie moge go zatrzymywac na sile... Napisal, ze chce troche czasu do namyslu i ze dokonczymy jutro. I poszedl. Ehhh ![]() Zle mi ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-22 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Koszko
![]() ![]() ![]() Boże... tak czytam właśnie ostatni wywiad z Brittany Murphy ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-22 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie tak dlugo jak zawze bo do domu musi powracac i pomagac tacie (tak naprawde odpracowywuje mandaty ![]() i bardzo mu tak dobrze. dzisiaj tez byl i jutro bedzie w czwartek przyjedzie troche po wigilii i damy sobie prezenty.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- O kurde czyzbym byla tu samotna zupelnie??
![]() |
#887 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mandy, widze ze masz podobna sytuacje do mnie? Co zamierzasz z tym zrobic? Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-22 o 23:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt Zazdrośnice
![]() ![]()
![]() |
#889 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Bardzo rozsądnie myślisz. Współczuję Ci całego zajścia, ale też bym się zastanawiała co dalej. Usłyszy, że koleżanka uważa go za brzydala, i znów się obrazi i każe szukać kogoś przystojniejszego? Nie może Cię oskarżać za opinie innych, to chore. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu spróbowała sobie zrobić takie dwa tygodnie przerwy..nie odzywaj się do niego, tylko ewentualnie odpowiadaj jak on się odezwie, nie inicjuj spotkań..sprawdź, czy będzie Ci go brakować. I nastaw się, że nie będzie ![]() Wiem, że trudno przekreślić pięcioletni związek, ale związek siedmio-ośmioletni też będzie ciężko przekreślić. A przecież nie chcesz wyjść za faceta, który będzie o wszystko fochał, denerwował się, krzyczał. Wyobrażasz sobie mieć z nim dzieci? Dowie się, że ktoś uważa, że ma ładniejsze dziecko, i co? Obrazi się, i każe Ci zrobić sobie inne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |||||
Rozeznanie
|
Wesołych
![]() Dawno Cię nie było, opowiadaj co u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() Na pewno miała świadomość tego, że ją kochasz. Doskonale Cie rozumiem bo niecały miesiąc temu zmarł mój dziadek, przez jakiś czas trzeba było się nim opiekować: karmić, przewijać.. Większą część obowiązków wykonywali moi rodzice, ale starałam się im pomagać. Bardzo przeżyłam jego śmierć. ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Niech w spokoju przemyśli, nie odzywaj się już pierwsza. ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
![]() Nie dziwię się Twoim rodzicom, że nie akceptują Twojego Tż. Teraz wiesz, że nie powinnaś ich wciągać w kłótnie z Tż. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Ojjj Motylku będzie dobrze jestem pewna.
![]() ![]() Asia1010 on sobie chodzi imprezować zamiast spotkać się z Tobą? ![]() Głowa mnie już tak z rana boli, dziś pomagać mamie w gotowaniu. Mówiąc szczerze-nie lubię 'bawić' się w gotowanie ![]() ![]() Wesołych świąt kochane ![]()
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj będę gotować i piec ![]() ![]() Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dziewczynki ![]() ![]() Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2009-12-23 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie umiem i nie lubie gotować. Już wole sprzątanie domu ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||
Zakorzenienie
|
Madame, cieszę się że pogadaliście.
rozumiem rozgoryczenie TŻta, ale przecież nie może utożsamiać twojego zdania ze zdaniem rodziców. dajcie sobie trochę czasu. jestem pewna, że on w końcu zatęskni. Cytat:
tata chce dla ciebie jak najlepiej. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() wczoraj mi się jakoś przykro zrobiło, bo mu pisałam że się źle czuję i że mi słabo i tak dalej (ostatnio mam straszne zawroty głowy, teraz też ledwo siedzę przed komputerem), a on mnie olał troszkę. w końcu poszłam spać, a on się dobijał do telefonu jeszcze kilka razy. dzisiaj nie piszę. poczekam aż on się zainteresuje jak się czuję ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() bo musiał obgadać sprawę Sylwestra, bo to takie ważne. a i tak niczego się nie dowiedział i dalej jesteśmy w kropce. po to właśnie było mu potrzebne wyjście do kolegów. ale ok, nie mam prawa mu niczego zabraniać. chce robić co chce, to niech robi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to jest ciężki typ. Postaram się być cierpliwa. Wczoraj poszłam spać, bo bym się jego czepiała na tym gg. Próbowałam mu coś przetłumaczyć a on tylko mówił ,,przepraszam kochanie ![]() ![]() ![]() Ale przespałam się i rano już humor lepszy. Dzisiaj idę do niego i będziemy robić sajgonki. Ja się nauczyłam i mnie męczy żebym mu pokazała jak to się robi ![]()
![]() |
#898 |
BAN stały
|
Oj nie, dzis juz sie nie odzywam na pewno.... I wiecie co ? Jak podejme decyzje o rozstaniu to bede miala o nim tylko jedno zdanie... Tak jak mi napisala Rebe, bedzie tchorzem. I to znaczy, ze obwinia mnie za moich rodzicow... Nie bede sie przejmowac jak nie bedzie mnie chcial. I juz sama nie wiem czy ja go chce... Nakladlam mu wczoraj troche do tj glowy, jak sie nie zdecyduje to niech spada. Jego strata. Moze spotka kogos z kim wreszcie bedzie szczesliwy....
Rebe no i jak przezylas jego wczorajsze wyjscie? Dalas rade? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko mam żal do niego o to "zainteresowanie" stanem mojego zdrowia. zresztą tak jakby mnie "spławiał" wczoraj. zapytałam się go o coś w smsie i na końcu napisałam że idę spać, bo się źle czuję itd. a on tylko napisał dobranoc tak jakby w domyśle miał "no idź już spać i daj mi spokój". przykro. potem tylko się zreflektował, ale już spałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.