|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Macie może jakiś sposób na psa? ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nawzajem miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Jaaa.. zaraz znowu obżarstwo i cały dzień głupich docinek
![]() help me ![]()
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Bry w drugim dniu Żbikożarstwa ;*
Cytat:
Niemoralnych to swoją drogą, ale bardziej nienormalnych. ![]() No to jesteś na takim poziomie zaawansowania w kuchni jak ja. :piątka: ![]() Tacy odważni ludzie jak Ty są chlubą naszego narodu ![]() Sony Ericsson K310i. Mam nadzieję, że zbyt wiele to za niego nie zapłacił, bo od kolegi kupił. ![]() Wypróbowany. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam tylko skakankę i stepper, nic więcej, ale też do Sylwka planuję trochę się uzgrabnić ( ![]() ![]() Zresztą.. dni w roku, w których się odchudzam jest więcej niż tych, w których się nie odchudzam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- No co Wy, cały czas jecie?! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojoj, dużo się stłukło? ![]() Wow, szybko. Jak w Simsach. ![]() Cytat:
![]() Piątka. ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam kiedys K300 (w sumie prawie to samo ![]() ![]() I jak się ćwiczyło? Długo trenowałaś? ![]() Ja mam skakankę, gazelle freestyle i twister. Dziś zaczynam ćwiczyć. Tak jak wcześniej. Obiecuję. ![]() ------------ Dziewczyny (może to do Ali będzie, bo to nasza anglistka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A, miałam Wam powiedzieć, że film 'Brzydka prawda' jest fajny. ![]() A teraz będę oglądać 'Obsesję' ![]() Miłego dnia, Żarłoki. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Myślę, że znalazłyby się, ale to żałosne.. Czyli za rok? ![]() Pół godziny. Nie chciałam przesadzać, dziś 20min., ale później jeszcze wskoczę. Fajny sprzęt, można podczas ćwiczenia oglądać film/czytać. ![]() Ja co prawda nie Ala, ale chyba wiem. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I promise-obiecuję ![]() ale mi się nudzi. Nic nie ma w tv nawet.
![]() |
#278 | |||
Konto usunięte
|
kaskę, taką mini paletę cienii do powiek
![]() Cytat:
![]() mnie zawsze też nachodzą takie refleksję jak jest dużooo wolnego, zawłaszcza przed snem ![]() Cytat:
![]() o jaa. ;/ ![]() Cytat:
![]() dzień dobryyyy ;* wczoraj byłam na pasterce , drzwi były otwarte w Kościele i po nogach mi tak strasznie wiało ;/ . po mszy przyszłyśmy do domu i z siostrą do mięska ![]() ![]() ![]() a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy ![]() ![]() miłego dnia ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, myślałam, że u Ciebie to nie ma dziur ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w tamtym roku się przewracała, jak miała stojak ro.zje.bany ![]() Albo pieroga ![]() Nieee. Ja nawet Wigilią się za bardzo nie najadłam. Po raz pierwszy w życiu karp mi nie smakował ![]() ![]() Teraz tylko to tiramisu podjadam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16044737]a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy ![]() ![]() Też tak chcę ![]() Dostałam Monopoly i Gildię Magów, czyli to, co sobie sama wybrałam ![]() ![]() J: Strasznie chce mi się spać P: To śpij sobie J: Ale będzie obciach P: Obudzę Cię, jak trzeba będzie wstać..... na sam koniec oczywiście ![]() Nic na to nie poradzę, że w kościele i podczas jazdy samochodem ZAWSZE chce mi się spać ![]() ![]() A zaraz muszę jechać do Tżta po śrubokręt do telefonu, bo oczywiście swój nie wiem, gdzie mam ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-25 o 14:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieróg, pieróg ! Cytat:
Cytat:
dokładnie tak jak dziewczyny napisały ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16045960]a czego siem boisz śpiochu ? ![]() pewnie, że ją chrzestna Tż zje ![]() dostałam dzisiaj od przyjaciółki prezent. książkę Martyny Wojciechowskiej ![]() także piąteczka dla Ali albo Martyny ![]() ![]() i teraz zamiast czytać książki do matury to będę tą czytać ![]() idę sobie na dysko błysko. baju ;***
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Etiopii masz? "Etiopia - ale czat!"? Bo Martyna wydała kilka książek. Jeśli masz tą samą, to.. fajnie. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16045960]a czego siem boisz śpiochu ?
![]() Cioci ![]() Ja śpioch, ja?! Odezwała się ta, co wcześnie wstała ![]() Dokładnie... bo ona taka zwariowana jest ![]() ![]() Ale jest ok, wszyscy sobie oglądają Klan, Tż na podłodze czyści stare zawieszenie z głośników z kleju, bo zaraz naklejamy nowe ![]() ![]() Jaka Martyna, też chcę! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Też bym sobie poszła na dichotekę.
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A no tak. ![]() Wpadaj do mnie. Są otwarte. xD Btw. znacie zespół Komodo bądź Comodo? Jutro u mnie jest. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ej, czy Ty cały czas oglądasz filmy ![]() był dziś fajny polski film z lat 80 - kogel mogel ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16044737] mnie zawsze też nachodzą takie refleksję jak jest dużooo wolnego, zawłaszcza przed snem a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy ![]() ![]() [/QUOTE] hm, a mnie jak ktoś mnie zawiedzie i tym samym zirytuje. brawo za arkusz ![]() ja czytam granicę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() i spałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() dysko w święta TYYYY BEZBOŻNICOOO! Cytat:
![]() nie taki diabeł straszny jak go malujOM ![]() ostatnio mnie z wizażu wylogowuje jak komputer wyłączę, was też ![]() ![]() idę przebrać się w dres, mam zły dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też otwarte, może jutro pójdę. ![]() Nie znam, ale to ma coś wspólnego z komodą w przedpokoju? ![]() Poćwiczyłam 20min. rano i 20min. teraz na stepperze. ![]() I oglądam Śniadanie u Tiffany'ego. ![]() Edit: Nieźle. Przyszła w środku nocy babka do faceta (sąsiada, którego poznała wczoraj, bo się dopiero wprowadził), on z nagim torsem leży w łóżku, a ona mu wskakuje do łóżka, przytula się i mówi: to nic nie znaczy, jesteśmy tylko przyjaciółmi. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam. Mam nadzieje ze milo Wam mijaja swieta. U mnie z rodzinka jak to z rodzinka-przebebnione i wszyscy sie ciesza ze juz koniec spotkan:P
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To mnie samo zalogowało. ![]() ![]() ![]() Nie wyjdę za mąż za 5 lat. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio czytałam w Charakterach artykuł o życiu na kocią łapę. i okazuje się, że dużo par tak żyje, coraz więcej.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() w sumie ja też ![]() Cytat:
![]() ale ostatnio faktycznie samo mi się wylogowało ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |||
Zakorzenienie
|
Aa, trzymajcie mnie. Siedzę u Tżta i jem słodycze z Niemiec, bo takie pyszne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przysypiałam co chwilę ![]() Ja w ogóle na dwa kompy siedzę na wizażu, więc za każdym razem ![]() Cytat:
![]() Wg mnie to dobrze, nie wyobrażam sobie ślubu bez wcześniejszego mieszkania razem. Znajomy rodziców opowiadał kiedyś o kuzynie, który chodził z dziewczyną 9 lat, pobrali się, zamieszkali razem i po tygodniu rozstali ![]() ----- Zaraz będę specjalistą od lutowania ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-25 o 19:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
♥
|
oo widzę , że razem dzisiaj zasiadłyśmy do chemii , ja zrobiłam 35 zadań z chemii na dodatkową bo w poniedziałek mam chemie.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16048143] ja jestem cały czas zalogowana ![]() ale ostatnio faktycznie samo mi się wylogowało ![]() miałam tak samo , po za tym nie chciała mi zadziałać opcja zapamiętaj. Cytat:
![]() ja ostatnio pomagałam lutować (czytaj : trzymałam płytkę jak brat lutował ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
No
![]() Szybciej. Bo tam to jeszcze trzeba miłość robić. A tu nie było ![]() Akcja porodowa mi się rozpoczyna, mam już regularne skurcze ![]() Pokażę Wam coś, bo leję ze śmiechu już. Grunt to mieć dystans do siebie. Tylko nie tutaj, bo to ze mną jest ![]() Kto chce na pw lub gg link ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiesz że nic ![]() ![]() Juz dziewczyny Ci pięknie napisały ![]() ![]() a w ogóle to I swear jak dla mnie brzmi tak.. dostojniej i poważniej, ale to tylko tak w moim odczuciu ^^ Cytat:
Cytat:
![]() a monopoly uwieeelbiam! szkoda, że zawsze przegrywam :[ Hehe no nie ja, ale też to mam ^^
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() on tylko na to czeka, żeby się z kimś pokłócić. Bo on to w ogóle jest najlepszy, najwspanialszy i jakie to on nie ma znajomości ![]() Nawet nie udaję, że go słucham. ![]() ![]() Pyszny farszyk z mięska... surowego. mamuśka wyciągnęła rano, by się rozmroziło (miała przyrządzić dzisiaj, ale pewnie wróci późno od rodzinki i zostawi na jutro), a ten farszyk mnie tak kusi. Wręcz błaga bym go zjadła ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-25 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
przeglądałam sobie wątki i trafiłam na ten o tutaj, ale jak zaczęłam czytać od początku, to stwierdziłam, że aby móc wiedzieć o co właściwie chodzi, to musiałabym się cofnąć o te cztery wątki wstecz, więc napiszę tylko, że was nie ogarniam i pozdrawiam ;D
#300 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() prześlij mi ![]() Cytat:
![]() po pewnym czasie ogarniesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.