|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-30 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
jedna z tych lasek (rok starsza ode mnie) szpanuje bo studiuje medycynę. myśli, że jest super. pfff
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uważam, że w sylwestra powinno się szaleć ![]() Więc radziłabym zamiast półgolfa jakiś top. Pewnie wszystkie dziewczyny będą ubrane bardziej na luzie, klubowo i pomyśl czy nie będziesz za bardzo wyróżniać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa. to ja jej dojadę prawem. zobaczymy jej minę ![]() boże jaka ja jestem fajna, w przyszłości będę prawnikiem i będę okradała ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. na pewno nie chodzi mu tylko o seks, chce ze mną być, chce ze mną wziąć ślub, ale to w dalekiej przyszłości. także raczej dojrzał do poważnego związku. najbardziej mnie nurtują te smsy od koleżanek, ale tak jak któraś napisała - pewnie uważa, że to nic ważnego. może źle to ujęłam, lubi mnie pocieszać. ale nie lubi jak marudzę ![]() tak, powiedział, że nie ma potrzeby zasypiania u czyjegoś boku, woli spać sam ![]() trochę tęsknie za dawnym, z obecnym też jest zazwyczaj cudnie, tak jak wczoraj. ale dręczy mnie to, że ta jego czułość, to oddanie gdzieś uleciało. p.s. jeszcze mnie irytuje, że on się tak cieszy na tego Sylwestra. dawno nie widział tych dziewczyn, to są siostry, jedna rok starsza, druga rok młodsza ode mnie. ostatni raz byliśmy u nich razem jak jeszcze nie byliśmy w związku. potem on ją widział jeszcze dwa razy i nie było mnie wtedy przy nim. ale kiedyś mówił, że ta starszą bardzo lubi (to taka jego "przyjaciółka" była, ta z którą był na piwie, o czym pisałam wcześniej) ale go nie pociąga, a młodsza jest głupiutka. najlepsze, że jak ja mówię, że jakaś jego koleżanka jest pusta to jej broni jak lew. irytuje mnie to. a wcześniej sam wrzuca, że blachara. czyli on może się niepochlebnie o nich wyrażać, a ja nie. dziwne. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-30 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty się odstawisz i będą superlaski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zerknę do podręcznika ona kiedyś paskudna była, ale nie widziałam jej 2 lata i obawiam się, że wyładniała ![]() mam nadzieję, że nie będzie mi faceta obcałowywała na dzień dobry, bo uduszę ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-30 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 |
BAN stały
|
Rebe ciezko mi cokolwiek powiedziec. Ale prosze Cie, nie stosuj jej chorej broni. Nie wywyzszaj sie tak jak ona. Bedzie to przypominalo zalosna bitwe medycyna kontra prawo. Mnie to denerwuje jak ktos sie tak chwali na prawo i lewo tym co studiuje. A kierunek wcale nie swiadczy o tym jakie mamy umiejetnosci i co bedziemy robic w przyszlosc.
Prosze, nie znizaj sie do jej poziomu. Pokaz ze jestes kulturalna babka z klasa i masz to w nosie, ze studiuje medycyne. (chociaz medycyna to jeszcze cos, jedna laska, kolezaznka TZ sie tak wywyzsza bo jest w studium kosmetycznym ![]() ![]() ![]() Co do TZ to mnie tez by to wkurzalo. Moj tez tak ma, ze sam wyzywa laski, ale ja to juz nie moge. Ja znalazlam na to sposob : jak on jest zazdrosny o jakiegos koelsia to ja robie to samo, bronie go, mowie ze ja go lubie jest fajny itp. I wtedy TZtowi sie geba zamyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zamiar właśnie zachować klasę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Koszka, może on się pogubił, daj mu trochę czasu. nie wierzę w to, że przestałby Cię Kochać, nie wierzę... Zdawaj nam na bieżąco relacje.
![]() ![]() Reb, jejku co klientka, studiuje medycynę, wow, co za prestiż. Tylko ciekawe, czy w głowie coś ma. Pokaż tam się jutro z jak najlepszej strony i powal ich wszystkich na kolana ! ![]() Madame cieszę się, że u Ciebie się polepsza ![]() Koka, co u Ciebie? ![]() Ja chyba chora będę... Dziś się z TŻ chyba widzimy, choć między nami jest wg mnie średnio. Na jutro zaplanował upojną noc u niego w domu, zobaczymy.
#2357 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coraz częściej zaprasza Cię do siebie, to dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko trochę się boję jak się TŻ będzie zachowywał. nienawidzę jak on się podlizuje innym kobietom. również uważam, że to przełom, skoro TŻ zaczął cię zapraszać do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Zaprasza z tego względu, że On ma wolny dom, a ja mam małe mieszkanie i spędzanie sylwestra z rodzicami za ścianą w małym pokoju nie wygląda ciekawie
![]()
#2360 |
Zadomowienie
|
No i milczy
![]() Cały dzień cisza, nawet nie wiecie jak mi źle. Czy to dziwne, że teraz jeszcze bardziej myślę, że to koniec? Jedyne o czym teraz marzę, to żeby się do mnie odezwał, powiedział, że przemyślał i żebyśmy sobie pogadali i wszystko wyjaśnili. Ale jakoś szczerze w to wątpie. Zaraz Was nadrobie kochane ![]()
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech teraz się wykaże.. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- a myślicie, ze jak założę jutro granatową bluzkę na ramiączkach, taką z cekinami przy dekolcie i szare rurki, to będzie okej? ![]() ![]()
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Koszka, cóż ci powiedzieć.. mój TŻ też jest specyficznym człowiekiem, ciężko się z nim dogadać, panicznie boi się poważnych rozmów.
może twój TŻ czuje, że nie spełnia twoich oczekiwań, bo wiecznie coś jest nie tak? mój tez tak miał, że był bezradny. postępował źle, bo "taki już jest" - tak się tłumaczył. dalej tłumaczy się tym, że nie potrafi okazywać uczuć, tak jakbym tego chciała i że kocha mnie na swój koślawy sposób. martwisz się, bo nie powiedział, że kocha. ale chyba to ty pierwsza użyłaś sformułowania "czuć to COŚ", więc odpowiedział, że "czuje to coś", może myślał, że chodzi ci właśnie o miłość ![]() nie wiem, próbuję to jakoś tłumaczyć. mi to nie wygląda na koniec związku, po prostu facet musi sobie przemyśleć pewne rzeczy. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ja sama pojęcia nie mam co założyć. na pewno pończochy i do tego: a) jeansowa spódnica, zwykła czarna bluzka z takim prostokątnym dekoltem + pasek w talii b) mam taką sweterkową tunikę w kolorze seledynowym, wygląda jak sukienka, bo jest przed samo kolano, na dole ma dwie kieszonki takie odstające, i do tego w talii też pasek. i już wtedy bez spódnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
może tą tunikę ? bo jak założysz czarną bluzkę to będziesz smutno wyglądała
![]()
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Tylko ja nie mam co założyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no na pewno nie zasypywał mnie komplementami. Kiedyś pisałam, że ostatnio powiedział mi, że mam piękne oczy. Ja byłam zdziwiona, bo nigdy mi tego nie mówił, a on się zbulwersował, że jak to mi nie mówił, przecież to wiadome, że mam ładne oczy ![]() ![]() Cytat:
Super, że u Ciebie dobrze ![]() Cytat:
Ale tak naprawdę to są chyba tylko moje złudzenia. Ja myślę, że on w tym momencie się tym wszystkim nawet nie przejmuje. Nie wiem, może błędnie go oceniam, ale po prostu w to nie wierzę. Bardziej mam wrażenie, że cieszy się, bo przynajmniej się do niego nie odzywam i ma święty spokój. Ciekawe co robi cały dzień i dlaczego się nie odzywa. Jest zły? Obrażony? Myśli? Czy mnie olewa? Czemu nie może napisać do mnie skruszony. Czemu nie możemy się już pogodzić. Ile mam czekać? Przecież ja się wykończę. A jeśli odezwie się do mnie dzisiaj w ogóle i jak zwykle rozpocznie rozmowę ,,co tam?" jakgdyby nic się nie stało? przecież ja się załamię. Cytat:
Cytat:
Mógłby ten czas szybciej płynąć. Z resztą ciekawa jestem czy ten czas mu coś da. Jakoś nie wydaje mi się, żeby on o tym myślał. Może on potrzebuje czasu, żeby na mnie nie patrzeć i mnie nie słuchać. To już chyba prędzej...
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
Właśnie napisał na gg
![]() I co teraz? Jak mam z nim rozmawiać? ![]() Czuje się zupełnie bezradna i nie wiem jak się zachowywać to straszne...
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TZ juz do mnie jedzie.
![]() |
#2370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do podkreślonego to faktycznie tak było, ja pierwsza tak to sformuowałam. Mówisz, że musi sobie przemyśleć. Tylko ja mam wrażenie, że on wcale o tym nie myśli, niestety. Wydaje mi sie, że po prostu czeka jak mi przejdzie i sprawa przycichnie. No nie wiem nie sądzę, żeby się przejmował. Napisał, że wrócił od lekarza. Potem mama odłączyła mi Internet, zanim go spowrotem podłączyłam to trochę minęło. Napisał tylko coś tam o nauce, wszystkiego nie dostałam. Napisałam, żeby jeszcze raz wysłał, ale już się nie odzywa ![]() Świetna rozmowa. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Wysłał znak zapytania, bo niewidoczna jestem. Odpisałam a reszte wyżej napisałam. Także zbyt długo nie pogadaliśmy heh... ![]() Wiedziałam, że ten temat teraz będzie omijany szerokim łukiem. Ja będę ciągle o tym myśleć, a on będzie miał to gdzieś i poczeka jak mi przejdzie. Mam tego dosyć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.