"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-23, 09:38   #1711
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

i co? nikt naszej Gwizdaczki nie nagrał?!
w sumie nie dziwię Ci się, żeś zmęczona. a w necie na pewno będzie, bo jak nie, to się pochlastam chyba, że nie wstałam

Motyl, co do błyskotek, to powiedziałam mojemu kiedyś, że błyskotek nigdy za wiele. On: ”cieszę się, że tak myślisz” i jeszcze tego samego dnia poszedł do sklepu kupić... błystki! (czyli takie przynęty na ryby... a on to zapalony wędkarz...).

Nie ma to jak się nie zrozumieć z lubym
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:39   #1712
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Naj dziękuje
a dla mężatek to co pod choinką?
to tłuczenie chyba na szczęście jest, ale ja uważam, że jest to kolejna okazja by za darmo się napić i najeść

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:45   #1713
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
do 2 w nocy? to o której zaczęłaś? mi w mojej łazience schodzi ok 30 minut...

Nie oglądałam Gwizdaczka, akurat wtedy przewracałam się na drugi bok godz 6 rano to dla mnie nieludzka godzina

A tak w ogóle to dzień dobry

(pomijając to coś za oknem)
jako że z pracy wróciłam po 21, zaczęłam o 22. czyściłam kafelki ponad dwie godziny... poza tym szorowałam każdy kącik no i szafki, wszystko. ale kuchnię mam już gdzieś i zrobię tylko na słowo honoru

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

osz, też byskotki - przecież żonę tym bardziej trzeba obdarowywać świecidełkami
no i miłość, przecież mówię

weźcie, co do zabaw weselnych, to mi się słabo robi na samą myśl, bo poza tymi prymitywnymi (chlanie na umór, czyli kto wiecej i szybciej wypije, albo łapanie się za cycki, pompowanie balonów, przeciąganie jajka przez nogawki itp...) są jeszcze takie typowe dla mojej rodziny, czyli ciężko będzie mi uniknąć np. wykupienia tańca z panną młodą (takie, wiecie, żebranie o to, żeby więcej kasy dano parze młodej, czyli właśnie płacenie za taniec, ba! licytacja! kto da więcej, ten wygrywa taniec...) - masakra, a moja matka to uwielbia...
niedobrze mi na samą myśl...
Stary 2009-12-23, 09:50   #1714
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Eee, naj, fajne to jest przetrwasz, to tylko kilka minut
Gwizdaczku, nie widziałam Cię, bo odsypiałam wczorajszy dzień, a zjechałam z pracy o 1 w nocy, ale na necie MUSI być

Dziewczyny, ale wczoraj był hardkor. We dwie godziny wyrobiłyśmy dzienny target a potem po zamknięciu jeszcze problemy techniczne jakieś, no masakra. Ale przetrwałam i nawet nie jestem nieżywa Póki co sama na sklepie jestem, kierowniczka dojedzie za pół godziny, więc sobie ścieram kurze spokojnie

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:51   #1715
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

a ja ominę te zabawy bo faktycznie aż się chce..
a co do tych tańców z parą młodą za pieniądze to mój tata zapowiedział, że bez tego się nie obejdzie no bo jak zarobimy pięniążki

Stary 2009-12-23, 09:53   #1716
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jako że z pracy wróciłam po 21, zaczęłam o 22. czyściłam kafelki ponad dwie godziny... poza tym szorowałam każdy kącik no i szafki, wszystko. ale kuchnię mam już gdzieś i zrobię tylko na słowo honoru

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

osz, też byskotki - przecież żonę tym bardziej trzeba obdarowywać świecidełkami
no i miłość, przecież mówię

weźcie, co do zabaw weselnych, to mi się słabo robi na samą myśl, bo poza tymi prymitywnymi (chlanie na umór, czyli kto wiecej i szybciej wypije, albo łapanie się za cycki, pompowanie balonów, przeciąganie jajka przez nogawki itp...) są jeszcze takie typowe dla mojej rodziny, czyli ciężko będzie mi uniknąć np. wykupienia tańca z panną młodą (takie, wiecie, żebranie o to, żeby więcej kasy dano parze młodej, czyli właśnie płacenie za taniec, ba! licytacja! kto da więcej, ten wygrywa taniec...) - masakra, a moja matka to uwielbia...
niedobrze mi na samą myśl...
U mnie nie będzie nic z tego.Będą zabawy,ale wszystkie muszą być przez Nas zaakceptowane. Jest kilka fajnych zabaw.
A wiecie czemu chcę jakieś zabawy?Bo bywałam na weselach,gdzie nie było żadnych atrakcji.Goście tylko jedli,pili lub tańczyli.A ileż można?? No i zawsze wychodzili stosunkowo wcześnie. 1 lub 2 w nocy. A u mojego Brata nie było głupich zabaw,tylko takie do śmiechu ale z klasą i ludzie bawili się do 7 rano.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
a co do tych tańców z parą młodą za pieniądze to mój tata zapowiedział, że bez tego się nie obejdzie no bo jak zarobimy pięniążki
A u Nas też nigdy się nie spotkałam z tańcem z PM za pieniądze

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:56   #1717
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Grape no nie wiem. U nas nie ma i nigdy się z tym nie spotkałam. A byłam też na ślubach w Szczyrku. I nie wiem co to ma symbolizować.Może na szczęście i tyle
ale to nie ja pytałam

Cytat:
dla zaręczonych jeszcze więcej błyskotek i biżuterii, no przecież
ja to bym wolała jakiś śliczny, ponętny komplecik bielizny ale oczywiście z błyskotki bym się nie obraziła ale ja nic nie znajdę bo nie mam choinki choć TŻ wczoraj stwierdził że nie mamy lampek na choince ale mamy choinkę na lampie bo powiesiłam gwiazdki na lampie w salonie tylko ja mam takie pomysły
podoba wam się ta świąteczna piosenka ekipy DDTVN?? bo mnie się podoba bardzo przyjemnie się jej słucha a później nuci w pracy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 09:58   #1718
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

u nas na weselu to wygląda jak odbijany - gość weselny wrzuca np 10 zł do koszyka panny młodej, który trzyma świadek i może zatańczyć z nią - tak długo aż ktoś inny wrzuci znowu pieniążki i tak w kółko - po jakimś czasie orkiestra kończy grać a ostatni gość weselny tańczący z PM dostanie wódkę..

Stary 2009-12-23, 10:05   #1719
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry
Eee, naj, fajne to jest przetrwasz, to tylko kilka minut
Gwizdaczku, nie widziałam Cię, bo odsypiałam wczorajszy dzień, a zjechałam z pracy o 1 w nocy, ale na necie MUSI być

Dziewczyny, ale wczoraj był hardkor. We dwie godziny wyrobiłyśmy dzienny target a potem po zamknięciu jeszcze problemy techniczne jakieś, no masakra. Ale przetrwałam i nawet nie jestem nieżywa Póki co sama na sklepie jestem, kierowniczka dojedzie za pół godziny, więc sobie ścieram kurze spokojnie
jasne, że bym przeżyła, ale po prostu tego nie lubię.
trudno, mama będzie musiała to zaakceptować, choć, jak Wam kiedyś pisałam, ona uważa, że podział w decyzjach ślubno-weselnych rozkłada się w stosunku 70:30 na korzyść rodziców młodych, bo to oni płacą. jak jej powiedziałam, że sobie sami zapłacimy w takim razie i będziemy mieć wesele, jakie sami chcemy (z uszanowaniem rodziców, ale nie z bezgranicznym przestrzeganiem próśb mamusiowych), to usłyszałam, że jeśli ona nie będzie płacić za ślub, to na niego nie przyjdzie, bo to jest jej obowiązek, ona chce płacić i jeśli nie zapłaci, to to jest brak szacunku.

I gadaj z taką... a jeszcze nawet zaręczyn nie było.

A u nas przed świętami cisza... ja od godziny w pracy i ANI JEDNEGO tekstu jeszcze nie miałam. wolę jednak jak coś się dzieje

Cytat:
no właśnie
Cytat:
U mnie nie będzie nic z tego.Będą zabawy,ale wszystkie muszą być przez Nas zaakceptowane. Jest kilka fajnych zabaw.
A wiecie czemu chcę jakieś zabawy?Bo bywałam na weselach,gdzie nie było żadnych atrakcji.Goście tylko jedli,pili lub tańczyli.A ileż można?? No i zawsze wychodzili stosunkowo wcześnie. 1 lub 2 w nocy. A u mojego Brata nie było głupich zabaw,tylko takie do śmiechu ale z klasą i ludzie bawili się do 7 rano.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A u Nas też nigdy się nie spotkałam z tańcem z PM za pieniądze
ooo! zgadzam się w stu procentach.

a ten taniec to z tego co wiem przywędrował z Mazur. tzn. moja mama z Mazur jest i jak we wrześniu byliśmy na weselu to tram panna młoda ma pochodzenie mazurskie, a pan młody śląskie i jego rodzina w ogóle nie wiedziała, o co chodzi, jak się te tańce za kasę zaczęły.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ale to nie ja pytałam

ja to bym wolała jakiś śliczny, ponętny komplecik bielizny ale oczywiście z błyskotki bym się nie obraziła ale ja nic nie znajdę bo nie mam choinki choć TŻ wczoraj stwierdził że nie mamy lampek na choince ale mamy choinkę na lampie bo powiesiłam gwiazdki na lampie w salonie tylko ja mam takie pomysły
podoba wam się ta świąteczna piosenka ekipy DDTVN?? bo mnie się podoba bardzo przyjemnie się jej słucha a później nuci w pracy
co do pogrubienia - załatwione
(mam nadzieję, hehe)

a kto powiedział, że musi być choinka, no weeeeź
trzeba sobie umieć dostosować tradycję do swojskich warunków

Cytat:
u nas na weselu to wygląda jak odbijany - gość weselny wrzuca np 10 zł do koszyka panny młodej, który trzyma świadek i może zatańczyć z nią - tak długo aż ktoś inny wrzuci znowu pieniążki i tak w kółko - po jakimś czasie orkiestra kończy grać a ostatni gość weselny tańczący z PM dostanie wódkę..
u nas najpierw licytacja, a po tańcu ze zwycięzcą też tak jest, ale... jeśli np. dwóch wrzuci po 10 zł, to pierwszy tańczy ten, który dorzuci więcej. a i przyjęło się, że się wrzuca tylko banknoty. co za bezsens.
Stary 2009-12-23, 10:05   #1720
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no spooooko Wstałam strasznie wcześnie, dotarłam na 5:40, od razu charakteryzacja i całe 4 minuty na planie Czyli jak zawsze, bo ja tam bywam raz na jakiś czas
A ja wstałam i oglądałam. Byłaś bardzo profesjonalna A ta Justyna M. to koleżanka z pracy? Oni Cię zapraszają, czy to samemu się do nich zgłasza?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 10:06   #1721
Gwizdak
Zakorzenienie

jakbyście gdzieś na necie znalazły ten odcinek, to dajcie znać - dam tżtowi śpiochowi jednemu....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 10:06   #1722
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Naj u mnie jest identycznie - jak rodzice płacą to oni decydują tylko na moje słowa, że wszystko sami opłacimy - mama zmieniła nastawienie i narazie idzie -powiedzmy- po naszej myśli

Stary 2009-12-23, 10:10   #1723
Choji
Zakorzenienie

U mnie na weselu na pewno będą zabawy, ale zaakceptowane przez Nas. Nie wyobrażam sobie wesela bez zabaw oczepinowych. Mi się nawet marzy kilka zabaw w trakcie wesela, jeszcze przed oczepinami .Są fajne zabawy, które nikogo nie obrażają a są zabawne. I wszelkim wykupnym, jakimś zabawom erotycznym mówię stanowcze nie! Goście dają pieniądze w kopertach przy składaniu życzeń i to powinno wystarczyć. Nie jakies dodatkowe-płacenie za taniec z Młodą, czy zbieranie na wózek. coś takiego musiał wymyślić ktoś komu strasznie na kasie zależało. I nie interesuje mnie to że to może być tradycja z dawien dawna.
Nie ma u mnie też jakiegoś tłuczenia szkła. Cała impreza zaczyna się w momencie gdy młody przyjeżdża do młodej na błogosławieństwo, potem kościół (w międzyczasie kilka bram), a następnie zabawa weselna.
O poprawinach jakoś specjalnie nie myślę. Jak sobie wyobrażam że po weselu musiałabym jeszcze zajmować się gośćmi zamiast mężem to mi się tego odechciewa.
A swoją drogą to nie chciałabym mieć też podziękowania dla rodziców. To można zrobić po/przed weselem, w prywatnym gronie, a nie na oczach całej rodzinki która tylko słucha co Młodzi powiedzieli i co dali Rodzicom.

Hajja, jak tam test?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 10:11   #1724
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
co do pogrubienia - załatwione
(mam nadzieję, hehe)

a kto powiedział, że musi być choinka, no weeeeź
trzeba sobie umieć dostosować tradycję do swojskich warunków
tzn ???? bo zaczynam się bać

no ja wiem ale nie sądzę żeby TŻ mi coś kupił na święta bo już się zapowiedział że po świętach weźmie mnie na zakupy bo akurat się już zaczną wyprzedaże i wtedy mi coś kupi

dobra zbieram się do banku spieniężyć czek a później po prezent dla szefowej i do pracy na ten plac wojenny
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-23, 10:12   #1725
butterfly20
Zakorzenienie

Grape wybacz.DO Basi to było Pomyliło mi się-oko się osunęło o jeden post

Osz rety no a pieniążki z prezentów to co?;P

Naj moi Rodzice również poczuliby się urażeni,że nie mogą jedynej córce za wesele zapłacić. Już dostałam próbkę tego jak wyparowałam,że sama sobie kieckę kupię.
Ale moi Rodzice powiedzieli,żebym robiła wszystko tak jak chcę.Szkoda,że Teściowa lubi wtrącić swoje trzy grosze.

Stary 2009-12-23, 10:16   #1726
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
przecie nie mam co wybaczać bo siem nie gniewam

dobra, zmykam miłego dnia laseczki
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-23, 10:18   #1727
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja myśle że po tym odcinku znacznie spadnie ilośc młodych dziewczyn robiących sobie cytologię
Dlaczego?

Cytat:
do 2 w nocy? to o której zaczęłaś? mi w mojej łazience schodzi ok 30 minut...
A ja nie sprzątam, bo nie ma po co, ponieważ niedługo się przeprowadzam
Cytat:
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-23, 10:19   #1728
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Ja też uciekam, najpierw na zakupy i potem praktyka..
Miłego dnia
Stary 2009-12-23, 10:21   #1729
Choji
Zakorzenienie

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, spełniających wszelkie marzenia, pełnych optymizmu, wiary, miłości, szczęścia i powodzenia. Prezentów po szyję, dwumetrowej strojnej choinki, cukierków trzy skrzynki, bałwana przed oknem, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, odpoczynku, zwolnienia oddechu i nabrania dystansu do tego co wokół. A także czarodziejskich chwil pełnych ciepłej rodzinnej atmosfery, wspomnień, wspólnie śpiewanych kolęd, upragnionych gości, uśmiechów, mnóstwo zdrowia, pyszności na stole, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe jak ten jeden wigilijny wieczór. Dla tych nie zapierścionkowanych zazdrośnic życzę dodatkowo tej błyskotki pod choinką lub w najbliższym czasie. Tym zapierścionkowanym i mężatkom jak najwięcej radości z bycia razem
Wesołych świąt kochane;*

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2009-12-23 o 10:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 10:23   #1730
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
tzn ???? bo zaczynam się bać

no ja wiem ale nie sądzę żeby TŻ mi coś kupił na święta bo już się zapowiedział że po świętach weźmie mnie na zakupy bo akurat się już zaczną wyprzedaże i wtedy mi coś kupi

dobra zbieram się do banku spieniężyć czek a później po prezent dla szefowej i do pracy na ten plac wojenny
hehe, to nic absolutnie złego nie znaczy po prostu zadzwonię do świętego i mu powiem, co sobie Grapuś życzy się ma wtyki
swoją drogą romantyk z Twojego mężczyzny

ja też bym chciała kilka zabaw. taka z karetą np. jest zabawna. i jeszcze parę innych. niestety, nie chcę psuć relacji z mamą, więc na pewno na jakieś ustępstwa pójdę, ale jeśli myśli ,że mnie zaszantażuje, to się grubo myli!

szczerze mówiąc, to najgorzej mi pójdzie z lubym. on jest antyimprezowy, antyzabawowy i w ogóle. jak się dowiedział o błogosłowieństwie, to dostał prawie że ataku paniki (”to jest nienormalne!!!!!!!!!!!!!” ), a jak o pieniążkach, które sypie się młodym, jak wyjdą z kościoła to, że nie jest żebrakiem. ech... chyba się poddam i pozostanę starą panną
Stary 2009-12-23, 10:25   #1731
Claris
Zakorzenienie

Gwizdak ja Cię tak obrzuciłam tyloma komplementami, a Ty na mnie zlałaś nooooo
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 10:28   #1732
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

Hajja, jak tam test?
Jeszcze nie zrobiłam. Zaraz pójdę do apteki i zrobię.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-23, 10:29   #1733
Choji
Zakorzenienie

Cytat z pewnego bloga (chodzi o zakupy z facetem) (wyjaśnienie: K-kobieta, M- Facet)

K: Nic Ci się nie podoba! To - nie, tamto - nie. To co Ci się podoba?
[chwila wytężonego myślenia...]
M:- Ty!
[wzruszona, mam niemalże łzy w oczach...]
M: - O, trafiłem w dobrą odpowiedź.

Stary 2009-12-23, 10:31   #1734
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:

Osz rety no a pieniążki z prezentów to co?;P

Naj moi Rodzice również poczuliby się urażeni,że nie mogą jedynej córce za wesele zapłacić. Już dostałam próbkę tego jak wyparowałam,że sama sobie kieckę kupię.
Ale moi Rodzice powiedzieli,żebym robiła wszystko tak jak chcę.Szkoda,że Teściowa lubi wtrącić swoje trzy grosze.
Kokosów się nie spodziewam - będzie ok. 50 osób - dosyć dużo młodzieży, a rodzinę nie mam bogatą - nawet nie liczę, że wesele się zwróci - więc się cieszę, że wesele jest tylko raz w życiu (oby)

Stary 2009-12-23, 10:32   #1735
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Jeszcze nie zrobiłam. Zaraz pójdę do apteki i zrobię.
kciukamy, żeby wynik był taki, jaki chcesz
Stary 2009-12-23, 10:32   #1736
Choji
Zakorzenienie

Czy Wam też wizaż tak lipnie działa? Jak wysyła mi wiadomość to wieki...

Stary 2009-12-23, 10:36   #1737
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Gwizdak ja Cię tak obrzuciłam tyloma komplementami, a Ty na mnie zlałaś nooooo
o matko jedyna!!!! przepraszam Cię bardzo, musiałam nie zauważyć Jak człowiek o tak nieludzkiej godzinie wstaje, to potem mu się na coś rzuca, mi na wzrok wyraźnie. Dziękuję Ci przeserdelecznie

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Ja dzisiaj budzik na 6.05 oglądać naszego Gwizdaczka. Jak ją zapowiedzieli, to aż usiadłam na łóżku, żeby dobrze widzieć I bardzo bardzo mi się podobało, Nina jesteś taka widać obyta z kamerą, ani jednego zająknięcia, nie było widać żadnej tremy, no super! Szkoda, że tak krótko, bo bym sobie chętnie dłużej popatrzyła i szkoda, że ta druga laska była, bo takto Ty byś wszystko mówiła tak czy inaczej podziwiam, dawaj znać jak gdzieś będziesz A potem z powrotem w kimę do 9.30
No już odnalazłam Dziękuję CI bardzo na pewno dam znać
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 11:05   #1738
butterfly20
Zakorzenienie

Claris ta druga laska i tak prawie nic nie powiedziała. Gwizdaczek ją przegadała. Nie ma to tamto. Kibicowałam Gwizdaczkowi,żeby więcej powiedziała

Osz rety u Nas pewnie wesele tez się nie zwróci (niestety lekko licząc chyba Nam wyjdzie za wszystko 40 tys. lub więcej...).Tylko,że tę największą część-salę,jedzenie,picie i zespół-płacą Rodzice.Więc te pieniążki co dostaniemy w prezencie to i tak będzie dużo więcej niż my wyłożymy.I na pewno bardzo się przyda,bo te pieniądze na pewno pójdą na wyposażenie domku

Stary 2009-12-23, 11:06   #1739
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Sanrioo, gratulacje
Cytat:
Sanrioo gratulejszyn!!
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
GRAAAATUUUULUUUUJEEEE

dziękuje

ja już mam kiepski humor.... nie udało mi się wpłacic pieniędzy do wpłatomatu...
ale za to listonosz przyniósł prezent dla TŻta
w każdym razie umyłam w pokoju podłogę i mam tu tak głośno taki sajgon że blee... jakaś masakra. nie lubie tego rumoru chciałabym w spokoju książkę poczytać sobie coś czuję że wigilijny wieczór u mnie będzie na wizażu albo przy książce...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 11:12   #1740
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale naskrobałyście. Jutro nadrobię, bo dzisiaj nocuje u mnie B. i muszę się tajniaczyć

Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków

Dostałam piękne, cudowne, wymarzone 5 z całego toku studiów !!!

5 z pracy, 5 z obrony i 4,3 średnia ze studiów. W sumie wyszła piękna 5
Dziękuję raz jeszcze. Jesteście kochane ;*
Gratuluję!! Wiedziałam, że tak będzie I przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale byłam wczoraj wyłączona z życia.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Ja mam juz 8 pierscionkow niezareczynowych... pierwszy i drugi dostalam jako niespodzianka, ehh pamietam ten pierwszy- jak bardzo sie cieszylam... a reszte to sama sobie wybieralam na wszelkie mozliwe okazje, bo uwielbiam pierscionki.Moze dlatego nie dostalam jeszcze zereczynowego??????Bo nie bylo kiedy sie z nim wkomponowac????eee nieee.jakby chcial to by kupil, bez wzgledu na wszystko

Ja miałam jeden, był cudny, niespotykany. Niestety zaginął mi w Parku Wodnym Myślałam, że się poryczę jak zobaczyłam, że zaginął.

Cytat:
Wrzuciłam fotki na maila - zaznaczam, że nic ciekawego
a ja nie obejrzę Gwizdaka bo o 6 rano będę wychodzić na autobus mogli puścić o 5.30 to by było super
Osz rety pięknie wyglądałaś! I jeszcze raz - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i żebyście jak najszybciej mieli swoje wymarzone mieszkanko

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Focha walę bo nikt uwagi na mojego aavatara nowego nie zwrócił (oprócz Gwiazdeczki )

Ja zauważyłam, ale zanim zdążyłam to napisać to już minęło sporo czasu od twojego upomnienia się o uwielbienie

Kto ma nagranego Gwizdaka? Bardzo chciałabym obejrzeć, rano nie mogłam bo PKP odsypiałam...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości