|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Ollliwko z piaskiem mozna chodzic nawet kilka lat i nie boli.No chyba, ze porobily Ci sie kamienie, to co innego.Pedz do lekarza.A jak bedzie baaardzo bolalo, to jedz dzisiaj na pogotowie - zrobia ci wszystkie badania na miejscu
![]() Ja tez zycze Wam mamuski wszystkiego najcudowniejszego w 2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BordAna pisz co u ciebie, tak cie dawno nie było Kurczę, ciagle mi jest niedobrze, wiecie? Albo rano, albo wieczorem, albo po jedzieniu, teraz też, a śniadanie było po 7. Już przed świetami tak miałam, nie wiem cholerka od czego to ![]() ![]() Pomarudziłam. W pracy jeszcze jestem, ale dzisiaj niedługo. Potem jeszcze po alkohol pojedziemy, obiad muszę zrobić, paznokcie, włosy itp i nadal nie wiem co ubiore, moze jeszcze uda mi sie kupić spódniczę (ja i spódniczka? hmmm). Ostatnio zaszalałam i kupiłam profesjonalna suszarke do włosów za 230zł (ale to za pieniążki z urodzin, z wypłaty bym tyle na suszarkę nie dała), dzis przetestuję, mam nadzieję, że bedę miała śliczne lśniące włosy ![]()
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
aldii , abz dzisiaj sylwester i zamierzam się dobrze bawić a nie po szpitalach jeździć
![]() ![]() ![]() abz wiem ,że jednak miałaś z mężem iść na sylwestra gdzieś , ale gdzie dokładnie ? o której zabawa się zaczyna ?
#4114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Olliwka mam nadzieję że chociaż dzisiaj wszelkie bóle ci odpuszczą żebyś mogła się dobrze bawić, a w poniedziałek szuruj do lekarza
![]() Awenturyn jak ci będzie smutno z powodu staranek to przytul się do synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Powoli już uciekam z pracy, w domku juz pewnie nie zajrzę wiec zycze Wam udanego wieczoru, radosnego wejścia w Nowy Rok i żeby 2010 był lepszy od tego kończącego sie, bo przecież może być lepszy prawda? No i jeszcze udanych wybuchów fajerwerków, bo nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam fajerwerki, mogłabym pół nocy je oglądać
![]() Do "usłyszenia" w przyszłym roku ![]()
#4117 |
Raczkowanie
|
Wpadłam tylko żeby pogratulować Lence.
GRATULUJE LENKA !!!!!!! I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS WSZYSTKICH I WASZYCH RODZIN W NOWYM 2010 ROKU. SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I NAJWAŻNIEJSZE, ABY NASZE DZIDZIE SIĘ DOBRZE W BRZUSZKACH ROZWIJAŁY A DO POZOSTAŁYCH BOCIANY ZAWITAŁY!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam złożyć Noworoczne życzenia zdrówka, spełnienia marzeń, aby dzidzie się dobrze rozwijały, albo w brzuszkach zawitały, no i szampańskiej zabawy (oczywiście mamusie z szampanem bezalkoholowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY , DUŻO SZCZĘŚCIA , MIŁOŚCI , ZDRÓWKA W 2010 ROKU DLA WAS I WASZYCH RODZIN !!!SPEŁNIENIA TEGO O CZYM KAŻDA Z WAS MARZY
![]()
#4120 |
Raczkowanie
|
Dużo zdrówka, szczęścia, radości, miłości, spełnienia marzeń, zwłaszcza tych najskrytszych... Tłustych dwóch kreseczek oraz bezproblemowych ciąż... A także ślicznych i zdrowiutkich maleństw
![]() ![]() ![]() ![]()
#4121 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki -!!!!! Oby Nowy 2010 rok byl lepszy od tego co się właśnie kończy!!
![]() Niech na co dzień, nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie ![]() i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. Do Siego Roku …! ![]() ![]()
![]() |
#4123 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kochane , wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2010
![]()
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę, że już wszystkie życzenia poskładałyście a ja dopiero kompa odpaliłam... Coś ostatnio brak mi czasu... ale jeszcze kilka dni... Życzę Wam wsszystkiego co najlepsze, aby w brzuszku każdej z nas zawitała w tym roku mała kruszynka, lekkich porodów i szczęśliwego macierzyństwa ![]() My dziś idziemy na małą imprezkę do szwagra - brata Tz... Bedziemy w małym 7 osobowym gronie... Posmęcę jeszcze chwilę, bo wiem już co z remontem i wgl na czym stoję. Nie spodobało mi się to co usłyszałam ale muszę to zaakceptować. Teść jeden pokój (ten z którego korzystał jak tu mieszkał) chce zostawić dla siebie, może go wyremontuje sam i możemy z niego korzystać - jako pokój TV ale on chce mieć możliwość powrotu... Najbardziej mnie wkurza to że liczyłam na miejsce w szafach a tu ![]() ![]()
#4125 |
BAN stały
|
dziewcyznz nawet niecche mi sie nadrabiac....sorki...
U mnie skurcze sa..od wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny szampańskiej zabawy i wkroczenia w 2010 rok z nadzieją, żę będzie dobry, a może nawet lepszy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje!
Zycze Wam wszystkiego co najpiekniejsze i najlepsze dla Was, Waszych Rodzin i Najblizszych! ![]() Oby nadchodzacy Nowy Rok 2010 przyniosl kazdej z Was upragnine dziecko a razem z nim szczescie i radosc oraz spelnienie w roli Matki! Niedlugo pora na ![]() ![]() ![]() ![]()
#4128 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4129 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy się dziś cieszą a ja mam mega doła... Siedzę sama w pokoju i ryczę, powiedziałam wszystkim, że mają dać mi spokój, że chcę być sama... I tak już chyba z godzinę ryczę... Hormony mi szaleją na maksa... Zamiast na sylwestra to bym chętnie poszła do łóżka spać... Boże ale ja smęcę
![]()
#4130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki W Nowym 2010 Roku!!!
Wszystkiego co najlepsze, samych II kreseczek na teście, a dla przyszłych mamuś ciąż bez dolegliwości!!!! ![]() Ja już wstałam godzine temu, impreza skończyła się u Nas o 2.30 a ja juz spac nie moge... jakoś mnie muli... ![]() to tak wcześnie juz zaczynają się mdłości? Dziś idziemy do rodziców i babci Mojego obwieścić im dobrą Nowiną w Nowym Roku ![]() ![]()
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. My wróciliśmy po 3 w nocy. Nie zmrużyłam oka, serce mi strasznie waliło po alkoholu, zasnęłam dopiero o 10 rano. Przed chwilą się obudziłam. W nocy dostałam biegunkę, rano wymioty....yhhhh. Nie piję już alkoholu....a samego szampana piłam. Impreza udana gdyby nie żona kolegi, która gdy się upiła zaczęła mnie "ostrzegać", że jest o męża zazdrosna....
![]() ![]() Mam nadzieję, że Wam się imprezy udały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Przyczajenie
|
ja rowniez dopisze sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Lindsley i Scarlett, mam nadzieję, że dziś humorki lepsze ![]() Aldii, już na innym wątku doczytałam, ze nie urodziłaś na tym Sylwestrze. I całe szczęście ![]() Mpik, miłego informowania rodziny ![]() Gabisun, to jesteśmy obie ratujące mężów ![]() ![]() ![]() ![]() Tity, może ta kobieta jakieś kompleksy miała ![]() ![]() ![]() Celasa, witaj ![]() Nasz sylwek się udał, mój mąż dogorewa a ja zbieram się na zrobienie sobie dnia piękności, tzn. peelingu, maseczki, pazurków itd. Ale jakoś zebrać się nie mogę. Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
Tity mi też często serce wali po alkoholu, ale najczęściej jak się już obudzę nad ranem i nie mogę dalej spać. Na szczęście mam ten problem na rzaie z głowy
![]() ![]() ![]() ![]() My wróciliśmykoło 5, było strasznie ślisko, niby tylko 7km ale trochę to zajęło jadąc żółwim tempem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś trochę lepiej... Wczoraj posiedzieliśmy tak rodzinnie.. Całe rodzeństwo ze swoimi Tz-ami ![]() ![]() Kiedyś chyba pisałam, że ponoć w ciąży kobiety są bardziej płaczliwe a ja nic... No to wczoraj nadrabiałam zaległości... Nie wiem co mnie wzięło ale długo to trwało, uspokoiłam się na dobre ok 20 jak wychodziliśmy do szwagra... Co do remontu to zgłupiałam bo każdy co innego mówi, zamiast usiąść i pogadać, ustalić co i jak... W pewnym momencie stwierdziłam, że wolałabym wynajętą kawalerkę niż takie mieszkanie. Wiedziałabym przynajmniej na czym stoję... Doła mam i tyle..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.