|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Gdy mnie coś denerwuje to mówię, że mnie to wkurza i to wystarczy, by mój facet zastanowił się nad swoim zachowaniem. Natomiast co do spraw takich, że nie odzywa się calymi dniami (mój też nie pisze co chwile smsów czy nie dzwoni, ale my widzimy się codziennie), nie ma czasu, nie wybieracie się nigdzie razem to nie pomogę, bo nie miałam nigdy takiego problemu. No, może miałam, jak mój facet miał 19-21 lat i wtedy mu kumple tylko w głowie byli. Ile kłotni było przez to ![]() Cytat:
![]() Rozmawiać trzeba, ale nie jest miłe i fajne dla drugiej strony, kiedy ktoś tonem roszczeniowym mówi "rozmawiaj ze mną tu i teraz, bo ja chcę!", albo ciągle o tym marudzi. Nie dziwota, że się nie chce... Poza tym facet przychodzący do Ciebie i mówiący: " Kochanie, zdradzam Cię, pogadajmy o tym"-masz rację- BEZSENS ![]() EDIT. Koszkaa i jej facet są teraz na takim etapie, że każda rozmowa "o związku, o tym jak jest źle, a dlaczego jest źle" spowoduje tylko zaognienie sytuacji.
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones Edytowane przez Mojitooo Czas edycji: 2009-12-31 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Copyraptor
|
Spokój, baby! Bo przełożę przez kolano
![]() Jeżeli Koszka widzi, że sama zmiana nic nie daje, i czekanie na jego ruch jest bezcelowe, to co ma zrobić? Chce ratować swój związek, i robi w tym kierunku to, co może. Czasem, Koszko, przesadzasz, ale moim zdaniem Twój TŻ przesadza dużo bardziej. Jest dorosłym człowiekiem, a wciąż nie potrafi zrozumieć, że czasem trzeba porozmawiać. Przecież nie można czekać w nieskończoność, aż jaśnie pan zdecyduje Cię przyjąć na audiencję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każdy musi pracować nad sobą. Ja się postaram, ale jak u niego efektów nie będzie to ja też w końcu odpuszczę. Ale co mi szkodi i tak już jest kiepsko ![]() Dziewczyny nie kłócić się tu już ![]() Idę jakieś paznokcie pomalować, brwi wyregulować, gdzie bym nie szła, zawsze warto ładnie wyglądać. A i humor mi się może po tym poprawi. Potem zadzwonie i zapytam czy już coś wie co z sylwestrem. ![]()
![]() |
#2526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tam jest napisane, że rozmawiać trzeba kiedy jest problem i wtedy kiedy obie osoby chcą. Bo inaczej to wychodzi bezsensowna walka z wiatrakami. A tak poza tym kończe dyskusję z Tobą ![]() ![]() Wszystkim Wam życzę szampańskiej zabawy i dużo szczęścia w Nowym Roku!
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuję, może jak ja zmienię stosunek i ton tych rozmów to może i on chętniej będzie rozmawiał?
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no żarcik ![]() ale seksownie by było ![]() KOCHANE ŻYCZĘ WAM WSPANIALE SPĘDZONEGO SYLWESTRA I HUCZNIE PRZYWITANEGO NOWEGO ROKU! Jaki 1 stycznia taki cały rok, podobno ![]() więc bawcie się, cieszcie z obecności Waszych TŻcików, nie kłóćcie się z nimi ![]() te które są sam na sam, niech korzystają, niech to będzie cudowny wieczór ![]() Red trzymam kciuki, by TŻ był baaaardzo grzeczny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
JAKI SYLWESTER TAKI CAŁY ROK.
Jeśli chcecie sie kłócić to akyszzzz z wątku ![]() Ostatni dzień roku ma byc cudowny, nieważne czy z Tżtami czy nie,mamy się dobrze bawić. ![]() ![]() ![]() ![]() A potem wychodza z nas diabełki...... ![]()
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Wtajemniczenie
|
Cześc kochane
![]() Ja jestem totalnie na NIE odnośnie dzisiejszego wieczoru. Nie mam nastroju, bolą mnie plecy, martwię się ze mój facet sie upije i znów nie odstawi szopki ![]() ![]() Mojito ma w pewnym stopniu rację, aczkolwiek rozumiem Koszkę, bo czasem mam podobnie. To zupełnie normalne, że oczekuje się od swojego faceta jakiegoś zaangażowania, czułego słowa. A ja mam wrażenie, że facet Koszki jest taki troche....zamknięty w sobie? Ma problemy z wyrażaniem i okazywaniem uczuc? Któraś z was dobrze napisała, że nie każda z nas czepia się o bzdury i rada, aby zamiast ochrzanic TZta napisac tutaj posta nie do końca jest zgodna z prawdą. Nie dzielmy ludzkich (tżtowych ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę wam kochane moje, udanego Sylwestra. Abyście wszystkie dotrwały do 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazdeczko, kochana, dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-31 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-31 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Jedno musze przyznac - zaprzestanie częstego pisania sms ma rewelacyjny skutek. Ostatnio nawet co mu sie ostatno nie zdażało o 12 w nocy dostałam sms co robię i czy dalej czytam książke; no jak na mojego takie zainteresowanie to po prostu sukces był ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-31 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
BAN stały
|
A tak w ogole moje kochane to ja powinnam byc wyrozniona w tym watku! Spojrzcie na ranking, pisze najwiecej
![]() ![]() Jestem królową zazdrosnic ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=389410 |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAA przytyłam od lata, ledwo się mieszcze w stare dżinsy ale im nie odpuszcze, mam nadzieje, że guzik wytrzyma
![]() ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-12-31 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
a mi się odechciało tego Sylwestra
![]() rodzice zaczęli temat nocowania i mi się smutno zrobiło. bo mój TŻ mieszka koło tej swojej siostry ciotecznej i myślałam, że zaproponuje, że mnie przenocuje. nie zaproponował. i nawet jak ja spytałam czy mnie przenocuje to zmienił temat "podprowadzę cię ![]() nawet mój ojciec był w szoku i pytał "a czemu cię nie przenocuje?". w takich momentach ten związek wydaje mi się niepoważny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
nawet bardzo.
wiesz jak mi teraz głupio i przykro? szkoda gadać. nie tłumaczył.. bo nie pytałam dlaczego. napisałam TŻtowi, że mi się odechciało tego Sylwestra, jemu się chyba wydaje, że przez te koleżanki. jak zwykle olewa mój problem i mnie głupio pociesza, że będzie dobrze. może Cholerka mnie do pionu postawi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
dopiero wstałam
![]() ![]()
#2543 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Reb yyy ja na pewno Cię nie przywróce do pionu, bo przyznam szczerze że mi też zrobiłoby się przykro.
![]() Motylku hmmm to że tak się tutaj nam udzielasz to dobrze ![]() ![]() E.J nie zauważy. ![]() ![]() Mandy ijeeee ja w życiu tyle nie spałam... nie jesteś może zodiakalnym lwem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja teraz zastanawiam się w co się ubrać, jak umalować..yy...w ogóle to boję się,że tego sylwka sam na sam ktoś nam może zepsuć ![]() ![]()
#2545 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ to lew i też śpi do 12
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
no mój Tż też jest lwem i śpi dłuuuugooo...jakby go nie budzić to prześpi cały dzień ![]() ![]()
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
E.J haha a no ale komplemenciarz
![]() ![]() Mandy hah ach te lwyyyyyyyyyyy... ![]() ![]() ![]() ale mimo wszystko coś w tym jest ![]()
#2550 |
Zadomowienie
|
Mój napisał na gg.
Wytłumaczył się, że wczoraj był tylko na chwilę na kompie (ciekawe co robił ![]() I jak ja mam być normalna, skoro on normalny nie jest? ![]() Jak mam to zrobić? Napisałam ,,dobrze ![]() Ale jak on znowu zacznie tak pisać do mnie to boje się, że znowu nie wytrzymam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.