|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
moj tata jest taki sam jak ja. Woli przemilczec. Jak juz widzi ze mamie cos odwala to idzie spac albo cos majsterkuje. I nie dziwie mu sie. On ma ja na codzien, ja przyjade raz na tydzien-dwa na weekend bo nie mieszkam z rodzicami. Poprostu tata nie chce robic sobie wroga w mamie. Tez juz sie przyzwyczail
![]() |
#1322 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
widzę że u każdej z nas raczej średnie te święta..
![]()
#1326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę śledzić jego opisy.. znowu zmienił.. i dalej mi nic nie pisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Wtajemniczenie
|
a jak u Ciebie Kochana??
![]() |
#1328 |
Wtajemniczenie
|
ja jak widzę ze każdy jest taki szczęśliwy na święta.. każdy tak zakochany.. w kościele tyle rodzin.. dzieci.. płakać mi sie chce.. nie wiem czemu.. nie mogłam na to patrzyć wiedząc ze parę dni temu dziadek zmarł a ja tak daleko od TZ. wróciłam do domku chciałam z nim pogadać a tu o.. coś mu nie pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Copyraptor
|
U Ciebie też? Ech, dziewczyny, przykro mi, że tyle się u was dzieje..zamiast się w święta cieszyć, to wciąż słyszę tylko o kłótniach. Szkoda. W sumie między mną i TŻ dobrze, rozjechaliśmy się w środę, on pojechał do swojej rodziny, ja do swojej. Swoim zwyczajem dzwoni do mnie co kilka godzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
No ale posłuchajcie Kochane, głowy do góry
![]() ![]() Jagaa jesteście daleko i to jeszcze gorsze w sprzeczkach, bo inaczej jest się pokłócić na żywo. Ale poczekaj jeszcze troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
BAN stały
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() Przyjechalam do niego, od razu z awantura, a on jak nigdy zaczal mnie przytulac, pytac sie czemu taka jestem, ze nic mi nie pasuje i ze mu przykro. I normalnie szok. W ogole dogadalismy sie co do ostatnich dni i jest super. Przeprosil mnie za nietrafiony prezent i powiedzial, ze moge sprzedac albo zamienic i ze na urodziny, ktore mam w lutym kupi mi takie ktore chce ![]() ![]() No i w ogole jest taki kochanyyy i slodki i jest uroczo jak wczesniej. Jestem szczesliwa ![]() ![]() Laguna wspolczuje, moja mama kiedys miala podobne loty, ale na szczescie jej przeszlo. Kochana jestesmy z Toba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Wtajemniczenie
|
napisał...
pytał się co ja od niego chce przecież mi nic nie zrobił. i pisze ze nie ma czasu ze mną pisać bo rodzina jest u niego.. ale jest na nk od czasu do czasu i nie ma czasu ze mną pisać? ![]() ja nie rozumiem dlaczego on to mi po prostu od samego rana nie pisał ze dzisiaj nie będzie miał czasu.. ja mu wszystko mowie.. nawet jak mam swoje humory to pisze mu jak jestem szczęśliwa czy jak mam dola.. a on nic.. zawsze trzyma wszystko w sobie.. uparty jest.. czasami jest mi naprawde trudno sie z nim dogadać ![]() ja za nim tęsknie... chce z nim pisać cały czas.. nawet kiedy nie mam o czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madame, tak czytam co piszesz i az mi sie wierzyc nie chce. jeszcze jakis czas temu pisalas jacy byliscie szczesliwi, a teraz ta cala sytuacja (wiem, ze ona trwa od lat, ale chyba ostatnio przybrala dziwny przebieg...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Ja wrócilam ze spotkania z moim i znajomymi.
Powiedzial mi że jutro jadę do niego, telefony wyłączamy i nie ma nas dla nikogo caly dzień. Pasuje mi to. Jest dobrze. ![]()
![]() |
#1335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tak powinnam mojemu powiedzieć bo on co chwile, (chyba? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
Jak Wam dobrze dziewczyny, że macie swoich TŻtów praktycznie na codzień
![]() Ostatnio siedziałam na przystanku i widziałam wiele obściskujących się par.. Było mi smutno, że ja nie mam przy sobie mojego TŻta i nie mogę tak jak oni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Mnie taki spokój ogarnął kiedy z nim dzisiaj byłam.
Jego dotyk, perfumy i głos który mówił mi po cichu do ucha przy znajomych, że mnie kocha to wszystko czego dzisiaj chciałam.....
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Wkurzyłam się troszke, bo sobie miło piszemy, że jutro u niego wolna chata, wiadomo, nadrobimy zaległości, bo brakuje nam naszych ciał, bliskości, zapachu naszego itd. takie słodkie, miłe rzeczy, a nagle TŻ ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdża z tekstem: " Kochanie mam nadzieję , że uda mi się zjeść te wszystkie czekolady xD
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- No u mnie to , co pisałam ![]() ![]() a u Ciebie lepiej Laguszku? ![]()
#1339 |
Wtajemniczenie
|
ja chciałam mojego pocieszyć.. opowiadałam mu co sie działo u mnie.. a on nawet nie odpisał.. poszedł spać.. z takim "suchym" opisem..
![]() co za dzień.. i mu nawet napisałam " mam nadzieje ze ci sie humor poprawi... " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1341 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam twój stoicki spokój, bo już dawno bym tej lasce oczy wydrapała. tylko, że ona biedna pewnie nawet nie wie jakie karygodne błędy popełnia. chyba "nikt jej nie kocha" i tak na siłę uszczęśliwia swą osobą wszystkich wokół. pochwała dla TŻta za dyplomatyczne załagodzenie sytuacji. ogólnie w porządku się zachował ![]() a ta akcja z rękawiczkami.. bez komentarza ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
ale tak jak mówisz, błahostka, także już o tym zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ale nawet gdybym nie była, nie powiedziałabym tego wprost. tak czy siak rozumiem twoje rozgoryczenie Madame. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
zachował się paskudnie jak dla mnie. co to kolegom nie można odmówić? brakuje mu asertywności. w tym momencie doceniam mojego TŻta, bo on bardzo często odmawia kolegom wyjścia na piwo, bo "idę do dziewczyny". |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tego wszystkiego ogólnie, musi się poprawić ! pisz mu co czujesz, co Ci sprawiło przykrość, to może pomóc. Oczywiście nie non stop, ale wiesz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana nie możesz aż tak ulegać emocjom. awanturami niczego nie załatwisz. agresja w związku jest niewskazana. ja ostatnio staram się wszystko załatwiać na spokojnie. i działa. ja jestem zdrowsza psychicznie, a i w związku lepiej się dzieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Wtajemniczenie
|
no teraz ze go w ogóle nie ma na gadu to jestem jakaś spokojna..
![]() i nie mam innego wyjścia.. ale on na pewno mi nie powie co i jak. on jak ma jakieś złe dni to nigdy nie mówi dlaczego, chyba ze sie coś bardzo ważnego stało. a tak to trzyma wszystko w sobie.. rozmawiałam z kuzynka i powiedziała ze jej TZ jest taki sam.. to chyba faceci tak maja. NIE znaczy nie i koniec. nie powie już nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
te perfumy MADAME to jeszcze nic, bo ja od ex TŻta dostałam:
Cytat:
![]() |
#1346 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rodzice wiedzą, że między wami już w porządku i nie są źli? ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
ale dobrze przynajmniej, że życzy wam wszystkiego najlepszego. chyba po prostu jest tak głupiutka, że nie zdaje sobie sprawy jak sobie grabi takim zachowaniem ![]() też mnie denerwują takie panny, które na siłę chcą się z tobą zakumplować. by the way - wyobraźcie sobie, że osoba A. jest podobno na TŻta śmiertelnie obrażona i w dodatku on nie ma pojęcia dlaczego ![]() czy za to, że kazał jej się odwalić, czy za to, że nie chciał jej swatać ze swoim kolegą (który zresztą nie był nią zainteresowany ![]() mówił mi to z taką ironią, że nie miałam wątpliwości, że wcale go nie martwi ten foch. przekonał się chyba, że jego koleżanki też idealne nie są i nie tylko jego "wredna dziewczyna" strzela fochy. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
nie można mu zwrócić uwagi, bo jaśnie pan zaraz się oburza, że "znowu się czepiasz o głupoty!". tak jakby był ideałem. a najbardziej denerwuje mnie jego niewinny tekst "co ja (znowu) zrobiłem?". [znacie to? ![]() wtedy to mnie całkiem trafia szlag. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mój TŻ właśnie niedawno pojechał, dostałam Rafaello ![]() ![]() ![]() Tż wyglądał dzisiaj jak milion dolarów! ![]() Ogólnie jest przystojniacha – ciemne włosy, brwi i te niebieskie oczy, idealne ciałko ![]() ![]() Miałam ochotę go wykorzystać, ale nie było jak i jestem sfrustrowana seksualnie w tym momencie. ![]() Oglądaliśmy “Sposób na teściową”, uśmiałam się, cały czas mówiłam Tżtowi, że jego mama mogłaby grać tam rolę zamiast Fondy ![]() Ogólnie tata pojechał dzisiaj po babcię, jak przyjechała to ze mną się normalnie wita, a mojego brata ściska, przytula i mówi: “On mnie zawsze lubił” i takie tam, ukochany wnuczek, gdyby nie alzhaimer pamiętałaby, że to ja się zawsze o nią martwiłam, ale cóż... Jest u nas brata dziewczyna, totalne przeciwieństwo mnie – zachwyca się kompocikiem i ciągle szczebiocze o bzdurach. Nie umiem być taka*. *dzięki Bogu. ![]() Jutro piękny dzień – U TEŚCIOWEJ. Będzie jej siostra z mężem, dorosłą córką z mężem plus dwoje dzieci niszczycieli. Piękny dzień. Idę poszukać sztucznego uśmiechu w szafie, i kleju co by go zamontować. Ogólnie na Święta nie narzekam, może trochę dziwne bez jednej babci i z alzhaimerem drugiej, ale śpiewaliśmy dzisiaj kolędy, więc było przyjemnie ![]()
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to takie staroświeckie (?) podejście. tak samo jak mi ostatnio tata zwrócił uwagę, dlaczego ja chodzę koło niego lub za nim, a nie przed nim. i czy mój TŻ mnie nie puszcza pierwszą w drzwiach. (oczywiście, że mnie puszcza!) jakieś takie ma różne odpały mój tata łącznie z tym, że kiedyś mnie krytykował, bo rzadko nosiłam spódnice ![]() opowiem co u mnie. byłam u TŻta, bardzo przyjemnie mi się siedziało z jego rodziną ![]() najlepsze, że TŻ chyba naprawdę jest dumny, że jestem jego dziewczyną i chwali się mną na prawo i lewo. rozmowa była o studiach, bo jego siostra chce być lekarzem. no i babcie gadają, że to trzeba grzebać we wnętrznościach itd. a TŻ w pewnym momencie wypala "prawnicy też mają zajęcia w prosektorium!" (ja studiuję prawo ![]() ![]() jutro TŻ wpada do mnie, a potem idziemy do jego kolegi ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-25 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Oj Zazdrośnice, czemu wszystkie nasze problemy zawsze dotyczą Tżtów? Myślicie, że oni z nami też takie problemy mają?
![]() Pewnie siedzą teraz na męskim forum na wątku dla zazdrosnych ![]() Co do mojego Tżta, właśnie ustalamy szczegóły spotkania jutrzejszego przez smsy. Pisze mi, że przyjedzie po mnie o 10.30, bo z rodzicami do kościoła na 9.00. No to ja piszę: przyjedź po mnie, pojedziemy razem. On: Skarbie, mamy wujka odebrać i od razu jechać. Ja: To weź samochód mamy i pojedziemy razem we dwoje. On: Ale nie kupiłem paliwa ostatnio i mi samochodu nie da. (hm, to już wiem, że kręci) ![]() Ja: No to ja kupię paliwo, to chyba nie jest problem? (zagranie złośnicy, w celach zdemaskowania) On: (TEKST ORYGINALNY) Mysiaczku ![]() ![]() ![]() ![]() Jakieś komentarze? Chyba zbędne. ![]() Bo wiecie, to jest tak, że jak on jednego dnia u mnie jest, to potem co najmniej jeden musi z matką spędzić. Inaczej jest wściekła. Dzisiaj pojechał o 22.00, mówi że kluczy nie wziął i nie chce, żeby rodzice spać poszli zanim wróci. Taa. Dobrze, że nie po wieczorynce, mamusia przedłużyła mu wyjściowe! Jak na 22-letniego faceta i tak wraca zdecydowanie za późno. ![]() Nie mam pretensji do niego, wiem, że to jego matka, nie chce się z nią kłócić, a ona jest naprawdę dziwna, ale są jakieś granice tolerancji tego szaleństwa, prawda? Najlepsze, że zaproponował, że przyjedzie i zabierze mnie na mszę na 11, a wcześniej z rodzicami na 9.00 pojedzie oszalał, facet, którego raz w roku ciężko wyciągnąć do kościoła! Wszystko, żebym nie była zła. Cóż, powiedziałam, że ma jechać z rodzicami a po mnie wpaść jak wrócę z kościoła, ale moja łaska będzie go drogo kosztowała ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.