|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
no liczę się z waszym zdaniem więc pewnie macie rację
dobranoc |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
A ja juz po randce.zakupy zrobione, M. pojechal.troszke dzis newrowo bylo-nie weim czy przez mame, nie wiem czy przez to ,ze jutro druga rocznica smierci mojej babci, czy przez czytana ksiazke (strasnzie sie wczuwam jak cos czytam i potem ech...przyrownuje swoj zwiazek do tego opisywanego i cholernie sie wtedy rozklejam, glupia jestem)
dlatego chce ja jak najszybciej skonczyc i wrocic do normalnosci ![]() karolinusienka widze, ze Ciebie tez wciagnelo;p nie jestem sama ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- T'ai, cobra ide sie kapac...ale dola zlapalam
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę się zadowolić dzisiaj tvp 1, tvp 2, silesia, viva albo tv polonia
Dziewuszki jasny gwint ale mam stracha Poszłam na dół do wc i przy okazji zamknęłam drzwi przejściowe pomiędzy pawilonami z pokojami i kurde tak huczy nie wiem czy tam gdzieś jest uchylone, albo nieszczelne okno czy drzwi, ale boję się iść sprawdzić Niby są goście w pokojach więc w razie co to bym krzyczała... Ale nie pójdę tam![]() lusesita czasami tak bywa, ale zacznij myślec o przyjemnych rzeczach
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-12-22 o 21:56 |
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sadzicie o tym tekscie?? bo chyba zaczynam sie stresowac ta wizyta tescow ehhh i juz panikuje, ze nie bedzie im sie podobac ta forma poinformowania ich o dacie slubu
![]() zatem uwaga: Kochani Rodzice! Dzięki Waszej miłości - narodziliśmy się, Dzięki Waszej miłości - niczego nam nie brakowało, Dzięki Waszej miłości - staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi osobami, Dzięki Waszej miłości - nauczyliśmy się kochać. To kim jesteśmy, to jak się kochamy, Wam jesteśmy wdzięczni, za wszystko to co mamy. Uczyliście nas żyć i kochać człowieka, Wam jesteśmy wdzięczni, za to co nas czeka. Na naszej drodze spotkaliśmy miłość, Miłość wieczną, mocną, wytrwałą. Kochani Rodzice, pozwólcie się nią nam rozkoszować, Nigdy nie puścić, na zawsze zachować. Aby właśnie ta miłość się nami zaopiekowała, Tak jak Wy to robiliście i tak jak u Was wiecznie trwała. Od dzisiaj nasza miłość zaczyna pisać, Scenariusz naszego wspólnego życia. Dlatego sobie nie wyobrażamy, Drodzy Ojcowie i Drogie Mamy, Aby Was nie było, kiedy rozpoczynać będziemy, Wspólną drogę życia, w momencie kiedy chcemy, Przed Bogiem Sakrament Małżeństwa udzielać sobie, Ślubując miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Dlatego, w dniu 11tym miesiąca 6go roku 2011go, Uczestniczcie z nami, w dniu ślubu naszego. Będziemy szczęśliwi, mając Was przy naszym boku, W chwili, kiedy to dwoje staje się jednym - - a to wszystko dzięki Wam i dzięki Bogu. Karolina i Piotr. tylko prosze o szczere opinie ![]() Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2009-12-22 o 22:12 |
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana to zalezy jacy sa tescie-tak jak piszesz-czujesz, z eim sie nie spodoba...to moze lepiej sobie odpuscic? mi osobiscie sie podoba i tak jak pomyslalam o swoich rodzicach-to mama bylaby zachwycona,a tata z kolei krecilby glowa-nie lubi poezji
![]() dla mnie to logiczne, ze rodzice sa przy nas w dniu slubu, wiec ja bym sobie odpuscila...ale tekst sam w sobie b.ladny
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Idę umyć te gary... |
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przynajmniej beda mieli czarno na bialym hehhee ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- dobra zmykam, bo jutro wczesna pobudka i chcialabym w koncu poczytac ta ksiazke zatem do juterka Kochane
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka, rozumiem
i naprawde teskt b.mi sie podoba![]() widzocznie zle cie zrozumialam;p bo myslalam, ze wlasnia taka forma im sie NIE spodoba ja tez bylabym zachwycona milej lektury, ja tez zmykam czytac---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Wow jaka cisza.... wykapalam sie i ide czytac chyba dzis jednak nie skoncze bo mam jeszcze z 200 stron;p ale jak wpadne w trans...................t o jutro nie wstane na paznokcie pewnie mam na 10![]() czasem bym chciala jak te wampiry-nie odczuwacpotrzeby spania ![]() dobranoc kochane |
|
|
|
#3579 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do tuszy to juz wczesniej tez pisałam ze ysl efekt sztucznych rzes jest super ale rzeczywiscie szybko wysycha ale moge polecic cos innego tez dobrego jak np helena rubinstein czy guerlain... Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja mam te same parametry co Ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ja w końcu dotarałam do Was... tż pojechał ... specjalnie tak późno zeby przyjechać jak juz matka bedzie spała... załatwiłam jeszcze jej ksiązke dla jej siostry- bo ja akurat lubie... i tz powiedział ze dajac jej ja powiej jej ze :" masz za to ze jestes taka dla nas wspaniała" - poleci ironia a dobrze jej tak...tz jest na maksa na nia zły nie gadaja juz ponad tydzien a teraz to juz wogóle jest tak wsciekły ze szok...ona chce jutro jechac a on nie jedzie- chce jechac w wigilie po południu dopiero- oczywiscie na złość jej... no i powiedział ze zamierza oświadczyc jej ze na 2 dzien swiat wraca do mnie- bosheee co to bedzie sie działo.... no zobaczymy..dziękuje Wam za słowa otuchy.... i ze razem ze mna z chęcia byście jej ![]() ![]() po pracy spotkałam sie z kolezankami i zjadłysmy pizze ![]() ![]() ![]() jeszcze jutro do pracy i wolne!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
trochę posprzątałam, pierniki w większości udekorowane i część przygotowana do powieszenia
Padnięta jestem ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
dla Tż za męska decyzję
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
dotta też juz jestem padnięta... nakryję do śniadania, zrobię sobie herbatki i idę spać
![]() meg będzie good w końcu tej babie przejdzie ![]() Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#3582 |
|
Wtajemniczenie
|
ale to jak przeczytacie to padniecie ze śmiechu:
tż dziś do mnie : "ej co to znaczy te całe "tż"- techniukum żywieniowe ??" i oboje w śmiech aaa i jak dzis przyjechał to miał jakąś niespodziewanke świateczną dla mnie w plecaku ![]() bo sztrzegł go jak oka w głowie zebym nie zajrzalauwielbiam NIESPODZIEWANKI a dzis od kumpeli dostałam kubeczek do pracy zebym miała na kawusie taki z kubusiem puchatkiem bo przeciez ja go kocham a ja jutro jej dam mam dla niej miske i talez z kubusiem no i od firmy dzis dostalam prezen ![]() ![]() i jeszcze sie dowiedziałam ze w styczniu zostana wytypowane 2 najlepisze osoby z całego regionu ( w tym ja i jedna dzieczyna z krk) ![]() ![]() na 4 dniowy wyjazd podobno mega za***isty pod Warszawe![]() kule bele
Edytowane przez 87_meg Czas edycji: 2009-12-23 o 00:01 |
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jolka kiedyś mówiła że tż to towar życia
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
towar życia też dobre....
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- dobra kobietki ja uciekam do wyrka... musze miec siły jutro na ten ostatni dzień w tym roku w pracy bewnie dziwaki beda atakowac.. zakupoholicy na ostatni moment..branoc
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez życzę wam dobrej nocy
![]() Rozgrzeję się herbatką i się prześpię ![]()
|
|
|
|
#3587 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
się napracowałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z jednej strony lepiej ale z drugiej... masakra ![]() Cytat:
![]() z bedziesz miala odpoczynek przez swieta w koncua na urodziny bym poszla na pare godzin Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje wyjazdu
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
ale innych dziewczyn nie pamiętam ![]() i uważasz, że jesteś chuda czy gruba? bo ja uważam, że jestem sumo Cytat:
a ja już jestem w domu u rodziców
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc laseczki
a ja jutro do skepu jednak zajde siostra nie ma kozaków bo zamszowe jej pzesiąkają i musi na święta jakiekolwiek mieć i do ccc lecimy poszukać popatrze jak ludu na ostatnią chwile kupuje jak ja
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Was śpiochy
![]() jutro idę po wyniki do gina trzymajcie
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
kaska
![]() jolka w ccc sa piękne kozazczki (tylko nie ma wszystkich rozmiarów u nas Przez to że się bałam, to zaczęłam spać na tym fotelu w środku, ale było niewygodnie i nóżki mi zmarzły, więc wzięłam kołdrę i podusię pod pachę i walnęłam się na tę rogówkę i spałam jak zabita ![]() Złożę jedno zamówienie no i czekam na zmiennika ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() P.S. Ja też jadę na zakupy, trzymajcie kciuki, żeby udało się wszystko załatwić bye bye
|
|
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje wyjazdu Cytat:
|
||
|
|
|
#3593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko brzuszek i boczki mam i to jest wkurzajace no ale ubieram sie odpowiednio zeby to maskowac no idealna byc nie moge... a sumo to bede jak zajde w ciązecobra- no dzielna dziewucha z Ciebie! jak sobie poradziłas wysmienicie ![]() i nikt Cie nie porwał;pdzis ostatni dzień do pracy spinam dupkę i musi szybko zlecieć !~ a potem tylko wolne ![]()
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ciężko się wstawało W pracy dalej nie wiemy co robimy między świętami, jak pracujemy . Rok temu z koleżanką mogłyśmy się podzielić że jedna tylko siedziała. Np ona 28 i 29, a ja 30 i 31. Chociaż zostało mi troszkę urlopu i mam plana 28-31 grudnia siedzieć w domku ![]() No i nie mam jeszcze obiecanej premii na święta, jak nie dostanę to ktoś tu oberwie chyba ![]() Generalnie nuda, nic się już nie dzieje, no i zimno |
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej się czułam jak ważyłam 56-58
|
|
|
|
|
#3596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no pewnie że lepiej by było jakby waga była mniejsza tak o 2,3 kg, no ale wszystkiego miec nie mozna ![]() ale grubaską to Ty napewno nie jesteś
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś mi sie udało to i drugi raz się uda tylko czas goni ![]() Ja to grubaska od pasa w dół Ale dość o wadze bo to dla mnie temat rzeka
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-23 o 09:16 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie kiedys odchudzałam wcale nie drastycznie a wyladowałam w szpitalu i potem wygladałam strasznie wiec juz nie potrzeba mi jazd na punkcie wagi jestem jaka jestem lubie siebie i taka mnie kochaja wiec biorac pod uwage jakie kto ma inne okropne problemy to to zaden problem ![]() dobra zmieniamy temat uciekam do pracy... pogoda paskudna leje chlapa fujjjjj a juz myslałam ze bedzie snieg na świeta :/ i lipa miłego dnia
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadlam sie przywitac i lece na pzaurki
a potem do kumpeli na kawke.a potem do domciu ubrac choinke![]() cobra dzielna dziewczynka zCiebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

wizazanki rządzą

Poszłam na dół do wc i przy okazji zamknęłam drzwi przejściowe pomiędzy pawilonami z pokojami i kurde tak huczy
nie wiem czy tam gdzieś jest uchylone, albo nieszczelne okno czy drzwi, ale boję się iść sprawdzić
czasami tak bywa, ale zacznij myślec o przyjemnych rzeczach
Perfect Housewife 

no zobaczymy..
dla Tż za męska decyzję 

z jednej strony lepiej ale z drugiej... masakra