|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16050507]oddychaaaj !
![]() prześlij mi ![]() [/QUOTE] ![]() Wiecie co wam chciałam przesłać http://elfyourself.jibjab.com/ Z fotką gdzie mam taką debilną minę ![]() Ale mi się nie zapisało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też głównie trzymałam, bo Tż wypróbowywał swój nowy sprzęt, który dostał pod choinkę ![]() ![]() ![]() Daj znać, jak się urodzi, jaki duży ![]() Ja zaczęłam wczoraj z rodzicami grać, całą ławę w salonie zawaliliśmy, a nie wiem, kiedy to skończymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi na gadu możesz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie ma tego efektu. Bo tak z tym ciałem elfa do jakiejś piosenki się kiwam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
To jutro, bo mi się przy tym lapek wiesza.
Ale jak to widziałam, to się zwijałam z 5 min ze śmiechu. Weźcie swoje głowy wstawcie i zobaczcie jak to wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() błe błe błe. idę pod prysznic, poczytam i pojde spać, o. ![]() tż wyszedł, kot mi się walnął na środku łózka. no życ nie umierać. jak nie jedno to drugie. ej, nas się da ogarnąć, weźcie, nie mówcie że nie, nie robcie mi tego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dobra ![]() Cytat:
"HollyDay" inspirowane wlasnie śniadaniem i tiffanego. świetny spektakl ![]() a tylko 25zł ![]() Cytat:
dużo par tak żyje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cześć;D idę spać ![]() ![]() nogi mnie bolą ;*
![]() |
#308 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() dokładnie ![]() chociaż nie we wszystkich przypadkach tak jest ale zazwyczaj ;] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() siemaaa ! ;* ale pogoda do du.py. nawet już u mnie śniegu nie ma ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
heja Żbiki
![]() wyspałam się po dysko błysko, ale nogi mnie bolą. wczoraj się na wydrę bawiłam. kolega siostry sobie mnie upatrzył i mi drinki kupował ![]() ![]() ![]() przed wyjsciem do klubu było u niego before party. trzy dziewczyny (ze mną cztery) i chyba 10 chłopa w małej kawalerce. jak weszłam to wszyscy się na mnie popatrzyli jak sępy na świeże mięso ![]() moja baba od angola też była w tym klubie (chyba mnie nie widziała ![]() ![]() a tyyyyleee luuuduu było ![]() wpuścili o 100osób więcej niż powinni.. i barmani się nie wyrabiali.. a i tańczyć nie było gdzie bo ciągle Cię ktoś łokciem trącał.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-26 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja się wyłamuję i mówię, że nie lubię monopoly i w ogóle gier planszowych. Może to przez to, że młodszy brat przynajmniej co dwa dni prosi mnie żebym z nim pograła. No i gram ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16054081] siemaaa ! ;* ale pogoda do du.py. nawet już u mnie śniegu nie ma ![]() ![]() Po świętach ( czyli jutro, pojutrze?) ma być i zaczniemy na niego narzekać ![]() ___________ Ale mam zapełnione dni, to wam mówię ![]() Wczoraj od południa do wieczora goście, dzisiaj, jeśli nikt się nie zapowie, mamy wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() To pocałował w końcu czy nie ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Chyba muszę zrobić sobie dzień głodówki. ![]() ![]() Cytat:
![]() Zresztą nie spieszy mi się i w ogóle nie jest to mój priorytet. Wiem, dziwna jestem, ale nie wierzę w małżeństwo (rodzice się rozstali jak miałam 3 lata) ![]() Cytat:
![]() Przez 9 lat można się kogoś nauczyć na pamięć, niemalże. Zszokowało mnie to. ![]() Cytat:
![]() Ja chcę, oczywiście. ![]() ![]() Cytat:
![]() Da się ogarnąć tylko trzeba chcieć (i być cierpliwym ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ok jeszcze tylko dzisiaj do rodziny (ale to na chwilę) i w końcu swięty spokój ![]() Ciągle mi się zmieniaja plany sylwestrowe, ja już nie wiem co to będzie. Miłego dnia życze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo to piróg jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#314 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Bombki Pstrokate ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16048143] dokładnie. myślę podobnie. muszę byc w 100% pewna czy chciałabym byc całe życie z tym jedynym ![]() Na 100% to się wg mnie nie da, ale na 99%. ![]() Cytat:
A teraz się nie mówi stara panna, tylko singielka. ![]() No z tym mieszkaniem, to w ogóle jest podstawa wg mnie. Tylko na takiej płaszczyźnie codzienności można poznać dobrze człowieka. Cytat:
![]() ![]() I co, fajna? ja oglądałam tylko te programy w tv, książki nawet nie widziałam jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Mi się strasznie podoba ta aktorka, która w tym filmie gra, Audrey Hepburn czy jakoś tak. Cytat:
![]() ![]() Nie, w konkursie udziału nie biorę, bo nie chcę studiować psychologii. ![]() Cytat:
Pewnie dlatego, że tyle słyszałam o tym, że po ślubie uznaje się, że ten ktoś już jest nasz i się nie trzeba o niego starać [czyt. powyciągane dresy, tłusty brzuch, śmierdzące włosy i heja! ![]() Poza tym u mnie w rodzinie też nie jest kolorowo. Czytałam stare wiersze taty do mamy, pięknie, romantycznie, cudownie... a teraz? ![]() ___ Pojadłam sobie szarloty mamy i teraz oficjalnie przysięgam: no more cakes! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam takie samo zdanie, co Wy ![]() małzeństwo dla mnie to sprawa dość abstrakcyjna i bardzo odległa, tak samo jak dzieci ![]() Na razie czuję, że mam tyyle do zrobienia, że po prostu nie mam na to czasu i chęci ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo czytam w bibliotece jak mamy okienko ![]() ja lubię ![]() monopoly, jenga, chińczyk, scrabble ![]() na wydrę, na sępa ![]() nie pocałował, nie dałam się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się ze sobą przed ślubem nie mieszka to tak naprawdę.. nie można poznać drugiej osoby. Zna się jej pasje, upodobania muzyczne, książkowe.. a przychodzi co do czego to się okazuje, że nie można wytrzymać bo ktoś jest potwornym bałaganiarzem albo wielkim pedantem ![]() ![]() a i tak wszystko wychodzi po ślubie, zaczynają się bąki pod kołdrą, śmierdzące skarpety wszędzie i grymaszenie. Oczywiście, nie zawsze. Martyna, książka ma ładne obrazki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- siostra leży z narzeczonym na kanapie i dialog : ona: mój grubasku.. on: idź stąd <spycha ją tyłkiem z kanapy> ona: oj kochanie. on: sama jesteś gruba, chodź kochanie, przytul się, jak się jeszcze zmieścisz na kanapie. (....) on: powiedziałaś do mnie grubasie ona: grubasku, mój kochany, to tak jakbym powiedziała KOCHANIE on: torbielu chyba... ja: ![]()
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Heeeeej żbiiiikiiiii......
wstałam godzinę temu ![]() Martyna jakie harce nocno klubowe ![]() co do małżeństwa to się zgadzam z wami. zupełnie inaczej mi bylo z tżtem jak wyjechaliśmy i mieszkaliśmy sobie sami tydzień na wakacjach (a to też co innego, niż mieszkanie na codzień, bez przerwy), niż takie spotykanie się, po prostu. a tak jak już Kamila chyba powiedziała, ślub na dzień dzisiejszy to dla mnie abstrakcja ![]() i nie wiem jak bardzo pewna musiałabym być, żeby się na to zgodzić. na pewno musiałabym być dojrzalsza. trochę bardziej wiedzieć czego chce. a na dzień dzisiejszy to chciałabym poznać świat. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- zaczełam czytać granicę i kurdę, czytam streszczenie i więcej ogarniam, niż z książki, tyle się w niej dzieje na raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16054081]
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Kapustek ![]() Cytat:
![]() Idę na 18 później. Włosy suszę teraz. Faajnie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym sobie gdzieś wyszła, ale na jakąś kawę/herbatę. ![]() chociaż.. umówiłam się z koleżanką na 17:00
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byli u mnie sąsiedzi. Jak się na nich popatrzyłam to mi się miło zrobiło. Małżeństwo z 20-letnim stażem, a wyglądają jakby byli ze sobą parę miesięcy (w sensie, że widać ich miłość, która ciągle jest coraz większa.) Tak fajnie się do siebie odnoszą i ... (sory, będzie trochę sprośnie ![]() ![]() Śmigasz na steperze to można jeść. ![]() Cytat:
![]() ---------- Zrobiłam arkusz z bio. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
a to musisz z koleżanki bratem iść albo jeszcze jakiegoś dorwać.
![]() Ale co to za kłopot dla Ciebie, no nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice tacy są.. są ponad 20 lat małżeństwem, a ciągle ojciec mówi do mamy: Skarbie, Kochanie, Malutka.. często się przytulają, całują, obmacują (!) ![]() ![]() w ogóle, praktycznie wszystko moi rodzice robią razem : sprzątają, pracują w ogrodzie, oglądają tv, jeżdżą na ryby.. i takie różne. w sumie spędzają ze sobą całą dobę wyłączając czas na pracę. ![]() podziwiam ich, że po 20 latach małżeństwa potrafią być tacy dla siebie. Cytat:
![]() dostałam od niego zaproszenie na kawę ![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Aj tam, pomyliły mi się relacje rodzinno - koleżeńskie
![]() Jee, ile on ma lat ? Nie wiem w co się ubrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skorzystasz? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jest rozwodnikiem ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam sobie arkusz.
![]() ![]() ![]() Mam zapał do nauki. ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Tak myślałam. ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Taa, już w tym wieku po rozwodzie ?
Niektórzy to nawet za mąż nie zdążą wyjść. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
oj tam, oj tam.
pożyczyć coś? ja dostałam właśnie smsa od nieznajomka jakiegoś, który mi pisze, że 'oni' będą w takiej jednej knajpie około 21 i żebyśmy wpadli. może podjadę.. ? ![]() gdzie wy się na studia wybieracie? bo ja już od dwóch tygodni przeglądam kierunki i pomysłu na siebie zero (staram się wkupić ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.