Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-) - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-23, 11:23   #2401
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

Kropka, łóżko szykuj, wprowadzam się
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 11:25   #2402
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy pijecie kawe w ciąży? jesli tak to jak często?
Ja od początku nie miałam ochoty. Jeszcze nim się dowiedziałam o ciąży, miałam ssanie w żołądku i kawa tylko pogarszała sprawę. W 3cim miesiącu zrobiłam sobie taką małą w filiżance i nawet całej nie wypiłam - nie smakowała.

Raz na dwa tyg. mnie bierze na Nestle Caro. To wszystko.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16014300]Kropka, łóżko szykuj, wprowadzam się [/QUOTE]
Masz duży pokój do dyspozycji i całą kanapę. No może nie całą - koty na pewno przyjdą do Ciebie na noc, taka okazja - gość w łóżku, nie może minąć bez echa.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 11:27   #2403
kropka75
Zakorzenienie

Kupiłam białe body - takie jak na foto (pożyczyłam z allegro), a mąż mówi że się nasz chłopak obrazi....

Jak myślicie?

Stary 2009-12-23, 11:33   #2404
marhalczar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Witajcie. Dopiero zasiadłam do kompa. Najpierw wizyta, później zakupy, obiad.

Zanim lekarz mi powiedział, kto mieszka w brzuszku, to kazał zaśpiewać kolędę Bo mam takie śpiewające nazwisko ( Kunicka ), a ja mu na to, że akapella nie będę śpiewać ...no ale powiedział, że będzie dziewczynka . Intuicja mnie nie zawiodła Będzie Luiza. Zdrowa, wszystko ok. Wg tego USG jestem w 19. tygodniu. Niestety fotki nie dostałam. W styczniu idę do mojego gina, to poproszę, żeby mi zrobił usg z fotką.
Prezenty kupione, jutro staję przy garach

To Ty słoiki wozisz ze sobą ? ...ale dobrze, że był
Makowiec wygląda smakowicie.

Gratulacje !

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale wy dużo skrobiecie ! Nie daje rady was czytać, troche czasu brak Po świetach obiecuje poprawę

Napiszę tylko o zgadze. U mnie pomagało mleko. Zgagę miałam straszną w poprzedniej ciąży, zaczęła się chyba w trzecim miesiącu i miałam ją do końca. To było koszmarne, rano jeszcze nic nie zdążyłam zjeść a już mnie męczyła i tak do wieczora. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie już bez zgagi...

Wklejam moje drzewko
Mnie tez pomaga mleko cieple na zgage a przed pójsciem do lózka biore sobie do ssania Rennie i przechodzi w kilka minutek.

Fajna choineczka!

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Ale sen i jaka piękna zima

Ale duża rodzina...super!!!
Duza rodzinka, duza , a w pierwszych 5 miesiacach 2010 r. powiekszy sie o 4 maluchy: okolo 10 stycznia córcia u brata, ok. 28 lutego synek u siostry, ok 5 marca córcia u drugiego brata, a u mnie ok 24 maja... jeszcze nie wiem czy córcia czy synek!!! Moja mama twierdzi, ze w przyszlym roku zajmuje sie wylacznie swoimi wnukami ....ma juz 7 i z przyszla czwórka to juz 11 , juz sobie wyobrazam przyszle swieta z maluchami i wszyscy w komplecie

Dla siostrzenca i bratanic juz mam male upominki , tzw "worki" do spania jak na fotkach.( Dla chlpoca niebeski a dla dziewczynek rózowy i bezowy na zyczenie mam)

Edytowane przez marhalczar
Czas edycji: 2009-12-23 o 11:57
marhalczar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 11:34   #2405
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Kupiłam białe body - takie jak na foto (pożyczyłam z allegro), a mąż mówi że się nasz chłopak obrazi....

Jak myślicie?
Myślę ze sie nie obraazi.. gorzej jak by to było rózowe

Ja dawno nie byłam na dzidziusiowych zakupach. Ale to przez to że z domu nie wychodze. Po świętach wybiore się na zakupy

Ale póki co pochwalę sie Wam moim 20tygodniowym brzusiem

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 12:18   #2406
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

jestem tylko na momencik aby cud oznajmić...będziemy mieli SYNA Kubuś wita Was wszystkie, wszystkie ciocie...no i zdrowiutki chłopiec, wszystkie parametry prawidłowe...jak spytałam na ile procent pewne, że to facet, doktor odparł, że on procentów nie podaje i zbeształ mnie odrobinkę, że powątpiewam w "stuprocentowość" naszego małego mężczyzny...

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne

Edytowane przez kitty241
Czas edycji: 2009-12-23 o 12:24
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 12:31   #2407
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
kurde nie wiecie czy można znaleźć w necie gdzieś przepisy Nigelli ?
Bo rok temu mama zrobiła pyszną szynkę i piernik według jej przepisów. Miałą to wszystko nagrywane na płytach. Ale po roku czasu na słabych płytach nic nie ma.. I przepisu brak

nie wiem czy któras dziewczyna juz ci nie podała ale ja znalazłam cos takiego

http://nigella-ucztuje.blogspot.com/

lub poszukaj tu na forum http://www.kuchnia.tv/forum/?forum/p...y-kuchni-tv_11

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
oj z tym kurierem, to były przeboje. nie było go i nie było. wieczorkiem koło 18.30 zobaczyłam na stronce, że paczka ma status "doręczono" i podpisano moim nazwiskiem. no to ja za telefon i dzownię do Avonu. tam mi miła pani poradziła, żeby dzwonić do UPS do Wawy. w UPS koleś sprawdził, że paczkę przekierowano na adres, który prosiłam, ale Avon zrobił to stosunkowo późno, więc dostawa przesunęła się na jutro (czyli dziś). na moje pytanie, czemu widnieje jako doręczona i podpisana moim nazwiskiem, facet coś nieporadnie tłumaczył. zapewnił, że paczka przyjdzie do mnie na pewno. jakieś pół godziny później zadzwoniła dziewczyna, która wynajmuje moje mieszkanie i poinformowała mnie, że przed chwilą odebrała moją paczkę. według niej kurier był po 19.
niezły bajzel....

co do moich spraw - wieści są bardziej optymistyczne niż rano.. dziadek miał zawał. zdążył rano złożyć mamie urodzinowe życzenia, po czym zasłabł, stracił przytomność. mama go reanimowała, przyjechało pogotowie. teraz jest w szpitalu, stan określają jako poważny, ale dziadek jest przytomny i komunikatywny, więc jest lepiej niż myśleliśmy.

gdzie jest BYDGOSZCZANKA?

trzymam kciuki za dziadka

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 12:34   #2408
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
jestem tylko na momencik aby cud oznajmić...będziemy mieli SYNA Kubuś wita Was wszystkie, wszystkie ciocie...no i zdrowiutki chłopiec, wszystkie parametry prawidłowe...jak spytałam na ile procent pewne, że to facet, doktor odparł, że on procentów nie podaje i zbeształ mnie odrobinkę, że powątpiewam w "stuprocentowość" naszego małego mężczyzny...
No jak śmiałaś powątpiewać.

Gratuluję syneczka!

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:

O rany, ale brzusiątko malutkie. Ciekawe z jakim skończysz. Ja większy miałam w dniu spodziewanej miesiączki 7 września.

Stary 2009-12-23, 12:35   #2409
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
To moi rodzice byli lepsi.... urodzilam sie ja, potem 1-a siostra, potem 2-siostra i potem po kolei szesciu chlopców......
Na fotce sprzed 10 lat wszyscy razem.....

super fajnie tak widziec was wszystkich powiem ci ze u mnie nas dzieciaków jest 5 no was 4 wiecej ale mi sie to podobało nie lubie ciszy w domu teraz to mnie to przeraza prawie wszyscy załozyli swoje rodziny zostali jeszcze tylko 17 letni blizniacy którzy sie ucza wiec jak zaczynaja swoje harce w domu robi sie weosło i pełno no i jeszcze teraz dojdzie moja amelka to znów bedzie zabawa na sto dwa

Stary 2009-12-23, 12:41   #2410
kropka75
Zakorzenienie

Z tą ciszą w domu to na dwoje babka wróżyła... U nas było 2+2 i było larmo zawsze. Jak się wyniosłam to pół roku nie umiałam się znaleźć, potrafiłam się poryczeć wieczorem taka sama się czułam.

Teraz jak jadę do rodziców i zaczynają swoje gadki, to jestem zmęczona. Po paru godz. mam ich dość.

Stary 2009-12-23, 12:52   #2411
Edzia400
Zakorzenienie

[QUOTE=bydgoszczanka;16008 628]Witajcie. Dopiero zasiadłam do kompa. Najpierw wizyta, później zakupy, obiad.

Zanim lekarz mi powiedział, kto mieszka w brzuszku, to kazał zaśpiewać kolędę Bo mam takie śpiewające nazwisko ( Kunicka ), a ja mu na to, że akapella nie będę śpiewać ...no ale powiedział, że będzie dziewczynka . Intuicja mnie nie zawiodła Będzie Luiza. Zdrowa, wszystko ok. Wg tego USG jestem w 19. tygodniu. Niestety fotki nie dostałam. W styczniu idę do mojego gina, to poproszę, żeby mi zrobił usg z fotką.
Prezenty kupione, jutro staję przy garach

Od 3 miesiąca mam ochotę na słodkie ( wcześniej jadłam, ale nie za wiele ), poza tym kwaśne, słone, jabłka i teraz cytrusy. Z synem jadłam bardzo dużo nabiału.

Garulacje ja tez nie dostałam fotki z usg a zawsze dostawalam tylko chyba dzidzia trudna do wychwycenia była i dlatego nie dostałam

bo ja juz szaleje no kurcze mam ochote cały czas na makrele opiekana w zalewie octowej i na takie kulki rybne a ja wogóle nie jem ryb :| zadnych od czasu do czasu tylko paluszki rybne ciagnie mnie do zelków ostatnio miałam akcje 2 dniowa na jabłka kocham krokiety z kapucha i grzybami barszcz ciasto francuskie i lody oraz rurki z kremem mleko płatki i kogurty jem codziennie bo mi smakuja ale po małym opakowaniu co do cytrusów czasem mi przyjdzie smak ale nie oge przesadzic bo mnie potem wysypuje i swedzi ( chyba za duzo wit c)
oprócz tego to zaczełam lovac mc donald haburgery i szejki nawet mam przepis na szejka

Szejk waniliowy:
- 2 kubki lodów waniliowych
- 1 i 1/3 kubka mleka
- pół łyżeczki masła
- 3 łyżki cukru
- 1/8 łyzki wyciagu z wanili (Ja bym dał 1/4 łyżeczki cukru waniliowego)

Musi być dobrze zmiksowane bo jak nie to zrobią się grudki masła i psuje to cały smak
.

Jak dlamnie to lepsze jest bez masła a zamiast 1 i 1/3 kubka mleka dać 1 kubek mleka i 1 kubek śmietany 18%.

nie pytajcie bo jeszzce nie robiłam (poprostu zanim chciałam lody zjadłam ) jajka ser zółty kocham i kurczaczka ale jesc nie moge zaraz mam odruch wymiotny nie wiem dlaczego a ser mi tak pachnie np na pizzy za to pokochałam banany (znów ) i pomidorki strasznie teraz cianie mnie do warzyw kocham z biedronki warzywa na patelnie potrafie zjesc na kolacje całe opakowanie z porcja frytek

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:

Gratulacje

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-12-23 o 12:53
Stary 2009-12-23, 13:03   #2412
Konto usunięte

Cytat:
Gratuluję - kolejny narzeczony dla Agatki

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
super fajnie tak widziec was wszystkich powiem ci ze u mnie nas dzieciaków jest 5 no was 4 wiecej ale mi sie to podobało nie lubie ciszy w domu teraz to mnie to przeraza prawie wszyscy załozyli swoje rodziny zostali jeszcze tylko 17 letni blizniacy którzy sie ucza wiec jak zaczynaja swoje harce w domu robi sie weosło i pełno no i jeszcze teraz dojdzie moja amelka to znów bedzie zabawa na sto dwa
Ja jestem jedynaczką, a wmężniłam się do rodziny wieloosobowej - luby ma 2 siostry i brata Z dnia na dzień dostały mi się 3 szwagierki (bo brat ma żonę), w kolejce 2 szwagier czeka No i siostrzenica-chrześniaczka Plus pierdyliard ciotek, wujków Ale że ja towarzyska jestem, nie mam oporów przed nowym towarzystwem - dzielnie daję radę

Kropko, świetny ten ciuszek!

Marhal, worku równie ładne, mam 2, bobym się skusiła

Kard, ja przy okresie miałam brzuchol większy Fajnie, nie będziesz się męczyłą przy chodzeniu

Ciasto się piecze, a ja na chwilkę pędzę do ciuchlandi Wczoraj dostawa była.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 13:05   #2413
kasiaaX
Rozeznanie

Cytat:

Jak myślicie?
Nie obrazi sie na pewno te falbanki sa takie subtelne...nie zauwazy róznicy, hehe

Cytat:

Ojej ale maleńki, taki to ja miałam bez ciąży...

Cytat:
Gratulacje!!! ci faceci to troche przeczuleni na swoim punkcie...
Stary 2009-12-23, 13:31   #2414
kropka75
Zakorzenienie

Dziękuję za opinie odnośnie bodziaczka - mnie też się wydawał dość delikatny. Dziesięciolatkowi bym nie ubrała takich falbanek, ale 3 miesięcznemu...

A w ogóle to portasy moje przyszły. I długie i rybaczki. Nie mam możliwości zmierzyć teraz, ale na oko te rybaczki wydają mi się być na taaaaką duuupę.
Długie wydają się być dobre. A i jedne i drugie są niby 38.

Obadam w domku.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16016395]
Ciasto się piecze, a ja na chwilkę pędzę do ciuchlandi Wczoraj dostawa była.[/QUOTE]
Dobra jesteś. Rozgrzeszasz mnie skutecznie.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-12-23 o 13:33
Stary 2009-12-23, 13:51   #2415
kardashi
Zakorzenienie

Ha.. Żeby mi ten maleńki brzuszek nie wystrzelił nagle.. obbyy..

Dziękuje za przepisy. Ale piernika tego odpowiedniego nie znalazłam nigdzie Ale mama z pamięci zrobiła i już jest podzielony na rodziny
Tylko teraz szyneczkę trzeba zrobić ale przepis jest

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 14:47   #2416
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Wklejam moje drzewko
ale ładne, jednak żywa choinka to ma niepowtarzalny urok.

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy pijecie kawe w ciąży? jesli tak to jak często?
nie piję, bo od początku ciąży mnie odrzuca.
Ale jakbym miała ochotę to bym się takiej słabej rozpuszczalnej z dużą ilością mleka napiła.

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witajcie!
Do Edynburga przyjechałam m.in. dlatego, że miało tu nie być śniegu ani zimy. Tymczasem dziś nas zasypało Może nie tak, jak resztę Europy, ale tutaj śnieg to rzadkość. W zeszłe Święta w ogóle go nie było, troszkę sypnęło w lutym i tyle...
śnieg w święta musi być.
A skoro już u nas nie ma (całą noc padał deszcz, po śniegu śladu nie ma), to przynajmniej Ty się ciesz.
Brzuszek już ładny.

Cytat:
no wiesz, troszkę dziewczyńskie, ale chłopak mały będzie, to się nie połapie.

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
Dla siostrzenca i bratanic juz mam male upominki , tzw "worki" do spania jak na fotkach.( Dla chlpoca niebeski a dla dziewczynek rózowy i bezowy na zyczenie mam)
bardzo fajnie wyglądają, daj jakieś namiary na takowe.

Cytat:
jejku... gdzie ten brzuszek?
fajnie masz, bo garderoby jeszcze zmieniać nie musisz, i się nie umęczysz...
Ja już nie umiem na stojąco sznurówek zawiązać.

Cytat:
cieszymy się razem z Wami z synka.

Cytat:
A w ogóle to portasy moje przyszły. I długie i rybaczki. Nie mam możliwości zmierzyć teraz, ale na oko te rybaczki wydają mi się być na taaaaką duuupę.
Długie wydają się być dobre. A i jedne i drugie są niby 38.
czekam na foty.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 14:55   #2417
Konto usunięte

Wróciłam

Efekt zakupów:
butki ocieplane takie na maluszka niechodzącego, no, takie paputki właściwie + kaftanik + kaftanik + spodnie bojówki na około roczną dziewuszkę + śpioszki = 8zł

A w zwykłym sklepie kupiłam malutkiej prezent pod chochinkę Ręczniczek z kapturkiem, taki duuuży i mięciutki Zapakuję rzecz jasna

Fotki jak się pranie wypierze.
Stary 2009-12-23, 15:57   #2418
Edzia400
Zakorzenienie

____________________$$$
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$ $$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$
Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Stary 2009-12-23, 16:18   #2419
Konto usunięte

/\
<_>
o`* o.*o`.
.' '*Q o *o
( () o*o* o'.
.-' o *0_Q.-'-;*o)
.' 0 Q 0()* `-.
* o*o . ‘Q * o )
o`-...-""-Q '-~'`0*.’
'` Q * 0*’Q. ‘ `-.)
*.' o . * '-‘o’’Q.*-oQ’.
* * ._()__0*Q.~-' ()* `
(o () * o* Q'.__Q o ()’´´*.'.
o'-.-' `--._ ’* Q *.-* * ``-.
.-' _Q_.-'~'-. ´()`-*.o’Q’
.' * o ..-' * o *. * 0 *oQ`) o*'
* 0.-~-._Q * 0 * ~. Q _.~-.*_0_.'
'._ * o () '-.___0___.-'Q o . '-.*
;--' 0‘Q * Q o * * 0‘ o *'-*.o
.o-' * ‘ '.___* .Q.~ - . 0 () Q *'.
* *‘ o * _.''Q~o..____.--'`--.*
|.....|

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie
licząc dziury na suficie,
sami zresztą chyba wiecie,
gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia
w dzień Bożego Narodzenia.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 17:01   #2420
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko teraz szyneczkę trzeba zrobić ale przepis jest
Mniam

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16018299]
no wiesz, troszkę dziewczyńskie, ale chłopak mały będzie, to się nie połapie.

czekam na foty. [/QUOTE]
I na to liczę.

Mówisz i masz. To te dobre na mnie. / I oczywiście kawałek mojej koty na ostatnim zdjęciu. :/ / Całość zrobię jak 2cm obetnę, bo mi dyndają za bardzo na podłodze.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-12-23 o 17:10
Stary 2009-12-23, 17:06   #2421
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16018479]Wróciłam

Efekt zakupów:
butki ocieplane takie na maluszka niechodzącego, no, takie paputki właściwie + kaftanik + kaftanik + spodnie bojówki na około roczną dziewuszkę + śpioszki = 8zł

A w zwykłym sklepie kupiłam malutkiej prezent pod chochinkę Ręczniczek z kapturkiem, taki duuuży i mięciutki Zapakuję rzecz jasna

Fotki jak się pranie wypierze.[/QUOTE] Super efekt.
I super cena.

A ręczniczek jakiej firmy? Chętnie pooglądam. Jak już mała rozpakuje, czyli po jutrze.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-12-23 o 17:09
Stary 2009-12-23, 17:09   #2422
kropka75
Zakorzenienie

Te są tak na słowo honoru... Nie widać wielkości, ale będą jeździć na dupie. Za to przydadzą się za parę miesięcy, bo są mega rozciągliwe i na pewno przed porodem w nie wejdę jeszcze. A że krótkie to będzie git.

/Na ostatnim foto pięknie widać brak bioder i talii. /

Stary 2009-12-23, 17:10   #2423
Konto usunięte

Cytat:
Mówisz i masz. To te dobre na mnie. / I oczywiście kawałek mojej koty na ostatnim zdjęciu. :/ /
te są fajne, nawet masz jeszcze troszkę luzu na przyrost tyłka.
a te drugie jak? rzeczywiście za duże?

EDIT: rzeczywiście, na fotkach nie widać, żeby mocno przydużawe były, ale tak jak piszesz- będą na zaś.

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2009-12-23 o 17:11
Stary 2009-12-23, 17:21   #2424
kropka75
Zakorzenienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16020757]te są fajne, nawet masz jeszcze troszkę luzu na przyrost tyłka.
a te drugie jak? rzeczywiście za duże?

EDIT: rzeczywiście, na fotkach nie widać, żeby mocno przydużawe były, ale tak jak piszesz- będą na zaś.[/QUOTE]
W pierwszych jest trochę miejsca i na tyłek i na brzuch. A na dziś są akurat.

Drugie tak się rozciągają że dwa razy bym w nie weszła. Założę potem i zrobię foto rozciągając, zobaczysz jakie jajco. Wejdziemy tam obie.

Stary 2009-12-23, 17:30   #2425
Konto usunięte

Cytat:
Super efekt.
I super cena.

A ręczniczek jakiej firmy? Chętnie pooglądam. Jak już mała rozpakuje, czyli po jutrze.
Eeeee na jakie pojutrze? Jutro chyba Takie, tylko kremowe, nie chciałam różu

http://www.gagu.pl/1,427,16550,reczn...kapielowe.html

Co do porciąt - posuńcie się i zróbcie miejsce dla 3 ciężarówki Ale podobają mi się
Stary 2009-12-23, 17:58   #2426
kropka75
Zakorzenienie

Szaja - fajny ręczniczek. Ja mam jeden BabyOno ale bez kapturka, jeszcze muszę kapturkowy nabyć.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16021125]
Co do porciąt - posuńcie się i zróbcie miejsce dla 3 ciężarówki Ale podobają mi się [/QUOTE]

Może i dałoby radę.
Wkładam dwie ręce do kieszeni i odciągam od ciała na 5cm spokojnie. Z boku mogę złapać 5cm materiału bez żadnego wysiłku i naciągania na siłę materiału. A jak naciągnę tą gumową część to wchodzę raz jeszcze, naprawdę.

Stary 2009-12-23, 18:07   #2427
kropka75
Zakorzenienie

Teraz idę cycki obfocić dla koleżanki, której obiecałam... A potem upiekę sernik. Tymczasem babeczki

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-12-23 o 18:20
Stary 2009-12-23, 18:34   #2428
Konto usunięte

O jezuniu... sexem zapachniało
A co małżonek na to?

Ja właśnie grzybową gotuję - od lat jadam barszczyk na kolację wigilijną, w tym roku bunt I jeszcze muszę teściowy prezent zapakować. Mam problemik, bo to włóczka jest. Chyba wsadzę w pudło po butach i dopiero zapakuję
Stary 2009-12-23, 18:42   #2429
araczki
Zadomowienie

Bydgoszczanka, gratulacje córeczki Luizy

Cytat:
...

Dziś upiekłam makowiec. Dowód na foto. Jutro sernik...
smakowicie wyglada Lubie makowiec

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16008727]to znaczy jakie? ciekawa jestem jakie jest to dziecko, i jak się je karmi. [/QUOTE]

Małe dziecko, prosto z brzucha
Wiesz jak to w snach...kogiel mogiel

Cytat:
Wklejam moje drzewko
śliczny iglak

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
No i w końcu zrobiłam sobie zdjęcie, jakość nienajlepsza, ale może w Święta TŻ zrobi mi ładniejsze
Miłego dnia i nie przepracowujcie się za bardzo
Super. Ładny i zgrabny brzuszek

Cytat:

Jak myślicie?
Napewno się obrazi i przez conajmniej pierwszy rok nie będzie się odzywał do Was
tylko guuuuugał

Cytat:
toż to prawie nic. Sliczny, malutki brzucholek

Cytat:

gratulacje
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16018479]Wróciłam

Efekt zakupów:

Fotki jak się pranie wypierze.[/QUOTE]

dobra jesteś, całe 8 zł....

Cytat:
Te są tak na słowo honoru... Nie widać wielkości, ale będą jeździć na dupie. Za to przydadzą się za parę miesięcy, bo są mega rozciągliwe i na pewno przed porodem w nie wejdę jeszcze. A że krótkie to będzie git.

/Na ostatnim foto pięknie widać brak bioder i talii. /
Fajny kolor mają obie pary.
Mnie się podobają. W pierwszych trochę luzu widać. Ale obie pary suuper

Ja wpadłam życzyć Wam kochane Wesołych i Świąt w gronie najbliższych i w ciepłej rodzinnej atmosferze.
Niech będzie to czas radości i odpoczynku!!

Idę lepić pierogi

Jutro postaram się zajżeć

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 19:08   #2430
magdus25
Raczkowanie

witajcie mamuski,wpadam tylko na chwilke zeby wszystkim zlozyc swiateczne zyczenia i pochwalic sie ze dzis bylam na usg polowkowym,drugi lekarz potwierdzil dziewczynkewszystko w porzadku,nawet widzielismy malutkie usteczka jak ssaly paluszek po czym Julia przyjela poze mysliciela z raczka pod broda-zreszta wrzuce fotki,pochwale sie tez brzuszkiem bo od zeszlego tygodnia uroslo mu sie i wrzuce Wam swoja choinke ktora przyznam szczerze kropeczko w porownaniu do Twojej wyglada jak ogon wylenialego kocurka ale wierzcie mi -ta byla najlepsza

------------------------&para;♥&para;♥&para;♥&par a;
----&para;♥&para;♥&para;-----------&para;♥&para;----&para;♥&para;
--&para;♥&para;--&para;♥&para;--------&para;♥&para;----&para;♥&para;
---&para;♥&para;♥&para;♥&par a;♥&para;♥&para;♥&para;♥& para;♥&para;
----------&para;♥&para;♥&para;&para ;♥&para;
--------&para;♥&para;--♥-&para;♥&para;
-------&para;♥&para;---♥--&para;♥&para;
-----&para;♥&para;-----♥----&para;♥&para;
---&para;♥&para;-------♥------&para;♥&para;
--&para;♥&para;--------♥-------&para;♥&para;
-&para;♥&para;---------♥--------&para;♥&para;
&para;♥&para;-------- |&macr;&macr;|-------&para;♥&para;
&para;♥&para;---i۝۝۝۝۝۝i
-----i۝۝۝۝۝۝۝۝i
---i۝۝۝۝۝۝۝۝۝i
--i۝۝۝۝۝۝۝۝۝۝i
---i۝۝۝۝۝۝۝۝۝i
-----i۝۝۝۝۝۝۝۝i
--------i۝۝۝۝۝۝i

Przez śnieżycę, zawieruchę
ślę życzenia i otuchę,
by te Święta choć tak zimne
były ciepłe i rodzinne.
Moc prezentów i miłości
w Nowym Roku pomyślności.

a teraz wklejam fotki i zmykam do kuchni gdzie kwitne od rana z przerwami
magdus25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości