|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
fajnie.. poszedł sobie gdzieś.. nie napisał..
ja nie będę pisać, nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() Od paru dni tak czytam też wątek i bardzo mi spodobał i postanowiłam zacząć sie tu udzielać, tym bardziej ze ja też z zazdrośnic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olej to idź sobie sama i tyle. ![]() Cytat:
![]() Ale on się dziwnie zachowuje... Trochę sobie olewa ![]() Mojemu powiedziałam, że myślałam, że chociaż jeden cały wieczór mi poświęci, to napisał ,,no przecież poświęcę" ![]() No tak, bo u niego wieczór to się o 22 zaczyna ![]() Dobra chyba odpuszcze, niech idzie sobie pobiegać, chociaż pewnie zejdzie mu się z 2 godziny a nie godzinę ![]() zaraz mu to z resztą powiem ![]() ![]() Jak ja nie lubie z nim przez gg rozmawiać ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() Powiedz coś o sobie i swojej zazdości ![]()
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
Mam na imię Karolina, mam 19 lat, studiuje w Krakowie, jestem z facetem prawie 4 lata, ale ostatnio wogóle sie nie układa...I jestem straszną zazdrośnicą, on musi wiedzieć wszystko co robie, gdzie ide, sprawdzanie smsów itp a ja nic, jemu wolno spotykać sie z koleżankami, mi z kolegami absolutnie, generalnie jemu wolno wszystko mi nic...A najwiekszym ostatnio problemem jest to, że ja mam sporo wątpliwość czy to ten jedyny...Wiele razy przez niego płakałam, bo czesto daje mi do tego powody...to tak w wielkim skrócie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale teraz jestem pewna ze mnie olewa.. i to nie troche.. BARDZO! ![]() bo ja mu wczoraj napisałam jak nawet mi nie napisał coś ze idzie spać: "DOBRANOC! :/ " nie odpisał mi czy poszedł bo sie komputer zepsuł czy coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jakiegoś czasu czuję, że między nami robi się coraz bardziej obojętnie, nie chcę żeby mnie przytulał, całował, irytuje mnie, nie wiem po co w ogóle go prosiłam, głupia jestem i tyle.
![]() |
#1687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tego co piszesz to twój związek wygląda na toksyczny ![]() Pan i władca może wszystko, a Ty nic. Czemu pozwalasz się tak traktować? Sprawdzanie sms-ów? Porażka. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się ten twój TŻ zachowuje. wie, że jego siostra cię nie lubi to jeszcze organizuje wspólne wyjście do kina. nie będę cię namawiała do rozstania, bo wiem, że i tak nie posłuchasz. sama chcesz w to dalej brnąć. i może się doczekasz w końcu jakiś zmian w jego zachowaniu. tylko co jeśli nie? nie szkoda czasu? ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
nie zdziwiłabym się, że wasz kryzys zawdzięczacie po części właśnie im dwóm. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
oj znowu tyle pisałyście muszę nadrobić kilka stron ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
okrutne, ale widocznie nie każdy facet odczuwa nieodpartą potrzebę niesienia pomocy swojej kobiecie. zwłaszcza jeśli koliduje to ze spotkaniem z kolegą. wiesz, mój TŻ akurat ma na odwrót, czasem na siłę chce mi pomóc. myślę, że tak jak napisała Cholerka, mogłaś załatwić sprawę mniej nerwowo, bo tak facet się zamknął w sobie i nawet tych 2h ci nie poświęci, jak nie przeprosisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Gdy zaczęlismy sie spotykać ja miałam 16 i wtedy juz chyba na za dużo sobie pozwoliłam, a teraz bardzo cięzko to zmienić...
Za rok on chciałby sie oświadczyc, ale ja chyba tego nie chce, a przynajmniej nie teraz, boje się, że bede tego żałować, czuje sie ograniczana po prostu...Sa chwile, że jest naprawde fajnie, ale ostatnio często nie jest, najgorsze jest to, że boje sie zerwać, boje sie byc sama... |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ jednak idzie do kolegów, bo po niego dzwonili ![]() rano zapewniał, że mu się nie chce. teraz też stwierdził, że mu się nie chce, ale pójdzie. spytałam czy nie męczy go to. odpisał, że trochę. i nic więcej. mam ochotę mu wygarnąć, ale nie chce zaczynać wojny. kurde no tak mnie to męczy, ale przez smsy taka rozmowa nie ma sensu, bo będzie niepotrzebna afera zamiast spokojnej, szczerej rozmowy. powinien powiedzieć kolegom, że już prawie 2 lata temu zmienił stan cywilny na zajęty i już nigdy nie będzie tak jak kiedyś, że piją dzień w dzień! mi to wygląda na coś w stylu "dać palec to i rękę wezmą". spotyka się z nimi raz w tygodniu to chcą jeszcze więcej i więcej. to jest trzecie spotkanie z nimi w tym tygodniu. moim zdaniem przegięcie. musiałam się tutaj wyżalić, żeby nie nawrzucać TŻtowi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja z Jego siostra wczesniej miałam w miare dobry kontakt, tzn nigdy nie piłyśmy kawki i nie plotkowałyśmy ale tolerowałyśmy się.. A tera zodkąd z Nim mi się nie układa nagle dowieduję się ze wszyscy sa przeciwko mnie. Napewno nie posłucham żadnych rad dotyczących spotkania. Dla mnie nie ma takiej opcji i tyle.. Ja wierze ze cos sie zmieni. Widze ze juz jest troche lepeij niz na poczatku i mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej. I nasz kryzys napewno po czesci im zawdzieczam. I ja o tym doskonale wiem. Jego matka jest do mnie totalnie zniechecona nie odpowiada jej we mnie praktycznie nic.. (pisałam ze przede wszystkim moje wykształcenie, praca). I Ona wczesniej juz byla do mnie tak srednio nastawiona ale po tej klotni dowiaduje sie coraz to nowych rzeczy. A to to nie pasuje a to tamto.. I jak ja mam ją do siebie przekonać? Dla mojego TŻ rodzina jest bardzo wazna i jezeli Oni sa przeciwko mnie to TŻ-owi tez daje to do myslenia. A siostra? Oni mają ze soba fajny kontakt i jak Ona a coś powie to On w to uwierzy. Nie mam poparcia w najwazniejszych dla Niego osobach i wiem że z Nimi nie wygram. I jest mi źle.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
Jeju ja przeżywam pół dnia to jego bieganie, a ten mi teraz pisze, że jeszcze nie wie czy na pewno pójdzie
![]() Co za człowiek. Dobra, mam to gdzieś, już z nim nie gadam na ten temat. Co będzie to będzie haha ![]() Ważne, że przychodzi do mnie na noc ![]()
#1698 |
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się. puszczam mu płazem wczorajsze akcje (a zachowywał się strasznie) i co w zamian otrzymuje?
kolejny nóż w plecy, bo mój facet to pipa. wystarczy telefon od kolegów i mimo że nie chce to do nich leci. kiedyś nawet jego kumpel powiedział, że w kwestii picia alkoholu przez TŻta i tak dalej, jestem niesamowicie tolerancyjną kobietą. szkoda, że on tego nie docenia. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-27 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
BAN stały
|
Wanilia wiesz ja mysle, ze on jest pod presja matki i siostry i ciezmku jest mu teraz okazywac uczucia. Sama powiedzialas, ze rodzina jest dla niego wazne, ale z drugiej strony to nie jest powod, zeby Cie tak traktowac, jakbys byla temu winna, ze one cos do Ciebie maja...
Szatanica, spokojnie, ja tez tak czasem mam. Nie mam ochoty, zeby TZ mnie dotykal i w ogole. Ale to przechodzi. To normalne podczas klotni. No nie wiem co Ci poradzic... Rebe, zgadzam sie. Koledzy TZ sa tacy sami. Jak moj TZ z nimi wyjdzie raz to na drugi dzien albo za dwa dni oni znowu po niego dzwonia i tak w kolko. A jak nie wychodzi to czasem i pol roku jest spokoju... My juz mamy wreszcie jakies wstepne plany na sylestra. O ile wydrowieje (daj Boze...). Tz napisal do swoich kolegow. Jednego znam, ale nienawidzilam jego bylej dziewczyny (to ta, ktorej TZ ostatnio tak bronil co sie wkurzylam). A ten kolega co z nia byl to ma z nia jakis kontakt nadal. A okazalo sie, ze ta laska zaliczyla wpade z jakims innym kolesiem ![]() ![]() ![]() No i nie wiem jak to bedzie w koncu na tym sylwku... Oni maja do nas przyjsc, czyli beda z nami 3 pary. Ale nie wiem czy to dobry pomysl. Jak myslicie po tym co o nich napisalam? Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-27 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kika17, jak tak Cię czytam to czuję, że to mnie też dotyczy. Miałam 17 lat, pierwszy związek, wielka miłość, a teraz odkrywam, że więcej rzeczy mnie w nim drażni niż do niego zbliża ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mam wrażenie, że to ja robię za faceta w tym związku, zawsze ja organizuję rocznice czy cokolwiek, bardziej się staram, jestem twardsza, ale też mniej romantyczna, dziwne uczucie. ![]()
![]() |
#1703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racje i brawo za opanowanie ![]() Nie ma co załatwiać takich spraw przez smsy. Lepiej spokojnie i szczerze pogadać, tak jak napisałaś. My właśnie mięliśmy małe nieporozumienie na gg. Wyglądało to mniej więcej tak: Ja:,, Mam dla ciebie śledzie pod pierzynką do jedzenia ![]() On: ,,Aaa jadłem, dobre są" Ja: ,, Gdzie jadłeś?? Na pewno nie były takie same !! " On: ,, a gdzie jadłem już" Ja: ,,co juz, pytam z ciekawości, to nie miała być żadna aluzja, jeśli tak to zrozumiałeś, nie chcesz to nie mów, przeżyje" No i on teraz nie odpisuje ![]() Nie rozumiem, to naprawdę zabrzmiało jak jakiś tekst ,,zazdrośnicy"? ![]() ![]()
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze bezczelnie sępi o buziaka ode mnie w smsie. a zasłużył? mam ochotę mu napisać, że jest cipa i tyle. jeszcze niedawno słyszałam jaki to on kiedyś był pantofel, że ciota, bo latał za mną i tak dalej. a teraz co? teraz jest pantoflem kolegów. jak się przyczepie to powie, że jest cały czas tak samo, że jak on idzie do kolegów to już rozpętuję kłótnię. on nic nie rozumie. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-27 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
Aż się boję przyznać, ale czasami też mam takie myśli.
Ostatnio, jak jest dobrze na szczęście mniej, ale pojawiały się oj pojawiały.
#1707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mi tez sie nie raz tak zdarza.. ale to nie znaczy ze ja nie chce z nim być. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Wtajemniczenie
|
U mnie coraz więcej takich mysli i bardzo poważnie myśle czy nie powinnam sie z tego wycofać, ale tak jak szatanica1989 napisała zawsze jest tak myśl: ale jak mogłabym być z kims innym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Eh, widzisz
![]() ![]() Dla mnie problemem nie byłoby to, że go nie widzę czy że nie mieszkamy razem, ale np. że wstyd przed rodzicami, tłumaczenie znajomym, a czemu, a dlaczego, poczucie porażki, przymus przeprowadzenia się, łudzę się, że myślę tak kiedy jest mi źle, ale tak naprawdę nie dopuszczam do siebie myśli, że może jednak powinnam powiedzieć sobie "dość" ![]() Denerwuje mnie to, że nie docenia mnie ani trochę. Muszę się prosić o każdy komplement, nie ważne co zrobię, radość jest średnia, przecież to mu się należy. I zawsze ja jestem tą, która poczeka/odpuści/przebaczy/zrozumie/zapomni. Inni są ważniejsi. Nie wiem, co mam zrobić, pogubiłam się. Nie chcę być sama, ale bycie z nim nie jest takie, jak sobie wyobrażałam ;( od początku nie mogliśmy się dogadać, właściwie ciągle było coś nie tak, teraz jest lepiej tylko dlatego, że zobojętniałam na wiele rzeczy, chcę mieć święty spokój i dlatego czasami się nie czepiam, ale zdarza się, że wybucham bo już nie mogę dalej. Czuję, że na wszystko zawsze muszę zasłużyć ;(
#1710 |
Raczkowanie
|
Możecie mnie ukamienować, to chyba byłoby najsprawiedliwsze. Mam tak pusty łeb, że się sama sobie dziwie..
Może historia będzie trochę długa, a ja wyjdę na nie wiem kogo, ale jak ktoś ma czas to byłabym wdzięczna za wszelakie rady. Ciężko mi to pisać. Jak już mówiłam, ale może nie każdy wie, mój TŻ jest obecnie za granicą. Szczerze powiedziawszy to od dłuższego czasu nie układa się nam, a ja nie jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.