Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 09:53   #3811
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczynki wielkie gratulacje i całuski dla Was i dla Waszych brzuszków!

a ja chciałam tylko powiedzieć, że po Świątecznych rozmowach, podjęliśmy decyzję, że z dniem 01.01.2010 r. zaczynamy starania na poważnie.
Dziękuję No i życzę owocnych i przyjemnych starań. A coś wpłynęło na waszą decyzję, czy po prostu doszliście do wniosku, ze to już?

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Melduje się po świętach!
Cała i utyta troche bo przejedzona
Serdeczne gratulacje dla Pomidory. Gabisun chyba już gratulowałam, ale jeszcze raz gratki .

Pomidora powiedziałaś już mężowi i rodzince? Czy trzymasz dobre wieści na nowy rok ?

Mnie ostatnio pobolewa często głowa nie biorę leków bo się boję brać jakiekolwiek ale to męczące się robi.
Kochana, ja te wieści nieśmiało trzymam już od wigilii, więc więcej nie wytrzymam na pewno. Jak dzisiaj się potwierdziło, to powiem mężowi kiedy wróci z pracy (już nie mogę się doczekać). A rodzice wieczorem wracają z Warszawy, to zajrzymy do nich. Wszyscy u mnie bardzo na to czekają, nie mam zamiaru trzymać dłużej tajemnicy, bo pęknę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:54   #3812
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
I mam nadzieję, że pochwalisz się co tam nakupujesz dla dzidziusia. Ja dostałam od siostry Tz 2pak body z kubusiem puchatkiem na ok 6m-cy...

A ja miałam dziś humorka i pierwszy raz w ciąży się popłakałam z niewiadomego powodu...
pochwalę się napewno
Mnie szwagierka da dziesiątki pieluch tetrowych także zawsze coś
A musimy powoli już gromadzić choćby drobne elementy wyprawki

Co do humorku, to Lindsley, to ja się dziwię, że wcześniej tak nie miewałaś mnie się często zdarza wybuchnąć z byle powodu, a tak sprzeczka z TŻtem to czasem tylko powód by móc się popłakać.

Cytat:
Napisane przez Lolota Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. jestem tu nowa i razem z mężem planujemy dziecko i mam taką skromną nadzieję, że w końcu pojawi się ono w 2010 roku.. Staramy się już od września.... na razie bez rezultatu
cześć nie smutaj się, masz żywy i aktualny dowód że i po dłuższym czasie można ujrzeć swoje wymarzone II kreseczki - Pomidora, Gabisun
Napisz coś więcej o sobie, ile masz lat, skąd jesteś, kiedy wzieliście ślub

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kochane, to chyba już mogę się cieszyć? Może to nie tłuściocha, ale z każdym dniem wyraźniejszy. Dziś jest 28dc. A mnie zżera szok!
jeju Pomidorko a ja już miałam odpisywać Ci na wczorajszego Twojego posta żebyś nie schizowała, nie czytała na necie, że ja wręcz każdy swój objaw tłumaczyłam sobie czymś innym tylko nie ciążą, nie wchodziłam w ogóle na forum i z testem zwlekałam 5dni po @
a tu takie wieści !!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie się cieszę razem z Tobą Kochana
Koniecznie daj Nam znać jak już mężuś będzie wiedział jak zareagował
Palenie mam nadzieję, że rzucone???

A z tym wątkiem to się wstrzymaj, bo pamiętasz jak myślałyśmy z Zgadnij, co by założyć wspólny wątek mamusiek z Planowanego? Teraz będzie Nas coraz więcej pomyśl pomyśl co Ty na to

Aldii a od kiedy tak naprawdę zaczęłaś właśnie kompletować wyprawkę? Czy sam początek 5 m-ca to nie za wczas? chociaż tak myślę, że z powodów finansowych to chyba nie wczas i nie przesadzam...

Ja godzinkę temu wstałam i biorę się za śniadanko, głowa boli mnie od paru dni, ale obawiam się, że znów z powodu ząbka chodzę z przeterminowanym o 2 tyg antybiotykiem w zębie
Do tego miałam się dziś spotkać z Zebrą (z wątku styczniowego), ale Jej podciekają wody i leży na patalogii już - pisałam wczoraj do Niej - dziś lekarze mają zadecydować do dalej

EDIT: Pomidorko a buciki dla TŻta masz?? kupuj pakuj ładnie z teścikiem i piękny spóźniony prezent świąteczny!!!

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-28 o 09:56
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:56   #3813
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Pomidorka, ja na mamusiowym to nieprędko się zamelduję. Niestety ten cykl chyba spiszemy na straty, żeby dać mojemu organizmowi nabrać sił po ponad miesiąc trwającej chorobie (jeszcze trochę chroboczę przy wdechu ale kaszel praktycznie minął ). Tak że ja do wrześniówek raczej się nie zapiszę. Chyba, że jakiś "wypadek" się zdarzy
Kochana, ale wątek będzie wrześniowo-październikowy Po prostu masz być w drugie turze i tyle. Widzisz, ja to wszystko przemyślałam, pamiętałam o twojej przymusowej przerwie. A i tak mam zamiar cię zabrać. Nam wyszło w czasie, kiedy miałam paskudną grypę i wysoką gorączkę

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 09:59   #3814
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko, no wiem. Kochana jesteś Tyle, że mnie lekarz wręcz zalecił przerwę... Cykle mam takie krótkie, że mogłabym się może załapać na październik w następnym, tyle że... one są za krótkie na zajście w ogóle moim zdaniem. W pierwszej połowie stycznia idę do gina, zobaczymy co powie... Tylko że prolaktyny ciągle nie mam zrobionej
Trochę się łamię ostatnio

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:00   #3815
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
jeju Pomidorko a ja już miałam odpisywać Ci na wczorajszego Twojego posta żebyś nie schizowała, nie czytała na necie, że ja wręcz każdy swój objaw tłumaczyłam sobie czymś innym tylko nie ciążą, nie wchodziłam w ogóle na forum i z testem zwlekałam 5dni po @
a tu takie wieści !!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie się cieszę razem z Tobą Kochana
Koniecznie daj Nam znać jak już mężuś będzie wiedział jak zareagował
Palenie mam nadzieję, że rzucone???
Dziękuję Kakusiu Co do wątku, to mi chodziło o założenie wrześniowo-październikowego, żeby wymieniać się doświadczeniami z dziewczynami na podobnym etapie ciąży Jeżeli chodzi o powiadomienie męża, to ja już od kilku miesięcy mam filmik złożony z naszych zdjęć (od początku związku) pokazujących się do melodii "Zabiorę cię właśnie tam" i na końcu jest napis "Kochanie, będziesz tatusiem" No chyba się zorientuje o co chodzi, co nie?

Palenie rzucone... od dzisiaj Tylko nie bić, ja ciągle nie wierzyłam, ze to ciąża

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 10:04   #3816
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję No i życzę owocnych i przyjemnych starań. A coś wpłynęło na waszą decyzję, czy po prostu doszliście do wniosku, ze to już?
bardzo chcemy być rodzicami, jak powiedziałaś: "to już".
ale chyba też to, że jak byłam (to był bodajże 14 czy 15 dzień cyklu poprzedniego) u ginekologa stwierdził, że cykl był bezowulacyjny. i wtedy dopiero przypomniało mi się jakie miałam problemy. bo do tej pory, to nie mogłam sobie przypomnieć. to było jak miałam 13 lat. okropnie bolały mnie jajniki i poszłam z mamą na pierwszą wizytę. okazało się, że moje pęcherzyki nie pękają i lekarz powiedział, że potem mogę mieć trudności z zajściem w ciążę.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:05   #3817
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko, no wiem. Kochana jesteś Tyle, że mnie lekarz wręcz zalecił przerwę... Cykle mam takie krótkie, że mogłabym się może załapać na październik w następnym, tyle że... one są za krótkie na zajście w ogóle moim zdaniem. W pierwszej połowie stycznia idę do gina, zobaczymy co powie... Tylko że prolaktyny ciągle nie mam zrobionej
Trochę się łamię ostatnio
Nie możesz się łamać, nie możesz, nie ty kochana Popatrz, ja tez trochę cykli zaliczyłam, wczoraj ryczałam w poduszkę, że na pewno nie jestem w ciąży, bo objawy zerowe i znowu cykl stracony. A dziś dwie kreseczki. Tobie też się uda, musi się udać bo będziesz wspaniałą mamusią A ty masz monitorowany cykl? Robiłaś kiedyś testy owu? Przy tak krótkich cyklach może powinnaś mieć monitorowany. I czemu mnie babo nie słuchasz i nawet na odczepnego nie pijesz ziół wspomagających owulację? Uda się, ja to wiem! Musimy być razem na wątku mamusiowym

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
bardzo chcemy być rodzicami, jak powiedziałaś: "to już".
ale chyba też to, że jak byłam (to był bodajże 14 czy 15 dzień cyklu poprzedniego) u ginekologa stwierdził, że cykl był bezowulacyjny. i wtedy dopiero przypomniało mi się jakie miałam problemy. bo do tej pory, to nie mogłam sobie przypomnieć. to było jak miałam 13 lat. okropnie bolały mnie jajniki i poszłam z mamą na pierwszą wizytę. okazało się, że moje pęcherzyki nie pękają i lekarz powiedział, że potem mogę mieć trudności z zajściem w ciążę.
To bardzo dobrze, ze zaczynacie już teraz. Oby szybko poszło, trzymam kciuki

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 10:10   #3818
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo dobrze, ze zaczynacie już teraz. Oby szybko poszło, trzymam kciuki
dzięki.

Stary 2009-12-28, 10:12   #3819
Kakusia
Zakorzenienie

Olayya to może mnie nie od zęba boli skoro Ciebie też nęka ból głowy?

Cytat:
Dziękuję Kakusiu Co do wątku, to mi chodziło o założenie wrześniowo-październikowego, żeby wymieniać się doświadczeniami z dziewczynami na podobnym etapie ciąży Jeżeli chodzi o powiadomienie męża, to ja już od kilku miesięcy mam filmik złożony z naszych zdjęć (od początku związku) pokazujących się do melodii "Zabiorę cię właśnie tam" i na końcu jest napis "Kochanie, będziesz tatusiem" No chyba się zorientuje o co chodzi, co nie?

Palenie rzucone... od dzisiaj Tylko nie bić, ja ciągle nie wierzyłam, ze to ciąża
z tym paleniem to ode mnie dostałabyś baty, ale niech będzie, że rzucone od dzisiaj... a wytrzymasz przez całą ciążę żeby nawet raz nie zapalić???
Co do wątku świnki pięknie, my tu dla Was specjalnie jesteśmy, a Wy sobie chcecie uciec na swój własny wątek niedobre
W takim razie mnie Lindsley i Zgadnij pozostaje albo "wejść" w wątekmajowo-czerwcowy zapchany po brzegi albo założyć odrębny watek
Pomysł z tym filmikiem super ta piosenka była Naszą Pierwszą Piosenką na weselu

Nasza Córunia

Stary 2009-12-28, 10:13   #3820
Ollliwka
Zakorzenienie

pomidorko bardzo bardzo gratuluje
Stary 2009-12-28, 10:20   #3821
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
z tym paleniem to ode mnie dostałabyś baty, ale niech będzie, że rzucone od dzisiaj... a wytrzymasz przez całą ciążę żeby nawet raz nie zapalić???
Co do wątku świnki pięknie, my tu dla Was specjalnie jesteśmy, a Wy sobie chcecie uciec na swój własny wątek niedobre
W takim razie mnie Lindsley i Zgadnij pozostaje albo "wejść" w wątekmajowo-czerwcowy zapchany po brzegi albo założyć odrębny watek
Pomysł z tym filmikiem super ta piosenka była Naszą Pierwszą Piosenką na weselu
No ja mam taką nadzieję, że wytrzymam całą ciążę i karmienie, a potem nie wrócę Ale głowy sobie obciąć nie dam, nie wiem, jak zareaguję. Ale chcę zrobić wszystko, żeby dzidzia była zdrowa
Ach o to ci chodziło z tym wątkiem. To ja zapraszam do wrześniowo-październikowego - będziecie bardziej doświadczonymi mamusiami. ale założę jak betę odbiorę. bo chyba nie napisałam, ze na betę poszłam od razu, po 12 mam odebrać.
Co do piosenki, to właściwie nie nasza, ale bardzo mi się podoba

Dziewczyny, właśnie się zorientowałam, że 1 stycznia dokładnie rok temu zaczęłam brać kwas foliowy! Jak ten czas leci!

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
pomidorko bardzo bardzo gratuluje

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 10:20   #3822
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysł z tym filmikiem super
zgadzam się!

Cytat:
ta piosenka była Naszą Pierwszą Piosenką na weselu
jak ja już się dowiem, to chyba nie wykorzystam naszej pierwszej piosenki. jakoś nie pasuje. ech...

Stary 2009-12-28, 10:33   #3823
gabisun
Zakorzenienie

Pomidorka Gratulacje!!!!!!!!! ja wiedziałam, że tak będzie. Też myslałam o założeniu wątku według kalkulatora mam 1 września ja dzisiaj juz tydzień po terminie @ więc chyb a zrobię test bo chcę na żywo zobaczyć jak tłuste krechy wyglądają a nie takie bladziochy. Ale się cieszę już jesteśmy 2
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:38   #3824
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Pomidorka Gratulacje!!!!!!!!! ja wiedziałam, że tak będzie. Też myslałam o założeniu wątku według kalkulatora mam 1 września ja dzisiaj juz tydzień po terminie @ więc chyb a zrobię test bo chcę na żywo zobaczyć jak tłuste krechy wyglądają a nie takie bladziochy. Ale się cieszę już jesteśmy 2
Dziękuję Cieszę się, że jesteśmy razem już Czekam do godziny 12, dzwonię do przychodni i jak wszystko dobrze pójdzie to zakładam wątek. Mam już fajną nazwę

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Mam nadzieję, że Mpik do nas dołączy, miała plamienie w tych samych dniach, co ja. Mpik, co tam u ciebie słychać?

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 10:41   #3825
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, to chyba już mogę się cieszyć? Może to nie tłuściocha, ale z każdym dniem wyraźniejszy. Dziś jest 28dc. A mnie zżera szok!
GRATULUJĘ jeszcze raz
Cytat:
a ja chciałam tylko powiedzieć, że po Świątecznych rozmowach, podjęliśmy decyzję, że z dniem 01.01.2010 r. zaczynamy starania na poważnie.
Super
Cytat:
Co do humorku, to Lindsley, to ja się dziwię, że wcześniej tak nie miewałaś mnie się często zdarza wybuchnąć z byle powodu, a tak sprzeczka z TŻtem to czasem tylko powód by móc się popłakać.
Ale ja wybuchałam (nawet bez ciąży) ale pierwszy raz tak pół dnia miałam zły humor bez powodu i pierwszy raz płakałam i nie wiedziałam dlaczego. Ale myślę, że powodem mogło być to, że jak jestem przyzwyczajona do siedzenia całymi dniami sama i nawet lubię sobie tak posiedzieć a tu od tygodnia ciągle ktoś jest i nawet w łazience nie mogę mieć spokoju (bo Tz przychodzi)

Co do wyprawki to ja nie wiem co kupować bo wiem, że z 3 źródeł mam coś dostać i póki nie wiem co i ile to nie kupuję. Po prostu będę chyba kasę odkładać....
Cytat:
Jeżeli chodzi o powiadomienie męża, to ja już od kilku miesięcy mam filmik złożony z naszych zdjęć (od początku związku) pokazujących się do melodii "Zabiorę cię właśnie tam" i na końcu jest napis "Kochanie, będziesz tatusiem" No chyba się zorientuje o co chodzi, co nie?

Filmik - fajny pomysł
Palenie- dlaczego dopiero teraz skoro staracie się już kilka miesięcy?? Już przez 2 tyg dzidzia sobie powdychała... a i w organizmie pełno tego paskudztwa... Mam nadzieję, że wytrzymasz bo ja to mam chyba do Ciebie najbliżej i będę musiała się przejechać i

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:42   #3826
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kakusiu, ja jestem za odrebnym, bo ni z ząb nie mogę sie wkręcić w majówkowy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:46   #3827
aldii
Zakorzenienie

Pomidorko gratuluje jeszcze raz Pomysl z watkiem bardzo dobry
Gizix 36 i +11, tez bylam z tych szczuplech (52)
Magialena i
Kakusia zaczelam 4-5 m-c.AAAAAA to Zeberka jest ta tajemnicza kolezanka No ja tez strasznie czekam na wiesci, kiedy uwolnia Piotrusia, bo jak dla mnie to przetryzmywanie staje sie niebezpieczne (ale ponoc to stale praktyki swiateczne i weekendowe )
Stary 2009-12-28, 10:50   #3828
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Filmik - fajny pomysł
Palenie- dlaczego dopiero teraz skoro staracie się już kilka miesięcy?? Już przez 2 tyg dzidzia sobie powdychała... a i w organizmie pełno tego paskudztwa... Mam nadzieję, że wytrzymasz bo ja to mam chyba do Ciebie najbliżej i będę musiała się przejechać i
Oj już już nie linczuj, sama mam wyrzuty Ale ginek mi mówił, że dziecko przez pierwsze 14 dni po zapłodnieniu nie pobiera nic od matki, dopiero otem zaczyna, bo pobiera przez łożysko, które się dopiero tworzy. No już nie krzycz na mnie, nie zapalę ani jednego - dla mojego maleństwa

Marcelko, ja będę zaglądać i na wrześniówki i do was jak nowy założycie

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Pomidorko gratuluje jeszcze raz Pomysl z watkiem bardzo dobry

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 11:22   #3829
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorka, nie mam monitorowanego. A ziół nie piję, bo ja w ogóle nic bez porozumienia z lekarzem nie biorę, nawet ziołowego
Testów owulacyjnych mam zamiar spróbować, tylko męża muszę poprosić, żeby zamówił na allegro, bo ja konta nie mam Generalnie to uważam, że jednak im mniej ingerencji, tym lepiej. Bo im bardziej zaczynamy się nastawiać na coś, co wygląda na leczenie problemów z płodnością, tym bardziej się stresujemy, a to, jak wiadomo, wyjątkowo nie służy poczęciu... Może to niemądre, ale ciągle jeszcze chcę dać szansę po prostu mojemu organizmowi...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-28, 11:27   #3830
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorka, nie mam monitorowanego. A ziół nie piję, bo ja w ogóle nic bez porozumienia z lekarzem nie biorę, nawet ziołowego
Testów owulacyjnych mam zamiar spróbować, tylko męża muszę poprosić, żeby zamówił na allegro, bo ja konta nie mam Generalnie to uważam, że jednak im mniej ingerencji, tym lepiej. Bo im bardziej zaczynamy się nastawiać na coś, co wygląda na leczenie problemów z płodnością, tym bardziej się stresujemy, a to, jak wiadomo, wyjątkowo nie służy poczęciu... Może to niemądre, ale ciągle jeszcze chcę dać szansę po prostu mojemu organizmowi...
bardzo dobre podejście im mniej stresu tym lepiej. Na pewno w końcu doczekasz się swojej upragnionej fasolki, czego z całego serca życzę
Stary 2009-12-28, 11:30   #3831
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kakusiu, ja jestem za odrebnym, bo ni z ząb nie mogę sie wkręcić w majówkowy
ojj ja też nie już rozmawiałam na innym wątku z mamusią majową i pytała czemu nie jestem z nimi na wątku, wytłumaczyłam.
To cieszę się Zgadnij, że też jesteś za odrębnym Taki wątek naprawdę Nam się przyda jak już Dzidziusie będziemy miały przy sobie
swoją drogą już myślałam, że zostanę sama jak kołek bezwątkowa....

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
36 i +11, tez bylam z tych szczuplech (52)

Kakusia zaczelam 4-5 m-c.AAAAAA to Zeberka jest ta tajemnicza kolezanka No ja tez strasznie czekam na wiesci, kiedy uwolnia Piotrusia, bo jak dla mnie to przetryzmywanie staje sie niebezpieczne (ale ponoc to stale praktyki swiateczne i weekendowe )
Aldii ja też wychodziłam z 52, to będę śledzić Twoją wagę do końca a pozwalałaś sobie na zachcianki? na jakieś chipsy, fast foody lody itp? czy zdrowo cały czas?

Co do Zeberki to jestem zła że Ją tak przetrzymują nasz szpital słynie chyba z tego, że w chwili kryzysowej zamiast działać to przetrzymują to czekają.... niewiadomo na co
Pisałam do Niej godzinę temu, nie odp, więc może coś już działają??

Nasza Córunia

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-28 o 11:32
Stary 2009-12-28, 11:31   #3832
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Może to niemądre, ale ciągle jeszcze chcę dać szansę po prostu mojemu organizmowi...
wierzę, że od teraz szybciutko Wam się uda! a seks niech nadal będzie przyjemnością, a nie obowiązkiem.

Stary 2009-12-28, 11:47   #3833
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem kochana i podejście dobre, ale czasem warto pomóc naturze. Ja musiałam pomóc, chociaż lekko nie było. Mam nadzieję, że twój organizm w końcu posłucha i cię siłą woli zaciągnę na ten wątek (tu powinien nastąpić upiorny śmiech - sesese )

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 12:00   #3834
gabisun
Zakorzenienie

ja właśnie siedzę nad moja pracą i mam pytanie do naszych polonistek jak się pisze zwrot "tym bardziej " razem czy osobno, bo już całkiem zgłupiałam, instynkt podpowiada ,że osobno ale wolę się upewnić
Stary 2009-12-28, 12:03   #3835
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny.
Gabisun, "tym bardziej" piszemy osobno

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-28, 12:06   #3836
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kakusiu, to mamy takie same odczucia bezwątkowości
Pomi kiedy mąż wraca?

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 12:07   #3837
Ollliwka
Zakorzenienie

tity gdzie jesteś bo ja chce zapytać czy widzisz różnice odkąd castagnus przyjmujesz w dlugości cykli etc.
Stary 2009-12-28, 12:18   #3838
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, dziewczyny.
Gabisun, "tym bardziej" piszemy osobno
dziękować
Stary 2009-12-28, 12:22   #3839
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kakusiu, to mamy takie same odczucia bezwątkowości
To załóżcie wątek dla mamuś z planować... Ja czasem na majówkach coś podczytam ale się już nie udzielam... Nie potrafię ogarnąć tyle osób na raz...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 12:25   #3840
aldii
Zakorzenienie

Kakusia oczywiscie, ze zachcianki Kiedys nie jadlam prawie wcale slodkosci - nie lubie (stan sprzed ciazy ), teraz je po prostu pochlaniam (zwlaszcza wyroby piekarnicze,ale czekolada tez nie pogardze).Sprawdzil sie u mnie przesad, ze slodkie to na dziewczynke
Mam nadzieje, ze juz cos dzialaja z Zebcia Usciskaj ja ode mnie jak bedziesz do niej pisala.
Niestety w wiekszosci szpitali przetrzymuja przez weekend i nic nie robia Jedna z naszych styczniowych prawie stracila przez to malenstwo na szczescie wszystko juz ok, ale malo brakowalo....
Lindsley popieram !!!
Pomidorko do dziela !!! Ooooo juz po 12, wiec pewnie odebralas bete

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2009-12-28 o 12:26
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości