Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 21:49   #3571
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
t'ai nie ma bata wizazanki rządzą
no liczę się z waszym zdaniem więc pewnie macie rację

dobranoc
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 21:53   #3572
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

A ja juz po randce.zakupy zrobione, M. pojechal.troszke dzis newrowo bylo-nie weim czy przez mame, nie wiem czy przez to ,ze jutro druga rocznica smierci mojej babci, czy przez czytana ksiazke (strasnzie sie wczuwam jak cos czytam i potem ech...przyrownuje swoj zwiazek do tego opisywanego i cholernie sie wtedy rozklejam, glupia jestem)

dlatego chce ja jak najszybciej skonczyc i wrocic do normalnosci

karolinusienka widze, ze Ciebie tez wciagnelo;p nie jestem sama

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

T'ai, cobra

ide sie kapac...ale dola zlapalam
Stary 2009-12-22, 21:54   #3573
cobra115
Zakorzenienie

ja muszę się zadowolić dzisiaj tvp 1, tvp 2, silesia, viva albo tv polonia

Dziewuszki jasny gwint ale mam strachaPoszłam na dół do wc i przy okazji zamknęłam drzwi przejściowe pomiędzy pawilonami z pokojami i kurde tak huczy nie wiem czy tam gdzieś jest uchylone, albo nieszczelne okno czy drzwi, ale boję się iść sprawdzić Niby są goście w pokojach więc w razie co to bym krzyczała... Ale nie pójdę tamWogóle wszyscy na nockach drzemią sobie w holu recepcyjnym bo jest taka skórzana rogówka. Ale ja się czuję bezpiecznie tylko na recepcji "odgrodzona" i moge sobie drzwi recepcyjne na klucz zamknąć :P więc biorąc pod uwagę, że to jest moja pierwsza nocka to przekimam się chyba na fotelu w moim grajdołku

lusesita czasami tak bywa, ale zacznij myślec o przyjemnych rzeczach

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-12-22 o 21:56
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 22:11   #3574
karolinusienka
Zakorzenienie

dziewczyny co sadzicie o tym tekscie?? bo chyba zaczynam sie stresowac ta wizyta tescow ehhh i juz panikuje, ze nie bedzie im sie podobac ta forma poinformowania ich o dacie slubu
zatem uwaga:
Kochani Rodzice!
Dzięki Waszej miłości - narodziliśmy się,

Dzięki Waszej miłości - niczego nam nie brakowało,

Dzięki Waszej miłości - staliśmy się dorosłymi,

odpowiedzialnymi osobami,

Dzięki Waszej miłości - nauczyliśmy się kochać.

To kim jesteśmy, to jak się kochamy,

Wam jesteśmy wdzięczni, za wszystko to co mamy.

Uczyliście nas żyć i kochać człowieka,

Wam jesteśmy wdzięczni, za to co nas czeka.

Na naszej drodze spotkaliśmy miłość,
Miłość wieczną, mocną, wytrwałą.
Kochani Rodzice, pozwólcie się nią nam rozkoszować,

Nigdy nie puścić, na zawsze zachować.

Aby właśnie ta miłość się nami zaopiekowała,
Tak jak Wy to robiliście i tak jak u Was wiecznie trwała.

Od dzisiaj nasza miłość zaczyna pisać,

Scenariusz naszego wspólnego życia.

Dlatego sobie nie wyobrażamy,
Drodzy Ojcowie i Drogie Mamy,
Aby Was nie było, kiedy rozpoczynać będziemy,

Wspólną drogę życia, w momencie kiedy chcemy,
Przed Bogiem Sakrament Małżeństwa udzielać sobie,
Ślubując miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

Dlatego, w dniu 11tym miesiąca 6go roku 2011go,

Uczestniczcie z nami, w dniu ślubu naszego.

Będziemy szczęśliwi, mając Was przy naszym boku,

W chwili, kiedy to dwoje staje się jednym -

- a to wszystko dzięki Wam i dzięki Bogu.

Karolina i Piotr.

tylko prosze o szczere opinie

Edytowane przez karolinusienka
Czas edycji: 2009-12-22 o 22:12
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 22:19   #3575
lusesita23
Zakorzenienie

Kochana to zalezy jacy sa tescie-tak jak piszesz-czujesz, z eim sie nie spodoba...to moze lepiej sobie odpuscic? mi osobiscie sie podoba i tak jak pomyslalam o swoich rodzicach-to mama bylaby zachwycona,a tata z kolei krecilby glowa-nie lubi poezji

dla mnie to logiczne, ze rodzice sa przy nas w dniu slubu, wiec ja bym sobie odpuscila...ale tekst sam w sobie b.ladny
Stary 2009-12-22, 22:21   #3576
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dziewczyny co sadzicie o tym tekscie?? bo chyba zaczynam sie stresowac ta wizyta tescow ehhh i juz panikuje, ze nie bedzie im sie podobac ta forma poinformowania ich o dacie slubu
zatem uwaga:
Kochani Rodzice!
Dzięki Waszej miłości - narodziliśmy się,
Dzięki Waszej miłości - niczego nam nie brakowało,
Dzięki Waszej miłości - staliśmy się dorosłymi,
odpowiedzialnymi osobami,
Dzięki Waszej miłości - nauczyliśmy się kochać.

To kim jesteśmy, to jak się kochamy,
Wam jesteśmy wdzięczni, za wszystko to co mamy.
Uczyliście nas żyć i kochać człowieka,
Wam jesteśmy wdzięczni, za to co nas czeka.

Na naszej drodze spotkaliśmy miłość,
Miłość wieczną, mocną, wytrwałą.
Kochani Rodzice, pozwólcie się nią nam rozkoszować,
Nigdy nie puścić, na zawsze zachować.
Aby właśnie ta miłość się nami zaopiekowała,
Tak jak Wy to robiliście i tak jak u Was wiecznie trwała.

Od dzisiaj nasza miłość zaczyna pisać,
Scenariusz naszego wspólnego życia.

Dlatego sobie nie wyobrażamy,
Drodzy Ojcowie i Drogie Mamy,
Aby Was nie było, kiedy rozpoczynać będziemy,
Wspólną drogę życia, w momencie kiedy chcemy,
Przed Bogiem Sakrament Małżeństwa udzielać sobie,
Ślubując miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

Dlatego, w dniu 11tym miesiąca 6go roku 2011go,
Uczestniczcie z nami, w dniu ślubu naszego.
Będziemy szczęśliwi, mając Was przy naszym boku,
W chwili, kiedy to dwoje staje się jednym -
- a to wszystko dzięki Wam i dzięki Bogu.

Karolina i Piotr.

tylko prosze o szczere opinie
Ja bym była zachwycona!!!

P.S. Idę umyć te gary...
Stary 2009-12-22, 22:24   #3577
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Kochana to zalezy jacy sa tescie-tak jak piszesz-czujesz, z eim sie nie spodoba...to moze lepiej sobie odpuscic? mi osobiscie sie podoba i tak jak pomyslalam o swoich rodzicach-to mama bylaby zachwycona,a tata z kolei krecilby glowa-nie lubi poezji

dla mnie to logiczne, ze rodzice sa przy nas w dniu slubu, wiec ja bym sobie odpuscila...ale tekst sam w sobie b.ladny
panikuje, bo moi rodzice wiedza, kiedy my sie pobieramy a Piotrka nie i boje sie, ze moim sie wymsknie, chociaz zapewniaja mnie, ze nic nie powiedza i beda udawac zaskoczeni i zadowoleni. ja tez sobie nie wyobrazam, zeby rodzicow nie bylo, ale w taki sposob chcielismy przekazac im jak jestesmy wdzieczni za wszystkie sily jakie wlozyli w nasze wychowanie i w ogole, i ze rozpoczynamy nowy rozdzial, nasz wspolny
i przynajmniej beda mieli czarno na bialym hehhee

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Ja bym była zachwycona!!!

P.S. Idę umyć te gary...
dziekuje

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

dobra zmykam, bo jutro wczesna pobudka i chcialabym w koncu poczytac ta ksiazke zatem do juterka Kochane
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 22:57   #3578
lusesita23
Zakorzenienie

Karolinusienka, rozumiem i naprawde teskt b.mi sie podoba widzocznie zle cie zrozumialam;p bo myslalam, ze wlasnia taka forma im sie NIE spodoba ja tez bylabym zachwycona milej lektury, ja tez zmykam czytac

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Wow jaka cisza....

wykapalam sie i ide czytac chyba dzis jednak nie skoncze bo mam jeszcze z 200 stron;p ale jak wpadne w trans...................t o jutro nie wstane na paznokcie pewnie mam na 10
czasem bym chciala jak te wampiry-nie odczuwacpotrzeby spania

dobranoc kochane
Stary 2009-12-22, 23:37   #3579
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Normalnie przez te święta zabiegana jestem jak nie wiem.Dodatkowo w weekend mieliśmy objazd po hotelach...i chyba zostaniemy przy tym co chcieliśmy na samym początku.

Przerobiłam Was tylko z wczoraj

Meg współczuję Ci sytuacji z TeściowąCzemu robi Wam tak na złość?

A powiedz mi-z doświadczenia-lepsze cc czy poród sn?Hmm pewnie powiesz,że zdania są podzielone...Ale czy np.miałaś kiedyś dziewczynę z dużą wadą wzroku co rodziła naturalnie?I czy miałaś kiedyś taką,co przez wadę dostała zalecenie do cc??

A co do tuszy,to jeśli ktoś naprawdę chce uzyskać fajny efekt to polecam YSL efekt sztucznych rzęs!Naprawdę jest świetny. Tylko,że na najpierw jadę po rzęsach YSL Everlong Mascara (ma fajną szczoteczkę,która rozdziela rzęsy) a potem ciapkam tym Effet.Naprawdę super super super.
Jeszcze ostatnio gadałam z wizażystą i mówił mi,że teraz ta nowa YSL Singulier jest super,bo łączy zadania obu tych moich tuszy
najlepszy zawsze prodó siłami natury ale tak jak dottta wczesniej pisała juz ten temat poruszałusmy, jezeli masz rpoblemy z siatkówką to mysle ze jednak bedzie c.c

a co do tuszy to juz wczesniej tez pisałam ze ysl efekt sztucznych rzes jest super ale rzeczywiscie szybko wysycha ale moge polecic cos innego tez dobrego jak np helena rubinstein czy guerlain...

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

YSL masakrycznie szybko wysycha - to dla mnie wielka wada bo sorry ale ja mam tusz aby się nim malować a nie aby stał na półce To nie tylko moja opinia z tego co wiem
Kiedyś już tu byłą duża dyskusja na temat porodów i jeżeli nie ma przeciwwskazań to lepszy sn

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

ale mi się nudzi

poodkurzałam, przemeblowałam i chyba zaraz wezmę się za sernik
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Meg święta to czas cudów może teściowa przemówi ludzkim głosem? trzymam kciuki

podczytuje was troszeczkę tak z doskoku tak sobie myślę że takich przygotowań do świąt jak piszecie to u mnie w domu NIGDY nie było...
tzn.oczywiście generalne porządki to tak, ale jeśli chodzi o jakieś megagotowanie czy inne świąteczne rzeczy to nie
moja rodzina zbyt zamożna nigdy nie była i nie jest, nawet jak zdarzył się "lepszy rok" to my po prostu przywykneliśmy do minimalizmu
kiedyś to chociaż więcej placków piekliśmy i to był nasz świąteczny "wypas" a teraz to nawet nikomu się nie chce
skromne menu świąteczne raczej-ale zawsze jest blacha sernika+jeszcze jakieś inne ciasto, bigos,smażone ryby i grzyby w cieście, trochę pierogów z kapustą i grzybami i to wszystko
pomijam że ja połowy z tych rzeczy nie lubię więc nie muszę się martwic że przytyję w święta na kolację wigilijną jem pierogi z kapustą(bo z grzybami nie lubię) i smażoną rybkę
w tym roku to nawet nie wiem czy te potrawy będą bo nie ma dla kogo...tata po operacjach nie może jeśc takich rzeczy wogóle,poza tym atmosfery świątecznej w domu brak więc i apetyty wszystkim odebrało
porządki zrobione tak względnie, ale choinki nie będzie tak jak już pisałam
dziś kupiłam prezenty (dla 3osób a wydałam 60zł więc sobie wyobraźcie że to naprawdę drobiazgi) no ale nie dało rady inaczej a poza tym jak położyc prezenty pod choinką jak nie będzie choinki?...
co do Tża- temat zaręczyn i ślubu to póki co temat tabu niestety 2dni temu była krótka rozmowa na ten temat (nawet nie rozmowa a monolog-i to w jego wykonaniu) nic pocieszającego raczej...powiedział że dziwi się że się do tego tak spieszę bardzo dziwne że teraz to mówi że JA a kiedyś było MY...
co do świąt z Tż- wigilię zawsze spędzaliśmy osobno więc teraz tymbardziej tak będzie, a w święta powiedział że po mnie przyjedzie i przywiezie do siebie ALE
no właśnie nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji? po pierwsze "rodzinnośc"takiego spotkania po ostatnich wudarzeniach trochę mnie razi, po drugie mama by musiała sama zostac z babcią (głupio ją tak samą zostawic w święta), z drugiej strony głupio też tak wogóle nie widziec się z Tż w święta...
nie wiem co robic? co byście mi poradziły? dottty już się boję (ale bardzo lubię takie stanowcze osoby)
troche Ci rozumiem ale juz nie bądz marudeczka, choinke postaw choc mała to uda Ci sie zrobic co do prezentów to liczy sie gest i chęci a co do wigiili... tu nie chodzi o jedzenie tylko o sam czas i klimat

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to moja mama zrobiła uszek z.....10kg grzybów to są uszka na 5 osób, bo ja jak się dorwę to do sylwestra ciągam tylko te uszka

normalnie jak nie zjem zaraz uszek to

a ja zawsze dużo pakuję w balon na święta i nigdy nie przytyłam, chyba dlatego, że ja na codzień dużo jem już o słodyczach nie wspomninając:haha ha: czekolada na raz to dla mnie pikuś
ale chyba nie jestem aż takim grubasem bo ważę 61kg a mam 173cm, ale jak ważyłam 55kg to było fajniej, ale trudno hormony robią swoje-niestety

ale brzydulaka ma ładną suknię

a ja mam te same parametry co Ty

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

ja w końcu dotarałam do Was... tż pojechał ... specjalnie tak późno zeby przyjechać jak juz matka bedzie spała... załatwiłam jeszcze jej ksiązke dla jej siostry- bo ja akurat lubie... i tz powiedział ze dajac jej ja powiej jej ze :" masz za to ze jestes taka dla nas wspaniała" - poleci ironia a dobrze jej tak...
tz jest na maksa na nia zły nie gadaja juz ponad tydzien a teraz to juz wogóle jest tak wsciekły ze szok...ona chce jutro jechac a on nie jedzie- chce jechac w wigilie po południu dopiero- oczywiscie na złość jej... no i powiedział ze zamierza oświadczyc jej ze na 2 dzien swiat wraca do mnie- bosheee co to bedzie sie działo.... no zobaczymy..

dziękuje Wam za słowa otuchy.... i ze razem ze mna z chęcia byście jej
po pracy spotkałam sie z kolezankami i zjadłysmy pizze i oczywiscie klachy były
jeszcze jutro do pracy i wolne!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 23:43   #3580
dottta
Zakorzenienie

trochę posprzątałam, pierniki w większości udekorowane i część przygotowana do powieszenia Padnięta jestem

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

ja w końcu dotarałam do Was... tż pojechał ... specjalnie tak późno zeby przyjechać jak juz matka bedzie spała... załatwiłam jeszcze jej ksiązke dla jej siostry- bo ja akurat lubie... i tz powiedział ze dajac jej ja powiej jej ze :" masz za to ze jestes taka dla nas wspaniała" - poleci ironia a dobrze jej tak...
tz jest na maksa na nia zły nie gadaja juz ponad tydzien a teraz to juz wogóle jest tak wsciekły ze szok...ona chce jutro jechac a on nie jedzie- chce jechac w wigilie po południu dopiero- oczywiscie na złość jej... no i powiedział ze zamierza oświadczyc jej ze na 2 dzien swiat wraca do mnie- bosheee co to bedzie sie działo.... no zobaczymy..

dziękuje Wam za słowa otuchy.... i ze razem ze mna z chęcia byście jej
po pracy spotkałam sie z kolezankami i zjadłysmy pizze i oczywiscie klachy były
jeszcze jutro do pracy i wolne!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
dla Tż za męska decyzję
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 23:56   #3581
cobra115
Zakorzenienie

dotta też juz jestem padnięta... nakryję do śniadania, zrobię sobie herbatki i idę spać
meg będzie good w końcu tej babie przejdzie

Dobranoc wszystkim
Stary 2009-12-22, 23:58   #3582
87_meg
Wtajemniczenie

ale to jak przeczytacie to padniecie ze śmiechu:

tż dziś do mnie : "ej co to znaczy te całe "tż"- techniukum żywieniowe ??" i oboje w śmiech:ha haha:

aaa i jak dzis przyjechał to miał jakąś niespodziewanke świateczną dla mnie w plecaku bo sztrzegł go jak oka w głowie zebym nie zajrzala
uwielbiam NIESPODZIEWANKI

a dzis od kumpeli dostałam kubeczek do pracy zebym miała na kawusie taki z kubusiem puchatkiem bo przeciez ja go kocham kubuś jest the best!!
a ja jutro jej dam mam dla niej miske i talez z kubusiem

no i od firmy dzis dostalam prezen i jeszcze sie dowiedziałam ze w styczniu zostana wytypowane 2 najlepisze osoby z całego regionu ( w tym ja i jedna dzieczyna z krk) na 4 dniowy wyjazd podobno mega za***isty pod Warszawe kule bele
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę

Edytowane przez 87_meg
Czas edycji: 2009-12-23 o 00:01
Stary 2009-12-23, 00:01   #3583
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:

tż dziś do mnie : "ej co to znaczy te całe "tż"- techniukum żywieniowe ??" i oboje w śmiech:ha haha:

aaa i jak dzis przyjechał to miał jakąś niespodziewanke świateczną dla mnie w plecaku bo sztrzegł go jak oka w głowie zebym nie zajrzala

a dzis od kumpeli dostałam kubeczek do pracy zebym miała na kawusie taki z kubusiem puchatkiem bo przeciez ja go kocham kubuś jest the best!!
Miałaś rację
Jolka kiedyś mówiła że tż to towar życia
Stary 2009-12-23, 00:13   #3584
87_meg
Wtajemniczenie

towar życia też dobre....

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

dobra kobietki ja uciekam do wyrka... musze miec siły jutro na ten ostatni dzień w tym roku w pracy bewnie dziwaki beda atakowac.. zakupoholicy na ostatni moment..

branoc
Stary 2009-12-23, 00:13   #3585
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 00:16   #3586
cobra115
Zakorzenienie

To ja tez życzę wam dobrej nocy
Rozgrzeję się herbatką i się prześpię
Stary 2009-12-23, 00:26   #3587
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dam Ci numer do Piotrka może kogoś obcego posłucha bo mi to zaraz gada, że ja jestem rozpieszczona i że chcę jego mamusi zrobić na złość
fuuu! ja nie lubię zup, ale barszcyk to co innego
byli dokładnie w tej samej sytuacji, ale widocznie my z TZ nie jesteśmy godni by spędzić razem święta jak oni gdy NIE MIELI jeszcze ŚLUBU aaaaaaaaaaa! wściekła jestem
ja nie rozumiem tych tesciow, czemu stosuja podwojne standardy... oni mogli a wy nie??
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Stysik ja to taka prawdziwa brzydula jestem
może takiego liliputka sobie postawimy na telewizorze? nie wyobrażam sobie bez choinki zupełnie pewnie że nieważne jak zamożne święta, ważne żeby była odpowiednia atmosfera
nawet taka malutka choinka bedzie lepsza niz zadna
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
A to w skrócie co sie u mnie dzialo.
Wczoraj i dzis nogi mi do du.py wlazily :/
Chodzilam po pasażach w Carrefourze 5 godzin buu// na kregoslup tez mi siadlo Wczoraj jakis typ sie do mnie przyczepil, zapraszal mnie na kolacje, sniadanie, i wogole.... takie komplementy prawil... chcial moj numer... masakra...
A dzis 10h na obcasach lazilam... 5h z ulotkami + od 5 rano w pracy na poczcie... noga mnie do tej pory boli.. I jakis gosc mnie za du.pe chcial chwycic... wogole pelno sie slinilo na moj widok... a ja sobie tylko chodzilam nigdy wiecej chodzenia z ulotkami
się napracowałaś
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ach a moja mame dopadl dol i mowi, ze jej z tata niepomagamy...no ale jak mam pomagac jej w pieczeniu czy gotowaniu jak sie na tym nie znam?????

no wiec posprzatalam,ale jej chodzi o to, ze mieso czy tam jakis pasztet "wysechl"w piekarniku i zla jak osa.do tego tata lezy caly dzien, bo zmeczyl sie trzepaniem dywanika z przedpokoju i oglada tvn24 w kolko.nie mzoe nic zalatwaic samochodem, bo ma letnie opony-dobra wymowka!!
i to wlasnie taka przedswiateczna atmosfera u mnie w domu,heh
u mnie awsze jest nerwowo przed swietami... w sumie nie wiem czemu
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mój pomysł... ja jakoś żadnej tabletki nie umiem przełknąć.... to kazałam sobie założyć wenflon i sama sobie robię wlewy antybiotyków. lepsze to niż psuć żołądek...
z jednej strony lepiej ale z drugiej... masakra

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Jakoś nie miałam ostatnio nastroju na wizaż. Musieliśmy z TŻ-em uporządkować kilka spraw. Nie jest jeszcze idealnie, tylko tak neutralnie raczej i mało uczuć ale radzimy sobie .
Ech...jednak związek to milion poświęceń i obowiązków a ja całe życie robiłam wszystko co mnie się podobało a nie innym i teraz muszę odpuścić trochę...
...
...
...

W pracy dziewczynki i , atmosfera do bani, do bani (nigdy się z nim nie dogadam) i jeszcze nikt mnie nie docenia. Ja to już bym była gotowa składać wypowiedzenie nie mając nowej pracy ale mama mnie trochę zwyzywała jak to usłyszała . Po prostu budzę się rano i nie mam chęci do życia...
Dobrze że tylko 2 dni wstawania

Za 2 tygodnie bratowa TŻ-ta robi córce urodziny. Ja tej baby nie znoszę, nie trawię i bym ją . Myślicie że mogę nie pójść, czy mam wysiedzieć godzinę, dwie?
dobrze ze juz jestes
z bedziesz miala odpoczynek przez swieta w koncu
a na urodziny bym poszla na pare godzin
Cytat:
Boję się siedzieć na tej recepcji Bo jest taki straszny wiatr, i ciągle coś huczy i trzaska i podskakuję ze strachu
W dodatku jakieś "komplikacje" miała dzisiaj kumpela na dniówce, dostała opierdziel choć nie była to jej wina. No i sie boję że na mnie też się zaraz wyżyją

Cytat:

tż dziś do mnie : "ej co to znaczy te całe "tż"- techniukum żywieniowe ??" i oboje w śmiech

gratuluje wyjazdu

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 00:34   #3588
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaska ty to mój zaręczynowy widzisz codzienne
wiem wiem ale innych dziewczyn nie pamiętam

Cytat:
a ja mam te same parametry co Ty
i uważasz, że jesteś chuda czy gruba? bo ja uważam, że jestem sumo

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem tych tesciow, czemu stosuja podwojne standardy... oni mogli a wy nie??
widocznie nie jestem taka fajna

a ja już jestem w domu u rodziców

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 00:36   #3589
jolkajp
Rozeznanie

Dobranoc laseczki a ja jutro do skepu jednak zajde siostra nie ma kozaków bo zamszowe jej pzesiąkają i musi na święta jakiekolwiek mieć i do ccc lecimy poszukać popatrze jak ludu na ostatnią chwile kupuje jak ja
Stary 2009-12-23, 01:51   #3590
kaska87
Zakorzenienie

ale z Was śpiochy ja też chyba idę spać bo nuda

jutro idę po wyniki do gina trzymajcie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 06:24   #3591
cobra115
Zakorzenienie

kaska
jolka w ccc sa piękne kozazczki (tylko nie ma wszystkich rozmiarów u nas )

Przez to że się bałam, to zaczęłam spać na tym fotelu w środku, ale było niewygodnie i nóżki mi zmarzły, więc wzięłam kołdrę i podusię pod pachę i walnęłam się na tę rogówkę i spałam jak zabita

Złożę jedno zamówienie no i czekam na zmiennika

Miłego dnia dziewczynki

P.S. Ja też jadę na zakupy, trzymajcie kciuki, żeby udało się wszystko załatwić bye bye
Stary 2009-12-23, 08:40   #3592
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

no i od firmy dzis dostalam prezen i jeszcze sie dowiedziałam ze w styczniu zostana wytypowane 2 najlepisze osoby z całego regionu ( w tym ja i jedna dzieczyna z krk) na 4 dniowy wyjazd podobno mega za***isty pod Warszawe kule bele

gratulacje wyjazdu
Cytat:
kaska
jolka w ccc sa piękne kozazczki (tylko nie ma wszystkich rozmiarów u nas )

Przez to że się bałam, to zaczęłam spać na tym fotelu w środku, ale było niewygodnie i nóżki mi zmarzły, więc wzięłam kołdrę i podusię pod pachę i walnęłam się na tę rogówkę i spałam jak zabita

Złożę jedno zamówienie no i czekam na zmiennika

Miłego dnia dziewczynki

P.S. Ja też jadę na zakupy, trzymajcie kciuki, żeby udało się wszystko załatwić bye bye
tak się właśnie zastanawiałam jak tam nocka
Stary 2009-12-23, 08:49   #3593
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem wiem ale innych dziewczyn nie pamiętam

i uważasz, że jesteś chuda czy gruba? bo ja uważam, że jestem sumo

widocznie nie jestem taka fajna

a ja już jestem w domu u rodziców
nie. uwazam jestem normalna tylko brzuszek i boczki mam i to jest wkurzajace no ale ubieram sie odpowiednio zeby to maskowac no idealna byc nie moge... a sumo to bede jak zajde w ciąze

cobra- no dzielna dziewucha z Ciebie! jak sobie poradziłas wysmienicie i nikt Cie nie porwał;p

dzis ostatni dzień do pracy
spinam dupkę i musi szybko zlecieć !~
a potem tylko wolne
Stary 2009-12-23, 08:53   #3594
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Ale ciężko się wstawało . Zrobiło się u mnie +3 i chlapa, okropnie jest. Mógł ten śnieg chociaż do soboty poleżeć.
W pracy dalej nie wiemy co robimy między świętami, jak pracujemy . Rok temu z koleżanką mogłyśmy się podzielić że jedna tylko siedziała. Np ona 28 i 29, a ja 30 i 31. Chociaż zostało mi troszkę urlopu i mam plana 28-31 grudnia siedzieć w domku
No i nie mam jeszcze obiecanej premii na święta, jak nie dostanę to ktoś tu oberwie chyba

Generalnie nuda, nic się już nie dzieje, no i zimno .
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:00   #3595
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
nie. uwazam jestem normalna tylko brzuszek i boczki mam i to jest wkurzajace no ale ubieram sie odpowiednio zeby to maskowac no idealna byc nie moge... a sumo to bede jak zajde w ciąze

cobra- no dzielna dziewucha z Ciebie! jak sobie poradziłas wysmienicie i nikt Cie nie porwał;p

dzis ostatni dzień do pracy
spinam dupkę i musi szybko zlecieć !~
a potem tylko wolne
ja mam jakieś 5 kg więcej niż Wy i uważam się za grubaska Najlepiej się czułam jak ważyłam 56-58
Stary 2009-12-23, 09:10   #3596
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam jakieś 5 kg więcej niż Wy i uważam się za grubaska Najlepiej się czułam jak ważyłam 56-58

no pewnie że lepiej by było jakby waga była mniejsza tak o 2,3 kg, no ale wszystkiego miec nie mozna mysle ze przed ślubem to osiągne bez problemu
ale grubaską to Ty napewno nie jesteś
Stary 2009-12-23, 09:15   #3597
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie że lepiej by było jakby waga była mniejsza tak o 2,3 kg, no ale wszystkiego miec nie mozna mysle ze przed ślubem to osiągne bez problemu
ale grubaską to Ty napewno nie jesteś
ja do wakacji muszę zejść do 56-57kg a do ślubu to może nawet 55kg będzie Kiedyś mi sie udało to i drugi raz się uda tylko czas goni

Ja to grubaska od pasa w dół udka i tyłek to ja mam spore

Ale dość o wadze bo to dla mnie temat rzeka

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-23 o 09:16
Stary 2009-12-23, 09:20   #3598
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja do wakacji muszę zejść do 56-57kg a do ślubu to może nawet 55kg będzie Kiedyś mi sie udało to i drugi raz się uda tylko czas goni

Ja to grubaska od pasa w dół udka i tyłek to ja mam spore

Ale dość o wadze bo to dla mnie temat rzeka
no to trzymam kciuki zeby sie udalo
ja sie kiedys odchudzałam wcale nie drastycznie a wyladowałam w szpitalu i potem wygladałam strasznie wiec juz nie potrzeba mi jazd na punkcie wagi jestem jaka jestem lubie siebie i taka mnie kochaja wiec biorac pod uwage jakie kto ma inne okropne problemy to to zaden problem

dobra zmieniamy temat
uciekam do pracy... pogoda paskudna leje chlapa fujjjjj a juz myslałam ze bedzie snieg na świeta :/ i lipa
miłego dnia
Stary 2009-12-23, 09:27   #3599
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no to trzymam kciuki zeby sie udalo
ja sie kiedys odchudzałam wcale nie drastycznie a wyladowałam w szpitalu i potem wygladałam strasznie wiec juz nie potrzeba mi jazd na punkcie wagi jestem jaka jestem lubie siebie i taka mnie kochaja wiec biorac pod uwage jakie kto ma inne okropne problemy to to zaden problem

dobra zmieniamy temat
uciekam do pracy... pogoda paskudna leje chlapa fujjjjj a juz myslałam ze bedzie snieg na świeta :/ i lipa
miłego dnia
ja się zawsze z głową odchudzam a niestety należę do Tych ludzi co nawet od "powietrza" tyją Ja tam ludzkich problemów nie porównuje, wiadomo każdy jakieś ma ja się cieszę że większych nie mam.

Miłego dnia
Stary 2009-12-23, 09:32   #3600
lusesita23
Zakorzenienie

Ja wpadlam sie przywitac i lece na pzaurkia potem do kumpeli na kawke.a potem do domciu ubrac choinke

cobra dzielna dziewczynka zCiebie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości