|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Żampel
![]() ja umiem powiedziec : mersi, trawaj, agosz, tua, mua, bonżur, ekskursją .. ![]() ale dogadać się dogadałam ![]() ![]() Cytat:
powtarzasz się ![]() cześć Sery Pleśniowe ;> co tam słychać? ![]() jak się s(a)pało? ![]() miłego dnia ;***
![]() |
#632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że łatwiej ją zdać niż np. WOS czy geografia, które przecież w ubiegłych latach brało najwięcej uczniów ![]() Chłopak się na mnie obraził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
#634 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale by się nie obraził ![]() pokorny. ;]
![]() |
#636 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ekskursją a to co to ![]() znowu coś mi się popierniczyło ![]() albo ja po prostu tak lubię się powtarzać, żebyście wszystko dokładnie zanalizowały i przestudiowały ![]() ja miałam całkiem niezłe sny ![]() Cytat:
Tylko wiesz, nauczycielka mi ją tak troszkę obrzydziła. Wszystko jest takie sztywne, w punktach. Oj nie przejmuj się, nawet nie miał powodu widzę, żeby się obrażac ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-28 o 09:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przejdzie mu ;d Cytat:
![]() Ja też nie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
wycieczka ! no jak to co? wycieczka ! ![]() no, a jak ![]() dobra, idę się kąpciać ![]() ![]() ![]()
#639 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja już szalałam wczoraj i przedwczoraj z lekturami ![]() Cytat:
![]() miałam brać temat prezentacji o lekarzu w literaturze ![]() Cytat:
![]() ![]() i chyba będę kontynuowała, hiszpański też, bo też się uczyłam ![]() ![]() jak już się tak powtarzasz i chcesz, żebyśmy uwagę na Ciebie zwróciły ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16091019] nie leżysz ja też miałam taki czas czy by nie zmienic tematu, bo za trudny. ale wczoraj przeczytałam już 2 książkę i stwierdziłam że dam radę ![]() [/QUOTE] nie leże powiadasz ![]() w ogóle, wiecie jakie na pewno pytania padają do tych prezentacji ![]() ![]() nie wiem jak Ty ale ja nie sapię przez sen. Cytat:
![]() jak dziecko ![]() przejdzie ![]() no właśnie ![]() ![]() ---------- znowu wstałam skoro świt ![]() zajmę się czymś konstruktywnym może chociaż ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
mie się śniło, że siedziałam w wannie i patrze, a tu nagle drzwi od łazienki otwarte i kumple mojego eks stoją i się na mnie patrzą!
boszz. aż się o siebie boję ;D witajcie, witajcie ![]()
#641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
Cześć Żbiczątka
![]() Aż się boję poświątecznego nadrabiania materiału wizażowego:d Wróciłam właśnie ze szkoły, no bo ten, prezentacje trzeba było omówić ![]() Studniówkowiczki - wynalazłam cud-maseczkę gdzieś tu na wizażu :O Porządnie oczyszczoną cerę (u mnie to jest mleczko/micelarny, żel do mycia twarzy, tonik) nawalić mleka, w sensie, że zmoczyć wacik i tak poprzyciskać. U mnie efekt widać po DWÓCH razach, magia. Polecam tym, które nie mają alergii na mleko:P No i ten, od wczoraj już myślałam, żeby wam o tym napisać xd Martyyyyyna Żbiku, śniłaś mi się! Byłaś w Kauflandzie z naszą ekhm wspólną znajomą i alkohol kupowałyście ![]() Czas nadrabiać ![]() iiii nie ma nikt takiej nadziei jak jaaaa.. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Wizaż mnie zabija - reklama: chcesz wygrać kilogram pomidorów? w tym miesiącu zamiast pomidorów blender! |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16092489]nie leżysz
![]() ![]() niewiem jakie ;/ uwielbiam byc sama w domu,muza na maxa i sprzątac ![]() ale jak czegoś nie przeczytam to moja mądrość nic tu nie zdziała ![]() też tak kiedyś lubiłam ![]() Cytat:
![]() a jakie to mleko używasz ? bo też o tym czytałam, ale zawsze mi się zdawało, że chemiczne mleko to nie to, czego cera potrzebuje ![]() jaka reklama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sorrrry.... ![]() Cytat:
![]() ![]() hiszpański jest trudny? a dużo osób mowi, że prosty ![]() a zrobi mi ? oni są u mnie jacyś .. nieuprzejmi ![]() Cytat:
![]() ![]() Dooobra idę ![]() w podróż transsyberyjską :P
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam hiszpański, to oba są trudne - dużo czasów, w każdym odmiana czasowników przez osoby itd., ale wiadomo, trzeba trafić na dobrego nauczyciela i podejście się zmienia. hiszpański się łatwo czyta ![]() powinien zrobić, łaski bez ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
nie najgorzej, aczkolwiek jak się kładłam spać (1.00 am) to bolała mnie głowa i miałam 37 st.C. Ale wstałam wypoczęta na szczęście.
kurde no i śnieg znowu. ![]() Nawiązując do śniegu to podchodzę do okna i tak sobie śpiewam "let it snow, let it snow, let it snow...", a siostra -> ![]() dobra ja lecę się ogarnąć, jadę dziś wybrać kreację studniówkową. Miłego dnia;*
#647 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, zawsze. Tzn po swojej, jak wróciłam po 6 rano już nie miałam na nic siły. I się położyłam w tych włosach zalakierowanych ![]() Oglądałam ostatnio te książki, właśnie się zastanawiałam ![]() Niebieska? Ja mam zieloną, advanced, to poziom znacznie wyższy niż matura. Myślałam, czy jeszcze niebieskiej nie kupić, zielona mi na pewno nie zginie. Cytat:
![]() Ja poznałam trzy, ale tylko jedną pamiętam (bo mam na nk ![]() ![]() Ale jak się zebrać ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16091019]a winko było dobree wypiłyśmy całe ![]() ale kurde się wkopałam wczoraj , bo jutro i w środę mam jazdy na 7 ![]() W to nikt nie wątpi ![]() ![]() ![]() Mój kolega dzisiaj zdaje ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16092489]uwielbiam byc sama w domu,muza na maxa i sprzątac ![]() Ja bym sobie wtedy leżała do góry brzuchem ![]() Byłam na poczcie i koleś przede mną wysyłał z 15 paczek, nie muszę mówić, że tylko jedno okienko paczki listy czynne ![]() I tak u mnie brzydko, pada, marznie, roztapia się i jest plucha ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak to? nie będzie Ci się chciało ![]() ![]() myślę, że matura R to spokojnie upper ![]() advance się nie zmarnuje, ale to już dużo wyżej niż matura ![]() ja bym chciała taką książkę, gdzie są tylko zadania na maturę... ale nie takie jak w Oxfordzie ![]() hm, nasza wych nam pokazywała express publishing jakieś do matury, poszukam w necie zaraz. o poczcie to już mi nic nie mów, mówiłam wam jak pani szukała listu dla mnie 15 min po całej poczcie a leżał na jej biurku ![]() ta, też się bardzo ucieszylam jak spojrzałam za okno ![]() normalnie let it snow ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- już znalazłam Matura Companion (chociaż pani naszej chodziło chyba o zestawy egzaminacyjne.) ale widzę, że mają taki podręcznik, gdzie są tylko struktury leksykalno gramatyczne na maturę R ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
maseczkę wypróbuję. ![]() w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski ![]() i nie mogę się ich pozbyc ![]() ![]() może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() no to trzeba przeczytac ![]() ![]() Cytat:
![]() moja siostra przyjechała na święta to już po uszy mam tego hiszpańskiego ![]() Cytat:
![]() ja zazwyczaj też ![]() ![]() w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka granatowa ![]() fajna jest ![]() Cytat:
![]() (typu : zapalenie wyrostka robaczkowego ![]() tą srebrną do rozszerzenia przeglądałam, babka od angla polecała.. ale mnie nie zachwyciła. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- i w tych książkach są zestawy do ustnej matury, jesli o to Ci chodziło ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-28 o 13:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie.. nauczyciel potrafi przekonać i całkowicie odrzucić od czegoś :P a mi sie hiszpański zawsze marzył ![]() niestety tego już nie wiem ![]() ![]() Cytat:
dobra książka ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793] w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę ![]() ![]() pedagogika to jeden z moich awaryjnych kierunków ![]() ![]() nigdzie nie ma arkuszy maturalnych kurczaba a są mi potrzebne kurcze ![]() ej idę na sylwestra.. do remizy na wieś ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-28 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
no coś ty.. remizy są najfajniejsze <tany tany>
co nas dziś tak mało? wszystkie się uczą ![]()
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
żadnej ![]() mieli tylko do podstawy i jakieś beznadziejne, albo te, co już mam z R ![]() ale i tak wydałam wszystkie pieniądze ![]() muszę teraz wydębić od rodziców na wyjazd na sylwestra ![]() Marta, a jak Twoje plany? ![]() może w empiku coś ciekawego znajdę.. i będę szukać sukienki na 100dn w srodę, jestem niestrudzona ![]() a jutro próba poloneza ![]()
#656 | |
Wtajemniczenie
|
No nie wątpie
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może była dalekowidzem ![]() Kojarzę, jakaś dziewczyna na wątku o maturze z angola o nim pisała ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski ![]() i nie mogę się ich pozbyc ![]() ![]() może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę ![]() ![]() Też mam takie już ze dwa miesiącea,le pewnie nic by nie było, gdybym ich nie drapała ![]() I dobrze, jak będziesz zadowolona ![]() A jak poziom oceniasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]
w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski ![]() i nie mogę się ich pozbyc ![]() ![]() może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() no to trzeba przeczytac w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę ![]() ![]() to na dekold też weź mleko ![]() pewnie witamin, może B, cynku? ja zauważylam, że mam całe jedno ramie/bark w takich wielkich czerwonych plamach - cudne pozostałości, mam za swoje grzebanie ![]() ![]() kurdę, ale mówię, że czytam i nie rozumiem ![]() to dobrze, że się zdecydowałaś ![]() ![]() ja nie ![]() Cytat:
![]() a tą do R, to tylko mówię o strukturach gramatycznych, nie tą ogólnie do R. Cytat:
![]() wow, remiza ![]() a ja w du.pę ciemną póki co idę ![]() Cytat:
![]() w empajku to drogie będą. szukaj sobie teraz szukaj, jak nie chciało Ci się jak tu byłas ![]() Cytat:
![]() dokładnie tak to jest z tym drapaniem ![]() ja Ci mówię, że jest ![]() matura R to upper zdecydowanie, większość tych struktur gramatycznych są na upper. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jestem tutaj nowa- mature mam już co prawda za sobą, ale poprawiam wyniki z bioli i chemi mam nadzieje, że to nie żaden problem i mnie przygarniecie ![]() Mam na imię Ola. Studiuję kosmetologie, cel- stomatologia ![]() Postanowiłam dołaczyc do jakiegoś grona mobilizatorow ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
7.08.2010- 59 kg ? .2010- 53 kg Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna Edytowane przez kosmetola Czas edycji: 2010-01-17 o 13:14 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak poprawisz maturę, to stoma będzie jako drugi kierunek? Bardzo ładny wynik miałaś z chemii ![]() my zawsze demobilizujemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.