|
|
#331 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lans z kubkiem kawy w ręku?
tiaaa, oryginalne emu kosztują kilka stów, rynkowe jakieś 40 zł. Lans jak pierun. :P Ale jak widać, co byś nie zrobił, zawsze się może znaleźć ktoś, kto przy byle bzdurze i tak ci dupę z góry na dół obrobi. rzeczywiście, ludzie chyba powinni mniej się interesować tym, co bliźni robią. Jak czasem slysze takie komentujące gadki że ktoś tam cos tam srostam...
;-)to jest ciekawe. skąd wiesz? mieszkasz z tymi osobami, by wiedzieć, że leżą do gory brzuchami a zabieganie udają? |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
aż przykro czytać, że ludzie zamiast zajmować się własnym życiem wszędzie szukają kogos, kogo możnaby zjechać. Ludzie, zajmijcie się swoim życiem! Spójrzcie na siebie! Naprawdę żal...
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie - lans a moda to dwie odmienne rzeczy. Według mnie lans jest gdzies tam zakorzeniony w psychice nie jestem pewna czy dobrze rozumuję ale to takie zachowanie osoby która tak naprawdę nie wyróżnia sie niczym a na siłę chce, lub np dzieci bogaczy - strasznie obnosza sie z tym że maja pieniądze choć tak naprawde nie sa ich
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- ale racja, czy nie lepiej zajac się własnym zyciem?
|
|
#334 |
|
BAN stały
|
no akurat lans z modą to ma wiele wspólnego.
|
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
?
Edytowane przez gazowanemleko Czas edycji: 2010-12-29 o 18:21 |
|
|
|
|
#336 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy uggi to moda czy lans, wiem, ze smiesznie wygladaja generalnie
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uggi i Emu to po prostu inna firma. Zrobione są też z innych materiałów ( tzn ugii podobno są lepszej jakości). |
|
|
|
|
|
#339 |
|
|
Z tego co wiem Uggi różnią się od Emu tym, że są nieprzemakalne (no i ceną oczywiście
).
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
??
Edytowane przez gazowanemleko Czas edycji: 2010-12-29 o 18:20 |
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w PL tragedja zimne jedzenie i bez smakau Takze zalerzy do czego ktos jest przyzwyczajony. Ile mozna zjesc w McD? Jedna bulka to duzo czy w PL czy w US, ani tu ani w PL calej nigdy nie zjadlam bo polowa bulki idzie do zawsze do kosza a co do chleba to jestem tu 20 lat i nie spotkalam sie z takim chlebem a co do lansu z starbuckiem to wlasnie siedze przy biurku i pije zielona herbate wlasnie z starbucka i sie smieje z tego tematu Edytowane przez OYE Czas edycji: 2009-12-23 o 17:25 |
|
|
|
|
|
#342 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie krytykuję tego. |
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego falszywy?
Ktos juz wspominal tutaj o 'modnych' okularach nerd .. sama posiadam model RayBan 5121/5184 i uwazam,ze sa to oprawki w ktorych najladniej wygladam (czy tam korzystniej ) i wisi mi ten caly 'szal' na wayfarery
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, takie szukanie dziury w całym jest typowe dla kobiet...Ale po 70tce. |
|
|
|
|
|
#345 |
|
BAN stały
|
nie o tym wprawdzie mowa, ale nieprawdziwe jest dla mnie stwierdzenie, że ubieramy się dla siebie, za prawdziwe uważam, że ubieramy się dla innych kobiet.
Ludzi, po prostu.Oczywiście, że dobierając bluzkę kobieta nie musi nawet przez chwilę myslec, czy Krysi z księgowości mina zrzednie , widząc piękno biustu czy cudowną koronkę przy dekolcie, ale człowiek biorąc fajny ciuch, wie, chocby tylko na poziomie podświadomości, że wygląda lepiej i będzie lepiej postrzegany. Taka jest w końcu oczywista idea, nie sądzę, aby na bezludnej wyspie jej mieszkaniec zadawał sobie np. trud depilacji wąsa czy bikini, czy sięgał po tusz do rzęs. (Oczywiście, pomijam kwestię przyzwyczajenia, to, że goląc nogi x-lat trudni nie chcieć ich ogolić). To chyba mógłby być najlepszy sprawdzian dla niektórych, czy naprawdę poranne dobieranie odpowiednio fajnego paska do spodni to proces przeprowadzony wylącznie na siebie samego; takie mizdrzenie się pod palmą ze swiadomością, że pod innymi palmami nikt inny się nie mizdrzy - dla tych osób, co uparcie twierdzą, że odziewają się czy malują wyłącznie dla siebie a całą resztę mają serdecznie gdzies.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-26 o 15:00 |
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie ciesze ze mieszkam w NY bo czlowiek w takiej wawie by zbzikowal, co by nie zalozyl to lans. A tak moge i w UGG posmigac jak pol miasta i kawy sie napic bez obcinania mnie:P
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
Oj trafiłaś w sedno. Kiedy wybieram się do kina, na kawę czy ploty z przyjaciółkami to starannie dobieram ubranie i nawet położę cienie na powieki. W domu chodzę w "dresiku" i włosach w "kitkę", a o zgrozo! mieszkam z mężem...
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Nie badz zazdrosny......nie ma to jak robic lans ze wszytskiego, co by czlowiek nie zrobil to dla niektorych lans...ech szkoda gadac
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? To wyzej tak zartem bylo, ale po tym Twoim poscie to nie wiem czy cos nie jest na rzeczy
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
to moze i ja sie zaczne lansowac
![]() ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- Cytat:
ja co prawda w NYC nie mieszkam, ale dosyc blisko i moze tez zaczne sie lansowac ![]() tak jakby W-wa byla gorsza czy cos. ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- jaki lans Wyrak, jak wynajmuje to czym ma sie chwalic haha
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
To wlasnie jest smieszne ze czlowiek co by nie powiedzial to dla niektorych bedzie lansem...lansowanie sie ze sie mieszka w stanach...nie wiem, zaden lans....wawa nie jest gorsza bo duzo ludzi ubiera sie naprawde fajnie i lepiej niz co niektorzy w NY ale takie wlasnie tematy i rozne komentarze typu chodzenie z kubkiem po ulicy wywodza sie z polski, gdzie kazda nowosc to lans....chore
---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- jaki lans Wyrak, jak wynajmuje to czym ma sie chwalic haha[/QUOTE] A to jest jeszcze smieszniejsze....nie znasz mnie i zakladasz ze wynajmuje...nie chodzi o wynajecie mieszkania ale o samo podejscie polakow w stanach ze tu nikt nie ma dobrze, ze nikomu sie nie udaje....chyba ze zle odczytalam co napisane wyzej.
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kazda nowosc to lans, ale niektorzy sie niemal nie posikali ze szczescia, ze maja starbucksa, jakby to bylo cos wyjatkowego. Cytat:
Z drugiej strony wiesz, miec mieszkanie na Upper East, a koczowac gdzies na Greenpoincie - i jedno i drugie jest mieszkaniem w NYC, a roznica ogromna
||
|
|
|
|
#354 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze subiektywne, no i moje do tego
|
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam sie bo w Anglii wiekszosc siecowek ma bardzo niskiej jakosci kawe. Po dwa zawsze jak czytam ten watek to mam ochote na kawe ze Starbucksa. ![]() Ktory gwoli wyjasnienia wole od angielskich sieciowek ktore udaja wloskie a z Wlochami nie maja nic wspolnego. Starbucks przynajmniej jest amerykanski i tyle.
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest jeszcze smieszniejsze....nie znasz mnie i zakladasz ze wynajmuje...nie chodzi o wynajecie mieszkania ale o samo podejscie polakow w stanach ze tu nikt nie ma dobrze, ze nikomu sie nie udaje....chyba ze zle odczytalam co napisane wyzej.[/QUOTE] a pewnie ze nie znam i nie mam zamiaru, jak widze tych polaczkow co to ciulaja te grosiki i sie pozniej chwala, gdzie to nie mieszkaja etc. zal.
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Z drugiej strony wiesz, miec mieszkanie na Upper East, a koczowac gdzies na Greenpoincie - i jedno i drugie jest mieszkaniem w NYC, a roznica ogromna
[/QUOTE]Tu sie bys zdziwil jaki Greenpoint jest teraz drogi, duzo ludzi z manhatanu sie tam przenosi bo dobre polaczenie. Co nie zmienia faktu ze nie lubie tego miejsca i nie mam zamiaru nigdy tam mieszkac. a pewnie ze nie znam i nie mam zamiaru, jak widze tych polaczkow co to ciulaja te grosiki i sie pozniej chwala, gdzie to nie mieszkaja etc. zal.[/QUOTE] I wlasnie pokazales jaki ty jestes, bo ludzie mierza swoja miara....no trudno. Niestety pokazales jaka jest duza czesc Polakow w stanach, zawistna i zazdrosna...zyczy innym zle....to ze Tobie sie nie udalo w usa nie znaczy ze innym nie....
|
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba dobrze, że ktoś, aby zapewnić sobie lepsze życie najpierw pracuje, solidnie oszczędza, aby potem mu to wyszło na dobre. Nie wiem w czym problem. Ja kibicuję wszystkim Polakom czy to w Polsce czy zagranicą, którzy walczą o godne życie. Oby każdy miał takie samozaparcie i odwagę. |
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------- Mysle mile panie, ze dyskusja nt Polaczkow w ksztalcie w jakim przebiega obecnie duzego sensu nie ma...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

;-)

?