|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Laetitia89, miałam identycznie jak Ty. TŻ wybierał kolegów, nie raz siedziałam przez niego w domu, totalnie wkurzona i płakałam, a go to nie ruszało i też wydawało mi się, że mam nerwicę
![]() Już nie wspomnę do jakich ekscesów dochodziło, teraz się to nieco zmieniło, a przede wszystkim ja się zmieniłam. Edytowane przez Brzoskfiniowa Czas edycji: 2009-12-25 o 18:45 |
|
|
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do perfum, zużyłabym je do odświeżania toalety ![]() albo wkręcała TŻtowi że są tak piękne, że używam ich tylko na specjalne okazje
|
|
#1294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Mandy co u Ciebie??
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#1296 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Pozatym przepraszam |
|||
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do pogrubionego --- > powiedziałaś mu to na spokojnie? |
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol ![]() nie no, ja bym tez się wpieniła! nie znoszę takich panienek, matko z córką szczęście, że tak to się zakończyło, ale wyobrażam sobie, jaką nerwice miałaś ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
kurdę nazwy nie pamiętam z grubą szczoteczką
|
||
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Koka, jak tam dzisiaj u was?
![]() ja właśnie wróciłam od rodziny, TŻ też siedzi ze swoimi. Rano by byla sprzeczka, bo jak zwykle o wszystkim dowiaduję się ostatnia, ale o dziwo TŻ się opanował i przeprosił mnie.. jutro do niego jadę i damy sobie prezentyy. ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- co do tuszu, to ja mam wspomniany zółty gruby maybelline czy jak to się pisze ![]() średnio jestem z niego zadowolona..dobrze że mam długie rzęsy bo on raczej nic nie wydłuza.
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko Ty!
mi od jakiegoś czasu tyka zegarek jutro jeszcze jadę zobaczyc blixniaków co się urodzili to już w ogóle oszaleję ![]() ogółem to chciałabym mieć za sobą studia, mieć już pracę i mieszkać z TŻ
|
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
Nienawidze swiat!! Tak jak juz pisalam dzis swiatecznego sniadania nie bylo, ale potem jakos mama dala sie przekonac i pojechalismy do rodziny. Oczywiscie na nich tez obrazona siedziala i nic nie mowila, nic nie jadla. W koncu cos wujek mnie zapytal co robie na sylwestra wiec mu mowie ze jade do Gniezna, a mama od razu weny na rozmowe nabrala. Przy calej rodzinie zaczela mowic ze jade tam jako dziewczyna do towarzystwa zeby sie puszczac, ze mnie przeru****** i wyrzuca z pociagu. Od razu sie rozryczalam bo nie jest milo slyszec takie slowa tym bardziej w grnie rodziny. Czuje sie fatalnie. Na koniec wszyscy przyznali mi pocichu racje ze mama przesadza. Bawilam sie z moim 4miesiecznym bratankiem. Siostra powiedziala ze mi pasuje i w koncu musze sobie takiego zrobic, a mama na to 'ta a kto ja bedzie chcial'. Myslalam ze wyjde z siebie. Tata sobie troche wypil i widac bylo ze jego tez to wszystko boli. Wrocilismy do domu. Tata spi, mama sie kapie a ja siedze i rycze. Dlaczego musze tak cierpiec? Nie dosc ze w sprawach sercowych mi sie nie uklada, na uczelni ciezko to jeszcze nawet w mamie wsparcia nie mam. W kazde swieta jest tak samo. Rok temu przeplakalam bo mama miala w ogole wigilii nie robic bo tata przez jakis czas pil. Pamietam jak bylam wtedy z TZ i on obiecal mi dwie rzeczy: ze jak stworzymy rodzine to u nas swieta beda wygladaly zupelnie inaczej niz u mnie, a druga ze zrobi wszystko zebysmy kiedys byli rodzina. Pamietam te slowa do dzis. Wtedy nie przejmowalam sie az tak mama bo wiedzialam ze przyjedzie TZ i jakos to bedzie. Zawsze on wszystko wyjadal co zrobilam, pocieszal mnie, nie pozwolil mi plakac. A dzis? Cala lodowka pelna, moje ciasto stoi nietkniete. Czemu to jest takie trudne??
|
|
#1302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno nie zasłużyłaś na takie traktowanie... Ale musi się wszystko ułożyć.. Wiesz, jak mówią, po każdej burzy wychodzi słońce. Ale czemu tak Twoja mama reaguje? Jesteście skłócone? Wiesz, ważne też że rodzina przyznaje Ci racje, a w końcu odnajdziesz faceta. Tego odpowiedniego i wtedy też tj. kiedyś możliwie że spojrzysz na to inaczej. Ale hm,dobrze by było coś z robić z tymi relacjami z mamą, bo to strasznie nieprzyjemne i nie do zniesienia
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie chyba odezwała, nawet chamsko, żeby do niej dotarło... jak można tak powiedziec o córce że będzie sie puszczać?! ![]() ![]() broń sie jakoś! przy okazji witam NOWE ZAZDROŚNICE hmmm... u mnie ogółem dobrze... dzisiaj. bo wczoraj nie było za wesoło, jak już pisałam gdzieś tam wcześniej, Wigilia niezbyt udana. w dodatku nie miałam wsparcia w TŻ. żaliłam mu się, mówiłam cos typu:"boje się, że psuję wszystko itp" a on na to "k**wa Kasia przestań" bolało mnie to, że podnosił głos, przeklinał... po 22 poszedł do kumpla. tzn zadzwoniłam do niego bo milczał, a n że sa w monopolowym i ida do niego do domu, bo go zaprosił... no ok... było mi bardzo smutno cały wieczór zadzwoniłam, że idę na pasterkę i życzę mu miłej zabawy i że dobranoc. po pasterce dzwoniłam ze 20 razy, w końcu odebrał, spał, a ja miałam myśli że gdzieś poszedł też trochę podnosił głos, ale kazał się uspokoić i iść spać. miałam totalnego doła, żyć mi się nie chciało. dzisiaj zadzwonił i powiedział, że przeprasza za swoje zachowanie. miał przyjechać jutro i mieliśmy jechać do mojej rodziny, jedzie do mnie już teraz Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2009-12-25 o 19:46 |
|
|
|
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no.. tak dawno sie z moim TZ nie kłóciłam
Święta są.. a jemu coś nie tak... wróciłam z kościoła i napisałam do niego na gadu jak tam dzień co dostał na prezent bo wczoraj mało pogadaliśmy.. a on z takim humorem tak jak by pisze ze nie ma ochoty mi takie głupoty tłumaczyć.. i pyta sie mnie co miał dostać.. a ja mowie no nie wiem dlatego sie Ciebie pytam.. no sama nie wiem ja sie tylko pytam co tam jak tam a on ma jakieś problemy.. i nic sie do mnie teraz nie odzywa bo ja powiedzialam zeby nie robil klotni na swieta a on napisal zebym dala mu spokój. ? !
|
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja juz nie mam sily jej dogryzac. Kiedys tak robilam ale wynikaly z tego jeszcze wieksze klotnie. Teraz staram sie olewac, ale az lzy same sie cisna do oczu. Moje relacje z mama nigdy nie byly dobre, od jakis 6 lat zawsze cos jej nie pasuje. Przez ten czas co bylam z ex-ex czyli pol roku bylo nawet dobrze. Nie klocilysmy sie i w ogole. Ale z czasem znowu zaczelo sie pieklo. Powoli wysiadam...
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo pisałaś że jesteś jedynaczką.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2009-12-25 o 19:53 |
|
|
|
|
#1307 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ps. Witam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedź do tego Gniezna i baw sie dobrze przede wszystkim. kiedys sie całkowicie usamodzielnisz i będziesz miała więcej spokoju a facet nie zając nie ucieknie, lepiej być z odpowiednim i być szczęśliwa, nawet jeśli ma to oznaczać koniec kilku związków, niż być z kimś nieodpowiednim
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yellow od 6 lat probuje z nia rozmawiac ale na nic. Na poczatku odgryzalam sie i bylam chamska, a to pogarszalo sprawe. Teraz olewam i nic nie odpowiadam na jej gadanie. Mam wrazenie ze mama w ten sposob jeszcze bardziej sie nakreca, ale co prawda mniej jest klotni niz kiedys.
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje chore wymysły |
|
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
no chyba jakiś zły dzień ma.. dalej się do mnie nic nie odzywa..
a zaraz coś zwale z biurka bo ustawił sobie opis ze sie nudzi... ![]() i jeszcze napisałam ze bardzo dziękuje ze mi tez humor zepsuł a ten sie nawet nie odzywa! jak ja takiego czegoś nienawidzę ! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
tak odbiegając od tematu:
jak sie idzie zobaczyć nowo narodzone dzieciątko, zazwyczaj cos sie kupuje... przynajmniej u mnie tak jest. jak się chwaliłam już moja kuzynka urodziła dwie małe kruszynki czy pasuje dać w prezencie pampersy?! chcieliśmy tam jechac dopiero po Nowym Roku, ale zaprosili nas, że mamy przyjechać jutro, a niestety w Wigilię, sklepy były już zamknięte tylko osiedlowy market otwarty... a tam żadnych ciuszków dla niemowląt nie było
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do Sylwestra to pojade tam i bede sie dobrze bawila. Ale i tak meczy mnie to wszystko...
|
|
|
#1315 |
|
Wtajemniczenie
|
jest tu ktoś?
pisałam do niego jak głupia i on dalej nic.. nie wiem czy mam jeszcze coś napisać aby sie w końcu do mnie odezwał? płakać mi sie chce
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisalas raz, drugi, trzeci... starczy. To i tak o kilka razy za duzo. Bedzie chcial-odpisze...
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie pisała. Może sobie przemyśli swoje zachowanie...
|
|
|
#1318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem strasznie nerwowa.. szczególnie dzisiaj.. chyba wiecie o co chodzi
|
|
|
|
|
#1319 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze, moze mu napisz, ze bezsensu wyszlo, bo przeciez nikt nikomu celowo humoru nie popsul ! edit: to jak nie chcesz juz pisac, bo pare razy pisalas, to trzeba przeczekac a co mu pisalas?
|
|||
|
|
|
#1320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"tak właśnie tego brakowało na świętach :/ fajnie ze dopiero dzisiaj mi humor zje... dziękuje bardzo " potem jak zmienił opis: "oj przepraszam ze Cie tak zanudzam.. możesz sie odezwać i przestać być... (nie powiem bo byłam u spowiedzi) !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

chodzi mi o bardzo widoczne podkreślenie rzęs.
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg