|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Żampel
ja umiem powiedziec : mersi, trawaj, agosz, tua, mua, bonżur, ekskursją .. ale dogadać się dogadałam Cytat:
powtarzasz się cześć Sery Pleśniowe ;> co tam słychać? ![]() jak się s(a)pało? ![]() miłego dnia ;***
|
|
#632 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się, że łatwiej ją zdać niż np. WOS czy geografia, które przecież w ubiegłych latach brało najwięcej uczniów Chłopak się na mnie obraził |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie lubię takich zaczepek.ale by się nie obraził ![]() pokorny. ;]
|
|
#636 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ekskursją a to co to znowu coś mi się popierniczyło albo ja po prostu tak lubię się powtarzać, żebyście wszystko dokładnie zanalizowały i przestudiowały ![]() ja miałam całkiem niezłe sny ![]() Cytat:
Tylko wiesz, nauczycielka mi ją tak troszkę obrzydziła. Wszystko jest takie sztywne, w punktach. Oj nie przejmuj się, nawet nie miał powodu widzę, żeby się obrażac ![]() Cytat:
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-28 o 10:55 |
|||
|
|
|
#637 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przejdzie mu ;d Cytat:
Ja też nie.
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
wycieczka ! no jak to co? wycieczka ! ![]() no, a jak ![]() dobra, idę się kąpciać i do miacha
|
#639 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już szalałam wczoraj i przedwczoraj z lekturami ![]() Cytat:
![]() miałam brać temat prezentacji o lekarzu w literaturze ![]() Cytat:
wiesz jakie czytanie jest fajne, jak się je wyćwiczy? tego właśnie najbardziej się nauczyłam na korkach rok temu ![]() i chyba będę kontynuowała, hiszpański też, bo też się uczyłam szkoda tracić języki, z których ma się jakieś tam podstawy, poza tym, hiszpański bardzo lubię jak już się tak powtarzasz i chcesz, żebyśmy uwagę na Ciebie zwróciły to nie możesz iść w tych butach ze zniszczonym flekiem szybciutko do szewca i na miejscu Ci zrobi?[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16091019] nie leżysz ja też miałam taki czas czy by nie zmienic tematu, bo za trudny. ale wczoraj przeczytałam już 2 książkę i stwierdziłam że dam radę także nie zmieniam tematu.[/QUOTE] nie leże powiadasz ?w ogóle, wiecie jakie na pewno pytania padają do tych prezentacji ![]() nie wiem jak Ty ale ja nie sapię przez sen. Cytat:
![]() jak dziecko ![]() przejdzie ![]() no właśnie ![]() ![]() ---------- znowu wstałam skoro świt ![]() zajmę się czymś konstruktywnym może chociaż
|
|||||
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
mie się śniło, że siedziałam w wannie i patrze, a tu nagle drzwi od łazienki otwarte i kumple mojego eks stoją i się na mnie patrzą!
boszz. aż się o siebie boję ;D witajcie, witajcie
|
#641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Żbiczątka
Aż się boję poświątecznego nadrabiania materiału wizażowego:d Wróciłam właśnie ze szkoły, no bo ten, prezentacje trzeba było omówić ![]() Studniówkowiczki - wynalazłam cud-maseczkę gdzieś tu na wizażu :O Porządnie oczyszczoną cerę (u mnie to jest mleczko/micelarny, żel do mycia twarzy, tonik) nawalić mleka, w sensie, że zmoczyć wacik i tak poprzyciskać. U mnie efekt widać po DWÓCH razach, magia. Polecam tym, które nie mają alergii na mleko:P No i ten, od wczoraj już myślałam, żeby wam o tym napisać xd Martyyyyyna Żbiku, śniłaś mi się! Byłaś w Kauflandzie z naszą ekhm wspólną znajomą i alkohol kupowałyście Czas nadrabiać ![]() iiii nie ma nikt takiej nadziei jak jaaaa.. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Wizaż mnie zabija - reklama: chcesz wygrać kilogram pomidorów? w tym miesiącu zamiast pomidorów blender! |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16092489]nie leżysz
. jesteś mądra i dasz radę ![]() niewiem jakie ;/ uwielbiam byc sama w domu,muza na maxa i sprzątac [/QUOTE]ale jak czegoś nie przeczytam to moja mądrość nic tu nie zdziała też tak kiedyś lubiłam ![]() Cytat:
a jakie to mleko używasz ? bo też o tym czytałam, ale zawsze mi się zdawało, że chemiczne mleko to nie to, czego cera potrzebuje ![]() jaka reklama
|
|
|
|
|
#644 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sorrrry.... Cytat:
chyba francuski nie jest mi pisany ![]() hiszpański jest trudny? a dużo osób mowi, że prosty ![]() a zrobi mi ? oni są u mnie jacyś .. nieuprzejmi ![]() Cytat:
![]() Dooobra idę w podróż transsyberyjską :P
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam hiszpański, to oba są trudne - dużo czasów, w każdym odmiana czasowników przez osoby itd., ale wiadomo, trzeba trafić na dobrego nauczyciela i podejście się zmienia. hiszpański się łatwo czyta ![]() powinien zrobić, łaski bez mi robią w każdym bądź razie.
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
nie najgorzej, aczkolwiek jak się kładłam spać (1.00 am) to bolała mnie głowa i miałam 37 st.C. Ale wstałam wypoczęta na szczęście.
kurde no i śnieg znowu. Nawiązując do śniegu to podchodzę do okna i tak sobie śpiewam "let it snow, let it snow, let it snow...", a siostra -> dobra ja lecę się ogarnąć, jadę dziś wybrać kreację studniówkową. Miłego dnia;*
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, zawsze. Tzn po swojej, jak wróciłam po 6 rano już nie miałam na nic siły. I się położyłam w tych włosach zalakierowanych ![]() Oglądałam ostatnio te książki, właśnie się zastanawiałam ale czy będzie mi się chciało do ego usiąść...Niebieska? Ja mam zieloną, advanced, to poziom znacznie wyższy niż matura. Myślałam, czy jeszcze niebieskiej nie kupić, zielona mi na pewno nie zginie. Cytat:
![]() Ja poznałam trzy, ale tylko jedną pamiętam (bo mam na nk ) - Agatę Z ![]() Ale jak się zebrać ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16091019]a winko było dobree wypiłyśmy całe ale kurde się wkopałam wczoraj , bo jutro i w środę mam jazdy na 7 W to nikt nie wątpi ![]() ![]() Mój kolega dzisiaj zdaje już został ostatni z klasy.Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16092489]uwielbiam byc sama w domu,muza na maxa i sprzątac [/QUOTE]Ja bym sobie wtedy leżała do góry brzuchem ![]() Byłam na poczcie i koleś przede mną wysyłał z 15 paczek, nie muszę mówić, że tylko jedno okienko paczki listy czynne ![]() I tak u mnie brzydko, pada, marznie, roztapia się i jest plucha
|
|||
|
|
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to powodzenia ![]() Cytat:
![]() jak to? nie będzie Ci się chciało co Ty gadasz ![]() myślę, że matura R to spokojnie upper ![]() advance się nie zmarnuje, ale to już dużo wyżej niż matura ![]() ja bym chciała taką książkę, gdzie są tylko zadania na maturę... ale nie takie jak w Oxfordzie hm, nasza wych nam pokazywała express publishing jakieś do matury, poszukam w necie zaraz. o poczcie to już mi nic nie mów, mówiłam wam jak pani szukała listu dla mnie 15 min po całej poczcie a leżał na jej biurku ![]() ta, też się bardzo ucieszylam jak spojrzałam za okno ![]() normalnie let it snow ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- już znalazłam Matura Companion (chociaż pani naszej chodziło chyba o zestawy egzaminacyjne.) ale widzę, że mają taki podręcznik, gdzie są tylko struktury leksykalno gramatyczne na maturę R
|
||
|
|
|
#649 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
maseczkę wypróbuję. ![]() w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski i nie mogę się ich pozbyc jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich . może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() no to trzeba przeczytac ![]() ![]() Cytat:
.moja siostra przyjechała na święta to już po uszy mam tego hiszpańskiego Cytat:
![]() ja zazwyczaj też ![]() w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taka granatowa fajna jest Cytat:
![]() (typu : zapalenie wyrostka robaczkowego tą srebrną do rozszerzenia przeglądałam, babka od angla polecała.. ale mnie nie zachwyciła. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- i w tych książkach są zestawy do ustnej matury, jesli o to Ci chodziło
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-28 o 14:12 |
|||
|
|
|
#651 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie.. nauczyciel potrafi przekonać i całkowicie odrzucić od czegoś :P a mi sie hiszpański zawsze marzył ![]() niestety tego już nie wiem ![]() ![]() Cytat:
dobra książka to była chyba ta zielona.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793] w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę [/QUOTE]pedagogika to jeden z moich awaryjnych kierunków ![]() nigdzie nie ma arkuszy maturalnych kurczaba a są mi potrzebne kurcze ![]() ej idę na sylwestra.. do remizy na wieś
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-28 o 14:25 |
||
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
no coś ty.. remizy są najfajniejsze <tany tany>
co nas dziś tak mało? wszystkie się uczą
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
żadnej mieli tylko do podstawy i jakieś beznadziejne, albo te, co już mam z R ![]() ale i tak wydałam wszystkie pieniądze ![]() muszę teraz wydębić od rodziców na wyjazd na sylwestra ![]() Marta, a jak Twoje plany? ![]() może w empiku coś ciekawego znajdę.. i będę szukać sukienki na 100dn w srodę, jestem niestrudzona ![]() a jutro próba poloneza
|
#656 | |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wątpie
Cytat:
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż i tak się rozleciały, nie wiem, co ja z nimi na studniówkę zrobię ![]() Może była dalekowidzem ![]() Kojarzę, jakaś dziewczyna na wątku o maturze z angola o nim pisała ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski i nie mogę się ich pozbyc jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich . może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę [/QUOTE]Też mam takie już ze dwa miesiącea,le pewnie nic by nie było, gdybym ich nie drapała ![]() I dobrze, jak będziesz zadowolona ![]() A jak poziom oceniasz? Nie jest niższy niż matura?
|
|
|
|
|
#658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]
w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski i nie mogę się ich pozbyc jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich . może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() no to trzeba przeczytac w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę [/QUOTE]to na dekold też weź mleko pewnie witamin, może B, cynku? ja zauważylam, że mam całe jedno ramie/bark w takich wielkich czerwonych plamach - cudne pozostałości, mam za swoje grzebanie ![]() kurdę, ale mówię, że czytam i nie rozumiem ![]() to dobrze, że się zdecydowałaś ja nie Cytat:
też na tej stronie są.a tą do R, to tylko mówię o strukturach gramatycznych, nie tą ogólnie do R. Cytat:
wow, remiza haha, ale fajnie.a ja w du.pę ciemną póki co idę ![]() Cytat:
![]() w empajku to drogie będą. szukaj sobie teraz szukaj, jak nie chciało Ci się jak tu byłas ![]() Cytat:
dokładnie tak to jest z tym drapaniem ![]() ja Ci mówię, że jest ![]() matura R to upper zdecydowanie, większość tych struktur gramatycznych są na upper. |
||||
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Jestem tutaj nowa- mature mam już co prawda za sobą, ale poprawiam wyniki z bioli i chemi mam nadzieje, że to nie żaden problem i mnie przygarniecie Mam na imię Ola. Studiuję kosmetologie, cel- stomatologia ![]() Postanowiłam dołaczyc do jakiegoś grona mobilizatorow Aby mobilizowac i byc mobilizowana, a czasem sie odmozdzyc Sluze pomoca ![]() Pozdrawiam
7.08.2010- 59 kg ? .2010- 53 kg Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna Edytowane przez kosmetola Czas edycji: 2010-01-17 o 14:14 Powód: pomylka |
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak poprawisz maturę, to stoma będzie jako drugi kierunek? Bardzo ładny wynik miałaś z chemii my zawsze demobilizujemy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

ja po prostu nie mam talentu do tego przedmiotu.

?

chyba francuski nie jest mi pisany
? o kurna, ja tylko piżamka i marze o łóżku
już został ostatni z klasy.
co Ty gadasz
jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich