|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Myślę, że nie ma osoby, która by się nie zastanawiała w takim wypadku, czy to na pewno ten jeden jedyny na całe życie. Mój jakiś dziwny jest dzisiaj, albo wymyślam. Już mu nic nie pisze, napisałam że idę się szykować do Kościoła i buziaczek ,, ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mu przejdzie jak się spotkamy. Muszę się pozytywnie nastawić. Mam na to jeszcze jakieś 15 min ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Jednak bym chyba temu koledze napisała o swoich odczuciach. Ciekawe jakie zdanie on ma na ten temat...
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
ja śmigam do koleżanki dziewuchy
![]() potem dam znać co z TŻtem. nie chcę krytykować jego kolegów i się o nich kłócić, bo to grząski grunt, zresztą nie chce by myślał, że jestem rozwydrzoną babą, która nikogo nie lubi i do wszystkich jest negatywnie nastawiona. ale trochę mi przykro. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Teraz wyjechalismy na święta, on nie miał zasięgu u swojej rodziny (totalne zadupie) był tylko jeden telefon dziennie, a normalnie dzwonie ja do niego czesto, bo o kontakt z jego strony to trzeba sie prosić...ale wcale jakos nie brakowało mi tego tak bardzo, myslałam o nim itp, ale nie było jakiejś mega rozpaczy, że nie mamy kontaktu, a przed chwilą do mnie dzwonił i gadamy i on nagle mówi zebym rzuciła wszystko i przyjeżdzała do niego, nie istotne ze niedawno wróciłam do domu, że moge byc zmeczona czy coś, tylko mam natychmiast wszystko rzucic bo on tak chce...
Edytowane przez kika17 Czas edycji: 2009-12-27 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() i chciałabym żeby to był ten jedyny.. ale wiem ze w życiu nie może być tak kolorowo.. ale zawsze mam nadzieje ze ja jestem ta jedna na milion która znalazła swoja druga połówkę w wieku 15-16 lat i ze potrafię być z nim szczęśliwa cale życie.. ja nie wiem co będzie za 10 lat ale jak myślę o przyszłość to zawsze myślę o nim i co mam robić abym była blisko niego. pisze jak zakochane dziecko.. ale tak już chyba jest ![]() EDIT: ja tez nie lubię pisać przez gadu bo cały czas myślę jak TZ napisze tylko " ok ![]() ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2009-12-27 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps. a może zabrał ją do kina, z nadzieją, że jakoś tam sobie pogadacie? czy nie ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brzoskfiniowa, jeśli faceta nie kochasz, to musisz to zakończyć, bo oszukujesz siebie jak i jego. Dodatkowo ranisz go, jeśli zdradzasz go z kimś innym. Nie ma co się oszukiwać, bo sama widzisz, że się z tym źle czujesz. Lepiej być szczerym! ![]() Edit Kika, musisz się zastanowić, czy te Twoje odczucia wynikają z tego, że naprawdę nie czujesz tego co powinnaś do TŻta, czy może dlatego, że on Cię traktuje jak nie powinno być, i po prostu to, w jaki sposób ten związek funkcjonuje Ci nie odpowiada. Edytowane przez yellowsunshine Czas edycji: 2009-12-27 o 16:51 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
My też, ale głównie dlatego, że ja o to zabiegam, ale teraz on nie miał zasięgu, nie oddzywał się i jakoś wcale mi źle nie było, myślałam, że będzie znacznie gorzej...Ja myslałam, że potrzebuje czasu, że może sie jakoś to poukłada, ale mija rok i nadal to samo, te same myśli...Teraz wyjeżdzamy razem na sylwestra na 4 dni, będziemy ze soba 24h na dobę i mam nadzieje, że może to rozwieje moje wszelkie wątpliwości, ale tak obiektywnie stwierdzając to wcale nie ciesze sie z powodu tego wspólnego wyjazdu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Tak, ja też łudzę się (łudziłam?), że mnie na pewno się uda, na przekór wszystkiemu ;(
#1719 |
Wtajemniczenie
|
U mnie są jeszcze obawy, że jak juz zdecyduje ze to koniec, to jak to potem będzie, czy będe umiała być sama, czy potem znajde kogoś innego, czy bedę umiała z nim być itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cięzko mi Ci powiedzieć konkretnie, bo tj. pisałam Twoja decyzja. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Podpowiem ci, że "siedzimy w tym razem" bo też się oduczam żyć stereotypami, a nie jestem zbyt wieloletnią osobą, więc też się boje, że to się skończy... Ale musimy mieć wiarę i stworzyć sobie życie takie jakie chcemy, a nie takie jakie mają inni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak jesteś pewna ze ty z nim nie jesteś szczęśliwa to powinnaś to zakończyć. nie boj sie samotności. na pewno sie ktoś znajdzie.. ale tez może to być bardzo długa droga przed tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwonił do mnie, tylko mnie zdenerwował, powiedziałam, że chcę jutro być sama i że jak już zapłaciliśmy to spotkamy się w Sylwestra. I tyle. Niech robi co chce, ja też pójdę swoją drogą, o ile się w ogóle zdecyduję ![]()
![]() |
#1724 |
Wtajemniczenie
|
Mój tez do mnie wielkie pretensje, że czemu nie rzuce wszystkiego i nie przyjade do niego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Wtajemniczenie
|
Witam, witam.
U mnie ok chociaż jak pisałyście, też czuje ze coś wisi w powietrzu bo coś dawno nie było żadnego spięcia. Wczoraj byliśmy na imprezie, było fajnie, TŻ zazdrosny postanowił mnie sprawdzić w pewnej kwestii, spryciarz jeden ![]() ![]() Cytat:
Cholerko mamy podobnie co do wesel ![]() ![]() A poza tym...bardzo mądrze i przekonująco piszesz ![]() Kika ja też czasem mam takie loty, że wydaje mi się że kompletnie się nie dopasowaliśmy, i że lepiej by było jakbysmy zerwali i spokój, żadnych nerwów itp. Ale z drugiej strony w takich sytuacjach myśle, jak ja bym sobie żyła bez niego, tyle już jesteśmy razem a tu nagle co, taka pustka ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nad tym czy jeszcze go kochasz, poważnie się zastanów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- dziewczyny interesuje mnie pewna kwestia, jak sie zachowujecie z swoimi facetami przy rodzinie?? dzisiaj byłam na kawie u ciotki a tam kuzynka z swoim ukochanym, mnie osobiscie wkurza te ,,kochaniowanie '' można mówić czule do faceta ale nie jak siedzi dużo osób przy stole , wkurzyłam sie więc poszłam do kuzyna pokoju to wpadła kuzynka z swoim oczywiście położyli sie prawie na sobie, nie powiem czułość liczy się w związku ale to sprawa prywatna a nie zeby wszyscy na to patrzyli ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
Mogę tak napisać temu koledze, z którym się całowałam? Co myślicie?
![]() nie jestes zadna moja kolezanka, zeby moich zalow wysluchiwac, dlatego wspolczuje, ale jednak to musze zachowac dla siebie bo XXX nie bylby zadowolony, zreszta sie domyslasz.. a ze to jest sprawa miedzy toba, a mna i tak pozostanie, to musze tobie to napisac. pisalam, ze nie mam wyrzutow bo takie mam dziwne odczucie, ale nie mysl, ze to co zaszlo to jest dla mnie normalne i ja sobie tak pozwalam. szczerze mowiac to sie zdarzylo drugi raz dopiero (pierwszy wtedy z YYY na sylwestrze), chociaz moglo sie zdarzyc wiecej razy, ale zawsze jakies opanowanie mialam, a wczoraj to nie wiem co mnie ponioslo.. mam tak pusty leb, ze sie sama sobie dziwie czasami. XXX nie powiem bo nie wyobrazam sobie nawet jego reakcji i tu sie rodzi problem. bo ja jestem osoba, ktorej trudno przychodza klamstwa, a tym bardziej takie i stwierdzilam, ze jednak nie bede z nim mogla po tym wszystkim byc bo nie bede mogla spojrzec mu w oczy i funkcjonowac w takim zwiazku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzoskfiniowa po co ruszasz ten temat skoro ten chłopak chce o wszystkim zapomnieć... może nie jestem za bardzo w temacie ale chyba nie potrzebnie tak się przed Nim uzewnętrzniasz...
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2009-12-27 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BRZOSKWINKO, stało się - zdradziłaś. Jeżeli chcesz być z Tżtem musisz się przyznać, ale jak chcesz z nim zerwać, to jakie to ma znaczenie czy powiesz czy nie? Stało się, skoro go nie kochasz (nie kochasz?) to nie ma sensu się męczyć i oszukiwać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: ale tamten chłopak chce o tym zapomnieć.. tak jak pisała paprif Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2009-12-27 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
juz myślałam że jestem jaka,,niemodna'' że uważam tak jak uważam na temat takiego zachowania, ale jak tak czytam to wychodzi ze mam w miarę normalne zdanie na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie macie plany na sylwestra kobietki ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.