|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
sesja za pasem, a ten się obija. będzie miał ciężki egzamin, ale w towarzystwie to jest taki cwaniak że on się w ogóle tym nie przejmuje, że zacznie sie uczyć jak się zacznie sesja (jak mnie to denerwuje! specjalnie to robi, żebym ja wyszła na panikarę i kujona) potem będzie psioczył, chodził naburmuszony, nie będzie można się do niego odezwać. a wystarczyłoby tylko zajrzeć czasem do książek w trakcie semestru. ja studiuję dużo cięższy od niego kierunek i muszę się uczyć na bieżąco. wprost za***iście się czuje jak on łazi do kolegów gdy ja się muszę uczyć. co prawda nie zawsze tam pije, ale i tak mi jest ciut przykro. jeszcze potrafi czasem powiedzieć, że on ma ciężej na studiach. (a tak naprawdę jego kierunek nie jest zbyt wymagający, wiem od jego kumpla który studiuje to samo) no i weź się z takim dogadaj. on mówi, że nie zabrania mi chodzić do koleżanek. tylko że ja się spotykam z jedną co tydzień lub co dwa tygodnie, a z moją przyjaciółką najczęściej raz na 2 tygodnie. często siedzę w domu, a on w tym czasie sobie siedzi z kolegami (widuje ich codziennie, przez płot )a w sesji to już w ogóle nie będzie miał dla mnie czasu, bo teraz się leni. |
|
|
|
|
#1982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoj TZ jeszcze nie dorosl do tego, zeby wyrazic wlasne zdanie przy kumplach. Nie ma odwagi powiedziec im, ze sie musi uczyc, ze jest chory i ze z nimi nie wyjdzie. Jak po mojego dzwonia i go namawiaja to im wprost mowi, ze ma mase nauki albo pracy i nie da rady. Ma swoje zdanie i ma odwage je wyrazic. A czemu on chce z Ciebie zrobic przy nich kujona? Moze jakies kompleksy ma? Powinien cieszyc sie, ze sie tak przykladasz do nauki. |
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zeby do mojego TZta przemawial jeszcze taki argument, to by bylo suuper. Ale on cwaniak jest przekonany, ze z pewnoscia nikt nie wejdzie. Cytat:
Rebe, mysle, ze Twoj TZ ma wystarczajaco wiele lat, ze sam moze dobierac sobie kolegow i decydowac czy to z nimi spedzac swoj wlasny wolny czas. Najwazniejsze, zeby oni nie stali sie dla niego istotniejsi niz Ty. Ale zreszta wiesz, ze ja jestem przeciwniczka jakiegokolwiek ograniczania
|
||
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba mam libido poniżej 0.. Poważnie, chyba mam jakiś problem ze sobą. Nigdy nie mam ochoty, raz na 2, 3 tyg. by było wystarczające, jak nie rzadziej... A TŻ mógłby pare razy dziennie i przez to też się kłócimy
Mu się chce zawsze, mogę wyglądać okropnie, on i tak będzie chciał. A gdybym założyła jakąś seksowną bieliznę i pończoszki to on by mnie z łóżka nie wypuszczał pewnie pół dnia. Zawsze się muszę zmuszać.. Nawet jak jesteśmy sami u mnie to też mi się nie chce. A jak u niego w domu i jego siostra (której nie trawie) chodzi po domu i nie raz się zdarzyło, że wchodzi bez pukania z jakąś głupią sprawą (ma 27 lat, nie miała nigdy chłopaka, wydaje mi się być zazdrosną, że brat młodszy o 8 lat ma dziewczynę), to już w ogóle nie ma szans.. Dodam, że kiedyś miałam częściej ochotę, a to, że mi się nie chce to może dlatego, że TŻ narzeka na mój brzuch (gruba nie jestem, ale oponka jest, którą aktualnie zrzucam) no i czuję się nieatrakcyjna, mimo wszystko i tak mi się wydaję, że to jest przyczyna..A takie pytanie, przyłapał was ktoś kiedyś podczas zbliżenia? ![]() Od siebie dodam, że nie zdarzyło mi się bezpośrednio (ale tuż przed), siedziałam u TŻta na łóżku, całkiem naga, miałam tylko jego bluzę na sobie, on w spodniach, a jego siostra weszła i robiła awanturę przez 2 minuty w drzwiach, że jej pendriva nie oddał.. Porażka. Jakby nie ogarnęła sytuacji. Szkoda, że nie ma drzwi na klucz to by nie wchodziła już nigdy, głupia ****
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa muszę teraz ponadrabiać Was
Wreszcie przyleciały smski od tżka ![]()
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie gadamy na gg, trochę mu się pożaliłam a ten, że gadam głupoty i że fajna ze mnie laska. Jakoś dziwnie brzmi mi taki tekst do ukochanej osoby, ale dobra już się nie czepiam. No my kiedyś mięliśmy takie akcje u mnie, pod kocem. Bo u niego to niezbyt się da, bo ma pokój z bratem a jego rzadko kiedy nie ma. No a u mnie bywało, ale rodzice sobie zrobili sypialnie ściana w ścianę z moim pokojem i mój TŻ jest przewrażliwony, że wszystko słychać i chyba to go tak odstrasza. Faktycznie, wcześniej troszkę dalej był ten ich pokój, ale jakoś nie sądze, że moi rodzice nadsłuchują co się u mnie w pokoju dzieje, tym bardziej jak jest np 1 w nocy, gdzie oni już w 3 fazie snu są. Gadam mu na gg, gadam, że czuje się tak i tak, że jak mnie nie chce to niech mi powie i całe eseje pisze, a ten nic Żeby na to co ja mu pisze coś odpisał to nie, a jak wychodze to od razu chciałby wszystko wiedzieć, ja też chce wiedzieć i coś od niego usłyszeć do cholery!!
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby się cieszy, jest ze mnie dumny, ale lubi mi tak dociąć. z tym wyrażaniem swojego zdania.. na pewno chce się trochę przypodobać kolegom, ale naprawdę często do niego dzwonia, a on mówi że nie pójdzie gdzieś tam, bo się umówił ze mną. także czasem potrafi się postawić. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
nie byłam bardzo zła za te akcje po pijaku, ale jakoś się skumulowało to jego nagłe wyjście do nich wczoraj, mimo że chory jest i powinien leżeć w łożku |
||
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i masz klapsa żadnym pasztetem nie jesteś!---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
i zawsze jesteśmy pod kocem ja nie mogę! nie umiem się wtedy skupić na przyjemności, mój TŻ to prawie umiera już, a ja się męczę ![]() sto razy bardziej wolę jak jesteśmy sami... co Ty gadasz mamcia weszła a Wy co na to? na czymś konkretnym przyłapała?! ![]() Nas to u mojego TŻ kiedyś jego tata nakrył. Wszedł kied ja siedziałam na nim, ale byłam ubrana ![]() |
||
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
A spłakałam się przed kompem oczywiście.
Ciężko było. Wszystkie brudy zaczęliśmy wyciągać. Powiedziałam mu, że ostatnio z naszym kontaktem było lepiej. A on ,,naprawde?" ja mowie ,,no naprawdę, a nie zauważyłeś, że się nic nie czepiałam?" on: ,,no w sumie to Ty się zawsze o coś czepiasz :P" ![]() No super pozytywne to było. Przypisał mi taką plakietkę i już zawsze się będę czepiać przecież. Próbowałam, żeby coś o swoich uczuciach powiedział, ale przecież z nim się nie da Oczywiście nie wiem skąd nagle wziął mu się tekst ,,ja ci wcale nie nie zabraniam, a nawet powinnas do ludzi wyjsc a nie w domu siedziec, jak bym tyle siedzial w domu tez by mi sie nudzilo" - to chyba na temat tego, że ide do pubu. No super, tak mnie wkurzył i mu powiedziałam, że ja się go o pozwolenie nie pytałam, poza tym nie siedzę cały czas w domu, bo 3/4 on nie wie co robie, tak się mną interesuje. I że siedzę w domu też dlatego, że mój chłopak mnie nigdzie nie zabiera ![]() No to stwierdził, że on jest do dupy To przecież nie da się normalnie z takim pogadać no bo jak? No i co, potem ,,kochanie zakończmy już tą rozmowę na gg, odpocznijmy dzisiaj i ciśnienie minie" To mu powiedziałam, że nas jedynie może uratować szczera ROZMOWA (a nie mój monolog), bo nic samo nie minie, a ciśnienie do jutra to jedynie opaść może, ale na pewno nie minie No to powiedział, że MOŻE weźmie się do kupy i pogadamy ![]() Także dupa, dupa, dupa I DUPA
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiać
Wciąż nadrabiać
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może Go ruszy.
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie pozwól, by jakieś niesnaski się zbierały bo jak wybuchną to nie będzie co zbierać. |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym razem MUSI ze mną pogadać a nie tylko mnie słuchać. Niech dorośnie w końcu. Albo do niego dotrze, że jestem dla niego najważniejsza i ma mnie należycie traktować, albo niech spada na szczaw jak nie wie, jakie w jego życiu wartości są naprawdę ważne. ![]() Ide się napić wina z kuzynką, bo normalnie nie mogę
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypij moje zdrówko
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wiedzialam ze tak bedzie, ze od razu sie zaangazuje. Np dzis. Caly czas pisalismy smsy, 3ex (tak teraz moze bede go nazywala bo nie chce mi sie pisac tego ex ex ex
) mial dzis w nocy do pracy i dopiero po 15 skonczyl sluzbe. Dobrze wiedzial ze jutro juz wyjezdzam, mialam nadzieje ze jeszcze zaproponuje jakies spotkanie, a on nic. Ja rozumiem ze usnal, zmeczony, no ale... ehhh. Dziewczyny wybijcie mi go z glowy i z serca
|
|
#1997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też fajny pomysł z tym, że ja nie wiem jak to u mnie będzie... bo po prostu moi rodzice mają przeświadczenie, że faceta można puszczać samego w takim wieku, a na dziewczynę czyha więcej zagrożeń, no ale mają racje pewnie, nie dziwię się, że się martwią. Cytat:
Źle wyszło... Ty się tym tak przejęłaś, nie powinnaś a co do tej "przypisanej plakietki" to, miejmy nadzieje że było to troche żartobliwie (TŻci mają czasami takie żarciki, nie wiedzą, że nas to aż tak zaboli). Powinien DOCENIĆ, że się dla niego starasz w tym związku. Nie płacz już, uszy do góry ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Haha, no widzisz ![]() czyli kolejna blondyna na naszym forum, tak ?
|
||
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. Muszę się wygadać. Fajnie, że nie jestem sama.Ostatnio też mój facet tak jakoś ma mało czasu i w ogóle... oddalamy się od siebie...ale już mu zapowiedziałam ostatnio, ze ja zrobiłam wszystko co się dało i teraz jego ruch...jak się coś spieprzy między nami to trudno, ja umywam ręce... zobaczymy co z tego będzie....bo już mam dość tego jego "postaram się","myślę jak to zrobić''
od jakiś 2 miesięcy słysze i nic uffff jaka ulga!!
|
|
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tak
dziewczyny.. ja mam pytanie. tu znowu chodzi o samoocenę. na pewno któraś z Was ma TZa który ma dobre koleżanki.. może nam sie wydawać AZ ZA DOBRE koleżanki. ale tak naprawde to o tej dziewczynie co ja teraz pisze, mój TZ z nią nie rozmawiał pare miesięcy. może ktoś sie odezwał na gadu, ale ja nic o tym nie wiem. dlatego napisze ze z tego co ja wiem to dawno nie gadali. w lutym ja i mój TZ mieliśmy taka "przerwę" .. on ze mną zerwał. to jest troche mało ważne teraz bo znów jesteśmy razem, ALE ja dalej mam wątpliwości o takiej jednej dziewczynie. ona jest z mojego TZ roku. nie jest brzydka, jak by była to bym sie nie martwiła, no może troche. ona miała cały czas jakiegoś tam chłopaka, raz są ze sobą raz nie. mój TZ sie do mnie przyznał na wakacjach ze pojechał do niej raz na herbate . i ze raz z nią pojechał na pizze, był jeszcze jego kolega. no ja sie załamałam i kiedy widzę ze ta dziewczyna dodaje jakieś zdjęcia na naszej-klasie, robię sie chora. zaczynam mieć myśli ze mój TZ może chciał coś więcej z nią.. yh.. ale przecież mi wszystko powiedział co i jak a ja dalej nie mogę sobie dać z tym spokój. ona dalej ma tego chłopaka.. piszą ze sobą.. bo widze na NK. i wtedy zapominam chwilowo bo tłumacze sobie ze ja jestem głupia żeby myśleć że mój TZ i ona coś tam coś tam. mam jej numer na gadu gadu, denerwuje mnie to ze czasami maja takie same piosenki w opisach, może nie wiedza? ale chyba wiecie jak to jest.. ja to widzę i od razu tysiąc myśli na głowie. sama nie wiem dlaczego tak mam.. przecież oni nawet ze sobą nie rozmawiają.. ale wiem ze kiedyś mieli dobry kontakt.. jak TZ ze mną zerwał on tak jak by na zlosc pisał do niej przez opisach żebym widziała.jak mam sie z tego wyleczyć.. przecież nie moge mu powiedzieć? jak bym to powiedziała..
|
|
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
A moj to chyba mi w myslach czyta bo tylko zdazylam napisac posta, a tu sms czy dzis sie widzimy.... ale jestem glupia...wiem...
|
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2002 |
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj rozmawialam z TZ i okazalo sie, ze tamten kolega jest juz umowiony i do Nas nie przyjdzie... Moj TZ stwierdzil ze wyjezdzac tez nigdzie nie ma sensu, bo juz jest za pozno... No i bedziemy siedziec we dwoje w akademiku... Kurcze no niby sie cieszylam, ale to juz 3 razy kiedy bedziemy sylwestra spedzac we dwoje i zamulać. Mam ochote na jakas domowke
Nie pamietam juz kiedy bylam na takiej imprezie... Teraz to juz wszyscy sa gdzies poumawiani. Eh, glupio wyszlo. Dziewczyny co mozna zrobic w ten dzien we dwoje zeby sie nie zanudzic?
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w tym samym czasie chce mi sie płakać... ale przecież ona ma chłopaka...! |
|
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój mnie dziś troszkę olał
. Nic w pracy nie robił, a 3/4 dnia się nie odezwał. Ale to poniekąd standart po tylu chwilach razem spędzonych . Nie widziy się dziś, w sumie to dobrz, mam czas żeby w końcu was nadrobi wy moje![]() . Co do problemów seksem to u mnie w zasadzie on nie istnieje. Cokolwiek bym nie włożyła, nieważne jak źle mogę wygląda on ZAWSZE i wszędzie ma na mnie ochotę . Non stop chwali mój tyłek, jak gdzieś jesteśmy to szepnie mi coś sprośnego do uszka . Wiele razy nas "naszło" w jakichś ekhm...ekstremalnych miejscach . Oczywiście krępuje nas obecnośc rodziców, ale gdybyśmy mieli robic to tylko wtedy gdy ich nie ma to robilibysmy to raz w miesiacu, a przy naszych libidach na co takiego nie ma szans
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproponuj, że oboje szykujecie dla siebie niespodzianki Ty np. ubierz się w jakiś seksowny ciuszek ![]() cos można wymyśleć, poczytaj, poszukaj w necie może
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, ale może tym razem Wam się przyda we 2 pobyć, a jak wolisz gdzieś to jeszcze poszukajcie ludzi a we dwójke, hmm... cieszyć się sobą, wino i w ogóle jak chcecie, zrobić romantyczny nastrój. Jak nie, to cóż. Filmy Chyba nic szczególnie wyszukanego Ci nie podpowiem ![]() edit : gwiazdeczka ma fajny pomysł
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona miała i ma tego samego faceta.. boli mnie to ze przez ten czas mój TZ znalazł sobie kogoś aby sie pocieszyć. oni sie poznali na imprezie i od tego czasu pisali ze sobą. widzieli sie raz, i co? nie no nie potrafię tego zapomnieć to była taka głupia znajomość przez gadu gadu. ona niby taka słodka mila dziewczynka.. TZ uwielbia takich nie no.. to bylo prawie rok temu.. a jak ją zobacze to od razu REPLAY całego naszego rozstania. ![]() tak jak pisałam, źle mi sie kojarzy ta dziewczyna. |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie rozpisuję się tutaj, bo jak sobie przypomne to się wkurzę ![]() ![]() Ale postaraj się o niej nie myśleć. Raz a dobrze, wytłumacz sobie, że to było kiedyś i totalnie nie ważne! Co nie zmienia faktu, że jeśli Twój facet jest wyrozumiały to możesz z nim pogadać o tym, ale chyba już wszystko Ci opwiedział szczerze ( i bardzo dobrze)
|
|
|
|
|
#2010 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj TZ chce kogos skombinowac do towarzystwa. Widac nie marzy o wieczorze we dwojke. Ja zreszta tez... Juz mi cos sugeruje, ze to przeze mnie nie mamy z kim isc na sylwka, super Bo ja nikogo nie lubie. No dziwne, ze nie lubie jego kolezanek szlaufow, z ktorymi sie lizal... A to nie moja wina, ze wszyscy jego znajomi z nimi trzymaja... Ehh tam, znowu sie psuje, a ja nie wiem jak z tego wybrnąć
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

Mu się chce zawsze, mogę wyglądać okropnie, on i tak będzie chciał. A gdybym założyła jakąś seksowną bieliznę i pończoszki to on by mnie z łóżka nie wypuszczał pewnie pół dnia. Zawsze się muszę zmuszać.. Nawet jak jesteśmy sami u mnie to też mi się nie chce. A jak u niego w domu i jego siostra (której nie trawie) chodzi po domu i nie raz się zdarzyło, że wchodzi bez pukania z jakąś głupią sprawą (ma 27 lat, nie miała nigdy chłopaka, wydaje mi się być zazdrosną, że brat młodszy o 8 lat ma dziewczynę), to już w ogóle nie ma szans.. Dodam, że kiedyś miałam częściej ochotę, a to, że mi się nie chce to może dlatego, że TŻ narzeka na mój brzuch (gruba nie jestem, ale oponka jest, którą aktualnie zrzucam) no i czuję się nieatrakcyjna, mimo wszystko i tak mi się wydaję, że to jest przyczyna..

Żeby na to co ja mu pisze coś odpisał to nie, a jak wychodze to od razu chciałby wszystko wiedzieć, ja też chce wiedzieć i coś od niego usłyszeć do cholery!!

żadnym pasztetem nie jesteś!

) mial dzis w nocy do pracy i dopiero po 15 skonczyl sluzbe. Dobrze wiedzial ze jutro juz wyjezdzam, mialam nadzieje ze jeszcze zaproponuje jakies spotkanie, a on nic. Ja rozumiem ze usnal, zmeczony, no ale... ehhh. Dziewczyny wybijcie mi go z glowy i z serca
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 
. i ze raz z nią pojechał na pizze, był jeszcze jego kolega. no ja sie załamałam i kiedy widzę ze ta dziewczyna dodaje jakieś zdjęcia na naszej-klasie, robię sie chora. zaczynam mieć myśli ze mój TZ może chciał coś więcej z nią.. yh.. ale przecież mi wszystko powiedział co i jak a ja dalej nie mogę sobie dać z tym spokój. ona dalej ma tego chłopaka.. piszą ze sobą.. bo widze na NK. i wtedy zapominam chwilowo bo tłumacze sobie ze ja jestem głupia żeby myśleć że mój TZ i ona coś tam coś tam. mam jej numer na gadu gadu, denerwuje mnie to ze czasami maja takie same piosenki w opisach, może nie wiedza? ale chyba wiecie jak to jest.. ja to widzę i od razu tysiąc myśli na głowie. sama nie wiem dlaczego tak mam.. przecież oni nawet ze sobą nie rozmawiają.. ale wiem ze kiedyś mieli dobry kontakt.. jak TZ ze mną zerwał on tak jak by na zlosc pisał do niej przez opisach żebym widziała.jak mam sie z tego wyleczyć.. przecież nie moge mu powiedzieć? jak bym to powiedziała.. 
ale nie rozpisuję się tutaj, bo jak sobie przypomne to się wkurzę
Bo ja nikogo nie lubie. No dziwne, ze nie lubie jego kolezanek szlaufow, z ktorymi sie lizal... A to nie moja wina, ze wszyscy jego znajomi z nimi trzymaja... Ehh tam, znowu sie psuje, a ja nie wiem jak z tego wybrnąć