![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
![]() wmawiaj mi dalej,że jestem szczęśliwa
czasami by kogoś zniszczyć wystarczy go w sobie rozkochać pamiętasz? Ty za mnie,ja za Ciebie...tak to działało znajdź prefiks co wykręci przyszłość, która nie będzie pomyłką to, że mijamy się bez słowa? kwestia przyzwyczajenia jestem dalej niż 8 mila,wiesz? ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto Cię stracił Ty jesteś jak bumerang. Zawsze wracasz.
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Zadaj sobie pytanie, czy jesteś szczęśliwy,a natychmiast przestaniesz nim być
"Jak ktoś mówi KIEDYŚ to tak jakby krzyczał /uwaga. zmyślam/, a NA PEWNO na tym świecie nie istnieje" miłość nie jest ślepa - ślepe jest przywiązanie kogo martwi byle co, to tego i byle co pociesza Zmartwienia sa jak fotel bujany. Niby sie ruszasz, ale ciagle stoisz w miejscu gdyby moje serce umialo mowic, powiedzialoby, ze Cie kocha! gdyby moja dusza umiala mowic, powiedzialaby, ze serce nie klamie! moje usta umieja mowic, ale nie potrafia tego powiedziec... Musisz być zmęczony, cały dzień biegaleś w moich myślach ![]()
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Wolałam swoje, wypełnione pustką wieczory, które chociaż nie były fałszem. Chciałam Cię uprzedzić, że nie mam zamiaru się w Tobie zakochać. Kocham szare, grudniowe poranki, pierwsze przymrozki, żałosne drzewa bez liści...
![]() |
#964 |
Rozeznanie
|
all the right friends in all the wrong places.
Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowiednich miejscach. I am bright enough to shine in your spaces ? Czy jestem wystarczająco jasny, by błyszczeć w Twoich przestworzach ? two new years resolutions and there's just no questions, what this man should do. Dwa nowe postanowienia noworoczne i nie ma pytań, co ten mężczyzna powinien zrobić. hear me say. Usłyszysz mnie mówiącą. blondii69 mojaś Ty. ![]() 3martyna3 uwielbiam Cię. <3
#965 |
Wtajemniczenie
|
Boże pomóż mi
Kiedy ja już nie mam sił Kiedy brak mi wiary Kiedy upadam na szlaku Kiedy chcę zboczyć z Twej drogi Pomóż mi Kiedy zaczynam wątpić w ciebie Kiedy przestaje Cię kochać Kiedy oddalam się od ciebie Kiedy całą mnie ogarnia zło Daj mi nową wiarę, siłę i nadzieję Daj mi nową miłość i ufność Jeszcze raz pokaż swoje drogi Abym mogła ponownie nimi kroczyć Abym ze zdwojoną siłą Zaczęła w Ciebie wierzyć Zaczęła Cię kochać Zaczęła Ci ufać Abym ponownie wypełniała Twoją wolę Ale tym razem bez wahania Spoglądam w gwiazdy A w każdej z nich widzę nas razem Przytulonych, objęciem miłości Pomimo tego, że nas już nie ma Gwiazdy nadal odbijają nasze wspólne chwile Nie mów nic Ja też będę milczeć Niech ta chwila trwa wieczność Niech nasze spojrzenia oglądają się do końca świata I niech słowo KOCHAM rozbrzmiewa wokół nas
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
One for allpamiętamy
![]() xxxLOLKAxxx ![]() Ta filmowa wersja życia jest zdecydowanie za piękna. Gdyby ona wiedziała, ile ja bm oddała, żeby z Nim być.. Teraz cicho. Spokój. Relaks. Wyluzuj. Oddychaj. Raz-dwa, raz-dwa.
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
rozbrajasz mnie . ta która kocha całym sercem Dla Ciebie wszystko oddam co najcenniejsze bo tylko Ty mi niesiesz tak wielkie szczęscie ;* nic prawdziwego nie przychodzi nam łatwo z tobą przez życie .przez ten chory teatrzyk , chorych lalek i kukiełek chora milośc ! a widzieliście kiedyś w zupełności zdrową ?? w tym mym zyciu ciągle kręce sie w kólko . A tak nie lubie karuzeli ![]() byleś, jesteś ale czy będziesz ? - dziwka ! - ale , że ja ? dlaczego tak mówisz - ... ;/ -przeciez ja nigdy , nikomu. . - ale Cię kocham . ;( a Ty wolisz innego - to dlatego dziwka ? - tak kur.wa kocham Cie ... ;( zycie . ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
a więc należy wam się wyjaśnienie Słoneczka moje <3
małe problemy rodzinne i nie dałam rady siąść i napisać ![]() wybaczycie mi ? ![]() aaa tak pędzicie, ze miałam 30 stron do nadrobienia. ![]() moje Zdolne <3 ______________________ Bóg rozdał talię naszych żyć , choć byśmy chcieli nie możemy ich zmienić Skarbem jest znaleźć kogoś z kim można porozmawiać nie wysłuchując banałów i komunałów, kogoś dla kogo kulturą jest coś więcej niż specjalistyczny bełkot fachowca i umiejętność posługiwania się sztućcami. może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. W dzisiejszych czasach marzyciele są powszechnie wyśmiewani przez realistów. Mierząc ludzi w jednostkach, należy pamiętać, by nie mierzyć jednostek w ludziach.
#969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
_______________ Bo wargi mają czasem słodki smak krwi. Dziś będę Twoją pieprzoną królową nocy. - Może pora w końcu dorosnąć? - Nie, to może jeszcze zaczekać. Moje zmysły i uczucia milczą tak cudownie, niczym zaciśnięta pięść w niemym teatrze. W natłoku przemęczenia i stresu nie ma czasu na sentymenty. Niepewność i niepokój przemawia przez rozum. Jak zrobić krok w tył, a jak krok w przód, skoro grunt pod nogami odmówił posłuszeństwa? Odczucia, w większości przypadków, bardzo często zataczają błędne koło. Nie trzymaj mnie na granicy niepewności.
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Extremalna - Madziu, ja wiedziałam, że tworzysz cuda, ale to - Bo może właśnie o to chodzi. Żeby ktoś przy tobie był – nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak świeczka się nie pali. - mnie powaliło.
![]() ![]() 3martyna3 - ' czasami wolałaby, aby ją nienawidził.. ' ojoj, jak ten mi się spodobał, cudny jest ![]() ZeliNa_ - ' Zbliża się Sylwester- to czas wielkich pytań i wątpliwości. 'podkradłam ![]() xxxLOLKAxxx - Ty nas cosik zaniedbujesz ![]() Przeglądając stare zdjęcia, próbuje się nie rozpłakać.
To w niej żyje, oddycha i rośnie. Nie umie się im przeciwstawić. Źle. Ona nie chce.. Chce to wychowywać i pielęgnować. Pokazywać i uczyć, jak iść. Radzić, czy w prawo, czy w lewo. Zasypiając, dłonią gładzi go po ekranowym policzku, całując przy tym koniuszek palca, a po chwili przejeżdżając opuszkiem po jego ustach.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-12-26 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
- To dla mnie? - Dla ciebie. - Z jakiej racji? - Bez racji. Ot, tak. - Śmieszny jesteś. Kwiaty obcej dziewczynie...? - Przecież się znamy. - Takie znanie! - wrzuciła fiołki do torebki i głośno zamknęła metalowy zatrzask. - Zwiędną. - Jak kwiaty. Wszystkie więdną! - wzruszyła ramionami. - Nie przywiązujesz do nich znaczenia? - Do kwiatów? - przechyliła głowę i zastanawiała się chwilę. - To nie jest trwałe. - A do gestu? - Do jakiego gestu? - Do faktu, że ktoś ci je ofiarował? Mogę mieć bałagan w szafie, ale w uczuciach lubię porządek. Dlaczego my, kobiety, w pewnych sytuacjach musimy zachowywać się jak kompletne kretynki? Weź sobie moje biedne serce,i co chcesz z nim zrób. Wierne ci będzie to głupie serce aż po grób... - Jak bardzo ci na nim zależy? - Za bardzo - odszepnęłam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
-Ma może ktoś klucz do szczęścia??
- Jej oczy były tajemnicą… Miała w sobie coś, czego nie posiadał nikt, była wyjątkowa… a jedak on Tego nie dostrzegał… -Usiadłam przy oknie, patrzyłam w gwiazdy i płakałam, jak sądzisz o kim myślałam?.. -Jej oczy... wszyscy mówili żę są ładne, niezwykłe, takemnicze... ale ona nie wierzyła... czekała aż on to powie... -Kochała swoje marzenia, tylko w nich była szczęśliwa... On był przy niej, Ona z nim... Takie lovestory... -Różowe okulary? Niestety wszystkie wyprzedano... ![]() Rilen
![]() Cookie ![]() Sharmila ![]() Ewelling ![]() NicNieMusisz ![]() modlisque ![]() Magari96 ![]() _midnight_ ![]() PannaMigotka ![]() _mandarynka ![]() TajemniczaPanna ![]() <3
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś ode mnie ;* Wiesz co jest najgorsze? -Co? -Kiedy kochasz kogoś bez wzajemności, a potem okazuje się, że czuł to samo... cholernie Cie potrzebujee . eej. ale niemów nikomu . ![]() Gdyby przypomniało Ci się że istnieje, to zadzwoń. ![]() - Życie to jednak ciągłe poszukiwanie jest. - No nie, błagam Cię. Tylko mi nie wciskaj teraz jakichś kitów,że żeby życie miało sens to muszę znajdować sobie coraz to nowe cele. Albo o poszukiwaniu siebie. - No a może się z tym nie zgodzisz.? Taka jest prawda. - Gówno prawda. Życie to poszukiwanie,życie to droga,życie to ciągłe wybory.****a,czy tylko ja uważam,że życie to życie i już.? - Pewnie tak.I może właśnie dlatego nie możesz się odnaleźć na świecie.
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Weź Apap jak jesteś słaby jutro jest dla zuchwałych...
Bo kiedy zachodzi słońce nikt nie szuka miłości... Moje życie dotychczas, rozdział bez znaczenia.. Potykasz się w swoim sztucznym raju. Widzę Twój uśmiech, czuję nie jest prawdziwy Też się uśmiecham, ale nie jestem szczęśliwa... |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
![]() czym ja sobie na to zasłużyłam? ![]() ![]() strasznie mi miło. ![]() ![]() _________________________ _ samotność trzyma mnie w strachu, cisza słyszy moje łzy a ludzie mówią, że jestem nieznośna.
myślę że chciałbyś wiedzieć, że mojemu sercu jest smutno z powodu, iż uczyniło ci przykrość. rodzaj dziewczyny pijącej butelkę szampana do samego dna. z g a d u j ę , ż e m i a ł e ś b ł ę d n e w y o b r a ż e n i a o m n i e . będę leżeć w śniegu i czekać aż przyjdziesz. co z tego, że całe plecy mi już zdrętwiały. (sorry, że opis taki jakiś nie do pogody. ![]() +Mighdal, powinnam - <333333333 chocapic - kochanie, gdzie Cię nam zwiało? ![]()
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-26 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
amozefrytkidotego - Ty już dobrze wiesz czym kochana.. ;* ciiri - ja Ciebie bardziej. <3 _______________ Powiązani od lat pajęczyną kłamstw.. Słowa są potrebne każdemu z nas jak powietrze, jak oddech.. względny spokój. Daj tylko to, co możesz dać.. senna mgła. Stęskniony każdy oddech.. wizja z kalejdoskopu.. Czemu drżę jak liść na wietrze, gdy kogoś tracę..? niecierpliwe słowa. Chciała znaczyć jak najwięcej - zabrakło wiary.. Chciała jego kochać szczerze - nie mogła wcale.. cukrowa gwiazdka. Wracam do wspomnień, zacieram złe obrazy.. Wiara burzę ukoi.. __________________
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-12-26 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
I wish I had a boyfriend. I wish he lived in the wardrobe. Whenever I wanted , I could get him out and he’d look at me- the way boys do in films, as if I’m beautiful. (Chciałabym mieć chłopaka. Chciałabym aby mieszkał On w szafie. Kiedy bym tylko zapragnęła mogłabym wyciągnąć Go z szafy i On patrzył by na mnie -tak jak chłopcy w filmach, jakbym była piękna. ) I sit up and switch on the light.
I’ve got a pen, but no paper, so on the wall behind me write my dreams. (Usiadłam I włączyłam świtało. Miałam długopis, ale nie miałam papieru, wiec na ścianie za mną zapisałam moje marzenia. )
#978 |
Zakorzenienie
|
To bardzo dziwne, ale naprawdę można kochać kogoś przez całe życie. Niezależnie od tego, jak daleko znajduje się ukochana osoba, jej wspomnienie zawsze nosi się w sercu.
Kiedy naprawdę zapragniesz miłości- będzie ona czekać na Ciebie. Ej, człowiek. Albo jesteś szczery, albo się żegnamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
Missi_16 <3
___ Najpierw wyrosłam z wiary w Mikołaja, przyszła pora na miłość. Dziwne uczucie nudy mnie dopadło, od kiedy jestem sama życie ze mnie wyparowało. Sama w czterech ścianach, wpatrzona w jeden punkt, marze by znów byłeś mój. Pomimo, że już nie jesteśmy razem, cząstka jego duszy wciąż we mnie tkwi i nie pozwala zapomnieć o tym co było. Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał. Mężczyzna zakochuje się tak, jakby spadał ze schodów: to po prostu wypadek. Dlaczego wszystkim kobietom zawsze zależy na facetach, którzy nigdy ich nie docenią, a faceci którym naprawdę zależy na kobiecie skazani są co najwyżej na przyjaźń? Jak roślina potrzebuje słońca by żyć, tak ja potrzebuję Twojego uśmiechu. To on jest moim słońcem. Cynizm jest to udana próba zobaczenia świata, jakim jest on w rzeczywistości. Ja: Mała, czarna kopka na tle niczego. I szkoda, że jedyna czułość jaką mnie obdarzyłeś okazała się być pocałunkiem Judasza. |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
nie wyniosłam z tego żadnych normalnych wniosków, poza tym, że wszystko się kończy. to wszystko. w tym momencie potrzebne jest mi opakowanie mlecznej czekolady i paczka chusteczek. przestań mnie doświadczać. każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada. |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
dream big
|
*Myślałam, że byłeś moją bajką Snem na jawie Życzeniem do gwiazd, które się spełnia.
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
Jak bardzo chciałabym Cie zniszczyć, tak bardzo Cie kocham. Pewnego dnia obudzisz się i dojdzie do ciebie ile dla ciebie znaczę, i kiedy ten dzień nadejdzie ja obudzę się obok chłopaka, który o tym już wiedział.
#983 |
Raczkowanie
|
rozkochaj i rzuć, przecież każdy jest silny psychicznie
wymykasz się z rąk... przestań.odejdź.nie krzywdź już więcej.zapomnij i daj zapomnieć mi. nie wiem co Ty na to, ale byłeś, jesteś i będziesz na zawsze w moim skamieniałym sercu czy widzisz, czy czujesz sam siebie oszukujesz ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
envious - wstyd mi bo dopiero teraz Cie zauwazyłam ![]() ![]() 3martyna3 - Ty wiesz bejbe że ja Cię lovam <3 blondii69- dziekuję robaczku ![]() Toogether93, One for all , amozefrytkidotego, ratatamm wy wiecie <3 powinnam tak tak tak! <3 uwielbiam! ![]() ![]() --- ' W tych czasach nie ma miłości liczy się tylko melanż ' "Problem tkwi w tym, że jeśli wszyscy marzą, a tylko nieliczni wprowadzają te marzenia w czyn, to reszta czuje się tchórzami." "Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmujcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi." próbuje zrozumieć to życie... dość. No to będzie ładny syf. Mam nowy plan. Nadal szukam siebie. "Wariatem jest ten, kto żyje w swoim własnym świecie, jak schizofrenicy, psychopaci czy maniacy. Albo inaczej: ten kto jest inny niż reszta." wszystko jest dozwolone. |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Jak coś to nic, to nic.
Jeżeli teraz zamkniesz te drzwi, to już nigdy nie będziesz miał możliwości ich otworzyć, obiecuję.
#986 |
Przyczajenie
|
To ja dorzuce coś z piosenek
![]() Życie nie musi nas boleć... ![]() I ch**j mnie obchodzi, że może nie być jutra! ![]() W płaszczyźnie uczuć ludzkich - ja,
nad głowami recytuję sny i oszukuję czas. Jeżeli miałbym zostawić wszystko i za horyzont prysnąć, wziełabym Cię za rękę i uścisneła ją szybko. Szepneła, że Cię kocham mocno i stawiam na nas. I nie wiedziałbyś o tym, nawet jeśli bym miała kłamać. ![]() ![]() Choć nie wiem, czy to serce jest do końca moje.. ![]() I właśnie za Nim będę tęsknić najbardziej.. ![]() Nie mówi mi, co jest złe.. ![]() ![]() Byłam spoko dla nich po to, by być wrogiem numer jeden. Teraz zżera mnie wstyd i złość za to wszystko, bo cechowało mnie nie dobro, lecz naiwność ![]() ![]() Nigdy nie miałem drzwi zamkniętych dla obcych. Dziś obcymi dla mnie są ludzie, których znam.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć wszystkim .
![]() ![]() Nowa jesteem .. ![]() Maam nadzieję, że opisy się komuuś przydadzą . ![]() ----------------------------------------------------------------------- . Jesteś gwiazdą, gwiazdą ludzi fantazją wyzwalasz.. . Nie pragnę słów, szeptem do mnie mów .. . Piękno to blask.. xD . Rozmyślając co przyniesie los . ![]() . bo wiesz, sŁońce z deszczem wywoŁuje tęcze! ![]() . Bo to On uzależnia jak narkotyk . . Moja broń? Ten niewinny uśmiech . ;D . Opuszczony świat, w którym mimo wszystko wciąż świeci słońce. . poczuĆ mięte.. i mieĆ w głowie pstroo..^^ ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
dream big
|
*Chciałam być we Włoszech, w Hiszpanii, w Niemczech... i byłam. Chciałabym być w Twoim sercu... ale nie jestem...
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
~♥~
I tańczyliśmy niezwykle subtelnie, dłońmi urzekałeś ciało. Jestem zdolna smakować Twoich ust nawet w snach. I czuje że to nie będzie tylko zwykła znajomość. Bo nikt nie miał takich wrażeń z miłości jak ja. Nasze dłonie splecione ostatni raz i tragiczny pocałunek. I proszę Cię zniknij i daj mi normalnie funkcjonować. Miłość BIG SUCK I lubię te dni w których przewraca mi się w głowie i świat kręci się jak karuzela. Chora iluzja przyszłych wspomnień. I niech zabiorą te dni w których byłeś bo ciężko mi z nimi żyć. Cholera chyba się jeszcze nie wyleczyłam z Ciebie. I w ramie w ramie szłam z s****ysyńskim bohaterem życia. I ♥ You I ♥ You I ♥ You You ♥ Me ? -Co robisz -Wrzucam go z głowy ! -Stojąc do góry nogami ? -No inaczej nie chcę wyleźć.
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
teraz niech ktoś inny się z Nią męczy..
- a męczyłes się z Nią? - przez rok trochę, ale to było normalne, kochałem to. ![]() - Kocham Cię .. - a co robiłeś, kiedy ja Cię kochałam ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.