"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 02:42   #3691
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Hajja, nie, nie uwazam, ze to nie fair. TZ tez ma kolezanki i umawia sie z nimi. Nawet z taka, ktorej on sie podoba... Moze mam zle podejscie (cos a'la zrobie tak samo jak ty), ale takie wlasnie mam.

Crozee, ja na pierwszym roku poprawialam historie krajow anglojezycznych w pierwszej mojej w zyciu sesji doslownie 4 razy. W sumie mialam 5 podejsc. Rzucac studia chcialam codziennie. Ale poszlam za tym 5tym razem i zdalam! Naprawde, mysle ze warto walczyc dopoki wszystkie opcje sie nie wyczerpia. CZasami jest ciezko, ale tego sie nie zmieni... Tyle dobrego, ze moj TZ mi nie pozwolil rzucac studiow. Teraz znowu zbliza sie sesja i ja JUZ chce znowu rzucac studia. Ale juz po zdanej sesji jestem z siebie piekielnie zadowolona... ze nie udalo im sie mnie stłamsić. A w tym roku mam wiele trudniejsze przedmioty, w tym syntax, ktorym Cie moze straszono u mnie na tym jest pogrom... malo ludzi zdaje... ale jakas tam czesc daje rade... :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 08:54   #3692
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Witom witom.Ale zaraz lecę na zakupy z koleżanką

Yasminelle i Yasmin to są te,przez które kobiety dostawały zatorów i często umierały.

Hajja NPR-naturalne planowanie rodziny.Ale to Sanrioo by Ci mogła więcej powiedzieć.

Aleks no ale mi szkoda,że to jednak nie zaręczynowy.Ale i tak bym się cieszyła z błyskotki

Kania nie zawsze pierścionki z innymi kamyczkami są tańsze.Zależy jakie to kamyczki,ile... i często mają też w towarzystwie brylanty Mój tyż ma 6 towarzyszów brylantowych
Ale widywałam też pierścionki z jakimś kamorem i brylancikami (nie tak dużymi),które stały po 2- 3 tys.

Nooo więcej nie pamiętam,idę się ubierać
Do potem lasencje

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:38   #3693
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Czytałam, że yasminelle, yasmin i jeszcze jakieś są szkodliwe.
to ja powiem tak....ktore nie sa ? ;]

lece do pracy zarabiac ciezko pieniazki

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:41   #3694
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Hawwa trudna sytuacja - nie wiem co ci doradzic - moze porozmawiaj szczerze z TZtem - przedstaw mu swoje stanowisko tak jak nam to napisalas i zapytaj co on o tym mysli....
mam nadzieje,ze z tata bedzie dobrze - trzymaj sie tam
Stary 2009-12-30, 09:47   #3695
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wiesz, dla niego to tak samo można wydać 300 zł na markowe perfumy na rocznicę jak na pierścionek który chciałam dostać. Cieszę się bo dostałam śliczny pierścionek. Ale od biżuterii ważniejsze dla mnie było by to jedno pytanie. I wiem, że to nie jest wstęp do zaręczyn bo nie kupowałby mi co miesiąc pierścionka. Ale już nie będę smęcić na ten temat.
Ale nie smecisz przyznam, ze teraz Cie troszke nie rozumiem bo sama nie dostalam nigdy pierscionka od ukochanego i wydaje mi sie, ze to jest cos pieknego ale bedac na Twoim miejscu moze tez bym byla troszke zawiedziona ... wiekszosc ludzi kupuje pefrumy, koszule i bardziej praktyczne rzeczy a bizuteria w tym pierscionki jest zarezerwowana dla waznych osob bo wiadomo jak sa odbierane i wydaje mi sie, ze Twoj TZ chce bys myslal, ze jestes dla niego jedyna kobieta i dlatego Ci podarowal piekny pierscionek ... Nie chcial Ci zrobic przykrosci, ciesz sie, ze Wam sie fajnie uklada
Stary 2009-12-30, 09:54   #3696
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
No 400zł to dużo na miesiąc, będzie Wam lżej. A coś wspominałaś, że możliwa jest jakaś podwyżka?
No to chyba już stabilniejsza będzie wasza sytuacja finansowa, można brać ślub, chyba jego rodzice wam pomogą prawda?
Babka mówiła, że po okresie próbnym (2 m-ce) możliwa podwyżka do 1600zł, więc mielibyśmy 600zł m-cznie więcej ale zobaczymy jak to będzie

Na pomoc rodziców ani jego, ani moich nie możemy liczyć
Tzn. organizacyjnie - to jak najbardziej. Ale finansowo nic a nic, po prostu sami nie mają

OlkaR, tak dostał
A TŻ po prostu zazdrosny to dobrze - zależy mu

justynko ale fajnie macie z tym rabatem przy 44% i 77% to można poszaleć z butami, nie ma co
i cieszę się, że libido skoczyło

Hawwa będzie dobrze... Tata musi być dzielny
A co do TŻta - to myślę, że powinnaś z nim porozmawiać i powiedzieć wprost to, co nam napisałaś
Jeśli nie jest gotowy - psychicznie/finansowo - to zapytać i tak może. Albo chociaż zrobić TEN krok i zaznaczyć, że np. chciałby slubu za 2 lata. Tak, żeby sytuacja była dla Ciebie jasna, ale i żeby Tata mógł się Wami nacieszyć

A ja muszę iść do sklepu a tak jest zimno i biaaaało i pada dalej. Normalnie szlag by to trafił! A ja się już tak cieszyłam, że nie ma mrozów i śniegu
Stary 2009-12-30, 10:02   #3697
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Insane, może Twój mężczyzna wreszcie rozpocznie dojrzewanie (ewoluować) . Ale wydaje mi się, że to dobry znak, skoro chyba się przejął tym wszystkim? Trzymam za Ciebie kciuki

Ola, Twój to teraz taki... dziwny. Trzymam kciuki, żebyście jednak się nie pozabijali, tylko żeby zrozumiał co wyprawia. Że jednak coś widać, choć bardzo chce to ukryć. I żeby przestał walczyć o dominację w związku...

Hawwa, moim zdaniem powinnaś otwarcie powiedzieć to TŻ. Wydaje mi się, że nie powinien mieć Ci tego za złe, zwłaszcza, że możecie umówić się tak, jak powiedziała Ins. Że planować ślubu nie chcecie jeszcze, ale bardzo zależy Ci, aby jeszcze tata doczekał się radości z tej chwili i jednocześnie sama mieć poczucie szczęścia z tego powodu.

Nie chce mi się jechac do tego Krakowa jutro...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-30 o 10:04
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:07   #3698
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

madeline, dziękuję ;cmok:
Też mam taką nadzieję

I w ogóle, to wyglądam właśnie jak jakiś skrzat albo inne nieboskie stworzenie Założyłam adidasy, wysokie pasiaste skarpetki do kolan i pumpy też do kolan idę do sklepu
Nie jest to strój wyjściowy, ale mam tylko kilka metrów do sklepu i nie chce mi się ubierać
Stary 2009-12-30, 10:08   #3699
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ins, mnie to się bardziej kojarzy z dżinem z kolorowymi nogami

p.s. Wredoty wyyyy. Spotkanie 4? Jak już mnie nie będzie? To się nazywa pech - byc w Krk 3 dni, a Was nie zaliczyć

Luffka, jak tam? Nie siedź tak cichutko Lepiej się czujesz?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-30 o 10:10
Stary 2009-12-30, 10:20   #3700
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ins, mnie to się bardziej kojarzy z dżinem z kolorowymi nogami

p.s. Wredoty wyyyy. Spotkanie 4? Jak już mnie nie będzie? To się nazywa pech - byc w Krk 3 dni, a Was nie zaliczyć

Luffka, jak tam? Nie siedź tak cichutko Lepiej się czujesz?
Ach, no tak - pech

Już wrócilam nikt się nie smiał
Stary 2009-12-30, 10:20   #3701
frezyjka85
Zakorzenienie

justyna zazdroszczę zniżek - nakupiłabym wszystkie buty

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry

Co do spotkania krakowskiego 4.01., to też jestem chętna!

No... grafik na styczeń mam... fajnie, mało kasy będzie, ale dużo wolnego i już do końca tego roku free jutro jedziemy z TŻem na zakupy, kiecka i te sprawy... uciekam, dobrej nocki
to umówmy się już 4.01 na jakąś konkretną godzinę... ja mogę przez cały dzień ale dziwczyny z tego co pamiętam mają zajęcia.... tylko co do godziny i miejsca spotkania to proponuję szczegóły napisać w mailu po co wszyscy mają wiedzieć gdzie i o której będą zazdrośnice

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Nie mam siły (chyba bardziej psychicznej niż fizycznej) odpowiadać na Wasze posty, wybaczcie Chyba teraz będę bardziej czytającą niż piszącą...

Jutro/dziś Tata wraca ze szpitala, jest nieco lepiej, bo w szpitalu jadł, gadał normalnie ze mną, ale dalej nie chodzi... Z drugiej strony jest gorzej, bo guzy się powiększyły Wczoraj lekarka mówiła, że Tata będzie potrzebował opieki całą dobę - a była ze mną w szpitalu znajoma Taty i TŻ, TŻ był z nim na tomografii (bo pielęgniarka wzięła go za syna), a wtedy lekarka gadała ze mną i z tą znajomą i znajoma już się dopytywała o hospicjum, a potem parę razy mi mówiła "nie miej nadziei" - wyobrażacie sobie? To jest jeszcze koleżanka mojej Mamy z młodości, ale tak straciła w moich oczach, że lepiej dla niej, żeby nie przebywała ze mną w jednym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie powrotu na zajęcia Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie... Że Tata będzie mógł jeść, może się poruszać po mieszkaniu... Lekarz mówił, że dostanie leki przeciwobrzękowe, a wymioty są prawdopodobnie spowodowane tym, że guz na coś naciska I boję się, że jak wróci do domu, to znów będzie gorzej

Byłam dziś u TŻta, była jeszcze jego siostra z rodziną i tam czuć takie ciepło rodzinne, że zapomina się o problemach, a tu to znów dół i sto metrów mułu... Przecież ja sobie sama nie poradzę z Tatą, domem i studiami

Przepraszam Was za smęty [COLOR="Silver"]
nie chciałabym czegość takiego usłyszeć.... a nadzieja umiera ostatnia i tak jak któraś pisała potrafi zdziałać cuda.... nie raz były przypadki że guzy same zanikały.... wierzę że będzie dobrze!

Cytat:

Nie chce mi się jechac do tego Krakowa jutro...
przyjedź i wpadnij na spotkanie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:22   #3702
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
justyna zazdroszczę zniżek - nakupiłabym wszystkie buty
ja tez jestem strasznym maniakiem butowym
Stary 2009-12-30, 10:23   #3703
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
Ja bym się z pewnością stała maniakiem butowym, gdybym miała takie zniżki

Nie mam wielu par butów, bo akurat zawsze wolałam kupić jedne, porządne, zamiast pięciu innych par

Ale do Ryłko mam zaufanie i z taką zniżką na pewno stałabym się maniakiem
Zazdraszczam!!!
Stary 2009-12-30, 10:27   #3704
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie... tylko że ja wiele z nich mogę tylko na wystawie pooglądać... niektóre takie drogie że to jakieś nieporozumienie!!

Hawwa - co do TŻta myślę że mogłabyś zacząć rozmowę z nim w rodzaju "chciałabym sprawić tacie radość, żeby przeżył coś ważnego..." i może on coś zacznie mówić? bo tak naprawdę mężczyźni w takiej sytuacji w większości uważają że skoro masz tyle trosk na główce to że nie będą wyskakiwać z zaręczynami.... więc musisz go naprowadzić że to ważne zarówno dla Ciebie jak i dla taty...

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2009-12-30 o 10:28
Stary 2009-12-30, 10:32   #3705
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no właśnie... tylko że ja wiele z nich mogę tylko na wystawie pooglądać... niektóre takie drogie że to jakieś nieporozumienie!!

Hawwa - co do TŻta myślę że mogłabyś zacząć rozmowę z nim w rodzaju "chciałabym sprawić tacie radość, żeby przeżył coś ważnego..." i może on coś zacznie mówić? bo tak naprawdę mężczyźni w takiej sytuacji w większości uważają że skoro masz tyle trosk na główce to że nie będą wyskakiwać z zaręczynami.... więc musisz go naprowadzić że to ważne zarówno dla Ciebie jak i dla taty...
to prawda - na miejscu faceta tak właśnie bym pomyślała
Stary 2009-12-30, 10:33   #3706
frezyjka85
Zakorzenienie

Kawuszka - cały czas Cię widzę w 'dostępnych' a nic do nas nie piszesz w pracy jesteś?

i carmel - napisz na maila o której możesz w poniedziałek
Stary 2009-12-30, 10:33   #3707
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja bym się z pewnością stała maniakiem butowym, gdybym miała takie zniżki

Nie mam wielu par butów, bo akurat zawsze wolałam kupić jedne, porządne, zamiast pięciu innych par

Ale do Ryłko mam zaufanie i z taką zniżką na pewno stałabym się maniakiem
Zazdraszczam!!!
ja mam ok 20 par ale i tak zawsze mam problem ze nie mam butow odpowiednich - przy czym mam kilka par ze kupilam np 2 lata temu a mialam na sobie 2 - 3 razy bo pasuja mi np tylko do jednej sukienki albo tylko do jednej garsonki - i tak sobie leza w pudelkach grzecznie a cenowo to roznie - mam takie za 30 - 50 zl i takie za 200... jak to maja byc buty ktore rzadko nosze to kupuje tansze raczej - zimowe wiadomo,ze porzadniejsze bo na codzien.... wyjatkiem sa jedne szare do szarej garsonki - 200 zl mnie kosztowaly a mialam na sobie moze ze 3 razy - bo do niczego innego mi nie pasuja - ale za to jak sie odstawiam na konferencje to wyglada to super
Stary 2009-12-30, 10:38   #3708
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ok 20 par ale i tak zawsze mam problem ze nie mam butow odpowiednich - przy czym mam kilka par ze kupilam np 2 lata temu a mialam na sobie 2 - 3 razy bo pasuja mi np tylko do jednej sukienki albo tylko do jednej garsonki - i tak sobie leza w pudelkach grzecznie a cenowo to roznie - mam takie za 30 - 50 zl i takie za 200... jak to maja byc buty ktore rzadko nosze to kupuje tansze raczej - zimowe wiadomo,ze porzadniejsze bo na codzien.... wyjatkiem sa jedne szare do szarej garsonki - 200 zl mnie kosztowaly a mialam na sobie moze ze 3 razy - bo do niczego innego mi nie pasuja - ale za to jak sie odstawiam na konferencje to wyglada to super

haha! a ja mam 3 pary butów, których nie miałam na sobie ani raz, a kupiłam je najstarsze jakieś 3 latatemu....(w ogóle to chyba je gdzieś oddałam do rodziny na wsi...) inne 2 lata temu... i ostatnie w te wakacje na szczęście nie były takie drogie bo żadne z nich nie przekroczyły 70zł no ale sam fakt.....:/
szlag mnie trafia jak sobie coś kupie, a TŻ mi powie że to jest paskudne i fuj.... odchodzi mi ochota na noszenie tego a pieniadze to jak wyrzucone w błoto...grrrr

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

gwiazdeczka przyszła masz jakieś wieści ??
Stary 2009-12-30, 10:39   #3709
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Od rana miałam oglądać filmy w biurze, ale przyszedł kolega i gadamy o świętach a w międzyczasie rozliczam zaległe delegacje szefa (nienawidzę tego!!!!!).

Ja pracuję do 17:30, więc mogę sie spotkać później. A miejsce to niech któraś zaproponuje, mi wszystko jedno
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:39   #3710
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Moimi najdroższymi butami były chyba glany za 250zł
I wyglądają prawie jak nowe

Raz chciałam kupic sobie kozaki, które byly moim absolutnym ideałem, a nie było mojego rozmiaru gdyby był, to one byłyby najdroższym zakupem
Stary 2009-12-30, 10:41   #3711
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

nie no to ja tak nie mam - jak juz kupie to raczej ubieram - chociaz raz

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

a glany to co roku jak snieg topnieje i jest taka chlapa to sobie mysle,zeby kupic bo chyba na taka pogode to glany najlepsze...ale jakos nigdy jeszcze nie kupilam....
Stary 2009-12-30, 10:42   #3712
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

ja mam tak mało butów (bo mało co na mnie pasuje), że mogę się pochwalić tylko jedną nienoszoną parą

Frezyjko, jak ja mam się spotkac, skoro 4.01 mam juz zajęcia (fakt, głupie, bo informatyka i angielski, ale być trzeba...), potem ortodontę no i muszę najpóźniej wyjechać w poniedziałek rano Bu bu bu bu....

Ech, zaraz będę bratu niemiecki wykładac... Trzymajcie kciuki, bo on jest na ten przedmiot megaodporny, nastawiony na anty i 5 słówek potrafi się uczyć 5h

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2009-12-30, 10:44   #3713
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tak mało butów (bo mało co na mnie pasuje), że mogę się pochwalić tylko jedną nienoszoną parą

Frezyjko, jak ja mam się spotkac, skoro 4.01 mam juz zajęcia (fakt, głupie, bo informatyka i angielski, ale być trzeba...), potem ortodontę no i muszę najpóźniej wyjechać w poniedziałek rano Bu bu bu bu....

Ech, zaraz będę bratu niemiecki wykładac... Trzymajcie kciuki, bo on jest na ten przedmiot megaodporny, nastawiony na anty i 5 słówek potrafi się uczyć 5h
ojjj... no rozumiem szkoda...
Stary 2009-12-30, 10:44   #3714
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a za mna od jakiegos czasu chodza fioletowe szpilki - ahhh musze sobie w koncu kupic na wiosne jakies fioletowe....tylko do tego jakies ciuszki - bo nie mam nic fioletowego....
no i oczywiscie do kazdych butow mam inna torebke wiec tez mam ich sporo.....
Stary 2009-12-30, 10:47   #3715
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
nie no to ja tak nie mam - jak juz kupie to raczej ubieram - chociaz raz

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

a glany to co roku jak snieg topnieje i jest taka chlapa to sobie mysle,zeby kupic bo chyba na taka pogode to glany najlepsze...ale jakos nigdy jeszcze nie kupilam....
Powiem szczerze, że kiedyś nosiłam prawie tylko glany, poza latem i wiosna oczywiście Ale to też wynikało z mojego stroju - luźniejszego.
Teraz w pracy raczej nie powinnam wyskoczyć w glanach i moich najukochańszych i najcieplejszych urban moro więc stoją i czekają na swoją kolej.

Zimą trza zakładać cieeeepłe skarpetki, bo jak blacha przemarźnie, to nie ma przebacz ale dobrze zakonserwowane są absolutnie wodoodporne. I wygodne - jak już się rozchodzi

Teraz czasem założę do sklepu na szybko bez wiązania nawet - to jednak czuć wagę butów, nie to co adidaski ale to odzwyczajenie chyba.
Stary 2009-12-30, 10:48   #3716
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
a za mna od jakiegos czasu chodza fioletowe szpilki - ahhh musze sobie w koncu kupic na wiosne jakies fioletowe....tylko do tego jakies ciuszki - bo nie mam nic fioletowego....
no i oczywiscie do kazdych butow mam inna torebke wiec tez mam ich sporo.....
To jakby podliczyć Twoje zakupy, to pewnie sumując z zakupami innych zazdrośnic, to mogłabym za taką kwotę pojechać sobie do ciepłych krajów

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2009-12-30, 10:49   #3717
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja do szpilek nie umiem się przekonać do wysokości 5cm mogę biegać cały dzień (miałam takie ukochane kozaki, właśnie na takim obcasiku i TŻ mi je zepsuł ). Wyższe to zależy jakie, miałam tylko jedne 9cm, które były naprawdę wygodne. A tak to mnie nogi bolą, że hej

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
To jakby podliczyć Twoje zakupy, to pewnie sumując z zakupami innych zazdrośnic, to mogłabym za taką kwotę pojechać sobie do ciepłych krajów
myślę, że nawet na miesiąc all inclusive
Stary 2009-12-30, 10:50   #3718
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

no wlasnie chodzi mi o to ze sa wodoodporne wiec na takie roztopy to najlepsze..... ale jakos jeszcze nigdy nie kupilam - no ale moze w koncu sie skusze kiedys

tylko ja raczej elegancko sie musze ubierac w pracy - ubrac dzinsy udaje mi sie max raz na tydzien - dwa - to i tak sukces - wiec nie wiem czy mialabym je do czego nosic
Stary 2009-12-30, 10:50   #3719
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że kiedyś nosiłam prawie tylko glany, poza latem i wiosna oczywiście Ale to też wynikało z mojego stroju - luźniejszego.
Teraz w pracy raczej nie powinnam wyskoczyć w glanach i moich najukochańszych i najcieplejszych urban moro więc stoją i czekają na swoją kolej.

Zimą trza zakładać cieeeepłe skarpetki, bo jak blacha przemarźnie, to nie ma przebacz ale dobrze zakonserwowane są absolutnie wodoodporne. I wygodne - jak już się rozchodzi

Teraz czasem założę do sklepu na szybko bez wiązania nawet - to jednak czuć wagę butów, nie to co adidaski ale to odzwyczajenie chyba.
ha! no to Was zaskoczę... kiedyś przez prawie 2 lata nosiłam tylko glany.... czy zima, czy lato, czy wiona....whatever.... nosiłam! masakra!
byłam metalem więc prosta sprawa.... ale pożal się Boże, żeby takie buty w lecie nosić!!!!
Stary 2009-12-30, 10:54   #3720
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
ojjj z pewnoscia - wydaje mnostwo kasy na ciuchy, buty, torebki i kosmetyki - oczywiscie jak mam to wydaje a jak nie mam to niestety nie - ale zamiast odkladac cos jak mam wiecej to wydaje na ciuchy - nie umiem sie powstrzymac jak cos fajnego widze - a jeszcze teraz w Jeleniej galerie nowa buduja - i bedzie duzo nowych sklepow - zbankrutuje przeciez no....

kiedys planowalam zbierac paragony i policzyc ile wydalam w ciagu roku na ciuchy - ale zrezygnowalam po chyba 3 miesiacach....

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

ins u mnie szpilki 9 cm to standard - i tak juz od szkoly w zasadzie - nawet biegac w nich umiem - bo zawsze wychodzilam w ostatniej chwili na autobus

a teraz to juz tez z musu bo na szkoleniach czy gdzies to musze w szpilkach byc...

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2009-12-30 o 10:55
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości